188Channel

標題: . [打印本頁]

作者: applesamsunglg    時間: 2023-4-11 17:21     標題: .

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: martin_noodles    時間: 2023-4-11 17:31

放下長線釣處女先。 等佢餓下
作者: applesamsunglg    時間: 2023-4-11 17:36

引用:
原帖由 martin_noodles 於 2023-4-11 17:31 發表 查看引用來源
放下長線釣處女先。 等佢餓下
我發覺text佢愈少,佢反而愈會搵我
你愈緊張佢,反而佢愈借勢食住你
作者: Chelsea12579    時間: 2023-4-12 01:47

你真心同佢一齊遲早都會比你喇
作者: 歌舞技町    時間: 2023-4-12 09:05

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-4-11 17:21 發表 查看引用來源
條女讀緊大學,我大佢10年,我就屌西無數
佢中學讀女校,屋企都有點錢
未拍過拖
一齊咗兩三個月
我有直接問,佢話不
旅行佢ok,但話要分房(旅行時氹掂佢可能有機?)

香港難上各自屋企

各位大老大姐,有冇好橋? ...
我有好多開罐經驗,你同佢發展到乜野地步先?有冇得渣波,摸下西咁,如果有就比較容易,只要慢慢有D耐性集中刺激下佢全身嘅性感帶,呢個年紀好易食。

去旅行嘅都係一個好大嘅機會, 雖然分房瞓 ,但係可以去佢間房傾下偈 ,錫錫下加上旅行心情比較放鬆 ,咁就好易食, 又或者 ,提議一齊沖涼, 畀佢摸下你碌j提高佢嘅性趣。

去旅行嘅時候行下性商店,提議同佢玩下玩具先, 十個女仔有九個,玩完玩具之後都會頂唔順, 好想搞野。

點都好, 你可以先提議 搞嘢嘅時候 唔會擺碌J入去, 最多只係喺佢門口磨擦, 又或者叫佢幫你用手打j, 或者口交, 慢慢氹佢畀你扑。
作者: applesamsunglg    時間: 2023-4-12 10:27

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-4-12 09:05 發表 查看引用來源

我有好多開罐經驗,你同佢發展到乜野地步先?有冇得渣波,摸下西咁,如果有就比較容易,只要慢慢有D耐性集中刺激下佢全身嘅性感帶,呢個年紀好易食。

去旅行嘅都係一個好大嘅機會, 雖然分房瞓 ,但係可以去佢間房傾下偈 ,錫錫下加 ...
錫都未錫過,出街佢仲帶緊口罩
近排佢知我對佢好,心態好咗唔少
有冇話講啲乜,等佢同情下?例如,見到你就谷得好辛苦,成日集中唔到。有冇咩說話博佢可憐?
作者: camry6783    時間: 2023-4-12 12:10     標題: 回覆 6# applesamsunglg 的帖子

雖然呢度話"引人入性" 但你問下自己係真心like 佢  定淨係想食豬就算
我睇到你淨想食豬囉……  
要諗到博同情?  真係有啲cheap
作者: wiredboss    時間: 2023-4-12 12:29

引用:
原帖由 camry6783 於 2023-4-12 12:10 發表 查看引用來源
雖然呢度話"引人入性" 但你問下自己係真心like 佢  定淨係想食豬就算
我睇到你淨想食豬囉……  
要諗到博同情?  真係有啲cheap
同意!
做到好似狗公博同情,真係好撚Cheap!
作者: martin_noodles    時間: 2023-4-12 13:19

錫都未錫, 唔好想攪野, 分房瞓, 普通旅行算。
作者: skau1007    時間: 2023-4-12 13:40

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-4-11 17:21 發表 查看引用來源
未拍過拖
一齊咗兩三個月
我有直接問,佢話不

香港難上各自屋企

佢想俾你,就自然會比你,我雖然咸濕,但都唔主張咁樣呃呃氹氹,我唔知你女友係純品定出嚟玩開,但呢個年紀仲未失身,應該都乖嘅,我覺得你要比啲耐性,比佢知道你係真心,認真,而唔係玩玩下,適當時候,佢自然會比你!同埋拍拖唔係只得搞嘢嘅,仲有其他嘢可以做,加油啦💪
作者: wiredboss    時間: 2023-4-12 16:10

如果女人家境小康,即係都有一定見識
而且讚女校,可能身邊有好多閨蜜
天真?未必。亦唔等如無自我主見。
拍拖幾個月都未錫過,即係女仔既心都未攞到。你就已經諗緊佢既身。
令人懷疑你拍拖為乜?
係女人面前扮可憐,真係戥你可憐!好撚cheap
作者: 艾拉傑    時間: 2023-4-12 17:35

點解對老處咁有興致 ?
作者: ACA64    時間: 2023-4-12 22:23

Thx for sharing
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2023-4-13 03:43

師兄:如果佢真係鍾意你遲早都會俾你,試吓佢抗唔抗拒講關於一啲性既野,或者嘗試下咀下佢,摸下佢上面睇吓有冇反應,如果又冇反應嘅話,我建議師兄早走早着,唔好勉強,性冷感好難救,識個第二個好過,唔好聽佢講啲原因或者藉口,如第一次俾老公,里里路路

作者: 失常少女    時間: 2023-4-13 14:01

乜啲男人唔係好怕diu 處女架咩????
作者: 失常少女    時間: 2023-4-13 14:02

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2023-4-13 03:43 發表 查看引用來源
師兄:如果佢真係鍾意你遲早都會俾你,試吓佢抗唔抗拒講關於一啲性既野,或者嘗試下咀下佢,摸下佢上面睇吓有冇反應,如果又冇反應嘅話,我建議師兄早走早着,唔好勉強,性冷感好難救,識個第二個好過,唔好聽佢講啲原因或者藉口,如第一次 ...
啱聽~~~嗰塊處女膜係障礙物~~~有啲女怕痛...結果守到老
作者: imkrist    時間: 2023-4-13 14:24

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-4-13 14:02 發表 查看引用來源
啱聽~~~嗰塊處女膜係障礙物~~~有啲女怕痛...結果守到老
失常少女都係少女,妳嘅意見應該最有𠻝考價值 😆😆😆
作者: 失常少女    時間: 2023-4-13 14:45

引用:
原帖由 imkrist 於 2023-4-13 14:24 發表 查看引用來源

失常少女都係少女,妳嘅意見應該最有𠻝考價值 😆😆😆
眼見好多女因為塊膜唔行前一步~~又話要留比老公~~嘥氣
作者: 歌舞技町    時間: 2023-4-13 16:00

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-4-13 14:01 發表 查看引用來源
唔怕,而家好多女仔都唔會流血,因為D女仔好多時做運動或者自慰嘅時候已經整穿咗塊膜。

只要前戲做耐D,等佢下面夠濕,慢慢入,就唔會痛。

好多女仔好細個就上網睇片,好快就識同我配合姿勢,好正架!
作者: 艾拉傑    時間: 2023-4-13 16:39

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-4-13 14:01 發表 查看引用來源
怕死魚多啲..  
作者: 失常少女    時間: 2023-4-13 19:35

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-4-13 16:39 發表 查看引用來源

怕死魚多啲..  
死魚唔死魚睇對手😂😂
作者: 艾拉傑    時間: 2023-4-13 19:50

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-4-13 19:35 發表 查看引用來源
死魚唔死魚睇對手😂😂
死魚遇死狗, 快啲埋單走.  
作者: 古斯塔夫二世    時間: 2023-4-14 14:51

時鐘。。。。。。。。。。 。
作者: 人夫愛人妻    時間: 2023-4-15 13:27

引用:
未拍過拖
一齊咗兩三個月
我有直接問,佢話不

香港難上各自屋企

為愛就keep住, 為做愛就揾過件或者揾sp

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)