188Channel

標題: 24小時三精之遊 [打印本頁]

作者: voking    時間: 2023-4-18 08:40     標題: 24小時三精之遊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: voking    時間: 2023-4-18 08:41

柏美出嚟就打車沙咀。去到八樓樓下,影張相做證。

跟住坐lift,影多張證明八樓仲係源泉!

條七七大話精話八樓改咗足浴,我祝佢老母長命百歳!幾個月内,張KTV改爲足浴再改返KTV。有腦既都會諗到隻七七偷圖老作。大家以後吾好信佢。佢係大話精!

到咗八樓再影張相

跟住入房,啲friend已經飲緊同坐緊女。隻77
話話冇人冇女。再影張相去打佢個咀。

圖片附件: 1.jpg (2023-4-18 09:11, 512.02 KB) / 該附件被下載次數 22

圖片附件: 2.jpg (2023-4-18 09:11, 192.02 KB) / 該附件被下載次數 19

圖片附件: 3.jpg (2023-4-18 09:11, 1.67 MB) / 該附件被下載次數 19

圖片附件: 4.jpg (2023-4-18 09:11, 1.39 MB) / 該附件被下載次數 19

作者: voking    時間: 2023-4-18 08:41

重貼頭兩張相
[local]1[/local][local]2[/local]s

食完飯,其中一個老友話想搞野同過夜。因星期五大部份場都人多,分分鐘瞓大廳。所以建議返柏美。去到,揀咗999。入嚟,高挑,樣甜,我就俾100分,即入閘。part1按一下,就嚟段落。同樣除衫波推,舌尖漫遊,但冇含水再漫遊。落油手推。到我摸佢下面,一樣除低任摸。最後昇空。
但吾多like係要落一樓瞓。一樓好多房,但舊。三樓係全新裝修,感覺好好多。
第二朝珠海friend call 我去食晏。我就起身埋單走人。埋單460。

羅湖經蛇口去珠海差不多成兩個鐘。到珠海會面食飯吹水後,個friend帶我去SN。既然有興趣就去行下。因個friend帶,忘記咗呢間SN名,入到去,冇locker仔,一切自己動手,朋友話,珠海冇小費,所以冇locker仔。冲完涼,經理帶入房。技師到,ok,可以入閘。目測接近20到尾。part1,按得好好,同一般按摸冇分別。part2開始就海底撓月,後推油。不過衫褲都冇除。最後埋單,正價308。我朋友會員,當日88折,俾272就得。平深圳差吾多一倍。考慮係咪到珠海玩。
金巴返香港,29蚊人仔(長者)。

咁就完成24小時出三次。

作者: 九哥哥    時間: 2023-4-18 09:01

十卜師兄,的女年轻?靓?
作者: 九哥哥    時間: 2023-4-18 09:04

最近嚴打好厲害,全部 烏燈黑火 好詭異, 十足偷食樣子,大家小心😂

作者: voking    時間: 2023-4-18 09:20

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-18 09:01 發表 查看引用來源
十卜師兄,的女年轻?靓?
啲女全部廿零。可以接受。我個日兩件都正,夜晚仲正。等我寫埋#3啦。

下午個件佢話我知全場最大波既係佢同666。啱啱好伺候我同我朋友。

作者: voking    時間: 2023-4-18 09:50

補相

圖片附件: 1.jpg (2023-4-18 09:50, 1.51 MB) / 該附件被下載次數 23

作者: voking    時間: 2023-4-18 09:51

圖太大,再補第二張

圖片附件: 2.jpg (2023-4-18 09:51, 1.02 MB) / 該附件被下載次數 22

作者: RL1008    時間: 2023-4-18 21:31

多謝師兄詳細分享
作者: estateman    時間: 2023-4-18 21:51

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 08:41 發表 查看引用來源
重貼頭兩張相
[local]1[/local][local]2[/local]s

食完飯,其中一個老友話想搞野同過夜。因星期五大部份場都人多,分分鐘瞓大廳。所以建議返柏美。去到,揀咗999。入嚟,高挑,樣甜,我就俾100分,即入閘。part1按一下,就嚟段落。 ...
C兄:珠海糸米拱北區桑拿?
作者: voking    時間: 2023-4-18 22:22

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-18 21:51 發表 查看引用來源

C兄:珠海糸米拱北區桑拿?
係,係來魅力假日酒店後面條大街。
吾係啲舗頭仔,要上二樓既。
作者: estateman    時間: 2023-4-18 23:12

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 22:22 發表 查看引用來源

係,係來魅力假日酒店後面條大街。
吾係啲舗頭仔,要上二樓既。
米蘭?
作者: 羅湖之友    時間: 2023-4-19 03:29

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-18 08:41 發表 查看引用來源
重貼頭兩張相

食完飯,其中一個老友話想搞野同過夜。因星期五大部份場都人多,分分鐘瞓大廳。所以建議返柏美。去到,揀咗999。入嚟,高挑,樣甜,我就俾100分,即入閘。part1按一下,就嚟段落。 ...
玩到去珠海👍珠海其實都好好玩,如果唔係唔就腳我都想去珠海玩下
作者: ngtungsee    時間: 2023-4-19 12:05

好懷念金葉,南洋,怡景灣,國際會議酒店桑拿
作者: estateman    時間: 2023-4-19 12:19

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-19 12:05 發表 查看引用來源
2007年去玩左兩年
南洋囡最正
350人仔玩完送50倦
下次去又平50
作者: 九哥哥    時間: 2023-4-19 14:02

引用:
重貼頭兩張相

長者也三次出精👍👍👍👍👍👍
作者: 九哥哥    時間: 2023-4-19 14:04

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-19 03:29 發表 查看引用來源
玩到去珠海👍珠海其實都好好玩,如果唔係唔就腳我都想去珠海玩下
珠海以前從香港带二奶去澳門~珠海玩,珠海冇玩過添😬
作者: voking    時間: 2023-4-19 22:01

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-19 03:29 發表 查看引用來源
如過吾係長者,時間同交通費差不多。
但長者就去深圳平好多。
作者: voking    時間: 2023-4-19 22:02

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-19 14:02 發表 查看引用來源
長者也三次出精👍👍👍👍👍👍
精盡人忙。
最後兩錢都俾佢唧埋出嚟。
作者: voking    時間: 2023-4-19 22:08

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-19 12:05 發表 查看引用來源
我朋友上次帶我去男油酒店。入到酒店,烏燈黑火,以爲要執。
但行去後面,要有人帶,另有天地。個間SN爆到撼。
分4個價;
1.429、手打
2.479,高清,手打。
3.529,高清,吹爆。
4.579,高清,吹一次,手一次(2個鐘)。

PS,冇人帶,吾會開門俾你。
作者: lwan3388    時間: 2023-4-19 23:02

引用:
重貼頭兩張相

問問師兄,拱北邊間舖?
作者: ngtungsee    時間: 2023-4-19 23:09

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-19 12:19 發表 查看引用來源
2007年去玩左兩年
南洋囡最正
350人仔玩完送50倦
下次去又平50
我就覺得國際會議酒店桑拿啲女最正,又靚又後生,貴就貴啲,但真係物有所值.唔係班死㗎仔咁揚攪寸個party,珠海黃葉唔會一落千丈.
作者: JL73    時間: 2023-4-20 14:25

厲害喎,師兄遊走咁多地方中出三野
作者: 九哥哥    時間: 2023-4-23 16:36

引用:
柏美出嚟就打車沙咀。去到八樓樓下,影張相做證。

跟住坐lift,影多張證明八樓仲係源泉!

條七七大話精話八樓改咗足浴,我祝佢老母長命百歳!幾個月内,張KTV改爲足浴再改返KTV。有腦既都會諗到隻七七偷圖老 ...
請問陪酒妹5,12,20?定乜價?
作者: ngtungsee    時間: 2023-4-23 21:54

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-23 16:36 發表 查看引用來源
5齋坐枱,12短聚,20過夜
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-4-26 05:12

引用:
原帖由 JL73 於 2023-4-20 14:25 發表 查看引用來源
厲害喎,師兄遊走咁多地方中出三野
佢跛嘅,床上打三次飛机
作者: voking    時間: 2023-4-30 22:57

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-23 16:36 發表 查看引用來源
該晚陪酒。300蚊個半鐘。冇諗住去馬,所以冇問出台價。
作者: voking    時間: 2023-4-30 22:59

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-4-26 05:12 發表 查看引用來源
佢跛嘅,床上打三次飛机
我行得走得。你追到我先算。
好彩我冇學你梅毒上腦。淨係識講大話。
作者: 高文    時間: 2023-5-1 14:51

引用:
原帖由 voking 於 2023-4-30 22:59 發表 查看引用來源

我行得走得。你追到我先算。
好彩我冇學你梅毒上腦。淨係識講大話。
見佢成日出一大堆膠帖,原來係流料,可惜冇版主喺度,唔係一早ban 7佢
作者: voking    時間: 2023-5-2 00:12

引用:
原帖由 高文 於 2023-5-1 14:51 發表 查看引用來源
見佢成日出一大堆膠帖,原來係流料,可惜冇版主喺度,唔係一早ban 7佢
係香討,佢所有AC都被禁晒啦。係呢度冇版主佢先可以留咁耐。
出果啲垃圾圖,一做應該ban佢啦。
作者: voking    時間: 2023-5-2 00:16

引用:
原帖由 高文 於 2023-5-1 14:51 發表 查看引用來源
佢成日話50蚊𨳒大媽。50蚊仲要俾佢睇痾尿。仲要成日都得喎。
一時話死撚,一時話連𨳒幾鑊。
又話徙幾千銀住5星級酒店。但啲雞叫價100,都要壓人價80。
你話佢幾扑街大話呢。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-2 03:50

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-2 00:16 發表 查看引用來源

佢成日話50蚊𨳒大媽。50蚊仲要俾佢睇痾尿。仲要成日都得喎。
一時話死撚,一時話連𨳒幾鑊。
又話徙幾千銀住5星級酒店。但啲雞叫價100,都要壓人價80。
你話佢幾扑街大話呢。 ...
咁市價係80,佢叫一百,梗還八十,有的開一百,七十都肯,中出鸡俾人屌完同客都一樣屌完疴尿,你跛只識打飛机,當然冇依的身歷,老作跛猫閪
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-2 04:10

引用:
膠帖,老作猫跛閪,你問下佢点用29人仔,60+買金巴,话珠海要用人仔先買到金巴票,老作跛閪依的咪膠帖
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-3 07:39

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:10 發表 查看引用來源
膠帖,老作猫跛閪,你問下佢点用29人仔,60+買金巴,话珠海要用人仔先買到金巴票,老作跛閪依的咪膠帖
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:30 發表 查看引用來源
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 https://www.188channel.com/%s

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海買飛收港紙。你老母開金巴呀!係大陸係收人民幣呀!
〈大話精。未去過就扮博士。)呢句就係老作跛猫閪voking ...

咋天又北上,偷圖?你偷下?
跛猫閪voking,用假能屌你

点60+29人仔坐珠海金巴跛猫閪voking
作者: estateman    時間: 2023-5-3 12:05     標題: 回覆 31# voking 的帖子

我刀覺得佢好煩😵‍💫
作者: voking    時間: 2023-5-4 01:48

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:39 發表 查看引用來源
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-3 07:30 發表 查看引用來源
帖由 voking 於 2023-4-30 22:53 發表 https://www.188channel.com/%s

𨳒你吖,你係珠海返嚟坐過金巴未呀!係珠海 ...
沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!
作者: voking    時間: 2023-5-4 01:49

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-2 04:10 發表 查看引用來源
拍八達通33蚊。你繼續作啦!
大話精!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-4 21:28

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-4 01:48 發表 查看引用來源

沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!

大話精!

老作voking,影沙咀相你可以話老作,偷圖
但珠海車費長者拍八達通33元鉄一般事實

60+点用29人仔買金巴票又講唔出

屌你voking 老作三精之旅
大大大話精
我用假鳩大力屌你

作者: 吳廣治    時間: 2023-5-5 01:04

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-4 21:28 發表 查看引用來源
大話精!

60+ ...
互相指罵正廢老、浪費精力、用剩餘生時間出去玩多D淫賤技師好過啦

圖片附件: 2.jpg (2023-5-5 01:04, 50.97 KB) / 該附件被下載次數 18

作者: voking    時間: 2023-5-5 02:17

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-4 21:28 發表 查看引用來源
大話精!

60+ ...
你走轉珠海先講啦。大話精!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-5 02:59

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-5 02:17 發表 查看引用來源

原帖由 voking 於 2023-5-4 01:48 發表 查看引用來源

沙咀相呢!吾敢影呀!
我而家大漆你呀!

大話精!

60+点用29人仔買金巴票又講唔出

屌你voking 老作三精之旅
大大大話精
我用假鳩大力屌你

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-5 07:09

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-5 02:17 發表 查看引用來源

大大大话精,睇下,不過你又話偷圖,你偷的俾我睇,用假鸠屌你老作voking大大大话精

住珠海华僑賓館

食珠海名店金悦軒

圖片附件: IMG-20230505-WA0000.jpg (2023-5-5 07:09, 83.62 KB) / 該附件被下載次數 21

圖片附件: IMG-20230502-WA0000.jpg (2023-5-5 07:09, 61.15 KB) / 該附件被下載次數 21

作者: voking    時間: 2023-5-6 00:08

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-5 07:09 發表 查看引用來源

大大大话精,睇下,不過你又話偷圖,你偷的俾我睇,用假鸠屌你老作voking大大大话精

住珠海华僑賓館

食珠海名店金悦軒
大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-6 02:41

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-6 00:08 發表 查看引用來源

大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-5 07:09 發表 查看引用來源

住珠海华僑賓館

食珠海名店金悦軒

(大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!)

以上是老作跛閪Voking 自己嗡

所以成日話你老作猫跛閪,關都未過個,越描就越清楚,你係跛閪

作者: voking    時間: 2023-5-7 04:21

我今日專登去珠海坐金巴返。影埋相𨳒𨳍你!車飛人仔29,珠海去香港!

全票售票機。只收大陸支付寶!何來八達通?

你影啲相上嚟睇下。影吾到就收皮!而家證明你一直講大話!老作。
珠海收八達通,啲機可以賣長者價同收港紙。
以上冇句真!大話精!
作者: voking    時間: 2023-5-7 04:23

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-6 02:41 發表 查看引用來源

住珠海华僑賓館

40130 ...
我講緊珠海金巴返香港呀!講賓館,九吾搭八!
影啲相上嚟睇下點樣珠海返香港HK$33!

作者: voking    時間: 2023-5-7 04:35

各位ching,我今次篤爆呢個大話精。
大家有目共睹。我分享主題,佢話我老作。
我影晒相逐一證明事實,而佢只會左右而言。斷章取義,一般無賴所爲。
如佢冇法提出照片證據。我亦吾會再理佢。
佢應梅毒上腦,語冇倫次,自以爲是。
我做下陰德,等佢sort埋呢幾年可以上路。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-7 06:39

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-7 04:35 發表 查看引用來源
各位ching,我今次篤爆呢個大話精。
大家有目共睹。我分享主題,佢話我老作。
我影晒相逐一證明事實,而佢只會左右而言。斷章取義,一般無賴所爲。
如佢冇法提出照片證據。我亦吾會再理佢。
佢應梅毒上腦,語冇倫次,自以爲是。
...
[table][tr][td]
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-5 07:09 發表  ...

(大話精,乜珠海可以拍八達通咩?大陸幾時可以用八達通及收港紙?
鳩up當秘笈!)

以上就係老作voking跛閪自爆跛嘅,珠海
等我话俾你聽:voking跛閪,珠海唔止收港纸,飲茶,食飯,桑拿,休閒一般大型消费,唔係学你條跛閪食两餸飯個的单会列明

人仔價
港纸價
葡纸價,你可以照價俾不同貨幣,知無,老作閪
Voking跛閪你今次又犯去得如飲茶
明顯老作大錯,
我再次屌你
我而家唔得
就帶假鸠屌爆你
老作猫跛閪voking

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

作者: 九哥哥    時間: 2023-5-7 12:42

二位師兄應該係時候收手,男人不要像 潑婦罵街,男人要大方一些,嘈九完就算~各有各出貼,免得大家对二位 神憎鬼厭,謝謝💪
作者: voking    時間: 2023-5-7 15:20

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-7 06:39 發表 查看引用來源
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-5 07:09 發表  ...
鳩up當秘笈!)

等我话俾你聽:voking跛 ...
同你講緊金巴呀。你講乜鳩呀!攞啲金巴珠海香港33港紙睇下!啲八達通機呢?
冇就收皮啦。

作者: voking    時間: 2023-5-7 15:27

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-7 12:42 發表 查看引用來源
二位師兄應該係時候收手,男人不要像 潑婦罵街,男人要大方一些,嘈九完就算~各有各出貼,免得大家对二位 神憎鬼厭,謝謝💪
謝謝九哥哥。我影晒相俾台階佢落。佢仲係顛狗一樣。
我同佢拗緊金巴,佢就講其他,歪理當真理,無賴行爲。
我只會叫佢俾證明。大家一直有追帖。亦知道今次事件佢一直老作,無賴行爲。
我建議佢以後發帖,大家吾好入去,冇需洗眼,冇需睇啲老作文章。由佢自己沉。

打搞啦,各位ching。祝入出平安,事事愉快。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-8 05:14

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-7 15:27 發表 查看引用來源

謝謝九哥哥。我影晒相俾台階佢落。佢仲係顛狗一樣。
我同佢拗緊金巴,佢就講其他,歪理當真理,無賴行爲。
我只會叫佢俾證明。大家一直有追帖。亦知道今次事件佢一直老作,無賴行爲。
我建議佢以後發帖,大家吾好入去,冇需洗 ...
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!

鳩up當秘笈!)

等我话俾你聽:voking跛閪,珠海唔止收港纸,飲茶,食飯,桑拿,休閒一般大型消费,唔係学你條跛閪食两餸飯個的单会列明

人仔價
港纸價
明顯老作大錯,
我再次屌你
我而家唔得
就帶假鸠屌爆你
老作猫跛閪voking

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

作者: voking    時間: 2023-5-8 15:56

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-8 05:14 發表 查看引用來源
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
鳩up當秘笈!)

同你講緊金巴呀。你講乜鳩呀!攞啲金巴珠海香港33港紙睇下!啲八達通機呢?
冇就收皮啦。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-8 18:48

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-8 15:56 發表 查看引用來源

冇就收皮啦。
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!

鳩up當秘笈!)

人仔價
港纸價
明顯老作大錯,
我再次屌你
我而家唔得
就帶假鸠屌爆你
老作猫跛閪voking

作者: voking    時間: 2023-5-8 23:16

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-5-8 18:48 發表 查看引用來源
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!
鳩up當秘笈!)

正無賴大話精。
只會打咀炮。一啲證據都冇!
爲免妨礙其他ching雅興。吾會再理你呢個流氓!

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-5-9 03:45

引用:
原帖由 voking 於 2023-5-8 23:16 發表 查看引用來源

正無賴大話精。
只會打咀炮。一啲證據都冇!
爲免妨礙其他ching雅興。吾會再理你呢個流氓!
達通及收港紙?
鳩up當秘笈!

鳩up當秘笈!)

人仔價
港纸價
明顯老作大錯,
我再次屌你
我而家唔得
就帶假鸠屌爆你
老作猫跛閪voking

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)