188Channel

標題: 月亮湾友誼二天遊 [打印本頁]

作者: terrance107    時間: 2023-5-12 02:57     標題: 月亮湾友誼二天遊

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: zhangan    時間: 2023-5-12 04:51     標題: 回覆 1# terrance107 的帖子

多謝師兄詳細報告👏
作者: 羅湖之友    時間: 2023-5-12 05:21

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-5-12 02:57 發表 查看引用來源
8號上深圳玩了二天 第1晚期一去了月亮湾  裝修完靚咗 但大堂有点吵  而且生意真不錯  星期一10点幾就幾乎爆埸 普通按腳69元  香薰松腿88元 技師可從电視选 好方便  而且採耳師亦青春靚麗  我做了二個鈡松腿 一個按手 ...
感謝師兄詳盡報告,睇黎友誼都係一個唔錯既選擇😁
作者: 陳十二    時間: 2023-5-12 09:01

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-5-12 02:57 發表 查看引用來源
8號上深圳玩了二天 第1晚期一去了月亮湾  裝修完靚咗 但大堂有点吵  而且生意真不錯  星期一10点幾就幾乎爆埸 普通按腳69元  香薰松腿88元 技師可從电視选 好方便  而且採耳師亦青春靚麗  我做了二個鈡松腿 一個按手 ...
友誼改為一國兩制好多年......
作者: ngtungsee    時間: 2023-5-12 10:26

引用:
我上次去都係做呢個328推油,經理都冇介紹488機餐.下次去試下呢個機餐.想問下機師後生嗎?
作者: ngtungsee    時間: 2023-5-12 10:28

月亮灣啲採耳妹妹真係幾正,年輕貌美
作者: Mikeh168    時間: 2023-5-12 10:28     標題: 回覆 1# terrance107 的帖子

請問師兄友誼美容師由鬆腿轉養生,鬆腿的鐘錢加小費是否另計
作者: emau1    時間: 2023-5-12 23:16

引用:
即係
月亮灣係正骨場

友誼
有純粹手爆jc供應
作者: RL1008    時間: 2023-5-13 01:03

感謝師兄詳細報告
作者: terrance107    時間: 2023-5-13 02:20

我的美容師說松腿不計 養生328  机場稅300
作者: terrance107    時間: 2023-5-13 02:22     標題: 回覆 5# ngtungsee 的帖子

直接問男經理  他說v7相片給你看  跟美容師問只會說你做養生328
作者: lwan3388    時間: 2023-5-13 13:32

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-5-13 02:22 發表 查看引用來源
直接問男經理  他說v7相片給你看  跟美容師問只會說你做養生328
現在係友誼488探討人生
作者: chanpaul    時間: 2023-5-13 15:59

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-13 13:32 發表 查看引用來源
師兄嘆完請包膠
作者: 九哥哥    時間: 2023-5-13 17:03

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-13 13:32 發表 查看引用來源
係享探討完人體學,再享高清人生才对👍

作者: lwan3388    時間: 2023-5-13 18:33

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-5-13 15:59 發表 查看引用來源
師兄嘆完請包膠
服務合格,每個招待員工都好招乎,直入到大堂同部長講488,即時帶你上1層樓入房,撞手神來個輪牌,江西妺子識講下白話易溝通,首輪控摩就預佐麻麻地,次輪主動高清,動作都係呢D,指插可親妹妺,放完煙花後都摸到夠鍾,過程中聽到隔離房開心叫聲,助慶,

作者: raymond88    時間: 2023-5-13 20:57

連做兩次機餐, 土豪啊
作者: emau1    時間: 2023-5-13 22:10

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-13 18:33 發表 查看引用來源
服務合格,每個招待員工都好招乎,直入到大堂同部長講488,即時帶你上1層樓入房,撞手神來個輪牌,江西妺子識講下白話易溝通,首輪控摩就預佐麻麻地,次輪主動高清,動作都係呢D,指插可親妹妺,放完煙花後都摸到夠鍾,過程中聽到隔離房開 ...
可以親佢小妹妹嗎
作者: terrance107    時間: 2023-5-14 02:53     標題: 回覆 15# lwan3388 的帖子

我個件勁淫  嗌到拆天  星期一上去再試
作者: lwan3388    時間: 2023-5-14 06:24

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-13 22:10 發表 查看引用來源
可以親佢小妹妹嗎
主動問你親吾親佢的小妹,應該好多師兄親過
作者: chanpaul    時間: 2023-5-14 12:59

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-14 06:24 發表 查看引用來源
主動問你親吾親佢的小妹,應該好多師兄親過
可唔可以淨由我服務佢,同用小玩具同佢服務佢?
可否pm工號
作者: 九哥哥    時間: 2023-5-16 10:43

月半彎內部装修好靚,又有套票買, 估計 正骨水~下次帶私家菜来按個正骨💪👏
作者: ngtungsee    時間: 2023-5-16 13:12

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-16 10:43 發表 查看引用來源
月半彎內部装修好靚,又有套票買, 估計 正骨水~下次帶私家菜来按個正骨💪👏
月亮灣香薰鬆腿比美前水都香薰鬆腿.大堂時時坐無虛設,下午去都好不容易才找到個位坐.
作者: hopyu    時間: 2023-5-17 21:10

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-16 13:12 發表 查看引用來源

月亮灣香薰鬆腿比美前水都香薰鬆腿.大堂時時坐無虛設,下午去都好不容易才找到個位坐.
請問Locker 佬有無舊屎咁撚吋, 舊時唔畀小費欄撚住唔畀你走(攞住你鎖匙牌), 你唔理佢,
走出去埋單, 佢走出黎大聲講垃圾客, 丟個鎖匙牌去收銀到, 見過有D大陸客同佢嘈,

話佢講乜垃圾客, 搵埋經理嘈, 最後點我唔知, 因為有車去關口.....................
作者: hopyu    時間: 2023-5-17 21:15

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-13 18:33 發表 查看引用來源
服務合格,每個招待員工都好招乎,直入到大堂同部長講488,即時帶你上1層樓入房,撞手神來個輪牌,江西妺子識講下白話易溝通,首輪控摩就預佐麻麻地,次輪主動高清,動作都係呢D,指插可親妹妺,放完煙花後都摸到夠鍾,過程中聽到隔離房開 ...
請問可以開大嗎? 69 得唔得? Thanks !
作者: lwan3388    時間: 2023-5-17 21:50     標題: 回覆 24# hopyu 的帖子

現場應該冇,出佐外面睇囡囡而定,69睇怕你錫佢妹妹,而未必錫你細佬,呢個係手爆塲
作者: 中午進擊的巨人    時間: 2023-5-17 22:06     標題: 回覆 23# hopyu 的帖子

好多時唔比擋係前面,唔理佢照行去櫃檯比錢,條友拎匙牌出黎,佢地唔滿意就梗,未聽過鬧客,只試過嫌比得少叫個朋友收返錢

作者: ngtungsee    時間: 2023-5-17 22:10

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-5-17 21:10 發表 查看引用來源

請問Locker 佬有無舊屎咁撚吋, 舊時唔畀小費欄撚住唔畀你走(攞住你鎖匙牌), 你唔理佢,
走出去埋單, 佢走出黎大聲講垃圾客, 丟個鎖匙牌去收銀到, 見過有D大陸客同佢嘈,

話佢講乜垃圾客, 搵埋經理嘈, 最後點我唔 ...
間間正/邪骨場locker佬都係靠小費為生.如果白做,點都會有點怨氣噴下,人之常情.
作者: 中午進擊的巨人    時間: 2023-5-17 22:12

鬆腿係咪個個場都係美容師做?疫情前好多時係按腳的做
作者: ngtungsee    時間: 2023-5-17 22:21

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:06 發表 查看引用來源.
好多時唔比擋係前面,唔理佢照行去櫃檯比錢,條友拎匙牌出黎,佢地唔滿意就梗,未聽過鬧客,只試過嫌比得少叫個朋友收返錢
我見過有人俾兩張一元做小費,個locker佬叫佢收返.人地雖然靠小費為生,都唔好俾兩元好似施捨咁.10元小費都俾唔到就不如唔俾直行直過.
作者: ngtungsee    時間: 2023-5-17 22:24

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:12 發表 查看引用來源
月亮灣有香薰鬆腿師做鬆腿,唔係美容師
作者: hopyu    時間: 2023-5-18 01:13

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-17 22:10 發表 查看引用來源

間間正/邪骨場locker佬都係靠小費為生.如果白做,點都會有點怨氣噴下,人之常情.
咁又唔係咁講喎,

1)小費係隨顧客意願畀, 唔撚係應份老馮加一服務費.

2)locker佬要錢為生, 有點怨氣應該向骨場老細講, 要有底薪, 唔係向客人強索小費.

3)骨場已經有收加一服務費, locker佬無人工, 佢可以唔打依份工.

4)我唔覺locker佬有付出幾多勞力, 開吓locker, 遞衣架, 有時只係打機/睇片/玩手機
  開咗櫃門就走咗去, 連水都無杯.

5)畀廿蚊人仔都嫌少, 多謝都無句.

以上係我曾經幫襯過佢既感受,曾經每個星期六日會租佢樓上酒店過夜,夜晚會同飯盒去幫襯.
當時同佢地D經理算熟(建基於小費).
作者: hopyu    時間: 2023-5-18 01:16

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-17 21:50 發表 查看引用來源
現場應該冇,出佐外面睇囡囡而定,69睇怕你錫佢妹妹,而未必錫你細佬,呢個係手爆塲
多謝資訊!
作者: hopyu    時間: 2023-5-18 01:23

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-17 22:12 發表 查看引用來源
有D場叫香薰鬆腿(有落油), 嚴打時會叫鬆腿(無落油)/暫停無咗,

一般係按大堂D女做埋, 但有D知道要撚雀, 唔做鬆腿
作者: ngtungsee    時間: 2023-5-18 10:16

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-5-18 01:13 發表 查看引用來源

咁又唔係咁講喎,

1)小費係隨顧客意願畀, 唔撚係應份老馮加一服務費.

2)locker佬要錢為生, 有點怨氣應該向骨場老細講, 要有底薪, 唔係向客人強索小費.

3)骨場已經有收加一服務費, locker佬無人工, 佢可以唔打 ...
如果師兄你去過二線啲無locker佬桑拿場你就知無locker佬招呼的煩惱
作者: 九哥哥    時間: 2023-5-18 10:50

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-18 10:16 發表 查看引用來源

如果師兄你去過二線啲無locker佬桑拿場你就知無locker佬招呼的煩惱
十元小费就豪比佢啦😂
作者: applesamsunglg    時間: 2023-5-18 11:45

直接俾$20港紙佢,廢事locker唔見野,當做下好心
作者: RL1008    時間: 2023-5-18 23:38

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-17 22:21 發表 查看引用來源

我見過有人俾兩張一元做小費,個locker佬叫佢收返.人地雖然靠小費為生,都唔好俾兩元好似施捨咁.10元小費都俾唔到就不如唔俾直行直過.
同意
作者: 馬尼拉    時間: 2023-5-22 20:03

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-16 13:12 發表 查看引用來源

請問依家月亮灣有咩玩?
有個以前熟的技C轉左場去呢間~
V7問佢有咩玩又唔答~
只系話改左做套票定咩?唔系計鐘~但又唔講幾錢~~

利申~條女以前系呻吟座做~~可69~可指~又舔蛋~又可伸手入去任渣~~
作者: emau1    時間: 2023-5-22 22:03

引用:
原帖由 馬尼拉 於 2023-5-22 20:03 發表 查看引用來源

請問依家月亮灣有咩玩?
有個以前熟的技C轉左場去呢間~
V7問佢有咩玩又唔答~
只系話改左做套票定咩?唔系計鐘~但又唔講幾錢~~

利申~條女以前系呻吟座做~~可69~可指~又舔蛋~又可伸手入去任渣~~ ...
身痕坐 可以玩到咁激?

疫情前定後?
作者: 馬尼拉    時間: 2023-5-22 23:22

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-22 22:03 發表 查看引用來源
身痕坐 可以玩到咁激?

疫情前定後?
口罩前~~

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)