188Channel

標題: 人妻唔戴套+內射(人妻豐滿好好插)12頁最新updated [打印本頁]

作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-12 22:28     標題: 人妻唔戴套+內射(人妻豐滿好好插)12頁最新updated

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: licklickson    時間: 2023-6-12 22:34

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-12 22:28 發表 查看引用來源
講起人妻,其實真的好過啲乜靚妹仔,除了窄沒其他快感。以前沒試過人妻真是唔敢講。試過幾件之後,愛上人妻。我發現,人妻真是唔抗拒內射,而且好淫蕩。各位師兄姊,有冇同感?
我第一件試是公司獎勵去大陸,10個幾,所有人都去ktv 穩 ...
就係人妻?
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-12 22:42     標題: 回覆 2# licklickson 的帖子

大家有冇試過先,我可以分享
作者: licklickson    時間: 2023-6-12 23:31

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-12 22:42 發表 查看引用來源
人妻梗係有試過!正吖!
作者: cheapcheap123    時間: 2023-6-13 11:06

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-12 22:42 發表 查看引用來源
咁你分享下比大家
作者: skau1007    時間: 2023-6-13 17:38     標題: 回覆 3# dhcsistem1 的帖子

期待你嘅分享😍😍
作者: dttcalvin    時間: 2023-6-13 18:03     標題: 回覆 1# dhcsistem1 的帖子

期待師兄分享😍😍😍
作者: agnes0725    時間: 2023-6-13 18:30

講就胸狠 做就Seven🤣
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-13 23:15     標題: 回覆 8# agnes0725 的帖子

哈哈,唔好咁,我都係需要問下大家意見再發表自己。
作者: agnes0725    時間: 2023-6-14 04:53

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-13 23:15 發表 查看引用來源
哈哈,唔好咁,我都係需要問下大家意見再發表自己。
快d賽後包膠啦
作者: hk005500    時間: 2023-6-14 10:01

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-12 22:28 發表 查看引用來源
講起人妻,其實真的好過啲乜靚妹仔,除了窄沒其他快感。以前沒試過人妻真是唔敢講。試過幾件之後,愛上人妻。我發現,人妻真是唔抗拒內射,而且好淫蕩。各位師兄姊,有冇同感?
我第一件試是公司獎勵去大陸,10個幾,所有人都去ktv 穩 ...
去KTV揾人妻?即係揾媽咪?
作者: samuelbe    時間: 2023-6-14 12:45

寫到咁不如唔好寫!!
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-14 13:59

引用:
講起人妻,其實真的好過啲乜靚妹仔
你呢個講法, 即係用後生妹妹仔同冇咁後生o既女人比教, 後者剛好係結o左婚做o左人妻啦, 係咪咁?
如果係o既話, 咁你要o既意見就係其他人認唔認同年紀較大o既人妻係好過妹妹仔
我覺得係o架, 行為唔講, 我講o既係心態:
小妹妹好多都會用 "我俾佢乜野乜野" o黎去形容自己同人上床, 好似係一種恩賜咁
我好唔能夠接受呢個講法 -- 可能因為我都係上o左年紀果group
任何o既性行為就算係對人用口, 我理解都係俾自己o既一種滿足, 滿足唔一定係身體上o既快感
同人上床更加唔駛講, 舒服係雙方都有o既, 並唔係自己高高在上賜與對方一d 好處咁樣囉
年輕o既時候或者係被人灌輸一種思想, 女仔太容易同人上床等於蝕低俾人, 長大o左開始明白事實並唔係咁樣
開始識得放膽去表達, 去引導對方做自己想要做o既o野而唔係訓o係度等人插  
甚至(o係自己想搞o野而對方唔一定想o既時候) 做d 野去喚起人地o既性慾等等
作者: licklickson    時間: 2023-6-14 14:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-14 13:59 發表 查看引用來源

你呢個講法, 即係用後生妹妹仔同冇咁後生o既女人比教, 後者剛好係結o左婚做o左人妻啦, 係咪咁?
如果係o既話, 咁你要o既意見就係其他人認唔認同年紀較大o既人妻係好過妹妹仔
我覺得係o架, 行為唔講, 我講o既係心態 ...
呢啲就真係過來人嘅分享!後生可能覺得自己年輕貌美,身材good fit, 同男仔做係益咗人,忽略咗其實呢啲係雙向,大家都有樂趣!即使肯做,亦都唔似人妻咁放得開,嘗試多啲唔同嘅體驗!當然亦有啲人妻性對手少,甚至乎得老公一個,咁就要睇佢老公識唔識玩!好多呢啲人妻可能好多嘢都未試過,一試過偷食就返唔到𨍭頭!
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-14 14:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-14 14:12 發表 查看引用來源
呢啲就真係過來人嘅分享!後生可能覺得自己年輕貌美,身材good fit, 同男仔做係益咗人,忽略咗其實呢啲係雙向,大家都有樂趣!即使肯做,亦都唔似人妻咁放得開,嘗試多啲唔同嘅體驗!當然亦有啲人妻性對手少,甚至乎得老公一個,咁就要睇 ...
講到偷食我就唔回應啦
重點係人生經驗多o左, 對同一件事十年前同十年後o既睇法可以好唔一樣
曾幾何時, 我都有過有PE 堂果日就好唔想返學, 到而家訓少一兩粒鐘都要早d 起身做完運動沖個涼先返工
曾幾何時, 亦有過好唔中意星期一又要返去做奴隸幫人打工, 到宜家明知道冇OT 錢放假o既時候都會有衝動想做吓o野
上床都係一樣囉, 膚淺d 咁睇, 係為o左舒服, 想有得爽一下
慢慢地唔知幾時開始將佢睇成係一種同人交流o既行為, 一種表達自己內心世界o既方法
作者: licklickson    時間: 2023-6-14 14:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-14 14:47 發表 查看引用來源

講到偷食我就唔回應啦
重點係人生經驗多o左, 對同一件事十年前同十年後o既睇法可以好唔一樣
曾幾何時, 我都有過有PE 堂果日就好唔想返學, 到而家訓少一兩粒鐘都要早d 起身做完運動沖個涼先返工
曾幾何時, 亦 ...
呢套理論幾特別喎!😬
作者: DAY1    時間: 2023-6-14 15:36     標題: 回覆 15# 蛇貴妃 的帖子

專家級🫡🫡🫡🫡🫡🫡
作者: 太陽小獅子    時間: 2023-6-15 02:15

聽蛇貴妃一席話.. 勝讀十年書👍🏿
作者: pkbor    時間: 2023-6-15 07:12     標題: 回覆 1# dhcsistem1 的帖子

人妻要30-40先好玩,如果保養得好可以玩到50。人妻搞得掂好多可以內射好鬼爽。妹妹仔就係得個嫩口
作者: cheapcheap123    時間: 2023-6-15 08:27

引用:
原帖由 pkbor 於 2023-6-15 07:12 發表 查看引用來源
人妻要30-40先好玩,如果保養得好可以玩到50。人妻搞得掂好多可以內射好鬼爽。妹妹仔就係得個嫩口
師兄真係識食, 後生女好扭扭擰擰唔肯主動担, 中女就無呢啲問題, 直頭係追住你條撚含, 又識係你面前玩下露出走光比人睇, 滿足男人变態心理, 後生女無得比.

作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-15 09:24

引用:
原帖由 DAY1 於 2023-6-14 15:36 發表 查看引用來源
專家級🫡🫡🫡🫡🫡🫡
冇話專唔專家
又或者可以咁講, 專唔專家好多時候係視乎你有幾用心囉, 好多o野都係一樣
作者: 月影偷情    時間: 2023-6-15 09:29     標題: 回覆 15# 蛇貴妃 的帖子

😲師姐👍🏻👍🏻高層思維😌…當中有你人生👏🏻👏🏻👏🏻
作者: wkm68    時間: 2023-6-18 14:03

老公好多唔戴套,人妻自然打針食藥,當然唔介意中出
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-19 00:26     標題: 回覆 23# wkm68 的帖子

你真的厲害,總結的好確實如此。有部分也因為老公根本對自己老婆沒左興趣,好少交功課。久而久之誘惑多也寂寞難耐了。
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-19 00:30     標題: 回覆 11# hk005500 的帖子

成班同事來噶,吃喝玩樂
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-19 00:32     標題: 回覆 19# pkbor 的帖子

識玩啊師兄,確實是。最好是40出頭思想身體也放開的。好鬼正
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-19 15:45     標題: 回覆 23# & 24# 的帖子

咁呢兩個講法又好似有d 矛盾喎

如果人妻可以內射係因為老公唔戴套所以打針食藥所以俾其他人射入去都唔怕,
咁應該就唔會寂寞難耐;
如果長時間老公都唔掂佢, 佢就唔會走去打針食藥, 咁點可能隨便俾人內射都唔驚出事?
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-20 02:24     標題: 回覆 27# 蛇貴妃 的帖子

哈哈。大狀咁哦,有洞察能力。但係冇咁複雜,只是分享下心得研究研究。
但係我試過的人妻真實是點都得,口爆內射樣樣都服從。
有樣嘢想問下師兄師姐,個啲女成日話其實我冇同老公口爆,因為唔喜歡,但又鬼死咁願意服務我。
而且有啲女喜歡內射完,會賴乾淨添。,話事話我唔信人妻會咁服務自己老公。
是否外面的男人會比較放。。。。可以分享嗎?
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-20 07:51

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 02:24 發表 查看引用來源
哈哈。大狀咁哦,有洞察能力。但係冇咁複雜,只是分享下心得研究研究。
但係我試過的人妻真實是點都得,口爆內射樣樣都服從。
有樣嘢想問下師兄師姐,個啲女成日話其實我冇同老公口爆,因為唔喜歡,但又鬼死咁願意服務我。
而且 ...
hahaha 唔好意思職業病 (不過唔係大狀呀, 我冇咁本事)

"而且有啲女喜歡內射完,會賴乾淨添。,話事話我唔信人妻會咁服務自己老公"
呢度有一個, 或者算半個卦?
內射真係好少好少, 婚前o既做法一般係戴住套做, 到男友覺得差唔多, 就除o左佢口爆
婚後就唔戴套, 都係到佢差不多要o黎就口爆 -- 好朋友教o既, o係對生唔生bb 呢個問題上仲係十五十六,
而又清楚肯定一旦有o左亦唔會對生活做成好大衝擊o既前提下, 聽天由命o既自然避孕法

** 雖然呢度人流已經唔多, 但都有必要再強調一次, 必須要滿足上面兩個條件先好用呢種方法避孕
拍拖冇耐, 事業未穩定經濟基礎未建立好o既小弟弟小妹妹千祈唔好亂o黎, 因為避孕效果好難保證! **

然後口爆問題嘛, 唔喜歡多數係因為味道同口感囉, 但係幾矛盾, 好難講得百分百清楚
大概係平時o既時候, 唔會想放一pat 咁樣o既o野入口, 覺得好臭好核突,
有d 似傷風感冒果陣咳出o黎一舊痰要吞落肚, 而呢舊痰仲要又咸又腥又辣喉嚨o既
之但係搞o野果陣或者情到濃時, eg 幫男人含緊, 就算事先完全唔知情係佢忽然之間射o左入自己個嘴都好,
呢d moment 又唔會抗拒, 一個好近乎係與生俱來o既自然反應就係繼續啜, 已經一口都係精都繼續含囉

最後想講, 想要女人為男人咁做, 男人需要o既唔係 "比較放" 而係 "比較持久"!
我同老公, 包括婚前仲係男朋友o既佢, 一直都係咁, 其中一個好大o既原因係因為佢last 得耐
當然插之前o既前戲已經幾滿足 , 再加上持久o既插插插, 高潮o黎夠啦, 俾佢返出o黎射入我口都唔會覺得若有所失
甚至係快感過後,  品嘗到精液味道有一種另類o既滿足添
果一刻會覺得呢種腥味好好聞, 好似嗒紅酒咁含住o係口入面俾佢流遍口腔入面每一個角落先慢慢吞
作者: licklickson    時間: 2023-6-20 08:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-20 07:51 發表 查看引用來源

hahaha 唔好意思職業病 (不過唔係大狀呀, 我冇咁本事)

"而且有啲女喜歡內射完,會賴乾淨添。,話事話我唔信人妻會咁服務自己老公"
呢度有一個, 或者算半個卦?
內射真係好少好少, 婚前o既做法一般係戴住套做 ...
蛇蛇果然係口爆專家!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-20 11:32

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 08:39 發表 查看引用來源
蛇蛇果然係口爆專家!😬
都話唔好叫專家囉!
呢個世界只有兩種人, 第一種叫有心人, 另一種叫渾噩做人
不過感覺你年紀比本宮大, 就唔教你做人道理啦
只講一樣o既就係有心去進行的話, 莫講上床只係幫人含, 含唔同o既人係有唔同o既感受囉~
作者: licklickson    時間: 2023-6-20 11:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-20 11:32 發表 查看引用來源

都話唔好叫專家囉!
呢個世界只有兩種人, 第一種叫有心人, 另一種叫渾噩做人
不過感覺你年紀比本宮大, 就唔教你做人道理啦
只講一樣o既就係有心去進行的話, 莫講上床只係幫人含, 含唔同o既人係有唔同o既感受 ...
專家冇分年紀嘅!😬
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-20 22:50     標題: 回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

係係係。正確,我聽地人妻話男人細佬有時候好大味。我認同,因為我自己好愛乾淨,可能係咁人妻喜歡含。哇,,你真係堅哦。。。
咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者。。。。。
你會唔會射完繼續賴乾淨?
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-20 22:55     標題: 第一次

其實我第一次食人妻,我唔知可以內射,我差唔多要射我會問過先,結果人妻沒回答只是抱著我雙手渣我屁股好似唔願意我離開,咁嘅情況,大佬啊忍唔到啦,直接射。
最上癮係,我射完人妻馬上用口幫我賴乾淨。
話好像為我服務,然後話他第一次外遇。。
搞到我自己都亂,好似真好似假。。。哈哈哈哈
所以唔可以話男人沒句真,有時候我也分唔清女人真假。。
作者: 88yes    時間: 2023-6-20 23:16

例如
有啲老公唔會幫個老婆乃鮑魚
出面個男人會幫佢乃鮑魚
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-14 14:12 發表 查看引用來源
呢啲就真係過來人嘅分享!後生可能覺得自己年輕貌美,身材good fit, 同男仔做係益咗人,忽略咗其實呢啲係雙向,大家都有樂趣!即使肯做,亦都唔似人妻咁放得開,嘗試多啲唔同嘅體驗!當然亦有啲人妻性對手少,甚至乎得老公一個,咁就要睇 ...

作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-20 23:19     標題: 回覆 35# 88yes 的帖子

我會,靚鮑魚我會願意。其實有護理沒護理看得出,我會選鮑魚,啊哈哈
作者: licklickson    時間: 2023-6-20 23:30

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 22:55 發表 查看引用來源
其實我第一次食人妻,我唔知可以內射,我差唔多要射我會問過先,結果人妻沒回答只是抱著我雙手渣我屁股好似唔願意我離開,咁嘅情況,大佬啊忍唔到啦,直接射。
最上癮係,我射完人妻馬上用口幫我賴乾淨。
話好像為我服務,然後話他第 ...
咁佢有冇幫老公賴乾淨過?
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-20 23:38     標題: 回覆 37# licklickson 的帖子

冇,普通夫妻動作,沒新鮮感。
所以我的心得係,夫妻太正經,未必可以激發到激情
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-21 08:24

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 22:50 發表 查看引用來源
係係係。正確,我聽地人妻話男人細佬有時候好大味。我認同,因為我自己好愛乾淨,可能係咁人妻喜歡含。哇,,你真係堅哦。。。
咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者。。。。。
你會唔會射完繼續賴乾淨? ...
"咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者"
你指出軌偷食果種俾人插?
唔會有咁o既可能先囉! 只要有伴侶我絕對唔會做呢d 事!
一來對人二來更重要係對自己o既尊重!
忠誠同埋不背叛對我o黎講係一段關係入面最重要o既元素, 我會咁要求對方亦同樣係咁樣要求自己

"你會唔會射完繼續賴乾淨"
會, 仲好中意 受av 荼毒嘛
一開始接觸到o既咸片就有咁o既情節,
先入為主咁認為搞完o野再用嘴去啜男人d 精係好正常好必然o既咁囉

男人細佬係梗會有味, 畢竟係排泄器官
不過早已經唔介意囉, 印象之中好似係破o左處之後第二三年左右開始,
就唔再需要男友沖過涼洗過先含, 果陣搞o野要偷偷摸摸嘛! 邊個屋企冇人去邊個屋企
爭取時間o黎去搞o野, 仲慢慢沖完涼琼乾水先做? 浪費時間
機會一到除條褲就馬上行動啦!
但係有個小技巧分享: 同樣兩個男人, 同樣都係o係條褲入面焗o左成日,
一個每次痾完尿之後用tissue 印一印另一個痾完著返褲就走,
同樣未沖涼就同佢地口交, 陣咸味壓味都有好明顯o既分別
作者: licklickson    時間: 2023-6-21 08:31

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 23:38 發表 查看引用來源
所以同你做會覺得刺激!😉
作者: licklickson    時間: 2023-6-21 08:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 08:24 發表 查看引用來源

忠誠同埋不背叛對我o黎講係一段關係入面最重要o既元素, ...
不過好少男人會用tissue!😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-21 08:44

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 23:38 發表 查看引用來源
同感
我平時都ok 潔癖o架 但性愛必須要messy 同 dirty 先有激情
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-21 08:51

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-21 08:31 發表 查看引用來源
不過好少男人會用tissue!😂
咁其實亦好難怪o既...
外面d 男廁嘛, 即係尿兜, 男人用完之後攞tissue 印, 跟手掉入去塞住又冇公德心,
拎去垃圾桶掉又有d 核突, 係真係幾難

咁所以呢, 都係靠幫人含果位去適應囉
作者: licklickson    時間: 2023-6-21 08:52

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 08:51 發表 查看引用來源

咁其實亦好難怪o既...
外面d 男廁嘛, 即係尿兜, 男人用完之後攞tissue 印, 跟手掉入去塞住又冇公德心,
拎去垃圾桶掉又有d 核突, 係真係幾難

咁所以呢, 都係靠幫人含果位去適應囉 ...
不過唔係個個女人接受到!😂
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-21 15:04

請問我可以叫你一聲女王嗎。哈哈哈哈。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 08:24 發表 查看引用來源

忠誠同埋不背叛對我o黎講係一段關係入面最重要o既元素, ...

作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-21 15:07     標題: 有沒有人看過網路論壇:明月大濕作者

我突然想起有冇人閱讀過明月大濕的文章,有關於公公的勾引媳婦的?
因為我有類似的故事,唔係我啊先澄清,但我在大陸的人妻分享,
據說好普遍的。可以分享多一個話題。。。。。
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-21 15:24

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-21 15:07 發表 查看引用來源
我突然想起有冇人閱讀過明月大濕的文章,有關於公公的勾引媳婦的?
因為我有類似的故事,唔係我啊先澄清,但我在大陸的人妻分享,
據說好普遍的。可以分享多一個話題。。。。。 ...
半離題一問:
你所講o既係老爺(公公)勾引自己個仔個老婆(媳婦)?
我有個客係北方人, 同佢吹水時佢係咁 "我媳婦點點點..." (佢係講緊佢老婆)
所以係咪應該公公勾引兒媳婦先o岩?
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-21 15:25

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-21 15:04 發表 查看引用來源
請問我可以叫你一聲女王嗎。哈哈哈哈。
唔可以
有上o黎玩開o既都應該知道我中意做女奴
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-21 22:01

係,哈哈。老爺媳婦
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 15:24 發表 查看引用來源

半離題一問:
你所講o既係老爺(公公)勾引自己個仔個老婆(媳婦)?
我有個客係北方人, 同佢吹水時佢係咁 "我媳婦點點點..." (佢係講緊佢老婆)
所以係咪應該公公勾引兒媳婦先o岩? ...

作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-21 22:02

女奴大概是咩意思其實?
需要做什麼動作或者服務才能成為女奴
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-21 15:25 發表 查看引用來源

唔可以
有上o黎玩開o既都應該知道我中意做女奴

作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-22 09:07

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-21 22:02 發表 查看引用來源
女奴大概是咩意思其實?
需要做什麼動作或者服務才能成為女奴

簡單講就係身體作為一個俾主人享樂玩樂工具o既角色囉
雖然有自己o既底線 (我o既係唔玩排泄物, 唔玩人身攻擊精神侮辱), 但底線以上o既任何事都配合順從主人
性愛o既動作服務視乎主人中意d 乜, 我呢個熱愛口爆同體罰 (少有中意射入口遠遠多過內射o既男人)
佢係我老公, 我心甘情願俾佢 連用o黎鞭我o既籐條都自己花心思去搵, 只要唔會內傷就專揀d 打得最痛o既俾佢用
口爆吞精果d 唔駛講啦, 總之隨時隨地隨意, 幾時心血來潮就同佢含囉
性以外o既場合, 都盡量服從佢崇拜佢, 咁事實佢亦真係一個好叻好有本事o既人嘛
我有咩都會同佢講, 所有用得著o既地方都會徵求同採納佢o既意見, 俾佢一個 "作主" o既感覺囉
我地仲會定一d 賞罰o既規距, 做錯o野做漏o野或者唔合乎老公心意o既o野, 都會俾佢體罰o架
總而言之主人老公喜歡o既, 性愛上享受女人俾佢o既服務, 對女人操控/ 監督, 中意見到女人為佢忍受疼痛而興奮 etc,
就咩都俾佢囉
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-22 11:34

是否有女奴二號推薦,人世間已經少之又少。
屬於稀有品種了。
你老公會偷食嗎?因為男人該有他都享受根。。。。。
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-22 09:07 發表 查看引用來源

簡單講就係身體作為一個俾主人享樂玩樂工具o既角色囉
雖然有自己o既底線 (我o既係唔玩排泄物, 唔玩人身攻擊精神侮辱), 但底線以上o既任何事都配合順從主人
性愛o既動作服務視乎主人中意d 乜, 我呢個熱愛口爆同體 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-22 13:16

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-22 11:34 發表 查看引用來源
是否有女奴二號推薦,人世間已經少之又少。
屬於稀有品種了。
你老公會偷食嗎?因為男人該有他都享受根。。。。。

又算有又算冇咁啦, 超順得人意小鳥依人o既係有, 但應該唔係玩sm 果種

老公偷唔偷食... 應該有心無力啦卦
作者: okvisa    時間: 2023-6-22 15:53     標題: 回覆 53# 蛇貴妃 的帖子

你介唔介意你老公偷食??
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-22 16:07

女奴o既事蹟之前o係度已經講過好多次o架啦, 至於所謂o既女王, 現在有少少時間都可以簡略咁分享一下
其實純粹係貪得意, 男王女奴先係我最中意o既, 做王(即係主人)o既男人好man,
平時鍚我就ok, 上到床伏o係佢下面受佢折磨, 佢愈冷酷無情我愈冧囉

我指o既女王遊戲, 係自己好似公主咁俾佢抱起, 放到一個可以坐得舒服o既地方
佢好溫柔咁幫我除鞋, 用嘴幫我洗腳
我地d 主奴關係好特別o架, 主人會鞭打我, 會老奉咁俾我服侍佢
eg 插插插到咁上下問都唔問就塞入我個口或者噴我一面都係,
但又會同我舔腳趾幫我奶下面, 前後都會奶, 沖唔沖涼都會咁做
或者就係因為佢係我老公囉 有真愛o既主奴
anyway, 俾佢幫我啜完腳趾, 佢會訓o係地下/ 床上俾我用對腳去搞佢下面
我腳趾唔算太靈活所以手同口其實都會有用到, 總之我想點玩就點玩
玩到佢高潮, 一般情況下就收手嘛, 但呢d 時候可以不必, 因為係我話好想睇吓如果繼續會點...
lur 左好耐佢先應承俾我咁玩o架! 睇住老公開頭好舒服到之後好痺好痛苦,
但係答應過我俾我玩所以都盡力忍住唔郁唔推開我, 一方面覺得好得意另一方面又唔知做咩幾感動
到佢實在真係頂唔順, 就算啦放過佢咁囉, 舔返晒自己手上腳上o既精液, 俾佢休息一下
但呢個時候我只係精神上滿足o左肉體仲未開始嘛! 於是飲杯o野食支煙抖抖,
又搖身一變做返女奴, 用最能夠刺激起老公性慾o既方式喚醒返佢, 就係俾佢打屁股啦
自己剝光豬擺好個pose, patpat 腳板任得佢想打邊度就打邊度 (一般都係呢兩個地方)
緩慢而又用力咁打, 間中言語上再刺激一下佢, 心入面諗住陣間再俾佢扑o既畫面就可以忍到過去o架啦

差唔多係咁, 準備一下陣間出去食飯, 夜d 或者明日睇下仲有咩補充
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-6-22 16:10

引用:
原帖由 okvisa 於 2023-6-22 15:53 發表 查看引用來源
你介唔介意你老公偷食??
唔係介意, 係絕不能夠接受囉
兩個人山埋門要點我都可以滿足佢, 不忠同背叛係我o既底線, 永遠永遠唔可以觸碰o既
當然我亦會要求自己以同一個態度對返佢
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-23 22:32     標題: 回覆 56# 蛇貴妃 的帖子

東北老爺是否XX 兒媳婦??
作者: 肥富茶了室    時間: 2023-6-24 07:08     標題: 回覆 46# dhcsistem1 的帖子

快快分享好想睇下點勾引
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-27 01:30

分享我sp 的經歷,是她的經歷,我存粹chok 她助興增加情趣,男人你懂的。
我大概描述比較容易,不一定完全100%,各位可以欣賞下。

媳婦:xi  老爺:ly 普通話比較接近意思

ly:看你最近好像好累,是否剛入公司不習慣?
xi:對,好多人情世故,各種人事好複雜。
ly:看你還沒有正式上班和上班之後區別特別大。如果不能適應就辭退吧,我幫你安排介紹其他工作。

(因為這個媳婦剛美國本科畢業,回來就訂婚,未擺酒)因為未婚夫在江蘇上班,媳婦在上海只能同老爺住。)

類似這種關心話題持續了幾個月後才發生以下。。。。

老爺帶媳婦應酬完回到屋企。。

ly:媳婦,你偶爾要出去放鬆一下,今晚看你狀態好好,好放鬆。
xi:對啊,感覺上海不容易,今晚好放鬆真的,謝謝老爺。

ly:獎勵下你,幫你推拿一下如何?我學過。。。
xi:啊,這又不是會所沒有設備怎麼推拿,下次請我去上海最高檔的會所補償吧。

ly:那就先幫你來一個簡單的吧,,你坐著,
xi:啊。。。。。。我都有點醉了,下回吧。

ly:沒事,坐下來。。(其實當時媳婦真實情況是好眼瞓,所以沒興趣,但老爺各種技巧)
最終,媳婦坐在沙發,老爺在身後幫她按肩膀。。(其實sp當時真是沒想過其他過分歪念,因為真是想睡。)
最後確實按的舒服,老爺就開始技巧套路了

ly:你的肩膀好硬,長期會累積淋巴堵塞,下次我介紹你去會所,專業推拿。保證你舒服。
xi:好啊,我也覺得肩膀很緊繃,有時候會痛。

ly:女人淋巴由肩膀到腰,(手故意摸了一下腰)媳婦沒有避開因為老爺好懂引導。
ly:所以為什麼女人容易有乳癌。你上班長時間坐著對著電腦容易有問題,你舉起手,我幫你按你就知道痛不痛。
(這時候老爺故意讓媳婦舉手伸直,老爺有側邊按肌肉問媳婦如何。
xi:好像真的會有點,但不明顯。
ly:當然不明顯,你穿著外套根本按不到。。。(老爺沒有問情況下就幫她除外套,當然也唔會性感因為外套比較厚)
老爺故意按多幾下,確實有點痛。
sp 同 我講:唔知點解也唔知道幾時,衣服鈕扣已解開兩個,但並沒有太暴露,不過已經可以看見內衣個種。
因為當時自己也唔知道如何反應,所以老爺沒有過分動作就詐唔知。
後來老爺好醒目,怕媳婦尷尬或者拒絕,所以示意媳婦趴低,睡沙發。這樣媳婦更加唔會怕醜。
sp 當時話其實趴著想用手扣翻鈕扣。。結果。。。老爺

ly:媳婦,你這樣趴著不會尷尬,我看你自己解開鈕扣一會怕你誤解我偷看就不好。。
(這時候sp 真是一百個問號???為何會講是自己除鈕扣,或者真是飲醉或者如何。由於反應唔夠快,老爺乘勝追擊)

ly:你這樣趴著就不會尷尬了對不,其實我都看見了剛才,所以妳就別尷尬了,而且現在你趴著我也看不見。別尷尬。
其實趴著也好,我更容易按到你肌肉僵硬部分(一說完,老爺就扯件衫向後,露出肩膀bra 帶,由於太快sp 根本反應唔到)
xi:不用吧,這樣好彆扭。
ly:你看現在我直接按到你肩膀和剛才是不是不一樣?(sp 話確實好舒服。因為老爺手係屬於好滑個種)
xi:剛才是你幫我解開鈕扣吧,我好像沒有解開。。
ly:你是不是喝多了,我以為你為了方便我所以解開的。
xi:怎麼可能我自己解開,胡說。
ly:哎呀。不爭論這些,現在我按的舒服最重要。(這時候老爺故意扯件衫都背只,鈕扣枯實sp 頸呼吸困難)
xi:不行了,別扯衣服那麼後,弄的我喉嚨呼吸困難。
ly:位置不對,多解開一個鈕扣吧,解開鈕扣就舒服。
xi:不行。。。不要了夠了,我想睡覺了。
這時候老爺速度根本沒有機會給sp 思考要如何應對,老爺手已經伸入一扭鈕扣就解開。但沒有故意非禮摸胸,存粹解開鈕扣。
xi:你怎麼速度那麼快,還說剛才不是你扭開。。
ly:現在是不是舒服多了,其實我在背後根本看不見。我今天目的存粹想你享受,因為平時看你工作我真的不知如何幫你,
看見你這樣舒服其實我就安慰,不求其她存粹要你放鬆就好。。。
(其實sp 已經有感動到,而且有一種莫名其妙的不抗拒)
xi:我尿急,想廁所
ly:那你先去,回來繼續最後一個步驟,1分鐘就行,完成最後一個步驟我就安心任務完成。

(這時候老爺故意自己也上廁所,所以sp 並沒有尷尬怕老爺看見解開鈕扣的情景)

、(其實sp 有想過直接睡覺,但無奈廁所出來老爺已經準備熱毛巾,話最後一個環節了)

ly:這是最後了,來吧。。這一回你肯定舒緩經絡
xi;還是趴著嗎。。。

ly:當然啊,你要不怕我看見你坐著也行。。
xi:啊,還要解開鈕扣,我不幹了,剛才已經害羞死了其實。

ly:不解開難道我把熱毛巾燙你衣服嗎,笨女孩
(sp 沒辦法只能趴底,但沒除鈕扣)
ly:你不脫鈕扣我敷不到,解開一兩個剛才那樣
xi:不能剛才那樣,都露出了其實剛才。
ly:我可沒有看見
xi:脱一個鈕扣足夠了(這時候sp 趴著身體自然就彎起身少少準備除鈕扣。結果老爺又出招,
一手扶她之餘由取代他快速解開鈕扣,而且好聰明是直接除第三個鈕扣)
xi:你幹嘛除這個鈕扣,這不就等於脫了嗎。
ly:對不起,我看不見,我以為是第二顆。我要兩顆就足夠(嘴係咁講,但手同時已經解開第二鈕扣)所以現在sp 是基本露胸罩了
sp 用手遮胸罩部分,老爺好識do沒有侵犯之意更加用安全方法示意sp 趴底
ly:你趴著就不尷尬,免得你以為我看見,其實我後面看不見(因為室內燈光也暗)
sp :好吧。我真的很睏了想睡了。
ly:這是最後的程序必須完成。
xi:毛巾不熱的怎麼。。。
ly:都怪你剛才彆扭,沒事,我先幫你搽一下汗,我去換毛巾。
(這時候其實老爺用毛巾搽背,順手隔開bra 帶用手試探,因為沒有解bra 的惡意,sp 沒有拒絕,然後老爺去換毛巾)

老爺回來,其實sp已經半睡狀態,老爺直接解開背bra,然後用熱毛巾敷,由於太舒服,sp 根本沒有思維空間去拒絕。
老爺故意沒有敵意一步步
然後問媳婦,真是最後了,下次如果想按我再繼續。。(其實是以守為攻。)
ly:下回不容許你別扭了,今天搞得我好像故意卡油我也很不高興

xi:不是不是,老爺別生氣,男女這樣誰都會尷尬的。不是說你非禮我
ly:我看都沒有看呢,非禮什麼
xi:你剛才說看見?
ly:那是給妳安心,黑糊糊怎麼看呢。好了,你起來吧,結束。我幫你拉一下手筋

sp 起身順便將手遮著胸怕走光,結果老爺背後直接站在沙發拉sp 雙手舉高拉筋。。

ly:我告訴你,我從背後就看完了現在。。這回不騙你了。。
xi:這時候想掙扎,但雙手舉高根本沒有辦法抵抗

ly:下次還會尷尬嗎。。。
xi:發誓沒有下次。。。
(老爺好醒目,用另一個手幫sp 衫整理,雖然bra 帶除左,但沒有可以露出。衣服遮住沒有刻意翻開基本看不到。)

ly:這回沒有尷尬了吧。只是逗你玩,我這種年紀什麼都看過了。不要太大驚小怪了。現在是拉手筋關鍵你舒服不舒服
xi:確實是沒有那麼精崩了。今晚的事別說,要不然會後果嚴重的。

ly:今晚就這樣按摩能有多嚴重。別大驚小怪
老爺將手放低後,然後再按肩膀示意結束,因為衣服沒有故意扯所以唔會暴露。

ly:這樣很好不是嗎,要信任,我要非禮你現在一扯你衣服就露出了。信任很重要
xi:別動,,夠了夠了。。再弄就看見了,我內衣扣還沒有穿容易暴露的
ly:我剛才看了一下你的 乳頭不是很大,是不是不怎樣用。。
xi:別說這些。。(這時候sp 起身想離開,所以推開老爺,力度太大,自己衫暴露了)

老爺直接按著自己眼睛。。我沒有看見。。。所以不要說我非禮。。

sp 後來話心情矛盾。。自己也分唔清咩情況也唔知道發生咩事。。好暈暈噩噩。。

sp 去沖涼,習慣房間除衫去廁所,但自己唔記得lock 門。因為自己房所以沖涼廁所當然也唔會關。
老爺直接入廁所問媳婦借沐浴露,今次真是看全相了。。

後來,老爺寫紙仔道歉。。話其實我都一把年紀有時候會調皮,想證明自己年輕,但決定沒有輕薄你的意思。
如果有任何感受到侮辱可以向你道歉。sp 看了其實也覺得沒有什麼。。心裡就原諒了。。

事情發展還有下回。。。。。。(待續)
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-6-24 07:08 發表 查看引用來源
快快分享好想睇下點勾引
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-6-27 07:28

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-27 01:30 發表 查看引用來源
分享我sp 的經歷,是她的經歷,我存粹chok 她助興增加情趣,男人你懂的。

xi:對,好多人情世 ...
老爺連自己新抱都唔放過?
作者: licklickson    時間: 2023-6-27 08:35

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-27 01:30 發表 查看引用來源

好詳細呀!期待你嘅更新!😬
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-27 09:27

新社會
引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2023-6-27 07:28 發表 查看引用來源
老爺連自己新抱都唔放過?

作者: agnes0725    時間: 2023-6-27 11:15

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-27 09:27 發表 查看引用來源
新社會
最緊要有得屌😏
作者: dhcsistem1    時間: 2023-6-27 13:54

話說持續了兩年的一個夜晚。。。。。。
引用:
原帖由 agnes0725 於 2023-6-27 11:15 發表 查看引用來源

最緊要有得屌😏

作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-4 18:37     標題: 有冇試過人妻報復老公益佐你

我試過一次應酬飯局,生意人應酬,有個騷婆係咁放電給個有錢佬。結果他老婆把鬼火,但這種場合又不能拍檯翻面。我就看戲般愉快,畢竟個騷婆其實真係索,尤其嘴唇。。好似藝人佟菲好勾引。
後來班生意佬話去ktv,結果就出事。
幾個鐘後大家都hi hi低,個有錢唔知去佐邊,個騷婆也唔知去佐邊。。個老婆火都來。。
然後我就有機可乘,在廁所搞掂了人妻,而且中出。

後來我有問朋友,其實騷婆其實男友call 爆機走佐,生意佬抓佐去有錢佬落樓洗腦要融資。其實一切都是正常,咁就益佐我。哈哈哈。。

大家有這種經歷嗎。。或者女仕們也可以分享你最傻的一次給人中出的經歷
作者: licklickson    時間: 2023-7-4 19:03

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-4 18:37 發表 查看引用來源
我試過一次應酬飯局,生意人應酬,有個騷婆係咁放電給個有錢佬。結果他老婆把鬼火,但這種場合又不能拍檯翻面。我就看戲般愉快,畢竟個騷婆其實真係索,尤其嘴唇。。好似藝人佟菲好勾引。
後來班生意佬話去ktv,結果就出事。
幾 ...
咁益你呀!😬
個人妻正唔正?😉
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-4 21:35

因為廁所侷限了好多動作,衫都冇除,只是拉高短裙直搗黃龍。好保守的類型,唔係蕩個種。
所以更加刺激。可惜未能照全相,但之後試過一次約去時鐘,但她拒絕後來用口幫我解決當是報答。
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-4 19:03 發表 查看引用來源
咁益你呀!😬
個人妻正唔正?😉

作者: licklickson    時間: 2023-7-4 22:03

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-4 21:35 發表 查看引用來源
因為廁所侷限了好多動作,衫都冇除,只是拉高短裙直搗黃龍。好保守的類型,唔係蕩個種。
所以更加刺激。可惜未能照全相,但之後試過一次約去時鐘,但她拒絕後來用口幫我解決當是報答。

...
咁保守都比你食到咁先正!可惜之後冇得再屌!咁佢口技如何?😉
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-4 22:11

講老實,回味無窮。一滴不留個種。
之前廁所中出都一樣,一滴不留。哈哈哈
後來她翻屋企老公懷疑為何咁多液體,她敷衍話興奮了事。
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-4 22:03 發表 查看引用來源
咁保守都比你食到咁先正!可惜之後冇得再屌!咁佢口技如何?😉

作者: licklickson    時間: 2023-7-4 22:14

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-4 22:11 發表 查看引用來源
講老實,回味無窮。一滴不留個種。
之前廁所中出都一樣,一滴不留。哈哈哈
後來她翻屋企老公懷疑為何咁多液體,她敷衍話興奮了事。

咁保守嘅人妻唔易食到,仲要中出Tim!佢應該未試過咁刺激,肯定比你屌到高潮啦!多唔多水呀?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-7-7 09:51     標題: 回覆 65# dhcsistem1 的帖子

報復同傻傻被中出分別發生o係兩個唔同場合囉

報復果單, 目標唔係男朋友或者老公, 而其實係我老豆
果陣細個思想偏激, 同老豆嘈大交, 佢係成日都要我潔身自愛果種, 唔好蝕底俾人 (講緊當然係男仔)
跟住同佢反面果次我就係偏偏要同佢唱反調, 當時o既男朋友一齊o左都未足兩個月,
我都唔知做乜咁忽然諗到呢樣o野, 你要我鍚身我就偏唔鍚, 主動搵我男友將自己第一次俾o左佢
其實係幾on9 架   果陣唔係話唔中意佢, 但感情一般咁啦, 算係中上偏下, 未至於好冧好冧,
破處過程亦其實冇咩好難忘o既浪漫情調, 淨係一心諗住拮破佢 痛到阿媽都唔認得   

傻傻被中出, 則係同SP 分開前o既最後一次搞o野, 當係留念
作者: g_hill    時間: 2023-7-7 22:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-14 14:47 發表 查看引用來源

講到偷食我就唔回應啦
曾幾何時, 亦 ...
十分認同你既睇法, 真係一個有豐富經驗私高人。
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-7 23:19

我覺得唔算係傻傻啊。。而且合情合理。
每個人第一次都是糊塗賬,其實有幾多人可以浪漫第一次

好寫實
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-7-7 09:51 發表 查看引用來源
報復同傻傻被中出分別發生o係兩個唔同場合囉

報復果單, 目標唔係男朋友或者老公, 而其實係我老豆
果陣細個思想偏激, 同老豆嘈大交, 佢係成日都要我潔身自愛果種, 唔好蝕底俾人 (講緊當然係男仔)
跟住同佢反 ...

作者: Tasteless    時間: 2023-7-13 15:46

引用:

期待更新
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-13 23:50     標題: 老爺再一次。。。。

延續SP 老爺的經歷(轉發描述)

老爺不斷嘗試進攻媳婦,但並沒有太急,所以SP 也唔覺得是故意或者需要防備。
因為平時老爺都好Nice,又或者老爺外面都夠食,唔需要返來屋企搞媳婦。
但有一次確實進一步大躍進。
老爺買了一件性感內衣話是客戶送的要成2萬蚊一件。
SP 看了確實好喜歡,但只是收了就算,點知老爺話,不如試一下,
如果唔合適可以拿去換過一件。
SP 當然是自己入房試,點知老爺敲門話出來看一下是否真的好看。
SP話超薄而且see thru,點穿。。
誰不知老爺話之前看過啦,唔需要婆婆媽媽,只是想確認。
後來SP 更係唔會開啦,然後穿浴袍抱主然後開門應付一下,話真的合適不需要換。
老爺話都穿了更係要看下啦。。SP 都未反應過來,老爺就解開浴袍。
然後話,真的好合適,然後SP 遮住胸重點部分,後來老爺話前面看好合適不需要換,
後面會窄嗎,我看下。然後要除浴袍,SP 當時都唔知道需要遮胸或者用個手阻擋老爺。
拉扯中就順理成章除了浴袍,SP 依然堅持雙手遮住胸。
後來老爺話;
老爺:其實上次看見你乳頭已經頂唔順了媳婦。
放心,不會犯規,只是想你明白沒惡意也不會進一步,我只想你放鬆。
當時SP 覺得唔會惡意所以防備心就放寬了。

持續。。。。。
作者: licklickson    時間: 2023-7-14 00:02

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-13 23:50 發表 查看引用來源
延續SP 老爺的經歷(轉發描述)

老爺不斷嘗試進攻媳婦,但並沒有太急,所以SP 也唔覺得是故意或者需要防備。
因為平時老爺都好Nice,又或者老爺外面都夠食,唔需要返來屋企搞媳婦。
但有一次確實進一步大躍進。
老爺買了一件性 ...
多謝更新!期待之後更新!😉
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-28 23:40     標題: 同事人妻意外驚喜

公司trip 獎勵泰國旅遊,同事帶老婆陪伴, 我就一支公。
其中一晚在芭堤雅同事之間玩的好hi,有啲飲到嘔飲到趴,我就同這對夫妻比較酒量好。
大家該玩的都玩過了,人妖、小姐、男妓都點個入K 房見識,後來散band 我就幫忙扶另外一位女同事上車上房,
但這位女同事樣貌一般,所以沒有動歪念,雖然抽水當是酬勞。
回到酒店,夫妻就約不如去對面海邊酒吧繼續飲。
最後飲大佐,一起返房,我幫忙扶條女一起返房間。老公故意讓我抽他老婆水當時我覺得,
後來我就故意借廁所,其實我故意看下他們會晤會有動靜。
果然給我估中,我出來就看見同事老婆除衫剩返內衣褲,
然後同事話,喂,幫下手,我唔掂,睡下先。。
我心大心細,然後同事另轉面睡覺。我真是唔理咁多,直接插。
原來條女已經濕到離譜,後來我想舌吻條女,條女突然醒了。。shit。。
喂呀,我老公在旁邊啊。。。我話他自己叫我插噶。。。
人妻叫我落地下繼續,在床感覺老公在旁邊很怪異。。
落床之後人妻主動含,,哇。。真係正。人妻話是否可以用口爆代替插,
我怕老公知道你插後翻面,我話ok。咁就含啦。。口爆可以接受。。
但由於時間太長,唔射。。人妻有啲唔耐煩,我主動話,不如我插一下盡快射
人妻同意,結果我中出了,而且是同時高潮個種,我有霖過猛出來射,但條女已經失控好hi。
第二日早上已經中午了,同事見到我第一句就問,昨晚你自己飲到幾點?真係唔好意思斷片,自己都唔知道點返房。。後來我問人妻,你老公唔知啊。。。人妻話。。。好似唔知但又好似知。。。。
作者: licklickson    時間: 2023-7-29 00:01

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-28 23:40 發表 查看引用來源
公司trip 獎勵泰國旅遊,同事帶老婆陪伴, 我就一支公。
其中一晚在芭堤雅同事之間玩的好hi,有啲飲到嘔飲到趴,我就同這對夫妻比較酒量好。
大家該玩的都玩過了,人妖、小姐、男妓都點個入K 房見識,後來散band 我就幫忙扶另外 ...
咁就可以內射人妻真係正,之前已經識佢?之前有冇諗過食佢?
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-29 00:05

第一次見,泰國trip。而且鮑魚依然好緊,
估計係泰國氛圍好好引導了她思維。好斯文的女仔
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-29 00:01 發表 查看引用來源
咁就可以內射人妻真係正,之前已經識佢?之前有冇諗過食佢?

作者: licklickson    時間: 2023-7-29 00:08

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-29 00:05 發表 查看引用來源
第一次見,泰國trip。而且鮑魚依然好緊,
估計係泰國氛圍好好引導了她思維。好斯文的女仔
佢老公可能好少屌佢!呢啲斯文人妻應該好好屌!之後幾晚仲有冇屌?
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-29 00:16

她老婆想,但我內疚畢竟同事同我關系幾好,放生了。
但後來她老婆去按摩,因為比較純樸所以信泰仔以為按摩需要除清光,
後來泰仔以為她想插,後來反抗老公馬上過去解救
我也聽見水聲,後來飲酒問她是否泰仔插了。
她話冇,泰仔用手,她唔咁反抗以為是泰國正常服務。。
你話傻唔傻。。。不過興奮是這對話是同事一起的。。
感覺好刺激。。夫妻同我一個外人講敏感話題
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-29 00:08 發表 查看引用來源
佢老公可能好少屌佢!呢啲斯文人妻應該好好屌!之後幾晚仲有冇屌?

作者: licklickson    時間: 2023-7-29 00:21

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-29 00:16 發表 查看引用來源
她老婆想,但我內疚畢竟同事同我關系幾好,放生了。
但後來她老婆去按摩,因為比較純樸所以信泰仔以為按摩需要除清光,
後來泰仔以為她想插,後來反抗老公馬上過去解救
我也聽見水聲,後來飲酒問她是否泰仔插了。
她話冇,泰仔用手 ...
師兄果夜應該屌得佢好冧,所以想再比你屌!佢身材如何?
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-29 00:24

全程帶胸圍沒除,隱隱約約粉紅掛,唔知。
屁股肉好彈。。。
因為他們夫妻未有bb,所以身材好脆卜卜
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-29 00:21 發表 查看引用來源
師兄果夜應該屌得佢好冧,所以想再比你屌!佢身材如何?

作者: licklickson    時間: 2023-7-29 00:26

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-29 00:24 發表 查看引用來源
全程帶胸圍沒除,隱隱約約粉紅掛,唔知。
屁股肉好彈。。。
因為他們夫妻未有bb,所以身材好脆卜卜
正吖!可惜師兄放生咗,唔係應該有排玩!
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-29 00:35

同事之間友誼好重要啊。。
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-7-29 00:26 發表 查看引用來源
正吖!可惜師兄放生咗,唔係應該有排玩!

作者: licklickson    時間: 2023-7-29 00:45

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-7-29 00:35 發表 查看引用來源
同事之間友誼好重要啊。。

咁都係嘅!
作者: 65086514    時間: 2023-8-1 19:50     標題: 回覆 1# dhcsistem1 的帖子

我太太患病時,朋友都話佢玩得好放
到後來太太病情好轉後,她從前絕不會做的事情,居然也肯嘗試,69, 肛交等

作者: dhcsistem1    時間: 2023-8-3 00:10

肛交真係未試過,感覺如何其實
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-1 19:50 發表 查看引用來源
我太太患病時,朋友都話佢玩得好放
到後來太太病情好轉後,她從前絕不會做的事情,居然也肯嘗試,69, 肛交等

作者: 65086514    時間: 2023-8-3 00:22     標題: 回覆 88# dhcsistem1 的帖子

由於肛門抬約肌借不斷收宿,JJ有好大的壓迫感
另一方則有強烈的撕烈感。只要在開始時配合KY 和 適當的推進,待括約肌習慣後,便有強烈的填滿感 ,
事實上,有不少不是同性者的男人 ,都喜歡做被屌的一方
作者: dhcsistem1    時間: 2023-8-3 00:25

你太太如何開始接觸單男??你安排或者她自己遇到
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 00:22 發表 查看引用來源
由於肛門抬約肌借不斷收宿,JJ有好大的壓迫感
另一方則有強烈的撕烈感。只要在開始時配合KY 和 適當的推進,待括約肌習慣後,便有強烈的填滿感 ,
事實上,有不少不是同性者的男人 ,都喜歡做被屌的一方 ...

作者: 65086514    時間: 2023-8-3 00:57     標題: 回覆 90# dhcsistem1 的帖子

她生完細囝後,有一段時間患上急了情緒病
經常想行房,日日都要,每次要幾轉,我自問不夠體力
就搵朋友幫忙,我記得第一次,安排其他男人屌她時,我竟然很興奮,欣賞著朋友暴力屌她時,我坐著她身邊打飛機,並把精液射在她面上
作者: dhcsistem1    時間: 2023-8-3 00:58

哇。。。早啲認識你就好。。。
太正了
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 00:57 發表 查看引用來源
她生完細囝後,有一段時間患上急了情緒病
經常想行房,日日都要,每次要幾轉,我自問不夠體力
就搵朋友幫忙,我記得第一次,安排其他男人屌她時,我竟然很興奮,欣賞著朋友暴力屌她時,我坐著她身邊打飛機,並把精液射在她面上 ...

作者: 65086514    時間: 2023-8-3 01:04     標題: 回覆 92# dhcsistem1 的帖子

後來帶她看心理醫生,經過治療,己經痊癒
但是對性事多了不同的想法,現在的她表面賢淑,內裡淫蕩
作者: dhcsistem1    時間: 2023-8-3 01:05

有冇帶她去泰國體驗過??
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 01:04 發表 查看引用來源
後來帶她看心理醫生,經過治療,己經痊癒
但是對性事多了不同的想法,現在的她表面賢淑,內裡淫蕩

作者: 65086514    時間: 2023-8-3 01:10     標題: 回覆 94# dhcsistem1 的帖子

無呀,由於要顧及她的日後的曰子
不敢安排親屬男人,又不敢安排,黑人和印巴人
作者: dhcsistem1    時間: 2023-8-3 01:13

我前度SP 試過鬼佬,好粗好長,而且每次射都勁多精液,
我問她頂得順嗎咁粗,sp 話其實粗長但唔硬好軟的。
你會喜歡幻想太太給其他男上嗎。。
我試過領導摸過我太太ktv,內褲直接手指。。由於我在場,如果唔係早就開房了。
但後來勁興奮其實
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 01:10 發表 查看引用來源
無呀,由於要顧及她的日後的曰子
不敢安排親屬男人,又不敢安排,黑人和印巴人

作者: 65086514    時間: 2023-8-3 01:24     標題: 回覆 96# dhcsistem1 的帖子

我曾經安排過其他男人操我老婆西西
另外,白種男人JJ只係大和長
印巴人和黑人,真係又粗又硬,至於點解我知,我有自己方法
作者: dhcsistem1    時間: 2023-8-3 01:25

咁厲害。。。哇。。你老婆應該享受過好多
最令他回味是哪一類
引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 01:24 發表 查看引用來源
我曾經安排過其他男人操我老婆西西
另外,白種男人JJ只係大和長
印巴人和黑人,真係又粗又硬,至於點解我知,我有自己方法

作者: 65086514    時間: 2023-8-3 01:28     標題: 回覆 96# dhcsistem1 的帖子

呢度既人好似唔多鐘意講男男性行為
其實有唔少男人 ,會去Gay 浴室找尋,可以操他的男人,發生男男性行為
完事後若無其事回家操老婆( 可能都行巡例公事 )
作者: 65086514    時間: 2023-8-3 01:31     標題: 回覆 98# dhcsistem1 的帖子

她最愛略略帶點暴力SM 的輪大米

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)