188Channel

標題: 小弟對女人老左係咩樣既一 D睇法 ^.^ [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2023-6-14 13:02     標題: 小弟對女人老左係咩樣既一 D睇法 ^.^

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 平衡生活    時間: 2023-6-14 14:01

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-6-14 13:02 發表 查看引用來源
小弟知道呢 D野其實同 "引人入性" 無關 , 不過見各位之前
對我 "豬形臉  魚形臉" 既 POST咁包容 , 小弟係其他討論區又POST唔到
所以都係度分享下 :
============================================================== ...

美人自古如名將,不許人間見白頭。

作者: 艾拉傑    時間: 2023-6-15 08:15

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-6-14 14:01 發表 查看引用來源

師兄好句.  
作者: 代北集團    時間: 2023-6-15 12:31

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-6-14 14:01 發表 查看引用來源

但 ... 小弟係 熟女控 喎
作者: 肥富茶了室    時間: 2023-6-15 15:03

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-6-15 12:31 發表 查看引用來源
但 ... 小弟係 熟女控 喎
熟女控 巨乳控 人妻控 你係乜控都好,至緊要有得控🤤
作者: 肥富茶了室    時間: 2023-6-15 15:05

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2023-6-15 15:03 發表 查看引用來源
熟女控 巨乳控 人妻控 你係乜控都好,至緊要有得控🤤
真係冇得貼圖上傳😓
作者: 平衡生活    時間: 2023-6-16 00:36

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-6-15 08:15 發表 查看引用來源

師兄好句.  
點敢喺才子面前班門弄斧 ,只係有感而發。
作者: 艾拉傑    時間: 2023-6-16 14:50

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-6-14 13:02 發表 查看引用來源
小弟知道呢 D野其實同 "引人入性" 無關 , 不過見各位之前
對我 "豬形臉  魚形臉" 既 POST咁包容 , 小弟係其他討論區又POST唔到
所以都係度分享下 :
============================================================== ...
葉全真  .....   英文名係咪叫 fax ip..     閃電傳真機.
作者: 艾拉傑    時間: 2023-6-16 14:51

引用:
原帖由 平衡生活 於 2023-6-16 00:36 發表 查看引用來源

點敢喺才子面前班門弄斧 ,只係有感而發。
呢度巧多才子.
作者: 艾拉傑    時間: 2023-6-16 14:56

引用:
所以都係度分享下 :
呢啲睇保養同基因遺傳, 識得位台灣大嫂已經登六, 但比起老虎唔差幾遠(相差五六年左右), 自己都會老(有命嘅話), 學吓接受變老.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)