188Channel

標題: 內地人真係性福 [打印本頁]

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-15 08:10     標題: 內地人真係性福

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-15 13:21

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-15 08:10 發表 查看引用來源

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受 ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
...
的人又食,又搽,屌到閪腫,相信幫襯阿里会真貨
作者: ho501501    時間: 2023-6-15 15:58

香港人一樣可以淘寶買到,幾蚊一粒🤓🤓🤓
作者: watercheng    時間: 2023-6-15 20:33

小心藥不可以亂食
要睇醫生
知道身體狀況
對症下藥
我識兩個朋友
自己買藥食
一個中風
另一個心臟衰竭
小心小心
作者: totowai    時間: 2023-6-16 00:50

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-15 08:10 發表 查看引用來源

係淘宝幾十文可買到偉哥认下依的係有中國身份証,網上医生處方先買到,HK人無福消受  ,仿制药,我以前H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,
...
呢隻神奇丸仔,做福世上萬千麻甩佬,發明者好應得落背耳醫學獎.
作者: ho501501    時間: 2023-6-16 06:33

引用:
原帖由 watercheng 於 2023-6-15 20:33 發表 查看引用來源
小心藥不可以亂食
要睇醫生
知道身體狀況
對症下藥
我識兩個朋友
自己買藥食
一個中風
另一個心臟衰竭
小心小心
你都幾好彩喎,一連識到兩個咁嘅朋友🧑‍🤝‍🧑
作者: totowai    時間: 2023-6-16 14:39

引用:
原帖由 watercheng 於 2023-6-15 20:33 發表 查看引用來源
小心藥不可以亂食
要睇醫生
知道身體狀況
對症下藥
我識兩個朋友
自己買藥食
一個中風
另一個心臟衰竭
小心小心
我地成班老友,十幾廿人,平均一星期食兩次,每次一粒,個個都龍精虎猛,嫖盡省港澳.你果兩位朋友,可能有其他症候,請叫佢地,揾個大夫,測清楚,咪乜都入咗呢隻鳩大丸嘅數.
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-17 08:13

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-16 14:39 發表 查看引用來源
我地成班老友,十幾廿人,平均一星期食兩次,每次一粒,個個都龍精虎猛,嫖盡省港澳.你果兩位朋友,可能有其他症候,請叫佢地,揾個大夫,測清楚,咪乜都入咗呢隻鳩大丸嘅數. ...
食大陸大廠,最高價值品牌 白雲山  出品 金戈,

再拍白雲山新出仿制药同必利勁 同効防止早洩药,白雲山的药贵好多,金戈初出50M G都要50/粒

再搽理

最有効延時利多軟膏係鸠頭

北上整件著肚兜

幻想係楊ㄨ

正,發大陽具,持久,抽插,暴漲龜頭顶住子宫颈chog,chog下喷發米青入子宫,C兄你們大大力咁屌,發揚大男子
而我只有夢幻中尋找
作者: totowai    時間: 2023-6-17 16:37

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-17 08:13 發表 查看引用來源

,最高價值品牌 白雲山  出品 金戈,

再拍白雲 ...
呢隻仙丹一樣嘅丸仔,自過咗專利期,全世界各大小藥廠,紛紛照方生產.

而家已間間藥房有得賣,正式平靚正,益哂 d 有心無力嘅兄弟.
作者: ho501501    時間: 2023-6-17 17:37

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-17 16:37 發表 查看引用來源

呢隻仙丹一樣嘅丸仔,自過咗專利期,全世界各大小藥廠,紛紛照方生產.

而家已間間藥房有得賣,正式平靚正,益哂 d 有心無力嘅兄弟.
呢隻有冇見過

圖片附件: IMG_9016.jpeg (2023-6-17 17:37, 241.06 KB) / 該附件被下載次數 35

作者: 沙田樹根    時間: 2023-6-17 19:13

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-17 17:37 發表 查看引用來源

呢隻有冇見過
假偉哥?
作者: totowai    時間: 2023-6-17 21:53

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-17 17:37 發表 查看引用來源

呢隻有冇見過
冇,功效應該一樣.
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-18 06:51

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-17 21:53 發表 查看引用來源
冇,功效應該一樣.
H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250, 一年前一次用医療券五百元.係黃綠買左两盒副廠波蘭出偉哥 .依次只用左一粒就出事.的嘢發晒出來.冇机会用.睇黃綠有牌食同擁有偉哥,你地千祈唔好淘宝買帶來HK.唔可以.※※※拉
作者: totowai    時間: 2023-6-18 14:40

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-18 06:51 發表 查看引用來源

H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250,  一年前一次用医療券五百元.係黃綠買左两盒副廠波蘭出偉哥 https://forum.cdn141.com/data/attac ...
產地,品牌,多如天上繁星.

正廠同副廠嘅價錢差咁遠,效果又一樣,梗係食副廠啦.
作者: ho501501    時間: 2023-6-18 14:46

其實冇醫生紙系咪犯法
作者: totowai    時間: 2023-6-18 14:50

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 14:46 發表 查看引用來源
其實冇醫生紙系咪犯法
冇醫生紙,藥房係唔賣嘅.但副廠就冇管制,照賣可也.
作者: totowai    時間: 2023-6-18 14:54

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 14:46 發表 查看引用來源
其實冇醫生紙系咪犯法
如被差人搜身,搜到呢種藥,不論正廠或副廠,冇醫生紙,拉得.
作者: ho501501    時間: 2023-6-18 15:12

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-18 14:54 發表 查看引用來源
咁咪好易瀨嘢
作者: ho501501    時間: 2023-6-18 15:13

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-18 14:54 發表 查看引用來源
咁海狗丸,犀利士,必利勁,威馬又拉唔拉得
作者: totowai    時間: 2023-6-18 17:25

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 15:12 發表 查看引用來源

咁咪好易瀨嘢
係架.
好似買刀咁,買咗比差佬揸,有單,冇事..如果冇單,有排煩.
作者: totowai    時間: 2023-6-18 17:27

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 15:13 發表 查看引用來源

咁我又唔知喎.
作者: hopyu    時間: 2023-6-18 18:18

.........................

作者: hopyu    時間: 2023-6-18 18:27

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 15:13 發表 查看引用來源

搞清楚先, 在香港已經註冊西藥係要有西醫處方才可買賣, 有D係保健用品無西藥成份, 唔使醫生紙可以買賣
作者: ho501501    時間: 2023-6-18 19:55

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-6-18 18:27 發表 查看引用來源

搞清楚先, 在香港已經註冊西藥係要有西醫處方才可買賣, 有D係保健用品無西藥成份, 唔使醫生紙可以買賣
你都冇答到個問題,有以上嘅野系身犯唔犯法?
作者: hopyu    時間: 2023-6-18 20:32

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 19:55 發表 查看引用來源

你都冇答到個問題,有以上嘅野系身犯唔犯法?
已經答咗你, 明就明, 唔明講多無撚用...........

海狗丸,犀利士,必利勁,威馬

有西藥成份要西醫處方才可買賣, 無西醫處方保存管有都是犯法

https://hk.news.yahoo.com/%E5%A4%A9%E6%B0%B4%E5%9C%8D%E6%99%AE%E6%BF%9F%E5%A0%82%E4%B8%AD%E9%86%AB%E8%97%A5%E4%B8%AD%E5%BF%83-%E8%99%95%E6%96%B9%E6%9C%AA%E6%A8%99%E7%A4%BA%E8%A5%BF%E8%97%A5%E6%88%90%E5%88%86%E8%97%A5%E8%86%8F-104216176.html

https://www.drugoffice.gov.hk/eps/do/tc/consumer/news_informations/faq.html
作者: hopyu    時間: 2023-6-18 20:38

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-6-18 20:32 發表 查看引用來源

已經答咗你, 明就明, 唔明講多無撚用...........

https://hk.news.yahoo.com/%E5%A4%A9%E6%B0%B4%E5%9C%8D%E6%99%AE%E6%BF%9 ...
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20170724/bkn-20170724050025113-0724_00822_001.html

執業大律師陸偉雄指出,根據《藥劑業及毒藥條例》,除非得到註冊醫生或牙醫提供治療而取得第一部毒藥,否則管有該些藥物均屬違法,最高可罰款10萬元及監禁2年。「有啲藥物可能望落好普通都會中招,所以市民無論買藥、出街定去旅行嘅時候,最緊要都係隨身攜醫生紙自保。」
作者: ho501501    時間: 2023-6-18 20:53

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-6-18 20:32 發表 查看引用來源

https://hk.news.yahoo.com/%E5%A4%A9%E6%B0%B4%E5%9C%8D%E6%99%AE%E6%BF%9 ...
馬百良海狗丸都犯法真係不敢相信
作者: totowai    時間: 2023-6-18 21:54

引用:
原帖由 hopyu 於 2023-6-18 18:18 發表 查看引用來源

買刀唔係有單就無事, 要睇你買乜野刀, 要睇你當時在乜野地方, 要有合理辨解, 點解會攞刀出街,

最重要係睇差佬當時心情,  要做你, 你身上有個指甲鉗都可以入你......................... ...
咁煩,唔買喇.
作者: totowai    時間: 2023-6-18 22:14

自從偉哥,犀利士,呢 d 鳩大丸面世,威咗幾十年嘅神油,已無人問津了..
.
.

.

圖片附件: 000.jpg (2023-6-18 22:14, 63.89 KB) / 該附件被下載次數 24

圖片附件: 0.jpg (2023-6-18 22:14, 78.82 KB) / 該附件被下載次數 24

圖片附件: 0.jpg (2023-6-18 22:14, 78.82 KB) / 該附件被下載次數 26

作者: ho501501    時間: 2023-6-18 22:27

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-18 22:14 發表 查看引用來源
自從偉哥,犀利士,呢 d 鳩大丸面世,威咗幾十年嘅神油,已無人問津了..40136018
.40136019
.40136020

.
呢啲唔犯法喎,唔會拉🤓🤓🤓
作者: 沙田樹根    時間: 2023-6-18 22:56

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-18 06:51 發表 查看引用來源

H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250, 一年前一次用医療券五百元.係黃綠買左两盒副廠波蘭出偉哥 https://forum.cdn141.com/data/attac ...
買1包4粒,可以,買2包,就超過可容許限额,真係可以拉得,不過超出數量小,律正司免得上庭。就唔告。
作者: totowai    時間: 2023-6-19 00:47

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 22:27 發表 查看引用來源

唔知架,不過一定比人笑虧佬.
作者: totowai    時間: 2023-6-19 00:52

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-18 22:27 發表 查看引用來源

相信唔會犯法,如果會,呢架貨車找死..

.

圖片附件: 00.jpg (2023-6-19 00:52, 114.89 KB) / 該附件被下載次數 23

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-19 03:59

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-19 00:52 發表 查看引用來源
相信唔會犯法,如果會,呢架貨車找死..

.
2 分鐘前 上傳
下載附件 (153.28 KB)

淘宝買药都有医生問診 唔係亂開

留言 引用 編輯補充邀請 [url=]評分[/url]

作者: ho501501    時間: 2023-6-19 07:10

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-18 22:56 發表 查看引用來源
買1包4粒,可以,買2包,就超過可容許限额,真係可以拉得,不過超出數量小,律正司免得上庭。就唔告。
咁糸身搜到一兩粒拉唔拉?
作者: ho501501    時間: 2023-6-19 07:12

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-19 03:59 發表 查看引用來源
2 分鐘前 上傳
下載附件 (153.28 KB)

淘宝買药都有医生問診 https://forum.cdn141.com/data/attachment/forum/035434bp9ctg2io6cpob3 ...
一向都係咁,呢啲算唔算醫生證明🤓🤓🤓
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-19 07:30

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 07:12 發表 查看引用來源

一向都係咁,呢啲算唔算醫生證明🤓🤓🤓
大陸算,如果你係大陸人來港旅遊.帶合理份量冇問题
香港人就講明唔得
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-19 07:55

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-18 22:56 發表 查看引用來源
我去黃綠配药,姑娘要攞覆診咭寫明份量,俾医生睇過签完先俾.如果超過三個月先配,医生会見下八粒份量好合理
我隨身帶無問题.踢到咪睇医生药
医生纸係俾你药房買药
如果有医生纸好似去樂善堂社区藥房副廠偉哥100元
作者: ho501501    時間: 2023-6-19 08:09

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-19 07:55 發表 查看引用來源
我去黃綠配药,姑娘要攞覆診咭寫明份量,俾医生睇過签完先俾.如果超過三個月先配,医生会見下八粒份量好合理
我隨身帶無問题.踢到咪睇医生药
医生纸係俾你药房買药
如果有医生纸好似去樂善堂社区藥房副廠偉哥100元 ...
系咪求其搵個醫生都會寫醫生紙,定一定要專科?
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-19 08:29

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 07:10 發表 查看引用來源

除非有弟二樣嘢,冇医生纸药房卖處方药好能閒,執一.二粒,謂又要俾收毒.交化验所,告,上堂自簽,浪费人力例如:我無医生纸係药房買左粒偉哥,去咸記俾軍裝踢到,你老閪唔認,普通药,一粒半粒又要俾C lD,又要揾收毒,交化验所,验到係偉哥最多咪叫上庭自签守行為,執依的嘢,咪俾人屌,阻住收工
作者: ho501501    時間: 2023-6-19 08:40

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-19 08:29 發表 查看引用來源
除非有弟二樣嘢,冇医生纸药房卖處方药好能閒,執一.二粒,謂又要俾收毒.交化验所,告,上堂自簽,浪费人力例如:我無医生纸係药房買左粒偉哥,去咸記俾軍裝踢到,你老閪唔認,普通药,一粒半粒又要俾C lD,又要揾收毒,交化验所,验到係偉哥最多 ...
咁袋住一粒半粒咪唔使驚拉囉?
作者: 陳十二    時間: 2023-6-19 09:18

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-18 17:25 發表 查看引用來源
係架.
好似買刀咁,買咗比差佬揸,有單,冇事..如果冇單,有排煩.
長知識,我一直以為只係管制售賣!
作者: 沙田樹根    時間: 2023-6-19 11:13

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 07:10 發表 查看引用來源

唔串阿sir,一定無事,唔拉。若果串,同阿sir講法律,一定拉你反警署先,比機會你同大sir講,一粒花會告訴你,買偉哥要E生纸,記得啦!跟住放人。

作者: ho501501    時間: 2023-6-19 13:16

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-19 11:13 發表 查看引用來源
你唔串阿sir,一定無事,唔拉。若果串,同阿sir講法律,一定拉你反警署先,比機會你同大sir講,一粒花會告訴你,買偉哥要E生纸,記得啦!跟住放人。
其實系咪一般醫生都可以寫呢啲醫生紙呢?
作者: 沙田樹根    時間: 2023-6-19 14:58

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 13:16 發表 查看引用來源

係的,通常只開4粒。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-20 05:35

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 13:16 發表 查看引用來源

一般医生唔会寫医生紙,你要咪药房配,相熟咪友誼價,開医生紙通常政府医生,揸医生紙药房買私家医生咪食少好多
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-20 05:56

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-19 14:58 發表 查看引用來源
係的,通常只開4粒。
私家医生佢診所药房仔通常只有常用包裝四粒100MG,正廠收你470,一次買两包医療券都肉痛我去黃綠配都係俾身份証,用紙仔寫配偉哥,副廠两盒,私家診所街坊俾人知買偉哥好聽,医生初都係叫你食四份一,揸医生紙你可以買50MG或25MG,冇限四粒,政府医生好難寫医生紙,好似我依的紅屋仔客,一睇医健通,哈哈,
作者: ho501501    時間: 2023-6-20 07:50

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-20 05:35 發表 查看引用來源
一般医生唔会寫医生紙,你要咪药房配,相熟咪友誼價,開医生紙通常政府医生,揸医生紙药房買私家医生咪食少好多
只係想有張醫生紙唔洗搏拉啫,唔係幾錢問題🤓🤓
作者: ho501501    時間: 2023-6-20 07:52

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-20 05:56 發表 查看引用來源
私家医生佢診所药房仔通常只有常用包裝四粒100MG,正廠收你470,一次買两包医療券都肉痛我去黃綠配都係俾身份証,用紙仔寫配偉哥,副廠两盒,私家診所街坊俾人知買偉哥好聽,医生初都係叫你食四份一,揸医生紙你可以買50MG ...
食100勁好多🤓🤓
作者: 大口Sam    時間: 2023-6-20 08:39

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-19 14:58 發表 查看引用來源
係的,通常只開4粒。
點解你咁清楚既
作者: totowai    時間: 2023-6-20 16:20

睇咗咁多位大佬嘅留言,全都關注會唔會犯法,會唔會比差人拉.

但就冇人討論隻藥有冇效,最怕食咗等如冇食,成晚做軟鞭俠.

咁就證明呢隻藥簡直係人間極品,係普天之下,男人嘅大救星.
作者: ho501501    時間: 2023-6-20 16:32

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-20 16:20 發表 查看引用來源

咁就證明呢隻藥簡直係人間極品,係普天之下,男人嘅大救星. ...
功效唔洗懷疑,條女成晚爽Y Y😍😍😍
作者: 唯真唯善    時間: 2023-6-20 16:59

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-20 16:20 發表 查看引用來源

其實哩d藥最驚個心臟或血管頂唔順遮

咁就證明呢隻藥簡直係人間極品,係普天之下,男人嘅大救星. ...
其實哩d藥最驚心臟或血管頂唔順遮
作者: totowai    時間: 2023-6-20 17:28

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-20 16:32 發表 查看引用來源

功效唔洗懷疑,條女成晚爽Y Y😍😍😍
叫雞?如果係,出錢又出力,偉大呀!
作者: totowai    時間: 2023-6-20 17:30

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-20 16:59 發表 查看引用來源
其實哩d藥最驚心臟或血管頂唔順遮
唔滾唔知身體好,原來係真嘅.

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-24 07:34

引用:
原帖由 totowai 於 2023-6-20 17:28 發表 查看引用來源
叫雞?如果係,出錢又出力,偉大呀!
我依的就係偉大嘅人,食偉哥,搽神油,幫鸡濑閪,做埋陰道清道夫
作者: 沙田樹根    時間: 2023-6-24 09:09

引用:

H K去睇黄綠,正廠要470,副廠仿制药250, 一年前一次用医療券五百元.係黃綠買左两盒副廠波蘭出偉哥 https://forum.cdn141.com/data/attac ...
如果淘寶A貨偉哥OK,你不用香港買偉哥。上面介紹C兄買淘寶貨,下面自己香港買仿真貨?
作者: totowai    時間: 2023-6-24 14:22

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 07:34 發表 查看引用來源
我依的就係偉大嘅人,食偉哥,搽神油,幫鸡濑閪,做埋陰道清道夫
兄臺果真偉大,尤其幫隻雞瀨西,實令小弟拜服.
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-24 14:49

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-24 09:09 發表 查看引用來源
如果淘寶A貨偉哥OK,你不用香港買偉哥。上面介紹C兄買淘寶貨,下面自己香港買仿真貨?
我都想用淘宝!
我65之前用偉哥都係去药房買100元一粒,到有医療券先係黄绿處食偉哥,正廠470元,攞返個偉哥牌,北上玩,我係食一隻叫勁豹嘅药,唔可以北上,係H K咪用偉哥,初用四份一,後尾二份一,淘宝H K人買唔到處方药,自已上年病了做左廢柴.用唔到偉哥,擺左係到,唔会俾人,费事,而開關初期尚有trade做,同埋一齊個的咪用大陸人身份咪買到,係菜鸟站取貨,揾足浴開大玩,话有効
如果最近有北上都知trade冇得做,自己控制不到小便,冇上
好似偉哥,齊魯叫千威,大陸中標医院供應只個幾一粒
犀利士,齊魯叫神威.大陸中標医院供應两元一粒
而這隻药經嚴格检验,正货効果一定有用

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-24 18:23

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 14:49 發表 查看引用來源
我都想用淘宝!
我65之前用偉哥都係去药房買100元一粒,到有医療券先係黄绿處食偉哥,正廠470元,攞返個偉哥牌,北上玩,我係食一隻叫勁豹嘅药,唔可以北上,係H K咪用偉哥,初用四份一,後尾二份一,淘宝H K人買唔到處方药,自已上年病了做 ...

我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,搞到要濑尿,暫尚可用

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-6-24 18:56

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 14:49 發表 查看引用來源
我都想用淘宝!
我65之前用偉哥都係去药房買100元一粒,到有医療券先係黄绿處食偉哥,正廠470元,攞返個偉哥牌,北上玩,我係食一隻叫勁豹嘅药,唔可以北上,係H K咪用偉哥,初用四份一,後尾二份一,淘宝H K人買唔到處方药,自已上年病了做 ...

有無副作用?

食药梗有副作用,
我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,北上食雄起,耍不斷中出,染惡疾,做廢能,淘宝偉哥食唔到,搞到要濑尿,淘宝買姨妈褲做尿片,玩唔過火,保護自己,
咁幫襯淘宝姨妈褲當尿片百幾片,
唉唉

作者: totowai    時間: 2023-6-24 23:50

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 18:56 發表 查看引用來源

有無副作用?

食药梗有副作用,
我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,北上食雄起,耍不斷中出,染惡疾,做廢能,淘宝偉哥食唔到,搞到要濑尿,淘 ...
身經百戰,真金白銀換返尼嘅經驗,前輩之名,當之無愧.
作者: qwertyuiop2016    時間: 2023-6-26 02:11

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-20 07:50 發表 查看引用來源

只係想有張醫生紙唔洗搏拉啫,唔係幾錢問題🤓🤓
普通醫生係冇得開醫生紙。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2023-6-26 02:13

引用:

如果係真藥9成有效。
作者: qwertyuiop2016    時間: 2023-6-26 02:20

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-24 18:56 發表 查看引用來源

有無副作用?

食药梗有副作用,
我一向食偉哥,但無論如何食药令我超支性能力,北上食雄起,耍不斷中出,染惡疾,做廢能,淘宝偉哥食唔到,搞到要濑尿,淘 ...
點樣係政府睇醫生可唔可以長細d講。
作者: jackli    時間: 2023-6-26 14:41

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2023-6-26 02:20 發表 查看引用來源
點樣係政府睇醫生可唔可以長細d講。
叫私家醫生寫紙轉介睇政府泌尿科, 醫生問下你的病歷就會寫紙比你出去買。
醫生紙係傍身之用, 街上藥房無醫生紙都會賣比你。
買 副廠偉哥100MG 的, 初食1/4 或 1/8  粒 試下,  面紅心跳快係正常反應。

葯房話買副廠偉哥
TIGERFIL   $150  盒
台灣
      $100 盒
印度
       $100 盒
作者: totowai    時間: 2023-6-26 16:31

引用:
原帖由 qwertyuiop2016 於 2023-6-26 02:13 發表 查看引用來源
如果係真藥9成有效。
如果真藥都冇效,咁就喊得一句句喇.
可能我地好彩,不論正廠,副廠,食後唔使一個鐘,個個都可提槍上馬,同懷中美人,大戰三百回合.
作者: ho501501    時間: 2023-6-26 18:42

引用:
原帖由 jackli 於 2023-6-26 14:41 發表 查看引用來源

叫私家醫生寫紙轉介睇政府泌尿科, 醫生問下你的病歷就會寫紙比你出去買。
買 副廠偉哥100MG 的, 初食1/4 或 1/8  粒 試下,  面紅心跳快係正常反應。

葯房話買副廠偉哥 ...
仲有會睇野有重影
作者: 沙田樹根    時間: 2023-6-27 07:51

引用:
原帖由 jackli 於 2023-6-26 14:41 發表 查看引用來源

葯房話買副廠偉哥 ...
賣得咁平,不用買淘宝貨。
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2023-7-2 17:40

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-6-27 07:51 發表 查看引用來源
賣得咁平,不用買淘宝貨。
有医生纸去買副廠就平,药房就俾话堅偉哥,實際
作者: totowai    時間: 2023-7-4 10:44

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-2 17:40 發表 查看引用來源
有医生纸去買副廠就平,药房就俾话堅偉哥,實際
愛祖国,用国貨.
通咗關,上深圳買啦,五十蚊人仔四粒,每粒 100 MG, 抵到爛呀.

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)