188Channel

標題: [原創作品] 咸濕養父俏養女 [打印本頁]

作者: cheapcheap123    時間: 2023-6-29 13:53     標題: 咸濕養父俏養女

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hk77    時間: 2023-6-29 21:21

咸濕養父俏養女
作者: china2008    時間: 2023-6-30 00:41

養父有冇屌咗養女,刺激!
作者: peter009    時間: 2023-6-30 05:38

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-29 13:53 發表 查看引用來源
咸濕養父俏養女

本故事純屬虛構, 如有類同實屬巧合:

同你地分享一件亞嫂陳年往事:

話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以多數屋內袛得亞嫂及 ...
这边人气不多。你当阿嫂回憶还好!
作者: cheapcheap123    時間: 2023-6-30 06:19

引用:
原帖由 peter009 於 2023-6-30 05:38 發表 查看引用來源

这边人气不多。你当阿嫂回憶还好!
(與養父有身體接觸)
以前啲公屋家家户户都打開木門, 只關上一度欖閘, 而欖閘中間位置則綁上一塊布塊用作遮掩保留小小私隱, 但要通風關係又不能太大塊, 所以啲高小小街坊行過你門口可以清楚望到屋入面, 踎低又見到哂.

所以亞嫂唔著衫係屋企活動都心驚驚但又覺得刺激, 個心想比人睇到佢全裸, 但又怕比人見到佢全裸唔知點咁.

公屋唔會好大, 衣柜會係廳近門口位置, 亞嫂話佢只要行近門口踎低取衫或放好啲衫嘅話, 一定比人見到佢背面全相,若企起身的話就下半身毛都比人睇哂, 不過試過D街坊真係係咁嘅情況行過, 不過就只係停一停, 跟住就行過無停低, 不過已經帶比亞嫂無比刺激及興奮.

養父會同亞嫂坐係梳化睇電視, 睇睇下養父就挨埋亞嫂度跟住就用手摸亞嫂個波, 比亞嫂推開,養父又話佢無掂過後生女二十幾年, 佢自己都唔得架啦!硬唔起你都知架啦!仲有佢都過唔到好多日子, 唔係都唔會咁早放出嚟, 亞嫂對波又咁大好難忍到手唔摸.

亞嫂諗下又係喎, 加上同條仔散咗, 揾養父止下痕都好, 所以就答應比養父揸波又啜lin頭,叫養父斯文D唔好咁粗魯呀!

將梳化只距離門口二至三呎, 同時只係隔住一塊薄布, 若D街坊係高佬又或趷高小小認真望入屋嘅話, 真係會見到佢兩父女係都玩成人遊戲架. 亞嫂話當時真係比佢老豆玩到好興奮都唔理咁多, 自己係度發姣呻吟享受老豆帶比佢嘅快感.

同時以後亦大胆左唔理門口有冇人行過, 照樣係衣櫃踎低取衫或放衫, 又或者踎低執嘢, 街坊經過門口, 只要透過欖閘望入屋就見哂佢全相都無謂, 試過比隔離屋行過嘅黃師奶望到亞嫂全裸,雙方有眼神接觸,大家笑一笑點點頭打下招呼就算當無事發生,自始亞嫂明白D人就算見到都唔會多事, 又正野睇更係睇啦!唔通叫你係著返衫, 想以後無得睇咩!

作者: du9lee    時間: 2023-6-30 07:35

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-30 06:19 發表 查看引用來源

以前啲公屋家家户户都打開木門, 只關上一度欖閘, 而欖閘中間位置則綁上一塊布塊用作遮掩保留小小私隱, 但要通風關係又不能太大塊, 所以啲高小小街坊行過你門口可以清楚望到屋入面, 踎低又見到哂.

所以亞嫂唔著衫係 ...
Cheap兄終於出手!👍🏿😂
作者: cheapcheap123    時間: 2023-6-30 12:01

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 00:41 發表 查看引用來源
多謝支持,養父性無能無得屌。
作者: china2008    時間: 2023-6-30 12:54

師兄請繼續,真好看!👍
作者: cheapcheap123    時間: 2023-6-30 13:03

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 12:54 發表 查看引用來源
師兄請繼續,真好看!👍
多謝支持, 努力中
作者: li2008    時間: 2023-6-30 15:32

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-29 13:53 發表 查看引用來源
咸濕養父俏養女

話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以多數屋內袛得亞嫂及 ...
唔怪得呀嫂咁識玩啦,原來由細玩到大
作者: china2008    時間: 2023-6-30 21:07

等到心痒痒,師兄快点更新!🙏
作者: cheapcheap123    時間: 2023-6-30 21:57

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 21:07 發表 查看引用來源
等到心痒痒,師兄快点更新!🙏
(亞嫂可光明正大係養父母前脱光)

有次亞嫂同養父玩完成人遊戲後, 比養父錫到對奶全部都係口水及成身汗, 自己光脱脱去左沖涼, 當 亞嫂光脱脱沖完涼由廁所行出來, 見養母突然早左返屋企開門入緊屋, 亞嫂即時用手遮住對奶,另一隻手遮住下面, 仲扮到尷尷尬尬同養母講, 話佢一頭先大頭蝦沖涼唔記都攞衫入廁所, 所以沖涼後就光脱脱行出嚟返房著衫, 並無外人係度, 剩係得老豆係屋企見到, 應該唔怕掛.

此時養母就話緊係唔怕啦!傻豬黎嘅, 大家一家人黎嘛!係屋企唔著衫好平常遮.
養母話平時佢幫養父沖涼, 佢都係同養父一齊沖涼, 沖涼後都係光脱脱行出黎入房先著衫都係咁啦!你都見到慣哂啦!一家人唔使怕醜啦!係屋企唔著衫好多家庭都係咁啦, 好平常遮.  
尤其依其夏天, 屋企又無裝冷氣, 若果亞女覺得熱就係屋企唔好著衫囉,涼快D,  最緊要就係唔好比D街坊見到你無著衫遮!費事自己個樣靚身材正嘅乖女比人睇蝕啦!係屋企就可以輕鬆啲, 左乜依家仲用手遮住, 唔使啦!跟住亞嫂便放開手, 養母即時話亞女真係大個女左, 有波有羅, 真係引死出面啲麻甩佬, 死佬睇下個女係咪大個女, 亞嫂扮下怕怕醜醜轉身比養父睇, 養父話亞女真係正引死人, 養母即係鬧養父咗乜睇到眼定定, 無你份, 佢係你個女嚟㗎! 跟住叫養父綁好D欖閘塊布條帶呀!唔好好似依家咁鬆開哂, 開到成個大窿係度, 比人睇蝕咗個女, 養父話緊係唔可以比人睇蝕個女啦, 會綁緊D.
之後仲趁養母不覺時, 打眼色比亞嫂話佢醒目.

自始以後, 所以亞嫂係夏天時, 不論養母在不在家, 佢都全裸係屋內活動, 就算養母收工回來見到亞嫂光脱脱坐係養父隔離大家有講有笑睇電視, 都唔覺得好平常, 仲話亞嫂真係乖女咗, 近排同養父感情好咗好多, 其實養母又點諗到入屋前 養父仲啜緊亞嫂對奶摸緊亞嫂個羅及鮑魚仔呀!

作者: china2008    時間: 2023-7-1 00:08

期待更新!!!亞嫂真淫人所不能。
作者: li2008    時間: 2023-7-1 02:28

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-30 21:57 發表 查看引用來源

有次亞嫂同養父玩完成人遊戲後, 比養父錫到對奶全部都係口水及成身汗, 自己光脱脱去左沖涼, 當 亞嫂光脱脱沖完涼由廁所行出來, 見養母突然早左返屋企開門入緊屋, 亞嫂即時用手遮住對奶,另一隻手遮住下面, 仲扮到尷 ...
咁養父有冇一齊唔著??養父仲會同亞嫂玩咩成人遊戲??
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-1 07:38

引用:
原帖由 li2008 於 2023-7-1 02:28 發表 查看引用來源
咁養父有冇一齊唔著??養父仲會同亞嫂玩咩成人遊戲??

(養父母亞嫂三人一起沖涼).

有日養母叫亞嫂幫手同養父沖涼, 養母話第日佢返鄉下幾日時 識得點樣幫養父沖涼, 當然亞嫂養父母三人都係全裸啦!一來不會弄濕衣服二來順便沖埋涼,  亞嫂一入浴室主動幫養父身體搽梘液及幫養父洗條賓州, 先自己雙手搽滿沖涼液, 然後慢慢搽落養父條賓州捽下佢, 再劣起包皮幫佢洗乾淨入面D九屎及滑潺潺液體, 跟住又用手掃下養父羅友, 掃下落D掃下又落D到屎眼時, 就直接來回慢慢掃養父屎眼位置, 間中貪得意仲用手指篤入小小屎眼入咗面, 此時聽到養父叫左一聲「呀!」亞嫂話係咪整痛佢呀?, 養父話唔係洗得佢好舒服, 手勢仲好過養母。

養母即時話你執到啦有亞女幫你沖涼, 及同亞嫂講話你之前同幾條仔拍過拖大個女架啦!幫養父洗賓州唔使怕醜,大家一家人嘛,仲有都唔怕養父佢亂嚟, 佢已經硬唔起,性無能架, 唔係點會到依家都係軟皮蛇咁.

見到養父頭dup dup 無哂心機, 亞嫂即時話唔緊要啦!日後我哋三個人一齊沖涼, 亞嫂就負責幫佢洗撚, 跟住三個人互相幫對方搽沖涼液, 仲問養母好唔好?養母即時話好, 仲話亞女真係孝順.

亞嫂話養父頭先舒服完, 依家輪到佢都要舒服, 即時叫養父幫佢對波及下面搽沖涼液, 養母又話要舒服玩埋一份, 如時者, 三個人係廁所沖涼都超過成個鐘先出返嚟, 沖涼後三個人都光脱脱返入房瞓埋同一張床上攬住大家, 三個人都話頭先好舒服同埋未試過咁開心,  同埋一家人親蜜啲原來係咁溫馨!一早就應該一齊沖涼及瞓埋一齊啦!

作者: ho501501    時間: 2023-7-1 09:48

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-1 07:38 發表 查看引用來源

第日佢返鄉下幾日時 識得點樣幫養父沖涼, 亞嫂仲即時等佢試下幫養父洗條賓州, 先自己雙手搽滿沖涼液, 然後慢慢搽落養父條賓州捽下佢, 再劣起包皮幫佢洗乾淨入面D九屎, 跟住又用手掃下養父羅衣, 掃下落D掃下又落D到 ...
以前啲公屋廁所閪罅咁多位點三個人一齊沖涼呀?
重作啦😏😏😏
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-1 10:07

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-7-1 09:48 發表 查看引用來源

重作啦😏😏😏
唔係果啲16層高嘅公屋, 係新小小嘅H字型公屋, 廁所比較大小小, 但都係細, 不過三個人勉勉強強都可以嘅。

作者: china2008    時間: 2023-7-1 13:38

睇到硬了,我都想一起洗,師兄加油!!
作者: china2008    時間: 2023-7-1 13:40

養父性無能,有冇用手插閪吼?
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-1 14:09

引用:
原帖由 china2008 於 2023-7-1 13:38 發表 查看引用來源
去廁所打過飛機先囉!
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-2 15:09

引用:
原帖由 china2008 於 2023-7-1 13:38 發表 查看引用來源
(倆母女齊齊玩露出)

自從上次一家三口一齊沖涼後, 屋企已經变左愛登士家庭, 養母同亞嫂係屋企都唔會著衫, 養父就有著衫, 始終男人唔著衫比街坊見的話會話非禮, 女人係屋企唔著衫比人見到, 最多話佢唔知醜死姣婆遮, 男人就麻煩囉!

養母同亞嫂大家係屋內無著衫過咗一星期左右, 亞嫂發現掛係欖閘上的布塊愈來愈鬆, 導致布塊與欖閘左右兩边的隙縫愈來愈大, 加上風力關係, 吹開了個大窿, 普通人係門口經過都可以透過大窿望得好清楚屋內情況, 細問之下原來係養母所為.

養母話有一晚亞嫂去咗街未返, 佢係屋企全裸做家務時發現隔離屋陳生成日係門口行來行去, 及後發原來係度裝佢,當時覺得幾刺激及興奮下面仲濕濕地添, 所以咪整下條門口布塊囉, 等陳生唔使裝得咁辛苦嘛!

亞嫂話養母依家將布塊整短左好多喎. 由原本塊布下面果截可以遮到去佢大脾位置, 依家改短至佢腰部位置, 只要行近門口就成個羅友比人見哂, 走哂光比人睇喎!

養母:亞女你又唔係無本錢比人睇!比人睇下又唔蝕底得去边嘅, 怕乜嘢呀!

亞嫂講: 亞媽你之前又唔係咁講嘅, 叫老豆綁好D門口布塊,驚佢走光蝕底比你嘅.養母話: 之前以為走光剩係派福利比D男人, 自己無着數呀嘛!自己試過比人裝後, 知道比陌生男人裝係會帶來興奮及快感就唔同啦.

嫂: 媽媽原來你都咁曳曳及咸濕嘅。仲有媽媽你都係40幾, 有靚樣, 有波有羅, 有身材, 對波仲大過佢, 點止街坊陳生想裝你, 應該仲有好多街坊想裝亞媽你多過佢啦!
之後大家係度哈哈淫笑!

作者: china2008    時間: 2023-7-2 17:24

正啊!母女都是好淫。👍👍👍👍👍
作者: kennyice    時間: 2023-7-3 00:06

支持,好好睇,硬晒晒
作者: china2008    時間: 2023-7-3 12:54

係時候要更新啦!好睇的嘢不要停。
作者: m2y    時間: 2023-7-4 14:14

寫得好過癮,其待新一輪更新
作者: du9lee    時間: 2023-7-4 15:16

引用:
咸濕養父俏養女

Cheap兄:可能標題係『嫂嫂目露胸光之掘起』更加貼題🤣
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-4 17:04

引用:
原帖由 m2y 於 2023-7-4 14:14 發表 查看引用來源
多謝欣賞🙏🙏🙏🙏🙏
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-5 08:52

引用:
原帖由 m2y 於 2023-7-4 14:14 發表 查看引用來源
(倆母女改穿性感睡衣)
自從亞嫂與養母無時無刻都光脱脱係屋內活動後,  門口真係多咗好多人行來行去裝入屋, 有啲更停下腳步係門口昅, 亞嫂畢竟都只係一個18歲少女係怕醜啲, 所以亞嫂一見到有人停係度望就會好似樹熊咁攬住個養父話比人昅到好尷尬呀!叫養父用手遮住佢個羅友唔好比人睇到. 養母就會出聲鬧個街坊話昅下就算啦!仲企定定唔郁係度睇, 想嚇親佢個女呀!跟住個街坊即刻耍哂冧就走.

雖然多咗人係門口成日裝入屋, 滿足到養母及亞嫂比人視姦嘅快感, 但另一方面亦聽到好多街坊話亞嫂同養母係屋內養父面前成日唔著衫四圍行, 是一對不知羞恥嘅放蕩淫母女等等说話. 養母覺得全裸通屋走又好似唔係唔好, 啲人又企係門口度裝嚇親個女.

故此養母就買咗好多套唔同款式,顏色吊帶蕾絲性感透薄睡裙返嚟著, 上面真空, 入面就一條性感 蕾絲底褲. 養父話佢哋咁樣著好誘惑, 身材若隱若現正到爆.

而亞嫂及養母都話咁樣著性感得黎又唔會覺得尷尬, 同樣又有果種比人視姦快感, 而且仲可引死D男人之餘又可以塞住果啲師奶八婆把口唔好話佢哋係唔著衫打開門通屋走嘅說話.

自從著咗呢類型睡裙後, 亞嫂亦唔會再覺得尷尬比街坊昅, 因始終有塊薄布遮住身體嘛!唔怕比人睇仲會主動同啲街坊打招呼添.

後來果啲師奶仲問番養母轉頭, 問啲睡裙係边度買話架, 想買番幾條嚟著. 自始再無聽到任何閒言閒話了.

題外話以前我自己仲係10歲左右細路仔時, 當時大家街坊衣著都係抄來抄去, 例如你買咗件衫, 褲, 睡衣衫裙, 若果著得好睇就會照抄買回來著, 我记得當年興著透明碎花睡衣裙或短袖衫三角骨透明睡衣. 家家户户嘅師奶仔或大姐姐都會著, 好多時見到佢哋著住透薄睡衣(有時更無帶bra) , 係背光情況下在走廊晾衫, 真係現哂成對奶連lin頭都睇到, 真係引死我呢啲細路仔架. 何況果啲成年男人, 當年成日聽到師奶話掛係走廊D胸圍底褲成日比人偷架.

不知各位師兄師姐有冇同感呢?

作者: 月影偷情    時間: 2023-7-5 11:39     標題: 回覆 28# cheapcheap123 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻☕正😬
作者: china2008    時間: 2023-7-5 13:33

正嘢,幻想衣著性感的亞嫂在面前!👍👍👍
作者: petersun    時間: 2023-7-6 06:09

糸呀個時有人偷胸圍底褲了
作者: petersun    時間: 2023-7-6 06:11

c兄加油寫多此等待你出文章
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 14:20

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-7-1 09:48 發表 查看引用來源

重作啦😏😏😏
三人同沖都唔洗關門,某的公屋個廁所大少少,又或者個露台無咁多雜物。
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 14:28

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-6-30 06:19 發表 查看引用來源

(與養父有身體接觸)
以前啲公屋家家户户都打開木門, 只關上一度欖閘, 而欖閘中間位置則綁上一塊布塊用作遮掩保留小小私隱, 但要通風關係又不能太大塊, 所以啲高小小街坊行過你門口可以清楚望到屋入面, 踎低又見到哂 ...
其實,7,80年代的人窮,無咁多錢買冷氣,都係用呢招,不過係單女(放學後,放工後,亞媽買餸未番之類,女唔會向亞媽全祼,一定鬧),夫婦就唔洗講,
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-6 15:47

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 14:28 發表 查看引用來源
其實,7,80年代的人窮,無咁多錢買冷氣,都係用呢招,不過係單女(放學後,放工後,亞媽買餸未番之類,女唔會向亞媽全祼,一定鬧),夫婦就唔洗講, ...
多謝師兄代我講出當年實況.
作者: 月影偷情    時間: 2023-7-6 16:16     標題: 回覆 35# cheapcheap123 的帖子

👌🏻👏🏻👏🏻支持☕又期待後文😉…
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 16:19

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 15:47 發表 查看引用來源
多謝師兄代我講出當年實況.
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-6 16:24

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 16:19 發表 查看引用來源
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。 ...
家父以前會俾錢阿哥帶我哋啲細嘅落街買嘢食同玩一陣, 佢就把握呢個時段做佢想做嘅事.
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-6 16:43

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 16:19 發表 查看引用來源
其實以前的家庭尺度好鬆,無咁多顧忌,例如無間房的公屋,個個仔女瞓地,父母等仔女瞓左先開工,如果早熟的,半夜聽到雜聲都會好難頂,老豆著孖煙通當面褲,上下格碌架床,如此類推的走光情節經常見怪不怪。 ...
當時男人剩著孖煙面當面褲, 及女人著透視睡衣, 全部都平常離開單位, 行經走廊通道去出面公共廁所辦大事或沖涼架.
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-6 16:55

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 16:43 發表 查看引用來源
當時男人剩著孖煙面當面褲, 及女人著透視睡衣, 全部都平常離開單位, 行經走廊通道去出面公共廁所辦大事或沖涼架.
七層大廈公廁公共浴室會多嘢睇啲, 相信了解嘅師兄唔多, 老鍊咁耐年前, 老嘢先知道.
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 17:18

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-6 16:55 發表 查看引用來源

七層大廈公廁公共浴室會多嘢睇啲, 相信了解嘅師兄唔多, 老鍊咁耐年前, 老嘢先知道.
我唔係呢隻,我係獨立廁所,不過家家無冷氣,夏天,老的中的嫩的都好鬆懈。
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 17:22

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 16:43 發表 查看引用來源
以前果隻房門口塊布簾呢,唔知睇過幾多春光(人地屋企)。。
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 17:23

引用:
咸濕養父俏養女

(亞嫂比養父裝沖涼)
話說亞嫂自出世後, 父母棄養, 並由養母湊大, 而養父則係亞嫂18歲左右才放監出來, 養母則需要輪班工作, 所以 ...
最終有無飛機餐?
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-6 20:38

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-6 16:55 發表 查看引用來源

我住公屋係兩户人家共用設係走廊的廁所, 要抽水去廁所沖涼比較麻煩, 所以有部份家庭會係屋企沖涼, 自然就會春光咋洩啦!
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 20:53

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 20:38 發表 查看引用來源
我住公屋係兩户人家共用設係走廊的廁所, 要抽水去廁所沖涼比較麻煩, 所以有部份家庭會係屋企沖涼, 自然就會春光咋洩啦!
益自家人定益走廊人?
作者: 月影偷情    時間: 2023-7-6 20:53     標題: 回覆 44# cheapcheap123 的帖子

哦~…邊區?😯…………
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-6 20:55

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-6 20:38 發表 查看引用來源
我有同學都係咁,生女(細妹)係麻煩的,係露台,其實係廚房坐地下,唔開燈沖,仲要用桶,著好衫先可以企起身,
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-7 07:00

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 20:53 發表 查看引用來源
益自家人定益走廊人?
我屋企係抽桶水去廁所沖涼的, 益唔到自家人.
但有D年輕夫婦或子女仲係BB時, 就會係屋企沖涼, 正如師兄所講露台細, 廚房又係度,  好多時都會沖涼後行出來換衫, 你又見到好多好野.
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-7 09:56

引用:
小弟以前住過嘅葵涌新區正是呢款, 唔少住戶會喺廚房用埋嚟沖涼, 唔可以整濕爐灶要踎低沖, 細路哥時經常過隔離玩, 就有次唔小心睇到師奶沖涼, 亦係人生第一次見到女性裸體, 當然大個啲先知係乜嘢事, 個師奶又冇認真咁鬧我, 細路仔唔識嘢.
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-7 10:00

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-6 17:18 發表 查看引用來源
我唔係呢隻,我係獨立廁所,不過家家無冷氣,夏天,老的中的嫩的都好鬆懈。
師兄際遇幾好, 咁鬆懈𥄫唔少嘢, 以前聽同學講多, 自己冇乜機會𥄫到.
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-7 13:32

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-7 09:56 發表 查看引用來源

小弟以前住過嘅葵涌新區正是呢款, 唔少住戶會喺廚房用埋嚟沖涼, 唔可以整濕爐灶要踎低沖, 細路哥時經常過隔離玩, 就有次唔小心睇到師奶沖涼, 亦係人生第一次見到女性裸體, 當然大個啲先知係乜嘢事, 個師奶又冇認真 ...
街坊,小弟有同學住舊式葵涌村,果次仲係2條友跑去對面山裝同學個妹沖涼,不過就係頭先咁講,沖好,著好衫先起身,車。。。
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-7 13:32

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-7 07:00 發表 查看引用來源
但有D年輕夫婦或子女仲係BB時, 就會係屋企沖涼, 正如師兄所講露台細, 廚房又係度,  好多時都會沖涼後行出來換衫, 你又見到好多好野. ...
先至無呢的機會。
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-7 13:36

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-7 10:00 發表 查看引用來源

師兄際遇幾好, 咁鬆懈𥄫唔少嘢, 以前聽同學講多, 自己冇乜機會𥄫到.
係人地屋企窗口望人地屋企(2座大廈L型),或同學屋企的細妹午睡(有同學睇到一邊全個,但我好乖仔無望入人地間房),我自己全男班,邊有一家親。
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-9 10:47

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-7 13:36 發表 查看引用來源
係人地屋企窗口望人地屋企(2座大廈L型),或同學屋企的細妹午睡(有同學睇到一邊全個,但我好乖仔無望入人地間房),我自己全男班,邊有一家親。 ...
L型好近距離,以前見低層啲嘅大叔冇著褲喺屋四圍行, 屋企冇女人.
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-9 10:49

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-7 13:32 發表 查看引用來源
街坊,小弟有同學住舊式葵涌村,果次仲係2條友跑去對面山裝同學個妹沖涼,不過就係頭先咁講,沖好,著好衫先起身,車。。。
對面山係咪伍少梅下面, 對正42座, 小弟讀嘅小學正是對面仁立.
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-9 10:52

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-7 07:00 發表 查看引用來源
. ...
以前見有𡃁仔喺隔離格擒高裝人沖涼(頂位係鐡絲網).
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-10 14:33

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:47 發表 查看引用來源

L型好近距離,以前見低層啲嘅大叔冇著褲喺屋四圍行, 屋企冇女人.
邊個男人唔鍾意任劍揮?1家3代我都睇過。
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-10 14:38

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:49 發表 查看引用來源

對面山係咪伍少梅下面, 對正42座, 小弟讀嘅小學正是對面仁立.
唔係,應該只是走上對面座樓(唔會係山頭,怕有蚊),好似平層或高1層,果陣7幾年尾8幾年頭,治安好,無人逗,伍少梅及足蕭明幾十年,仲要係簫明妹自己行埋黎牙開比你睇,果個年代,唔係而家,而家加左走光板好多十年。
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-10 14:40

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-9 10:52 發表 查看引用來源

以前見有𡃁仔喺隔離格擒高裝人沖涼(頂位係鐡絲網).
半推半就啦,乜你咁衰架,鬧完就算,唔會上門投訴,可能以前豆丁無殺傷力。
作者: 小福星    時間: 2023-7-13 07:51

引用:
原帖由 china2008 於 2023-6-30 00:41 發表 查看引用來源
繼續寫……….
作者: petersun    時間: 2023-7-13 08:33

加油繼續寫下加油加油
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-13 08:48

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-13 08:33 發表 查看引用來源
加油繼續寫下加油加油
Delete..….……

作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-14 09:26

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-13 08:33 發表 查看引用來源
加油繼續寫下加油加油
某日下午實在太熱,養父話要沖涼降下溫,亞嫂亦熱到成身汗, 所以帶同養父一起去廁所沖涼, 沖涼期間,養父話亞嫂身材咁好, 有波有羅, 皮膚又白又滑, 對波又弹手又挺, 後生女真係唔同啲, 亞嫂話唔係同條仔散咗都唔會益你啦!養父話自己執到, 估唔到坐完二十幾年監出番嚟有兩條女比佢玩.

沖完涼後, 兩個都話攰, 故衫都無著真接上床, 亞嫂攬住養父條話自屋企多左個男人後就無咁靜焗, 尤其是養母都開心咗.

養父話你亞媽緊係開心啦!晚晚要佢幫佢奶閪毒龍加指插先肯瞓呀!並話亞嫂應該好撚淫, 對住呢個名義上係養父只有兩個月時間就已經光脱脱同佢上床仲要比佢摸勻全身.亞嫂話佢係幾淫架,唔係都唔會第一次同佢沖涼就幫佢洗賓州啦!跟住一路摸住養父條撚話最衰養父條撚唔識硬啦...等等說話就瞓着咗.

直至養母收工回來見到到亞嫂同養父光脱脱瞓着, 而且亞嫂仲係揸住養父條撚, 要養母拍醒先識醒, 亞嫂呆一呆都未諗到點講, 養母話亞女你都咁大個係有呢方面需要, 仲有晚晚都比你聽到佢同養父係度happy ,自己又無份, 晚晚係度自摸又係好難忍嘅, 今晚有需要就自己過嚟啦!

養母仲話亞嫂下次同養父一齊瞓時記得拉番埋房門塊布廉, 唔係D街坊係門口見到又多說話講架啦!亞嫂話養父母夜晚搞野都係拉開塊布, 佢都係有樣學樣, 咁樣通風啲無咁熱, 同埋好似刺激啲, 養母話之前夜晚隔離屋果個陳生係門口偷裝又係幾刺激興奮嘅, 你唔怕比人睇到就無問題啦!

作者: r191467368    時間: 2023-7-14 09:50

作者: china2008    時間: 2023-7-16 08:36

有亞嫂這样的淫母女龄居真好!
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-16 08:47

引用:
原帖由 china2008 於 2023-7-16 08:36 發表 查看引用來源
有亞嫂這样的淫母女龄居真好!
當年係公屋走廊真係半夜聽到啲呻吟聲此起彼落㗎.
男街坊剩係著條孖煙而女街坊則著薄如嬋翼睡衣係走廊四圍行或晾衫, 此情況係當時相當普遍, 仲有經過他人單位望入屋內真係春光無限.
作者: 小福星    時間: 2023-7-16 09:24

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-14 09:26 發表 查看引用來源

某日下午實在太熱,養父話要沖涼降下溫,亞嫂亦熱到成身汗, 所以帶同養父一起去廁所沖涼, 沖涼期間,養父話亞嫂身材咁好, 有波有羅, 皮膚又白又滑, 對波又弹手又挺, 後生女真係唔同啲, 亞嫂話唔係同條仔散咗都唔會益你 ...
樓主 繼續寫 好好睇
作者: m2y    時間: 2023-7-16 13:52

會吾會發展出淫乱3p呢,好想睇!!!!!
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-16 15:27

引用:
原帖由 小福星 於 2023-7-16 09:24 發表 查看引用來源
樓主 繼續寫 好好睇
多謝欣賞.......

作者: 小福星    時間: 2023-7-16 17:53

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-16 15:27 發表 查看引用來源

多謝欣賞.......
好故事……….
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-17 11:07

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-16 08:47 發表 查看引用來源

當年係公屋走廊真係半夜聽到啲呻吟聲此起彼落㗎.
男街坊剩係著條孖煙而女街坊則著薄如嬋翼睡衣係走廊四圍行或晾衫, 此情況係當時相當普遍, 仲有經過他人單位望入屋內真係春光無限. ...
鐵皮屋安置區都係咁,女高音仲勁,不過我無住過,只有行過。
作者: 月影偷情    時間: 2023-7-17 11:46     標題: 回覆 63# cheapcheap123 的帖子

故事夠貼地就係👍🏻正👏🏻👏🏻
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-21 13:45

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-17 11:46 發表 查看引用來源
故事夠貼地就係👍🏻正👏🏻👏🏻
當晚半夜時份, 亞嫂聽到呻吟聲由隔離房傳出知道佢哋搞緊野,自己起身並自行脱光衣服行入養父母房,見佢哋玩緊六九, 一個含撚一個奶閪, 自己行去床頭比養父揸波及摸蜆, 一時間屋內傳出兩把女人呻吟聲, 噢!噢!......好舒服呀!

養母話亞嫂唔好叫得咁大聲啦!房又無門得塊布又比你拉開左, 房又係大門旁邊又打開左木門, 間房又貼住牆上面有氣窗, 係條走廊道好應聲架, 亞嫂話以前佢細個果陣啲師奶咪又係叫到咁大聲, 边有理我地感受呀!叫大聲啲添, 是夜亞嫂同養母大家經常換位大玩3P.
作者: 月影偷情    時間: 2023-7-21 13:53     標題: 回覆 73# cheapcheap123 的帖子

👏🏻👏🏻👏🏻☕有新野👍🏻支持!
不過有D誇喎🤭🤭🤭🤣

作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-21 14:29

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 13:53 發表 查看引用來源
👏🏻👏🏻👏🏻☕有新野👍🏻支持!
不過有D誇喎🤭🤭🤭🤣
好過乜都唔寫, 係咁洗板.
作者: 月影偷情    時間: 2023-7-21 14:47     標題: 回覆 75# cheapcheap123 的帖子

又係!😁🤭謝師兄,貼題偶作🤣🤣

作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-21 17:15

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 14:47 發表 查看引用來源
又係!😁🤭謝師兄,貼題偶作🤣🤣
自從玩過3P後, 亞嫂同養父無時無刻無論在廳或房內都會攬埋一舊, 某日下午亞嫂幫養父沖涼, 沖涼後養父為免比街坊見到佢扯唔起, 所以就著返條孖煙通遮下醜, 亞嫂就乜都無著, 養父坐係梳下上,亞嫂就背向大門企係養父前面, 比養父一口啜一边lin頭,一隻手揸亞嫂個波, 另一隻手就掃亞嫂背脊及羅友, 間中撩下閪胆或大脾隙, 爽到亞嫂成個人軟哂, 但又唔咁大聲呻吟, 因為當時正值下午時份, 而亞嫂當時只得18歲都怕醜架嘛!只能咬住口唇忍住唔叫, 趴係養父身上細細聲呻吟及話好舒服, 並話養父手勢爽過比條仔屌.

由於正是下午三四點放學時間, 聽到隔離屋街坊亞媽帶住個幼稚園男學生經過門口, 然後個學生同佢呀媽講話姐姐唔知醜無著衫同叔叔玩呀! 個亞媽袛係話叔叔幫姐姐抹身遮, 唔好多事啦就走! 亞嫂話當時聽到呢啲對話更加興奮叫養父唔好停. 就算有人睇到都係咁話.

養父話依家真係有個中學生企係門口睇, 亞嫂回頭望見到果個男中學生係住係隔離幾個單位的, 以前細過都有一齊玩, 細佢兩年左右, 大家仲有眼神對望, 之後亞嫂就覺得好醜怪無地自容比人見到哂, 但興奮刺激感比前強烈, 都唔理咁多, 回返頭享受養父手勢所帶來的快感.
作者: 月影偷情    時間: 2023-7-21 17:22     標題: 回覆 77# cheapcheap123 的帖子

正👍🏻夠吸引🤤🤤露出+偷窺👍🏻

作者: 小福星    時間: 2023-7-21 17:30

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-21 17:15 發表 查看引用來源

自從玩過3P後, 亞嫂同養父無時無刻無論在廳或房內都會攬埋一舊, 某日下午亞嫂幫養父沖涼, 沖涼後養父為免比街坊見到佢扯唔起, 所以就著返條孖煙通遮下醜, 亞嫂就乜都無著, 養父坐係梳下上,亞嫂就背向大門企係養父 ...
C兄 好故事 繼續努力寫😜
作者: petersun    時間: 2023-7-22 06:50

c兄加油寫下去好故事👍
作者: china2008    時間: 2023-7-22 19:50     標題: 回覆 77# cheapcheap123 的帖子

師兄几時再有更新,好想睇淫母女的淫事!
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-23 21:55

引用:
原帖由 月影偷情 於 2023-7-21 17:22 發表 查看引用來源
正👍🏻夠吸引🤤🤤露出+偷窺👍🏻
由於養父體弱所以亞嫂都會陪養父到醫院覆診, 有次養父係醫院內見番係監房所認識同倉獄友輝哥(40歲)左右, 並介紹亞嫂比輝哥識話呢個係佢個女, 輝哥話好靚女喎! 養父話普通啦見得下人, 亞女好孝順㗎成日陪佢跟出跟入, 仲有你知啦佢行動唔方便, 所以日常起居飲食都要人照顧, 就算沖涼都要人幫手, 不過亞女都算唔話得.雖然唔係佢親生但都好孝順會幫佢沖涼.

你知啦屋企個廁所又唔係大, 成日都會整濕埋亞女D衫, 所以亞女都會除埋衫褲同佢一齊沖涼, 輝哥即時話亞女唔係你親生都咁抵得諗幫你沖涼, 老李(養父花名) 你執到啦!
亞嫂話當正養父係佢親生老豆 大家一家人, 所以一齊沖涼唔會有尷尬架, 反而係沖涼期間 互相幫對方搽梘液仲增進父女情添. 此時輝哥望下亞嫂對奶又望下養父後, 咀角有啲淫笑並話亞嫂咁細個已經咁孝順真係難得.

養父話輝哥係監房時幫佢唔小架, 情同兄弟, 所以亞女你要當輝哥都係你屋企人呀, 亞嫂話知道, 養父仲約輝哥過幾日上嚟食飯聚下舊.

作者: 月影偷情    時間: 2023-7-23 23:15     標題: 回覆 82# cheapcheap123 的帖子

有故仔…要🤣擔櫈仔😅
作者: du9lee    時間: 2023-7-23 23:21

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-23 21:55 發表 查看引用來源

由於養父體弱所以亞嫂都會陪養父到醫院覆診, 有次養父係醫院內見番係監房所認識同倉獄友輝哥(40歲)左右, 並介紹亞嫂比輝哥識話呢個係佢個女, 輝哥話好靚女喎! 養父話普通啦見得下人, 亞女好孝順㗎成日陪佢跟出跟入, ...
輝哥登場!睇黎可以入肉🤣正
作者: china2008    時間: 2023-7-24 10:10

兄弟登埸应該會4P哦!精彩!!
作者: petersun    時間: 2023-7-24 12:56

C兄之文章精彩期待寫多D謝謝
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-24 15:47

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-21 13:45 發表 查看引用來源

當晚半夜時份, 亞嫂聽到呻吟聲由隔離房傳出知道佢哋搞緊野,自己起身並自行脱光衣服行入養父母房,見佢哋玩緊六九, 一個含撚一個奶閪, 自己行去床頭比養父揸波及摸蜆, 一時間屋內傳出兩把女人呻吟聲, 噢!噢!......好舒 ...
一時又話不舉,一時又話69,邊句真?
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-24 15:53

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-24 15:47 發表 查看引用來源
係軟鞭都照吮,好過無咁解.
作者: 月影偷情    時間: 2023-7-24 16:22     標題: 回覆 88# cheapcheap123 的帖子

👍🏻👍🏻😅😁☕
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-7-24 18:08

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2023-7-24 15:47 發表 查看引用來源
ching 咁認真呀
作者: du9lee    時間: 2023-7-24 20:51

引用:
唔硬係沖涼房捽下有癮喇🤭
作者: AiUehara    時間: 2023-7-24 22:06

過嚟頂一頂post以示支持
作者: hqkwtang    時間: 2023-7-24 23:21

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-7-24 18:08 發表 查看引用來源

ching 咁認真呀
比佢講到我清醒左呀…
作者: yjjjoe    時間: 2023-7-26 06:43

好文,又要頂下。。。
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-26 13:01

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-7-24 22:06 發表 查看引用來源
過嚟頂一頂post以示支持
夜晚食飯時養父同養母講話係醫院撞到個同倉朋友輝哥, 仲約左過兩日星期六上黎食飯, 養母即時同我講話有人上黎食飯著返好啲呀!唔好依家咁著條睡裙上面真空下面一條底底呀!要帶返個bra 呀!亞嫂話大熱天時仲要帶埋個bra箍住哂好辛苦㗎, 養母話係呀!費事失禮人呀!亞嫂話星期六佢都唔得閒要去做兼職售貨員, 要夜晚先返, 叫養父母食得開心啲啦!

當晚亞嫂睡覺時聽到養父同養母講話多得輝哥係監房照住, 唔係隨時無命出返嚟, 並話輝哥出返嚟後老婆走埋佬, 生活苦悶又唔敢叫雞, 問養母可否幫輝哥出下火當係報答佢囉!

養母即時鬧鬼養父叫個老婆比人屌咁都得, 養父話自己又唔得無理由要佢守生寡架, 養母都有需要架, 而且輝哥40歲左右企企理理架, 老老實實, 唔會週圍唱嘅。

養父話若果輝哥上黎食飯果日, 養母睇啱就叫佢自己出聲留人係度食飯, 同時輝哥又睇啱你嘅佢會留係度食飯, 大家都啱到時好易行埋架遮, 養母話養父正一变態佬揾人屌自己老婆仲要睇住, 養母話講明呀, 若果睇唔啱輝哥就叫佢走無得留低. 養父話ok, 咁佢叫輝哥果日執正D上黎食飯. 得啦!得啦!細聲啲唔好比亞女聽到, 記住呀衰佬記得去7仔買返兩盒套套返嚟, 唔係比你個 fd 中出咗唔關佢事架.

亞嫂係隔離房聽到哂一切, 心諗養母先係最变態果個, 第一日先見到果個輝哥就即時係老公面前同人做愛, 養母自己閪痕就真, 扮哂嘢.

作者: 月影偷情    時間: 2023-7-26 13:28     標題: 回覆 95# cheapcheap123 的帖子

頂啊!👏🏻👏🏻👏🏻🤭頂~引喎!😏☕😁👍🏻

作者: du9lee    時間: 2023-7-27 15:06

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-26 13:01 發表 查看引用來源

夜晚食飯時養父同養母講話係醫院撞到個同倉朋友輝哥, 仲約左過兩日星期六上黎食飯, 養母即時同我講話有人上黎食飯著返好啲呀!唔好依家咁著條睡裙上面真空下面一條底底呀!要帶返個bra 呀!亞嫂話大熱天時仲要帶埋個bra箍 ...
頂呀!🤭
作者: petersun    時間: 2023-7-27 19:11

加油c兄文章精彩動人有畫面
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-31 08:55

引用:
原帖由 petersun 於 2023-7-27 19:11 發表 查看引用來源
加油c兄文章精彩動人有畫面
星期六晚亞嫂收工回家見到輝哥及養父坐係梳化度淫淫笑吹緊水, 同輝哥打完招呼後, 養父話亞女你無口福啦!今日輝哥買左好多海鮮上黎, 輝哥以前係做廚房架, 所以頭先都係佢煮, 你媽咪都唔得食得幾滋味, 亞嫂即刻咋嬌話輝哥偏心,下次要煮比佢食, 輝哥話okok無問題, 養父話媽咪係廚房切緊生果, 你入去幫手.

亞嫂一入廚房就見到養母身穿一件薄如蝉翼睡裙, 上下真空, 成對34D波波, 大羅友及黑森林現哂出嚟, 亞嫂話養母曳曳呀!早幾日叫佢著返好啲, 自己就上下真空咁都得, 養母話天氣熱呀嘛!亞嫂同養母講唔好解釋, 早兩晚聽到佢同養父傾偈知道哂, 並同養母講頭先果餐好味嗎?飽唔飽呀?養母咀角含春一路點頭一路話飽, 話好滿足, 亞嫂同養母講下次要預埋佢, 養母話你自己問下養父肯唔肯先啦!

生果切好後, 亞嫂同養母攞生果出嚟, 養父話頭先同養母係廚房傾乜嘢呀?亞嫂咋嬌話養母有好野食都唔留返啲比佢食,輝哥話下次等埋亞嫂返嚟先煮, 亞嫂話多謝輝哥並.亞嫂 跟住同輝哥講養母著條睡裙新買返黎靚唔靚呀?著得性唔性感呀?輝哥點頭話好性感, 亞嫂話早兩日養母同佢講話有人上嚟食飯叫佢著返好啲,唔好失禮人,點知佢自己又貪靚著到咁.

養父話輝哥係自己人點同呢!而且天氣又咁熱, 咁樣著舒服輕鬆啲呀嘛!跟住仲拉養母埋佢同輝哥身邊, 及話你媽咪身材又唔係唔見得人,有波有羅點會失禮人呀? 係咪呀輝哥?輝哥正在扮打量一下養母身材時(今日佢下畫都食咗媽咪啦扮哂野), 養母就話亞女係度架正經啲啦你哋.

亞嫂話佢都大個女啦唔怕啦!唔怕話埋輝哥你知媽咪後生果陣都唔正經得去边. 成日玩露出架. 以前佢細個果陣媽咪帶佢去泳池遊水都一定係著比堅尼, 都唔知幾多男人昅佢, 係沙灘就更加多人昅,尤其是沖身果陣時成日拉到件泳衣開一開驚死附近D麻甩佬睇唔到咁, 仲有呀.........

養母截停亞嫂講野話亞嫂唔熱架咩, 成身汗去沖個涼先啦!亞嫂感覺到養母嬲嬲地,所以話知道依家去沖涼先, 叫輝哥慢慢坐.
作者: du9lee    時間: 2023-7-31 09:48

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-31 08:55 發表 查看引用來源

星期六晚亞嫂收工回家見到輝哥及養父坐係梳化度淫淫笑吹緊水, 同輝哥打完招呼後, 養父話亞女你無口福啦!今日輝哥買左好多海鮮上黎, 輝哥以前係做廚房架, 所以頭先都係佢煮, 你媽咪都唔得食得幾滋味, 亞嫂即刻咋嬌話 ...
阿嫂幾時上場?😅

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)