188Channel

標題: 3p經驗 [打印本頁]

作者: 歌舞技町    時間: 2023-6-30 17:15     標題: 3p經驗

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ncp81    時間: 2023-6-30 17:27

師兄你真識享受 仲有冇其它分享
作者: E-36    時間: 2023-6-30 17:51

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-30 17:15 發表 查看引用來源
唔知大家有冇或者多唔多3p經驗呢?
我就有幾次3p,FFM嘅經驗,好Q正! 對住兩條靚妹,玩完就好似乜子彈都比晒佢地,有時比佢地輪流含J都正到忍唔住射咗。

之前一直都冇MMF經驗,直到最近,有條友話同條女單對單冇乜新鮮感,問我要唔 ...
Covid-19 之前玩過幾次 , 1 位人妻對1X 男人 , 我冇記錯有一次嚟咗17 定18 位男士 , 呢個人妻好玩得仲要佢老公都在場 , 完全係拍緊 Tokyo - Hot 嘅情節 , 咩口爆 , 前後 , DP 雙插 , 3 穴 , 最癲試過位人妻通宵冇停過輪流係咁畀人砌 , 天光嘅時候個人妻比人屌到虛脫攤咗喺張床度 , 個口 , 同下面 2 穴全部都係精 ,  唔好聽講句真係下面兩個窿都反曬 , 個人妻應該係好淫 , 但係老公又唔知點解肯同佢一齊嚟玩 , 仲要唔止一次喎 , 不過呢啲場面真係有今生冇來世 , Covid -19 之後搞手都散曬冇人再搞 , 而家諗起都覺得興奮
作者: 歌舞技町    時間: 2023-6-30 18:11

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-30 17:15 發表 查看引用來源
唔知大家有冇或者多唔多3p經驗呢?
我就有幾次3p,FFM嘅經驗,好Q正! 對住兩條靚妹,玩完就好似乜子彈都比晒佢地,有時比佢地輪流含J都正到忍唔住射咗。

之前一直都冇MMF經驗,直到最近,有條友話同條女單對單冇乜新鮮感,問我要唔 ...
遲D講埋果晚D刺激嘢,同埋之前玩FFM。
作者: 歌舞技町    時間: 2023-6-30 18:13

引用:
原帖由 E-36 於 2023-6-30 17:51 發表 查看引用來源
Covid-19 之前玩過幾次 , 1 位人妻對1X 男人 , 我冇記錯有一次嚟咗17 定18 位男士 , 呢個人妻好玩得仲要佢老公都在場 , 完全係拍緊 Tokyo - Hot 嘅情節 , 咩口爆 , 前後 , DP 雙插 , 3 穴 , 最癲試過位人妻通宵冇停 ...
我冇玩過咁激,而且唔like玩了宂嘅。
作者: E-36    時間: 2023-6-30 18:36

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-6-30 18:13 發表 查看引用來源

我冇玩過咁激,而且唔like玩了宂嘅。
我未見識過之前都唔信有人可以咁樣玩 , 見識過之後發覺原來香港都好多人有咁嘅傾向 , 只係遇唔遇到
作者: 樓上吉仔    時間: 2023-6-30 18:50

多p應該好多人都想玩,問題係吾知點開始,亦擔心私隱同安全問題,不過如果試過一定返唔到轉頭
作者: manhattan2046    時間: 2023-7-1 02:05

我都玩過幾次MMF, 第一次玩真係有D監介,又要扮振定,第二次開始就冇乜野,最刺激係兩個一齊搞條女,刺激感單對單真係冇得比
作者: 歌舞技町    時間: 2023-7-1 09:57

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2023-7-1 02:05 發表 查看引用來源
我都玩過幾次MMF, 第一次玩真係有D監介,又要扮振定,第二次開始就冇乜野,最刺激係兩個一齊搞條女,刺激感單對單真係冇得比
系呀! 佢條女系第一次玩3p,有D半推半就嘅feel,更加正! 我至鍾意前後夾攻條女,上下兩個口比我地塞入晒好 過癮!玩前戲既時候佢對波同個西比我地一齊玩,睇到條女都頂唔順,乳頭好快就凸起晒,下面又好快濕Q晒,好正!
作者: cbwct    時間: 2023-7-1 14:09     標題: 回覆 8# manhattan2046 的帖子

同意 玩過一次
條仔似綠奴唔主動就唔好玩
作者: infantry    時間: 2023-7-1 14:20

我同老婆之前都試過好多次多p,其實睇住佢比人輪係刺激過自己搞好多,不過一射完就即刻變聖人,唔想再留喺現場
作者: manhattan2046    時間: 2023-7-1 15:50

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-7-1 09:57 發表 查看引用來源

系呀! 佢條女系第一次玩3p,有D半推半就嘅feel,更加正! 我至鍾意前後夾攻條女,上下兩個口比我地塞入晒好 過癮!玩前戲既時候佢對波同個西比我地一齊玩,睇到條女都頂唔順,乳頭好快就凸起晒,下面又好快濕Q晒,好正! ...
可能加多一個仲正
作者: E-36    時間: 2023-7-1 16:11

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-1 14:20 發表 查看引用來源
我同老婆之前都試過好多次多p,其實睇住佢比人輪係刺激過自己搞好多,不過一射完就即刻變聖人,唔想再留喺現場
唔只 3 P 喎 , 玩輪姦?
作者: cbwct    時間: 2023-7-1 22:40     標題: 回覆 11# infantry 的帖子

可以有個群p既老婆真係正 e+仲有冇玩?
作者: infantry    時間: 2023-7-2 01:22

我老婆自己都同意就唔算輪姦啦,係多p啫,不過而家冇玩啦,之前岀過事,爭啲離婚,而家我地已經冇嘢講,冇溝通
作者: okvisa    時間: 2023-7-2 02:39

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 01:22 發表 查看引用來源
我老婆自己都同意就唔算輪姦啦,係多p啫,不過而家冇玩啦,之前岀過事,爭啲離婚,而家我地已經冇嘢講,冇溝通
是什麼事,不是3p問題?
作者: agnes0725    時間: 2023-7-2 04:21

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 01:22 發表 查看引用來源
出過事?俾人中出?
作者: 紫色心    時間: 2023-7-2 06:21

引用:
原帖由 E-36 於 2023-6-30 18:36 發表 查看引用來源
我未見識過之前都唔信有人可以咁樣玩 , 見識過之後發覺原來香港都好多人有咁嘅傾向 , 只係遇唔遇到
對手可遇不可求
作者: infantry    時間: 2023-7-2 08:16     標題: 回覆 17# agnes0725 的帖子

中岀就經常都有架啦,問題係佢自己沉船,又試過人哋沉船,想拆散我地,又試過比人要脅,總之岀事後佢就瀨晒係我比佢玩先搞到咁
作者: E-36    時間: 2023-7-2 10:26

引用:
原帖由 紫色心 於 2023-7-2 06:21 發表 查看引用來源

對手可遇不可求
係㗎 , 如果遇到你呢啲咁高質嘅對手就更加可遇不可求啦
作者: E-36    時間: 2023-7-2 10:28

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 08:16 發表 查看引用來源
中岀就經常都有架啦,問題係佢自己沉船,又試過人哋沉船,想拆散我地,又試過比人要脅,總之岀事後佢就瀨晒係我比佢玩先搞到咁
你都幾 open 可以比其他男人中出自己老波 , 不過香港咁玩亦大有人在
作者: cola929    時間: 2023-7-2 10:52

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-2 08:16 發表 查看引用來源
可唔可以講多d ,分享下果過程,最後點解決?
作者: cola929    時間: 2023-7-2 10:54

引用:
原帖由 E-36 於 2023-6-30 17:51 發表 查看引用來源
Covid-19 之前玩過幾次 , 1 位人妻對1X 男人 , 我冇記錯有一次嚟咗17 定18 位男士 , 呢個人妻好玩得仲要佢老公都在場 , 完全係拍緊 Tokyo - Hot 嘅情節 , 咩口爆 , 前後 , DP 雙插 , 3 穴 , 最癲試過位人妻通宵冇停 ...
睇完,衛生...點接受到1x 個男人 同一時間唔用套對一個女人...
作者: E-36    時間: 2023-7-2 11:17

引用:
原帖由 cola929 於 2023-7-2 10:54 發表 查看引用來源
睇完,衛生...點接受到1x 個男人 同一時間唔用套對一個女人...
我都覺得係 , 我最唔理解嘅就係人哋老公可以接受到老婆畀人咁樣玩 , 應該講係比人輪
作者: 88yes    時間: 2023-7-2 17:17

1X個
唔帶套中出.....
好難接受出去聯誼唔帶套
引用:
原帖由 cola929 於 2023-7-2 10:54 發表 查看引用來源

作者: Tck13032011    時間: 2023-7-2 23:57

以前返大陸經常玩
作者: wallacepigpig    時間: 2023-7-3 01:44

引用:
老公,老婆,同十幾個麻甩佬,全部都無安全意識!完全無諗過如果中招,生性病會係咩後果⋯⋯

而且好多人係討論區,成日問人邊度啲指壓囡囡,一樓一肯唔帶袋做。 又有班人成日宣揚叫雞十幾年都無帶套……呢啲簡直係害人不淺!
作者: 88yes    時間: 2023-7-3 18:24

真係玩還玩
安全玩好緊要
中左招無得玩仲要醫
真係ON X
引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-7-3 01:44 發表 查看引用來源

老公,老婆,同十幾個麻甩佬,全部都無安全意識!完全無諗過如果中招,生性病會係咩後果⋯⋯

而且好多人係討論區,成日問人邊度啲指壓囡囡,一樓一肯唔帶袋做。 又有班人成日宣揚叫雞十幾年都無帶套……呢啲簡直係害人不淺! ...

作者: 歌舞技町    時間: 2023-7-3 18:29

引用:
原帖由 E-36 於 2023-7-2 10:28 發表 查看引用來源
你都幾 open 可以比其他男人中出自己老波 , 不過香港咁玩亦大有人在
真係遇過先知,真係有人可以比自己女友比人地玩,佢條女仲係幾正下,可以唔用套,真係正! 但係我就唔會比自己條女人地玩啦。
作者: E-36    時間: 2023-7-3 18:39

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-7-3 18:29 發表 查看引用來源

真係遇過先知,真係有人可以比自己女友比人地玩,佢條女仲係幾正下,可以唔用套,真係正! 但係我就唔會比自己條女人地玩啦。
咁香港地咩人都有 , 之前一齊玩嗰個人妻我哋成班都估唔到佢可以玩得咁癲 , 後來我哋問減手有人真係可以玩到咁癲嘅咩 , 個搞手話佢哋兩夫婦個老婆就好淫嘅 , 個老公有場睇住自己老婆俾人玩話好興奮
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-3 20:29

引用:
原帖由 E-36 於 2023-7-3 18:39 發表 查看引用來源
咁香港地咩人都有 , 之前一齊玩嗰個人妻我哋成班都估唔到佢可以玩得咁癲 , 後來我哋問減手有人真係可以玩到咁癲嘅咩 , 個搞手話佢哋兩夫婦個老婆就好淫嘅 , 個老公有場睇住自己老婆俾人玩話好興奮 ...
真係人生百態.
作者: E-36    時間: 2023-7-3 21:13

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-3 20:29 發表 查看引用來源

真係人生百態.
我諗係因為香港地呢個社會畸型現象,加上生活壓力 , 到時好多人都係靠性活動去釋放壓力 , 我相信呢度好多人都會係咁
作者: cbwct    時間: 2023-7-3 22:35

好多都係收埋一班fd 咁玩
冇咩出奇
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-4 11:33

引用:
原帖由 E-36 於 2023-7-3 21:13 發表 查看引用來源
我諗係因為香港地呢個社會畸型現象,加上生活壓力 , 到時好多人都係靠性活動去釋放壓力 , 我相信呢度好多人都會係咁
唔一定淨係本地先有人係咁, 去過啲光豬村見過有啲志同道合嘅約埋四五 pair 喺房玩亂交玩通頂, 純粹大家開心喜愛多元化關係, 又睇過哂「辦」試吓唔同款有幾勁呢.
作者: 3P2Q    時間: 2023-7-4 11:47

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-7-4 11:33 發表 查看引用來源

唔一定淨係本地先有人係咁, 去過啲光豬村見過有啲志同道合嘅約埋四五 pair 喺房玩亂交玩通頂, 純粹大家開心喜愛多元化關係, 又睇過哂「辦」試吓唔同款有幾勁呢. ...
ching 有參與其中 ?
作者: 艾拉傑    時間: 2023-7-4 11:53

引用:
原帖由 3P2Q 於 2023-7-4 11:47 發表 查看引用來源

ching 有參與其中 ?
梗係.........冇份啦, 睇辦就唔入選.
不過有試過俾你做觀眾睇一陣, 不過睇一陣好走, 會周圍射, 射親打中可能中毒.
作者: infantry    時間: 2023-7-5 11:04

我老婆玩多p或者單獨約炮一向都打真軍,從來都唔用套,到而家都冇事,當然我地都知有風險,所以盡量都揾返同一班人,或者揾熟人玩,少揾新對手。
作者: 歌舞技町    時間: 2023-7-7 16:26

引用:
原帖由 ncp81 於 2023-6-30 17:27 發表 查看引用來源
師兄你真識享受 仲有冇其它分享
果晚最後果一次係同佢條女單對單,條友太攰瞓咗覺, 佢條女入去沖涼,條女沖緊涼我入去特襲,入去狂搓佢對波又玩佢個西,跟著比碌硬J佢含,含到最硬既時候,企响度由後面入,最後企响洗手盆前,由後面入,要佢半隻燒鵝髀放上洗手盆台面,最後半中半外射,部分射上佢padpad度,好正! 終於知道玩人地條女既感覺系咁爽!
作者: xo(wah)xo    時間: 2023-7-7 17:07

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2023-7-7 16:26 發表 查看引用來源

果晚最後果一次係同佢條女單對單,條友太攰瞓咗覺, 佢條女入去沖涼,條女沖緊涼我入去特襲,入去狂搓佢對波又玩佢個西,跟著比碌硬J佢含,含到最硬既時候,企响度由後面入,最後企响洗手盆前,由後面入,要佢半隻燒鵝髀放上洗手盆台面, ...
如果俾佢條仔睇住你搞,仲刺激,佢條女有冇幫你事後蕭,奶得乾乾淨淨先?
作者: 幪面超人    時間: 2023-7-7 18:46

個人妻唔係淫咁簡單,直頭係淫賤性奴人肉便器,17,8個男人啲精同佢清洗三個窿。
引用:

作者: manhattan2046    時間: 2023-7-7 23:01

引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-5 11:04 發表 查看引用來源
我老婆玩多p或者單獨約炮一向都打真軍,從來都唔用套,到而家都冇事,當然我地都知有風險,所以盡量都揾返同一班人,或者揾熟人玩,少揾新對手。 ...
唔帶套都幾高危
作者: dhcsistem1    時間: 2023-7-7 23:14

打真軍好,而且爆發力強大。唔趨緊
引用:
原帖由 infantry 於 2023-7-5 11:04 發表 查看引用來源
我老婆玩多p或者單獨約炮一向都打真軍,從來都唔用套,到而家都冇事,當然我地都知有風險,所以盡量都揾返同一班人,或者揾熟人玩,少揾新對手。 ...

作者: 歌舞技町    時間: 2023-7-7 23:57

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-7 17:07 發表 查看引用來源

如果俾佢條仔睇住你搞,仲刺激,佢條女有冇幫你事後蕭,奶得乾乾淨淨先?
呢個唔駛講,射完精梗係要佢瀨到乾乾淨淨😋

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)