188Channel

標題: [原創作品] 好色夫妻 #56 第六章 前輩 [打印本頁]

作者: du9lee    時間: 2023-7-21 22:41     標題: 好色夫妻 #56 第六章 前輩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: du9lee    時間: 2023-7-21 22:41

豆釘:( 拉我頭埋去 ) 舒服啲未呀?我想去洗手間呀~
    我:….. ( 我唔知點答 )
豆釘:陪我去完洗手間再出去飲多陣~
    我:哦~ ( 突然無左早前囂張既感覺,好鬼正呀!屌 )

大咪:嘩~ 你兩條友跳咁耐咩?舞池多唔多人,May都話想跳一陣
    我:Ok呀,唔多你地出去喇 ( 俾個眼神大咪 )

大咪:May,咁我地出去跳囉
May:嗯

我:豆釘,你想猜咩?
豆釘:(係我耳邊) 有咩係越搓越硬?
    我:講依啲架咩?大話骰喇 ( 老實講我唔知點應,好少遇到咁識玩既對手 )

我:妳叫先喇
豆釘:啊~ ( 呻吟聲 )
    我:隔離枱望住喇 ( 細聲 )
豆釘:三個六~ ( 啤一啤我 )
    我:咁係呀嘛…… 四個三…… ( 依個時侯我其中一隻手搭左係豆釘大脾開始掃 )
豆釘:四個六~
    我:五個五呀 ( 已經掃到入褲內面,準備向底褲出發 )
豆釘:五六 【 唔撩 】
    我:…… ( 望一望豆釘眼神隻手停一停準備拎返出黎)
豆釘:六六 【 撩撩 】 ( 隻手伸我褲袋開始搓條野 )
    我:開…… ( 終於摸到條底褲好鬼濕,一邊望住豆釘一邊撩粒核 )
豆釘:…… ( 挨住左我肩頭哄住耳邊呻吟 啊… 啊… 另外隻手好肉緊咁揸我條野 )

大咪:嘩,豆釘咁快醉咩!?( 我同豆釘都無俾反應,只有我擰過去望一望大咪 )
    我:有啲喇… 你夠未?
大咪:都差唔多喇,但一陣送阿May返屋企先。一係你地行先喇,啲酒存起佢,我飲埋啲Shooter就走。
    我:哦,豆釘點?

豆釘:嗯~ 巨人,你真係送我阿May返去呀!May,咁我走喇
大咪:收到!
May:知道喇
    我:咁我地行喇 ( 幫豆釘著返件西裝外套 ) 咪,聽日計數…
大咪:知道喇~ 行喇~
    我:…… ( 感覺我地互相阻住大家搵食 哈哈 )

我:仲住係南山邨?
豆釘:係呀~
    我:( 截在的士上車 ) 南山邨呀~ 唔該
豆釘:下……
    我:哦! 九龍塘漫春呀~
司機:收到

老實講到依刻所有野都係我預期以外,我個腦有好多想法…… 其實我地算係咩?SP、Lover定係ONS,雖然個腦真係好亂…… 但隻手總算係清醒,將地點改到九龍塘之後開始就攬住豆釘條腰。隨後係外套入面掃下波底又挦隻手去搓佢蘿友,豆釘就好似酒吧一樣挨住我肩頭,唔係一樣既係今日無頭先呻吟同反應。短短十分鐘車程感覺好漫長…. 但隻手都叫過足癮 哈哈

我地好快就攞左房匙,當閂好門擰轉面豆釘就車埋黎…. 係依個時間我根本好好欣賞包份禮物既花紙,只係隱約睇係黑色既絲質內衣褲。可能大家都好緊火,好快就扒光對方既衫褲…. 由酒吧跳舞開始個情緒一路好高漲,係無沖涼同前戲下我已經篤左入去個閪。雖然係咁依然好濕好舒服,我將豆釘對手㩒住度門係後面係咁推….

豆釘:啊… 啊… 佬,慢少少… 啊… 啊… 唔好咁入…    我:… ( 無理豆釘講咩,再黎多幾下猛撞 )
豆釘:啊… 死喇… 死喇… ( 隻手伸後黎抓住我蘿友 )
    我:好濕… 好鬼舒服… ( 放慢後插個動作,慢慢由下移上咁磨住屌 )
豆釘:啊… 好舒服… 再入啲… 啊… ( 隻手亦由我蘿友去自己對波度, 指尖仲一路粒Lin )
    我:啊… 想射喇…
豆釘:未得啊… 我仲未夠… ( 即刻推開左我 )
    我:…… ( 當時呆左 )
豆釘:( 走去張床墊高左兩個枕頭瞓左M字向住我 ) 來呀~ 我自摸俾你睇!
    我:…… ( 睇到依個畫面相係男人都會鳩衝埋去 )
豆釘:唔准屌我喔… 啊… 好舒服… 來啊… 啜我粒Lin,啊… 慢啲… 溫柔啲… 啊,好舒服…
    我:……( 一邊啜住豆釘粒,一邊睇住佢玩粒核之後又會指插自己。可以講係另一種視覺享受
豆釘:佬,幫我奶喔… ( 㩒我個身落去 )
    我:…… ( 由粒Lin一邊鍚一邊用脷尖拖落肚臍,再落奶落大脾內側 )
豆釘:啊… 好舒適… 好痕呀… ( 捉住我個頭 ) 佬,奶粒核… 啊… 好舒適…
    我:唔… 唔… ( 反覆不停用脷尖哣同啜粒核 )
豆釘:啊… 唔得喇… ( 高八度 ) 我要呀~
    我:要咩?
豆釘:來啊,快啲屌我…
    我:( 自己揸條唔軟唔硬既撚套左幾下就插 )
豆釘:我係上面… ( 就推左我落床,可能唔夠硬呱。好肉緊咁揸住條撚含住個龜頭吞吐左十幾下又硬返就坐上黎 )
    我:啊… 慢少少… 斷喇…
豆釘:( 放慢左個動作,一邊玩住對波一邊慢慢前後搖 )
    我:好舒服… 好緊… ( 感覺好似夾住左咁 )
豆釘:我都係… 你好長好頂… 啊… 黎喇黎喇……
    我:( 捉住豆釘蘿友為大家最後衝刺,狂插幾十下 ) 啊,射喇… ( 想推豆釘,但佢都攬到我好實 )
豆釘:啊… 啊…
    我:啊啊啊…… ( 第一個反應:頂… 射左入去… 第二個反應:好爽,好舒服… 依次係我第一次中出 )
豆釘:嗄… 嗄… ( 依然攬到我好實 )
    我:嗄… 呼… ( 深呼吸左一下,再望住豆釘就車左埋去 )
豆釘:唔… 你又硬… 哈哈
    我:正常反應黎…
豆釘:我幫你用口呀~ ( 揸住條野係咁喺龜頭邊同底係咁奶 )
    我:真係夠喇… 啊… ( 個人係咁打震 )
豆釘:唔唔… ( 再成支吞吐 )
    我:啊… 射喇… ( 豆釘再黎一個深喉 )
豆釘:( 錫左我一啖 ) 舒唔舒服呀?
    我:吞左?
豆釘:嗯~
    我:好舒服啊~ ( 鍚左佢一啖 )
豆釘:好喇,去沖涼~ 成身黐立立… 一齊?
    我:妳沖先… ( 個腦當時白曬… 頭先真係好舒服 )

豆釘:( 當我走到入浴室之際 ) 沖完喇,你沖~
    我:嗯~ ( 好快手快腳咁沖,出去到豆釘著返內衣褲瞓著左。輕輕拉開張被蓋住佢,又再係佢頸邊穿過去 )
豆釘:嗯… ( 拗起左條頸 )
    我:Sorr…
豆釘:嗯… 瞓喇。
    我:嗯。

雖然只係一晚,仲要由大家唔識到有身體關係…… 一邊回味一邊我地會係咩關係呢?諗諗下都瞓著…… 到我瞓醒既時候已經差不多中午,當然豆釘已經唔見左人喇。老實講有種好空虛既感覺… 臨離開酒店仲搵下有無字條留低… 又睇下電話係收唔到等等……

大咪:佬,係邊?快啲返鋪頭… 老闆罛友!
    我:Ok,十五分鐘~
大咪:嘩,無返屋企?
    我:老闆呢?
大咪:阿陳叫左佢出去,好似有單要砌…
    我:即係安全喇~ 哈哈
大咪:講喇!仆街… 去左爆房?
    我:漫春~
大咪:嘩~ 發展得咁快…
    我:咪扮喇… 你同阿May都成晚都連體嬰咁!
大咪:Try過左喇,唔得…… 淨係車下同挦下咋… 你呢?
    我:故事太長喇……
大咪: 我淨係要包膠!
    我:兩次,中出同口爆…
大咪:咁激!?
    我:係… 有啲Over左,但感覺真係好正….. So~ Good~ 咁你有無抄牌?
大咪:唔洗講喇吓嘛~

待續

作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-22 08:50

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-21 22:41 發表 查看引用來源
豆釘:( 拉我頭埋去 ) 舒服啲未呀?我想去洗手間呀~
    我:….. ( 我唔知點答 )
豆釘:陪我去完洗手間再出去飲多陣~
    我:哦~ ( 突然無左早前囂張既感覺,好鬼正呀!屌 )

大咪:嘩~ 你兩條友跳咁耐咩?舞池多唔多人,May都話想跳一 ...
師兄努力, 好正, 豆釘明顯係食家啦!
作者: r191467368    時間: 2023-7-22 10:35

作者: yjjjoe    時間: 2023-7-23 11:41

好文要頂頂。。。。。
作者: AiUehara    時間: 2023-7-23 16:53

師兄加油!!!!!!!
作者: du9lee    時間: 2023-7-23 23:24

Thx🙏🏿盡做😂
作者: AiUehara    時間: 2023-7-24 21:59

我都嚟幫師兄頂一頂post先
作者: du9lee    時間: 2023-7-24 22:08

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-7-24 21:59 發表 查看引用來源
我都嚟幫師兄頂一頂post先
Thx😅可能要星期尾先交到第二章
第一章出得太衝動,係某位置做轉接難度高左
今次要連帶第三章寫實個框先可以再出,唔係都驚爛尾...
作者: xo(wah)xo    時間: 2023-7-25 12:39

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-24 22:08 發表 查看引用來源

師兄寫得好精彩💪🏻💪🏻💪🏻
作者: du9lee    時間: 2023-7-25 12:54

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-25 12:39 發表 查看引用來源

多謝師兄🙏🏿
萬分感激,小弟第一次出文
有你地留言格外開心
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-25 19:59

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-25 12:54 發表 查看引用來源

多謝師兄🙏🏿
萬分感激,小弟第一次出文
有你地留言格外開心
加油等你update, 頂返上去.
作者: mui1892    時間: 2023-7-27 01:33

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-24 22:08 發表 查看引用來源

嘩,師兄快啲出文
作者: du9lee    時間: 2023-7-27 22:00

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-7-27 01:33 發表 查看引用來源
嘩,師兄快啲出文
已經馬不停蹄...
尋日寫左八九個鐘,
仲差最一段估計依兩日可以出街~

作者: AiUehara    時間: 2023-7-27 22:09

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-27 22:00 發表 查看引用來源

已經馬不停蹄...
尋日寫左八九個鐘,
仲差最一段估計依兩日可以出街~
師兄咁好有咁多時間寫嘅?
作者: du9lee    時間: 2023-7-27 22:48

引用:
原帖由 AiUehara 於 2023-7-27 22:09 發表 查看引用來源

師兄咁好有咁多時間寫嘅?
突然間感覺到~
捱夜寫.... 都要寫埋果一段,個感覺無左驚寫唔返!
所以本來今日可以出,但唔想勉強出。等多一兩日…
希望大家到時都睇得開心~
作者: mui1892    時間: 2023-7-28 09:02

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-27 22:48 發表 查看引用來源

突然間感覺到~
捱夜寫.... 都要寫埋果一段,個感覺無左驚寫唔返!
所以本來今日可以出,但唔想勉強出。等多一兩日…
希望大家到時都睇得開心~ ...
等你👍
作者: du9lee    時間: 2023-7-29 03:17

2.        生活激情

由爆房到依刻已經幾日,我同豆釘都無再聯絡大家… 點解?在於我講… 真係分唔清我地之間既關係,雖然成日都係酒吧同Disco溝女…… 但大家會對話當中發現對方係搵食定拍拖之類。而我同豆釘之間當晚溝通近乎係零,只知對方好鍾意玩… 職業,有無男女朋友等等… 一概不知,最後一樣大家都有好感都係估架啫… 最起碼我係有好感先會令當晚既事繼續發展落下,好似老公搵老婆條仔搵條女之類真係唔會發生我身上… 阿陳就會… 佢仲每次都可以全身而退,有時都幾佩服佢可以為左食去解決咁多麻煩問題。可能我轉數慢同講野無咁大膽呱。哈哈

豆釘:做咩唔搵我!?係咪𡁻完鬆?唔准諗即刻答
   我:妳都係依刻先搵我咋嘛,再講中出都唔係我想( 依句細聲 )……
豆釘:最後果句講咩?𠵱𠵱哦哦咁……
    我:我話今晚同大咪落尖東掟標…
豆釘:好喎,我約埋阿May~ 幾點呀?
    我:七點左右~ ( 背景客人:我想搵啲三房買賣?有無得睇呀?) 點稱呼呀?先生
豆釘:你做野先,今晚見~
    我:好,今晚見

我:咪,做緊野… ( 電話 )
錢生:依度幾多呎?
    我:錢生,實際面積1043呎。咪,轉頭先打俾你
錢生:三房得係依兩三間?應該仲有隻則有套廁?
    我:係呀!不過要果啲約呀… 仲有隻連工人房既要唔要睇?
錢生:睇埋喇,晏啲睇唔睇到?
    我:錢生,等等打個電話試一試。咪,返到鋪頭未?幫我約啲三房套房同埋連工人房得嗎?

大咪:差唔到…… 個客Firm唔Firm?
我:ok實在,應該有睇開…
大咪:好,等多陣

我:錢生,做盛行呀?
錢生:銀行呀~
    我:哦… 又會Walk in既?
錢生:咁啱有時間,你鋪頭出面停到車咪入黎問下~
我:哦… ( 已閪晒面 )
錢生:放心,我會簽睇樓紙。另外你俾筍盤我。足佣既!
    我:收到,我盡做!( 通常個客同你講放心先係最驚,都未睇啱仲講到足佣… 肯定係個不折不扣既仆街客 )

我:咪,點呀?
大咪:三四間都要八九點,個客得唔得?
我:錢生要八九點先有得睇… 你等唔等到?
錢生:咁晏!?
    我:今日平日仲要星期五… 啲業主係無咁早返屋企… 聽日得唔得?咪,唔洗住先。唔該
錢生:黎緊依兩日都唔得!
    我:咁喇~ 錢生,約下星期六日!你實際咩價錢會考慮?我順便摸埋啲價,可以慳返你啲時間!
錢生:九百左右喇~
    我:( 眼都突埋,廿隻…. 低市20% ) 收到,盡做!( 苦笑 ) 咁我同你簽埋啲野返去做少少功夫先。( 簽緊睇樓紙 ) 錢生,多問句都係炒架喇呵?
錢生:自住,舊既會收租。
    我:明白,咁我幫你攪掂依單先 ( 就送錢生落樓 )

大咪:又話好Firm既
    我:係好Firm呀!Firm爆添~ 銀行佬,換樓,仲要肯同我簽睇樓紙… 咁都唔Firm,但唔係即撈即簽果種囉。個客好在唔洗煲…… 因為行情佢熟過我同你。
大咪:咩價呀?
    我:九百左右喎…
大咪:嘩,屌…… 咁撚咸咩!?
    我:依個價口炒都得喇…… 如果佢唔派片,直頭覺得佢玩鳩我~
大咪:分行經理黎喎~
    我:係呀… 你睇埋個名… ( 苦中作樂 )
大咪:Leo Chin,你好賤!?哈哈
    我:哈哈~ 盡做喇… 有客跟好過無客跟… 係呢~ 頭先打俾我做咩?
大咪:無呀~ 阿May打黎話你同我去尖沙嘴掟標又話佢地晏啲到… 鳩應完話係,咪打俾你問~
    我:我都係鳩噏… 豆釘話好,跟住個客都入黎喇… 哈哈
大咪:咁都得?喂,咁你返唔返去換衫呀?揸左車返黎,車埋你返去~ 攞套標順便擺低架車…
    我:唔喇,打電話同啲業主吹下水先
大咪:咁我行喇,七點係噴水池等
    我:嗯~

我:豆釘,到未?
豆釘:未呀~ 你地到喇咩?我同阿美返左屋企去換衫呀,要晏啲~
    我:哦,咁我等埋大咪就上去喇… 妳地直接上一樓搵我地!
豆釘:㖿~ 唔可以落黎接我地架咩…
    我:( 即時打冷震 ) 好喇,妳差不多到就打俾我~ ( 其實一個㖿字加一把嬌嗲既聲線真係叫個男人做咩都得,真係唔明平時啲女人諗咩 哈哈 )

我:大咪到未~
大咪:到喇~ 係7仔買緊野,你有無野要買?
    我:晶白呀,轉頭計~ 哈哈 係新文華對開噴水池架喇
大咪:Ok,三分鐘!

我:行喇,早啲上去… 今日星期五呀,無位要轉場….
大咪:無留枱咩?
    我:無呀…… 掛住做野,再望錶已經六點幾~
大咪:阿May呢?
    我:佢地晏啲到~ 你唔直接打俾佢既?順便問埋豆釘呀嘛~ 哈哈
大咪:唏!豆釘你架嘛…
    我:咩我呀?
大咪:即係點?
    我:我都唔知點… 下晝都講今晚都係鳩噏約到~
大咪:都係美女廚房架喇!哈哈
    我:當然喇,問題係食左之後嘛…… 我都跟唔到流程走,唔通開口問咩關係?有咩差池一陣投訴到阿媽度仲撚麻煩,見招拆招喇!
大咪:又好似真係幾麻煩~ ( 苦笑 )
    我:鬼叫自己唔爭氣!雖然中出同口爆都唔係我想既…
大咪:嘩~ 你條仆街咁都講得出?唔怕折墮架喎?哈哈
    我:哈哈,無做仲折墮呀~ 撚樣

豆釘:佬,我地到喇
    我:係新文華對開噴水池等,依家落黎
豆釘:嗯~

我:咁Sporty咩?哈哈
豆釘:咩喎~ 返左成星期工,休閒啲唔得咩?
    我:當然得喇,係咪想勾引我?哈哈,不過認真白色短裙再加對粉紅色AJ1,係幾好睇~
豆釘:真架?咁你有無…… ( 想伸隻手埋黎我條褲度 )May:你兩條友真係當我死架喎?
豆釘:呵呵,大咪係酒吧等緊妳呀~ 快啲行喇!八婆
May:咩啊?我意思係話我唔靚咩?點解Louis唔讚我靚啊?
    我:我讚妳重要咩?不過咁瑜伽褲加鬆身T係幾吸睛~
豆釘:吸邊個啲精? ( 醋意 )
    我:唔係我囉~
May:Densie,妳講野可唔可以唔好咁變態?
豆釘:有幾變態喎… 好喇,唔講… 你睇你面都紅埋。哈哈

我:咪~ 留左Happyhour未?
大咪:未呀… 都唔知你地飲幾多?
豆釘:你地話事~ 我想去洗手間先呀
May:我又去~

May:衰妹~ 妳識左Louis幾耐?
豆釘:做咩咁問?上次叫做第一次見~
May:只係見過一次啲對答都可以咁放?
豆釘:妳跟入黎就係為左依件事呀?哈哈,正八婆黎~
May:快啲講呀...
豆釘:怕左妳... 妳知我個格本來就好隨性~ 有啲咁對答有咩出奇?
May:但未至於講野咁露骨囉...
豆釘:好喇好喇,其實果晚係舞池跳舞突然有一下定左格咁對望對方... 果下好神奇,直覺係佢。
May:係佢?咩意思呀?老公?男朋友定係咩呀?
豆釘:點知啫?但果晚肯定係佢囉... 哈哈
May:咩呀?快啲講,再唔講我真係嬲呀?
豆釘:最終我地去左九龍塘呀~
May:跟住呢?
豆釘:跟住?跟住出去掟標喇~ 八婆 哈哈
May:妖,講埋先喇…
豆釘:哎喲~May豬,妳幾時學得咁粗魯架?哈哈
May:係呀嘛... 講啲唔講啲!一係就唔好講...
豆釘:乖喇~唔好嬲錫返留返Lady talk。
May:成日都係咁...
豆釘:本來都諗住遲啲先講你聽,妳偏偏揀依個時間問... 預左答案係咁架喇。呵呵 出去喇

我:去咁耐既?唔舒服?
豆釘:唔係呀~女人姿整係咁架喇,輸唔切咩?呵呵
大咪:好似有啲料咁喎
May:我地係公司有掟開
大咪:上次都無問,其實妳地做啲咩架?
豆釘:咁八掛既你,哈哈
大咪:了解下唔得既?!下下都要咁串咀....
May:Denise 咪咁喇,我地做銀行架。我主要做保險果邊,豆釘做按揭~
    我:睇唔出喎.... 哈,依條串友都做服務行業
豆釘:你地粗口爛舌咪又係做銷售 …
大咪:我地只係加強語調令成件變得更加立體 哈哈
    我:係囉,粗口文化中有邊種方言可以同粵語比?只係屌,閪,鳩,撚,柒要靈活運用仲要對方聽完唔難受已經難度喇 哈哈

盡情愚弄我吧 我自行回家 沒有眼淚要留下 不要忘記 我不會是個笑話 ( 電話鈴聲 )

豆釘:喂,嗯… 係尖東… 吓… 我同人飲緊野喎… 喂… !?喂… ( 收左線 ) 唔好意思,有事要走先…
    我:哦… 我送妳落去
豆釘:唔洗喇… 我自己落去…
May:咩事啊?( 細聲問 )
豆釘:無事呀~ 傻婆
May:無事?你變曬樣既!
豆釘:你地玩喇~
    我:…… ( 無再出聲,只睇住豆釘越走越遠。心情有啲失落,但當刻好肯定唔係今晚食白果先會咁。) 玩喇,到邊個掟呀?( 苦笑 )
大咪:到豆釘呀…
    我:Ok,掟埋飲埋!

作者: du9lee    時間: 2023-7-29 03:18

May:Louis,你點解問追豆釘咩事或留佢係度玩?
    我:吓… 當時聽到佢話走都唔知俾咩反應?
May:好簡單一句"我想妳陪我"或者"咩事,要唔要我陪妳去"都可以架
    我:吓,點講出口呀?
May:咩呀?
    我:係咪有啲咩係妳知?我唔知 ( 尷尬笑 )
May:你地唔係咩咩?
    我:咩呀?哈哈
May:去過九龍塘啊 ( 大聲到隔離左右都聽 )
    我:沒事,沒事… 飲大左 ( 同隔離左右講 ) 俾支咪係噴水池講好無?哈哈
May:我都唔知你係聽唔明定聽唔到…
大咪:May,冷靜啲… 掟埋鋪先再講
    我:( 望一望大咪示意唔該,老實講突然間問我仲要係追問果種。都唔知點應… )

May:掟完喇,唔好意思… 頭先有啲激動 ( 我同大咪:睇得出 ) 咪嘈… 依家係咪可以講?
大咪:May,佢地咁大個人有分寸架喇
May:… ( 啤一啤大咪 )
    我:咪,Thx ( 苦笑 ) May,其實妳想知咩或者妳想表達咩訊息俾我聽?
May:想知你對豆釘係點諗?
    我:( 即答 ) 可愛,溝通到既人…
May:淨係咁簡單你地已經咩?
    我:都有好感既… 不如妳講左妳知道幾多先?故事要係同一條線上先可以講大家睇法架喎…
May:Ok… 我淨係知咁多…
大咪:哈哈
    我:哈哈
May:唔准笑啊~ ( 望住咪講 )
大咪:都估你唔知… 無諗過差咁遠啫~ ( May打左大咪一打 ) 係呀嘛…
    我:知妳緊張個朋友或者同事喇… 不過我再簡單講一次由識到豆釘到妳現在知既先喇。我地係雙方阿媽交換電話,之前我係未見過豆釘… 有日我媽唔知點降好肉緊咁迫我約豆釘喇,即係我地見既第一日。而係舞池之前我無預期發生妳知既事,但好感係由舞池發生既。

大咪:佬,突然覺得你講野好核突…
May:唔好嘈住喇,對望?
    我:係,之後我地鍚過等等…
May:你又話無預期發生… 點解最終又去左九龍塘?
    我:係… ( 高兩個音 ) 我咸濕… Ok?
May:想問點解啫~
    我:唔重要呀… 最終真係發生… 我都認自己係咸濕架…
May:你話有好感~ 頭先更加要留豆釘係度…
    我:可以點留?連送落樓都唔需要… 根本無機會… 可能我多心喇,電話鈴聲好似係專屬鈴聲黎…
May:你咁講又好似係… 平時電話唔係咁響… 咁勁既你~
大咪:觀察係佢強項… 不過張嘴同個腦就差啲… 哈哈,頭先妳再問佢都唔會識答妳既問題…
    我:雖然咁估… 實際只有豆釘知咩事… 唔想做其他假設,到佢想講自然會講… 妳都唔好問亦唔好好似頭先咁衝動喇 哈哈
May:咪Say Sorry囉
大咪:無喎~ 妳頭先係講唔好意思囉~哈哈
May:係咪玩野呀?哈哈 ( 搣大咪手臂 )
    我:你地繼續呀~ 我去個洗手間先…

大咪:May,頭先妳真係唔應該不停追問阿佬…
May:唔知咪問…
大咪:阿佬個人好玻璃架… 當知道點做佢一定做足,再講件事係佢地兩個人,多把嘴插入件事就唔同左…
May:你講到你好了解佢咁喎…
大咪:我地小學已經識…. 差不多廿年喇~
May:咁你幾多歲?
大咪:兜咁大圈問我幾歲?哈哈
May:好大個圈咩?講到小學咪問你幾歲… 好合理~
大咪:廿八喇,妳呢?
May:年齡係女人既秘密… 你點可以咁問得隨便?
大咪:咁三圍呢?
May:唔好咁過份…
大咪:Ok… ( 做左個拉鏈嘴既動作 )
May:… ( 摙住大咪個嘴 )
大咪:好粗魯架~ 哈哈 掟標喇~

我:咪,張單我埋左喇~
大咪:吓… 走喇咩?
    我:有點攰… 唔夠你地再叫… May,我走喇~ 你地玩!( 攞左件西裝轉身就走 )
大咪:OK?
    我:…… ( 揮手ByeBye )
大咪:好型?
    我:…… ( 舉中指 )

頭先答過阿May一輪追問之後,真係有啲攰… 本來就唔係鍾意講野既人,可能講野唔叻呱… 點解做地產?都係講野唔叻… 想磨練下自己,另外答完我個腦更加多問題問自己… 問都自己都可以唔識答落… 算喇,反正係兩個人既問題… 何必自己面對~

我:尋晚玩到幾點?
大咪:十二點左右就走喇…
    我:有無咩?
大咪:屌你~ 間鋪得我同你要隱晦咩?無呀…
    我:哈哈,咁撠手咩?
大咪:係喎~ 上次都有得摷下… 今次咩都無…
    我:車下都無?( O嘴 )
大咪:佢太清醒喇… 我懷疑上次都係因為飲左Shooter先可以…
    我:咁你尋晚唔試?
大咪:到我有覺悟,阿May已經話攰要走…
    我:今日佢地唔洗返工架……
大咪:我夠知… 講多兩講都覺得無咩癮… 算喇,唔急下次~
    我:咪咪,好叻呀!
大咪:屌柒你…
    我:讚你都屌既?     
大咪:你電話係咁震呀…
    我:知啊,今朝到依家喇
大咪:豆釘?
    我:係…
大咪:咁你唔聽?
    我:唔聽~
大咪:好有型啊~ 偶像
    我:屌你… 做野喇,依個月仲未開單… 老闆返又屌...
大咪:反屌你呀,你撩起吹水先架咋~
    我:哈,好似係喎~
大咪:哈哈~

豆釘:媽,係咪鋪頭?
李太:唔係邊個幫我睇鋪?
豆釘:哎呀~ 晏啲返黎幫妳手
李太:做咩呀?
豆釘:可唔可以幫我問刁太阿佬係邊度做咩野~
李太:妳唔直接打俾佢?
豆釘:無聽電話… 媽,快啲問喇…
李太:都唔知妳地攪咩?刁太呀… 阿佬係邊做野?
刁太:唔知喎… 呀… 衰仔之前俾左幾張卡片我放係銀包。等等
李太:豆釘,妳攪過啲咩?
豆釘:返到黎先講…
刁太:何文田XXX分行喎。做咩咁問?
李太:何文田XXX分行,我唔知妳地攪咩... 但說話要好好講~
豆釘:知道喇~ 唔呀~ 鍚曬妳,媽
李太:豆釘唔知攪過咩黎… 阿佬唔聽電話…
刁太:我打去鬧個衰仔先!
李太:等啲後生自己攪喇,你打俾阿佬咪即係話豆釘搵過我地… 一陣又唔知點架喇
刁太:好… 咁等佢地自己攪…

大咪:果個咁似豆釘?( 鋪出面食煙 )
    我:係黎…
大咪:好似行緊過黎喎…
    我:我返入去先…

大咪:咁啱既!?
豆釘:咪扮喇?死人頭係邊?
大咪:佢出左睇樓喎 ( 指入鋪頭 )
豆釘:唔該 ( 細聲 )

豆釘:係咪玩野呀?唔聽電話!
    我:玩咩?
豆釘:仲扮!?( 大聲 )
    我:Ok… 出面講…

大咪:我入返去睇鋪呀~
    我:正仆街,無義氣…

豆釘:咩事唔聽電話…
    我:較左震機…
豆釘:即係唔想聽我電話?
    我:聽左又點呢?
豆釘:……
    我:……
豆釘:你嬲?
    我:無喎… 點解要嬲?
豆釘:尋晚咩都無講低就走…
    我:痴線… ( 唔敢直望豆釘 )
豆釘:( 攬住左我頸鍚左我一下 ) 你好可愛,佬!
    我:咩呀?放開我喇… ( 豆釘再錫多一啖 ) 想點…
豆釘:想約你出街囉~ 得唔得?
    我:唔去呀… ( 豆釘再錫多一啖,錫到心都甜 )
豆釘:唔去?!咁我一直攬住你黐住你唔走架喇~
    我:好喇好喇… 你想去邊?
豆釘:好野~ 不過我未諗到…
    我:咁你諗到先…
豆釘:唔准唔聽我電話~
    我:好~ ( 高兩度 )
豆釘:以後呀!
    我:知道喇~
豆釘:咁我而家返去幫阿媽手
    我:走喇走喇~ ( 豆釘轉身走 )
豆釘:仲未GoodBye kiss… 唔呀~ 真係走喇~ ByeBye

大咪:講就凶狠,做就碌撚…
    我:你個仆街仲好講!?
大咪:我幫你呀!佬哥
    我:吹撚到幫添~
大咪:你地跟本就係姣婆遇著脂粉客
    我:係咁咩?
大咪:Day One 已經覺係… 只係你覺得麻煩複雜,我就唔講架啫
    我:好似好通透咁話喇啵
大咪:少料架?哈哈
    我:哈,Ok~
大咪:咁即係點?
    我:你又認好通透~
大咪:我見到你地攬來攬去又錫嘴咁…. 喂,咪走住… 講埋先…
    我:買煙呀!咖啡?
大咪:好~ 正仆街都無興既,鑊鑊到重點就走…

我:喂~ 點呀~
豆釘:今日幫阿媽睇鋪好攰,又要搬貨…
    我:咁抖下~ 我都好攰,準備坐大咪車返屋企!
豆釘:㖿~ 唔係啊…
    我:哈,妳想點?
豆釘:我想去按摩….
    我:咁晏!?依家八點幾… 係香港按又貴大陸按就好夜!
豆釘:我想大陸按正宗啲…
    我:吓… 咁樣架咩?但好夜喎… 等等~ 咪,你今晚用唔用車?哈哈
大咪:佬哥,開到口要車阿嫂~ 好!( 大聲講 )
豆釘:死人咪講咩… ( 溫柔 )
    我:妳鬧緊人?點解同平時聲線唔同既?
豆釘:即係點?
    我:換衫喇~ 轉頭到打俾妳!唔好攪咁耐… 半個鐘左右就到架喇
豆釘:嗯,你唔好揸咁快… 夜左最多唔返屋企架咋~
    我:哦… 知道喇,Byebye ( 屌,個腦已經有畫面 )

作者: du9lee    時間: 2023-7-29 03:18

大咪:講咩?呆曬咁既…?
    我:豆釘話唔好揸咁快夜左最多唔返屋企架咋…
大咪:屌~ 點解我無架…
    我:好快到你喇,兄弟
大咪:講笑啫~ 我都望你同豆釘好~
    我:Thx

我:到喇,攪掂未?
豆釘:著埋條裙落黎~
    我:停車場等
豆釘:嗯,十分鐘

我:嘩~ 作死囉!條裙咁短既… 又想勾引我… 哈哈
豆釘:咩喎… 我生得矮著啲衫褲裙自然就細件
    我:上車再講~
豆釘:嗯
    我:唔係喎… 短到底褲都睇。哈哈
豆釘:睇到咩?
    我:睇到呀!
豆釘:咩色?
    我:( 即刻 ) 棗紅色!
豆釘:你專登受昅既?
    我:無呀… 根本唔需要…
豆釘:咁仲睇到啲咩?
    我:隱若好似係Lace,不過唔肯定…
豆釘:噔噔~ ( 掰開大脾 )
    我:嘩… 屌… ( 扭左一下呔 )
豆釘:睇住啊,咸濕佬…
    我:係妳突然掰脾我先擺一擺…
豆釘:邊度擺呀?等我睇下 ( 伸隻手過黎我褲襠 )
    我:唔好玩… 揸緊車…
豆釘:你專心啲揸,我幫你轉波… ( 開始拉開褲鏈 )
    我:咩啊?自動波轉咩波?
豆釘:唔… 唔…
    我:真係唔好攪… 架車大咪架… 啊… 屌… 豆釘真係含好舒服… 唔得 ( 醒一醒 ) 真係會整污穢架車… ( 慢線慢車 )
豆釘:唔~ 唔~ 唔~
    我:啊…… 唔得喇… 想射…
豆釘:唔… 唔… ( 深喉 ) 佬,你射好鬼多啊…
    我:唔得,有啲軟… 要停一停車…
豆釘:仲好硬喎!?
    我:我講對腳….
豆釘:哈哈~ 好~
    我:都話唔好攪… 一陣整污穢人地架車就唔好喇…
豆釘:做咩啫~ 都無污穢到… 再講人地都吞曬喇…
    我:好喇好喇… 知道喇~
豆釘:咁舒唔舒服?
    我:好舒服!最叻都係妳喇~
豆釘:咁抵唔抵錫?( 指住個嘴 )
    我:唔~ 最抵錫係妳喇~
豆釘:對腳仲有無咁軟?哈哈
    我:軟都要行…. 太晝驚無技師~

雖然係個關係上面到依刻大家無做確認,但我地直頭比起熱戀既情侶更加火熱。何況由識豆釘到依家… 佢只有一個任何人都可以做到既要求!"聽電話"我理解潛台詞意思就係話唔好好理佢… 如果作為玩家的話,簡直係絕配!總結件事唔沉船我地依刻玩得好開心,就算沉左船喇… 又點呀?動左情已經唔可以再用理性去衡量件事… 活在當下!

我:妳有無去開邊個埸按?
豆釘:你頭先唔係擔心無技師?不如搵間大啲既
    我:咁水XX喇…
豆釘:嗯,坐返的士過去
    我:柒左喇,頭先應該係落馬洲過…
豆釘:傻佬,都行左仲諗返轉頭…
    我:知道,咁我地行喇~

招待:先生,幾位?
    我:兩位,一男一女
招待:好的
    我:豆釘:我想焗身…
豆釘:嗯,你焗。我都無咁快… 一陣大堂見。
    我:好喇~

大堂:先生,幾位?
    我:兩位
大堂:我們現在有些套票做優惠?
    我:不用喇,謝謝
大堂:還有一些推油套餐能選技師的,要看看嗎?
    我:有妳漂亮嗎?哈哈,開玩笑。真的不用 謝謝喔 ( 唔係香港,特別開朗 )

豆釘:等左好耐?
    我:唔係~ 依度五光十色坐一日都唔覺耐喇?
豆釘:講咩?成日以為我聽唔到呀?上次係電話已經放過你… ( 作勢扭耳仔 )
    我:咩喎~ 對眼生黎,緊係睇野…
豆釘:你好鍾意睇咩… 咸濕佬…
    我:邊個男人唔鍾意旗袍同黑絲,唔鍾意都係得一個原則!
豆釘:哈:基佬?
    我:本來早期絲襪就係為男人而設計…
豆釘:不舉…?
    我:錯,斷左氣呀!哈哈
豆釘:認真啊,佬~ 你鍾意同我講… 可以著俾你玩添~ 但我唔准係面前昅女!
    我:哈,真架!?
豆釘:係,真係唔准昅女!哈哈

大堂:兩位,暫時沒技師… 要先按腳嗎?
    我:好吧…
大堂:( 望住豆釘講 ) 只有男技師,行嗎?
豆釘:( 望住我 ) 好吧…
    我:做咩?唔想可以唔按…
豆釘:怕你介意…
    我:按摩咋喎~
豆釘:其實呢… 我仲… 想試下推油…
    我:咁隱晦… 邪野黎?
豆釘:夫妻情趣按摩… 我想同你試啊 ( 係我耳邊講之後仲噴氣 )
    我:妳話點就點喇… 但妳又知有?
豆釘:問過人~ 哈哈
    我:哈,妳處理啊~ 我唔識講咁多普通話…
豆釘:行~ 我去辦。哈哈
    我:頭先仲好話我,妳先係最咸濕果個啊! ( 不屑眼神望豆釘 )

如事者我地等師傅黎按腳,起初都同豆釘都有講有笑… 後黎就…

我:唔舒服?
豆釘:唔係呀~
    我:嗯 ( 無再出聲睇佢做咩鬼,我發現個師傅將豆釘對腳左擺右擺又按大脾內側 )

我:豆釘,個師傅咁俾力既?
豆釘:係呱… ( 把聲震震地 )
    我:做咩?
豆釘:按得啲位好到~
    我:哦~ ( 我見豆釘叫個師傅埋去係佢耳邊個講野 )
豆釘:我同左個師傅叫安排下上房按
    我:咁快?仲有幾個字囉
豆釘:安排下差不多 ( 拉我隻手到褲襠 )
    我:咁架咩… 幾時既事?
豆釘:收左鋪返去整…
    我:唔怪個師傅左擺右擺又咁俾力…
豆釘:起初都唔覺… 見佢越按越上… 望下佢,佢又笑淫淫咁… 頭先仲有意無意摔左幾下
    我:咁激?咁妳肯定俾師傅攪到心癢癢~
豆釘:哈哈 ( 師傅返左黎同佢細聲 ) 不行啊…
    我:問咩?
豆釘:佢話無女技師,叫問你介唔介意?
    我:是但… 妳開心咪得囉。師傅,去幹吧
豆釘:佬,講好左架嘛…
    我:決定左喇
豆佬:咁你咪無得試囉…
    我:再講我就反悔架喇~ 哈哈
豆佬:佬… ( 師傅示意我地可以上房 )

我:師傅你也懂這種按摩嗎?
師傅:都懂

作者: du9lee    時間: 2023-7-29 03:19

我:你跟那個師傅同步可以嗎?
師傅:行呀,但…
    我:其他先別管,照著辦~
豆釘:哈,你想點?
    我:咪理~

一開始已經將好多精油搽我身… 老實講合埋眼都有享受既一刻,我本來打算學左之後可以同豆釘玩....但被個男人越諗越就基,越來就越覺得嘔心...  又偷望下左豆釘果面一下見佢合眼,仲開始有啲重既呼吸聲。我就拍一拍師傅隻手俾左個唔好出聲手勢佢,再指一指師傅向豆釘做個按摩動作。個師傅點一點 ( 個淫樣出曬黎,我心諗益你喇 ) 當師傅一落手...

豆釘:做咩呀?
    我:無野呀~覺得麻麻地俾妳黎個雙重享受。哈哈
豆釘:唔好玩喇....
    我:唔舒服...?咁算喇,我叫師傅出去
豆釘:唔係啊... 我想試...
    我:我都覺得係咁架喇
豆釘:咁你呢?
    我:妳玩得好開心我睇得過癮
豆釘:過黎啊...
    我:唔過
豆釘:做咩啫…?
    我:殊~ 慢慢享受下… 唔係就嘥左…

聽到我咁講豆釘合返埋眼慢慢咁去感受依個黎得咁突然雙飛按摩,可能頭先停左一下… 師傅們都重新起步,一個係頭一個係腳~ 起初真係睇唔到分別同竅門,跟住我就代入豆釘角色。明知件事會發生… 但點降仲未發生?會幾時發生?在於師傅第一件都係唔可以急!要令當時人開始有感覺先可以到下一步… 係依時候豆釘個身有啲扭黎扭去,我再睇望師傅啲手做緊!一個係波邊向前一個係膝頭哥向大脾內側走… 豆釘深呼吸幾下又慢左… 一個去左按手臂一個按大脾!師傅們可能見佢平伏左,係波邊拉後同大脾內側拉外… 反反覆覆左兩三次,豆釘反應越來越大… 佢個心應該點解仲未摸到… 係依個時間有意無意咁係粒Lin閪邊輕輕帶… 依下豆釘扭得好勁,好想啲手抓落對波同摔落隻閪度~ 我同師傅示意將豆釘坐起同開始落手豆釘想要既…

豆釘:做咩?佬
    我:殊~ ( 加好多精油係條野,跟住豆釘對波畫來畫去 )
豆釘:啊…掃我粒Lin… ( 差不多掃到埋去又滑左去第二度 ) 㖿,我要啊…
    我:真係想要?
豆釘:係啊…
    我:… ( 捉豆釘起身舉起佢雙手,跟住師傅開始玩對波同摔粒核 ) 舒唔舒服?
豆釘:好舒服… 好想你屌我啊… ( 師傅好似收到訊息咁由摔變左慢慢指插 )
    我:( 舉起佢雙手舉到佢得腳尖,另一隻手大力咁揸其一隻奶度 )
豆釘:啊… ( 大聲 ) 大力啲… 我仲想要啊…
    我:妳要咩就叫出黎…
豆釘:摔我粒Lin… 大力插我… 我想要… ( 師傅即刻就做 )
    我:( 將條野擺正籮友度就係咁磨 )
豆釘:啊… 要噴喇… 唔好呀… ( 兩個師傅都無停反而加大力度 )
    我:( 再舉高對手咁磨豆釘籮友,我都興奮留左少少精 )
豆釘:啊… 啊… 啊啊… ( 突然軟曬差啲捉唔住豆釘 )
師傅:哈,尿了很多~
    我:舒唔舒服?( 豆釘無應我 )
豆釘:嗄… 嗄…
    我:我想屌妳…
豆釘:唔要喇… 夠喇… ( 無理就插左落去 ) 啊… 個人好軟… 佬,真係夠喇… 啊… 啊… 啊…
    我:瞓低… ( 兩個師傅豆釘瞓低,我一路屌師傅揸豆釘對波 )
豆釘:大力啲揸… ( 打左個冷震 ) 佬,好舒服…( 師傅開始係自己褲襠係咁Chok )
    我:豆釘妳睇… 啲都忍到妳度…
豆釘:拿出來打讓我看看… ( 攞出就已經射左落地下 )
    我:啊… 射喇… 唔唔唔… ( 個畫面真好刺激,攬住左豆釘 )
豆釘:我們要泡浴,幫手安排一下~
師傅:好的

師傅:都安排好,慢用
豆釘:謝謝喔
    我:舒服曬喇?
豆釘:你一早諗架?
    我:點會呀?成件事妳安排…
豆釘:兩個師傅幫我按喎…
    我:真係無… 起初想學,但之後覺得俾個男人咁摸好嘔心… 就放棄左… 妳仲未答我?
豆釘:真係幾… 我成日以為潮吹係AV攞黎加強視覺效果… 今日試知係咩感覺…
    我:咩感覺?
豆釘:個腦白曬…
    我:白曬又識叫人攞出黎俾妳睇既…
豆釘:咩喎… 睇下咋嘛
    我:可惜呀!必勝人出場…
豆釘:即係咩?
    我:好快就收場~ 哈哈
豆釘:衰到死…

待續

作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-29 08:11

引用:
原帖由 xo(wah)xo 於 2023-7-25 12:39 發表 查看引用來源

玩到咁激, 下次豆釘自己帶埋亞may 上去玩比技師屌埋.
作者: du9lee    時間: 2023-7-29 15:55

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-7-29 08:11 發表 查看引用來源
玩到咁激, 下次豆釘自己帶埋亞may 上去玩比技師屌埋.
師兄:個故事咁樣走好咩?😂
幾時到你update? 我都等緊
作者: du9lee    時間: 2023-7-29 20:41     標題: 已讀既各位

唔好意思
剛剛再覆稿仲發現有錯字同唔通既字句...
已經執過
作者: cheapcheap123    時間: 2023-7-30 19:37

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-7-29 20:41 發表 查看引用來源
唔好意思
剛剛再覆稿仲發現有錯字同唔通既字句...
已經執過
頂番上去先
作者: du9lee    時間: 2023-8-6 18:16

3.        住家菜

自從上次雙飛淫事件每次同豆釘短訊或者通電話都會好自然諗返當日發生既成件事,咁大個仔第一次係人面前攪野。仲要有一刻豆釘叫兩個師傅攞條野出睇佢地打飛機果下,兩個師傅係… 係細條啲,我估大概四吋左右啲呱,仲要一攞出就已經射左。在於女性應該係唔吸引,不過我估佢已經有想法去摸兩個師傅條野。而我估既… 都足夠令我幻想… 雖然係有啲變態,但真係好刺激,老實講每啲諗到依啲既畫面都會去打飛機。最後仲會諗唔係骨場,件事可能會放蕩啲… 如果唔係成身油,大家可能會有口交情況… 如果兩個師傅仲要大支啲既… 豆釘可能會控制唔到當刻咁高漲既情緒…真係俾兩個師傅屌埋呢…?最終… 當然咩事都無發生。以上問號依然令我有好多空間去幻想同產生好多問題,我決定係適當時候都想問返豆釘當時諗緊?點解會有咁既要求?好多野想知…!但激情同幻想過後都要返現實世界… 月底喇… 屌… 仲未開單… 真。仆街!

我:喂,陳太~ 妳好呀!Louis… 想問你層樓賣左未呀?( 電話 )
陳太:Louis~ 唔洗講喇… 你個客個價咁低,我個唔會賣架!
    我:都知既… 妳唔好誤會係黎㩒妳價先… 因為近排成交都少左,都想睇睇妳係個價上面會唔會有調整啫
陳太:上次同你地同事已經講無1150依個價,係。唔。會。賣。
    我:係電腦都睇到,Ok… 咁入返電腦保持售價先喇~
陳太:咔嚓… 嘟… 嘟…

我:屌你老味… 咁撚無禮貌… 死仆街…
大咪:佬哥,你打去㩒價呀… 唔通仲要個業主同你講聲多謝?
    我:都係講事實啫… 成交係跌左…
大咪:上次我個客好鍾意個坐向俾高少少價買… 個業主連多謝都無喇… 依個世界係咁架…再講唔做中,唔做保,唔做媒人三代好..
    我:鬼唔阿媽係女人… 要搵食…
大咪:雖然我咁講,但又唔洗灰既… 幫你手一齊搵喇!( 係度煩緊之際有客行入鋪頭 )

客人:我想放賣左層樓…
    我:我叫Louis,點稱妳呀?小姐
客人:姓張~
    我:張小姐,請問層樓係邊架?
客人:張太,係何文田山3座10樓B
    我:三房黎喎,打算咩價放?
張太:其實我唔捨得賣… 但我想快啲賣左佢
    我:唔好意思,唔係好明… 件事好似有啲矛盾…
張太:層樓係遺產黎… 老公留俾我… 兩個仔女都去曬外國讀書無諗住返香港,一個人又唔需要住咁大…
    我:但都唔需要急賣…
張太:Um… 我先生係個單位到走…
    我:意思係兇宅?
張太:唔係!當然唔係喇…
    我:其實如果係自然走,係好正常… 真係無必要急賣… 急賣價錢就自然低
張太:我知… 但…
    我:除左賣樓,有咩我可以幫手…
張太:都知好奇怪… 我想新買家係成交後依一年唔可以做新裝修… 如果可以我仲想… 偶然間去個單位睇下…
    我:吓… 真係好奇怪喎…
張太:我可以平啲!( 搶答 ) 仲可以做少少翻新埋… ( 細聲 )
    我:可以知點解咁做嗎…?
張太:我覺得我先生仲係度…
    我:哈… 咁恐怖?唔好玩我喇… 會唔會係妳太掛住先生…
張太:其實我老公係馬上風… 近依一年… 算喇… Louis,你覺得幾錢賣到?
    我:跟據張太妳所講,我理解成層樓係正常… 我手頭有個換客可以試下… 但講明個客係偏低… 大概都係960萬左右~
張太:吓… 嗯… 你試試喇…
    我:放心喇,我地雙邊代理黎。雖然張太妳話Ok… 都會幫爭取個好賣價既~再講連翻新妳都願意做,我又諗唔到有咩理由唔幫妳…
張太:唔該你呀… Louis~
    我:相關法律文件都做齊?
張太:係曬律師樓果面…
    我:Ok~ 張太,多口問句點解妳覺得先生仲… ( 依句好細聲問 )
張太:成日瞓覺果陣都好似想攪我咁 ( 好細聲 )
    我:咁恐怖…
張太:唔係恐怖果種…
    我:哦,明白曬。放盤紙都做好,可以的話唔好放俾其他代理… 我一陣就搵個客傾。
張太:嗯,好。唔該你呀
    我:慢行呀,張太

大咪:掂喇!
    我:應該得呱… 都要同個客傾一傾先
大咪:你自己避重就輕… 你知你幾老實… 唔應該講都講埋…
    我:知喇~ 但我認為要俾個客知道事實,事實係層樓係遺產業主先生係單位離開
大咪:你自己睇住…
    我:收到喇~

我:喂,錢生~ Louis,啱啱收到個盤同你要求價錢差不多!( 電話 )
錢生:係!?有無得睇?
    我:可以,不過想同你面對面交代曬層樓既情況先
錢生:返緊工,行唔開喎…
    我:依個唔係成日有…
錢生:明白,你有我卡片喇。過黎分行搵我傾~
    我:好,到左打俾你。錢生 唔阻你做野先

May:Densie一陣去邊Lunch呀?( 係銀行分行 )
豆釘:無所謂喇,妳話事~ 係呢~ 啱啱個客搵妳做咩?
May:妳講邊個?戴生?
豆釘:係…
May:妳識架?佢問啲保險~ 咁點解戴生唔直接妳既?
豆釘:佢叫阿Dick… 唔知喎…
May:叫Dick妳都知?應該唔止識咁簡單喎… 要唔要俾妳返跟?
豆釘:唔洗喇~ 可能佢都唔想我跟呢?不過妳幫佢做野小心…
May:吓… 其實佢係咩人黎?
豆釘:有機會再講俾妳聽 ( 見到阿佬入分行 ) Louis,你黎搵我食飯呀?哈哈
    我:唔係… 個客約左我黎搵佢!妳又會係度既?
豆釘:我係依間行返工~ 你個客又會約你依度見既?
    我:佢係度返工~ 錢生喎!
豆釘:原來你係搵老闆唔係搵我既… ( 捉住阿佬隻手係咁Fing )
    我:乖喇… 要做野~ 可以幫我同佢講聲我到左嗎?
May:見到你地真係眼冤!一個明明同我講緊野,另一個直頭睇我唔到添… 每次感覺個世界得你地兩個咁既…
    我:唔好意思,May~ 因為有啲心急見到錢生
May:知道喇~ 我去通知老闆!

豆釘:老闆搵你買樓?
    我:係,個盤有啲特殊,所以想盡快攪掂。
豆釘:有幾特殊... ?( 已經見到阿May同錢生行緊過黎 )
    我:之後再同妳講,係呀... 南山邨附近開左間甜品屋啲梳乎厘好似好正 ( 現實係存在,大家可以去試試。我只係網上搵南山邨美食 )... 攪掂同妳去食,補返今日個Lunch... ( 邊行邊講,越走越遠 )
    我:錢生... 邊度方便講?
錢生:入我辦公室傾
    我:好
錢生:你識得Densie同阿May架咩?( 邊行邊問 )
    我:算係世交呱
錢生:哦,咁樣~
    我:點解咁問?
錢生:好奇問下啫… 豆釘做銀行已經跟我,我當佢係世侄女咁睇
~
     我:上次睇既何文田山有件平貨( 錢生對住電腦係咁㩒)
錢生:有幾平呀( 有種不耐煩既感覺 )
     我:咁我長話短說,依家$1000萬三房有套房,但有條件買左一年內唔可以做裝修,舊業主要耐不耐上個單位到睇下...
錢生:個業主有問題架?咁都講得好清楚出既?
     我:可能係太掛住老公呱... 但我肯定佢係賣既,仲會做一啲好簡單翻新。
錢生:咁佢都真係唔傻架喎( 開始露出貪小便宜既本性 )但太掛住老公係咩意思?
     我:個單位係老公遺產黎。放心,個業主表明已經處理好曬所有文件
錢生:雖然個條件有啲奇怪,但都無必要咁平賣。會唔會係咩問題?
     我:其實業主個先生係個單位都走既...
錢生:凶宅都介紹俾我!?
     我:唔係... 兩公婆做緊個陣走...
錢生:愛?好激架?哈哈
     我:唔好玩我喇... 點問呀?錢生
錢生:唔好意思,八掛啫( 偷笑 )
     我:不過係個業主幾風騷既...( 投其所好 ) 講返個單位先~
錢生:咁即係好大食喇...
     我:有咁既可能,佢話睡覺果陣成日覺得個老公攪佢喎... 不如講返...
錢生:咁渴!?
     我:咁我覺得係恩愛啫,不如講返...
錢生:唔洗講喇!
     我:可能仲有...
錢生:今晚睇下件野先~
     我:件野意思係?
錢生:哦. 哦. 個單位
     我:好,即刻約。( 心諗依個仆街似睇女多)

我:妳好,張太。依位錢生….
錢生:Hi,叫我Leo得喇 ( 搶答 )
張太:哦,啱啱出完街返未執間屋
錢生:唔打緊,咁先睇得真呀嘛~
     我:錢生個單位尺... ( 一箭咁走主人房個廁所去望出,跟住左望右望)
錢生:Louis,果然無介紹錯呀!( 細細聲)
     我:當然喇 ( 走入主人房廁所望一望,原來張太掛曬啲內衣褲係度。仲要喱士幼帶綁帶T-back全部都係啲性感內衣,其實錢生個樣成個達哥咁,平時真係仲正氣無朋友。又點會諗到有咁猥瑣既一面既咸濕佬。)

張太:Louis,點解錢生不停係主人房同套廁度左走右走?( 細細聲 )
     我:哦,鍾生第一次睇係會咁… ( 我望一望錢生,佢褲襠都脹起曬應該係睇性感內衣褲睇到扯曬旗 )
張太:哦~ Louis可唔可以另外幫我係附近搵個細單位租?
     我:當然可以喇
錢生:Louis,Ok~ 張太,我考慮下
     我:錢生,唔睇… ( 隱約睇到錢生袋左啲入褲袋 ) 唔該,張太妳先… 我同錢生傾一傾再聯絡妳~
張太:可以呀~
     我:咁我行先~ ( 錢生已經離開左單位去㩒𨋢 )

作者: du9lee    時間: 2023-8-6 18:16

我:錢生,覺得點?( 錢生心不在焉 ) 錢生?
錢生:呀… 你頭先講咩?
     我:係咪唔舒服?我問個單位你點?
錢生:無,諗緊其他野啫~ 個單位我有興趣,你幫我傾喇
     我:即係接受個條件?咁你出幾錢?等我好同業主傾?( 錢生又再走神 ) 錢生…
錢生:哦… 你唔係話1000萬?
     我:係呀~ 但條件方面… ( 依個時間𨋢門 )
錢生:Louis,你幫我傾得架喇… 突然諗起有啲急事,要走先~
     我:錢… 屌 ( 好好細聲 ) 咩事咁急… 唉,轉頭返到鋪都係打俾張太睇下果租係點先…

我:喂,張太~
張太:Louis,個客有Feeback?
     我:無咁快…. 想問下妳租果邊有無啲咩要求先?
張太:都無架,一個人住~ 近依頭得架喇,住左咁耐唔想搬去第二區…
     我:收到,我搵下先~ 唔阻妳休息先…
張太:Louis,依個客你識左好架?
     我:唔係~ 點解咁問呢?
張太:有件事… 唔知講唔講好?
     我:雖然大家都只係見過一兩次,但我諗我地算係咩都講得架喇吓嘛…
張太:係囉… 都唔知點解對你講野真係無壓力連老公件事都同你講埋
     我:其實同我講都好合理,我都唔係妳個生活圈。好自然令妳無壓力…. 如果妳同朋友講又唔知會有咩反應…
張太:都係,我想講你啱啱個都幾重口味…
     我:吓… 咩意思? ( 心諗淨係知佢咸濕咋喎 )
張太:佢叫Leo 嘛… 佢翻個我個洗衣籃…
     我:吓… 咁樣架咩… ( 知都扮唔知 ) 但妳點知?
張太:本來都唔知… 咁啱洗衫發現少左條T-back…
     我:吓… 張太妳咁講我好難接… 哈
張太:你聽我講得喇…
     我:但會唔會係有誤會,或者妳記錯…
張太: 上次咪講瞓覺陣成日覺得死鬼老公攪我既… 尋晚又係咁… 所以條底褲係今朝先除出黎…
     我:張太意思錢生揀左條… 最重味既?
張太:應該係…
     我:但張太妳對件事又好似唔係好反感…
張太:真係無反感喎… 都四十幾歲喇,有咩人未見過… 但無諗Leo咁重口味
     我:張太後生都應該好多人追,所以見識不少。哈哈
張太:可惜歲月不饒人…
     我:妳依家都仲好靚呀!
張太:講真?咪氹我開心喇~
     我:講真架…
張太:你會揀我?
     我:… ( 唔識答 )
張太:講下笑咋~
     我:真係俾張太妳大到!人靚仲要咁玩得… ( 心諗係酒吧識的話都可能會試一試,張太個樣同皮膚真係唔似四十幾歲仲要感係超風騷果種。如果係阿陳依個客佢食硬,可惜我真係唔敢 )
張太:好喇,都夜唔好阻你收工~ 如果個客覆你就打俾我
     我:好,收到

我:喂:豆釘,做完野喇。今日講果間甜品依家去試好唔好?
豆釘:我約左May Lady Night
     我:我又去~
豆釘:Lady Night去咩啫!無你份… 今日仲咁衰,唔同我食飯…
     我:講左請妳食梳乎厘補數喇…
豆釘:講笑咋~ 今晚阿媽約左人打牌,我約阿May 返屋企傾計咋
     我:哦… 嘟嘟 ( 訊息響 ) 咁好喇,Enjoy
豆釘:嗯,拜拜你條尾 哈

張太:( 電話訊息 ) Louis,多謝你無當我係痴線婆!仲有個租果邊唔急架… 你都唔好做到咁夜。晚安  

待續
作者: du9lee    時間: 2023-8-12 18:06

唔好意思,各位
近期工作好忙... 我盡可能兩星期內更新一次一篇
但可以答應大家,故事一定唔會爛尾!故事大概有17-20章每章基本都會以五千字左右做基礎。同埋已經有大概故事結局,問題只係加唔加紙...
另外第二章真係寫得差... 再一次講聲唔好意思,祝大家生活同性生活都愉快
作者: cheapcheap123    時間: 2023-8-12 18:13

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-8-12 18:06 發表 查看引用來源
唔好意思,各位
近期工作好忙... 我盡可能兩星期內更新一次一篇
但可以答應大家,故事一定唔會爛尾!故事大概有17-20章每章基本都會以五千字左右做基礎。同埋已經有大概故事結局,問題只係加唔加紙...
另外第二章真係寫得差 ...
加油師兄
作者: du9lee    時間: 2023-8-12 18:18

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-12 18:13 發表 查看引用來源
加油師兄
一齊加油!

作者: 小福星    時間: 2023-8-12 19:11

加油師兄………. 繼續寫
作者: kennyice    時間: 2023-8-18 16:02

好故事,淫淫地,留名睇
作者: du9lee    時間: 2023-8-25 20:03     標題: 好色夫妻 #33 第四章 雙妹嘜

睇到張太咁既訊息應該點覆呢?再關心下佢定點?打從心底唔覺佢痴線,個老公係自己身上面度走喎~ 換著係我都可能成日出現俾老公攪個畫面喇… 但張太啲性感內衣已經證明佢好懂氹男人開心,識用唔同"花紙"包裝自己!會唔會真係淫底?俾錢生偷左條底褲都無嬲!可能佢都好享受有人欣賞佢啲野~ 係咁的話,應該真係食得架喎?我同張太既歲數仲要差十年有多… 正路佢唔會黐住我唔放架!但一邊豆釘一邊張太?個關係會唔會太複雜… 其實就算攪左張太,豆釘應該唔知架!?就算知又點呢?我同豆釘好似無一個確認個關係,再幻想到張太著起廁所啲性感內衣坐係我上面一邊Un一邊搓自己對波…"Louis,你好長… "真係諗到有啲硬… 喂,醒醒!依啲幻想既野諗得多壞腦… 工作模式!工作模式!工作模式!

May:衰妹,今晚不如飲香檳同白酒囉~
豆釘:做咩呀?怕肥呀?肥啲好呀!對波大左又好水啲~ ( 搵隻手去撩對波 )
May:唔好玩喇… 真係有啲肚腩仔…
豆釘:是但喇!八婆
May:仲有!可唔可以輕食?
豆釘:妳鍾意!有酒就得…. 八婆~ 哈哈
May:妖~ 成日叫八婆….
豆釘:咁叫肥婆囉!肥婆隻雞甩曬毛~ ( 伸隻手去條裙 )
May:唔好玩… 快啲買完就返去~

豆釘:地方淺窄,招呼唔到~
May:唔係呀~ 幾企理呀!
豆釘:兩母女住差唔多喇… 依啲舊邨就黎無架喇~
May:妳阿爸呢?
豆釘:走左喇… 唔講依啲… Lady Talk!梗係講男人喇~ 妳同大咪點?
May:都係咁~ 傾下電話發下短訊,不過Michael成日都無黎正經… 有時仲講埋啲咸濕野!
豆釘:有咩問題?男人就係咁… 唔通妳鍾意日日同妳分析市況?定係妳鍾意妳男人同其他女人講咸濕野?
May:咁又唔係…
豆釘:唔好咁死板,男女之間妳氹佢佢又氹妳~ 大家幾開心呢!
May:但係…
豆釘:唔洗但係~ 上次妳地都好似有打車輪!
May:果次飲到hihi地咋嘛…
豆釘:咁第二次呢?
May:仲好講… 妳走左成個氣氛都唔同左喇… 妳都仲未講咩事添呀!
豆釘:未有酒意好難講故事… 哈哈

May:都飲左差唔多兩支… 快啲講… 再唔講我醉…
豆釘:飲咩又係妳揀… 飲一陣又話醉… 講喇講喇~ 正八婆
May:哈哈~ 快啲講~
豆釘:果晚係個Ex打俾我,話個朋友有啲麻煩野叫我幫手睇…
May:戴生?
豆釘:咁叻既?係…
May:因為我直覺勁囉!但點解散既?
豆釘:性格不合呱… 可能佢有啲錢既關係,每件事都要依住佢走… 上次都唔例外,如果唔出現會不停咁打黎。所以先走得咁突然… 妳話個氣氛唔同曬又咩意思?
May:Louis無曬心機… 玩埋鋪標,之後就傾計喇~
豆釘:咁傾咩呀~
May:咪妳同Louis囉…
豆釘:又做啲八婆野…
May:關心妳咋嘛~ 再講Louis都好認真答!仲認左對妳係有好感…
豆釘:當然知喇… 我隨性啫,唔係隨便!之後我都有約佢去揼骨…
May:咁隱晦!你地唔係按摩間房度攪呀?
豆釘:唔止… 哈哈
May:即係點呀?
豆釘:我地仲試左夫妻按摩呀!哈哈
May:嘩… 仲話唔係隨便…
豆釘:妳好似都知係咩黎!
May:我都有睇A片架… 耐唔耐都有啲咁既題材!個老公瞓係隔離個老婆被師傅攪呀嘛~
豆釘:哈,唔係咁囉~ 冷勁!
May:即係點?
豆釘:阿佬係全程知道發生咩事…
May:Louis又肯既… ?
豆釘:我話想試!跟住佢全程配合我呀~
May:我理解唔到喎… 係咪妳迫佢接受架?
豆釘:有嗲下佢既… 但我又唔覺佢唔開心~ 本來等多陣都有個女技師幫按JJ…
May:咁講即係Louis淨係睇妳按?
豆釘:咁又唔係… 佢都有個男技師既… 不過按左無耐就叫埋個師傅幫我按!
May:兩飛?
豆釘:嘩!我地Maymay豬平時啲矜持去曬邊?哈哈
May:快啲講喇…
豆釘:再講就好露骨… 妳一陣又話我變態… 唔講喇~ 呵呵
May:唔變態!快啲講~
豆釘:咪兩個師傅一上一下好柔咁按… 來來回回隱即隱離個感覺真係好正~
May:即係點…?
豆釘:佢地會係粒Lin同下面Hi下Hi下,但又唔會真係掂到… 會攪到心癢癢~ 好想佢地真係大力揸我同搵手指插我…
May:咁架咩!?( 面紅 ) Louis呢?
豆釘:佢?一路睇住… 起初都有啲尷尬,同埋無諗件事係咁~ 但真係好舒服… 已經理唔到咁多野,都已經舒服到開始叫出黎。
May:真係咁舒服咩?
豆釘:果晚仲試左潮吹…
May:下… 真係有架咩?有咩感覺架?
豆釘:有呀!個腦個會突然白左… 但最舒服我覺得係被阿佬吊起插…
May:點吊呀?
豆釘:佢捉起我對手只有腳尖到地好似吊起左咁,依個體位正常唔會插到好入… 但阿佬真係好長,仲要插得好慢… 加上本來已經俾兩個師傅摸到情緒好高漲,插入黎果下真係好鬼滿足!
May:你地攪緊果陣兩個師傅走?
豆釘:未呀… 仲係度!一個揸我對波另一個仲摔我粒核~ 哈
May:媽啊… 好淫亂呀!
豆釘:都係!可惜成身油… 如果唔係我一定叫兩個師傅啜我兩粒Lin,肯定仲舒服!
May:好淫呀妳!
豆釘:淫妳又聽?( 伸隻去May裙底摸 ) 妳條八婆聽都濕曬喇!哈哈
May:咩呀!?唔好攪喇… 跟住點?
豆釘:跟住俾阿佬插到個人軟曬企都企唔穩,之後叫我瞓係張按摩床俾佢插… 兩個師傅一人揸一邊波搓… 我仲叫佢地揸大力啲!哈哈
May:點解妳唔抺走啲油叫佢地啜呀?
豆釘:邊諗到咁多野呀… 依~ MayMay豬都有畫面喔,呵呵
May:邊有呀?好奇咋嘛… ( 其實依刻個腦已經幻想自己係當時人 )
豆釘:就算有畫面同生理反應有咩問題!?對自己身體誠實啲… 我諗返起都濕架~ ( 除左裙俾May睇 )
May:衰妹咪咁喇!但就咁完左?
豆釘:當然未喇!最刺激係兩個師傅打起飛機上黎~ 我仲叫佢地…
May:咁激!? ( 搶問 ) 佢地無份啊…?
豆釘:叫佢地攞出黎… 叫既時侯都有諗過幫佢地含下或者俾佢地掃下粒Lin~ 但一攞出黎已經射,但同阿佬比較下即刻無曬興趣…
May:Louis好勁架咩?
豆釘:長囉!兩隻揸住仲露左個頭出黎架~
May:咁長?有16-7CM幾架喎!?
豆釘:哈,妳條八婆都係密實姑娘假正經!
May:咩呀?我平時有度下自己隻手咋嘛…
豆釘:呵呵,真係咩?俾妳睇啲野( 走入房 )
May:睇咩呀?( 豆釘攞左個細膠箱出黎 )咩黎架?
豆釘:我啲寶貝呀!哈哈( 打開個箱 )
May:嘩!唔洗咁多玩具呀?
豆釘:唔同既時間有唔同既需要既~
May:哈,妳個蕩婦!
豆釘:阿佬就係依支~
May:真係好大碌( 眼突 )
豆釘:哈,妳揸上手感受下!
May:應該真係好飽 (吞口水)但好似有啲軟
豆釘:阿佬好硬架!射完仲可以即刻再黎( 行左去May身後)
May:咁勁!?
豆釘:唔止~仲好細心好溫柔 ( 開始摷May 下面)
May:唔好攪喇... 一陣伯母返黎呀!
豆釘:佢今晚唔會返( 隻手伸左入底褲捽粒核 )
May:喂呀...
豆釘:哈,都咁濕就唔好反抗。
May:衰妹,唔好咁喇...
豆釘:幻想下兩個師傅摸妳( 一手揸對波一手捽隻閪 )
May:啊... 好舒服... ( 已經合埋眼)
豆釘:(質支假九落May口 )再幻想下幫大咪含~
May:唔~好大碌... 唔~含唔曬...
豆釘:放鬆啲,奶下個龜頭先( 除左May個胸圍摔粒Lin)
作者: du9lee    時間: 2023-8-25 20:04

May:(打冷震)啊... 好酸軟...
豆釘:(除曬啲衫)八婆睇唔出妳都大波,仲粉紅色乳頭 。
May :啊... 細力啲啜... 我想阿佬啜妳果種感覺。
豆釘:哈,八婆連我條佬都想試埋?
May:唔係... 啊... 好痕...( 一手揸支假九啜) 唔... ( 一手揸住對波俾豆釘啜 )好舒服~
豆釘:仲話唔係!?淫婦!( 拉開條底褲大大力指插May)
May:咪!唔好大力... 溫柔啲...
豆釘:算妳喇!( 勾著個G點慢慢掘,另一隻搵個啜乳頭既玩具 )
May:啊... 好爽... 唔... ( 好大口咁含支假九,跟住又吐出來奶假九龜頭 )唔好停呀! ( 豆釘拎個啜乳頭吸落May度度 )啊...
豆釘:個師傅啜得妳舒唔舒服?
May:好舒服!個人好騷軟...
豆釘:我們入房瞓係床玩( 拎埋個膠箱入房 )
May:嗯...
豆釘:( 放低個箱,推阿May落床 )
May:( 因為一手揸假九一手又啜住乳頭就仆左落床 )啊,跌死我喇。( 豆釘一手拉開條底褲就繼續指插 )
豆釘:哈,跌唔死既。一陣驚妳舒服死!
May:啊... ( 個籮友左右咁擺 )
豆釘:好濕啊!八婆
May:係... 好舒服... ( 豆釘停左指插轉May幫奶閪 )
豆釘:唔... ( 條脷係 May閪邊一路上屎眼 )
May:唔好呀!好污糟.... 啊...
( 因為體位問題豆釘奶唔到粒核就不停好似狗仔飲水咁奶塊唇 )
May:啊... 好舒服... 入面好痕... ( 豆釘突然對May屎眼有另一想法,篤左手指頭入去 )
唔玩依個啊... ( 但豆釘奶得May好舒服,佢根本反抗唔到 )
豆釘:個師傅想屌妳屎眼!
May:唔好啊... 痛啊... 衰人...
豆釘:好喇好喇... 唔玩 ( 掹返手指頭出黎,另一隻又去搵支假九)
May:我想妳幫我繼續奶... 我想要啊… ( 豆釘攞左支假九過黎吐左少口水落去就插落May個閪度 )啊... 好脹... (用雙求饒既淫眼望住豆釘 ) 好大碌啊... 唔係話師傅好細支架咩?
豆釘:為左招呼好啲,幫妳換左個師傅!(加快咁插May)舒唔舒服?
May:好舒服!再插入啲.... 啊!( 又再含支假九,今次含到成支吞曬 )
豆釘:仲要唔要?
May :要啊... 啊... ( 流曬口水 ) 啊... ( 豆釘係依個時間翻轉May 捉佢隻手示意佢自插 )啊... (依個時間May突然掹返支假九出黎不停挖個閪)啊… 忍唔住喇… ( 係噴水既同時,豆釘已經除左自己身上既衫同條底褲)啊…
豆釘:殊... 唔好咁大聲!MayMay~上面得幾件玻璃隔唔到音架...
May:嗯... 好舒服!( 噴完水依然不停咁摔自己粒陰核 )唔... 啊... ( 豆釘都開始自摸隻無毛閪)啊… 又黎喇… ( 今次May打左冷震開始慢左落黎 )
豆釘:啊... ( 到May回個神就發現豆釘已經開始自摸仲要係無毛 )
May:原來妳先果隻無毛雞!今次輪到我幫妳舒服 。( 一邊啜住豆釘粒Lin一邊留意住佢反應 )
豆釘:耶... 要阿佬插我!(May直接攞去捅落豆釘個閪到 )
May:插得夠唔夠入?
豆釘:好入好頂啊!( May㩒住支假九只做左右轉 )穿喇... (May聽到開始轉為做慢插 )May坐埋啲,我幫妳啜lin!
May:( 一手揸隻奶俾豆釘啜,一手掹走支假九插)我知邊個位噴水 ( 好細聲就開始挖豆釘G點 )
豆釘:啊… 係依度… ( May有左剛剛潮吹既經驗好快就掌握大概位置 ) 啊… 差唔多… 啊… ( May開始加快速度 ) 啊… 黎… 喇… 啊… ( 豆釘好大力咁挺起條腰 ) 啊… ( 今次豆釘噴水既量多過按摩果次好多 )
May:嘩… 衰妹~ 噴好多呀妳!
豆釘:嗄… 嗄… ( 合埋眼Lam左下嘴,無答任何野。May見到情況就攬住左豆釘錫落個嘴度。錫多兩錫就開始打車輪 )
May:唔~ ( 豆釘爬左起身用自己粒Lin磨去May對波 ) 夠喇~
豆釘:夠喇!?
May:真係夠喇… 妳望下張床!( 豆釘先至回一回神望下周圍 )
豆釘:嘩… 大鑊…成張床都濕曬有排攪!
May:最衰都妳!貪玩…
豆釘:哈,最衰又係我!?妳自己潮吹兩次添喎… 嬲呀~
May:唔係… 最好最抵錫,當然係我地釘釘!我幫妳執喇!
豆釘:講笑咋~ 妳望下十二點幾喇… 聽日仲要返工!
May:真係幫妳執,唔係妳一個有排攪 ( 赤條條咁就開始執廳 )
豆釘:妳幫手執走啲食既就得!跟住呢!
May:跟著咩?
豆釘:跟著快啲著衫走呀~ 八婆 哈哈
May:又叫人八婆!呵~ 咁妳係肥婆囉!
豆釘:我肥婆!?
May:妳話架嘛!肥婆隻閪甩曬毛~
豆釘:哦,仲學人講粗口添… MayMay妳壞喇~
May:又係妳教既… 跟著又話人…
豆釘:唔玩喇~ 乖~ 快啲著衫走 ( May就去左著衫 )
May:我走喇… ( 有種依依不捨感覺,但唔係男女之間。或者更多既係感激!感激係依個朋友帶黎自己未曾經感受既快感 )
豆釘:嗯,聽日公司見

我:張太,其實我好明白妳既感受同遭遇!第一見我都已經講我地係朋友,如果往後妳真係需要聆聽者可以搵我~ 依個我係唔會收費 哈哈,仲有朋友之間唔需要咁多既多謝之類… 晚安!( 電話訊息 )

待續
作者: cheapcheap123    時間: 2023-8-25 21:02

引用:
原帖由 du9lee 於 2023-8-25 20:04 發表 查看引用來源
May:(打冷震)啊... 好酸軟...
豆釘:(除曬啲衫)八婆睇唔出妳都大波,仲粉紅色乳頭 。
May :啊... 細力啲啜... 我想阿佬啜妳果種感覺。
豆釘:哈,八婆連我條佬都想試埋?
May:唔係... 啊... 好痕...( 一手揸支假九啜) 唔... ( 一手揸住 ...
未睇哂, 支持下先.
作者: du9lee    時間: 2023-8-26 10:54

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2023-8-25 21:02 發表 查看引用來源
未睇哂, 支持下先.
多謝師兄
作者: 052705271    時間: 2023-8-28 21:58     標題: 回覆 34# du9lee 的帖子

玩得精彩!引閪死人!師傅努力!
作者: du9lee    時間: 2023-8-28 23:28

引用:
原帖由 052705271 於 2023-8-28 21:58 發表 查看引用來源
玩得精彩!引閪死人!師傅努力!
係咪真架?咪氹我喎
老實講自己寫緊都會硬...
但到寫完一章已經J唔到不停讀對白同執字粒
如果你地唔留言,在於網上連載筆者真心無感覺... 只依自己認為既故事方向走

我諗師兄最近都有依種感覺

作者: agogock    時間: 2023-8-29 04:56

兩姊妹玩假棍 搞到噴晒水真精采
作者: du9lee    時間: 2023-8-29 12:12

引用:
原帖由 agogock 於 2023-8-29 04:56 發表 查看引用來源
兩姊妹玩假棍 搞到噴晒水真精采
多謝師兄支持🙏🏿
作者: s-sp2009    時間: 2023-9-6 18:42

留各支持,thanks
作者: 西城望    時間: 2023-9-7 00:23

正,有哂畫面,期待更新。
作者: du9lee    時間: 2023-9-8 00:16

引用:
原帖由 s-sp2009 於 2023-9-6 18:42 發表 查看引用來源
留各支持,thanks
多謝支持!師兄
第五章已經努力中,希望星期六晚可以出到...
作者: du9lee    時間: 2023-9-8 00:17

引用:
原帖由 西城望 於 2023-9-7 00:23 發表 查看引用來源
正,有哂畫面,期待更新。
多謝師兄支持!係咪真有畫面架?
第五章已經努力中,希望星期六晚可以出到...
作者: sim888    時間: 2023-10-9 21:07

any update?
作者: du9lee    時間: 2023-10-10 21:07

引用:
原帖由 sim888 於 2023-10-9 21:07 發表 查看引用來源
any update?
零甜可以嗎?估計仲差兩千幾字先可以埋到第五章....
第五章已經近一萬字,但最近真係唔得閒寫
作者: sim888    時間: 2023-10-11 05:25     標題: 回覆 46# du9lee 的帖子

why not?
Thanks
作者: du9lee    時間: 2023-10-11 16:34

引用:
原帖由 sim888 於 2023-10-11 05:25 發表 查看引用來源
why not?
Thanks
Thx,我盡砌... 砌唔曬第五章都會有上集!
9點準時上載!
作者: Kelvinpwy    時間: 2023-10-11 18:07     標題: 回覆 48# du9lee 的帖子

C hing, 謝謝你
作者: 052705271    時間: 2023-10-11 21:38     標題: 回覆 48# du9lee 的帖子

期待又期待,加油加油!
作者: 052705271    時間: 2023-10-11 21:41

加油加油!期待期待!
作者: du9lee    時間: 2023-10-11 22:05     標題: 好色夫妻 第五章 成交

經過上次偷底褲一事之後對錢生有種不屑既感覺~ 其實人可以風流,但唔可以下流… 仲衰到堂堂一個銀行經理俾人發現偷底褲,正所謂情何以堪呢…?但我哪有資格咁高情操… 耷低個死人頭做喇!仆街…

大咪:轉死性咁早返到鋪既?
    我:仲講?無數呀… 老闆唔屌都自動自覺!
大咪:嘩~ 聽到你講特別好想嘔!哈哈,邊個講咩【返知醒,放心情,食肚餓】
    我:哈哈,有數我講咩春都無人理架!你試下期期爆數~ 老闆攬住你錫喇,講鳩咩!仲有返知醒係阿陳教…
阿陳:你條仆街一早講我是非呀?
大咪:點敢呀?
    我:係囉~ ( 對望大咪一下 )
大咪:我地對你欽敬(陰莖)有如…
    我:我地對你欽敬(陰莖)有如…
阿陳:陰你老母!係咪一早就同我玩野呀?
    我:點敢呀?
大咪:係囉~ ( 對望阿佬一下 )
阿陳:仲黎喎!
大咪:哈哈
阿陳:笑笑笑… 老闆依排唔得閒攪你地~ 叫我問你地肯開單未?
    我:陳,你望我地!Twins… 好明顯開雙喇!
大咪:嘩… 屌… 咁爛我好難接喎…
    我:難接既野。咪唔好接囉!
阿陳:你兩條仆街…
大咪:咁要出食煙喎~
    我:我都係咁諗!
阿陳:你兩個咩料?食錯藥呀!
    我:好快開架喇~ 食埋支煙去收票!預我今晚報數…
阿陳:你條屎忽鬼係咪咁把炮!?我報俾老闆
    我:報!( 行出鋪頭 )

大咪:你個客得喇咩?
    我:未呀!
大咪:咁你答得咁有型?
    我:咁你頭先玩得開唔開心先?哈哈
大咪:哈,屌你呀!得我玩?
    我:代價係今日做左個客佢~
大咪:真係得咩?
    我:個客應該得架喇!差條引線啫,一陣攪埋條引線個客就自炸架喇~
大咪:你有咩係手?咁有把握~
    我:無喎… 不過我只知佢要啲咩?
大咪:要咩?
    我:哈,平樓囉
大咪:咪鳩噏…
    我:咩呀!條”你好賤”尋晚睇樓果陣偷左張太條底褲呀~ 仲要係張太條隔夜底褲,情報所知重味果種…
大咪:情報?張太話你知?
    我:係呀… 唔通你覺得我聞過?
大咪:哈,點知你係咪好依味野?
    我:收皮喇,唔講呀…
大咪:哈哈,講埋先喇
    我:偷完仲要滾水淥腳咁走,條賤人應該返架車度打飛機~
大咪:會唔會呀?咁撚餓咩?
    我:睇完落樓果下同佢講野走曬神喎~ 感覺好似細路偷玩具果種…
大咪:應該興奮先係?
    我:好複雜既… 因為佢應該知衰硬,哈哈
大咪:哈,咁張太發現得就衰左添~ 你仲咁口響?
    我:最複雜就係張太無反感,仲俾我感覺佢有啲欣慰同自豪…
大咪:點解咁講?
    我:啲胸圍底褲掛曬出,口講啱啱出完街唔夠時間執。但收起依啲野要幾耐呀?
大咪:又好似你啱喎~
    我:可能我前設太深,最簡單個業主無反感。講完喇
大咪:你諗住點攪?
    我:無喎~ 順住個客行… 佢咸濕咪同鬥咸濕!
大咪:有得咁鬥架咩?
    我:未有計… 返入去坐定定諗下點做~
大咪:我都Call下客…
    我:係呀,阿陳應該俾老闆捽到爆左… 你幾時見佢會九點幾就返到鋪!

我一坐低就諗錢生依類人要面又要錢… 應該點做?經我把口講出黎肯定無彎轉… 點可以要佢自己認,仲要肯做埋單買賣呢?孤注一擲主動踢散佢,黎個拋磚引玉!

我:早晨,錢生… 我再幫你搵過另一個單位~ 個業主隔左一晚突然間好似有啲變數係度!唔好意思呀!( 電話訊息 )

大咪:喂… 你電話響喎!
    我:由佢響喇!個炸彈啱啱著左條引線…
大咪:咩呀?錢生?
    我:係呀~ 發個訊息俾佢… 話業主有變可能唔賣之類!
大咪:咁都得架咩?
    我:我估同溝女一樣咋!越唔俾越想要。哈哈
大咪:一陣點講?
    我:豬噏咩都得喇~ 等佢唔好擺到自己咁高咋嘛,揸住件貨果個係我!我仲打算幫張太多一把… 不過無把握都係盡做架咋。我相信結果最終點都係3Win
阿陳:唔好攪死單呀!報左俾老闆…
    我:Everything under control!哈哈,仲早~ 等個客再急少少先去Closing
大咪:陳,你好少咁緊張架喎?!
阿陳:咪理喇!開到請你地飲酒
    我:屌呀!你有絕症?
阿陳:收下把閪口喇~
大咪:我地都算兄弟呀!有咩咪早啲講,帛金依家野我地兩個都儲架。哈哈
    我:哈,你個仆街仲絕!
大咪:俾個五我先喇~
阿陳:對你地兩條仆街好啲都唔得架喎
大咪:你就係未試過對我地咁好!
    我:陳老闆,知喇… 都係果句今晚返數!
阿陳:佬!老闆同左你講左?
大咪:嘩… 咁既反應唔係驚就喜喇!
    我:陳,你幾時變得咁流… 一句自己爆肚…
阿陳:試下啫!無講實既…
    我:咪扮喇!再黎就老撚套架喇…
大咪:咪就係!有時唔一定要升職既… 有話語權都得架!
    我:陳!講喇~老闆同你私下Deal左啲野,條件係咩?
阿陳:你兩條仆街佬!突然間咁清醒…
    我:平時我地唔出聲啫,就算出聲都係講無所謂~ 但我地唔係傻既…
大咪:( 望一望我 ) 咪係囉!
阿陳:咪,你收皮!
大咪:陳,係咪睇死我無單係手… 想乘機屌我?!
阿陳:無囉… 本來就諗住三兄弟坐低飲酒先講~ 係阿佬突然間好似知道曬咁我先棘住咋…
    我:其他我唔理喇!你係咪堅請先?
大咪:我要有女添囉!
阿陳:張單好似係阿佬開… 你咁多要求既!?我做咩媽咪架?突然間邊度搵女俾你…
大咪:你埋張酒單就可以喇!
    我:攪埋個客先~ 你地傾 ( 攞電話鋪面 )
阿陳:係咪咁撚過份先?
大咪:你平時唔撚過份?
阿陳:以後準時交數!?
大咪:咩以後啫!講左今晚先喇~
阿陳:屌柒你… 是撚但啊…
大咪:唔舒服?哈哈
阿陳:仲惹我啊嘛?

我:喂,錢生,唔好意思… 頭先同業主傾緊,聽唔到你電話… 係咩事?
錢生:Louis係咩事?個張太唔賣定點?
    我:又唔似… 不過佢有情緒,係咁叫我問你做過啲咩… 查實錢生你做過啲咩呢?
錢生:我… 我… 我…
    我:係咪攞左張太啲野?
錢生:佢講?
    我:只係估咋…
錢生:我都係忍唔住啫…
    我:都已經諗好曬點做,你咁樣會無左個筍盤…
錢生:Louis仲有無計啊?
    我:都仲有既… 但個單位連帶張太啲條件係咪Ok先?
錢生:Okok,你攪得掂先得喇
    我:唔係咁易架… 頭先聽張太講好似想加價!
錢生:加幾多啊?
    我:佢又無講到… 或者你接受幾多?
錢生:我…
    我:錢生,要你咁加價!明白好困難既… 你換左間三房咪有個單位放租既~ 我同張太一次傾埋,你得唔得先?
錢生:肯定得喇 ( 好雀躍既聲線 ) ,但你突然間好似咁有把握…
    我:老實講,一點把握都無… 我都講明如果個單位貴過1080就唔攪喇,但會連帶兩年死約租一齊傾… 咁樣錢生你又唔洗左揀右揀係租客方面,相信你都鍾… 願意租俾張太依類租客既
錢生:頭先講左喇… 但張太方面…
    我:都係氹架咋… 不過你講白啲我好做啲…
錢生:佢真係無講?
    我:我真係唔知…
錢生:其實攞佢條褲仔…
    我:哦,明白曬~ 咁你有無爽到?
錢生:當然有喇!( 聽得出係好開心既 )
    我:有就得喇!難度野交俾我… 另外我想同你做單向簽約收訂送訂,得唔得?我怕大家坐…
錢生:Louis明你做咩既~ 信你呀!都係果句足佣~
    我:足佣得架喇!?我可能要食左隻死貓架…
錢生:有客介紹俾你就係!
    我:哈,講笑咋… 我都無把握… 但肯定盡做!( 行返入鋪頭 )
錢生:我係認真既!
    我:收到曬!咁我執好啲合約就黎搵你~
錢生:好,今日都係分行。

作者: du9lee    時間: 2023-10-11 22:06

大咪:攪掂喇~
    我:留左枱喇咩?
阿陳:攪掂咪留囉!
    我:你唔留我點攪掂?
阿陳:你唔攪掂我點留呀!
    我:你唔留我…
大咪:我留左~ 哈哈
阿陳:你條仆街啊~
    我:有無K唱先?
大咪:要咩?即刻安排過
阿陳:你兩個係咪要咁狠先?
大咪:嘩… 第一日跟你就反口?往後點跟你搵食呀?
    我:咪係囉~
大咪:佬,你攪埋啲野先。其他我安排!
    我:好 ( 打左個眼色俾大咪 )

大咪:咩料呀?( 我執緊文件既時間 )
阿陳:又咩呀?哈,留唔枱咩?
大咪:你就撚想!個電話好似收到亂碼… May個訊息咩QY3 OG4 OF2… 即係咩?
阿陳:睇下 ( 搶左個電話就回左HI7 BE7 OF2 )
大咪:你攪咩呀?
阿陳:幫你呀!仆街… 仲成日話自己溝女好叻
大咪:可唔可以講返人話… 聽唔明喎…
阿陳:你無玩ICQ定連MSN都無玩過呀…?
大咪:兩樣都有玩,咁點呢?
阿陳:即係你用手寫板囉… 仆街,叫你平時學多啲架!( 大咪訊息響 ) 覆啲咩返黎?
大咪:嗱,咁叻你睇喇… ( 訊息顯示:@o@ )
阿陳:今晚約左Louis飲野,有興趣嗎?( 一邊打字一邊講個訊息出黎 )
大咪:其實之前你覆咩呢?完全唔知發生咩事喎… 可唔可以講俾我知?( 訊息再響 )
阿陳:佢話Ok喎 ( 回左~3~ ) 俾今晚地址人喇
    我:喂~ 我行喇。咪,搵間有房架喇… 今晚盡慶!轉頭俾地址我喎,攪掂曬啲野我自己過去
阿陳:要唔要幫手?
    我:咪玩喇~ 等我報數俾你!
大咪:Ok,我安排… 喂,陳!講埋先喇~
阿陳:速成呀~
大咪:我知呀 ( 唔知扮知 ) 內容呀!
阿陳:掛住你… 我愛你… 得未?情聖
大咪:咁樣咩~
阿陳:係呀… 我都有野攪出一出去,你睇住鋪頭呀!
大咪:又閃!?
阿陳:搵人傾野呀
大咪:慳啲喇
阿陳:堅呀!今晚你就知… 頂住先喇 ( 講完就走左 )

我:錢生,我簡單解釋份合約俾你聽先~
錢生:唔洗喇,你寫六十萬訂金喇。
    我:但依刻我無辨法俾律師樓個名你…
錢生:我緊係知喇
    我:你真係咁信我?
錢生:再問就唔信架喇…
    我:收到,咁我去業主度傾清楚先填。
錢生:Louis,提一提你!1080係盡價,條件係張太必須按市值租我個單位
    我:知道,12000蚊?
錢生:嗯
    我:仲有無其他要求?
錢生:無,簡單油漆我都會執返俾張太
    我:識做喇
錢生:攪掂我…
    我:足佣!
錢生:你依啲後生仔真係叻唔切… 不過你係叻仔既,事成請你喝野!聽Denise講你好杯中物~
    我:好,但Denise又…
錢生:去做野喇
    我:明白,咁我出發喇
錢生:嗯

我:喂,釘。係唔係分行?( 打電話 )
豆釘:係你背後呀!傻佬
    我:( 擰轉面 ) 唔怪我咁成功喇!
豆釘:你幾時學得咁肉麻!?
    我:我?同妳一齊之後~
豆釘:邊個話同你一齊?唔知醜… 不過我幾鍾意~
    我:哈哈,今晚…
豆釘:知道,May講左喇。今晚飲野啊嘛~ 快啲去做埋啲正野先 ( 做左錫錫既嘴型 )
    我:嗯 ( 回敬錫錫既嘴型 ) 咁我走喇,今晚見~ ( 轉身就走 )
豆釘:嗯,今晚見~ ( 揮手拜拜 )
May:點呀?走左喇… 妳再企就變望夫石~ ( 係豆釘耳邊講 )
豆釘:我就望夫石?妳呢?係咪姣婆守唔到寡?
May:細聲啲喇… 全分行都知喇
豆釘:哈哈,原來仲識怕羞既~
May:又係妳話要主動既…
豆釘:但無教妳"掛住你"囉
May:我都無講…
豆釘:不過妳做左啵,又咁… 我覺得做得幾好!係咁諗咪做囉
May:但大咪覆得有啲直接…
豆釘:妳肯定佢覆?
May:電話係佢架喎
豆釘:問清楚先喇~ 八婆
May:又…
豆釘:我都要努力做野先得 ( 阿佬一句 ”唔怪我咁成功” 完全打動左豆釘,攪到豆釘甜絲絲得黎更有動力 )

阿佬依邊就馬不停蹄咁趕去下一站搵個業主聊,係車程中同豆釘一樣回味咁簡單又甜既對話。

我:張太,又打攪妳喇。
張太:唔洗除鞋喇… Louis,我未拖地呀…
    我:唔好喇…
張太:係咩事呀?個Leo得喇咩?
    我:錢生都有條件…
張太:係咩?
    我:租返佢個兩房單位… 我知有啲…
張太:可以呀
    我:但妳未睇喎… ( 有啲難以至信 )
張太:我一個女人仔住無咩所謂~
    我:月租萬二,簽兩年死約喎
張太:死約要咁耐架咩?唔係一年生一年死?
    我:所以我係講錢生個條件…
張太:是但喇~ 我都唔鍾意周圍搬… 但個價錢係1000呀嘛!
    我:唔係呀…
張太:幾多?( 開始緊張 ) 唔係真係俾960呀?如果係就算喇… 我覺得1000已經好平~
    我:冷靜啲先… 張太,妳係邊間律師做文件既?
張太:陳李張!
    我:妳有無卡片?仲有我無話係低過1000…
張太:有呀!我攞張卡俾你
    我:好
張太:咁係幾多?
    我:張太,妳簽左租約先。Ok?
張太:Ok,咁即係幾多?
    我:要解釋清楚俾妳先… 張租約為期兩年全期死約,如果中間有…
張太:Louis,你攪到我好緊張… 你唔會呃我架?
    我:點會呢?我講份租約先…
張太:份租唔洗講喇~ 我依家即刻簽!但個單位賣幾錢?
    我:吓?1048萬呀!
張太:真架?你又話個客價錢俾唔高既…
    我:確實唔高既,但妳想聽真相?
張太:想啊!
    我:哈,咪就係底褲單野!
張太:咁攪笑?
    我:如果妳唔話我知就真係做唔到…
張太:你做過咩?唔犯法架…?
    我:咩都無做… 再講!個價仲係低過市值~
張太:唔該你呀!Louis
    我:唔好咁講,有收佣架嘛!新買家執到平野,張太妳又可以換新環境!
張太:但我最初都係諗住1000就完,最後你做到唔止喎~ 當然要多謝你喇
    我:我希望大家都開心啫… ( 讚到我都有啲唔好意思 ) 依家可以簽埋份買賣?
張太:可以啊! ( 雙眼發光咁望住我 )
    我:張太,我再解釋下份合約先
張太:唔洗喇,你俾我望下就得… 1048萬… 頭一年唔可以重新裝修… ( 自己口噏噏 ) 係邊度簽?
    我:依度簽全寫,每頁再…
張太:得,知道喇!
    我:張支票我要簽返律師樓既名既… 張太
張太:無問題呀!
    我:要唔要我幫妳攞埋上去?
張太:可以咩?
    我:當然喇!我有…
張太:收佣?
    我:哈哈,我都係盡做啫~
張太:咁你幫我攪埋喇
    我:張太,妳睇睇支票號碼同銀碼。可以的話,同妳相熟律師講聲!我依家就送過去~
張太:你等等~ 喂,阿力… 我個經紀Louis轉頭就攞張票上黎俾你,你幫我手跟跟喇!
    我:Ok。咁我走喇
張太:我煲左湯舀一碗俾你飲!
    我:唔好喇… 我怕趕唔切!
張太:等等,好快架咋… 已經煲好~
    我:哦… 咁多謝喇!
張太:我多謝你先真~
我:( 嗱嗱聲飲 ) 張太,我走喇~
張太:飲多碗喇…
    我:唔好喇… 仲要俾返份合約錢生!
張太:咁好喇,你路上小心…
    我:收到~ 拜拜喇,張太

阿陳:攪掂曬未?
    我:未呀,報數俾你先… 一單買賣一單租足佣 ( 落左樓就打電話 )
阿陳:仲有單租架咩?幾錢成交?
    我:買賣1048,租就萬二。
阿陳:叻仔!
    我:慳啲喇!分左合約,但要去律師樓走一轉…
阿陳:下?點解呀?
    我:幫個業主攞張票上律師樓~
阿陳:你真係好做唔做… 等個業主自己攪咪得囉~
    我:是但喇,仲要趕銀行收之前送返去俾個客… 再講喇!

我:唔該,我叫Louis,想搵阿力呀!
接待:下… 阿力?
    我:我無佢張卡… 張太叫我搵佢交低張支票 ( 咁啱有人推門入黎 )
阿力:你係Louis?
    我:係呀,你係阿力?唔好意思,趕得滯無問清楚點稱呼同攞你卡片…
阿力:唔緊要,張太話你好幫得手。嗱,我張卡片~
    我:啊…
阿力:你好趕時間?
    我:真係有啲趕… 仲要俾返份合約新買家…
阿力:咁你俾份合約我影印左先!
    我:好,可唔可以幫我簽收埋張票?
阿力:當然喇
    我:唔該~
阿力:攪掂!
    我:力哥,唔好意思!我咁無禮貌…
阿力:點會呢?你上心啫,快啲過去喇。有機會再傾

我:喂,錢生… 我趕緊返過黎…
錢生:攪掂?
    我:攪掂喇~ 個價…
錢生:過到黎先講,等你!
    我:好…

作者: du9lee    時間: 2023-10-11 22:07

我:我搵錢生…
職員:分行關門喇喎…
錢生:開門俾佢入黎!
職員:哦~
    我:唔好意思… 阻你地收工…
錢生:入黎我房傾~
    我:嗄… 嗄…
錢生:慢慢喇,抖順條氣先
    我:呼… 買賣個價成左1048,租12000!
錢生:算你個死靚仔有良心!
    我:都係盡做啫…
錢生:張太無問…
    我:無提,所以我都無講
錢生:咁佢又肯租?
    我:本來佢都唔肯,後來佢打左個電話… ( 仲諗住作故仔 )
錢生:由佢喇,重點佢租左啫
    我:錢生,兩份合約連帶支票簽收紀錄
錢生:嗯,你放低得喇
    我:啊…
錢生:早啲返去沖個涼換件衫喇!今日跑黎跑去… 成身汗點同Denise去玩?
    我:哦… ( 奇怪豆釘又會咩都同錢生講既 )
錢生:仲有… 下次先請你喝野~
    我:好,多謝錢生先~ 咁我真係走喇
錢生:走喇~ 睇住Denise唔好俾佢飲咁多…
    我:收到,拜拜

大咪:佬,攪掂曬喇?( 電話中 )
    我:你又知?
大咪:公司有Call機架!係你成日唔帶架咋…
    我:咁個Call講咩?
大咪:咪咩熱烈XXX分行Louis Du 連環成交一買一租,何文田最強合作熱線512332XX
    我:好鬼悶,叫你老闆俾啲新意… 做緊廣告!
大咪:係咁架喇… 係呀!今晚係創興
    我:哦,知喇~ 我返屋企沖個涼換件衫先
大咪:好好… 唔講住,阿陳帶左條女返鋪
    我:喂… 喂… 唔洗收得咁快呀…
阿陳:咪,依個心兒啊~ 過兩日係度返工都係行家黎,咪攪人地呀!
大咪:哦,叫我大咪喇 ( 即刻企起身打招呼 )
心兒:嗨~ 又真係幾大咪!
大咪:過兩日返工又…
阿陳:今晚會一齊去飲野,大家聯誼下
心兒:介意?
大咪:點會呀?多個靚女一齊玩仲開心喇~ 晏啲仲會有其他人到!
心兒:知道啊~ 阿佬同你地女朋友啊嘛
大咪:邊係女朋友?!陳生亂話啫
阿陳:掛住你唔係女友?係咩?你自己講…
大咪:你頭先唔係鋪,我都掛住你架… ( 心兒係度偷笑 )
阿陳:仆街喇你,洗撚你掛呀?你個撚樣都係諗住我返咪閃!
大咪:我有做野架,你出左去一支煙都未食過… ( 已經攞住包煙行出鋪面 )
阿陳:快啲死去煙!食死佢…
心兒:你地都幾好朋友?
阿陳:朋友?我當佢地細佬咁睇架… 兩個都係醒目仔,重情義!平時我專登俾蕉皮佢地踩… 睇佢地點去拆,真係好少令我失望~ 但阿佬偏收埋自己諗,依啲人好危險好容易鑽左牛角尖自己唔知!我係比較擔心佢…
心兒:好高評價喎~ 佢地知唔知先?
阿陳:緊係唔知,妳都唔好講… 依家仲高左半格,拉開少少會好教啲!
心兒:嗯,知道喇 ( 大咪依個時間行返入鋪 )
大咪:陳,差唔多時間過去。
心兒:下… 咁早我仲想返去換衫添
阿陳:我車妳返去喇
大咪:咁我落去先
心兒:唔好意思… 去玩想扮靚啲… 仲要有女仔在場,比下去就唔好喇。哈哈
大咪:阿陳鍾意咪得囉!( 望一望阿陳同心兒反應 )
阿陳:你真係不折不扣既仆街黎!咁都要試既?!
大咪:心兒,自己人係咪應該坦白先?
阿陳:唔好理佢,我地行喇!等個閪人自己鎖鋪…
心兒:啊… 哦…
大咪:喂… 屌… 唔啱聽講過第二啲喇,哈哈 唔洗即刻走既!打俾阿佬講先

我:點呀?咪
大咪:打俾你吹下水咋嘛
    我:仲係鋪?
大咪:啱啱鎖門~ 你呢?係邊?
    我:啱啱係屋企樓下買幾支香檳,上樓換件衫就出黎
大咪:要出到香檳咩?
    我:話曬都升職,賀一賀佢!今晚都係諗住我埋單~
大咪:阿陳話佢請就由佢請喇!唔似唔係咁好… 條女面前落佢面…
    我:咩呀?佢帶條女出黎?嘩… 新聞黎喎!
大咪:哈哈,打俾你就係講依單野
    我:哈,咁講喇~
大咪:頭先阿陳咪帶左條女返鋪既,話過兩日返工~
    我:咁都係同事啫
大咪:我試佢反應呀!離奇咁大…
    我:咁唔係當然大反應喇!
大咪:但條女無反應喎!
    我:阿陳個外型… 正常應該條女反應大啲… 哈哈
大咪:哈哈,我唔准你咁講我大佬~
    我:哈哈,屌你… 仲吹到大佬添~
大咪:所以單野好可疑
    我:咁條女得唔得?
大咪:少婦型,瓜子口面有啲女人味,仲要幾大波添架。目測起碼有E,不過皮膚就差少少…
    我:哈,頭先又話阿陳係大佬… 昅阿嫂都咁仔細咩?
大咪:證明我好尊重阿嫂!哈哈
    我:哈哈,屌你喇… 喂,出黎再吹咁攪法上唔到樓
大咪:Okok。見到面再講

另一廂

心兒:你唔想知佢地知我地關係?
阿陳:唔係... 妳先第一日見佢地,講得咁白佢地會好多野諗!
心兒:淨係識諗你啲兄弟點諗?有無諗過我都會好多點諗?我知!我有個仔呀嘛... 你覺得好樣衰!係咪?
阿陳:妳真係... 無野攞野黎講!如果我係咁諗就唔會擺妳入黎做野喇...
心兒:點知你諗咩?
阿陳:我都冒好大風險架!如果佢地覺得我偏幫妳... 檔野會散架,到時點養妳地呀?
心兒:你口講啫… ( 聽到點養妳地,始終係心暖 )
阿陳:一齊咁耐,你知我長短,我知妳深淺!係咪真係需要講得白呢…
心兒:我係一個女人仔架咋… 你唔講我就亂估!亂估你又…
阿陳:好好 ( 搶停心兒講野 ) 我一陣就講!上樓換衫喇 ( 高八度 ) 女人,我泊好車轉頭坐的士出去 ( 心諗好似行撚錯棋 )
心兒:嗯 ( 陰陰嘴笑,有啲得請既感覺 )

經過同大咪同通電話之後,我下意識都覺得果個係阿陳條女黎。但阿陳唔講可能係好多顧忌… 佢驚自己處事不公?定信我地唔過?在於我睇工作歸工作,再難頂只要唔插手我既做事都可以忍!但點解阿陳咁蠢柒?將自己女人同工作擺埋一齊有幾麻煩,佢應該知架喎!如果無好處真係無咁必要啊~ 唔得… 攪到我好鬼好奇!好想知阿陳諗緊咩?另一邊大咪已經約好May係旺角食飯,而食飯既時候May俾大咪既感覺唔同左。但大咪又解釋唔到… 只係問點解會開朗左咁?係因阿陳幫我回既訊息內容定係May本來心情好呢?

好快阿佬四個人就到左相約既創興!

作者: du9lee    時間: 2023-10-11 23:21

唔好意思... 最終都係遲左...
我經過同老友商量之後,決定約第五章分拆為五,六同七章

如果覺得好睇,唔好吝嗇你既留言~
因為你地既留言可能會帶到走向同加一啲新元素係故事入面!
作者: du9lee    時間: 2023-10-14 01:07     標題: 好色夫妻 #56 第六章 前輩

第六章  前輩

阿佬:豆釘,就一就阿陳唔好攪到咁薑呀!今晚主要賀佢升職。
豆釘:肥野升職咩?仲以為係慶祝你開單添!等我仲專登返去換過套衫... 咁要賀一賀佢喇,哈哈( 鬼馬咁笑 )
大咪:雖然妳笑住講,但個樣子有啲恐怖喎... 釘姐
阿佬:係囉,記住賀佢。唔係贈慶...
豆釘:得喇,你兩個男人突然間成個八婆咁...
阿美:你哋之前已經知?( 阿美=May)
大咪:唔夠廿四小時... 有件仲突然既事,就係阿陳會請自己條女入黎做!
豆釘:肥野都溝得女架咩?
阿佬:妳唔好睇少佢,師奶殺手黎!
豆釘:做咩係師奶殺手?哈哈,佢識轉彎架!?
阿美:識轉彎係咩意思?
大咪:美,豆釘把口邊有好野講?佢意思係指下面
阿美:Denise... 唔好成日咁變態喇
豆釘:係咪想我再變態啲?( 淫褻既眼神望住阿美 )
阿美:... ( 好驚豆釘講果晚假九事件 )
大咪:女仕們飲咩?我去叫左先
阿佬:提一提,轉頭會飲香檳
阿美:咁可唔可以白酒?
阿佬:緊係可以喇,阿爾卑斯山既水都可以呀!反正大咪就會安排
豆釘:哈哈,真架?大咪好體貼啊!依啲男人係邊搵?
大咪:其實你兩個飲屎水我都可以幫你安排!需要我依個服務?
阿佬:人地問你... 你又我地...
大咪:Sorr... 阿美,依兩個要...
阿美:哈哈 唔緊要,我習慣緊同你哋啲相處模式。話唔定我好快就可以參與你哋既溝通方式
豆釘:勁,美美。進步到想加入戰團 哈哈
大咪:哦,原來係妳!( 恍然大悟 )
阿佬:咩?我知唔知得架?
豆釘:咩呀?咪,諗住兇我?( 大家都意識都阿美既改變,笑淫淫咁講 )
大咪:哈哈 無,咁妳有冇咩想飲?可以叫Bartender整杯cocktail( 雞尾酒)過妳!( 望住豆釘 )
阿美:點解佢有cocktail?
阿佬:點解佢有cocktail?
大咪:三杯特飲 ( 打一打自己個嘴就行左出去)
阿佬:係呢?點解錢生又知妳同我去飲野既? ( 望住豆釘 )
豆釘:( 第一下有種愕然感覺 )佢臨收工叫我幫佢跟個按揭,我咪話聽日先攪今晚約左人。佢仲有講咩?
阿佬:無呀!仲叫快啲返屋企換衫話我成身汗味....
豆釘:佢真係咁講?
阿佬:係,唔係應該仲有咩?
豆釘:聽日我幫你話佢,夠膽話我阿佬臭!哈哈
阿美:阿佬係妳架喇咩?
豆釘:妳係咪多事呀?八婆
阿佬:咁妳又係咪我既先?( 望住豆釘 )
阿美:嘩... 好嘔心呀!你兩個... 仲要當我透明先抵死 ( 豆釘同阿佬再無出聲對望左一下 )喂... ( 阿美係旁邊揮手,豆釘突然間主動錫左阿佬個嘴一下 )
阿佬:(再望一望豆釘 )即係...
豆釘:點解大咪咁耐既?八婆不如你去睇下...
阿美:仲駛開我添!
阿佬:唔該,阿美( 雙手合十,阿美就行左出去 )
豆釘:真係要咁白咩?
阿佬:唔知呀... 妳咁講我咁問,好合理 ( 苦笑 )
豆釘:咁你當我貪玩囉!
阿佬:唔係... ( 感覺有僵,錫返豆釘一啖。當然豆釘都無抗拒,咁啱依個時間阿陳同心怡就走入 )
心兒:我地係咪應該要遲啲先入黎?
阿陳:咩呀?
阿佬:無事
豆釘:咩咩咩呀?肥野
阿陳:妳依個死妹釘真係無有識死!下下惹我呀嘛?
豆釘:係唔識死架喇!
阿佬:依位就係阿嫂嘛 ( 衝出黎解圍 )
心兒:你就係醒目仔阿佬嘛?
阿佬:高帽既野唔係好啱我( 尷尬笑 )阿嫂坐呀!
阿陳:佢叫心兒
阿佬:依~ 睇黎你都準備好講架喎 ( 心兒暗爽中 )
阿陳:係... ( 臉色有啲難睇 )
豆釘:個樣做難為呀?肥野
阿陳:係咪要攪事? ( 阿佬拍一拍豆釘 )
心兒:豆釘幾玩得喎!唔怪得阿佬鍾意妳~( 真心話 )
阿佬:唔好介意,阿嫂。佢好鬼貪玩...
心兒:我都貪玩架!阿陳就差啲
豆釘:係囉!肥野係小器鬼( 俾個五心兒,兩個人擊掌就係度哈哈大笑 )
阿陳:大咪呢?
阿佬:出左去叫酒,叫左好耐架喇。你地飲咩呀?我順便出去睇下
阿陳:我同你出去,地球好危險...
阿佬:阿嫂妳地傾住先,我同阿陳去叫酒。( 同豆釘打左個眼色 )
豆釘:快啲帶走個小器鬼!( 阿佬隔空錫豆釘一下 )
阿佬:我想問18號房點酒未?
吧頭:點左喇,四杯特飲同一打啤酒。轉頭攞入黎
阿陳:咁大咪去左邊?
阿佬:哈哈,佢應該有野攪呱?
阿陳:你個仆街笑得咁衰?佢同阿美一齊?
阿佬:係呀!講返你喇,頭先個樣做咩咁難睇?
阿陳:心兒係都要我講,男人黎架嘛... 有種屈服既感覺,雖然話你地No Say。但都怕你地又唔知諗咩...
阿佬:我地會諗咩?唔係兄弟班架咩?
阿陳:就係兄弟班多左個女人...
阿佬:你覺得阿嫂幫到手先擺入黎架啫,再講你唔係搵阿嫂食我地啲單架?
阿陳:梗係無喇!佢做開細行無咩支援,啲手法會狠啲架... 我仲覺得你地仲有野學到!
阿佬:咁咪得囉,學唔學就講喇!做兄弟我可以代表埋大咪講,心照!唔洗諗咁多既,要諗一齊諗~
阿陳:但我覺得好似行錯左...
阿佬:你意思係擺阿嫂入黎?咁可唔可以叫佢唔入黎做呀?
阿陳:依家同佢講咪即係叫我自殺?
阿佬:哈哈,你知架喎!咁何必一時三刻要諗通呢?今晚賀你架嘛,等你醉醒先再諗喇。
阿陳:你條仆街... 真係唔洗搵大咪架?
阿佬:唔怕燒春袋你咪搵囉!
阿陳:咁返入去喇,唔係條死妹釘又唔知講咩?
阿佬:哈,驚你又走出黎架喎?
阿陳:頂少兩句唔得既?頭先條氣有唔順...
阿佬:大佬,日後一齊做野仲有大把你受!
阿陳:大佬?又叫得幾好聽喎
阿佬:係呀!要唔要揾人旁住你行返入房呀?大佬,唔好三分顏色上大紅 哈哈
阿陳:哈,你條仆街。行喇

行到返入房既時間大咪同阿美已經係房
作者: du9lee    時間: 2023-10-14 01:08     標題: 好色夫妻 #56 第六章 前輩

大咪:阿佬你識左心兒未?
阿佬:大咪幾時學得咁無禮貌架?我地依度好講家教架喎 ( 俾眼色大咪,同時阿美都睇到 )
阿美:阿嫂
大咪:阿嫂
心兒:夠喇,唔好玩... ( 睇得出爽到爆 )
阿佬:哈哈,阿美妳...
阿美:阿佬,你唔係打眼色咩?
豆釘:哈哈,你同大咪做過啲咩黎呀?
阿陳:美美,咪鬼理佢地兩個!叫聲大佬黎聽下先
阿美:大佬!
阿陳:乖 ( 豆釘同阿佬哈哈大笑 )
阿美:咪,我係咪做錯左啲咩?
大咪:咪鬼理佢地!除左阿嫂無個好人黎
豆釘:咁要讓間房俾你地再開心下先?先叫好人
心兒:係囉!大咪,要唔要呀?
阿美:哎呀!唔係你地咁諗架 ( 超紅面 )
大咪:灰... 原來阿嫂都同類...
阿佬:咪傻喇,依家主角係你兩個呀!
心兒:好,唔好玩佢地。再講阿美走架喇。
豆釘:哈,佢先唔會 ( 個樣好奸 )
阿美:妳個衰妹...
阿佬:好喇,入正題。( 攞啲香檳出黎 )嗱~唔好話唔錫你呀!專登走去買黎賀你。
大咪:快啲講多謝呀!
阿陳:咪,你越黎越多事喎!多謝呀!佬
阿佬:阿陳開喇!( 豆釘已經偷偷攞左支黎開 )
阿陳:好!( 心兒見到豆釘行動就行開左 )
豆釘:肥野,紮職開心啲喇!( 攞支香檳噴到阿陳成身都係 )
大咪:阿陳咪黎呀!我知你諗咩...
阿佬:屌... ( 豆釘同阿陳既香檳大戰房內當然無人幸免 )
阿陳:妳條死妹釘... ( 想再攞開支 )
心兒:夠喇!( 大喝一聲,佢兩個突然冷靜左落黎 )
阿佬:咪,個場係咪好熟?( 超左豆釘一下 )
大咪:玩到咁!幾熟都難攪喇
阿美:我去攞啲毛巾入先
阿陳:最衰都妳個死妹釘 (笑住講 )
心兒:你唔衰?講到自己無份咁!
豆釘:點呀?哈哈,肥野係咪好爽先?
大咪:你地兩個就爽,我地就受囉
阿佬:陳,你同阿嫂都去外邊個洗手間攪攪先~ 我同大咪攪攪間房先。釘,妳都去。
豆釘:哦... ( 感覺阿佬嬲,心有啲淆底就嗱嗱聲跟埋阿陳同心兒出去 )
大咪:佬,做咩唔出聲? ( 阿佬不停咁周圍沬 )嬲?
阿佬:又未至嬲既... 不過同預期有啲分別囉!
大咪:咪咁喇!黑曬面咁... 豆釘係過左火既,佢都係貪玩啫!
阿佬:知道...
大咪:哈哈,心兒個胸口係咪大先?
阿佬:係堅大!件白色裇衫仲濕曬勁明顯。
大咪:咁你話有無E喇?
阿佬:其實咁大波粒Lin係咪都會跟住大架呢?
大咪:唔知喎!轉頭問阿陳可唔可以借黎睇下?
阿佬:點解唔係問阿嫂係阿陳?
大咪:先尊重大佬,大佬Ok再問阿嫂!
阿佬:屌死你!哈哈
大咪:笑下咪好囉,出黎玩咋嘛。( 阿美都返左入房 )
阿美:濕毛巾啊,佢地呢?唔係...
阿佬:佢地去左洗手間!大咪你都同阿美去洗手間喇。都差唔多攪好

那邊廂豆釘同心兒係洗手間抺身

心兒:豆釘,做咩?
豆釘:無野…
心兒:無野?個樣都變曬,驚阿佬嬲呀?
豆釘:我洗驚佢?!不過自己好似真係過份左…
心兒:雖然叫啱啱識妳!但覺得妳好似以前既我… 大癲大吠,靠感覺做事!其實妳無做錯,原意都係想大家開心輕鬆啲!至於阿佬… 佢點會捨得嬲妳?
豆釘:但佢未試過同我講野無尾音…
心兒:哈哈,頭先邊個話唔驚架?
豆釘:我邊有驚喎… 只係覺得可以處理得啲…
心兒:已經處理得好好!陳生入曬仲想開多支同妳癲~ 阿佬應該措手不及啫,我幫妳頂住!點呀?妳成身都係!不如我同妳去買過件衫喇
豆釘:咁麻煩?!唔好喇
心兒:件衫咁濕著到都唔舒服喇!
豆釘:咁阿嫂妳有無外套係度?我真係唔落去…
心兒:有,不過好薄仲要白色… 到時會好透架喎!
豆釘:哈哈 阿嫂,妳依家都好透!仲要紅色有喱絲
心兒:妳真係啊…
豆釘:哈,今晚當益下佢地!仲有我唔輸蝕妳好多~
心兒:我點同妳地啲後生比…
豆釘:點會無得比?阿嫂依然好靚!
心兒:一件外套唔洗賣口乖喇!返到入房攞俾妳喇… 行得未?
豆釘:行得喇!( 一出洗手間門口就見阿陳 )
作者: sim888    時間: 2023-10-23 22:15     標題: 回覆 57# du9lee 的帖子

any update?
作者: du9lee    時間: 2023-10-24 18:01

引用:
原帖由 sim888 於 2023-10-23 22:15 發表 查看引用來源
any update?
要等呀... 師兄🙏🏿
已無存貨係度😅
依排仲堅忙.....
作者: du9lee    時間: 2023-12-13 10:55     標題: 好色夫妻 第七章 將20號上載

各位師兄師姐
等多一個星期🙏🏿俾個期迫下自己寫埋落去

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)