188Channel

標題: 會唔會裝對面樓啲女女? [打印本頁]

作者: applesamsunglg    時間: 2023-8-3 12:51     標題: 會唔會裝對面樓啲女女?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 65086514    時間: 2023-8-3 12:53

樓主唔驚睇到暴龍豬扒女咩
作者: wallacepigpig    時間: 2023-8-3 12:57

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 12:51 發表 查看引用來源
近排執屋見到個望遠鏡,夜晚就拎黎睇下對面樓啲女會唔會喺屋企唔着衫
睇咗兩晚都冇野睇
有冇巴打有呢啲經驗?
我以前住西環時,屋企同對面樓只隔一條街。 有晚半夜望出窗口,發現對面屋有兩,三個靚女,剩係著bra 同under 通屋走,我就望咗成晚。 之後我仲特登走去鴨記買個望遠鏡,以後,見到對面屋有開燈我就攞個望遠鏡望過去…..
作者: dttcalvin    時間: 2023-8-3 13:33     標題: 回覆 3# wallacepigpig 的帖子

3個咁多⋯有冇印象咩色UNDER同BRA?😆😆😆
作者: wallacepigpig    時間: 2023-8-3 14:01

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-8-3 13:33 發表 查看引用來源
3個咁多⋯有冇印象咩色UNDER同BRA?😆😆😆
無咩特別,普通款式嘅Bra 同under……
作者: 65086514    時間: 2023-8-3 14:07     標題: 回覆 5# wallacepigpig 的帖子

可能這些都是一般的家庭款式,說不定可能還有一些戰鬥款式,供其男人欣賞
作者: applesamsunglg    時間: 2023-8-3 14:24

疫情時去上海隔離,派到去d兩三星酒店
d房係直線一字排開,有窗
咁聽到格黎房係個女仔,因為佢會講電話報平安之類
咁我就將個iphone開video錄影,攝過去佢窗
見到佢上身係全裸
佢瘦底,但個波形好難睇,8字波,又細,又墮
但隔離太無聊,裝開有鋪癮,就日日都裝佢
作者: dttcalvin    時間: 2023-8-3 14:31     標題: 回覆 5# wallacepigpig 的帖子

收到師兄⋯收到🙏🏾
作者: dragonbone    時間: 2023-8-3 15:32

以前一個人住時,隔離屋係單身女士,廿歲尾左右,係索既,見過佢係gym room 健身,其餘時間出入都係見佢OL Look,平時裝就無裝過,但試過有幾次夜晚去廚房酙水飲時,聽到佢叫床聲,應該同男友係廚房度玩緊,當時都忍唔住停低聽下,但往往幾分鐘後就靜晒,當然會估佢轉場返去廳或房啦,HAHA.....

作者: 65086514    時間: 2023-8-3 16:32     標題: 回覆 9# dragonbone 的帖子

妖獸打交😂😀😀
作者: hqkwtang    時間: 2023-8-3 16:49

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 12:51 發表 查看引用來源
近排執屋見到個望遠鏡,夜晚就拎黎睇下對面樓啲女會唔會喺屋企唔着衫
睇咗兩晚都冇野睇
有冇巴打有呢啲經驗?
新入伙,又或者單身,年青夫婦就先會有
作者: tvbdt    時間: 2023-8-3 17:06

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-8-3 15:32 發表 查看引用來源
以前一個人住時,隔離屋係單身女士,廿歲尾左右,係索既,見過佢係gym room 健身,其餘時間出入都係見佢OL Look,平時裝就無裝過,但試過有幾次夜晚去廚房酙水飲時,聽到佢叫床聲,應該同男友係廚房度玩緊,當時都忍唔住停低聽下,但往往幾 ...
我都試過。以前隔離屋地勤嚟,有時會聽到佢放工就同條仔扑嘢。叫得好含蓄,最鍾意聽呢種叫聲。
有時第二朝見到佢著住制服出門口返工即刻有唒畫面。
作者: kqy42717    時間: 2023-8-3 17:46

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 14:24 發表 查看引用來源
見到佢上身係全裸
但隔離太無 ...
打開窗一手攝過去咁近唔驚比人見到?
作者: 斷空食客    時間: 2023-8-3 17:49

以前住舊樓,同對面座樓好近,有次見對面條巴基斯坦妹全裸.同條仔傾計.跟住就入咗房.咩都睇唔到.條女大波有腰,大patpat
作者: applesamsunglg    時間: 2023-8-3 23:38

引用:
原帖由 kqy42717 於 2023-8-3 17:46 發表 查看引用來源
打開窗一手攝過去咁近唔驚比人見到?
都驚架
博佢都係睇緊電腦
作者: 自在逍遙    時間: 2023-8-4 03:05

可以分享比大家嗎?
引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-8-3 14:24 發表 查看引用來源
見到佢上身係全裸
但隔離太無 ...

作者: wallacepigpig    時間: 2023-8-4 05:49

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-3 14:07 發表 查看引用來源
可能這些都是一般的家庭款式,說不定可能還有一些戰鬥款式,供其男人欣賞
應該係幾個中環OL 交錢租個單位住。 當得佢哋幾個,佢哋會著bra 同under 傾計吹水,即係好似我哋男人係屋企,得兩公婆時會只著under 一樣。 反而有其他人係度時會casual wear

我望住幾個月,後來間屋閂哂燈一排。 之後就有一家人搬咗入去,有大有細,咁我嘅望遠鏡可以收埋
作者: ncp81    時間: 2023-8-4 08:40

以前住將軍澳每逢夏天晚上,用望遠鏡仲有發現單身一入屋即除,夫妻晚上當然做運動,浴室唔洗講tim 有D喜歡開小小窗隙通風
作者: ncp81    時間: 2023-8-4 08:41

引用:
睇咗兩晚都冇野睇
有冇巴打有呢啲經驗?
比D耐性
作者: 65086514    時間: 2023-8-4 08:50     標題: 回覆 18# ncp81 的帖子

人家可能鐘意露出😂😂😂
作者: applesamsunglg    時間: 2023-8-4 09:23     標題: 回覆 16# 自在逍遙 的帖子

有個可分享條片
係喺大陸,因為有時喺房個露台食煙,斜對面就係另一座樓既廁所,無意發現有個短髮30歲倒既師奶沖涼,佢個縑遮唔哂,清楚睇到佢個樣同波,可惜又係細。咁就激發咗我喺拼多多買個望遠鏡黎睇。後尾俾佢發現咗,佢會遮多啲,但都睇到。佢好準時會9點沖涼。
咁我就睇下廳露台對面樓,有幾次都睇到啲女沖涼前後係去脫光行黎行去先,有一個單位就見到有個女身材幾正,沖涼前會較暗個燈,全裸咁對住塊鏡照,後尾為咗方便睇就set個iPad對住望遠鏡去錄,之後直接飛黎睇,不過就矇啲
作者: jeamjeam1228    時間: 2023-8-4 12:53

我屋企係有d距離樓景, 以前都會搵望遠鏡睇下有無野睇~不過就乜都無發現
作者: dragonbone    時間: 2023-8-4 13:04

引用:
原帖由 tvbdt 於 2023-8-3 17:06 發表 查看引用來源

我都試過。以前隔離屋地勤嚟,有時會聽到佢放工就同條仔扑嘢。叫得好含蓄,最鍾意聽呢種叫聲。
有時第二朝見到佢著住制服出門口返工即刻有唒畫面。 ...
係,我果度算多新樓,好多單身既女生入住,佢地鐘意去飲野又或做gym,好興著住yoga衫出出入入,佢地既性感完全唔介意男人望既,有時返工放工閑時撞見亦會打招呼吹水,所以唔使裝架,HAHA.......
作者: hqkwtang    時間: 2023-8-4 16:56

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2023-8-4 05:49 發表 查看引用來源

應該係幾個中環OL 交錢租個單位住。 當得佢哋幾個,佢哋會著bra 同under 傾計吹水,即係好似我哋男人係屋企,得兩公婆時會只著under 一樣。 反而有其他人係度時會casual wear

我望住幾個月,後來間屋閂哂燈一排。 之後就 ...
一家人都可以好自由發揮,又或者下午天氣熱,又或者得2公婆,
作者: hqkwtang    時間: 2023-8-4 16:58

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-4 08:50 發表 查看引用來源
人家可能鐘意露出😂😂😂
女人最憎個圍,又熱又焗,
作者: hqkwtang    時間: 2023-8-4 17:00

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2023-8-4 12:53 發表 查看引用來源
我屋企係有d距離樓景, 以前都會搵望遠鏡睇下有無野睇~不過就乜都無發現
老化左就無晒觀景啦
作者: littlemomoko    時間: 2023-8-6 14:25

我返到屋企就除晒啲衫瞓覺就裸睡
不過我多數會拉埋窗簾, 應該唔會有人見到掛🙈
作者: Okkkkkk888    時間: 2023-8-6 17:27

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2023-8-6 14:25 發表 查看引用來源
我返到屋企就除晒啲衫瞓覺就裸睡
不過我多數會拉埋窗簾, 應該唔會有人見到掛🙈
我屋企對住座山,我同老婆都係成日裸體😹
不過見到都無乜所謂,自己地方最緊要住得舒服
作者: 65086514    時間: 2023-8-6 18:10     標題: 回覆 28# Okkkkkk888 的帖子

我番到屋企,通常著住孖煙囪周圍走
囡囡小時候,她好奇地問爸爸,你那兒漲卜卜
那時我唔識答
作者: hqkwtang    時間: 2023-8-7 12:28

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-6 18:10 發表 查看引用來源
我番到屋企,通常著住孖煙囪周圍走
囡囡小時候,她好奇地問爸爸,你那兒漲卜卜
那時我唔識答
而家大家有共識,呢度叫Joy Stick.
作者: 65086514    時間: 2023-8-7 12:43     標題: 回覆 30# hqkwtang 的帖子

如果係Joy Stick 用呢打街霸,我仲有命咩,棍棍chock 波,旦旦出招
作者: hqkwtang    時間: 2023-8-7 14:54

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-7 12:43 發表 查看引用來源
如果係Joy Stick 用呢打街霸,我仲有命咩,棍棍chock 波,旦旦出招
make you joy stick
作者: 艾拉傑    時間: 2023-8-8 19:49

引用:
睇咗兩晚都冇野睇
有冇巴打有呢啲經驗?
查實有啲師奶大媽都會裝麻甩.
作者: 65086514    時間: 2023-8-8 20:05     標題: 回覆 33# 艾拉傑 的帖子

偷窺係人天然既劣根性,不要說成男人既尊利,好多女人都會
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-8-9 08:13

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-8 20:05 發表 查看引用來源
偷窺係人天然既劣根性,不要說成男人既尊利,好多女人都會
係八卦啫
專登用望遠鏡又唔會, 但以前屋企隔離單位裝修, 我同佢單位係 L 字型所以距離好近,
又大熱天時好幾個肌肉男著件背心o係入面走o黎走去, 一個老o野就算啦, 見親佢都擔住支煙鬼咁大聲咁吊人老母
兩個後生o既係幾唔錯, 大隻, 有佬味但未至於粗魯冇教養, 見面碰頭會對我微笑點頭嗌聲早晨
果陣有時真係會幻想自己已經做業主, 搵人o黎裝修, 然後間唔中要上去監工, 過程中發生o左d 其他事....  
作者: 艾拉傑    時間: 2023-8-13 08:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-8-9 08:13 發表 查看引用來源

係八卦啫
專登用望遠鏡又唔會, 但以前屋企隔離單位裝修, 我同佢單位係 L 字型所以距離好近,
又大熱天時好幾個肌肉男著件背心o係入面走o黎走去, 一個老o野就算啦, 見親佢都擔住支煙鬼咁大聲咁吊人老母
兩個 ...
八卦...好奇...形容正確.
作者: yipyip1111    時間: 2023-8-13 23:58

我對面層樓真係好精彩,有人做愛關窗關唔晒,有人半裸通屋行,有人一路睇電視一路搓自己對波,梳化上仆野,換衫就最普通啦周不時唔關窗門,你話精唔精彩呢?
引用:
原帖由 ncp81 於 2023-8-4 08:40 發表 查看引用來源
以前住將軍澳每逢夏天晚上,用望遠鏡仲有發現單身一入屋即除,夫妻晚上當然做運動,浴室唔洗講tim 有D喜歡開小小窗隙通風

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)