188Channel

標題: [原創作品] 性愛伴侶 [打印本頁]

作者: 052705271    時間: 2023-8-15 00:42     標題: 性愛伴侶

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 052705271    時間: 2023-8-15 12:34

首創作品
挑逗 (2)

公司的工作都開始熟習,同事都很配合,業績都唔錯呀! 有時間看看同事的資料,處理下人事管理,第一時間當然八卦下靚女啲資料,原來係未婚靚女,芳齡30,哈哈哈。工作需要加咗 Cat Ws,  每日總會心癢癢,傳幾句工作上的關心,然後耐心期待靚女的回覆,心情確實很興奮!初初每晚瞓覺前,大家都會問候幾句,接觸多了,傾談內容就越嚟越豐富,越來越有味道,哈哈!
晚上有時會去總公司開會,無無聊聊的總會想起她,發了句訊息:我有啲掛住你。沒有期待什麼,但這刻真係想住佢,-切都靜止咗好耐,手機上出現咗訊息
C :我都係
沒有什麼好大反應,就係好甜好甜。
星期五的晚上,之后應該係長假期,晚飯過後冲咗涼,舒舒服服攤在沙發上,又想起我的靚女,幻想她在做什麼… ws 佢先

我:食飯未呀
C : 食咗啦
我:放假啦,有咩做呀
C : 在家休息,睇下電視,玩下貓
我: 你咁靚,點會無人約呀!其實你應該好多人追你….
C: 咁你呢
無答佢,哈哈
我:你有幾多個男朋友,我好想知呀!
停頓咗一會,我估佢可能唔想答,心想不如我講下自己先啦!老大都作得勁啲!
C: 1個
我:係邊度識
C: 第一份工識,公司得幾個同事,佢同我住附近,佢追我幾個月就拍拖。
佢好爽快,可能假期大家都輕鬆啲,可以八多啲喎。
我:咁.. 你哋第一次响邊度攪嘢
C : 男朋友屋企

文字上見到佢好爽快,没有半點害羞,我感覺好興𡚒,今晚今晚有料到啦!我走咗去書枱,開咗部電腦,平日公司都有拍照留念,靚女照片當然準備好啦,将手機放响枱上,快速除咗條褲,左手摸住條嘢,右手當然係發訊息,等出嘢啦嘻嘻。我故作鎮定,其實心跳都爆燈…

我:咁正,自己有樓
C : 咁你呢
我:(老吹啦,咁耐鬼記得),女友係朋友介紹,拍拖時都會間中,在佢家過夜,佢與家人同住有幾間房,通常夜欄人靜拍完拖,就返嚟响床上攪嘢,唔可以太大聲叫,啲房都好接近..
C : 繼續
我:大家都冇乜經驗,又有啲怕羞,開始時興𡚒到嘔,不停咁錫佢對波,用舌尖去濑,佢個波好大,手掌都搾唔晒,粒嘢都幾靚,瀨瀬下好過癮,我隔住内褲,用條野不停咁磨下磨下,好想好想插入去,感覺係超爽。玩咗陣就除哂佢啲衫,我哋坐咗響床,佢用手搾我條嘢,我就摸佢個波,條嘢好快都出曬水,好舒服!我開始用手指插佢個閪,好小心怕整親佢,濕漉漉的嘻嘻,佢開始呻吟,慢慢流出淫水,我開始騎住佢,用男上女下姿勢,慢慢咁搵閪插入…

我望住靚女張相,興奮咁寫、手係咁打… 飛機,突然想起,佢會唔會睇得好悶,瞓咗!
突然
C : 瞓啦

我都未射,攪乜鬼呀!

半夜訊息來了
C : 男朋友見到我們的訊息,佢駡我,再講!
我: 收到

又熱又冷,精神呆滯,滿腦子都是問號、疑問!又是那句,攪乜呀?男朋友同住?
作者: MAN818    時間: 2023-8-16 17:42

大力支持💪💪💪
作者: 052705271    時間: 2023-8-16 18:12     標題: 回覆 3# MAN818 的帖子

睇咗咁耐,自己老作,實在不易,不過邊寫、邊玩,都幾興奮,繼續老作🍌🍌🍌
作者: du9lee    時間: 2023-8-16 20:35

引用:
原帖由 052705271 於 2023-8-16 18:12 發表 查看引用來源
睇咗咁耐,自己老作,實在不易,不過邊寫、邊玩,都幾興奮,繼續老作🍌🍌🍌
支持師兄!加油
確實係幾好玩同興奮~
我有時直頭笑住寫😅
不過每篇唔好停太耐,再落筆時間再種淆底既感覺💪🏿💪🏿💪🏿
作者: 052705271    時間: 2023-8-16 21:06

首創作品

傳情(3)

假期過後工作很忙,大家如常工作,同靚女見面都有打招呼,但沒有再提前事,直至某天,在地鐵上遇見她,下班時間都很繁忙,好不容易擠進車廂,我右手輕輕抱住她,在她耳邊輕輕的說了句,沒有事吧!
C : 冇啦!解釋完冇事啦!
我:哦
慢慢感受住Cat 的呼吸、體溫,男人人的本能反應,用條野碰碰佢的小手,我們越貼越近… Cat 用手指尾輕輕勾我條野,需是隔住條褲,但刺激感充足,我知道佢對我有興趣了,地鐵內唔可以做啲乜,但偷食感覺,真係好爽。

數月過去,大家認知更多,原來佢與男友曾出現數個第三者,男友之後就跟得很緊,總之要佢無機會接觸男人,因為佢會好緊密咁關心佢。
我問過佢,隨咗佢好錫你,你其實鍾意佢啲什麼?靚女話我知男友條野又粗又大,日常又多新玩意,攪到佢好滿足。佢哋每晚都會做愛,男人冲完涼,就會光脱脫走出嚟,伸條野比佢含,比佢玩,睡著就抱住佢,雙手搾住佢對波响度玩,佢條野會插住佢個閪瞓,响家裏都唔會著衫,方便隨時交配,佢話男人最喜歡就是無套中出,日日幫佢計住時間,佢哋性生活係很滿足呀。佢哋每年都去幾次日本,男人最喜歡就是日本女優,性商店就係必去地方,買啲不同玩具返嚟慢慢玩,啲假JJ有唔同功能,可以上下一齊玩都好爽。靚女生活重點就係做愛。
超超超,話我知托咩,又唔𨶙係同我做,話須如此,有個靚女,親口講比你知,佢啲性愛生活,淨聽都真係流晒鼻血,每次我都扯得直直的,總之大家樂在其中啦。

我都會分享我啲野比佢聽,禮尚往來,唔好比佢覺得我無料到。

我們有班朋友,經常聚會,打下麻雀、飲下野,年青人更無所不談!文文同呀D係對同居朋友,文文有事都會同我分享,有晚文文打俾我,話呀D不忠,想搬出嚟!我咪問吓啲朋友有無屋租,佢無喊但係好唔開心,原來呀D同佢同事上咗床,話去唱卡拉OK,飲大咗出事,超超超…後來當然係無分手,還準備結婚,我都有幫下手影相,文文有啲肥,個胸係八字波,乳交就最正,整理佢哋啲相片時,啲婚紗相相當性感,令人羡慕不已,呀D條仔,那來這麽多好事。公事上我也成日幫忙,老實講我對文文當然有好感啦,唔係邊有咁落力呀!
佢公司好近我新居,有日佢打電話比我,話放工上嚟參觀下,我當然係好啦!文文打扮,就喜歡穿露胸T,外披小毛衣,大大個胸比你睇晒,配牛仔褲,性感又時尚,上到嚟行下睇下。
我問佢呢排點呀,佢話性生活都唔協調,佢話呀D喜歡佢穿的性感内衣、高跟鞋,要佢好似模特兒咁勾引佢,佢先扯得起,又成日關曬屋企啲燈,要佢面向住街,在後面插佢,好怕比人見到,好樣衰。我好平淡回應下,咪好囉咁開心。
我話佢知,下個月會去上海工作1 年,返嚟再食飯啦!大家定咗幾秒,我問佢可唔可以比我抱下,佢無反對。我覺得係因為我對佢咁好,佢想奬勵我。
我抱住佢,想錫佢,文文話唔好錫咀,我𥄫住佢對大波,條野興𡚒到彈咗出嚟,我除咗佢件小毛衣,隔住件T搾佢對波,好軟好大的車頭燈。
文文:唔好呀
我:唔好停呀
我抱咗佢落梳化,扯開佢個胸圍,大大隻兔仔彈出,個型狀唔係我心水,但真係好軟好大,我壓住佢個身,用咀狂吸佢個波,文文條牛仔褲好緊,扯咗好耐先除到一半,睇到佢啲毛毛,好豐盛的,我攞咗條野出嚟,想比佢摸。
文文: 好啦、夠啦
我: 未夠呢
我大力抱住佢,用條野頂佢個閪,文文可能真係唔想我𨳒佢,我拉住佢隻手幫我打飛機,佢無再叫夠啦!最後幫我射咗出嚟。
作者: MAN818    時間: 2023-8-16 22:03

引用:
原帖由 052705271 於 2023-8-16 18:12 發表 查看引用來源
一啲真,一啲作,正常啦😜😜
作者: 052705271    時間: 2023-8-17 21:35

首創作品

偷情(4)

除咗吹水講咸古,我們都已經係無所不談,關係亦有少少進展,可惜係未有機會打場友誼波,但有美女相伴,又乎服何求呢。

有次找到個空檔,可以去睇場戲,戲院得幾條友,熄燈就開始狂咀佢,伸隻手入去摸佢對波,摸下搾下玩咗一輪,跟住撩開咗佢個胸圍,用指尖夾住佢粒嘢玩,順勢抱住佢,就開始濕吻,大家熱身咗一輪,就開始玩賓週,靚女拉開咗條褲錬,攞咗我條嘢出嚟,賓週已經彈彈下,我用件風褸遮住,靚女就落力咁套弄,哦哦… 人生何求,舒服咗一輪,更爽的要嚟啦,靚女含住我條嘢,沉醉于我大腿之間,舌頭瀬住我龜頭,哦哦哦要射啦!射完我抱住佢,個頭貼住我胸膛,我覺得好幸福,因為我隻手已經拉開佢條底褲,摸住靚女啲毛毛,用中指挖下佢個閪,佢又縮吓,濕濕的好好玩,聽住靚女悠弱的呼吸聲,我想抱住你一生一世呀!

要玩就真係週圍都得,有次放工帶咗佢去公園,响啲凉亭到,除咗條褲攞條野出嚟玩,叫靚女幫我口交,佢真係好爽快,啲叫聲同啲女優,真係冇乜分別,叫到你心癢癢,又含又吹,次次都吹到我爆漿,我當然會好好服侍返佢,用手指伸入内褲挖佢個閪,攪到佢震下震下,叫哂才收手,時間快但勝在夠刺激。

靚女總係駡我,又咸濕又抵死,我知道佢好鍾意刺激,我咪又係咁。以為自己啲性生活好勁,成日響佢面前吹噓,尋日佢講咗啲嘢我知,那刻我覺得佢真係好勁,我們玩的都只係些小學雞而已。
作者: 052705271    時間: 2023-8-18 16:54

首創作品

富人(5)
靚女話自己得一個男人,我唔信囉,佢咁靚、咁玩得,點會啫。有次我有個奇想,如果你哋2個做愛,可以同我一齊玩就好,我最多係旁邊睇住你哋做,你比個波我摸下,我自己打飛機啦。靚女好冷咁講,3個人玩要水平差唔多先好玩慨。

我哋當時响咖啡店飲緊嘢,我摸住佢隻手係咁煩佢,你哋玩過3 人遊戲,點樣玩呀?快啲快啲話我知啦,我响佢耳边,细细声話佢知: 我好想射精。靚女怕Q咗我,终于肯話我知。
話說之前有個叫呀Ben的,係做貿易生意,每次嚟公司都會找她,漸漸大家就熟落咗,大家都有好感,就開始去睇戲食飯,當然佢男友係唔知啦,大家都係單身,識多個朋友又何妨。

我:咁你哋幾時開始上床
C:大約1個月度啦
我:係邊度做
C: 佢公司
我: 繼續講啦
C:收工咪車咗我去尖沙咀食飯,大家飲咗啲酒,開始吹下水,生意人吹水最叻,有講有笑都很開心,食完咪車我回家。响車度佢拖住我隻手,佢笑得好開心,成熟型的男人好吸引,唔知去到边停低咗架車,放低咗張椅,抱住我鍚咗幾啖,我塊面紅晒。
Ben : 上嚟我公司
我知道佢想做愛,我都好想。

聽到呢度,其實我都已經扯晒旗,不過未到頂,我摸住靚女隻手,等呀Cat 繼續講落去,我塊面都係紅哂。

C : 佢公司响九龍灣啲商業大廈,入到佢間辦公室,地方很舒服,兩旁放咗2張大梳化,呀Ben 調較咗啲燈光,播咗啲音樂,我知道Ben 好High, 條褲都頂起咗個帳幕,佢拖住我坐低左,開始鍚我,由眼睛、鼻、咀不斷咁鍚,隔住冷衫,摸住我個胸,我心情都好興𡚒,大力咁搾佢條賓週,大家都撫摸咗一輪,Ben已經除咗條褲,攞咗條野出嚟,佢企起身好似想比我睇清楚佢條大賓週,佢彈下彈下馬尿都流緊出嚟,呀Ben 摸摸我頭髪,想我含佢條野,佢瞓咗响梳化,我幫佢除咗條褲,爬咗上去,含住佢半條大賓週,用舌尖瀨下個龜頭,又吸又含咗陣,

Ben 抱起咗我,放咗我响佢辦公台上面,佢除咗我裙、下面脱清光啦,Ben 用中指插入我下體,好舒服呀!我大聲咁呻吟,Ben 好開心噤睇住我,我好想要呀!

呀Cat 停咗陣,佢望一望我,我伸咗隻手入佢條短裙裏面,隔住絲襪玩弄呀Cat 個閪,佢應該都講到好興𡚒,閪都濕哂啦!

我: 除晒你啲衫未,插咗入去未呀!
C : 我哋衫褲都除清光啦,咪瞓咗响梳化都玩,佢錫緊我個閪,條賓週插住我個口,慢慢咁做下活塞運動,真係好爽好舒服,水到出啦!
我:快啲、出力啲,插爆佢..

我其實自己同步打緊,呵呵

C:  之后大家咪轉個姿勢,佢大大力搾住我個波,舒服好舒服,佢用條大賓週係咁磨我個閪,攪到我好想要,啲水都弄濕晒張梳化。佢錫住我耳背,細細聲話:我想插爆你,我轉身錫咗佢一啖,回應佢嘅要求。
佢戴咗套,叫我爬咗响梳化到,我面向公園,對波就搖下搖下,條大賓週開始响我後面,磨下玩下就塞咗入嚟,好實在好滿足,Ben‘s 技術很熟練,令我舒服嘅,今晚含咗佢條賓週3次,我好鍾意深情咁睇住他,那刻我好愛呢個男人,佢真係好得。

我都出晒野,無再問佢,不過我知道佢那句話,應該還有下場,好戲在後頭。
作者: 052705271    時間: 2023-8-18 23:30

引用:
原帖由 [url=tel:052705271]052705271[/url] 於 2023-8-18 16:54 發表 查看引用來源
首創作品

富人(5)
靚女話自己得一個男人,我唔信囉,佢咁靚、咁玩得,點會啫。有次我有個奇想,如果你哋2個做愛,可以同我一齊玩就好,我最多係旁邊睇住你哋做,你比個波我摸下,我自己打飛機啦。靚女好冷咁講,3個人玩要水平差唔多先好 ...

圖片附件: IMG_7776.jpeg (2023-8-18 23:30, 495.68 KB) / 該附件被下載次數 36

圖片附件: IMG_7778.jpeg (2023-8-19 00:24, 378 KB) / 該附件被下載次數 32

作者: 052705271    時間: 2023-8-19 08:30

首創作品

富人人(6)
返工都係忙忙碌碌,好在公司業績都很好,有啲奬金比,可以齊齊去食返餐,晚上我哋去咗西貢食海鲜,大家都盡興而歸、秒速四散,夜咗人就大胆咗,見時間還早,拖住呀Cat 响四週行下,離開咗碼頭區,人就少咗啲,天氣凉凉哋好舒服,坐低咗响海旁,大家又開始談天,呀Cat 性格係好爽快,性愛話題很樂意分享,可能佢知道我鍾意聽,佢真體貼。
我: 好想同你做愛呀
C: 好呀,揾日啦
我:揾邊日呀
C: 嘻嘻..
我:你同呀Ben 還有一齊嗎
C: 冇啦
我: 玩咗幾耐
C: 唔夠1年
我: 哦, 好呀!你哋做過幾多次.. 嘻嘻
C: 唔記得,當時都有同男友出街,唔係淨係同佢玩呀。
我:正喎!2條腸輪住玩。
C: 你又知.. 嘻
我:笑乜,男友唔知佢存在?
我睇住Cat 隻眼,好深情咁講咗句,你真係好正。
C: 最後知
我:呀Ben 同你去過邊度玩?
C: 你講做愛?
我:海洋公園呀,哈哈
佢即刻頂咗我幾野,我又係口臭啲,想知就咪出聲。
C: 响公司、屋企、車、旅行响酒店都有呀
我:旅行玩乜呀
C : Ben 同2個朋友去倫敦傾生意,咪叫埋我去,去咗幾日。
我:全部男人?
C: 係
我:咁咪好悶
C: 唔會啦!日頭自己去買野,有人比錢,晚上就齊齊食飯,大家有講有笑,返酒店咪做愛囉,玩幾日可以的。
我:三個男人,有咩玩下。
C: 咁八,你估吓。
我:唔估,要你講我知。
你唔係想講我知,你哋玩群交咁激呀!我真係未必頂得順呀。
C: 嘻嘻.. 見你咁High 講啲你知。
最後嗰晚,我哋一齊去食晚餐,佢啲朋友都有嚟,其實佢哋三個外型、打扮都好似,ABC 年青有為的商人,懂得打扮、享受人生,開咗支紅酒,大家慶祝下快樂的旅程,佢哋啲生意都好似話好得,我酒量淺,好快面都紅晒,應該好醉,淨係見到佢哋好開心。晚飯後我哋叫咗架車返酒店,由市區去酒店都要啲時間,我坐喺後排2個男人中間,隻手撓住呀Ben, 佢哋情緒好High, 車內氣氛變得好熾熱,呀Ben 面貼住我,輕輕錫咗我幾啖,隻手就摸住我大脾,慢慢伸入我條裙,我哋開始濕吻,我知道佢2個睇到,但係我好興𡚒,呀Sam 轉咗身望住我哋,佢好開心咁淫笑,旁邊係Don 都色迷迷咁望住我個胸,因為呀Ben 慢慢拉開咗我外套條拉鏈,我性感的胸部,响幾條粉腸面前露出了一大半,呀Ben 隻手隔住條底褲摸我,佢整一下我就縮幾下,我真係未試過比幾個男人咁睇住玩,但我好High…

我:真係玩雜交,我的天呀!2條粉腸有無玩你,點玩呀Cat ..
C : 冇啦!架車到咗,我見呀Sam 同佢講左啲嘢,我哋就返房自己玩,已經益咗佢哋啦,有Show睇。
我:就咁,咪點我
扯到行晒,突然話無下文,反差太大了,條野即刻軟咗。
C: 呀Ben 响到,唔通佢哋敢強姦我咩。
我好Down,佢响到偷笑
C: 今日夠皮未?係咪好High 呢?哈哈
我:8點幾,趕交人咩
C: 佢今日同咗朋友去威,應該都差唔多。
我:偷偷錫咗一啖,你好勁呀!
C: 見你咁乖,陪多你一陣。
我: 返酒店又點玩呀?
C: 返到酒店都醒咗啲,除咗啲衫,我哋咪一齊洗白白,我哋用啲皂液塗滿全身,啲泡泡滑嘟嘟,好好玩!佢2隻手摸住我對波,慢慢咁打圈按摩,超級舒服,佢又用啲泡幫我洗下面,摸摸佢又錫吓咁啦,攪都我想做愛,我都有用泡泡洗佢條野,玩到佢扯晒旗…

Cat 望住我,拖下我對手,佢唔會唸住我恰醋呀,我淨係知道又扯旗啦。

C : 咁我哋冲完涼,佢抱咗我上床,我轉身爬咗响床,用個屁股勾引條友,佢仍然係扯晒旗,抱住我就插咗入去,一深一淺咁插,我無同男友比較,但呀Ben 插得我好舒服,我開始呻吟…
Ben : 開唔開心bb
我點頭笑
Ben : 想唔想更開心
C: 我再點頭笑,佢拉開我大脾,條野可以插得更深,我大聲呻吟,呀Ben 我要你呀!攪完我好累呀,好快就瞓着咗。
我瞓响床到,迷迷糊糊間,覺得佢用條嘢磨我後面,我爬响度睇唔到佢,我應該好舒服,開始呻吟,佢好快又插咗入嚟,好有力好快,佢插咗好耐,感覺佢震咗幾下,聽到佢嘅呻吟聲,但好似唔係Ben?
食完午飯,我哋就出機場,3條友有講有笑,好鬼精神。上咗機呀Ben 同Sam 坐我兩邊,淨係見到呀Sam ,成日望住我,好開心咁笑,突然覺得佢到幾靚仔。

靚女講完故,佢用手搾咗我條野幾下,我回一回神,我覺得佢好勁、啲野好正,幾時可以同你做愛呀!

圖片附件: IMG_7806.jpeg (2023-8-19 08:32, 393.84 KB) / 該附件被下載次數 32

作者: 052705271    時間: 2023-8-19 12:09

首創作品

重遇(7)

有日佢放假,下午去咗同佢食下午茶,咁好可以出嚟陪我嘅? 佢會監視我去邊,依架佢可能忙緊,有鐘點嚟打掃,咪嚟陪你囉,下午茶非常少人,叫咗個tea set , 找咗個位慢慢傾計。

我: 下個月放假去邊度玩?
C: 男友选未决定,多數都係去日本。
我:之前你同呀Ben 去倫敦,係第一次去。
C: 係呢
我:其實你哋之後,還有見面嗎?
C: 無啦!佢唔錫我,飛咗佢。
我:4p喎,好懷念吧
C: 邊有喎
我:當時你男友知你們去倫敦
C: 知呀!咁又點,拍拖大家都可以選擇,啱咪一齊。
我: 你男友會玩嗎?
C: 多交?唔會啦,佢邊捨得,佢話我係佢嘅,哈哈。
我:咁玩過咪算,倫敦個次都正啦!
C: 正咩?
我:唔使錢,買嘢有人找數,還有幾條友睇住你開波,咁High 咁 free, 人生有幾幾何。
C: 你就冇.. 嘻嘻嘻嘻,(佢笑得好淫,佢有嘢。)今餐你請,講啲勁啲你知。
我:好,你話事,我都鍚你。

C: 旅行後1個月,有晚同呀Ben 响中環國金食飯,佢車我過嚟,去到見到Sam 都嚟咗,佢2個剛落班,都係穿西装冇打呔,年青俊男。我就係返工衫,恤衫套装, 短裙高跟鞋。旅行後第一次見面,我同佢呀,大家都好開心,自然鈎起那天快樂的情景,呀Sam 好可愛,成餐飯都望住我,佢啲眼神就好像,响車看我一樣,我有少少怕羞。呀Ben 揸車所以無飲酒,我就飲咗少少,原来佢地係大學同學,係美國畢業,大家都返香港創業,轉眼都幾年了,大家都講到好高興。
餐後Ben 車我哋走,我同呀Sam 坐後面,外面啲燈光好靚,Sam 除咗件西装坐近咗我,從倒後鏡望下呀Ben, 佢笑住回應咗我,Sam 錫我。
Sam : Cat 你好靚,我好想你。
太突然、又好刺激,避下避下條裙就縮晒上去,我對長腿、神秘三角、都呈現佢地眼前,車内氣氛好熾热呀,Ben 好想睇呀Sam 攪我,Sam 隻手摸住我個閪,掃下又摸下,我成身都好騷癢,我哋嘅呼吸開始同步,聽到大家的呻吟聲,我伸隻手去摸佢條嘢,

我偷偷看看呀Ben , 佢响到淫笑,佢停低咗架車,轉身望住我哋玩,我越玩越放,坐咗响Sam 個大脾,我哋面對面睇住對方,佢隔住條褲係咁頂我,我自己除咗件外套,解開咗胸前的幾啦鈕,個小白兔就跳咗一半出嚟,我見到佢吞口水,Ben 就自己玩緊條賓週,望住我哋笑。

我:插咗未,插未…

C: 呀Ben 之後車咗我哋返公司,梗係有插啦!唔係攪乜喎,儍仔哈哈哈
我:點玩點玩..
C: 上到公司佢哋除晒我啲衫,但無除我黑色襪裤,大家開咗支酒齊齊飲,Ben 去開咗啲黄燈、還有音樂,3個人企咗响梳化前面,佢两個除晒的衫褲,2條大賓週齊齊向我致敬,佢地開始鍚我面珠,Ben 側身抱住我條腰,隻手就搾我個波,佢條嘢就伸過嚟磨我大腿内側,Sam 就响到鍚我耳珠,隻手就開始挖我個閪,我真係興𡚒都爆,開始呻吟、扭曲,呀Ben 呀Sam 插我,我想你哋呀!

Ben : 你想要乜,Cat bb
C: 要你哋插我
Sam: 插邊度
C: 下面呀

我2隻手搾住2條大賓週,左面鍚完右面又錫,我好享受呢種性愛,男人每人摸住我一隻波,夾住我粒嘢,好爽太爽!佢哋夾住我,想我優先摸佢條野、錫佢哋條大賓週,大大提升我的優越感,佢哋想要我。
呀Sam 首先响後面插咗入去,我就扶住Ben 含佢條嘢! Sam 好似想表現佢的威力,扶住我條腰一下一下咁插入去,好充實又好舒服。Ben 拖住我,佢坐咗响梳化,我背住佢坐咗上佢大脾,條嘢順勢就插入我個閪,佢抱住我條腰,好有節奏咁郁,條嘢好長、每下都插得好深,我對波就上下咁摇,Sam 企响我面前想我含𨶙,我雙手搾住條嘢,個口含住個大龜頭,我地快樂三人行,一齊郁、一齊插、一齊呻吟,完美的性交。玩咗2個鐘,男人實力都很好,我都好舒服、好開心。
Ben 送我回家,我抱住佢: 我好開心,謝謝你老公仔。
回到家中,想起戰况,回味无穷,偶然記起倫敦最後大戰,迷迷糊糊聽到的嘅呻吟声,想唔想開心啲,原来係呀Sam , 襯我醉咗,2條友仔已經玩咗我一次,唔怪得Sam 成日對住我淫笑,原来如此,早有計劃粉腸。

圖片附件: IMG_7799.jpeg (2023-8-19 12:10, 295.37 KB) / 該附件被下載次數 2

圖片附件: IMG_7805.jpeg (2023-8-19 12:11, 422 KB) / 該附件被下載次數 1

圖片附件: IMG_7799.jpeg (2023-8-19 12:13, 295.37 KB) / 該附件被下載次數 29

作者: 052705271    時間: 2023-8-19 23:46

首創作品

遊日(8)

呢幾日靚女去咗日本玩,同男友去日本浸溫泉,有啲掛住佢。行下街想買啲野比佢,想佢開心吓。佢返到嚟忙住派手信,心情好靚,玩完就要努力工作,下次又去玩過。大家都忙未有接觸,响CCTV 見到佢忙到暈,終於到收工啦,响小巴站等佢,齊齊返屋企,佢個樣都好謝,第一日反工的正常狀態。
我:點呀!買咗啲乜嘢呀?
佢好開心比咗個公仔我
我: 有手信喎!謝謝。
C: 我最鍾意嘅公仔,有佢陪住你。
我襯機錫咗佢幾啖,好彩好彩我醒目,有買嘢比佢。
C: 咩呢咖!哈哈大笑,金幣!
我:係呀!我見呢幾日金價跌咗好多,咪去銀行買個金幣,好卦住你,咪買比你啦!好收藏又保值,嘻嘻。我乖唔乖?
C: 乖,佢錫我
我:乖有無獎先
C: 知喇,奬你睇
佢比部手機我睇,有個日本温泉檔案,係啲旅行相,睇吓睇吓原来有佢哋啲私人照,攪嘢相呀!識咗佢咁耐,第一次睇佢啲波波相,真係醒我喎。靚女身材好正,啲相都幾淫,我鐘意。
我: 身材好正,條嘢好大喎
C: 哈哈!係咪好得先。

有幾張係佢食緊大香腸的近照

有啲係响温泉都影,張相影到靚女正面跪响池邊,見到佢啲毛毛,旁邊就係條友仔。

還有張係條𨶙樣,向住塊厠所半身鏡影,佢响側面抱住呀Cat , 睇到靚女車頭燈大特寫,還有下面啲毛。

我:得得得,張張都好靚呀!
C: 我專登影俾你睇,費事你煩嘻嘻。
我:哦!哈哈
C: 鍾意?
我:我想要幾張
C: 你自己整
佢比咗手機我,好野!返去慢慢睇。
响小巴抱住佢,多謝bb.

圖片附件: IMG_7751.jpeg (2023-8-19 23:47, 339.64 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: 052705271    時間: 2023-8-19 23:54     標題: 回覆 13# 052705271 的帖子

查你手機、八達通,上網記錄、電話紀錄,谷歌查你去過邊、視像找你,你可以避開佢監控嗎🦀🦀🦀 要一齊放大假、食午飯要Ws 🐡🐡🐡 老闆你又點可以同佢玩番次呀!🍌🍌🍌

作者: 052705271    時間: 2023-8-21 19:25

首創作品

你係我慨(9)

一個星期五的早上,太陽從東方升起,我從床上起來、心情超好,一陣約咗靚女食午餐。 又話條𨶙樣監視好緊,肥熊都會出差,靚女話公司叫咗佢去台灣培訓,襯中午過後,肥熊上課時間,我來到了靚女屋企樓下,選了間餐聽,安排好座位,迎接我的小美人。靚女姍姍來遲,幸福滿臉。大家叫咗野食,好好享受一下,2個人的世界。

我:今天面紅紅,咁靚嘅,嘻。
C: 瞓得好、自然醒爽。
我:佢今日幾點機,幾時返?
C: 好似10:00 ,星期日中午返。
我:咁好有人陪瞓?
C: 唔知喎,見佢第一次去。
我:我哋係咪可以見2天,哈哈
係做2日才對,哈哈
C: 邊個同你做,唔知羞。今晚要同佢爸爸媽媽食飯,明天佢叫個鐘點姐姐上來打掃,要我𥄫住,佢安排好啦!
我:唔係呀!咁狗…
C: 下課佢會視訊我,我估17:00 左右啦。
我:利害
C: 佢知道有幾日會唔見,尋晚波到無睇,早早上床做咗幾次haha,平日打機飽,無1:00 唔上床,次次都比佢迷迷糊糊插醒,又比雪條我食,嘻嘻。
靚女好明顯在引我,但我受晒,保持微笑,迎接我們的性福。

我哋食完飽就返我屋企,全屋今早都佈置過,温馨又舒服,靚女上嚟當然巡視下我的主人房,一陣我哋玩嘢地方,套厕、書房、衣帽間、工人房,外面景緻耀眼,綠悠悠的草地,靚女很滿意,幫佢放好手袋及外套,就齊齊看電視,播套正片,可以有立體效果。
我哋望住對方,Cat 好吸引,我開始鍚佢,額頭、鼻尖、耳背,每個部位都錫晒佢,我發夢都想的美人,我來了。我隔住件衫慢慢咁玩,細佬開始弹起,有啲濕濕地,我哋開始熱吻,Cat 瞓响梳化,我抱住佢錫佢,大家都儍笑,我的美人、女神。

快快手除咗Cat條牛仔褲,除咗佢件小毛衣,Cat 套粉紅內衣,Tback 內褲好性感,小美人真係好靚。Cat 個波唔大,脹卜卜很好看,全身又白又滑,我自己都除咗條褲,專登唔著內褲,方便舒服啲,我一面錫,一面用細佬磨呀、推呀,慢慢咁郁,Cat 話大力啲、好舒服呀!

大家做好热身運動,Cat 起身除咗個胸圍,白兔仔跳咗出嚟,我第一次見到Cat 對波全相,真的很美!佢輕輕跪咗响地下,我怕地硬比咗个cushion 佢,我要錫住我的小美人,Cat 開始含住我細佬邊濑邊錫,小美人用双眼望望我,我就睇住Cat 的白兔仔,左摇右晃,很完美的畫面,我撫摸住Cat 啲頭髪,愛不釋手,小美人就有節奏咁含住我,構圖太精彩太美了,我用手機錄低佢,Cat 望住我,用手套弄住細佬,用口含住我的龜頭,夠淫、又精彩,玩咗一陣,我抱咗Cat 上床,用被包住大家,我抱住Cat 响床,用咀錫佢身體每個部位,用脷瀬Cat 的妹妹、毛毛!個頭夾咗响佢大脾之間,我好鍾意佢對波,又摸、又玩又錫。

C: 搾夠未?好痕
我: 好正,哈哈

我自己戴套,抱住Cat 插咗入去,有節奏地向前推送,我哋齊齊發出歡愉呻吟聲,暖暖的感覺好正。我哋換咗個姿勢,Cat 爬响床,我抱住佢屁股,响後面直接插入,好實在!睇住背部白滑無瑕,配合不斷的抽送,令細佬同妹妹間,發出滋滋的聲音。能夠插我的小美人,就更加激動,下下都全力以赴,插到最深,Cat 好大聲咁叫,老公仔大力啲、我好舒服!老婆仔我都好舒服呀!我哋抱住一齊,全世界都彷似停下了。

我的細佬夾在股隙間,慢慢又開始扯旗,我雙手抱住佢對波,賓週又再插入Cat 個妹妹,進行活塞運動,其實我真係好鍾意,佢對波,又白又滑的小白兔。

跟住我哋入咗浴室,响浴缸玩水、玩波又玩賓週,準備咗啲泡泡皂液,塗滿全身,好有趣嘅。呀Cat 話好鍾意响大玻璃前面做愛,我哋就企左係大玻璃,再次撫摸對方,我哋邊濕吻,邊玩弄對方的性器官,在鏡內清楚看到我們的快樂面容,佢白滑的車頭燈及陰部的毛毛,太正啦。我用手機拍低咗精彩的時刻,我哋依依不捨的為對方抹身,抹乾Cat 的秀髪,光脫脫的睡在床上,享受對方的體感、余香,享受我與你的性關係。

我送咗Cat 回家,才不捨的離開,此時此刻我真的愛你,你係我嘅。

圖片附件: IMG_7794.jpeg (2023-8-21 19:26, 378.4 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: 052705271    時間: 2023-8-21 22:27

大家都喜歡靚女,我知佢都有你,唔係要同你爭,但係我想佢心中都有我。
作者: 052705271    時間: 2023-8-25 00:10

老作文學

我們的小玩意(10)

同呀Cat 上床後,大家關係當然更加親密,我知佢有男人,我知佢哋晚晚都做愛,但我想住她、掛住她!

Car 工作係好認真、負責,但响性方面,呀Cat 係好豪放、好爽快,形容佢係性開放,都好合理,二者完全無抵觸,但其實我覺得佢好勁。

在公司總會尋找機會,偷偷的抱抱她、錫錫她,呀Cat 的制服誘惑、黑絲短裙,實在令人難以忘懷,公司都有很多靚仔,經常聽到他們在茶水間,討論Cat 的樣貌、身材,特别係呀Cat 對波波,係佢哋嘅重點話題。明白嘅,靚女自然吸引很多狂蜂浪蝶,客戶送花約食飯者衆,我成日問呀Cat , 有無邊個溝過你,同你去過街,佢都唔會答我,上次Ben的故仔,我煩咗佢好耐好耐,先肯爆少少我知,只透露英文稱呼,其他免問,Cat 係個好保護大家的女人。

Cat 每日都會嚟我辦公室,安排我簽文件,我就會襯機抱住佢條腰,錫吓佢,Cat 總是會欲拒還迎,有人呀衰人。有時真係大家都無咁忙,可以玩耐啲,我就最喜歡就係用手摸入佢裙底,玩玩她的妹妹,Cat 好快就會呻唸、濕濕!有時就用頂起的帳蓬磨佢個屁股隙,有時就煩住佢,要佢摸我條啫,Cat 都會好配合、好樂意大家開心下,但在公司大家都懂適可而止,偷偷摸摸調整下工作壓力。

有時佢放假在家,佢瞓醒覺我就會打俾佢,Cat 就會陪下我玩Sex phone , 攪到我成日要走入廁所自瀆,佢通常會話我知,尋晚同男人玩過什麼?响邊度玩?跟住會影啲做愛照我看,每次都會有新姿勢,大波大賓州必有的啦!我會叫佢自摸我睇,通常大家都唔影頭,影性器官大特寫、食香腸、自摸對波、挖妹妹等等!

有次佢傳咗張在床邊做愛照片比我,個男人响佢後面插佢,影到佢半邊面,反曬眼的衰樣,Cat 就對住鏡頭,面部紅紅的,眼睛半合,對波清晰雪白,乳蒂突出,好可愛,我邊看邊除褲鏈,套弄我的陽具,越玩越High。我好想睇Cat 挖自己個閪,叫佢拍咗張照片比我看,清楚見到美人用手挖自己個閪,啲毛毛很正!Cat 就話要睇我打飛機,打都出精,佢响電話不停鼓勵我,我就錄低咗賓州出精實錄,比佢睇,Cat 話佢高潮了,我就狂射出来,好鬼興奮,令類玩意。

有次佢錄左條短片,清楚見到佢哋响大廳梳化玩做愛,男人在後面老漢推車,每推一下Cat 的乳房就郁幾下,呻吟聲就叫一次,Cat 啲女優叫聲,攪到我個心都跳咗出嚟,係太性感了。佢會響電話同我一齊玩,我叫佢挖自己個閪,唔好停呀!大力啲呀!我話佢知我在大班椅,攞咗佢出嚟玩啦,我叫佢老婆仔,你對波好大好軟呀!扯到跳跳下,就影張相俾Cat 睇,佢又回我一張挖閪照,毛毛齊齊的,我就真係好興奮、兼有高潮射精,謝謝靚女給我的所有,但快樂總會有終結。

圖片附件: IMG_7970.jpeg (2023-8-25 00:14, 422.94 KB) / 該附件被下載次數 30

作者: 052705271    時間: 2023-8-26 14:04

老作文學

痴戀(11)

每次送呀Cat 回家,我都會睇住佢屋企,開咗燈或者有人影,我才會安心,我唔會即刻走,每次我都會企好耐,我想望住佢耐啲!

痴戀:個人就係痴痴迷迷

我決定要租個單位,可以日日夜夜望住她,我找地產中介協助,聲稱物業裝修,想租個大約3個月租期單位,好快有好消息,她鄰座有個合適单位,首先大厦並非同一入口,楼層高她一層,短租1個月,業主會收回,比女兒出嫁住,租金就比長租貴$3000, 我沒有去睇樓,叫中介去安排就好,又係個句,錢解决到嘅,就不是問題。

我走去深水埗,買咗啲必需品,哈哈哈,好鬼興奮。

星期六新居入伙,我懷住興奮的心情走進房間,主人房方向,正好對住她的房間,書房向左方向,就係她的大廳,兩間房都有大窗台,有窗簾!我用望遠鏡,指細地觀察一下,她大廳有80%地方可以𥄫到,包括梳化、電視、大門入口,大廳左面係盲點,應該係餐枱,我間房可以看到佢主人房全景,她沒有窗台、大床橫向貼窗,左面係門口,實在租得好,完全滿足我的慾望,在深水埗買咗兩個鏡頭,向下對準她的家,哈哈哈!我在書房安排咗張書枱,還準備了張舒服的椅子,我從電腦就可以清清楚楚,𥄫到佢,太興奮啦。

C: 响家裏都唔會著衫,方便隨時做愛。

係就正啦!

今天是星期五,我送咗佢返屋企,我就上去新屋,我冲咗個凉先,舒舒服服等睇波,見到她們開始食飯,電視睇緊東張西望,完全係我心中所想,CCTV 很清晣,我将全屋燈較暗,小心進行儍佬的偷窥計劃,我邊睇電視邊𥄫女,没有甚麽興𡚒的事,見到Cat 換咗件T 恤,應該係洗完澡就上床玩手機,男人就响梳化打機。

我用望遠镜鎖定目標,眼定定咁望咗她成粒鐘,望住她原来都好興𡚒,這種感覺令人懷念,大約 24:00 左右,男人離開了梳化,廳燈也關了,睡房門打開了,走廊的燈投影在男人身上,背影的男人好高大,光脱脱的男人關上了窗簾,房内有暗暗的燈光,晚安啦靚女,今晚睇夠。

嬲嬲地開咗電腦睇AV, 除咗條褲玩賓州自娛,月光投影在她的窗上,窗簾如魔法般打開了12吋的寬度,你如何知道我所想呀! 我用望遠鏡調教最佳角度,在暗淡的月光下,看到男人在老漢推車,佢哋响床邊度玩緊,男人每下的推送,呀Cat 對乳房就郁幾下,Cat 半臉面容、乳房清晰可見,佢哋在床邊做愛,如果沒有望遠鏡偉大的發明,外面係唔會睇到,對住街外面做愛,確實增加不少刺激感。

偷窺的刺激、興奮,實難以文字形容,親眼睇到自己的女神,同男人做愛,那感覺很誘惑,我感覺自己同佢地同步呼吸,我套弄的節奏亦一致,可能係群交的感覺,令我性衝動。

男人將靚女推向大玻璃,乳房壓在玻璃上也變型了,男人好快就退回床上,那刻給靚女好大的刺激吧,偷窺狂就更加High High !!  窗簾好快又回復原狀,即係睇唔到,哈哈哈,大約30分鐘左右,房燈關了,係好刺激呀!但我未射出,攞住望遠鏡𥄫嘢都好累呀!

經過7 天的實踐,我初步掌握了靚女的家居做愛情序。當我們見面時,從旁打聽的與實況相乎,我每朝接靚女,最愛的問候句,就是尋晚有無做愛,响邊都玩、玩咗咩嘢,靚女係會好爽快咁話我知,因為費事我煩佢,嘻嘻。

之後我問個天文愛好者,借咗個天文望遠鏡,體積唔大!佢可以提供更優質的視覺享受,暗瘡都望到,哈哈。

好快就1個月啦,𥄫到嘢次數其實唔多,但每次偷窺成功,都會有無限快感!有次飯後,男人又响到打機,靚女洗完澡出嚟,响廳除咗件T,佢唔想男人打機要同佢玩,佢坐喺男人大脾,喂條仔瀨波波,好淫呀!有次就𥄫到靚女,好似狗仔咁,爬到男人大脾,攞咗條啫出嚟玩,最後男人都係投降,抱咗靚女入房,關咗簾睇唔到下集,但都樂趣無窮。

偷窺狂能夠同人分享,會更有成功感、快感。有個星期六,我決定話比呀Cat 知,我响對面樓偷窺佢,Cat 仍然好平淡,不過佢問我。

C: 响邊度𥄫我?
我:12座D室
C:𥄫咗幾耐?
我:快3個星期
C: 好High 啦
我: 超級興奮
C: 想唔想更加開心
我:想
你問我答,爽快

同日晚上,她們無在家吃飯,約10點左右回家,佢著燈我就開工,靚女洗完澡換咗件吊帶睡裙出嚟,胸騷半露、白白的小白兔約隱約現,佢客廳燈光很好,我盡力去調教鏡頭,要𥄫過飽!

男人洗澡後就坐响梳化,靚女坐咗响男人大脾上,慢慢咁磨,上面就開始濕吻,男人抱住靚女,用手大力咁搾佢屁股,鏡頭就响正佢地左側面,靚女幾次望住呢個方向,淫淫的笑,佢知我偷窺緊佢,所以佢哋無關燈、响廳到表演,謝謝你呀!

男人除咗佢條吊帶裙,靚女沒有帶胸圍,小白兔好大好白,跳下彈下好可愛,男人大啖大啖咁錫,好正呀!靚女主動跪咗响地,男人攞咗條賓州出嚟,比佢含住,真係好粗好大條,靚女用雙手套弄住,用口含佢個大龜頭,佢哋好配合又好純熟,靚女重要不時望下我,好頂引呀!

男人扶咗靚女起身,兩個人換了個姿勢,靚女面向客廳窗口,佢就响後面插咗入去,我清楚看到靚女對車頭燈、同個閪,啲毛毛都清晣可見,男人好勁下,大賓州每下都插到頂,見到靚女眼睛半合,面帶紅霞,男人玩咗15 分鐘,就抱咗靚女入房,見到佢放咗靚女响床,2條友光脫脫咁抱住,跟住見男人帶返個套,順手熄咗房燈,偷窺狂只能看到2個人影閃閃,當晚就沒有下文。

1個月租约期满,满足了這個偷窥狂的性慾。現實生活中,可以夢境成真嗎? 感謝月亮之神吧。

圖片附件: IMG_8007.png (2023-8-26 14:51, 602.35 KB) / 該附件被下載次數 27

作者: 052705271    時間: 2023-8-27 11:12

老作文學

你有愛過我 (12)

由性伴侶進化為知己情人,我的心已經只有她,响公司她全力配合、支持我,在性生活上,她給我激情、溫馨、新鮮感,我得到前所未有的快樂,她牽引着我的心,我已經深深愛上了她。

她當然沒有放棄男人,至少她的心中應該有我。

從開始迷上了她,她是我的女神、美人,我必定全力去保護她、滿足她。在我內心深處,有著更深層次的感受,我沒有告訴過她。

我感激她。

上天總有安排,快樂的日子,不會永遠陪伴你,今天接到公司通知,要調我到新公司,這幾年的努力成果,換來我晋升機遇,沒有什麼太大的興奮,我們的工作就是這樣。

午飯時我告訴了她,她的反應也很平淡。我決定了由今日開始,用余下的日子,每日都痴住你,你要早午晚都陪住我,我知道唔可以替代他,但我想你永遠都有我,可能好好笑,大家都開心過。

離開的日子將近,我想Cat 陪我玩,下午佢請咗假,我們去咗附近酒店開房,大家都希望有個美好回憶,入房呀Cat 同我口交,我除咗條褲,等佢含我,Cat 坐响梳化,彎低腰瀨我條野,佢好慢好深咁含,佢用手套弄我條啫,好舒服!呀Cat 不時用眼睛傳情,我感覺到佢對我的愛,我拍低咗佢含啫條片,Cat 啲眼神好吸引,我除咗佢件冷衫,除咗佢件衞衣,淨下性感的胸圍,白白的乳房,如小兔般,彈跳起來,令人愛不釋手,我開始含住粒乳蒂,輕輕的咬下佢,Cat個身震咗震,我怕佢太冷,我就抱住佢,小白兔比我緊抱住,我慢慢咁錫她,用舌頭舔她的鼻尖、額頭,Bb 我好鍾意你。
我除咗條褲,用條賓週磨佢個閪,我自己帶咗套,Cat 穿咗性感的T Back ,用條嘢磨咗一陣,Cat開始同我一齊呻吟,我挑開條T back 插咗條野入去,我盡咗全力去取悅她,佢開始大聲呻吟,我希望佢會記得我… 條啫!哈哈。

射完後我抱咗呀Cat 上床,我哋面對面瞓咗响床,我仍然抱住她,我用最近距離睇住呀Cat, 大家都無出聲,我撫摸住她白滑的背部,没有任何的暇疵,沿住條腰一直摸到屁股,我用心去撫摸佢,希望這感覺永留在我記憶之中。我條賓週同步去探索毛毛下的小穴,呀Cat搾住我條啫放咗入去,我們又再緊緊的溶為一體,無任何的縫隙,好自然好舒服。

你一定係我今生最愛的人,感激你給我機會,可以抱住你,我的美人女神。

我送咗小禮物給她,呀Cat 會喜愛的東西,我唔係要去天涯海角,但我清楚[夢醒時份]。

幾年後我再遇到她,我問呀Cat, 我好想知,

我:你係我今生最愛的女人,最感激的女人,你有愛過我嗎?
C: 你好長氣,梗係有。
我:可以鍚我一啖嗎?

最感激的女人,她無理我,哈哈哈。

圖片附件: IMG_8016.jpeg (2023-8-27 11:38, 94.04 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: 052705271    時間: 2023-8-27 23:40

寫後感:用咗 12 日寫咗12 段故事,包括自己喜愛的環節、幻想的環節,睇咗咸濕故仔咁多年,自己都想去老作一個,終於鼓起勇氣,老作番次,故事內容函蓋車震、3P, 偷窺、酒店、公司、制服誘惑、公幹、旅行、裸聊等等。

落筆不久,已開始感覺到技窮,寫啲環節、描述技巧、感情都開始大同小異,又要去睇睇、參考各位大哥的文章,再堅持下去,之前睇好多大哥的作品,好似追小說般,作者文筆實在很好,咸故都會好吸引。

如大哥鼓勵,有啲真有啲假,有時寫到笑,有時寫到自己都想射,寫咸故都實在幾好玩。
作者: devil2006    時間: 2023-8-28 17:26

支持原創故事, 努力加油
作者: 052705271    時間: 2023-8-28 21:52     標題: 回覆 21# devil2006 的帖子

多謝大哥支持,小弟會繼續多寫咸故!
作者: 052705271    時間: 2023-8-31 01:01

今天係超級藍月亮,藍藍天空高挂我的夢,月亮令我又再想起我的女神、美人,調到新公司好快又半年了,忙忙碌碌的工作,没有減少我對你的思念,你美麗、快樂的臉容,標緻的雙乳,又白又滑的肌膚,配合纖瘦的小蠻腰,結實的屁股又圓又大,两對小長腿中間,隐藏住黑色小山丘,濃密的捲毛毛,神秘美麗,别緻的陰部真係引死我。所謂情人眼里出西施,我的眼中就只會有您,對你有著無限的幻想,满满的堆在我的腦袋内,好想佢快啲消失,我就可以擁有你,每晚插住你、抱住你、搾住你波波就會係我,冲完凉喂你食大香腸,就會係我,哈哈哈!得唔到的永遠係最珍惜,最渴望想得到。

圖片附件: IMG_8122.jpeg (2023-8-31 01:03, 922.2 KB) / 該附件被下載次數 2

圖片附件: IMG_8122.jpeg (2023-8-31 01:04, 754.67 KB) / 該附件被下載次數 29

作者: 052705271    時間: 2023-9-2 00:06

我的老作文學

共享快樂篇(1)

我哋响唔同地區上班,如果我想見你,總會安排都時間,可能不是每天吧!當日知道要去新公司,想到不能每天見你,真係有啲生離死別感覺,就係我太喜歡你、太想你啦。

當新公司業務上咗軌道,我開始多啲出嚟見客,順便同靚女食午飯,接佢放工,我知道没法取代男人,因為靚女都喜歡他,我希望有天,你心中就只有我。

其實靚女性生活開放到什麼水平,我還未太瞭解,但可以肯定的是,佢肯定勁我9倍,我與她的想法,其實有明顯差異,係我趕不上。

有日我們在談天,其實我好响往靚女過往的3p經歷,我們間應該老實啲,係我好咸濕,喜歡聽你的群交故事,令我超級性興𡚒,我在言語間都表現出来,靚女絕對感應到。

我:你玩過幾多次3p?
C:唔幾得啦!咁耐了
我:你會主動找Sam&Don玩嗎?
C:唔會呀!每次Ben都响到
我:Why
C:我同Ben想開心,先找佢地一齊玩,呀Ben同佢地好夾,所以先至好玩!
我:我可以同佢哋一齊玩嗎?
C:唔會啦!水平唔同,大家玩得會唔開心。
我:哦!問下啫
C:你想玩咩?你找partner,我陪你玩。
我: 真的嗎?我怕我聽錯呀!
C:我鍚你,想你開心,先陪你玩吓。
我:甜呀
C:我最鍾意係2個男人服侍我,太多條啫,刺激但唔正!
我:我的天呀!4p你都玩過,呵呵呵!

响邊度?同邊個玩呀!我好興𡚒呀Cat姐。

C:應該係Ben北角屋企,父母個日返咗加拿大,星期五有波睇,佢哋約好齊齊撑德國。
我:又係倫敦個3條友
C:係!佢地去完老蘭飲野,跟住回家睇波,佢叫我上嚟一齊睇波,四條友都穿德國波衫出席。
我:點環境呀
C:你鍚我就話你知,嘻嘻
我即刻抱住佢,强吻佢,哈哈

C:我都係穿德國波衫,無戴胸圍,穿波褲,件衫同條褲都係Ben的,所以好鬼鬆身。大家都有啲醉哋意,睇波就最好氣氛啦!

我哋坐曬响大廳梳化,前面茶几放滿啤酒、小吃,大家邊飲邊吃、邊睇邊玩,唔知邊條𨶙樣,買咗幾盒避孕套,放定係茶几,超你。呀Don就選擇坐响地氈,捱住張梳化同我對脚旁邊,我就坐响Sam&Ben中間,德國隊攞波舉脚就射,我哋好鬼合拍,全部人企晒起身玩人浪,我件衫又鬆又大,對波就左摇右擺,大大的衣领,自然就開始吸引男仕的目光。

Ben首先鍚咗我幾啖,我就還拖抱住佢濕吻,Ben揭起咗我件波衫,露出了又圓又大的下半球,隻手摸住我對波大力咁榨,攪到我好興奮,其他2位男士就睇住我對波比人搾,大家好開心的淫笑,Ben睇住我,知道佢想大家一齊玩,我笑住回應咗佢嘅要求,佢抱住我、在耳邊好溫柔好細聲咁講..

Ben:我會令你好開心

男仕們都很雀躍、都動起來了。
我腳邊坐住呀Don首先轉身,佢看住我儍笑,我見佢條嘢已經頂起咗條波褲,佢用手由大脾開始,慢慢摸進我的波褲內,寬鬆的波褲好容易就摸了進來,佢發覺我無穿内褲,就開始用手指去挖,陰部縮下震下,好鬼舒服呀Don。
Ben坐响我右面,拉開咗自己條波褲,硬拉我的手放進去,我開始搾住佢條賓州盡力咁套弄著,Ben在耳邊含住我耳珠,發出低沉呻吟聲。
Sam最大隻的ABC,佢用口含住我的乳蒂,好喝望咁咬住佢,我好痕好興,左扭右扭想避開佢,Sam都想我玩佢條嘢,攞咗出嚟比我玩,好粗好大條大香腸。

在足球、啤酒、性愛的氣氛下,各位波友都很開心,性器官都準備好了,出晒水週圍都係,啲男人全部都除咗衫褲,三條扯到爆嘅賓州圍住我,何其壯觀,全部都彈下弹下,準備比我玩、比我含,係呀含𨶙呀!好大好粗的𨶙。
呀Ben叫我舉起雙手除咗件波衫,小白兔就弹咗出嚟,又白又滑人人都好愛她,左右一個壯男夾住我,賓州就比我搾住玩,佢两个就搾我对波玩,後面係呀Don佢用條嘢插入我大脾中間,同我齊齊扭動屁股,快感满满哦。Don坐咗响梳化,佢條嘢已經率先插入我陰部,我就坐咗响佢大脾,Don响後面抱住我,大家有序地進行活塞活動,都好舒服呀!右面嘅呀Ben就企咗响我側面,將條大賓週一下一下插入我口内,左面的大隻ABC 繼續玩緊我對乳房,我就幫佢打飛機,没有人係閒著,都盡情享樂中,

我:Cat我扯到爆啦!你都幫吓我!
C:又要我講,還要我服待,大佬呀!
要邊樣?
我:講!嘻嘻

C:大家都轉下姿勢,排隊輪住插我啦!Sam坐咗响梳化,我就爬咗响梳化上,Ben就嚟個老漢推車,Sam可以望到我吊吊吓的乳房,用脷去瀨瀬她,Don 就走咗去開錄影機,將淫亂的場境錄低,並用投影機放大在銀幕上,叫聲好立體,正呀!

大家都插完、玩夠!啲精液射滿我全身,我們一齊去咗按摩池玩,泡泡液玩到週圍飛,乳房、陰部、陽具都佈满白色泡泡,富人居所就係夠大,所有傢俬、浴室都係大,4P都夠晒位玩,我前後一直都插住一條嘢!沒有空位,大家都好盡興,

三個ABC齊齊瞓响超大床玩,大家都光脱脱,繼續享受性愛活動,ABC壯男輪流插入我下陰,佢地實力相約,每下都令我死去活來、高潮迭起,他們都好鍚住我,慢慢一下一下咁插入嚟,係好舒服!2位壯男抱住我,搾住我對波瞓著了,下面那位就瞓响我陰部,一面玩閪睡着了,大家都舒舒服服進入夢鄉。

早晨醒來,柔和的日光照耀在我身上,床上就剩低呀Ben,佢响後面抱住我,條賓州軟軟的痴住我屁股,佢慢慢地睡醒了,又開始慢慢咁玩我對乳房,好温柔好舒服,暖暖的賓州開始騷醒,向我陰部昂頭試探,变硬的龜頭開始插入我下體,哦好舒服、好暖的感覺,Ben錫住我耳朵,好温柔咁問我…

Ben:Cat開心嗎?
C:可以呀!你舒服嗎?
Ben:舒服,謝謝你。

聽完故仔心情好激動,好渴望可以参予其中,另一方面我又好煩呀,找邊個可以做我partner呀!機會難逢,能力、樣貌唔可以相差太遠,必定唔可以勁個我,唔可以爆我大鍋,要信得過、無性病,有得玩、又好鬼好鬼煩呀!咪縮呀靚仔、失禮Cat 呀!

圖片附件: IMG_8205.jpeg (2023-9-2 00:06, 506.3 KB) / 該附件被下載次數 28

作者: 床上真空的樓主    時間: 2023-9-3 22:25     標題: 回覆 24# 052705271 的帖子

寫得幾好呀,樓主加油呀
作者: 052705271    時間: 2023-9-4 01:09     標題: 回覆 25# 床上真空的樓主 的帖子

謝謝支持、鼓勵!希望大家都睇得興奮。
作者: 052705271    時間: 2023-9-5 02:49

半夜三更想起呀Cat, 好想同你做愛,好想好想你呀!
作者: 052705271    時間: 2023-9-5 14:19

老作文學

共享快樂(2)

坐响奈雪嘆下霸氣草莓,無無聊聊又想起她,半個月無見啦,平日我們很少電話聯絡,文字通訊更加冇,費事有人見到少氣,佢毎日零時10 分,就係做全身檢查,檢查身體再檢查手機,女神咁正真係無辦法,狂蜂浪蝶日日都有,唯有𥄫實啲、得個知字、比啲壓力她啦!如果真係有用的話。

人選决定了找Henry Diu佢係我大學同學,在外資證券公司做高層,我們唯一相同喜好就係𥄫女同溝女。我通知咗佢有野益佢,女神可以齊齊玩,絕對安全、女主角係白滑無暇、女神級,佢聽完就立即答應,玩乜由我安排,大家唔會知:你是誰。

地點當然要特别、安全,Henry 公司有隻中型游艇,專門用来招呼貴客及大老闆,今次活動最佳地點,就係呢隻遊艇。遊艇的配套設施完備,包括室内的主人房、浴室、衞生間、厨房、客廳、駕駛艙,有甲板平台,敞篷和健身房、ktv等等。

最勁係Henry 有船長牌,大海任我哋去,响維多利亞港中心做愛,何其偉大呀!我實在聰明,安排得太好了。

安排妥當後,我便通知她,星期五晚深灣遊艇會,証券公司宴客,集體性活動。

她笑住同我講:好呀

當天大家準時到達遊艇會,彼此心情都挺開心、興奮,互相介紹了英文名,就開始用餐,席間大家淺嘗餐酒美食,兩個男人就開始吹水,Cat 給我們逗得哈哈大笑,放低了工作壓力,在輕鬆環境中暢所欲言。大家都係剛剛下班,穿的都是西裝、套裝,可能有點俱緊,但女仕穿的,就係我最喜歡的著裝,緊身外套、短裙、黑絲!

享用完晚餐,我們就齊齊上船,我跟在她後面,看到她的緊身短裙、黑絲高跟鞋,情不自禁咁摸咗佢一下,多麽的緊緻、幼滑的感覺。Henry安排好船長及人員,保證不會打擾我們,船上空間就只會有我們三人,遊艇開始向銅鑼灣方向駛去,我們在客廳聊天、飲酒,大家開始講到性愛話題,彼此關係亦變得熟悉,客廳氣氛亦開始熾熱,互相接觸撫摸下,摸摸腰、親親面!

Cat 要去浴室洗白白,我哋2個就開心盤算、淫笑,迎接我們的性愛活動,從未有過的期待,我同愛人女神玩多交。

遊艇亦開始駛入維港,兩岸迷人的燈火,令人更加興奮,遊艇內四週淡黃的燈光,配合柔和的音樂,呀Cat 已經穿換了性感內衣出來,黑色花花蕾絲前扣胸圍、同系丁字內褲,剛好遮到黑色的毛毛,加上黑色吊帶襪褲+ 黑色高踭鞋,佢係挑逗緊我哋,女神中的淫娃,完美無瑕的身材,充實的乳房配合得天衣無縫,屁股豐滿有肉、充滿彈性,從後面插入一定好舒服。

圖片附件: IMG_8167.jpeg (2023-9-5 15:04, 139.19 KB) / 該附件被下載次數 30

作者: 052705271    時間: 2023-9-5 21:21

共享快樂(2.1)

我抱住佢同她濕吻,脷搭住脷互相探索興奮的來源,見到Henry 亦開始用手撫摸Cat個胸圍,為佢個乳房按摩,2個男人用頂起的帳幕,爭相向Cat 大腿兩側磨擦,渴望女神快啲嚟搾我,自己越磨就越興奮,女神用手去摸我哋條嘢啦!20:00維港兩岸响起音樂,燈光匯演開始啦!呀Cat慢慢拉開我哋條拉鍊,攞咗我們2條賓州出嚟,隨著音樂及燈光閃爍下,玩弄緊我哋條賓州,世界第一打怪物,我自己有升天的感覺。我看看呀Cat ,見到佢好鬼淫、還有好得戚的笑容。

我哋知道Cat 企响到有啲累,扶咗佢响梳化坐低,我們居高臨下,清楚見到女神露出了上半球,即將彈出來的小白兔,又白又滑人見人愛,男仕都脱光了衣服,我用消毒紙巾,清潔下条嘢,凉凉的好似舒服啲,Cat 開始幫我哋口交,左右两條啫都遞到佢口邊,總希望佢先為我服务,Cat 先含住我條嘢,用右手把弄我的2粒波子,好𨶙舒服,左手就套弄Henry 條賓州,我無興趣去望佢條嘢,我正享受緊心靈的音樂、還有女神為我的口交,佢含𨶙住我、條脷响龜頭係咁轉,我一下一下送入佢口中,含咗10 幾分鐘,Henry 已經按耐不位,摸摸呀Cat啲頭髮,呀Cat 明白佢想點,轉手將Henry條嘢放咗入自己個口,手就玩住佢條嘢,脷就瀬佢個龜頭,佢哋都開始呻吟,呼吸節奏如此的配合。

我失去了Cat 的口交服務,當然係十分失落!細佬半扯未扯起,有啲不快,我坐低咗喺女神旁邊,拉住她的玉手去套弄我的啫啫,自己又郁下郁下,配合住女神的套弄,好爽好爽啦!我用手伸入去呀Cat 個胸圍,用手指夾佢粒乳蒂,攪到女神左閃右避,很是有趣;佢搾我條嘢,我就挖佢個閪,移開條丁字褲,又玩下佢啲毛毛,我每挖一下,Cat就縮一下個閪,啲淫水噴曬出嚟,我就比佢搾到扯晒旗,夠曬硬啦!

我:想我地邊個插你先
C: 我想你條腸,大肉腸
H: 快𨶙啲𨳒夠佢啦

我換咗個位,呀Cat 坐咗係我大脾上,條嘢郁郁下就插咗入女神個閪,好深咁一下一下插上去,雙手抱住佢個胸,夾住佢粒嘢,Henry 就企响呀Cat前面,享受呀Cat的口交,Henry 輕輕用手抱住呀Cat個頭,令佢可以大口大口咁含落去,好深好入,我哋三個人嘅動作已經好一致,呻吟聲都齊上齊落,呀Cat叫聲最大,全身扭動,享受三人性愛的快樂。

三個人都起曬火,嘻嘻哈哈在廳玩過夠,兩岸燈火停下,遊艇駛出熱鬧的海灣,Henry 用毛巾包住呀Cat , 抱咗佢上甲板玩,天氣很清涼很舒服,四週都無船,天空佈滿星塵,Henry 解開咗女神個胸圍扣,小白兔彈咗出嚟,佢用口輕輕咁咬佢,Cat 個身震晒,好刺激!我站在女神後面,用賓州插入佢脾隙,做下活塞運動,我哋2個除曬呀Cat 的內褲、絲襪,佢仍然穿着黑色高踭鞋,三條友都係光脫脫,站响甲板上,天空海闊最宜做愛,甲板上鋪咗厚毛氈,我們三個瞓咗响地氈上,女神左右逢遠,2條賓州任其選擇,Henry 在側面輕輕抬起女神隻腳,將條嘢插咗入去,盡全力咁抽送,希望女神舒服啲,叫得大聲啲!我就攞條嘢比女神含呀,三條友上上下下咁抽送住,好正好正!女神光脱脱咁比我哋玩,好玩好玩呀!女神嘅呻吟聲好正,叫到我哋性起。

快樂日子好快過,我哋整理好衣裝,遊艇已經回到遊艇會,我哋三條友互相擁吻咗,臨落船呀Cat 贈送咗,我哋每人口交一次,好快樂感又射咗一次。

我同呀Cat call 的士先走,上車我用西装蓋住Cat 大腿,條裙太短怕佢涷親,全程我都用手响佢下面插住佢,我錫咗呀Cat 一啖,美人女神好索好正,我今生今世都難忘的性愛生活,呀Cat 送給我的最珍貴回憶。

圖片附件: IMG_8356.jpeg (2023-9-5 21:25, 825.77 KB) / 該附件被下載次數 31

作者: 052705271    時間: 2023-9-8 23:47

老作文學

藍月亮(1)

時間係會令感情淡忘,每事高潮過後,就一定係低潮,我們的相處好像涷結在那一刻,再没有進步過。情到濃時的老公仔、老婆仔稱謂没有了,每天早午晚都要在一起的光陰消失了。

大家不在同一公司,大家話題少咗,見面都係閒話家常,最明顯係性話題没了,没有親密接觸,接吻、摸摸波波、搾下賓州都忘記咗,佢望住我再没有那刻甜蜜、激情,每次中午去陪佢食飯,佢都係話好忙無時間食,等她放工就係寒喧幾句,到站就回家,感覺佢係應付我,我自問真心愛她,我唔想失去佢,我好苦惱呀!我想時光倒流,返去我們親密的時間,我想要佢,我想做佢唯一的男人。左思右想,精神開始好困頓,我要重新振作起來,這個狀態太没氣了,我要加油。

由那天起,放工後我開始去跑步,沿住海邊不停咁跑,希望運動可以幫我找回自我,跑到海邊盡頭,真的累了,我站在岸邊遠望大海,今天又遇上超藍月亮,佢係最接近地球、接近我,我向月亮之神,大聲呼叫呀Cat!我好掛住你、我唔想失去你,我要陪伴在你身邊永遠永遠,我瘋啦!
作者: 052705271    時間: 2023-9-10 00:54

我是兔 (2)

尋晚發完顛,我模模糊糊咁張開了眼皮,發現自己係一個深藍色的鐵籠中,籠裏面有塊鐵板,有的草、有的水,鐵板應該係用嚟散熱,有的涼感。陋生的環境,係個住宅單位,屋內有傢俬電器,陽光從窗外照進来,窗户緊閉,四週寂靜無人。

我定定神,清楚見到自己灰色、毛茸茸的雙手,嘴巴旁邊有幾條長鬍鬚,唔𨶙係呀拍戲咩,我變咗一隻兔仔,我嚇到彈咗起身幾吓,用隻手係咁抓
個籠,想平衡下自己心情,週圍係咁望,在前面塊落地鏡中,我清楚睇到了自己,我真係變Q咗隻灰白色的兔仔呀!你老味、痴𨶙咗呀!我用盡方法去求証,現在發生咗什麽事?我不是在夢境,我活在人類社會,但我真係隻兔仔,腦袋卻是個人,我無法理解,為何會存活於兔子身上,我絕望到暈咗。

開門聲打破了寂静,亦嘈醒了我,兔仔的視覺,見到第一個男性人類,出現眼前,好巨大成個黑人咁,佢放低咗個背囊,就攤咗响梳化玩手機,八卦減少了我的恐惧心,我在籠裏面探頭觀察,條鬚郁下郁下,黑人除咗件T恤,一邊飲可樂,一邊响到打游戲機,佢全神灌注打機,當然係無視我的存在。

我亦無再八佢,繼續觀察四週環境,单位設計有两間眼鏡房,廳前面係電視及梳化,旁邊係窗,廳後面是餐枱,左面就是厨房、厠所,有個好大的展視櫃响廳,放滿了各種各樣的毛公仔,我個籠就在厠所門口,我可以看到廳的全貌。

我又聽到開門聲,八卦的我走去𥄫𥄫,一個女聲人類出现,佢開門見我八八卦卦,除咗鞋大聲講:bb今日乖唔乖,有無百厭。我原來叫bb, 我郁住2條鬚,眼仔碌碌望住佢,心想:邊位呀!靚女。佢真係好靚。靚女入咗左面間房,攞住啲衫入去浴室,咁熱梗係洗白白先啦!個巨人就入咗廚房,應該係煮飯啦,大廳掛住個卡通時鐘,每小時會報時好有趣,望望差唔多20:00 了,靚女出嚟啦,佢走過嚟打開咗個籠。

靚女:bb出嚟玩。

我跳咗出籠週圍咁望,定定神、彈下彈下咁,走咗去靚女旁邊,用手爬咗上佢隻脚,眼仔碌碌咁向上望,兔仔視覺,見到靚女件闊身睡衣內,穿咗可愛的胸圍、還有同款的小內褲,在燈光的透視下,份外性感,第一次感覺,做兔仔也不錯。

圖片附件: IMG_8580.jpeg (2023-9-10 01:02, 1.39 MB) / 該附件被下載次數 29

作者: 052705271    時間: 2023-9-11 01:04

如願 (3)

我好似坐直升機咁急速上升,靚女將我放咗响手掌,太快了攪到我頭暈暈、眼花花,慢慢休息下來,郁下啲長鬚,定定眼看住靚女,不是發夢吧,真是您嗎?我用兔仔視角清楚見到,眼前就是我的美人女神呀,呀Cat 用嘴嘴錫錫我鼻鼻,摸摸我的頭,好甜呀!

我真的變咗Cat 的bb, 月亮女神真的聽到我的呼喚,感謝你眷顧我、讓我完夢。

Cat 放返我下來,她們去咗吃飯,三餸一湯有魚、有菜,幾健康的晚餐。
我跳下跳下入咗左面間房,佢無開燈黑黑的,鼻仔郁郁八八卦卦,這間原来係書房,我走咗响書枱底,眼仔碌碌咁𥄫嘢,房内有部手提電腦,週圍放满了游戲機配件,還有些雜物,整整齊齊啦。

巨人:bb你响邊
我無理佢,叫邊Q個,繼續响書房攪攪震。

她們食完飯,巨人去咗洗碗,靚女就返咗入房睇唔到佢做乜,過了一會,赤裸上身的巨人返嚟,繼續坐响梳化到打機,個卡通時鐘報時,响咗了好多次,靚女响房叫咗幾次,巨人應咗佢就繼續打機。

大约係1:00左右,見巨人入咗嚟書房,抱咗我返鐵籠關上了門就入咗房,頂又係整到我頭暈暈、差啲想嘔,條友阻住我去玩,我初嚟步到當然要週圍去參觀下啦!我用手推開咗個門,跳下跳下走咗出嚟,先走咗浴室玩,攪到毛毛都濕晒,轉頭走咗去左面房門口,睡房有燈光,兔仔視覺見到咸濕嘢,向上望見到巨人個大屁股,响到插下插下,八卦又行近啲,仰頭再上望,見到一條大賓咗插住個閪,每下都盡力插入去,見到賓州好多捲毛,好醜條嘢!佢哋已經完全結合,賓州响個閪都不停出出入入,發出滋滋聲音,靚女好大聲咁呻吟。

C: 大力啲、插入啲呀老公仔,好舒服好舒服。

巨人就發出哦哦的聲音,在燈光下見到靚女爬在床邊,2隻小白兔吊响半空,搖搖欲墜、乳蒂清晰可見,巨人用雙手搾住白滑的乳房,夾住粒粒把弄,加上賓州活塞活動,每次又入又深,靚女達到了性高潮,淫水如灌流出、水花四濺,巨人亦仰天長嘯,全身一震、全部精液射入了佢子宮,靚女亦大聲叫住,好舒服呀!稍作清潔後,大家亦相擁而睡,巨人條賓州插住靚女下面,雙手抱住佢、玩波而睡。

睇完好爽,彈下彈下走咗去梳化旁,見到部游戲機條電線,突然牙痕大發,咬鬼咗佢幾啖,跟住繼續探險,太陽差唔多起床,我就跳番入籠,笑住咁瞓覺,模模糊糊聽到巨人咆哮,

巨人:呀b你想死,咬爛晒的電綫,電死你呀!

我扮死繼續瞓、甜甜的睡。

圖片附件: IMG_8743.jpeg (2023-9-11 01:05, 330.73 KB) / 該附件被下載次數 23

作者: 052705271    時間: 2023-9-11 20:48

老作文學

奇遇(4)

我好想你陪住我,月亮女神有這樣的安排,可以如願了。

在家安頓下來,每日八八卦卦都收到很多資訊。巨人叫呀健,係體育中心負責籃球項目,佢應該有6呎高,年齡大約30,見咗佢哋幾次做愛,佢條嘢好巨好粗,每次做愛都做足前戲,每晚玩足60分鐘,佢好準時上下班,每天19:00 就返到屋企,負責家居膳食及清潔,佢哋間中都在家開飯,每日主要活動係上網、打機同做愛,假日早上也會做愛,巨人最喜歡無套中出,親密又舒服。

靚女叫呀Cat , 在知名財務公司做,佢好靚身材又正,公司好多網上廣告,都係由靚女做主角,係公司明星職員,佢好忙每日都會加班,又經常同高層公出,好有職業女性味道。但在家就係巨人的寶貝、親密的性伴侶,Av有的佢哋全部都會做,佢嘅叫春、呻吟聲音,同Av別無多樣,佢嘅口交、手交、乳交正到你升仙,佢用條脷都瀨到你射精,佢肢體動作、完全配合你的抽插,柔軟的身體,令你响不同角度可以插入,讚住咁多!等我睇多幾日再同你報吋。

每週三下午,會有鐘點姐姐來打掃,佢叫順姐40 幾歲,有密碼自出自入,打扮年輕、大波有身材。

這對情侶同居快三年,巨人對靚女好專一,佢嘅性生活,令靚女好滿足好充實,巨人樣貌一般,但身材都幾高大,最吸引靚女,就係佢條巨州,拍拖以來,基本上日日做愛、夜夜射精。

今晚我又走咗去書房玩,眼仔碌碌、週圍跳,望出大廳見到,巨人在梳化恰眼瞓、打機,佢冲咗涼啦,著住條底褲响都hea, 靚女响睡房玩手機,等巨人入嚟做愛,巨人未打夠就唔肯入嚟,靚女自己响度睇咸戲,越睇越想要,佢就響床頭櫃,攞咗條黑色假賓州出嚟,條嘢轉下轉下,就插咗入下面,好鬼正呀!靚女反晒白眼、响到呻吟,巨人聞聲就走去房間,八卦的我當然靜雞雞跟住佢,我唔敢行太近,怕比巨人踏偏,殘廢就夠死啦!

我响門外參觀,條鬚就左郁右郁,靚女正响受緊自慰的樂趣,未有察覺佢入咗嚟,巨人攞咗條賓州出嚟自己套弄,同時享受靚女自慰的淫樣,巨人已經好興𡚒,將條嘢塞咗入靚女個口,靚女望住佢笑,哦哦咁含住佢,巨人將條嘢前半部塞咗入去,在口内左轉右轉,靚女啲口水飛曬出嚟,下體在假州的刺激下,靚女開始抽搐,全身扭下縮下,巨人攞咗條嘢出嚟,用真啫換咗條假啫,企响床邊出出入入咁插下去。

跟住佢哋都上咗床,我跳下跳下又行近啲,見到美人坐住咗巨人條嘢,忘我地扭動身軀,巨人條嘢就响上頂,每頂一次、大家就呻吟一次,摩擦發出的滋滋聲,此起彼落、嘆為觀止。

2條光脫脫的身體,互相擁作一團,精緻的乳房又白又大,在身體帶動下除意擺動,2粒乳蒂美如如水蜜桃,在燈光影照下特別誘人,巨人用雙手搾住美人對波,任意咁玩弄,在波上留下幾道指紋,騎馬的感覺真爽,靚女策馬揚鞭、巨人一瀉而出,2人相擁濕吻,樂極而出,我就彈下彈下跳回個籠,個心跳得好快、又有啲驚,動物本能也,繼續眼仔碌碌、週圍望。

每晚嘅真人表演,精彩絕倫、更勝觀看AV 電影,某情度上填補我的空虚寂寞,我見住你就不用想你。

圖片附件: IMG_8201.jpeg (2023-9-11 20:49, 71.97 KB) / 該附件被下載次數 24

作者: 052705271    時間: 2023-9-13 21:18

首創作品:
用咗 12 日寫咗12 段故事,包括自己喜愛的環節、幻想的環節,睇咗咸濕故仔咁多年,自己都想去老作一個,終於鼓起勇氣,老作番次,故事內容函蓋車震、3P, 偷窺、酒店、公司、制服誘惑、公幹、旅行、裸聊等等。

老作文學:
共享快樂篇共2段故事,故事舖排講女主角共享群交篇,首先寫ABC同女角4P盛況,高潮迭起寫到自己都興奮,每個男主角均實力相當,第二篇就係講述男女主角第一次3P內容,親自出馬、份外親切。

寫完上面12個故事,好想寫下去,但要有啲新鲜感、又特别的题材,同時盡量唔好重覆内容及人物,諗諗下不如試下寫從動物視角所見啦,可能會更有趣更吸引啲,我從小貓及小兔中去想,最後选择了小兔,要花啲心思去想、怎樣會興奮啲。

現在小兔視角,已經出了4個故事,又開始技窮、腦閉塞啦!要化啲心機、找啲更有性趣的故事,希望大哥们多多支持,我會继续老作。
作者: 052705271    時間: 2023-10-4 01:42

巨乳奇觀(5)

今晚巨人同美人好早入咗房,跟住好快就傳來歡愈的呻吟聲,今晚2條友又玩咩性玩意呢?我跳下跳下、鬚仔郁郁咁走去房門口,見到靚女全身塗滿透明液體滑嘟嘟的,兩個大波波都係,波波好靚好大呀!巨人摸住佢2個波,好大力咁搾,波波都變哂型,跟住巨人將啲液體倒滿靚女個妹妹,毛毛都變哂濕濕的,佢哋用水床放咗响地下,2條友瞓咗响水床玩,又唔怕整污糟地下,見到巨人用條賓週頂住靚女妹妹,响外面不斷咁磨下磨下,靚女又用佢大脾夾住巨人條大賓週,响脾隙伸下縮下,在液體滋潤摩擦下,發出滋滋的响聲,見佢哋好鬼舒服,巨人個大肚腩都沾滿咗液體,巨人响櫃桶攞咗支透明轉轉假賓州出嚟,插咗入靚女個濕閪到,靚女即刻全身震震雙眼返白、咬住唇邊向住巨人呻笑。
C: 老公仔好舒服呀!插入啲呀!

巨人拉開咗靚女雙腿,將條假州鑽咗入去,個頭响佢個閪裏面,有節奏咁震動及旋轉,靚女高潮起伏,秒秒高潮,睇到兔仔我條嘢都彈咗出嚟,靚女好正呀!我都好想你摸下我!

巨人叫靚女自己玩住假九,自己將硬哂嘅賓州插入靚女個口,靚女榨住佢條嘢,用口含住佢個龜頭,條脷就係咁瀬係咁瀨,啲液體整到滿地都係,2條友開始齊齊呻吟!

佢地換咗姿势,巨人响后面用條賓州插咗入去,大力大力咁推送,靚女就瘋狂地舞動身躯,配合巨大的抽插,巨人用雙手大力擠壓佢對波,乳頭都脹晒出嚟,我從低角度看住佢對大乳房,真係好大好大,好滑又白水蜜桃的形状,垂涎欲滴!

突然靚女大聲咁叫,BB你睇乜嘢呀!你係小朋友嚟呀!做咗壞事,我嚇到立刻衝回鐵籠,個心好快好快咁跳,嚇親昏睡過去了!

到我迷迷糊糊咁起来,週圍的景象又回復原形,我笑笑口咁講,我終於返來了。

圖片附件: IMG_0048.jpeg (2023-10-4 01:46, 189.26 KB) / 該附件被下載次數 19

作者: 052705271    時間: 2023-10-5 09:14

老作文學

夢醒時份 (1)

我從夢境醒來,一個很長很長的夢,夢𥚃我清晰睇到Cat的家居性生活,我多麽渴望見到、睇到的性事,每天都可以見到脱清光的您,2對小白兔在我眼前彈彈跳跳,又大又白的屁股,充满弹性,是多麽的吸引,妹妹下柔如絲的毛毛,好整齊好乾净,您完美的身軀,全部都給我看清光。

Cat 集慣每次都會洗白白才會做愛,洗完會用潤膚液、香水塗满身體每個部分,永遠都係香噴噴的小白兔,皮膚保養得超好,又白又嫩!令人垂涎欲滴、愛不惜手,Cat 最喜歡係食巨人的大賓州,又瀬又含、愛不措手,夢境不管如何,最緊要是我可陪伴您,每日乖乖啲欣賞您的裸體。

您在我生命中,是多麼的重要,我願意接受您的所有,只希望您永遠永遠在我身邊。

我鼓起勇氣,打咗電話俾Cat, 我們很久沒有見面了,我好想見您。我們約了在尖東酒店食下午茶,佢休半天假出嚟見我,Cat 姍姍來遲,緊身白T Shirt 、波鞋、牛仔褲,睇到佢有悉心打扮,淡妝令人好舒服,輕鬆的笑容久遺了。我叫咗個下午茶、還有Cat 喜愛的咖啡,大家相對而坐,美人開始濤濤不絕,談佢的工作生活,有開心的有辛苦的,我理解明白管理人員的辛酸,上級、客戶、下線全部都係人,管理人員必需面對,要管理好的關係。

我好投入咁聆聽,眼就偷看我的小美人,白T shirt 襯托乳房的偉大,美人佢面容有點累,性感可愛的感覺少了,我愛你。

Cat 開始講到佢個上司Henry L日日捉佢入房照成粒鐘,什麼都吠餐飽,平日見到佢,又鬼使咁gentleman, 最近更安排Cat 上晋升經理的培訓課程。Cat 樣子甜美性感,向來是公司明星級的職員,同事客戶都很喜歡她,男人更是趨之若騖,呢啲ABC 上司,見到好嘢,就軟硬兼施,要女下屬屈服,聽落會有啲嘢。

當然我繼續好耐心咁聆聽,讓美人安心分享佢啲辛苦及快樂,我應咗佢一句,咁都好有人賞識,可能佢有要求啫。
C: 邊有咁好死,有代價…
我:吓,即係點呀

我好關心咁問咗美人幾次,佢都支吾以對、欲言又止,我輕輕拖住美人隻手,含情脈脈咁睇住佢,Cat 收到我的感覺。

C: 咪攪咗囉,你唔好嬲呀!我呢排無找你,因為男人對我好好,我唔想再同你玩,另外我哋又發生咗好多嘢。

佢好鬼細聲咁講,好似小朋友做咗壞事一樣,Cat 個樣好搞笑,我好鍾意。我做兔仔都得,可況是這些。Cat 就係喜歡刺激、新鲜,步入30 性經驗豐富、又玩得,同您玩咗咁多年,點會唔知。

我:您講我知,我唔會嬲,我錫咗Cat 一啖,我好想您。

圖片附件: IMG_0095.jpeg (2023-10-5 09:21, 386.39 KB) / 該附件被下載次數 18

作者: 052705271    時間: 2023-10-5 23:08

老作文學

淫威(2)

今天約咗個大客食飯,地點係金鐘日本餐廳,我哋包咗個日本廳,我同老闆,2個日本佬叫香也、正也,40來歲網絡公司社長,今日大家都有帶女伴到來,6條友有講有笑,有個日本男厨師負責鐵板,個樣都好型包晒頭巾,不時表演下鐵板龍蝦、炒蛋,佢叫我出去試下玩,咪試下鐵板龍蝦囉!我除咗件外套,净低件緊身白裇衫,飲下食下已經開始有的亂,胸前扭扣有2粒已經鬆開了,露出2個北半球,深深的乳溝引死啲麻乜佬。個靚仔厨師好風趣、又識攪氣氛,成日借啲意抱住我,教我整隻蝦,老闆就一邊笑一邊用手機錄住我。客户睇到笑晒口,快快手抱住2條日本妹,開始抱抱鍚錫,條日本妹就用口餵佢飲酒,大家都不醉無歸,日本妹件和服都被扯開了,露出了一半乳晕、大半個波,個厨司不時加入助慶,啲男人都好鬼High , 互相敬酒談天,個日本佬借醉搭住我,不停咁讚我靚,又話我個波好大,想用手拉開我件恤衫,我知道啲日本佬係咁,都唔係第一次見,今日大家都賺到大錢,加上女人、酒精的氛圍下,大家都玩得更加放,我無理佢繼續飲,見到我老闆笑淫淫咁望住我,係望住我對波。

大家都開始入局,酒後更風流。

大家一面唱K一面飲,飽暖施淫慾,香也生提出咗個玩意。

我:日本佬咪係咸濕淫蕩啦

香也、正也好豪咁攞咗2舊錢出嚟,叫三個美女用任何方法,令三個男人最快射精就贏,條嘢唔準插入去,如果佢哋赢,錢就比條日本妹,大家都好雀躍,2舊錢目測都有30個,老闆好淫咁睇住我,佢想得到我的確認,這個來得太突然,我有啲猶疑不決,三個男人都不斷鼓勵我,玩啦大家嚟開心吓,個靚仔廚師就在旁吶喊助威!在酒精及High爆氣氛鼓勵下,我都怕羞羞的點咗頭,老闆聽到最興奮、不斷咁大叫,日本佬都好開心,全場起哄。

三個男人一字排好,企定定等玩囉,厨师在旁觀戰做評判。男人快快手除晒啲褲,三條賓州都開始扯起来,唔打飛機都好快射啦!女人各自有不同方法、位置,要攪到啲男人最快投降,射精比賽開始。

香也條女叫里香,佢率先扯開咗件和服,露出2個大乳房,上身好嫩又滑,佢叫香也大力搾佢個波,又用條脷同佢濕吻,里香側身單手抱住香也條腰,右手就搾住佢條嘢,不斷上下咁套弄,大大的呻吟聲加強射精氣氛。

正也條女叫日香,正也除晒日香啲衫,日香光脫脫咁企响度,佢對波好似個竹荀,尖尖的、白白滑滑,正也從後面抱住日香,條野就插咗响大腿之間,雙手就抱住日香對波,條賓州就盡力咁向前頂,呻吟聲此起彼落,好好玩呀!

Henry 同我無半點尷尬,酒精令我地都好興奮,但係我唔知點樣,可以令Henry 盡快射精,佢幫我除咗件裇衫同胸圍,2隻大白兔就彈咗出嚟,Henry 目不轉精咁睇住我對波,佢叫我跪响度,用手大力套弄佢條嘢,用口含住佢個龜頭,Henry 好有節奏咁插入我個口,我要用脷瀨爆佢呀!

** 佢條嘢唔大唔粗,但都好硬囉。

廚師看到如斯淫蕩的境像,又怎能獨善其身,佢攞咗條嘢出嚟,左手打飛機,右手响度拍片,最抵死佢淨係影住我呀!死咸濕仔。

Henry 大聲咁叫,呀Cat你對波好大,我要插爆你,呀Cat我想同你做愛,在佢嘅鼓勵下,我就含得更落力,好快佢就射咗,噴到我滿臉精液,香也、正也其實都好快就射咗,大家都响度狂笑,舉杯盡慶。

大家都整理好衣裝,離開了餐廳,我們响樓上酒店,訂咗2⃣️間行政套房,我們送佢哋去到酒店房,此時男人傳咗個Ws 來,你哋走得未呀?心心!
我看完個訊息,見到香也、正也,同Henry 講咗幾句,Henry 就咸濕濕咁望咗我一眼。

Henry 拉咗我去門邊。
H: 佢哋想今晚一齊玩
C: 吓…

圖片附件: IMG_0354.jpeg (2023-10-10 00:23, 72.53 KB) / 該附件被下載次數 2

圖片附件: IMG_0354.jpeg (2023-10-10 00:23, 72.53 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: 052705271    時間: 2023-10-6 21:40

首創作品:
用咗 12 日寫咗12 段故事,包括自己喜愛的環節、幻想的環節,睇咗咸濕故仔咁多年,自己都想去老作一個,終於鼓起勇氣,老作番次,故事內容函蓋車震、3P, 偷窺、酒店、公司、制服誘惑、公幹、旅行、裸聊等等。

老作文學:
共享快樂篇共2段故事,故事舖排講女主角共享群交篇,首先寫ABC同女角4P盛況,高潮迭起寫到自己都興奮,每個男主角均實力相當,第二篇就係講述男女主角第一次3P內容,親自出馬、份外親切。

小兔視角:
已經出了5個故事,寫女角家居性事,應該差不多。

寫咗咸故差唔多2個月了,休息咗半個月,心痕痕又開始想寫,再由女主角Cat Cat 開始吧!
作者: 052705271    時間: 2023-10-7 17:33

老作文學

好High (3)

我明佢咩意思,香也、正也其實都好型,又高大又有米,但我有啲不知所措,呢個客都見過好幾次,都係正常咁應酬下,點解今日突然想同我玩。

C: 唔得囉,我男人等我呀。
H: 正也話你今日好正,見到你個波扯晒旗,好鍾意你、好想同你一齊玩。
C: 我唔想喎
H: 應酬一陣啦!呢個大客好緊要,您要幫吓我手,公司好你自然有好處啦!
C: 你當我係乜呀!我打工而已。
H: 我當你自己人啦!你咁靚我都好想同你玩返次,頭先你幫咗我口交,我都好想服侍返你囉!
佢順手將個2舊錢塞咗比我,跟住拖咗我入房。

間行政套房超大,房中間有個按摩浴池,旁邊有2套4人環型大梳化,有個65 吋大電視,入到去見到香也、正也已經同里香、日香响梳化都親熱,Henry 半推半就,挾住我坐咗响大梳化,正也好開心咁睇住我哋,Henry 抱住我同我濕吻,我想推開佢,但佢好大力,越抱就越緊。

H: 我想插你好耐,我每日都想住你,想住同你做愛。
C: 咁你又成日罵我、日日照肺。
H: 唔係咁邊可以日日見你喎。

我個心突然好甜,放開胸懷抱住咗佢。
聽到呢度,我真係有啲心痛,頂..今次比條友食硬,Cat 咁易心軟。

見到香也、正也已經除哂衫,响對面張梳化玩緊,里香、日香除咗套和服,里香帶住黑色的性感胸圍、丁字內褲,日香就係鮮紅色,同樣咁香艷。佢哋都含住日本佬2條賓州,短啲但好粗,小龬砲也。

Henry 抱住我,解開我余下的钮扣,除咗我件白恤衫,性感嘅胸圍包住我的半球,大大的乳房、半露的乳暈、乳溝都吸引住佢,跟住Henry 就除咗我條黑色短裙,抱住我瞓咗响梳化,Henry 移開咗我條丁字褲,大啖大啖咁瀬我個閪,佢條脷好靈活,攪到我好刺激好興𡚒,個身左扭右扭,迎合住佢的把玩,好快好快就有高潮。Henry 自己好快咁除晒啲衫褲,條嘢已經扯晒旗,平日惡死騰腾的老闆,今晚就赤條條咁求我做愛,個心好爽、個身好舒服。

香也、正也她們都已經全部光脱脱,三個女人身材都好正,波波型狀各異,但都係白滑可人。

里香坐住咗香也,香也好劳力咁向上插,里香對竹荀波,随着運動而擺動,好靓的女人、好正的乳房,大家都已經好陶醉,呻吟聲佈满全房。

正也就面向我哋,用老漢推車技术,抱住日香,瘋狂咁插,每下都充满力量,日香對波吊住左右咁摇,正也是向我哋示威,顯示佢嘅雄性本能。

Henry 有啲慢,佢仍然享受緊瀬閪嘅樂趣。
C: 快啲插入嚟啦!我好想要你呀!
Henry 用條嘢插咗入去,有力咁向前推進,每一下都好盡力,我好舒服好興𡚒,大聲咁呻吟,實在太爽啦!Henry 抱住我,錫咗我幾啖。

H: 你好姣、但好正!你個波好大好軟,其實我每日都想搾下佢。
C: 衰人、咸濕仔!我好鍾意你插我,好𨶙舒服呀!
在我的鼓勵下,佢異常落力,插到我高潮返白眼。

在我哋做愛嘅時候,一隻貪婪的眼睛,從没有離開過我,佢望住我個波,想大大的咬她一口。和也條賓州已經插住日香個閪,佢向住我慢慢咁走近,企响我身旁狂插日香個閪,佢想表演雄性的威力,佢望住我淫笑,用手指夾住我的乳蒂,好痕好癢呀,我用半迷眼睛看咗佢一眼,你想點呀和也?
Henry亦不咁後人,用手指插咗入日香個口,玩佢的女人,呢盤打和.. 哈哈哈。

Henry 企咗响梳化旁,佢摸摸我個頭想我幫佢口交,我跪咗响地氈,用手摸住條大賓州,用口落力咁幫佢含。正也同日香插到好興𡚒,佢見到我個pat pat 就响佢跟前,正也本能反應,用條嘢响後面插咗入嚟,好突然我叫咗一聲,好舒服好充實呀。

Henry 望住我好開心咁笑,我含住Henry 條賓州、正也就响後面插住我個閪,前後都有條賓州,好爽!我前所未有咁High。

C: 正也大力啲插我呀!

正也得賞所愿,見過幾次面,終於可以同我做愛。正也話好鍾意我對波,佢咪抱住我對波啦,重不停咁把玩,又摸又搾,時大力又時细力,個波都比佢玩到變型,佢就玩過不亦樂乎。

Henry 𥄫咗我咁耐,終於比佢攪點咗我,唔只可以中出、口交,更加可以群交,满足晒咸濕仔嘅要求,佢條賓州唔係好大好粗,但勝在佢好落力、有心,我玩得好開心。

日香就去咗同里香、香也玩,一棍两女,插到天翻地覆,大家樂也融融。

圖片附件: IMG_0253.jpeg (2023-10-7 17:33, 378.59 KB) / 該附件被下載次數 18

作者: 052705271    時間: 2023-10-9 00:22

下半場(4)

熱身過後,大家都热情高脹,啲男人坐响大梳化休息,心中就盤算緊下一個目標。

香也及正也率先坐到我身旁,日本仔很直接、很合拍,正也從後面抱住我條腰,用條嘢向下面進攻,插插下就塞咗入去,我坐咗响正也大脾,享受佢賓州嘅每下衝擊,香也企咗响我前面,位置相當適合,佢條嘢正接插入我個口,香也响我個口岀出入入,我感覺唔大,但香也就話超爽,佢條啫好舒服。

香也同正也都好斯文,每下抽插都令我好舒服,佢哋都好勤力,每下都好認真、好盡力,日本仔條嘢唔算好粗好大,但係佢哋好實在,我比佢哋𨳒都拍拍聲,日本仔大聲呻吟,同時間都射咗,佢哋啲精液射满我全身,面、胸同個閪,未係精盡人亡,但都係出盡全力,正也抱住我,錫咗我幾啖,我爱你哋呀!

粉腸就同日本妹玩3p, 2條女瞓咗响梳化,等Henry 哥逐個插,佢出盡混身解數去满足日本妹需要,两隻手摸住4⃣️個波,日本妹都好識做,4⃣️個波圍住粉腸,方便佢去玩,2條囡輪流去含粉腸條賓州,等佢保持扯旗狀態,辛苦老闆啦!

大家都玩咗成晚,日本仔同老闆都好開心,特别係老闆,佢开車送我回家。
H: 累嗎
C: 哦
H: 正也條嘢正嗎
C: 唔知呀!你就最爽,有三條女比你玩,又做成大生意。
H: 知喇!識做喇。

我無理佢,其實我回味緊,同正也香也做愛的情景,佢两個其實都唔錯,又斯文又有錢,戀乳痴漢哈哈。袋好2舊錢先,唔好比人知.. 嘻嘻。

唔唸啦!世上只有巨人好,返去同大賓州玩。

星期一返到公司,老闆公報咗全年業績,盈利有大幅提升,公司會派發特别花红,論功行賞奬勵員工。午飯時上網查下條數,真係有意外驚喜,比佢玩吓都值得,死咸濕仔,日本仔真係有料到。

聽到呢度,我個心有啲痛,Henry 咁嘅貨識,都攪咗我條女,嬲爆。Cat 見到我唔出聲,坐咗嚟我身旁,偷偷摸下我條賓州。

C: 好興𡚒咩
我:我每次見到你,都會濕𨳊扯旗啦!鬼叫我鍾意你咩
C: 嬲夠未
我:哦
C: 想點呀
我:幫我射精
C: 好!係邊度
我:等等

圖片附件: IMG_0274.jpeg (2023-10-9 00:29, 95.04 KB) / 該附件被下載次數 18

作者: 052705271    時間: 2023-10-10 00:20

老作文學

我的主場(5)

我9秒九跑咗去前台,訂房Check in ,
跟住拉咗呀Cat 入房,我知道Cat 做愛前必須要沐浴更衣,我們一齊入咗浴室,先用頭套整理好呀Cat 啲秀髪,用橡皮圈捆好,我主動幫佢搽沐浴露,細心塗满佢全身,特别係乳房及陰部,因為我想摸多幾下,呀Cat個波又滑又大,下面就有繁盛小森林,我用手细心咁摸,佢自動同我濕吻,我當然激烈反擊啦!難得呀Cat 肯主動,錫得好爽、好舒服!

热水射满我哋全身,呀Cat 幫我洗條啫啫,搽满泡泡慢慢咁摸,摸摸下就用口含住佢,我即刻插佢入去,佢攪得我好舒服。

清洗好後,我用大毛巾包住呀Cat,我怕佢涷親,先用小毛巾印乾佢頭髪啲水,再用風筒吹乾,我要好好服侍佢,Cat 係我今生最愛的人。

我哋企响浴室大玻璃前面,我輕輕咁抱住佢,呀Cat轉頭同我热吻,鏡子照住我哋全身,呀Cat對車頭燈好大好正,佢身材正到無得頂,我用手摸下佢啲陰毛,跟住插咗入去,此情此景畢生難忘,我用手機拍抵咗留念,呀Cat我的美人女神。

我幫佢穿上酒店的浴衣,質地好柔軟又香,我輕輕抱住呀Cat ,慢慢放咗佢响大床上,呀Cat用半迷的眼神睇住我,我知道佢要我,我除咗自己件浴衣爬咗上呀Cat個身,我解開咗佢件浴袍,大咪咪全部展現眼前,下面的小三角好吸引,我用雙手把玩對大乳房,錫佢個乳蒂,條嘢就插咗入Cat 個閪,我好慢好實在咁插住佢,抽出插入,我要插爆佢個閪呀!

玩咗一輪,我換咗個姿势,向pat pat 旁邊插咗入嚟,咁樣可以插得更深更貼,我睇住呀Cat的大眼晴、高高的鼻尖真的很美,呢個視角,對波更加立體、可人,佢粒嘢越摸越挺,我大大力咁夾咗幾下,呀Cat 好大反應,笑得更開懐、佢嘗試左閃右避我的騷擾,這個玩意好暖心。我開始加快抽送速度、力度,在猛烈的衝擊下,我一射而出,精液正射子宫,呀Cat 大叫過癮,我們相擁緊緊貼在一起,中間不容有半點空隙,我好肉緊咁抱住佢,我真係興奮死啦!

我:bb我要你,唔好返去。
C:好呀,你要錫我。

我哋抱住瞓咗陣,朦朦朧朧之間,見到Cat含住咗我條嘢,佢半硬不軟咁吊吊下。

我:可以再嚟嗎
C: 要呀

我企响床從上而下,望住呀Cat 對勾魂眼,𥄫住對水蜜桃,呀Cat 開始幫我口交,佢用熟練技巧,Av 腔的呻吟聲,攪到我死去活來,我好鬼舒服,賓州好快就硬哂,呀Cat 爬响床到,準備我响後面插咗入去,呢個係我最喜歡的姿势,每下都可以拍拍聲,呀Cat 叫到你起晒雞皮,好𨶙正呀!

一路𨳒,可以睇住呀Cat 白滑的背部,心形的大pat pat 堅實有彈性,插入去好舒服,老漢推車推到射精,呀Cat 好細心,幫我含住條嘢!吸乾淨哂啲精液。

我們來過温暖浴,大家再次擁抱、撫摸一翻。
我:今晚真係陪我
C: 係呀!喜歡嗎
我:點解嘅
C: 想陪你
我:我愛你
Cat 可以陪我,理鬼得佢!古惑妹梗係攪惦咗巨人先啦!

我哋叫咗Room service ,响廳到慢慢嘆,飲咗少少酒,望住日落西山的景色,顯得份外甜。

我望住朝思夢想的美人,咁心做兔仔都要陪您的男人,我冇講佢知,費事比佢笑Q死我。

我坐喺Cat 旁邊,輕撫美人的秀髪,情不自禁咁錫咗佢一啖,我抱住佢,响耳邊問佢。

我:Henry 重有無再攪你
C: 唔記得啦!問呢做乜啫..
我拉住Cat 隻手,要佢摸住我條嘢!
我:我想射精啦!

我狂吻住佢,我又發情了。

圖片附件: IMG_0349.jpeg (2023-10-10 00:21, 81.34 KB) / 該附件被下載次數 20

作者: 052705271    時間: 2023-10-10 11:50

休息咗一輪,寫寫下又似多咗好多靈感,但啲文字好似唔夠入骨、细緻,即係唔夠咸,唔夠刺激,我要再努力啲喇,多謝大哥們支持。

圖片附件: IMG_0348.jpeg (2023-10-10 11:52, 90.64 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: 052705271    時間: 2023-10-11 12:40

戀戀冲繩 (6)

花红出咗,1個月後我升咗做营運經理,工作一切如常,忙忙碌碌咁過,我無再唸你、Henry 無再攪我,晚晚返去就同巨人做愛,日子還是這麽好過。

今日消息,冲繩那霸琉球溫泉酒店試業,正也生的家族生意,邀請我們老闆出席,今個星期五六日,包温泉套房2間,乘香港航空商務客位,早機去晚機返,星期一正常返工。老闆安排負責正也公司的客戶經理Mini & Micky , 同我出席,聽聞佢有邀請我出席的。

收到風立即ws 巨人,巨人最近好忙,佢哋班人玩緊網上足球新比賽,晚晚打到通頂,淨係話知道,冇𠲖𠲖哦哦,有得食有得玩,3月2日豪華遊,最重要準備好比堅尼、太陽油,陽光與海灘我來啦。

機場集合上機,最吸晴當然係我們2個美女,我穿咗短裙小背心,背心盡量小、裙要短,讓個胸更突出,pat pat 更圓,Mini 穿熱褲,一字膊T Shirt, 火熱動感啦啦啦!

Mini & Micky係公司内的小情侶,公認的金童慾女,男仔係高大運動型,女仔樣貌出色,我们係同组,平日並肩作戰,我早他們幾年入職,所以叫我Cat 姐,2個業績都很出色,又做得更玩得,老闆成人之美,讓她們一齊坐,我唯有陪老闆啦!

Henry 今天出嚟玩,自然就好輕鬆,佢係咁讚我索,又話我個波大咗,死咸濕佬,後面两位嘻嘻哈哈,又抱又錫好似渡蜜月咁,Work hard play hard la , 我們响機飲咗2杯香槟,慶祝大家放假,Henry 偷偷鍚咗我一啖,

H: Miss You
C: ha ha

中午飛機降落那霸機場,酒店專車已經在等候,司機及女接待員,安排我們行李及上咗部七人車,很快就到達溫泉酒店,職員在門口列隊歡迎我哋,日本型佬都在門口,佢同老闆寒暄一翻,走過來抱住我鍚咗啖。

正也:好耐無見,你還是這麽漂亮。
C: 謝謝,社長。

酒店剛剛開業,有很多新玩意,酒店有私人沙灘、水上活動中心,有温泉桑拿地方,有美容、修甲店鋪,酒店地方好舒服,好有品味,正也幫我哋安排左架車,有司機可以車我哋去玩,酒店內所有開支全免,任食任玩。

我哋急不及待,衝入房間週圍𥄫,溫泉套房設備好正,廁所有電視、按摩浴缸,可調教音樂、燈光,露台可以遙望沙灘日落,露台有傳統享受溫泉浴地方,全部木制好靚有情調。露台行出去,可以直達酒店泳池,再向海邊走,就係酒店的私人沙灘,酒店剛剛開業不久,客人不多。

我哋兩間套房有門相連,打開可以齊齊玩,大家都好滿意安排。佢兩個當然想住一間房啦!我只好同老闆同房啦,2張大床點瞓都得!

我哋換咗泳衣,去沙灘旁餐廳飲杯嘢先,2個男人已經去咗玩水上電單車,原來有日本妹駕車,Henry 抱住佢條腰,好開心咁出咗海,Micky 就想自己揸,型啲又自由啲。

我哋瞓响大陽傘下𥄫仔,啲日本男人都唔差,我哋除咗件泳衣,搽好太陽油,慢慢享受冲繩的日光浴,有兩個日本仔响對面𥄫我哋,想過嚟溝通下,我心情好快樂,Mini 就無無聊聊、八八卦卦咁啦。

M: 有冇同老闆攪過
C: 八卦
M :唔知佢條嘢大唔大
C: 今晚換房
M: 咪玩,梗係同Micky 玩啦!佢同我做愛,成日叫我扮你,佢話好鍾意你對乳房。
C: 你咁靚,為什麼扮我?
須然聽到好興𡚒,但要鎭定啲,咪失禮自己,哈哈哈。
M: 都話佢鍾意你對波,叫住你做佢會超興奮、射得勁好多。
C: 多謝晒啦

日本仔走過嚟,未行到一半,2條咸濕仔就玩完水上電單車返嚟,咸濕仔遠遠就睇到我哋無著,走過嚟就坐喺我哋旁邊、𥄫波。
C: 好睇嗎?
佢無理我,瞓响張椅飲嘢休息,但對眼就無離開過我哋對波。日本仔扮無嘢,行過嚟我旁邊𥄫咗幾嘢,滿足咁行咗去。

曬咗陣,我哋分開週圍行下,約咗8點餐廳食好嘢!

小情侶就去咗泳池玩水,個游泳池好有特色,有好多個小涼亭,可以在裏面休息、飲嘢,私隐度好高,啲遊客都去咗沙灘、水上中心玩,佢哋包池玩乜都得。

我有啲累,想回房間浸下温泉,Henry 陪我返房,佢坐响梳化玩網上遊戲,赢咗有日本妹除衫。

我洗完澡就行咗出露台,睇到小情侶响泳池玩,我就光脫脫咁去咗浸溫泉,熱呼呼的泉水從泉口流出,我浸咗落去,泉水下見到我啲毛毛及滑滑的乳房,我閉上眼睛,享受熱呼呼的泉水好療愈呀!好好享受下,我不自覺咁用手指撫摸我的陰蒂,插入我妹妹,我開始自慰同呻吟。
一條唔長又唔粗的賓州,慢慢咁插入我口腔,我知道係佢,我浸浴時見到粉腸,目不轉睛、流晒口水咁睇住我,我開始幫佢口交,溫泉中做愛,當然別有一番風味啦!食完佢條大香腸,佢已經幾硬,粉腸摸摸我個pat pat, 佢想後面入,我爬响木池旁邊,面向住泳池,條嘢就响後面插咗入嚟,老闆又使出老漢推車技术,𨳒到拍拍聲、好有質感,速度唔快但好實在,攪到我好舒服,我哋都齊齊呻吟,工作嘅辛勞、一射而出。叫聲吸引咗Micky, 响泳池小凉亭内,我們做緊同一樣嘢,我們有眼神嘅接觸,大家都相對淫笑,Henry 抱住我响佢張床瞓咗,真係好舒服呀,美麗的冲繩。

晚上我哋响酒店特色餐廳再遇,女仕不約而同披上了絲巾,遮遮胸前的大波波,餐廳有齊各樣冲繩美食,龍蝦係呢度特產,龍蝦刺身、牛油開邊焗,海葡萄、冲繩牛、豬,苦瓜汁等等,大家都選擇致愛品嘗,紅、白餐酒各自調配,大家都好開心,飲到面紅紅,波波响佢地面前左摇右擺,乳頭都凸哂出來,男人一面飲酒,一面偷偷𥄫緊我哋對波,還有短裙下神秘小三角,2條咸濕仔都頂起2個小帳幕,在褲筒見到佢地啲毛同蛋蛋,2個都唔著底褲。

突然想起来,正也、里也今晩都無出現,有啲想佢,但無唸您呀!

食飽飽就齊齊行沙灘,享受下冲繩嘅氣氛,大家拖住手,踏步前行,好有感覺呀!可能會覺得此生何求。

返房冲凉,我哋就各自上床瞓覺,Henry 中午玩夠,好快就呼呼入睡,我哋無關相連房門,方便大家溝通。
清空明月、寧静的晚上開始聽到Mini叫床聲,毫冇保留的呻吟聲,年青人體力真好,我都累啦睡著了。

呼呼入睡之際,感覺有人爬咗上我張床,响床尾慢慢揭起我張被,佢用手開始摸我個閪、之後用脷去瀬佢,個頭伸咗入去係咁錫,我在睡夢中開始呻吟,啲淫水開始噴射出嚟,佢除咗我條性感丁字褲,用條嘢插下插下就入咗嚟,窗外有月光,但係啲被遮住,睇唔到係邊個,我模模糊糊中,我感受到性愛的快感,心想條粉腸甘好力、又嚟攪我,條友玩到性起,拉開咗我張被,我無帶胸圍瞓呀!睇嚟佢好鍾意我對波,用不同方法把弄她,捽啦、摸啦、錫啦、搾啦,跟住玩乳交,我打開眼想打夠佢,佢即刻抱住我,同我濕吻,佢好有力抱紧我,在月光下我見到了,Micky 仔你想點呀!

M: 我要同你做愛
C: 你同Mini 未玩夠咩
M: 由第一次見你,就已經好想你,每次見你、望下你我就濕哂,我等咗今日好久了。
C: 唔

Micky 張開我雙腿,將賓州插入我個閪,佢條嘢好粗,同個人一樣,塞到我满满的,佢插到盡只係入咗一半,佢開始進行活塞運動,伸出插入有節奏咁頂入去,技巧唔高但係好舒服,我哋開始呻吟、但唔好大聲,Micky 六舊腹肌好硬好實,同條嘢一樣咁堅!我好舒服,靚仔用不同方式取悦我,佢好有耐心,加分㗎!佢好努力咁插、好興𡚒咁响裏面射咗,Micky 幫我整理好所有嘢,臨走錫咗我一啖。
M: 晚安寶貝,你好正呀。

好舒服呀,大家都甜甜的入睡,冲繩的第一天。

圖片附件: IMG_0353.jpeg (2023-10-11 12:41, 115.78 KB) / 該附件被下載次數 16

作者: 052705271    時間: 2023-10-11 23:29

故事目錄

首創作品

共享文學

小兔視角:
已經出了5個故事,寫男主角夢想成真,可以日日陪住女角,見証女主角家居性事,活潑有趣。

寫咗咸故差唔多2個月了,休息咗半個月,心痕痕又開始想寫,再由女主角Cat Cat 開始吧!

老作文學:
打咗风幾日,寫咗Cat 响公司内,同上司、客户間嘅开心快乐性事,好快寫咗5個故事,男主角當然穿插其中,成機抽水。

性慾冲绳:
女主角獲得老闆加獎、客戶的愛戴,可以升職加薪,在冲繩的旅程中,享受快樂的3日2夜性愛活動,全3篇。
作者: 052705271    時間: 2023-10-14 10:46

老作文學

再遇社長(7)

大家食完豐富早餐,就出車去附近名勝走走,大家都未嚟過冲繩,司機大叔就隨便去附近行下,首站係首里城,係一座琉球式城堡,係琉球國都城和王宮的所在、世界遺產,遊客必到嘅地方。大家悠悠閒咁參觀吓,呢度可以睇到那霸市城市全貌,天氣唔热好舒服,小情侣拖住手週圍走,睇吓有啲咩手信買,Micky 就成日𥄫住我,我無理佢自己週圍走走,Henry 走過嚟抱住我條腰,响我耳邊哄過嚟。

C: 點呀老细
粉腸:我唔細㗎,Micky仔條嘢大啲咩。
C: 吓,你又知
粉腸:見到你哋攪嘢啦!
C: 哦.. 嘿嘿
粉腸:我又要

飽暖思淫慾,我極速拍咗佢條嘢一吓,佢抱住我錫咗一啖,咸濕佬。

師傅跟住車咗我哋去國際通,那霸市繁華的街道,食嘅、手信店集中哋,我哋落咗車就嚟料,女仕瘋狂購物,小食週街都係,我哋試咗冰淇淋、拉麵都好好味呀!2個男人就去咗酒吧飲嘢,吹下水𥄫下女,那霸啲日本妹同東京好唔同,琉球女人有另一番味道,野性啲陽光啲。行到下午啦,女仕們都滿載而歸,公司、朋友、屋企所有人啲手信都有啦!要試嘅美食都食咗,師傅幫手放好咗啲手信,4條友就上車返酒店。

管家已經打點好一切,安排我哋去做Spa,大家可以輕鬆下,享受下冲繩的名物。

小情侶可以同房,Mini選咗两個女按摩師,我就選咗個男師傅,自己一個人慢慢嘆,粉腸就响另一間房,唔理佢。

Spa 房相當精緻,和風的感覺好舒服,我去沐浴更衣,穿上Spa提供的浴衣,質哋好柔軟又香,我瞓咗响Spa床上,師傅開始爲我服務,由頭肩、腰、大腿到脚趾,師傅技术很好,按壓穴位力度適中,全身每串肌肉都鬆馳哂,好舒服好正,特别師傅按壓大腿内側時,差點叫咗出嚟。

跟住我穿返浴衣,去到户外私人按摩池,享受第二部份按摩,有杯超正花茶提供,飲落喉嚨好舒服,自己一個瞓响按摩池,仰望藍天白雲、心境豁然開朗,所有煩思疲累一掃已光。當然赤條條的身軀,天人合一、與大自然融和感覺好正。

回到Spa room ,四週已經充满香薰味道,有啲甜有啲醉,我除咗件浴衣,師傅用精油幫我按摩,師傅先按摩面部,跟住响我胸部週圍按壓,好快我粒嘢到凸咗出嚟,師傅响我陰部、大腿週圍慢慢咁推油,啲淋巴全部都好似通晒,我好想佢撫摸我個閪,我開始想發情啦!師傅按壓我背部時,我舒服都呼呼入睡,四週都停止哂、好寧靜、好詳和,我可以感覺到自己的呼吸聲,好神奇吧。

有嘢突然觸動我嘅神經綫,感覺到有人在撫摸我的頭部、肩膀,同一時間,我下面有嘢挖緊我,好舒服。
C: 迷迷糊糊的感覺,大力啲、挖入啲呀!

迷茫中我見到正也企咗响我前面,佢用條野餵緊我,我用脷细细惦住他,條嘢响我眼前縮下縮下,我嗅到精液嘅味道。

後面那個從腹部拉起咗我pat pat, 一股強烈的熱感充滿了下體,粗暴咁抽速緊,我對波前後咁搖攞,正也條賓州跌咗出嚟,正也用手玩弄緊我搖搖欲墜的大波波,佢嘗試用口去錫她、瀨她,响手掌玩弄她,好一個戀乳痴漢。

正也:掛住我嗎?
C:有呀!想你條啫!後面係香也嗎?
香也:靚女我都掛住你
C: 香也大力啲啦

3倍的衝激,令到個乳房狂舞,房裏面只有我哋3個,我哋可以盡情咁顛,香也正也前後咁夾住我,正也响前同我濕吻,我用雙手玩佢條賓州,後面的香也抱住我條腰、插住我個閪落力咁推,緊密的接觸令我好舒服、又好刺激!香也抬起我隻腳,條嘢更直接插入去,頂呀!插呀!我大聲咁叫!

我們去室外接觸下大自然,3條友赤條條啲,去咗戶外按摩池玩,香也、正也瞓咗响按摩池,我逐一為他們服務,用口、用心套弄2條小鋼破,日本仔叫到鬼咁!不停咁爆日本粗口,正也不忘把玩我的大乳房,我將波去餵佢,畫面好淫、但我好欣賞。

日本仔好High, 池內佈滿咗佢哋射嘅精,好耐冇見啦!我唔捨得佢地.. 條嘢!我再用口含佢哋條嘢,日本仔再現雄風,順速扯旗。正也扯起小龬砲瞓响木地板上,我坐咗上去,享受正也的衝擊,正也用雙手搾住我半波,在賓州強勁推動下,每下都插入子宮,好啫好啫!香也站在旁邊自瀆,我叫佢過嚟,幫佢吹簫!含𨶙到佢爆,三條友都到達高潮,日本仔同時間射精。

完事後,我們响Spa Room 洗白白,個花洒組合都好正,唔同部份同時射出,力度相當強,日本仔响浴室,爭住同我接吻,佢哋玩波、摸閪,我就玩賓州,大家各取所需,熱吻完就整理好衣裝,正也同我深深一吻,我想你哋啦!香也用賓州壓咗我pat pat 幾次,大家都好似未夠喉,佢哋响側門離開咗Spa Room。

冲繩嘅團友响門外等我,大家一齊去食晚餐啦。

圖片附件: IMG_0495.jpeg (2023-10-14 10:47, 87.01 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: 052705271    時間: 2023-10-14 16:23

老作文學

最後一夜(8)

我們浩浩蕩蕩出發,師傅車我們去咗間龍蝦專門店朝聖,我們預訂了位置,今晚好熱鬧全店都滿坐,餐牌上都係各款龍蝦🦞套餐,大約2萬日元一份,煎炒煮炸什麼烹製方式都有,美酒陪龍蝦,大大舊肉食到你飽飽,左面飲啤酒、右面係龍蝦脾,人生乎復何求。

餐廳有註場女歌手、樂隊表演,氣氛就更加正,冲繩的最後一晚,加上強勁的音響,大家都好興奮,白酒、紅酒、啤酒全部都倒哂入口,對酒當歌人生幾何。

享用完龍蝦大餐,大家手拖手响街傲遊,大家高談闊論、盡吐心中情,在2位絕色靚女相伴下,就自然更吸引途人注意。靚女的緊身小背心,加上大大的乳房,極緻的身段盡現,人間美景是也!咸濕仔更加機不可失,借醉行兇,美女都比佢哋狂抽水,又錫又摸,我對乳房更成為重點被抽水位置。金童慾女開始發力,慾女左面撟住Micky手臂,右手就撟住Henry, 對波餅两面派送,Mini 嘴完左面、再嘴右面,左右逢源的感覺真正。我知佢好想同Henry 玩,唔係點會成日問住佢又長又短啦,Henry 就搭住我膊頭一齊行。

紫醉金迷的燈光,美酒佳餚加上2位美女相伴,情慾一觸即發。

上咗七人車,回酒店大约需要30分鐘,酒店專車設計係4人對坐,旁邊放有飲品供應,司機同乘客間有玻璃相隔,大家會有好高私隱度。

上車後Henry 同Mini坐响同一面,Mini 已經很主動投懷送抱,Henry抱住佢激嘴,隻手就响短裙下搜尋,Mini 馬上就回應佢,伸隻手入褲内攞條嘢出嚟玩,用雙手一齊套弄佢,Chok 到佢出哂水。

Micky 本能望一望我個胸,少少布實在係包唔哂,小朋友有暇想唔錯呀!我知道佢想嘴我,我還佢一個淫笑,Micky 仔抱住我、同我濕吻,隻手伸入小背心内亂咁摸,我今晚無帶胸圍,Micky好方便咁隨意把玩,我隔住條褲捽佢條野,賓州極速脹起頂晒出嚟,青筋初現龜頭濕鬼晒。

突然司機叔叔停低咗部車响海邊,佢開咗間隔的玻璃,講咗一大寸日文,再彎晒腰鞠躬。

Mini 話佢意思係:見到你哋玩得好開心,佢睇到頂唔順,所以需要停車冷靜下,還有佢好想參觀學習下,所以鞠躬請求我們同意。

其實我哋已經好興𡚒,司機行為另我哋哭笑難分,見佢咁有誠意,我哋一致同意,讓司傅參觀學習,司機好𨶙開心,不停咁鞠躬,笑色我哋啦。司機响CCTV 望住我哋玩,佢就攞咗條嘢出嚟自己捽,用日文不停咁𨳒,好有氣氛呀。

其實架七人車内部好寬躺,對望的坐椅可以比我哋盡情開心,司機好醒目,開咗車的天窗,繁星流動,我哋同路,我已經坐左响M 仔大脾上面,M仔抱住我,插咗條嘢入去,好鬼充實,M仔除咗我件小背心,大大的乳房就對住條粉腸,淨比你睇唔比你食。

呀Mini 就跪咗响到,幫Henry 口交緊,短裙被Henry揭起, 見到Mini 個閪、旁邊還有啲陰毛,Micky 就用隻手插咗入Mini 個閪,啲手指不停咁活動,Mini 爽到爆,樂趣無窮淫水四射。

大家在大自然中做愛,集體車震為大家帶來極大快感,4位互相交換伴侶,4p令人瘋狂。

大家都盡興後,四位團友赤條條咁企咗起身,從天窗外,可以欣賞到夜幕下的星塵,驚嘆世界之大。

司機叔叔轉咗身,從前座看到嘅係,2支棍同2個閪,佢一路响到打飛機,見到我哋全都夜觀天像,就偷偷用手指,向上又挖又插响我下陰,叔叔的手指不停玩弄我陰蒂,點解佢又係選我呀!我沒有半點驚嚇,因為佢挖得我好舒服,下體不斷咁擺動,叔叔全身震咗震,我估佢應該射咗,我下面隻手指亦离開了。

大家攪嘢車震震,
司機同享共樂樂。

我哋返到酒店,大家都係酒醉未醒,休息咗一陣,4⃣️條友响露台温泉池度吹水,啲温泉水好热,池内氣氛就更熱,我搾住Micky仔條嘢玩,Henry就抱住Mini 响池邊做愛,我就開始幫佢口交,溫泉4⃣️P正式開始,男上女下、女上男下全部都玩齊,男人嘅實力都係相若,沒有被比下去。

今晚我哋4⃣️個人全裸,瞓响一張大床上,性愛無遮大會,大家隨意選擇對手去玩,Henry 抱住我,條嘢一直插住我陰部。Mini & Micky 就玩緊 69,總之你喜歡邊個就可以攪邊個,大家玩到累就抱頭大睡,早上瞓到自然醒。

管家安排好地道手信,幫我哋速遞回港,臨行時我再抱抱正也,謝謝佢盛情款待,希望有機會快啲再見面,冲繩之旅完滿結束。

*** 呀Cat 同我坦白咗,這段時間佢嘅性生活相當活躍,交咗好多新對手,所以佢無再唸我,現在呀Cat 就睡响我旁邊,我用條嘢插住佢,佢對波比我含住,佢扭哂身返哂白眼,我要玩到你死去活來。

我:我要𨳒九你、我要插爆你呀
cat : 我鍾意你條大賓州,最鍾意你個條。

佢從來都冇問過我,你有無同邊個上過床,最多係撒嬌時,話我同邊位邊個ws ,  正確係扭計、想買嘢時的計謀。沒有想太多,此時此刻您係我今生最愛的人。

圖片附件: IMG_0487.jpeg (2023-10-14 16:24, 84.44 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: sim888    時間: 2023-10-23 22:14     標題: 回覆 46# 052705271 的帖子

any update?
作者: 052705271    時間: 2023-10-25 20:53

生活淡淡

機關槍的愛(1)

去完沖繩旅行回來,巨人自然會問長又問短,見個乜人、玩過乜,今晚就立刻地氈式搜身,檢查我全身每個部份,特別係我條頸、我對波同我妹妹,佢又摸又吻又瀬,當然係完好無缺、無傷無瘀,身體都係粉紅齒白,沒有任何多交、淫交痕跡,佢問我有無曳曳,儍仔有又唔通會話你知咩。

巨人今日好興奮、性慾強,連佢新買嘅蜘蛛俠特別版新機都無攪,成袋野就放在響廳,食飽就嚟攪我,佢冲完涼就光脫脫走上床,用條脹爆嘅大賓州直接插入我個口,真係好脹好實,咁多個對手中,巨人條賓州實在好大,插入口內就只有三分一,啲口水同佢啲嘢攪到週圍都係,佢條嘢係口腔內週圍郁,條衰佬應該好興𡚒,按住我個頭係咁插、係咁郁。

我有啲累就瞓咗落床,巨人扶低咗我,大pat pat 騎响我胸前,佢將條嘢繼續咁插,我流晒口水,哦哦咁比佢頂到七彩,巨人啲精液勁射已出,充满晒我口腔,好勁喎、我望住佢淫笑。

C: 好想我了麽?咁快就射咗。
男:好𨶙痕囉
C: 幾日有無打飛機
男:我都要自瀆… 哈哈

巨人抱住我响床,用口錫我對波,半梗不軟的賓州又開始磨我個閪,上上下下咁磨,大家開始呻吟,條嘢越來越大,我用大腿夾住巨人。

C: 快啲插入嚟啦!

巨人拉開我雙腿,將大賓州梗實實的插咗入去,巨人開始用高速咁抽插,佢好想射入去,佢插得我好入。我感到無比的舒服及興𡚒,我大力咁抱住佢,用大脾夾實佢,巨人好大聲咁叫,好𨶙High , 佢又一次射咗入去,佢繼續將條嘢插住响裏面,慢慢佢又暖起來,佢想再嚟呀!

我都好想

巨人同我抱住响床,佢又開始錫我,插住條軟嘢又開始暖起來,我用大脾夾住佢。

C: 呢幾日乖唔乖先
錫咗佢條嘢幾啖。
男:無週圍去呀!返嚟就打機!
C: 你咁乖比啲嘢你睇
男:咩嘢

我用投屏播咗條片,地點係响冲繩,我同Mini 光脱脱,係酒店房内浸温泉,我哋飲住香檳,Mini  瀬緊我對波,我用手插入佢妹妹,攪到佢左閃右避、又笑又叫,我哋2個都光脱脱,水蒸汽佈满全身,我哋爬响池邊向住手機,展示不同誘人浴姿,2對大波波呈現大家眼前,佢又白又滑、大小適中,我哋互相撫摸、玩緊粒Lin, 我同Mini 開始濕吻,又齊齊呻吟…

巨人越睇越興奮,條嘢已經扯到爆燈,我哋一面睇片一面做愛,我扶住張床邊,巨人就使出老漢推車,佢叫住Mini 個名一路插住我,好大力咁推騎,每插入一下令我食去活來,衰佬叫我做Mini ,佢好𨶙High ….

我都好興𡚒,條片又令我想起2條咸濕佬Micky & Henry, 條片係Henry 幫我哋拍,當時Micky & Henry 就係赤條條、光脫脫咁站在我們面前,用盡方法去誘惑我哋,包括自己玩弄賓州、錫賓州,咸濕仔互相打飛機、模擬性交,我哋當時响温泉池,都睇到好性𡚒,好想2條咸濕仔就地正法,所以條片充满高潮慾望,誘人吸睛。

巨人就只係睇到我哋2位靚女,波淘空湧、互相撫摸,佢見到Mini 用手挖我個閪,巨人好興𡚒、人也瘋狂了,佢係咁插入嚟,我對波比佢𨳒到飛起、吊住咁左右狂舞,我的大pat pat 同佢條嘢互相配合,𨳒到拍拍聲,大家都到達高潮,巨人好快又射了,佢好肉緊咁攬住我,我都好舒服,巨人還是你最好。

圖片附件: IMG_1226.jpeg (2023-10-25 20:53, 414.27 KB) / 該附件被下載次數 19

作者: 052705271    時間: 2023-10-27 23:53

生活淡淡

短訊迷團 (2)

Cat半夜收到個訊息,有個叫Sam 的舊同事,傳來一個求愛的訊息,內容係話佢好愛我,鍾意咗我好耐,咁多年都没有忘記我,我係佢女神之類,巨人在半夜開始驗身時,從手機看到了這個鬼訊息,瀨嘢啦!今晚唔使瞓啦!隨之而來,當然係大興問罪之師,Cat 解釋都氣咳。

男:什麽時候識的、佢係什么來歷、點解會傳啲咁嘅訊息,佢反反复复問咗10 幾次。
C: 佢真係同我無任何關係,我最愛係你,你放心吧!

足足講咗半粒鐘情話,條友先開始有啲反應,我不斷咁錫佢,希望有助消除巨人的怒火,唔好再講直接啲吧!我除咗佢條内褲,抽咗佢條筋出嚟,巨人當然係欲佢還迎,半推半就,又要辦嬲但又想要,但係條嘢出賣左佢,都已經梗𨶙晒。

呀Cat 手口並用,攪咗佢成晚,先平息左巨人的怒火同慾火,佢射完精就下咗火,當然佢個腦有好多問號,但係射精就降火啦!本能反應又點會失手,男人就係愛射精。

早上Sam 再傳來訊息,聲稱自己當天酒醉誤傳訊息而已、乜乜七七。條友係舊公司的投資部同事,同呀Cat 很久以前,在同一公司工作,知情人士報稱,Sam 近幾年已經結咗婚,有個小朋友,但佢哋係有啲嘢發生過。

關於呀Cat 的性事,自然係加10 倍關心,我問咗那間分店的老友,當年今日發生事件都很觸目,但只有幾位管理人員知悉,因為2位都係公司重點培訓人員,為公司業務貢献良多,事情係低调處理咗,所以鮮為人知。

男主角係新到任年青才俊,呀Cat 就剛提升為組長,大家都為公司出心出力,男女主角當時都係单身,男歡女愛的事就平凡不過。Cat 同Sam 在工作上很配合,很多大戶都係佢哋跟進,呀Cat 年輕貌美、身材出衆,特别那對豐满的乳房,迫爆佢件白恤衫,半乳女神顛倒衆生,Sam 仍正常年青人,怎會有不動州之理。

在工作上Sam给予女方全力配合支援,平日關懷備致,爲的是討好我哋波神的歡心。靚女週圍又怎會只有一隻狼,當時佢上司,同樣對呀Cat 唾言欲滴,男人成熟稳重的氣質,同樣有很大吸引力。呀Cat 眼中,首先出現的是Sam 仔,每夜加班加點,呀Sam 總會管接管送,争取入門分數,當然男女都有不同追求者及性伴侶,鹿死誰手仍是未知数也。

圖片附件: IMG_1301.jpeg (2023-10-27 23:53, 802.8 KB) / 該附件被下載次數 15

作者: 052705271    時間: 2023-10-28 23:01

故事目錄
作者:奇哥
刊登日期:2023年8月

首創作品 1-12
用咗 12 日寫咗12 段故事,包括自己喜愛的環節、幻想的環節,睇咗咸濕故仔咁多年,自己都好想去老作一個,終於鼓起勇氣,老作番次,故事內容函蓋車震、3P, 偷窺、酒店、公司、制服誘惑、公幹、旅行、裸聊等等。

共享文學1、2

小兔視角:1、2、3、4、5
已經出了5個故事,寫男主角夢想成真,可以日日陪住女角,見証女主角家居性事,活潑有趣。

老作文學:1、2、3、4、5
打咗风幾日,寫咗Cat 响公司内,同上司、客户間嘅开心快乐性事,好快就寫咗5個故事。

性慾冲绳:1、2、3
女主角獲得老闆加獎、客戶的愛戴,可以升職加薪,在冲繩的旅程中,享受快樂的3日2夜性愛活動,全3篇。

闷闷地,自己走咗去旅行,我無去沖繩呀!就係去咗睇風景,回來想起女主角,就寫低咗佢。

生活淡淡:1、2、3

女主角由冲繩回來,生活淡淡似是湖水,突然收到舊同事醉酒短訊,陳年往事又泛起了漣漪。

圖片附件: IMG_1300.jpeg (2023-10-28 23:07, 208.03 KB) / 該附件被下載次數 17

作者: 052705271    時間: 2023-10-31 21:39

生活淡淡

一個風雪晚上,佢失去方向(3)

今晚加班大家都有點困顿,公司同事都回家休息,呀Sam 呀Cat都來到咖啡室,飲杯咖啡舒舒氣,在不大的空間里大家遇上了,世界都彷佛突然停顿了,空間静悄悄的,隐约聽到我們的心跳、呼吸聲,呀Sam 抱住呀Cat, 大家依傍住,卻没有發出半点聲音,慢慢呀Sam 感覺到,呀Cat 乳房微微的郁動,呀Sam 的褲子起了變化,微微凸起了一個小帳幕,呀Cat 感覺到,男人條賓州已經貼近,試探式的壓向自己的陰部。

呀Cat 咬住唇邊,抬頭望住呀Sam 淫笑,發出一個求愛的暗示,呀Sam 除低咗呀Cat 條套裝短裙,裙子隨隨的跌落地上,淨下黑絲包祼下的長腿,好性感好誘惑,呀Sam 用手指隔住黑絲襪,玩弄Cat 的下陰,手指將襪褲塞咗入去個閪裡面玩,呀Cat 笑住解開咗幾粒恤衫扭,豐满的乳房露出了一大半,粉色的胸圍、襯托深深的乳溝,年青的男人又怎可以停止,望住乳溝不停吞咽,汗珠在2邊流下,興𡚒的心情激動全身,大家都期待的盛事一觸即發。

Sam 仔对手指深深的挖入美人陰道内,佢自己發出深沉的呻吟聲,手指都沾满晒淫水。

Cat :好舒服呀!插我啦!我好想要呀!

Cat 配合呀Sam的扭動,慢慢拉開咗佢條褲鏈,攞咗條嘢出嚟,摸咗佢一陣,Sam仔就用雙手輕撫白白的乳房,大大的乳房、深深的乳溝,Sam 突然浮現乳交的景象,就在此時,美人用手大力去套弄條賓州,Sam 感覺前所未有的快感,很快高潮就來了。

跟住呀Cat 就跪咗响地,用双手搾住条啫係咁打轉,含住個龜頭濑呀瀬呀,大啖大啖咁瀬,每一下的刺激直衝上腦,另呀Sam 感受到性慾快感,好快就開始呻吟啦!我要射啦、高潮又再來。

Cat 起身抱住呀Sam , 繼續热吻這位俊男,大家脷舌交戰、口水横飛,吻得更深锡得越興奮,2人進入忘我境界,大戰一觸即發。

美女的深情热吻,吸引了CCTV後的這隻餓狼,老闆安坐辦公室,欣賞緊這幕世紀性事,美女慢慢被脱清光,白恤衫、短裙、胸圍散落茶水間,一個穿上高跟鞋、黑絲襪的美人呈現眼前,好性感、好漂亮的身體,自己想吃的女人,响你面前同男人性交,心情何期複雜、又何期偉大壯觀。

Sam 順速除下西褲,响個閪的位置,扯開咗黑絲襪一個入口,條嘢向美女個閪全力插入,男人像野獸般的抽插,拍拍拍的聲音此起彼落,好鬼舒服呀!在公司偷情真的别有一番情趣。

Henry就係佢波士囉,已經全身精蟲上腦,極速攞咗條嘢出嚟,佢要配合精彩的畫面,同步自瀆,佢腦𥚃面只係盤算緊,點樣可以攪惦呢條女。

四级的畫面呈現在大屏幕上,呀Sam 條嘢已經插咗入呀Cat 的下體,一下又一下强烈的衝擊,震入心弦,呀Cat 的呻唸聲在茶水間迴轉,拍拍聲、呻吟聲形成立體的交响樂。呀Sam 邊插、邊玩弄掌中致愛的大乳房,佢用手去搾佢、擠壓成不同形狀,軟軟的乳房充满了汗水,大大粒粉紅Lin 已經凸咗起來了。

Sam: 我夢寐以求的乳房,終於可以搾到佢對波了,真係好𨶙大好𨶙滑呀!

太强烈的視覺刺激,Henry 已經忍不住了,佢條嘢青筋暴起,龜頭渗出了大量液體,佢為性交射精作出了充分準備,Henry 除哂所有衣服,光脱脱的站立在屏幕前,他真係顛到同呀Sam 同步抽送,性慾戰勝了一齊,唔理是甚麽年齡、甚麽職位。

圖片附件: IMG_1278.jpeg (2023-10-31 21:44, 76.52 KB) / 該附件被下載次數 16

作者: 052705271    時間: 2023-11-3 22:57

生活淡淡

極度驚慌(4)

Henry 離開了辦公室,一步步走向茶水間,佢静静咁企响玻璃門外,手部繼續搾住條賓州套弄,佢要親眼睇到美人的白滑雙乳,Henry 充满慾火的雙眼,望住𥚃面的2條肉蟲,由女人面容開始掃描落去,直至2個性器官的交合點,賓州、陰毛連接處,一下又一下咁插入去。全身又嫩又滑的美人就响眼前,散亂的頭髪、豐满的雙乳,神秘的黑三角全部盡入佢眼簾,好興奮又性急,打J動作不斷加速,好爽呀!

Henry 高調咁打開玻璃門,佢要比2條肉蟲知道,佢老闆已經知道佢哋响到偷情,見到佢哋响到性交。

個男人呀Sam,仍然忘我咁抽插,佢要将所有精液全部射入呀Cat 子宫内,美人呀Cat 就享受紧男人嘅抽插,期待一次又一次的性高潮,呢對年青人的第一次性交,大家都全程投入,享受性愛的快感。

2條肉蟲警覺到老闆企响旁邊,除了驚嚇之外,就係百般滋味全部傾瀉下來,像犯了錯的小朋友,被校長看到了,心情應該有怎樣的變化,由極度興奮的狀態,轉到超級驚恐、無助、沮喪,這刻應如何是好,點樣拆惦佢呀!

Sam 條嘢仍然插住呀Cat 個閪抽送,雄性的本能反應,呀Cat 就用雙手掩面,佢唔係保護對波。全世界彷佛快要静止了,没有半點多余聲音,就只有條嘢抽送的滋滋聲。

果然係年青人,經過數分鐘的冷静期,佢哋好快就有咗相同的想法,大家對望那刻就确定了。因為佢哋都見到同一樣事實,Henry老闆係搾住自己條嘢响到自瀆中,從臉上可見,佢整個人充满了渴望、同性慾,佢想攪嘢!係要攪我!

Henry 行到去呀Cat 的跟前,佢用手輕撫Cat 的秀髪,愛不措手咁掃,佢慾望不斷提升,我知道佢好想口交,無錯就係含𨶙呀!佢都已經放咗响我口邊,死咸濕佬。

佢没有給性慾影响佢的判斷,Henry清楚、明白到,佢嘅反應、行為已經降服咗2位年輕人,2條慾蟲已經上釣了,佢可以為所欲為啦!

這刻呀Cat 後面係比Sam 插𨶙住、抽插的感覺令人忘我,美女主動用口含住咗Henry 個大龜頭,又挑皮的咬下佢,Cat 唔抗佢老闆的龜頭,因為Cat 對Henry都有好感,只係Sam 先出手而已,此情此景都好似來得自然,2條仔心里都會舒服啲,我嘅肉體就更加舒服啦!Henry 比我咬住條嘢,佢好𨶙High, 佢用雙手大力咁搾我對波、又用手指去夹佢扯佢,佢要報復我咬佢賓州之仇。

後面的Sam 不發一言,佢知道現在是甚麼狀態了,佢雄性的本能,鼓舞佢繼續努力咁抽送,有什么比做愛更重要,比射精更興𡚒。第一可以插爆你慾望的女神,而且可以望住佢幫老闆口交,多重視覺享受令Sam 更興𡚒。

2頭狗公在公開大比試,任何一方都不能失威、給人家比下去,即係老大都唔好咁快射住啦。3p 的感覺,加上大家前後的快速抽插,慾蟲都達到了性愛高潮,2頭狗公差不多同時射精,分不出高下啦!

Henry温柔咁抱起咗美人,美人用脚夾住老闆條腰,快速膨脹的啫唷,就响下面又插咗入去,佢要响Sam 面前,要展示佢的雄風,我比你快比你硬。

Henry 插住個閪,抱咗條囡入佢辦公室,將佢平放响枱上,枱面有真皮包圍,小美人會瞓得舒服啲,Henry 細心將坐氈放响小美人頭下,避免弄痛小美人,Henry 除咗美人的絲襪及性感内褲,全身赤祼、光脱脱的美人就瞓响枱上,Henry 将頭伸入Cat 大腿之間,用鼻同口去親親美人的小穴,愛不措手的他,想獨享小美人,黑色的小三角,捲曲的陰毛,不停咁把玩着。

呀Sam 走咗去枱另一面,佢拉呀Cat 隻手,去套弄自己條賓州,神奇的小手,一接触到條野,剛剛射完精的他,很快又硬起來啦!

Henry 安排好的2台錄影機,清楚對準小美人的乳房及下體,影像就投影到大屏幕上,四週的音响系统,另每一下呻吟聲、交合聲,在密封的辦公室内盤旋,好立體好震撼。

Henry 將小美人拉近枱邊,用條嘢插咗入去閪裏面,雙手就夹住美人屈曲的雙腿,開始快速的抽插,2人的呼吸、同交合聲似起彼落,好鬼與𡚒!

呀Sam 亦不甘寂寞,爬咗上了辦公枱,將條梗州插入呀Cat 個口,佢自己應該好爽,口交的自豪感,其實呀Cat 唔會好舒服。佢好快又換咗過姿势,用口去錫小美人的两個波,冇得插就去濑波,同時間呀Cat 都用手幫佢套弄,死仔當然都很有快感,玩住波波有人榨住啫啫,在呀Cat 落力的套弄下,真係又爽又舒服,好快又高潮啦。

3條友第一次性交,就嚟咗次又興奮、又刺激嘅3p, 2個人的偷情,發展為3個人群交,老闆同2位年青男女的群交。

圖片附件: IMG_1272.jpeg (2023-11-3 22:58, 82.6 KB) / 該附件被下載次數 16

作者: 052705271    時間: 2023-11-4 21:15

生活淡淡

熱烈慶祝(5)

老闆間房近日添置左張4人梳化,方便見客使用喎!見客唔係用會客室咩!!!

Henry 冇單獨同我做愛,我同呀Sam 有時想玩刺激啲,才會有佢份,都係响公司佢辧公室玩,所以佢辦公室啲設備成日話壞,最近差不多都玩新了。大梳化、大班椅、大班枱、80吋大電視、音響全部都先後壞了,好在分店業績升到七彩,很多大額貸款貸出,全集團第一啦!無人會攪佢!

我哋三劍俠出手所向無敵!業務得之余,性事又玩得!大家呀、齊歡唱、同慶賀。生意興隆,財源廣進,飽暖自然施淫慾,最重要玩得夠激。

今次又簽咗張大單,老闆好鬼開心,叫咗靚酒店到會,全部同事萬歲。生意都辦妥,突然好想攪嘢、釋放下自己,細細聲話咗比呀Sam 知。

Cat: 我想要呀?
Sam : Now
Cat : sure
Sam : 3p
Cat : 你喜歡..
Sam : 好

老闆通知有個重要會議,叫我們去辦公室開會,同事就响外面食嘢、慶祝!老闆叫咗秘書,大家玩完就放工,我哋有嘢要傾!

3條友關好門,智能系統,為我們安排好辦公室內的環境,包括溫度、濕度、迷惑的燈光、激情的音樂,甜甜的催情香熏,完全配合我哋性需要,我們的影像就投射在大電視內,對住營業部玻璃,變成單向反光,我們可以清晰見到外面的,全部都係智能設定好,為我們做愛準備好。

我望住兩個男人,充滿慾火的眼神,先來杯香檳,為所有好事干杯,特別為做愛。

除鞋、除褸、除呔、除衫、除褲,男人就淨下底褲同對襪,我等緊佢哋嚟服待我。呀Sam 走過嚟開始濕吻我,隔住白裇衫搾住我對波,佢條嘢隔住條底褲頂起大帳篷,頭昂昂咁頂住我,我咪用手玩吓佢條啫先啦;

Henry 就自動波,响我後面抱住我,賓州就痴到我實,Sam 開始除我件白恤衫、性感胸圍,呀Henry 就除緊我條短裙,隔住絲襪插入個閪,他很性急呀!

响咁正嘅智能環境下,我哋開始做愛,三個裸體的青年,擁作一團互相親吻,誘惑的身躯吸引住2位肌渴的青年,目不轉晴探視我的2個大波,在男人的努力抽插下,我對波不停咁向四週擺動,2隻小白兔閃閃的,白白的肌肤在射燈下、闪闪發亮,明艳照人。

呢間房最刺激嘅係,我哋通過單鏡返光玻璃,可以清晰見到营業部的同事,在外面歡叙的樣貌,我們就係當衆裸露、公開做愛的感覺,在一群同事面前集體做愛,又係第一次的感覺,真係好刺激、好性福。

經過幾個回合的激情,大家都獲得性愛嘅高潮,超正的做愛環境,增加了不少樂趣,我哋三個人赤裸的擁抱住,我身上躺著2個裸男,在燈光及音樂配合下,享受緊淫蕩的性生活。

< Work life balance >

幾個月的淫蕩生活,全公司每吋地方,都留下我哋的精液、閪毛,超正的智能辦公室,成為我哋最安全、最舒適的炮房。

無幾耐我哋三個就被分派到唔同分店,延續我哋的性快活!我哋的公司性生活,亦被公司同事,永遠流傳下来,為人所羡慕敬仰。

故事發生時代久遠,人們亦開始淡忘,知道内情的人經已很少,只有在老作文學中重温了。

圖片附件: IMG_1466.jpeg (2023-11-4 21:15, 74.08 KB) / 該附件被下載次數 16

作者: 052705271    時間: 2023-11-6 17:51

性愛生活 (1)

性愛故事發展下來,情節本就千絲萬褸,圍繞女主角的綫路太多,讀者閱讀很不便,作者本身都有點混亂不清,所以作者都要整理一下思緒,重新整理故事的重要人物,故事發生的年代,還有每段感情的發生次序。

人生發生了許多第一次,三劍俠的性愛傳奇,Cat & Sam 第一份工作,首次與上級老闆的多人性交活動。
故事賣點之一,全新智能辦公室兼炮房的出現。

隨後就出現Henry & Cat ,出席日本客户的商務荒淫派對,感受男女群交快樂,正也點名要求Cat出席,因為正也好鍾意呀Cat的乳房。隨後正也生的渡假酒店開業,邀请公司同事出席,正也當然係想見呀Cat, 故速成了冲繩之旅,在酒店的豪華按摩店,正也、香也同呀cat偷偷的做愛,為冲繩之旅劃上完美句號。
故事重點描述,在Cat 事業的發展路途上,出現的不同性伴侣、咸濕佬,他們均被Cat 的美貌、身材迷到,陶醉在性愛生活中。

商人呀Ben的出現,誘導呀Cat對性生活的瘋狂追求,Ben 的一句誘人說話「你想唔想更加開心」完全啟發了呀Cat 的性觀念。首先有呀Cat 倫敦陪玩之旅,再有ABC 支持德國隊,召開的淫亂群交派對。
故事反映純純的小姑娘,對性愛的不斷追求,爽快率直的性格、深深吸引住異性,引來更多狂瘋浪蝶。

男主角的出現,成為公司分店老闆,與呀Cat 發展的戀情,係作者最刻骨銘心的愛。長長的12 段故事,描寫男主角對呀Cat 的迷戀、追求、慾望,內心世界的變化!由上級主導的情慾,轉變為男主角的強烈需要,對女主角的痴戀,幻得幻失的愛情。

男主角升職加薪,離開了那間分店,對呀Cat 的愛,出現了虚幻、唔真實,更可能係自卑心作祟。在極度迷戀的狀態下,出現咗小兔視覺、租屋偷窺的奇怪故事,強烈反映男主角的不安及無奈。

Cat 在巨人的追求下,終於與巨人同居,Cat 心中有了決定,世間此終你好,巨人是最好、係最粗、最大、最耐及最錫佢。但她没有嫁給他,呀Cat 還是喜歡單身、性愛自由的樂趣。

故事安排Cat 為滿足男角的慾望,答應男角的專屬3p活動,男角費盡心思,要在安全刺激為前提下,安排了這個3p 遊艇樂。

一個圍繞女主角發生的性愛故事,女角開始習惯男友的愛,佢天生的野性、对性的慾火正慢慢冷却,忙碌的生活亦另呀Cat ,暫停多元的性愛生活。

大家欲知淫蕩美女,後事如何?請聽下會分解。

作者: 052705271    時間: 2023-11-9 23:49

故事解構 (2)

按照故事的發展,現在故事内的人物近況為何?

Henry 在公司,攪大了一個客服美少女,之后同佢結婚生仔啦;

Sam 就同咗女朋友結婚,生咗個女,咪就係飲醉,傳咗個短訊比我囉;

Cat 就同巨人一齊,過住正常嘅性生活;

正也生、香也生的公司,今年在香港上市,大家工作都忙,暫時未有見面啦;

Ben 就唔夠乖,早早就比呀Cat 飛咗,所以ABC就無得再出場啦;

Micky & Mini 公司的小情人,男才女貌的大學生,仍然在公司工作,應該仍會在余下故事出現。

男主角就仍然好卦住呀Cat , 得不到的愛,永遠係最珍惜,佢只有成日發夢、有時發吓颠啦。

故事發展下去,輪到邊個出場呢?還有沒有新的角色,多谢讀者的支持,請大家適目以待。

圖片附件: IMG_1388.jpeg (2023-11-9 23:53, 1.82 MB) / 該附件被下載次數 10

作者: 052705271    時間: 2023-11-12 22:45

男主角:鍾意你,都唔係要日日抱住你,日日要同你做愛,你選擇咗佢,我唔會祝福你呀!但我真心想變成一隻兔仔,可以每天都見住你,我唔系偉大,只不過我追你唔到而已。

個故仔應該怎樣走下去,係咪應該換個女主角呢?

圖片附件: IMG_3879.jpeg (2023-12-15 23:18, 848.02 KB) / 該附件被下載次數 8

作者: 052705271    時間: 2023-11-20 19:08

回首系列

性初戀(1)

今晚我們手拖手散步回家,男友拖得我好實在,沒有一刻放開過我。

男友满足了我的所有需要,包括感情、金錢、性生活,佢好錫我、錫我的家人,照顧我的起居生活。

我好需要他,特别是他的陽具,每次做愛佢都令我好充實、好舒服,佢唔鍾意玩野戰、車震、酒店開房,佢最喜歡响屋企慢慢玩,佢鍾意玩我對波,男友拒絕自瀆,因為有我效勞,男友性能力很强,每次都令我有性高潮。

小腦子突然想起同異性做愛的情景,勾起我内心每段甜思思的回憶。

讀書時期的我,好想保持低調,但異性缘却很旺盛,男性總會在我身邊團團轉,同性的就無缘啦。在學校裏我是乖學生成績很好,爸爸媽媽都要上班,我在中五級上學期,初嘗性愛的快樂,18歲的我已經婷婷玉立,性格爽快早熟,從不抗拒性愛的來臨。

家中哥哥大我2年,日間襯爸媽工作,佢會偷偷帶女同學回家玩,在屋內錫錫抱抱,入房就攪嘢,我在家亦習以為常,所以我從少就好享往性的快樂。

學校當然有很多異性想追我,每當我出現在體育課時,異性就變得好興奮,穿起白色緊身運動衣、身材窈窕的我,個胸就特別吸引,特别受人注目,佢唔係好大但就係出衆而已,男同學固然係𥄫到實,扯旗的大有人在,偷偷摸吓自己的也為數不少。

體育男老師都係咸咸濕濕,經常借故抽吓水,借機摸下我波邊,做運動時又摸我大腿內側,我沒有太大感覺,男人就係咸濕的動物,佢唔係太過份,我都樂意接受,男老師心就咸濕,又要扮正經,佢哋個狼樣真係很有趣,我鍾意這個感覺。

男老師放學攪啲吉他音樂班,大班女同學參加,我哋圍住個男老師,隻眼咪又係發哂光,異性相處就係互相吸引,個男老師最後咪等到大學畢業,就娶咗個靚女同學,師生戀普通不過啦。

講下啲咸濕同學仔,學校有五層樓,中四、五在最高層,圖書館在頂樓,每次從樓梯行上課室,總有幾隻小色狼,在梯間下面昅我裙底,然後就大家好開心咁分享成果,拍照留念就必然啦!

同班啲同學仔都幾咸㗎,上課成日扮執嘢,其實就借意裝我裙底,神秘的小三角又係幾吸引,我當然知道佢哋做乜啦,不過心情好咪滿足下佢哋啲好奇心,宅男都係以此為樂,得個睇字囉,佢哋背後叫我做小白兔,唔小啦中四差唔多啦!
男廁隔的文字牆,清一色係我個名

「我要𨳒死你,我要搾小白兔個波,我要佢幫我口交,小白兔你個波好大呀!」… 全部都係咸濕仔的傑作,净吹無幸福,麻煩了清潔嬸嬸。

我係學校排球隊員,每次有校際比賽,都會吸引同學參觀,室内場擠迫得水涉不通,校報男記者、同學仔,全套的長短火都對準我,捕捉我胸前跳躍的雙峰,男性觀衆、啦啦隊員,就隨住我雙乳的跳動,呐喊助威、歡呼聲此起彼落,他們就係喜歡我對波,還有白滑的長腿,長長的馬尾都有很多支持者。

他們期待每次的凌空扣殺,長長馬尾配合雙乳波動,閃光燈、攝影機拍過不亦樂乎,完全满足龍友、宅男的需要,解救異性學員的性壓抑,我完全享受這種優越感,排球明星、女神的稱號。

圖片附件: IMG_2521.jpeg (2023-11-20 19:09, 982.65 KB) / 該附件被下載次數 12

作者: 052705271    時間: 2023-11-23 08:11

構思咗幾天,終于下筆,還是喜歡女主角,從佢嘅視覺去看她的青葱嵗月,越寫越有,寫到有啲興𡚒呀!謝謝大哥們的支持,小弟繼續加油啦!
作者: 052705271    時間: 2023-11-24 08:49

回首系列

快樂年 (2)

新學期又開始啦,我衆多追求者之中,有位中六學長叫做呀首,係學校的籃球健將,高大的外形成為校內風頭躉,佢成日响地鐵站扮偶遇,其實就响到等我,陪我一齊返學,又成日攞咗我個學生證唔俾返我,有時我同啲男同學溝通,佢就响附近行來行去,我知佢想溝我,我早就準備好啦。

有次我們在飯堂食飯,大家本來都有講有笑,突然好似靜止咗,我昅下佢做乜呢?原來咸濕仔响度昅我,校服的衣袖很闊,在陽光照射下,佢就可以清楚睇到胸圍,自然對個波有所暇想,我無打擾佢,自己繼續食飯,我的乳房真係咁吸引咩。

有次放學狂風大雨,有雨傘都無鬼用,我哋都全身濕透,佢隻眼定晒咁望住我,白色的校裙貼住肌肤,差不多都變成透明,隱約可以看到我黑色胸圍、黑色内褲,年青人開始心猿意馬,欣賞我胸前的偉大,我見到佢吞晒口水,佢用手輕輕撥開我的濕頭髮,濕潤的秀髪青春可人,肯定引死佢啦!

佢無進一步行動,只係偷偷看、偷偷望我個胸。大家都在探索階段,女性身體都有極大吸引力,雄性激素正不斷增強,每次見面都有增加,我期待你攪我。

佢開始約我放學去社區會堂溫書、做吓功課,初初當然係好認真,嚟多幾次慢慢混熟啦,情況就唔同哂,我哋放低啲筆記課本在枱上霸位,跟住就走咗去會堂外面的樓梯談天,樓梯面向山邊球場,而且環境優美,私隱度高,大家都會無所不淡,直至關門才依依不捨離開。

八卦下同學仔啲嘢,係談天的重點內容,有時佢會講下啲咸濕笑話,開心時大家就推推摸摸,偶然佢會講下同學仔啲性話題,佢係想引我,我知道的儍仔。

首:鍾仔話我知,尋日同小敏去咗花墟錫錫。
C: 咩呀!公園咁多人点呀
首:晩飯時間,山坡凉亭人少啲。
C: 妖,小敏好純情,又係班長喎,咁易受溝咩。
首:鍾仔話攪到佢濕哂、又呻吟。
C: 吹呀…
首:尋晚講咗成晚,聽到我好興𡚒呀。
C: 你哋好fan咩,咁親密嘅嘢都爆你知
首:老友鬼鬼,交流吓囉。
以為佢無興趣,點知…
C: 咁點呀,講啦!

首:尋日佢地响社区温書,晚上7點幾就送小敏返太子屋企,行過花墟咪坐咗陣,鍾仔話見到小敏著住白色的校服裙,就好想攪佢,佢偷偷地錫咗小敏的面珠,小敏嘿嘿就無再理佢,鍾仔以為瀬嘢激嬲班長。

跟着小敏主動拖住佢隻手,行咗上小山坡,旁邊有個小涼亭、有啲小樹包圍,鍾仔見四野無人,膽子就大起來,用手抱住小敏條腰,面貼面用脷去錫小敏的耳珠,鍾仔好快就感受到女性的溫柔香,抱住小敏腰部的雙手,慢慢向下移動,大力咁搾住小敏個pat pat , 前面條腸仔慢慢咁脹大,頂住小敏妹妹,剛剛好、舒服的體位。

跟住鍾仔側開身,用手去摸小敏個胸,個波好軟好好摸,小敏開始細細聲咁呻吟,鍾仔見機不可失…

鍾:摸我好嗎?
敏:摸邊度呀!唔識呀!
鍾仔拉開條褲錬,摸住小敏的小手,放咗入去條底褲裏面,小敏第一次摸到男人條嘢,又唔識點玩..

鍾:搾實佢上下咁套
敏:你個頭好濕呀
鍾:好舒服呀!小敏我好舒服呀!
有咗鼓勵、小敏就更大胆去套。

呀首停低無再講,我有啲心急..
C: 做乜唔講呀!無啦
首:我頂住講唔到
C: 頂住個口???
首:我扯晒旗啦!妹妹..
C: 妖好衰架,咁點呀!
首:你摸住我就繼續講
C: 你扮嘢…
為咗八卦就益下你條咸濕仔
C: 想點摸,摸邊度
首:扯起晒個度
我隔住條校服褲,搾住呀首條嘢!我第一次摸男人條啫,呀首全身震咗震,條嘢就彈咗幾吓,佢應該满意了。

首:鍾仔話佢地挨往石柱旁,继续佢哋嘅第一次性接觸。

套咗陣好似唔係好就手…
鍾:攞出嚟玩好嗎
敏:𠵱.. 比人睇到呀
鍾:你未見過小鍾呀
敏:會整痛佢嗎…
小敏將小鍾攞咗出嚟,佢唔係好大但已經幾硬,小敏更加就手,可以上下咁套弄,鍾仔話佢開始反晒白眼、大聲咁呻吟,小敏你對波好正呀!大力啲大力啲!佢開始性高潮,噴到一哋都係精液。
鍾:我想睇你下面…
未等佢回應,鍾仔立刻揭起小敏條裙,跪咗响地上,用手拉低咗小敏條内褲,豐满的小山丘,捲曲的毛毛軟棉棉,鍾仔抱住佢大腿,用鼻去聞佢個小穴,小敏被摸到好舒服,不停咁扭動身體,鍾仔開始用手指,慢慢、輕輕咁摸入去,佢怕整痛小敏…
個小穴好快就濕哂,小敏呻吟呀!

首:鍾仔每個細節,都詳細咁解釋,佢係好興奮、好High 囉。

同我現在一樣啦,想你摸大力啲、搾實啲,好嗎?

C: 點大力呀!你條褲濕咗啦𡃁仔。
我順吓佢意,大力咗啲,舒唔舒服就閣下自理。

第一次講咸嘢我知,呀首自己重High, 叫我摸佢下體、大力啲喎。第一次隔空摸男人條嘢,濕濕地、暖暖哋氛圍唔錯!期待!

圖片附件: IMG_2732.jpeg (2023-11-24 08:55, 324.11 KB) / 該附件被下載次數 12

作者: 052705271    時間: 2023-11-27 23:06

回首系列

要入啲 (3)

又要返學啦!今天重臨會堂,身旁仍然是他,天氣冷了,白色校服換上了深蓝色,大家都穿上冷衫外套,春節期間少見了,大家都有啲心癢癢。

霸咗個靚位,走咗去後樓梯,大家就開始抱抱錫錫,大家都對異性充滿好奇,呀首伸咗條脷入嚟,大家就開始濕吻,佢隻手伸入冷外套,偷偷咁摸我個波,我感覺係好舒服,我都想試吓摸佢條嘢,佢好細又唔係咁易搵,摸咗佢幾下褲都未除,條咸濕仔就震咗幾下射咗。

佢好努力咁錫我同摸我,我揭起條裙坐咗喺佢條嘢上面,佢可以抱住我,摸摸我個波,慢慢佢又扯旗啦!條嘢頂住我妹妹,佢係咁頂住我,我都舒服嘅,不過好快佢又射咗。

男生就係充满活力,無時無刻都想攪嘢,幾個月的相處,每一吋都比摷過、摸過、錫過!佢生物科今年一定好得。

男人佢就係未夠膽插入嚟,未比佢𨳒過囉,當然我唔會主動啦!佢唔做就笨七啫。

呢幾日劇情有啲變化,佢嘅咸濕話題改咗啦!佢講咗去日本Av 好鬼正,老師、校服、運動衫,每次佢都表現出好欣賞、好驚嘆的感覺!需然我都會好奇,但無佢咁顛,我知佢想點,就等你。

星期六下午有排球比賽,中午返咗屋企攞衫,佢早咗呢接我。

首:屋企無人?
C: 唔知呀!執齊就走得
首:你穿球衣真係好索
對眼又係睇住我對波
C: 又係咁、又唔係第一次著,呢套係今年最新做的,白底藍字又貼又滑。
首:係你身材好正!對波又圓又滑,大腿又長又弹。
C: 得!知道啦!3⃣️点開波坐低聽下歌
先。
呀首雙眼無離開過我,知道你鍾意我乳房,佢赞過無數次啦。

習惯出場前聽下勁歌,震撼的音樂加强我的戰斗力。

呀首個狼樣開始興奮,睇住我自摸起來,跟着攞咗條啫出嚟勁Chok … 嘩嘩嘩,大哥又想點呀!陣間要比賽喎。

我坐响梳化,佢走咗過嚟我身邊…
首:含我
C: 點做
首:用手搾住我條賓州,用口含住我龜頭,用脷去瀬佢。
又係第一次含𨶙,心情興奮但味道很濃,就係的啫味,我慢慢咁瀨,睇過啲Av 點做,今日就試吓!呀首個樣超級滿足。
首:快啲!我想射
含情脈脈咁望住佢,個口就大啖大啖咁吞,食到啫啫聲成口都係啫味,佢用手摸吓我乳房,慢慢咁搾、捽都對波邊大邊細,好鬼酸又好痕,係下面好痕呀!

呀首開始摸我屁股,2團充滿彈性的肌肉,比佢大大力咁搾,佢條嘢青筋暴現流晒口水,向住小妹不停敬禮!佢壓住我陰部插咗入去,連排球褲都插晒入去。

C: 你想做愛
首:好想試吓
C: 有無戴套
首:冇呀

見佢個衰樣立即謝咗,由山頂直插深谷,冇套點算呀!佢好失落,好無奈!哈哈哈

我淡淡定拖住佢,入咗呀哥間房企咗响床邊,我開咗呀哥個櫃,裏面有不同形狀、不同顏色的套套。

C: 自己選

呀首的面色由慘白變返紅,佢由深谷極速提升彈出地面,佢雙眼重現生命的希望、靈光,佢應該今世都感激我呀哥。

無套無得做真係好慘架!
後來才知今日係佢生日呀!

呀首選咗好耐、佢又帶咗好耐,我哋就哋瞓咗上呀哥間床,呀首除咗我深蓝色的排球褲,除咗我性感的小內褲,呀首見到我啲毛毛,佢條嘢好似未係扯到行,呀首嘗試插入我小妹妹,可能好緊張又唔夠硬,攪極都未入到,我扶住佢條嘢放咗入去,佢好慢好慢咁壓咗入去。

C: 入啲呀!未入呀!

恭喜我破處啦!唔係好痛但好刺激,年青人好快掌握了基本技巧,玩得好開心又出又入,大家都有啲高潮,射咗入去。時間剛剛好,大家洗咗白白,整理下衣服,就出發去球場啦!

我送咗生日禮物比佢啦!好刺激的人生經驗。

圖片附件: IMG_3085.jpeg (2023-11-27 23:30, 900.85 KB) / 該附件被下載次數 12

作者: 052705271    時間: 2023-11-29 23:06

從女主角Cat的視覺,由中學生寫到步入成熟期的故事,大綱初訂只欠時間,有些部份真係寫到濕濕,太投入角色了,努力中希望大家會喜歡。

圖片附件: IMG_2919.jpeg (2023-11-29 23:10, 58.4 KB) / 該附件被下載次數 10

作者: 052705271    時間: 2023-11-30 19:26

回首系列

同樂日 (4)

學生年代最鐘意集體活動,享受互相尊重、互相學習的階段。

呀首仍然好喜歡報道,同學仔的咸濕故事我知,包括但不限於鍾仔、班長,但每次提及班長都會好興𡚒,每次晚上收完風,第二晩就會直擊報告,彷佛就系鍾仔視覺報道,尤其在做愛慨重點環節,就更加貼體,真係聽完都濕晒。

我有其他慨追隨者,我都會同佢地出街,最親蜜都係拖下手、食餐飯而已,未去到做愛的階段,佢哋當然知道呀首嘅存在,互相吸引互相追求,正常不過的活動。

我唔會同男性分享,我同呀首的親密關係,保持私隐及尊重對方,我懂得这些道理、禮儀,我同性朋友唔多,所以没有分享對像。

做愛係我哋嘅事,亦沒有分享需要,除非你好鍾意知,我又好錫你,聽完會令你更High,我願意分享。

呀首唔同,佢喜歡分享!初戀的年青人呀。

今日呀首約我,星期六去迪迪尼住返晚,同行還有鍾仔、班長,啲飛系佢老豆公司比,酒店包早餐,係4⃣️人家庭房,男仔一間、女仔一間房。

C: 哦!有空就嚟

其實我同佢哋唔熟,佢哋係隔離文科班,學校活動都很少見,小敏係班長,戴眼镜斯斯文文,內裏Open, 男慨都係呀首講的,成日形容都佢好勁,講得多、聽得多,就好似同佢好熟。

我無即刻覆佢,女人心海底針,係要諗下想下先。星期五佢再問我,我話好啦!都想見見男女主角,哈哈哈。

早上我哋興高彩烈到達樂園,Check in 寄存行李就岀發。

今日2⃣️個性感小美人,同平日的乖乖學生妹判若两人。我就選了件白色緊身T恤+ 牛仔熱褲,一雙又白又滑的長腿,引性你班咸濕仔啦!小敏就著咗條粉红色短裙,白色小背心,對波靚到呢!就係青春無敵啦!

介绍下鍾仔先1.7 米,斯斯文文T恤牛仔褲,有啲似後生張國榮。小敏外形更加斯文,有波有囉身材都好索呀!

由見面開始,2⃣️個咸濕仔就目不轉晴,笑淫淫咁望住我哋,啲口水吞完再吞,真係無佢辦法啦,2個絕色校花,同你哋玩足2⃣️日1夜,陪飲陪食陪訓,睇你2條友仔,見一次就射一次,今次精盡人亡啦靚仔。

樂園人山人海,每個景點都好热鬧,2個男人仍然係昅住我哋,細聲講大聲笑,古古惑惑,我同小敏就拖住手行,大大方方吹水,不過真係好熱,衫都濕晒。

玩游戲時,呀首扶上扶落、錫下摸下,個胸比咸濕仔都摸過哂,不過我玩過山車時,扮好驚順手就搾咗佢幾下,呀首不知幾開心。

見到鍾仔同班長就斯文好多,唔似呀首報告啲內容,不過返房就唔知啦?期待今晚有嘢睇,人就係八卦同充滿好奇心,自己攪都無甘雀躍。

差唔多3點大家都有啲累,就係園裏面食咗個午餐,又係有餐券安排,可以食飽飽,跟住返酒店搶房間,靚女優先啦,我哋選咗間靚景雙人床,男仔那間就有大床一張,益晒你哋啦,今晚可以大被同眠,我哋笑到爬街。

大家都去洗白白,响床瞓咗陣,好鬼舒服呀!新酒店新樂園,又有新朋友,感覺好正,充满希望同新鲜感。

晚上都係樂園食,有餐券呀!餐後大家走去園中心睇烟花啦,呀首抱住我,我睇烟火佢睇我,睇吓又錫吓,週圍千千萬萬的遊人,全部被隐型,世界就只有烟花同我們,我第一個男人,條嘢放過入嚟的男人,我愛你。

經過快樂的一日,大家感情確實增進了不少,年輕人就係爽快,我挽着班長的手臂慢慢的返到酒店,两隻嘢抱住攤响梳化,好開心又好鬼累,冲完涼上床差不多午夜了,好快大家都進入夢鄉。

吓… 乜嘢都無攪就訓,唔係啩!!
大家稍安勿躁,好戲就在午夜时分。

迷迷糊糊有人錫咗我一啖,我眼檬檬咁張開眼睛,見呀首响床边錫我,我當然回敬返佢,望望旁邊的班長,已經不在床上啦!呀首示意我保持沉默,佢抱起咗我,静雞雞行去門邊,開咗少少門,我哋無開燈外面好難發覺。

客廳壁燈開咗,在暗暗的燈光影照下,見到鍾仔同小敏响梳化濕吻中,小敏伸咗隻手入去鍾仔條波褲内,搾住佢條嘢套弄中,小敏每套一下鍾仔就會震一下,口中依依哦哦,谷精上腦呀!2條脷响口内交纏住,好濕好滑好刺激,小敏穿的是公主粉红睡裙,佢只係穿咗小可愛,没有帶胸圍,在壁燈影照下,半透明的身體清晰可見,唔只係鍾仔谷精上腦,還有我旁邊的大男生。

呀首嘅呼吸變得好深好急,在我耳邊輕輕吹住我,我好快咁锡咗佢一啖,默許佢嚟料啦!我都係無帶𦋐,白色的連身睡衣,完全可以看到我的乳房,绝美的身材,呀首揭起我件衫,用雙手去摸我的乳房,個波都玩到變晒形,佢又用口去咬,咬住我粒乳蒂,好鬼毒呀死咸蟲!

我好舒服好刺激。

呀首用隻手指挑開我條小可愛,插咗入去玩,週圍咁挖我呀!

C: 大力啲啦,好舒服呀..

我哋一邊玩,一邊睇住客廳的肉蟲,鍾仔同小敏都企咗起身,小敏已經脱清光,光脱脱的身體,就係人間極品,女神的大乳房在胸前閃動,清楚可以見到佢下面的啲陰毛,好豐富又濃密,神秘的小三角好吸引呀!

呀首睇到出晒水啦!我攞咗佢條啫啫出嚟玩,佢扯到好硬好硬,因為佢比2個赤裸的女學生刺激緊佢,腎上腺大量分泌,賓州準備好可以做愛啦!

鍾仔條嘢都係扯到彈彈下,企向小敏前面準備好插入去,佢無帶套抱住小敏插咗入去,條友瘋狂咁抽送,小敏頭髮散開哂,對奶不停咁擺動,好大好壯觀呀!佢哋做愛技巧好純熟,體位互相好配合,好快2條友已經高潮。

鍾:小敏你對波好𨶙大呀,我好鍾意咬佢呀!我想日日都𨳒爆你。
敏: 大力啲呀!我好舒服呀!我要你日日𨳒我,我要呀!

佢抽咗條嘢出嚟,小敏含住佢條嘢,食晒啲精液,含住吞咗。這個畫面永世難忘,小敏實在太正啦,太淫啦!

呀首都上腦啦,佢要我爬响門口,條嘢响後面插咗入嚟,佢好興𡚒不斷咁向前抽送,插到拍拍聲,每下都插到入去子宫,我好爽好舒服。

首:我鍾意你對波!我要晚晚插住你
C:我要你哋輪住插我,我要大賓州!

在佢瘋狂的抽插下,我講出了深底話,唔知佢聽唔聽到。

呀首抱着我對波,不停咁把弄,賓州就盡力咁插入去,我哋都達到高潮,呀首射咗入去,佢爽爆啦!

我哋的呻吟聲,吸引咗客廳的肉蟲,大家都係光脱脱,没有甚麽尷尬了,呀首看看我,我點頭了。

首:入房玩

2個男仔隻眼發哂光啦!大家都無出聲,同步入咗去大床房,鍾仔開曬房間全部燈,佢係要望清楚我,佢隻狼眼淫笑已經表露無謂,死淫蟲。

我都好興奮,我唔知會發生甚麼。

2個女仔都瞓咗响床,鍾仔爬咗上去,個頭伸咗入去小敏個大腿,用條脷瀨閪呀!班長個小三角,被錫到滋滋性流晒水,乳房就左右咁扭動着,車頭燈哂咗出嚟,對波又白又大又滑,啲皮膚白裏透紅,正到不得了。

呀首睇到發光,自己條嘢不老實的狂扯,佢坐咗喺我腹部,將條嘢放咗响乳房中間,佢想乳交!佢睇住小敏對波,又玩緊我對波,視覺、肉體雙重享受,佢用手夾實我對波,條野就响中間抽送,我唔係好爽,等緊人插我。

男性本能就係要威,性能力就要勁,2條淫蟲响床上插住自己條女,大家都好𨶙High, 小敏同我對乳房,比佢哋插到左搖右擺,好正呀對波!

4位年輕人都上曬佬,做到瘋狂呀!

鍾:呀珊我想插你!我想攪你好耐啦。
首:小敏你身材好靚,對波又大又白白,我想食咗你!
珊:我想你两個都攪我,我要玩3p。
敏:我要呀首,佢又粗又大,我要呀。

全部人都狂了,佢哋想雜交嗎?

顛完大家都高潮啦!啲精射到週圍都係,大家抱住瞓啦!鍾仔望咗呀首一眼,佢点点頭!2條死淫虫。

鍾仔用手摸住我對波睡了,呀首就伸隻手去摸小敏個乳房,大家當無嘢瞓了,迪迪尼晚安。

大家瞓到自然醒,年青人又再精力充沛,在酒店食完廸廸尼早餐,又再入園Shopping 哈哈哈,有廸廸尼禮券,佢老豆真係濶佬。

圖片附件: IMG_3726.jpeg (2023-12-14 11:04, 1.06 MB) / 該附件被下載次數 9

作者: 052705271    時間: 2023-12-2 22:55

回首系列

ABC (5)

歡樂四人组,從此好幸福咁生活下去。

每次排球比賽,同學仔都會結伴参觀,人氣急升的我就越来越受歡迎,男性觀衆人數狂升。最近觀衆席多了個支持者,混血兒的面孔,青春少年孩,佢總是乖乖坐喺度,欣賞我們的比賽,我每次得分佢就拍手,好可愛呀!今日比完賽佢走過嚟

ABC : 我可唔可以同你影相呀
C: 好呀!

大家展現最燦爛的笑容,影完好開心咁走咗,真係好可愛。
幾日後我哋响社區溫書,收到個訊息,係ABC 比返張相我,原来佢叫呀 Hei 佢多谢我的合照!

咁醒找到我電話,有意思。

跟住的日子,ABC每日都有SMS 我,内容都係問候、祝福、關心下,其實都好心甜,靚仔有啲辦法!

今天放學又見到ABC 在學校門口

ABC : 師姐又見你啦!可以陪你嗎?
珊:好呀!今天吹咩風呢
ABC : 掛住你囉
珊:靚仔口甜舌滑做咩
ABC : 可以陪我去唱K嗎
珊:幾時呀
ABC : Now
珊 : Sure …

第一次約會,我返屋企換咗件V领T Shirt 加件外套、牛仔短裙青春無敵,去到K房有嘢食有歌聽,爽呀!靚仔都幾醒,識唱好多歌,又幾好聽喎!大家唱吓歌仔,收料又吹下水,原来ABC 係混血兒,今年剛從英國返嚟,5呎10吋高,同校中四文科插班生,細我1年,今天咁靚仔,恤衫牛仔褲就已經好型!

珊:喂.. 点解你成日嚟睇我打波。
Hei : 你扣殺又勁又猛,好睇。
珊:哦… 係咁呀
Hei:  你好靚、又咁索,全校雄性動物都知啦!我好想識你
珊:係咩,死靚仔學人抽水!咪比你識咗啦
Hei : 男人都嚟睇波,係因為你正,我就多一樣,我想識你。
珊:咩先!想溝姐姐呀。
哈哈大笑
Hei:先識再溝
我笑到彎晒腰,知喇知喇!

我有啲累坐响梳化聽歌,呀Hei 就企响我身邊,佢唱嘅不論中英文歌,都係情歌,全部都好似為我而唱。

我見佢不時望住我,眼睛從領口穿透落去,死靚仔今日就引死你,我今日特别為佢,穿咗個性感胸罩,上半球一目了然,即係乜都睇晒,中學生算係咁啦!

我見到呀Hei 好克制,佢想摸我但係又唔敢太狼,不竟是第一次出嚟玩,我條牛仔裙又係超短,左拎右拎就已經縮晒上嚟,小三角約隱約現,你唔發情我跟你挽鞋,呀Hei 嘅視角,乳房、妹妹都可以一目了然,雙重享受,男仔最愛!

ABC就係爽快,佢坐低响我身旁。
Hei : 你咁性感,我好難忍喎師姐
珊:咩呀!TShirt 、牛仔裙都叫性感,唔係呀!你哋啲鬼妹,唔係重性感咩?
Hei : 佢哋係性感嘅,師姐你係靚呀!同佢哋無得比,你超班喎!
佢好快咁咀咗我一啖,跟住興奮咁彈開。

珊:邊個話比你錫喎,死咸濕希…

我想比你𨳒呀!其實靚仔口甜舌滑,又幾鬼英俊,真係少啲定力,都比佢電暈死靚仔。呀首係運動健將,呀Hei 係ABC 好型,不同類型的學生哥,有趣其實係我起啖,哈哈。

作者: 052705271    時間: 2023-12-8 15:30

回首系列

暑假(6)

人物介绍:
男朋友- 呀首
專長:籃球健將

女主角- 呀珊Cat
專長:排球女神

男同學- 鍾仔
專長:性愛男

女同學 - 小敏
專長:班長

ABC - 呀嘻Hei
專長:溝女

家姐- 呀欣
專長:水蜜桃乳房

欣男友- 呀昇
專長:健身男

學校生活都好忙,會考又好快到,之後又要參加排球賽,每日陪呀首嘅時間都少咗,去社区就更少!呀嘻就間中有同佢去玩,但次數唔多,其他追求者就無時間跟進啦!

學生都係要讀書為先,會考都很重要,其他嘢可以暫停一會,情愛來日方長啦!

好快會考、高考都完咗啦,我啲同學仔、朋友仔都係胸有成竹,不用爲考試結果煩惱。大家都全心全意投奔初夏,迎接快樂的暑假。

我暑假要参加青少年排球賽,小妹嘅球迷與日佢增,男性追星族就越来越熱情,花花、情書、禮物都係滿滿的,每次都係拍下合照、握下手應酬下粉絲。

排球隊經過千辛萬苦,過五關斬六將,終於可以出線,大家都勁興奮!唔知何時開始,每場比賽都會有2位固定支持者,没有任何衝突,呀首、嘻都係追球者而已,不過佢地就排係前列位置而已。

球: 波也!佢哋都係喜歡我對波,行爲目標一致,都係等我。

嘻就好似開始有啲突破,有超越之势添,因為…

每次見面,佢啲眼神實在很迷人,鬼鬼地的面容、俊俏的外形,有點放蕩不羈態度,真係好鬼正!佢對我好细心,一點也不大男人。

佢自己報料,讀書時已經自己做些品牌設計,當時就係叫做潮人,兼職下做品牌模特兒,大家都係爽快的年青人,關係就日日進步啦。

可能我就係喜歡同ABC 好玩。

今個星期六,呀嘻約我去佢屋企玩,佢姐姐叫呀欣,還有佢男友呀昇都在,家中顧用工人姐姐、樣貌都好正喎,有前有後的菲傭姐姐,還有隻可愛小狗,叫做Bb 。嘻的住宅在大圍,是間2層高別墅,附有前後花園及有私人泳池,楼上是三間套房,地面是生活空間,地庫就係活動中心,卡拉Ok、麻雀房、桌球室、健身房啦。暑假佢爸爸媽媽返咗加拿大渡假,聖誕才回港,香港人都係到處飛。

靚仔全家人都好Nice , 屋企環境舒服,我哋著住T 恤、短褲在家周圍走,我抱住佢隻狗玩,bb 好活潑不停咁錫我。

跟住我哋齊齊去咗泳池玩,炎炎夏日有個私家泳池,旁邊有個小斜坡,綠悠悠的環境好正,私隱度很高,我抱住個大水泡、浮浮沉沉好爽。

今日我穿了粉紅色三点式泳衣,少少布多多肉,托住下面少少,上半波曬出嚟啦,又性感又好波。

呀欣件泳衣是全黑高义,好鬼性感,2個上半球托咗出嚟,目測呀欣對波絕對唔比我細。

2個男仔就穿沙滩短褲,呀昇的肌肉好勁,一定係玩健身,呀嘻都係好 Fit , 目测佢條嘢應該唔细,我個人就極喜歡大賓州。

2大尤物為暑假帶出了序幕,2個男人就係咁狂𥄫我哋,呀嘻一直都陪住我,一來佢怕我會悶,二來就方便抽水啦,咁大個波唔摸就浪費晒啦。

呀欣先响池邊曬太陽,呀昇除咗呀欣件泳衣,幫佢搽太陽油,一邊按摩佢乳房。呀欣對波好大,尖尖哋成個水蜜桃,呀昇慢慢咁搽,全身每個位置都摸過夠,特別係神秘小三角、個波,呀欣慢慢開始呻吟,摸得好鬼舒服呀,响自己屋企慢慢攪,又安心又自由,點玩都得!

呀嘻抱住我响水裏面玩,佢偷偷地摸吓我對波,我知道佢想點,我嚟得你屋企,就準備咗啦靚仔。

我用雙手抱住佢條頸,主動去濕吻他,呀嘻就用手摸住我妹妹,用手指慢慢咁挖入去,係咁挖係咁挖,我好舒服好舒服呀!嘻仔啲手勢真係好正,有料到呀!

百厭星除咗我件泳衣,大大對探射燈晒咗出嚟,嘻仔好鬼興奮,用條脷又濑又鍚,錫到滋滋聲,好鬼過癮。

我突然覺得好自豪,除咗呀嘻、呀昇都有曬反應,佢定晒隔、有啲呆,佢直望住我對乳房流晒口水,呀昇雙手就搾住呀欣隻波,大大力咁捽,佢將下身遞近呀欣隻手。

昇:呀欣摸我
欣:你好High 咩
昇:我想插爆你
欣:係呀!

其實呀昇隻淫眼,係望到我實!我就好想呀嘻插入嚟!快啲插爆我啦!我混身興恰恰,下面又好痕又癢,挖入啲挖大力啲!

呀欣佢哋都好開心,望住我哋兩個淫笑。大家都熱咗身,就開始入戲啦!

呀昇好𨶙興奮,睇住呀嘻攪我,呀欣又套弄緊佢條賓州,自己隻手又玩緊對波,多重享受!佢忍唔到啦!

昇哥谷精上腦,好快手除晒自己啲衫,將條嘢狠狠的塞入呀欣下體,呀欣哦哦咗幾聲。

呀欣係企咗响泳池邊,昇就响佢後面插住,好粗暴咁推,真係𨳒到爆,呀欣疯狂咁扭動身體,好大聲咁叫,係又叫又呻吟!總之爽到爆!

欣: 好𨶙正呀!大力啲插呀!

圖片附件: IMG_3399.jpeg (2023-12-8 15:30, 142.28 KB) / 該附件被下載次數 9

作者: 052705271    時間: 2023-12-11 00:34

回首系列

樂逍遙(7)

真係好鬼粗呀!
珊:我想入房呀

呀嘻快速逃离泳池,帶咗我入去佢間套房,我哋先去浴室🛀🏻洗白白,呀嘻專登對住我除咗條泳褲,條賓州向住我敬禮彈下彈下,個大龜頭好能大,又長又直,佢要比我見識下,確實好𨶙巨,我亦不甘示弱,除咗我件三點式泳衣,對乳房响佢面前擺動,好𨶙正喎!我刻意慢慢咁除咗條內褲,神秘的小三角、下面濃密的陰毛、肥肥的陰唇實引死你。

性慾另大家都按奈不住,嘻抱咗我落按摩浴池,池裏面全部都係泡泡,啲味道好香好甜,嘻用泡泡🫧搽滿我全身,慢慢佢走咗去我後面,用雙手環抱住我,佢手掌好大力咁擠壓我對乳房,我知道佢好想搾我對波,佢講咗好多次,好鍾意我對乳房,又大又圓又軟好好玩。

呀嘻條賓州就响我後面,佢撑开咗大脾,比我坐住佢條嘢,我顺住佢慢慢咁開始郁,我感到條嘢越来越热、好大好硬!呀嘻抱着我向前慢慢咁推,好舒服好幸福。

珊:你好硬喎
嘻:見到你呀!
珊:嗯

响按摩浴池玩咗好耐,佢用毛巾輕輕擦拭我對波、我換了件黑色性感内衣,嘻就無著褲條嘢扯晒旗,我入咗佢房、見到床前安裝咗部錄影機。

嘻:我想拍片留返打飛机用嗎?
珊:衰人
情到濃時,你話乜都得啦

我穿了一套黑色蕾絲胸圍、丁字性感內褲,半透明的魚網狀,乳蒂及陰毛全部都係約隱約現,引Q死條靚仔,見到佢两眼發光,大啖大啖咁吞口水,條嘢青筋暴現,流晒口水。

呀嘻要我擺出唔同姿势去勾引佢,佢要我咬住嘴唇,伸咗隻手入內褲去自摸,佢叫我自己挖自己,要我大聲咁呻吟,你咁High 就配合吓你啦靚仔。

嘻就一邊錄影,一路淫笑咁望住我、自己就摸住條嘢係都玩。

呀嘻走咗過嚟床邊,伸咗條嘢要我含𨶙,好𨶙大我含住個龜頭而已,龜頭已經流晒口水,我邊吞、色迷迷咁望住佢,我用手掃佢個春袋,玩佢2粒春子。

嘻要我摸住粒Lin 比佢影,我無半點害羞,我好享受佢條大賓州,含完又瀬、瀬完又鍚,真係愛不措手!

呀嘻爬咗响床,個頭伏咗响我大脾裏面,呀嘻用脷舐緊我個閪,用手撥開啲毛毛,挖開兩邊陰唇,用條脷伸咗入去舐,咪就係瀨閪囉!

佢又望吓個鏡頭,用手指去挖個我個閪,個衰樣淫到狗咁。

ABC淫嘻,係啦比咗你玩啦,好𨶙High 啦!

响部機前面,淫嘻坐咗係床,佢條賓州頭昂昂,示意要我幫佢含𨶙,我望住佢大啖大啖咁咬,咬住佢個龜頭,淫嘻就摸住我奶頭,將龜頭頂入我個口。

我哋望住個鏡頭淫笑,我個口根本含唔晒個龜頭,佢係咁頂入嚟。我哋瞓咗响床,嘻帶咗個套插咗入嚟,好實在好大呀!頂到入子宮呀!佢開始向前推進,不斷咁抽插,佢比任何一個性伴侶都出色,屌得我好霖!好鬼正!

嘻:舒服嗎!使唔使再快啲、入啲?
珊:哦哦…
舒服到出唔到聲
嘻:我哋試多幾款
珊:嘿

我哋不斷轉換姿勢,不斷咁插!高潮迭起、佢用咗半打套啦!大家抱住响床休息一會,無食晚餐、無起過身!

圖片附件: IMG_3730.jpeg (2023-12-14 10:53, 1.04 MB) / 該附件被下載次數 8

作者: 052705271    時間: 2023-12-11 20:44

【作者:寫到出水,濕濕哋呀,有啲味道,想住寫住,好𨶙興奮。】

圖片附件: IMG_3735.jpeg (2023-12-14 11:13, 1.25 MB) / 該附件被下載次數 1

圖片附件: IMG_3735.jpeg (2023-12-14 11:14, 1.25 MB) / 該附件被下載次數 9

作者: 052705271    時間: 2023-12-13 09:37

回首系列
午夜甜品(8)

夜麻麻起咗身,旁邊條友瞓到隻豬仔咁。有啲肚餓啦,我著返件衫、同底底,出咗房找嘢食!

我落到地下廚房!開咗個大雪櫃,好多嘢飲、又有芝士餅、小蛋糕、朱古力,美食應有盡有,見到都流晒口水,最後我攞咗杯鮮奶,幾件餅,心情好滿足、好開心!

攞住美食準備出客廳慢慢嘆,轉身關門之際,見到呀昇企咗响廚房中島,佢只係穿咗條三角褲,全身充滿咗肌肉,好鬼壯呀!

在雪櫃燈光的影照下,我上半身呈現透明狀態,好似拍戲比射燈照住咁,乳房清晰可見,乳蒂又硬又大粒,全身白滑無暇,身材高挑的我,實在是完美女神,又波有囉、身材極緻。

我哋大家都企咗响都,沒有任何反應,見到靚嘢唔想郁。

呀昇隻眼充滿慾望,條賓州開始有啲變化,慢慢膨脹頂起咗條底褲,佢開始吞口水、心跳加速!

我個心都好激、跳得好快,粒嘢开始好硬、下面有啲痕。

你想攪我嗎?大家對望咗陣…

昇:想睇你
珊:你咪睇緊
昇:你對波好靚,想睇
珊:我無戴,你睇到
昇:想睇清楚啲
珊:行近啲

雪櫃仍然開住,整個畫面好淫,昇幫我放低咗啲食物,我見到佢滴汗,好正。

昇:我要再清啲
珊:哦

我慢慢揭開件衫,露出了下半球,未見到乳蒂,我開始儍笑,對於18 歲女孩子,咁樣實在係好𨶙刺激呀!

昇:我要打飛機
佢已經扯到爆,要破底底而出。

珊:你喜歡
昇攞咗條嘢出嚟,左手好熟練地套弄,右手放咗入口玩,佢隻淫眼盡力咁,鎖定我對乳房。

昇:多啲
佢又行近咗啲

珊:幾多
昇:成個
珊:嘿嘿
我揭開晒件上衣,對波全部比佢睇哂,呀昇條嘢立即弹咗几下,佢上腦啦開始唔出聲,不停咁Chok ! 佢要射精呀!

珊:可以嗎?
我要比啲鼓勵佢,用雙手摸住自己對波又搾又摸、玩到波波又大又细、又扁又圓,全部動作都極俱挑戰性。

昇:淨睇唔夠爽
珊:你想點
昇:你幫我
珊:唔好
昇:好啦靚女
珊:比你摸一次,快喎
講都未講得完,呀昇已經搾實我對波,手掌都摸唔哂,自己就作最後衝刺!

昇:呀珊你對波真係好大,我𥄫咗好耐終於搾到啦!
跟住就勁射,佢用個奶杯裝曬。

妖!真係好快!

我拍咗佢條嘢一吓,做咗個保密的手勢,走咗去客廳食嘢,睇戲。我個心好滿足,心情好愉快!

【作者:寫到出水,濕濕哋呀,有啲味道,想住寫住,好𨶙興奮。】

圖片附件: IMG_3680.jpeg (2023-12-13 11:43, 629.95 KB) / 該附件被下載次數 2

圖片附件: IMG_3733.jpeg (2023-12-14 10:54, 860.52 KB) / 該附件被下載次數 8

作者: 052705271    時間: 2023-12-13 11:50

呢幾句作完都好想笑,個腦啲嘢湧出來,唔係精呀!係嚟料😀😀😀
作者: 052705271    時間: 2023-12-14 11:02

我最喜欢的对话❤️❤️❤️

昇:想睇你
珊:你咪睇緊
昇:你對波好靚,想睇
珊:我無戴,你睇到
昇:想睇清楚啲
珊:行近啲
昇:我要再清啲
珊:哦
昇:我要打飛機
珊:你喜歡
昇:多啲
珊:幾多
昇:成個
珊:嘿嘿
珊:可以嗎?
昇:淨睇唔夠爽
珊:你想點
昇:你幫我
珊:唔好
昇:一次啦靚女
珊:比你摸,快喎

【作者:寫完好興奮】✈️✈️✈️

圖片附件: IMG_3729.jpeg (2023-12-14 11:03, 954.42 KB) / 該附件被下載次數 9

作者: 052705271    時間: 2023-12-23 23:11

每逢佳節倍思親,我真係好耐冇見你,你深情的大眼晴,望住我的眼神,你令人醉到的呻吟聲,含住我的陽具的小嘴,你身在何處?天氣好凍我好掛住你呀!I miss Cat so much ❤️❤️❤️

圖片附件: IMG_4183.jpeg (2023-12-23 23:15, 144.72 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 052705271    時間: 2023-12-26 21:36

回首系列
輪住嚟 (9)

太陽出來了,呀嘻睡眼惺惺睇住我

嘻:你好靚呀!好玩嗎?
珊:嘿…
嘻:我表現点
珊:舒服呀
嘻:同佢比呢

【珊:边個先】

嘻:你隻手呀,哈哈😄
珊:我又點先
嘻:
波好大
閪好緊
样好靚

珊:超,講你啲囡呀
比你食咗講乜都得啦!

嘻:絕對真
我大力拍佢细佬,有人大叫😁😁

珊:同邊個做,快啲招供。
我用力搾住佢條嘢

嘻:真係想知?
珊:想知!你講我就講!
嘻:really
珊:Sure

【年輕人就係快,什么都係。】

呀嘻囉咗部手提電腦,放咗响枕頭,我哋光脫脫咁爬咗响床,用被遮住2個月光,睇吓佢攪乜嘢。

電腦上鎖要密碼開啟,其中有個檔案内藏幾個子檔案。

嘻:想睇邊個
想引呀姐,我隨手指住第一個!

檔案裏面有相片、有短片。我開咗短片檔,呀嘻錫咗我一啖,佢拖住我隻手,放咗響佢下體,佢想我摸佢。

短片是男仔的視覺,居高臨下出現少女含𨶙的影像,個龜頭一看就知是呀嘻的又直又粗,穿白衣胸罩的美少女幫佢口交,少女好性感、有啲似混血兒,正在大啖大啖瀨緊佢個龜頭,少女左右開攻,邊套弄條大肉棒,邊又把弄佢個袋袋,嘻用雙手按住佢個頭,一下又一下咁插入少女個口,大家都好鬼享受的感覺。

呀嘻睇到興𡚒啦!佢用下體响我隻手上面不斷咁磨,佢好想我做多啲。

珊:邊個嚟
嘻:Amy 兼職模特兒

珊:幾時做
佢想我摸佢,所以答得好快,為咗獎勵佢嘅坦白,我用手玩佢袋袋,2粒嘢比我又摸又搾。

嘻:英國讀書時
佢磨得好快!我開始套弄佢條嘢!
檔案內有好多Amy 的全裸照,佢個樣比呀嘻大,波唔係好大但好好身材,屁股好結實,相片响唔同地方影,在房間內、浴室、屋外花園,全部都係裸照三點盡露,下面好多毛毛,好鬼正喎。

珊:你都幾識食
我見到有個檔案名係【小敏】
珊:睇呢個

條片係响室內拍,嘩好熟悉的地方,好想知個學生係邊個,唔會係班長呀?呢條友咁勁呀,連校花班長都上咗,死咸濕嘻!

畫面係影住:女學生書枱下春光,佢張開大腿自摸妹妹,從拍攝角度來看,部機應該放喺枱下面拍,條女大腿又開又合,之后拉開條底底响度玩,應該係課室偷拍喎!

Now : 呀嘻條嘢已經扯晒旗,龜頭濕Q哂、流住口水!

另一條片應該係社區會堂外面,在樓梯間拍,鏡頭拍住女仔個胸,佢解開咗幾粒裇衫扭,見到女仔個胸,男仔攞咗條嘢出嚟,比女仔含呀!

女仔開始除咗個胸圍,佢笑得好開心,個頭向上望住呀嘻,又係含𨶙!,

睇到啦真係女班長呀!咁索又係比咗咸濕仔,邊睇邊玩有啲3p 感覺,我見到班長比佢攪,實在好驚喜又好興𡚒!我要冷靜啲,唔好比佢知道,咪比佢牙擦擦。

嘻:呢條女咪好正呢!
珊:係咩
嘻:個波又白又滑,樣就斯文、做就好淫!
珊:玩野戰梗係興奮啦!條女斯斯文文,反應就一流,好鬼姣呀!

呀嘻極速爬咗上嚟,佢用手分開咗我大腿,將條嘢响後面插咗入嚟,我哋爬住係床、睇住電腦做愛!

嘻:興𡚒嗎
珊:可以啦

享受緊嘻仔的優質服待,佢搾得我好舒服,個波又酸又癢,佢條大賓州好大好硬,呀嘻慢慢由淺入深,持續不断咁抽送,真係好舒服!

大賓州真係有著数,又係ABC 唔怪得溝死女,本小姐都比佢迷到!

冇再去八佢其他啲女仔,實在太舒服了,大力啲呀嘻,唔好停哦!!

圖片附件: IMG_4271.jpeg (2023-12-26 21:42, 584.06 KB) / 該附件被下載次數 7

作者: 052705271    時間: 2024-1-10 23:36

[local]1[/local]回首

暑假樂 (10)

話說:放暑假期間,去咗學弟嘻仔家裏玩,第一次見到佢家姐同男友,我們在豪宅内各自各精彩,佢哋响我哋面前撫摸做愛,咁大個囡第一次感覺到高潮、性興奮。

同佢响屋企玩感覺超正,佢做愛的技巧比任何仔都好,比佢攪到我慾仙慾死,還有佢條嘢又粗又長,响我下面伸出伸入咁抽送,唔怪之得溝死女啦!

半夜中場休戰,落咗去廚房偷食,見到佢家姐條仔呀昇,條友係健身教練,啲肌肉超級發達,見佢著住條底褲扯晒旗,忍唔住同佢玩下,比對波佢摸吓,攪到佢扯旗兼爆漿。

佢摸得我好興奮,好有滿足感,我同佢的小秘密。

懶洋洋咁起咗身,呀嘻唔係床度,我自己去咗浴室🛀🏻,享受下五星級的家,睇住電影、聽住音樂,倘在巨型按摩池中,天窗透入淡淡的陽光,我想起呀嘻條賓州,好熟練的插緊我,好舒服呀,不自覺地自慰起來。

呀嘻插我啦!我要你條啫呀!我啲呻吟聲越來越大,冲住涼都性興奮。

我陶醉於舒情的音樂及自慰的樂趣之中,隐约聽到呻吟聲亦有共鳴,聲音潮潮變大,同悲同喜此起彼落,我在迷糊中微微張開雙眼,見到佢企响按摩池前面,雙腿微微張開,賓州正向住我不停行禮,佢用雙手搾住條賓州,向住我狂打飛機,佢雙目充滿着性慾,不停咁呻吟,佢打飛機步伐同我完全一致,我摸住個波、手指挖入妹妹,睇住呀昇對我的敬禮,大家都進入忘我境界,我示意佢落嚟,我要佢插我呀!

姗:我要你

呀昇入咗嚟按摩池,佢叫我爬咗响池邊,大大條賓州響後面插咗入嚟,呀昇扶住我條腰,將條嘢快速推騎,好鬼舒服呀大隻仔,佢唔夠呀嘻舒服,但勝在好實在,下下入肉!哦哦…

浴室的音樂,隨著我哋抽插速度而變動,什麼科技太先進了吧!我對波不停咁擺動,佢好大力咁搾我,搾到我對波變晒型,滿晒佢啲手印。

姍:大力啲呀昇,好Q舒服呀!

我不停扭動下身,比佢插得入啲深啲,呀昇條嘢塞入我紧緻的小穴,大隻仔插到反晒眼。

昇:呀姍你對波好大好白,你個閪夾得我好塞呀,我要高潮呀!
姍:哦哦!快啲

呀昇一射而出,佢射之前抽咗條嘢出嚟!我用口幫佢含乾净晒,佢摸住我個頭顯得愛不惜手。

昇:興奮嗎
姍:好爽!佢2個呢?
昇:係地庫打機
佢錫咗我一啖,又係做咗個保密的小動作,我笑住回應咗佢,繼續享受我的按摩浴。

圖片附件: IMG_5425.jpeg (2024-1-11 00:18, 264.51 KB) / 該附件被下載次數 6

作者: AiUehara    時間: 2024-1-13 18:59

歡迎師兄加入,俾心機呀!
作者: 052705271    時間: 2024-1-14 00:15     標題: 回覆 73# AiUehara 的帖子

謝謝大師兄鼓勵,實在太高興啦!繼續加油寫好故仔。
作者: 052705271    時間: 2024-1-14 01:23

回首系列

隊長的愛 (11)

今日呀首隊波响灣仔室內運動場比賽,爭奪校際比賽冠軍,兩支球隊實力都很強勁,啲男仔都係高高大大,又靚仔又有威猛,加上呀首作為隊長,當然有好多支持者。

两支球隊啲啦啦隊員,都係又索又正、有波有蘿、身材出衆的正妹,加上佢哋條超短裙,自然吸引很多𥄫女客,地区内啲叔伯街坊,最鍾意入嚟睇嘢,正所谓醉翁之意不在酒,佢地好鬼咸濕架,成日一邊睇波,隻眼就𥄫住啲美少女,隻手就放入去内褲手瀆,總之場内氣氛就異常高漲,乜鬼人都有啦。

我同啲朋友都嚟支持佢隊波,我今日就著咗件白色短身T 恤、加咗條牛仔短裙,露出了42吋雪白長腿,排球女神到場喎,當然有很多異性支持者出席,每次呀首打出好球,我就會興𡚒得跳起,又叫又喊:呀首加油呀!

隨住我的跳動,恤衫隐约露出了雪白的下半波,個波又真係幾好看,自然吸引了場内衆多好色之仕,佢地啲闪光燈、長鏡頭全部都係對準小女子對波,而唔係呀首個篮球。

我完全習慣這些大場面,我感謝各位支持者對我的澀愛,他們越興奮,我就更加雀躍、跳得更High,露出乳房頻率更高,彷佛是回饋我的支持者。

場波異常激烈,呀首對波最好獲得冠軍,大家都好開心,辛苦的訓練終於取得好成绩,領隊教練都好激動,在领奖台上發表了感人的宣言,跟住大家去了唱K兼食飯,大家都好累但難得有人萬歲,又有排球女神出席,所有男性人員都全数出席,大家都做了今天晚上的歌神,盡情宣洩!

我們在房里玩,大家都好投入,我坐响呀首旁邊,青春的打扮令佢坐立不安、心猿意馬,佢有意無意摸吓我個胸,又對住我淫笑,我無理佢。在昏暗的燈光下,呀首佢越來越不安份,隻手慢慢抱住我,偷偷從我背後向下移動,直至到達我肛門附近,佢用手指隔住短裙挖我下面,佢好努力咁挖,攪到我好痕。

姗:衰人你想點喎
首:我赢咗冠军,想要獎勵呀
佢貼住我耳邊,錫我耳珠。

姗:你咪摸咗我個波、挖緊我妹妹啦
首:我細佬好硬呀
姗:妖咁多人
首:摸我…..

啲波友:呀首輪到你唱啦!
幾個男生拖咗佢出去,新的4人組合出現,投入忘我的演唱中。

呀首剛離開我身旁,四週就出現很多奇怪的異性,有啲在我身旁扮路過,有啲偷偷坐响我前面位置,這麽多的異動,我又怎會不發覺呢?

啲咸濕仔係偷看緊我的乳房,佢哋睇得好兇狠,雙眼仿佛要撕開我的衫領,直達我的胸部。但佢哋又怕被我發現,眼神左閃右避,像個做咗壞事的小男孩,沒膽量的细佬仔。

有啲就坐响到同我吹水,但係就九唔搭八,唔知佢哋想講乜。

對面2個男仔最狼,眼定定望住我裙底,唯恐錯過每次偷窺我的機會。

我知:女性小三角係好吸引的😍😍

見到佢地開始吞口水,汗水在面夾係咁流,語言能力急速下降,你哋睇還睇,同學仔震定啲啦。

為咗獎勵佢哋今日的努力,我特意轉換不同坐姿,例如:慢動作彎低個身去取飲品,讓小男孩們更容易窺視我的乳房,其實我個心都好甜、下面又好痕,專登比人𥄫的感覺好正!

本来交叉的長脚稍微放開,讓黑色小三角透透氣,讓男孩有足够角度,去窺看我的内褲,短短一首歌的時間,我轉變了交叉姿势數次,應該可以满足你們偷窺的性欲吧!

呀首嘻嘻哈哈的走回來,四週的異物開始散開,由近距离𥄫嘢變為遠觀,這麼漂亮的女神,他們不會這麽容易就放棄。

呀首返咗嚟坐低,啲性慾好似消失哂,無再攪攪震,大家唱多陣就散場,呀首借咗呀爸架車,送我回家。

話咗呀媽知今晚會夜啲返,24:00街上車輛唔多,呀首今日好開心,不時偷偷鍚吓我,我見佢咁高興,就等佢更開心啲!

我隔住條波褲,玩吓佢條嘢!順住條啫嘅形狀先搾吓佢,硬硬地熱熱哋啦,又再摸吓佢,條波褲升起咗個大帳幕,佢開始頂唔順,呻吟咗幾次。

呀首係個負責任的車手,佢慢慢停低咗架車响海邊,旁邊無人無車,實乃攪野戰性地。

我主動伸手放咗入去波褲内,搾實條賓州攞咗出來,我含住佢食雪條,又瀬又啜,好滿足好大呀!我色淫淫咁睇住佢,見到佢满足的衰樣,我好開心又好興奮,呀首開始一下一下咁向前頂,塞住我口腔、我喉嚨。

條嘢夠硬夠脹啦!呀首都開始翻白眼了。

呀首解開咗我個胸圍,開始搾我對波,用手指玩下我粒乳蒂,我全身都開始扭曲,好痕好癢,下體開始濕濕咁!

呀首較低咗張椅,我瞓低咗,我等你呀大哥。

佢响車前攞咗個套,熟練咁帶咗佢,佢慢慢揭起咗我件衫,包住阻我個頭,我睇唔到佢,感覺自己心跳好快,期待佢快啲插入嚟,心情異常的飢渴,全身都在發热。

呀首開始除咗我條底底,爬咗上嚟錫我,將條脷伸咗入我口週圍試探,佢2隻手更係忙過不停,忙住撫摸我對乳房。

呀首真係愛不措手,又搾又摸又錫,佢真係好鍾意我對波,所以好盡情咁去把玩!

我瞓咗响椅子,眼睛被遮蓋住,我完全是用感覺,去享受佢嘅撫摸,我知道呀首插咗入嚟,下面好實在、好舒服,我忍不住叫咗一聲,哦哦好舒服呀!

呀首開始不停咁推送,快速的抽送令我透不過氣來,大家都達到了高潮,佢射咗啦!

我哋热吻咗一陣,大家穿回衣服整理好,呀首就送咗我返屋企。

享受完隊長的良好服務,青葱的心好甜、好期待,期待美好的人生,渴望更刺激的性生活。

圖片附件: IMG_5113.jpeg (2024-1-14 01:25, 225.07 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 052705271    時間: 2024-1-17 15:25

回首系列

快樂的生活(12)

這個學年過得特别快,我的成績位列前茅,升學没有太大壓力。作為排球隊女神,技術及吸引力與日俱增,特别多了很多忠實粉丝,佢哋好錫我,存在感很重要呀!在商業活動上,很多品牌廣告商、模特兒公司都邀請加入,不過時間有限,都係選擇性参予。

今年最大的成就,莫過於在感情、性生活上的突破。今年閱啫無數,享受了不同性愛關係。

我的第一個男人呀首,籃球隊隊長高大有形,做愛技巧成熟,充满阳光的大男孩。
佢老友鍾仔,我哋4個同學,在房内齊齊做愛,需然没有群交、多交,但亦觀摩了大家的做愛及肉體。
呀嘻無敵溝女王,好喜歡同佢一齊,潮人潮事,做愛技巧出色,又夠刺激討人喜爱!
最有趣是大隻佬亞昇,肌肉怪大賓州,我們的偶遇過招,我們擁有2個人的秘密關係,好刺激呀。

性愛新對手,又刺激又興奮,快樂的性愛年。

圖片附件: IMG_6225.jpeg (2024-1-17 22:05, 976 KB) / 該附件被下載次數 7

作者: 052705271    時間: 2024-1-17 22:07     標題: 回覆 76# 052705271 的帖子

這種形狀的乳房,我覺得好正!乳交就正晒👍🏻👍🏻
作者: 052705271    時間: 2024-1-21 23:59

回首往事 2

我們一起走過的生活 (1)

呀首、鍾仔都入讀大學會計系,好朋友有伴啦!

班長畢業就去咗銀行做,佢咁正好快就比個經理溝咗,結婚生仔好有效率。鍾仔唔開心咗好耐,班長覺得佢無出色,但時間可能會改變班長的想法,【莫欺少年窮】呀。

讀書時間的感情,都係對異性及性愛的探討吧!總之玩得開心,做得興奮就好。

呀首入咗甲一球隊打波,大學生活就是多姿多彩,啲朋友話佢去旅行,有10 幾條女相伴,籃球隊長又高大又靚仔,當然係溝死女啦,没有女的宅男,當然好羡慕啦!

我又沒有什麼唔高興,大家都出嚟玩,各自各精彩。

今天講吓我個排球教練,佢其實都係大學畢業就嚟教我哋,唔可以話高大威猛,但係都幾型,轉眼佢都教咗我哋幾年,我啲球技猛進,都係有賴佢嘅努力,佢對我好好,常常鼓勵我、提點我,今年最後一年啦,總有點依依不捨,好多次我扭傷、整親,都係教練幫我按摩,同我去睇跌打送我回家,大家就越来越熟。

我好感謝佢對我的好,如果有機會我有恩必報。

教練哥哥叫做鋒少,因為佢係富二代,揸靚車返工。

今午比賽又扭親腳仔,教練係護理室幫我整腳,攪到我叫晒因為好痛,我無心咁拍咗佢細佬一下,因為太痛喇隻手亂咁搾,鋒少叫咗一聲,我知道瀬嘢整咗佢添,佢細佬脹脹哋,條運動短褲升起了小帳幕,我暗地裏笑咗起來。

姍:你扯旗?
鋒:咩呀
姍:問你细佬做乜
鋒:唔明呀
我知佢想扮無嘢,本能反應,我知佢扯旗了。

姍:你好興奮咩
鋒:嗯..
姍:點解喎
鋒:睇到你對波,好𥄫引
姗:妖!衰人
10 個男人,10 個都鍾意我個波啦!

鋒:幫你按脚,你對波左左右右係咁郁,忍不住呀妹妹。
姗:點會郁呀!妖人
鋒:我好鍾意你對波
姗:你講乜呀!
鋒:水蜜桃🍑、竹荀波好正
死就死、博一博。

姗:死咸濕佬
鋒:你咁索我無辦法
佢仍然出力幫我按摩,由小腿慢慢向上摸…

姗:你想點呀
鋒:想你摸吓我
姗:摸邊喎
鋒:佢好脹啦
姗:你咪自己摸囉…
鋒:咪玩!自己點摸
姗:我點識
學校已經放學,護理室在更衣室旁邊,沒有人會過嚟。我開始有啲興奮,未玩過教練喎,好勝心令我更膽大。

我揭起咗件球衣,露出咗個黑色運動胸圍。

姍:可以未
鋒:水蜜桃、好正!好大呀!
姍:知道,唔细呀
我睇住鋒少嚟玩,佢放咗隻手入内褲到,攞咗條嘢出嚟。

鋒:我想睇住你對波打飛機。
姗:你咪整囉
佢真係用雙手開始套弄,好快佢流晒口水,鋒少隻眼睇住我對波,佢開始呻吟啦

鋒:妹妹可以郁下嗎
姗:點呀!郁乜嘢春呀
我串到爆,你打飛機,我都冇得舒服。

鋒:唔郁射唔出
姗:咁你想点
鋒:睇波
姍:吓… 見係你
鋒:除啦除啦

我慢慢除咗個運動胸圍,2隻小白兔跳咗出嚟彈吓彈吓!鋒少隻眼突晒出嚟,條賓州彈上彈落,見佢係咁吞口水。

鋒:你對波真係好大,又白又滑,我頂唔順啦!
佢企咗起身,除咗條底褲,大賓州不斷向我敬禮,我坐响到的位置,正好對住隻大鳥,見佢青筋暴現好鬼猛、好鬼立體呀!

鋒少佢双手不停咁抽送….

鋒:我想搾你對波,我要插爆你呀!
姍:好呀!好呀!你插我啦
我对波配合佢的套弄,不停咁擺動!2粒乳蒂都凸起來了,好硬啦!
鋒:你真係好𨶙正呀!我高潮啦

佢啲精液全部正正射在我面上

姗:頂!正粉腸
鋒少舒服了,慌忙用纸巾幫我擦乾净,佢双淫眼没有離開過我對波,條嘢仍然係扯晒旗,回氣真快!

我無理佢入咗更衣室洗澡,整到人成面都係精,好鬼衰架!

更衣室就只有我一個,熱氣充滿咗週圍,我知道佢入咗嚟,但無理佢。有雙手抱住我條腰,條賓州在我後面,不斷在尋找!

姍:你咪射咗囉
鋒:你好靚!我想同你做愛
姍:嗯

被热水射住好舒服,鋒少响後面插咗入嚟,佢貼到我好實,含住我耳珠。

姗:插入啲!好舒服呀
鋒:好緊呀靚女
佢摸住我雙乳,不停咁把玩,賓州不断咁抽送,我哋都開始呻吟..

姗:我愛死你!好大好脹好爽呀
鋒:我好鍾意你双波,好好玩又好睇!你個閪好好插,我要射啦!大波妹….

我報咗恩啦!好𨶙正呀佢條嘢。

圖片附件: IMG_7199.jpeg (2024-1-22 00:03, 1.06 MB) / 該附件被下載次數 7

作者: 052705271    時間: 2024-1-22 00:05     標題: 回覆 78# 052705271 的帖子

做開運動的女仔,可以玩多啲花式,好𨳒好多!姗姗我想插你呀。
作者: 052705271    時間: 2024-2-16 23:50

回首往事 2
平安夜驚喜(2)

同教練就玩咗呢一次,好快就畢業離開咗校園,沒有機會再同佢玩啦!有啲懷念佢條嘢。

聽聞佢同咗個女同學結婚,之前供完佢讀大學,先開始結婚的生活!結婚那日我都有去,偷聽到鬍子教師問教練有無帶套、記住食藥,結婚啲男人係研究這些吧!

預科生活跟之前沒多大分別,學生都係以學業為重啦!拍拖、做愛都係必需,生活的一部分吧!呢年性伴侶都係那幾個,沒有再去攪這麽多,要為進入大學做好預備。

好快就到平安夜,呀嘻响佢屋企,攪咗個泳池狂歡,食物安排咗酒店到會,美食佳肴真係好正喎。出席都係佢外國啲朋友,聖誕返香港玩幾天,有外藉人仕、有ABC共有20幾人,全部都係靚仔靚女,玩得之人啦!

呀欣呀晨今天都在家,佢家姐同男友(健身教練)啦!

我同佢家姐都著到鬼火咁靚,低胸短裙盡顯女性的曲线,4個大波、42 吋白滑長腿,肯定係吸引全場男性,我哋坐响梳化吹水,男伴走過嚟抱抱鍚錫,幾杯落肚大家都熱情如火。

呀嘻首先帶咗我落地庫Game Room 玩,佢坐咗响部賽車椅上,攞咗條嘢出嚟,好鬼大條賓州。

姗:點解咁High
嘻:見到你個波
姍:又唔係第一次
嘻:含我
佢叫我幫佢口交,我今晚一定咬爆你,地庫有4部連綫賽車,我一邊含佢,佢一邊玩車,呀嘻興奮到用條嘢頂入我喉嚨,死靚仔想頂死人咩。

我就坐住佢條嘢不停䟴佢,用手抱住佢個頭瘋狂濕吻,呀嘻開始忘我咁Un , 條脷伸入嚟狂濑,佢响我耳邊講。

嘻:今晚想唔想更開心呀
姍:哦哦
我High 到爆,你講乜都係哦哦哦啦!佢打咗個電話,2個朋友就帶咗2條女落嚟,朋友都係外國年輕人,女仔高挑、金髪、藍眼睛,個大屁股好堅挺,一定好好𨳒,2個胸又大又圓,總之就索到爆燈!

我的低胸、短裙、白滑長腿,毫不逊色啦!

2個男性朋友睇住我哋响到Un, 大家都色迷迷咁笑住,眼睛就𥄫實我個胸,隻手摸住自己條女個閪,大力咁挖。

淫淫笑、樂呵呵,朋友妻、咪走雞,
要玩乜、咸濕仔。

朋友:聖誕夜想點玩呀
嘻:兄弟玩大點啦
朋友:你想大我呀
嘻:咁就玩含𨶙賽車啦!
交換含𨶙,先射就輸。輸車就除衫,光脫脫就要罰。女仔吹爆獎5皮。

女仔:嘩正呀!邊條最弱雞👇🏻👇🏻
朋友:超!容易啦、怕你有牙咩!
嘻:大家除定褲等下先,哈哈哈

男仔們都樂透了,即刻拉開咗條褲鏈,等细佬出来透透氣,大家乖乖哋排排坐,牛咁眼𥄫實人哋條女,期待住佢哋嘅含𨶙服務!

女仔亦就急不及待,尋找心儀的含𨶙目標,選個弱雞啲,用盡全力去吸爆佢條嘢,争取含𨶙奬金5萬大元。

大家早已飲大曬,醉意濃濃,聖誕日就係失身日,在酒精、索女、性愛的催使下,瘋狂的淫亂遊戲一觸即發。

第一時間我選擇咗呀Raymond,佢個樣貌唔差身材最瘦,可能係最容易射爆的男仔,我斷估而已。
Raymond條女Cathy 佢鍾意呀Mike, 因為佢嚟到就𥄫中咗Mike,有個小肚腩會出得快啲,哈哈。
Mike女友bb 排最後,就選咗呀嘻!

呀欣公佈各項遊戲須知

含𨶙比賽分組如下:
嘻姗是一组,要含Raymond條嘢
Ray同Cathy: 就含Mike條賓州
Mike & Bb: 含呀嘻條啫

規則如下:
🖕🏻男女朋友為一组,女友要去含另外一组男人的賓州
🖕🏻男性先射精要除2件衣服,每局賽事輸咗要除1件衣服。先除男仔再除女仔,輪流交換除衫。最快被脱清光就輸,赢那組决定罰則。

獎勵如下:
👧🏻女仔有權選擇含邊個男人条嘢,先含爆者有現金奬5萬,輸就平分另外5皮,奬金由輸咗2位男人負責。

俱俱10 萬蚊奬金,對有錢人只係少數目,响大節日大家開心吓,又有人含你喎,佳大歡喜啦!

在衣服方面,其實男生都係穿T Shirt 牛仔褲,女生就係低胸、性感短裙,大家身上衣服,数量都係差不多,公平公正公開的,哈哈哈!

呢個時刻呀欣呀晨都落咗嚟Game room , 呀欣見到有好嘢玩,就提出要做評判,呀晨早就𥄫住3條女,眼睛已經放光、慢慢吞緊口水,隻手好快放咗入條内褲到摸雀仔,呀欣亦笑過不停,食花生等睇好戲。

三個絕色美少女,已經跪咗响賽車椅旁邊,準備集體含𨶙!嘩哈哈🖕🏻🖕🏻🖕🏻

呀晨:1、2、3 含𨶙開始啦!!

我知道齋含效果未必最有用,要射精視覺、觸覺同樣重要,我拉開咗自己件低胸衫,露出了2個北半球、2大粒紅提子清晣可見,我用雙手努力咁去搾呀Raymond條嘢,含住佢個龜頭不停咁濑佢、吸佢,我雙眼不時睇住佢,吸引佢注意!呀Ray好享受我嘅口交,全身本能性反應都開始了,佢要控制部車、又捨不得睇我對乳房,我自己不停咁摇對波、引Q死佢,我知道佢頂唔到好耐,佢開始反眼、高潮嚟啦!

Cathy 係長髪美人,修長白滑的雙腿,豐满的上圍,引𨶙死人。呀Mike 好努力欣賞緊Cathy嘅水蜜桃,真係又嫩又白,Cathy 個頭已經伏咗响Mike细佬上面,含住佢條賓州大力咁吸,個頭上上下下不斷抽動,Mike好努力去玩車,但Cathy 實在太索啦,雙眼不停向Mike 放電,Mike 忍唔住啦,分咗神用手去摸Cathy 下體,濕濕的小穴令佢更加興𡚒,Cathy 同樣好High , 不斷扭動身體配合Mike 的手指,又要含𨶙住佢條賓州,等佢高潮快啲嚟,两旁啲口水都流晒出嚟!Mike 完全投入咗含𨶙活動,扭動身體去配合Cathy 的小嘴,比賽不在重要。

Mike : Cathy 含爆我啦
Cathy : 嘿嘿

呀嘻條嘢真係特别大,又直又粗!Bb只係含到佢一半,頂到bb哦哦聲,Bb 身材圓潤可愛,面紅红皮膚滑滑,對波木瓜那麽大,走起路来彈下彈下,需然Bb含得呀嘻好舒服,但呀嘻睇嚟隐定性好高,冇咁易爆精。

第一局呀嘻首先赢咗,呀晨大聲呼叫男仔除褲,Cathy & bb 極速除咗Mike & Raymond 條長褲,2條啫啫扯晒旗弹下弹下。

啲男人藉此機會可以舒舒氣,準備下一局。

第二局開始美少女繼續努力咁含,集體含𨶙的景像令人瘋狂,呀晨呀欣作為評判、觀賞者感受最深、好震撼,呀晨都除咗條褲,要呀欣同佢手交,2條友一邊濕吻,一邊睇Show !

呢局Mike 勝出,未有男人射精!

呀晨大叫:Cathy 、Bb 除除除

Cathy 慢慢除低條T back 性感内褲,睇到全部男人都扯到脹卜卜,Cathy條裙好短,那堆陰毛、小妹妹約隱約現,好𨶙性感。

Bb就除咗件低胸外衣,波波迫爆個胸圍,大白兔露出了一大半,4個男人歡呼喝彩,四週热情高漲,聖誕好快樂呀!

圖片附件: IMG_8665.jpeg (2024-2-16 23:58, 305.8 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 052705271    時間: 2024-2-20 09:58

故事目錄
作者:奇哥
刊登日期:2023年8月

首創作品 1-12

用咗 12 日寫咗12 段故事,包括自己喜愛的環節、幻想的環節,睇咗咸濕故仔咁多年,自己都好想去老作一個,終於鼓起勇氣,老作番次,故事內容函蓋車震、3P, 偷窺、酒店、公司、制服誘惑、公幹、旅行、裸聊等等。

共享文學1-2

小兔視角:1-5

老作文學:1-5

打咗風幾日,寫咗Cat 响公司内,同上司、客户間嘅开心快乐性事,好快就寫咗5個故事。

性慾冲绳:6-8

悶悶地,自己走咗去旅行,我無去沖繩呀!就係去咗睇風景,回來想起女主角,就寫低咗佢。

生活淡淡:1-5

女主角由冲繩回來,生活淡淡似是湖水,突然收到舊同事醉酒短訊,陳年往事又泛起了漣漪。細訴呀Sam & Cat 的往日戀情,同Henry 發生的多交活動。

回首往事1
女主角姗姗的童年回忆:1-12篇

回首往事 2
老作了差不多半年,年假後又開始寫作,希望大家支持、欣赏。

女主角18岁预科後的性愛:1、2、3、4、

圖片附件: IMG_8611.jpeg (2024-2-20 10:15, 1017.05 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 052705271    時間: 2024-2-20 23:44

回首往事
平安夜決戰(3)

經過一輪刺激嘅比賽,男仔全部都已經係光脱脱赤條條,3條啫啫都彈下彈下,流晒口水。美少女都除光晒底底,露出了42吋的白滑長腿,見到盡頭神秘的三角,捲曲的陰毛都盡露人前,神秘的陰部隐约可見,真係好想立刻插爆入去、插爆佢呀!

我就除净黑色性感胸罩,雪白的身體比呀Ray 抱住,好鬼舒服,我就抱住佢大腿,含住佢條嘢!呀Ray唔止出哂汗,條野都流满液體,龜頭青筋盡現,我要出招啦!呀嘻再輸我就脱光光啦!

Cathy 膚色真係好白好滑,大大的藍眼睛,令人有一見傾心的魔力,佢大腿上仍然掛住短短的牛仔裙,紅色T字性感内褲早就脱了,上身净低同款性感胸圍,2粒乳蒂高高的凸哂出嚟,提子清晰可見,性感非常!Cathy 微微張開了雙腿,啲毛毛好短好齊,粉红色的陰唇好嫩,呀Mike早就比佢吸到爆,高潮迭起离射精不遠啦!

Bb 就净底同款粉红内衣👙,含到Bb塊面紅當當的,樣子有啲累啦,但樣貌十分可愛,底底見到佢脹卜卜的陰部,呀嘻咁大條真係辛苦Bb啦!!

呀欣同呀晨睇住Show 嚟做愛,整個畫面就更俱觀賞性。

呀欣用手幫呀晨起機,套弄的大賓州順速扯旗,當大隻仔盯着Cathy,除低咗自己條內褲那刻,佢像着了火、又像着了魔,不停咁䟴!將條嘢拼命向前去挺,佢好興𡚒好想即刻射精!

除抵了内褲的Cathy ,露出了粉紅色的陰部,好堅實的大屁股,充满咗弹性,呀晨就是一見傾心,全心全意想住點樣可以插入去。

性感的Cathy無意咁電咗佢一眼,大隻仔谷精上腦,狂扯條賓州,性慾就係令人失智,大隻仔隔住呀欣條內褲,將條嘢塞咗入去,條内褲真係應聲爆開,好强的氣勁。

Cathy 的每吓迷人動作,呻吟、扭動的姿势,完完全全牽引住大隻仔,佢刻意的同步活動,令呀欣極度興奮,刺激的感覺直衝雲端。

呀欣:我想要呀

呀欣除晒自己啲衫褲,當胸圍扣彈開之際,小白兔已經應聲跳咗出嚟,粉紅的雙Lin好大粒好正,欣欣狂吻住大隻仔,督促大隻仔推快啲。

睇住3對年輕人嘅含𨶙活動,直接刺激住2人的五觀,佢哋好𨶙開心、刺激、興奮!比賽者實在没有機會,參觀這對戀人的性活動,可能有點可惜,實在太狂。

新的一局又開始啦,男仔都有啲脚軟,女仔又再開始含𨶙啦,大賓州好快又扯起,差不多全裸的美少女,白碧無暇的身躯,堅挺的小白兔,亮晶晶的大眼睛,含情脉脉的看住你。

看住你射精呀!所有的一切,都刺激住4對年輕男女!

噢噢!首先大聲呻吟的是呀嘻,佢要爆啦!濃濃的精液射满Bb面上。

嘻:好𨶙正呀!Bb我愛死你呀
bb:你射咗啦!我赢了我赢啦

同一時間,旁邊又傳來歡呼聲
姗:好多精呀!我裝唔落啦
Ray: 我射咗啦!我射咗啦!我好舒服呀!

大隻仔都好𨶙開心,佢插住欣欣個閪,大聲咁公佈:
Mike & Bb 勝出,可以決定罰則。
呀嘻同呀Ray 射精,Bb & 姍每人獎金5萬。
Cathy & 姍,除衫yeah yeah

全場都大聲歡呼,舉起啤酒🍻狂歡!

Cathy :唔制呀!得我無奬,唔除呀!
佢邊扭計,故意擺動佢雙乳,引𨶙死人咩,下面的陰毛清晣可見,我(Mike) 好想插爆你呀!呀Mike 比Cathy 含完,真的愛上咗佢,恨不得立刻將佢就地正法。

錢對富二代實在係碎料,大隻佬摸住欣欣雙乳開始喘氣!
佢禮貌咁問咗呀欣,今日咁開心Cathy 的奬金我哋讚助啦!佢刻意咁抽插咗欣欣個閪幾吓,呀欣感覺好舒服,此刻佢達到性高潮啦!

呀欣:插我插我!哦哦你話事啦
大隻仔都射咗,佢喘不過氣。
呀晨:Cathy 都有5皮嘩啦啦,美人你要除晒啦!

Cathy 得賞所願、奸計得逞,自然笑逐顏開啦!

全場人員大聲狂呼,除除除、除除

Game Room嘅男仔全部都光脫脫了,賓州仍然保持硬直,大家期待Cathy & 姍姍的脱衣Show …

呀姍大方企咗起身,走到Ray面前。

姍:乳房想看嗎
Ray : 好想!你好靚好索
姗:點靚
Ray : 我想立刻插爆你
條嘢立刻向住呀姍敬禮
姍:幫我解
Ray : 好呀

呀姗個胸圍扣在前面,Ray 個心狂跳,汗流浃背,手都震晒,佢隻眼偷看紧呀姗的陰部,實在好肥好嫩,佢好想摸吓但又唔敢,胸圍除下2隻小白兔逃脱了,大大的2個乳房,粉紅的乳暈,激凸的提子🍇好大粒,Ray隻眼開始發光,條賓州突然彈起,剛剛頂到呀姗的陰部。

姗:妖!衰人
佢眼神看一看呀嘻,佢默許了!呀姍好痕好想要,佢用大腿夾住呀Ray條嘢,順便用手抱住佢,Ray 感應到呀姍嘅呼喚抱住咗佢,條嘢響呀姍大腿間全速抽送,磨大腿的感覺好刺激,好快佢就射咗!

全場嘅人都靜止了,直至呀Raymond 射咗精。大家都好滿意,舉杯暢飲。

Game Room 今日高潮所在,全場最索嘅美女即將出場啦!

圖片附件: IMG_8732.jpeg (2024-2-20 23:59, 112.83 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: 052705271    時間: 2024-2-23 22:11

回首往事

頒獎 (4)

Cathy 含羞答答咁行前咗步,今晚你係主角了,Cathy 用雙腿緊緊夾住陰部,呢個自然嘅反應,令佢無咁害羞,一個美少女,有機會玩群交,應該唔多吧!害羞是正常的。

呀晨:比啲鼓勵Cathy, 我哋嘅女神。

全場舉杯🍻狂呼,Cathy Cathy 除除除!

熾熱的慾火,令Cathy 很熱,佢慢慢除低咗條牛仔裙,慢慢露出咗雪白的屁股、滑滑的長腿,直至半裸身軀盡現人前,男人都已經流住、吞住口水,女仔羨慕的眼神,全部集中響Cathy 嘅下身,自然無暇的身體,肥美的陰唇,隱藏在濃密的陰毛下,Cathy 我們的性愛女神。

男仔:好𨶙正呀,𨳒你個閪!

Cathy 開始除咗胸圍,害羞令佢面珠出現了半臉紅霞,好可愛好純真,Cathy想用手掩住雙乳,纖纖玉手如何能遮掩這麽大的乳房呀,乳房上粉紅色的乳暈,2粒已經突出的乳頭,變得很堅挺啦,Cathy 完全係藝術品一樣,完美無瑕。

圍觀的男仔全部扯旗,向女神敬禮!

四位男士,叁位女士已經全裸,大家都好滿足,男仔欣賞緊旁邊的女伴、女仔嘅身體,只有bb着住性感內衣,但其可觀性絕不差過其她美少女。

呀晨開晒Game room 全部射燈,主燈照射住Mike & bb!

呀晨:大家可以盡情咁睇!盡情咁飲!唔該大家關手機、關門。

Mike & Bb 你哋贏出,可以宣佈罰則。

場內所有人都醉了,大家都情意濃濃,情慾充满咗房間,剛剛已經錫過、含過、摸過,大家還期待什麼!

全場高呼:做愛做愛….
我(Mike)抱着bb 鍚咗佢面珠,bb摸住我细佬,回應我的親吻。

我:bb你要什麽
Bb : 我係你的,你做什么都得。
得到Bb的首肯,我就更加大膽更加的堅定。

我高呼:我要Cathy 、我要Bb同我做愛,今晚我要射爆你哋。

全場期待的结果,歡呼聲、尖叫聲充满咗Game Room, 外面啲人錯過了,哈哈哈,今晩無你哋份啦!

強烈的射燈,照耀住舞池中央的圓形大梳化,強勁的音樂震撼每個人的心弘,大隻佬已經安排妥當了。

我同Bb已經站响舞池中央,bb已經脱清光,誘人的身軀,可愛的笑容,完全溶化了所有人。全場男女已經全裸,大家都準備好,睇Cathy 3p Show.

Cathy 顯得有的怕、有的驚,但更多的感覺,佢係好興奮、好刺激!佢需要更多的鼓勵!

佢望住呀Ray , 期待呀Ray再次的確認,Cathy 用手搾下呀Ray條賓州,條嘢應聲反彈,即時彈咗幾吓…
Raymond: I love you Cathy
Cathy : I love you too

呀晨大呼:Cathy Cathy sexy sexy
I love you too 🥳🥳,全場都在鼓勵Cathy 🥳🥳

Cathy : 我愛Bb 我愛Mike mike

Cat 昂首挺胸,大膽咁走到舞池中央,佢緊緊抱着Bb ,壯瞻呀!好刺激呀!

差不多到達午夜,瘋狂的年輕人,靜待聖誕節的到來,八個幸運的男仔女仔,全部都係光脫脱,他們期待的,是我們公認的女神,Cathy 的3p Show.

Cathy剛剛先含完我細佬,我仍然完全陶醉於Cathy 的身體,一個完美的女神,今晚竟然可以同我做愛,我要好好服待你、插住你渡過幸福的晚上。

我輕輕抱住Cathy,女神的香味極速刺激住我腦袋,好𨶙香呀!賓州首先作出回應,大大力彈咗幾下。bb响後面環抱住我,小小玉手開始套弄我的陽具。

Cathy : Mike …
Bb : 我好濕…

我锡咗Cathy 额頭、鼻尖同嘴唇,我慢慢用脷頂開咗Cathy 嘴巴,伸咗入去,濕潤的唾液,滋潤住我心靈,好甜好滑!

我:Cathy ..
我眼中就只有你,我用雙手去触摸女神的乳房,波波好軟好彈,雙手係搾佢唔晒,薄薄細緻的皮膚,令人赏心悦目,我用口輕輕去咬佢粒乳蒂,含住佢慢慢咁品嘗,女神開始回應我的款待。

Cathy : 嘿嘿,好痕呀
多麽誘人的呻吟

Cathy用手把玩我的蛋蛋,bb就環抱着我,一對乳房緊貼在我背後,我感到温暖的乳香。我用手指慢慢插咗入去女神下體,開始刺激Cathy 下體、陰唇,好快Cathy就已經全部濕哂,開始低沉的呻吟,我加快了速度,Cathy 下體就開始射水,好鬼激呀!

年輕人又怎會只满足觀賞,大家已經各自撫摸、濕吻,就係群交的前戲啦!啲男孩一邊同自己伴侶親熱,手多的咸濕仔,偷偷的去摸Cathy 及bb 個胸,bb 回赠微笑一個,咸濕仔就更有滿足感,全場氣氛達到高點。

Cathy 自己爬咗响梳化,我就將賓州從後面狠狠的插入去,感到小穴好深好入好實在,Cathy盡情咁呻吟,扭動全身去迎接高潮的到来,我用手擠入波底,好實在的握住Cathy 两個波,好軟好彈啊,我用手指去夾佢2粒乳蒂,陣陣的刺激令Cathy 不停扭動全身,見到Cathy 表現得好满足、好開心,我感受到前所未有的成功感,Cathy 你其係好正呀!我好舒服呀!

Bb面貼面不停錫我,我冷落了Bb呀!我用右手抱着Bb,bb將波放到我嘴邊,眼睛斜視2個大大水蜜桃,實在太誘人了,我忍不住瀨佢對大波,吃佢粒大提子,好爽好正呀!

今晚2位絕色美人就在我跨下,為我進行咗性服务,週圍有我熟悉的朋友,佢哋关注著我哋,𥄫住Cathy 同Bb比同我𨳒爆,我的精液已經全數射入你哋個閪啦!我的人生乎服何求。

我永遠永遠懷念Cathy 的愛,佢嘅美貌、身材,放電的雙眼,胸前的一對大波,白滑小蛮腰,大腿深處的閪部,濃毛卷曲的陰毛,加上雪白的長腿,今晚我全部都摸過、濑過,唯一可以同你做愛的一次,後来佢識咗個肥仔,我哋就冇再見面。

8位年青人就响高潮中,渡過咗中學最後的快樂聖𧩙,這個组合的性愛活動,再没有出現過,直至今天!

Cathy & Bb miss You so much

圖片附件: IMG_8697.jpeg (2024-2-23 22:19, 486.24 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 052705271    時間: 2024-2-25 22:28

女主角姍姍都寫咗差不多50個單元了,文中詳細介紹咗,姍姍由中學、第一份工作、接觸的每位異性、每次做愛都描述過,到姍姍升職加薪,升咗做公司高管,需要暫停一吓了!新的主角快將出現,謝謝各位大哥支持閱讀。

作者: 052705271    時間: 2024-4-11 23:28

難忘您

Cathy 前傳

今年中學畢業,我進了一間在九龍灣的社企工作,晚上就進修大學商業課程,公司只有5人,老闆連4位員工,第一天返工跟同事溝通了,老闆就安排咗同事教我,第一天上班内心總是小心翼翼,個男同事都好用心教我,佢大大隻、眼晴半合的,我哋叫佢亞信。午飯時間大家一齊去食飯,順便溝通下,我週圍去八卦下,原来員工都係剛出來工作,年齡都差唔多,亞信大我一年。

收工獨自坐地鐵返屋企,我最鍾意帶住耳機聽歌、睇劇,落車突然見到亞信,佢叫住我就開始一齊行,原來佢住隔離村,寒暄一陣就回家去。

往後日子,大家見面的時間多了,返工、上下班都見到佢,佢好用心教我,我們相處都好舒服,大家開始有啲好感!我知佢想溝我,我唔抗拒大家年輕人呀!

我的男朋友呀Ray, 佢升讀了香港大學,大家都忙見面時間少了。好懷念預科那年,呀Ray 帶我出席啲富二代同學的活動,見到的都係靚人靚嘢,玩的就是潮流性事,人生越見精彩。

最難忘是呀Mike, 太正啦!預科那年的平安夜,大家去咗呀嘻的豪宅玩,我享受咗人生,第一次集體性愛活動,我在地庫活動室,面向10 位男女,同呀Mike 及Bb 三個人做愛了,性愛的快感永藏我心,我好掛住呀Mike 呀!
亞信同他們是不同世界的人,但世事難料,佢將會是我今生最重要的男人。

工作都差不多3個月了,一切都很順暢,準時上下班,老闆呀昇都好隨和。亞信開始同我出雙入對,其實我同佢真係美女與野獸的組合,但我們相處好舒服!

今晚我哋去街食完飯,坐地鉄返屋企。

亞信:嚟我屋企坐下,好嗎?
Cat : 你屋企無人咩
亞信:爸爸返夜班,媽媽应该瞓咗。

有啲突然,我無應承佢。

亞信:上啦!咁耐都冇上我屋企睇過,嚟啦!
Cat : 你呀媽响度,好鬼尷尬喎。
亞信:唔怕佢好早瞓,上啦坐陣啦,好啦!
Cat : 好啦好啦!
亞信好開心,我知佢想做乜,我就順其自然啦!我又唔係小女孩👧🏻。

打開大門開咗燈,佢屋企都好整齊,2房1廳500幾呎的居屋,唔見有人可能媽媽睡了,我哋好快入咗亞信間屋,模型、遊戲機、腦、大電視整齊放置,大男孩的房間,房間昏黃的燈光很舒服,我坐咗響遊戲機椅,佢攞咗啲飲品🥤比我。

佢情深深的望住我,我有啲動心,佢錫左我咀咀,然後瞓咗上床。

亞信:上嚟坐,一齊睇戲!
Cat : 上床点坐呀!瞓係咪呀?
我哋一齊笑咗出嚟!我同佢瞓咗上床,佢播咗套片。

當然係日本A片啦!男女主角好快就光脱脱做愛啦!亞信開始錫我,佢好唔自然,初戀的大男孩笨下笨下,我開始回应佢的热吻,佢選的日本Av 女優,样貌有点似我,明里紬波细细的,我大佢好多喎。

亞信一定係睇住佢,就唸住我,笨蛋。佢開始搾我對波,大大力咁搾,實在是愛不惜手,佢除咗我件衞衣,我條短裙,我見亞信開始吞口水、流汗,我都未除内衣内褲,靚仔。佢自己快手快脚除哂啲衫褲,大大條賓州弹下弹下,响住我敬禮。

亞信:幫我
Cat : 咩呀
亞信:用手同我整
Cat : 好!你去冲涼先,好大汗味
亞信:哦
Cat : 帶套呀
亞信:今朝買咗
佢衝咗入去沖涼,我瞓咗响床等佢,沒有心情睇AV, 放工有啲累,昏昏沈沈睡了!

圖片附件: IMG_1638.jpeg (2024-4-12 00:10, 879.37 KB) / 該附件被下載次數 2

作者: 052705271    時間: 2024-4-13 00:46

難忘你(2)

第一次同你做

亞信赤條條咁走返入房,見到Cat已經在舒服的被窩中,甜呼呼的入睡。

亞信即時呆咗陣…..我

應該點做好,整醒美人好似好衰,但難得的好機會又怎能錯過,口中的甜品、夢中情人就在我床上,房間週圍散發着Cat淡淡的體香,真係好香呀!催情的氛圍刺激住大腦,我細佬都已經按耐不住,青筋暴現兼扯晒旗,賓州彈上又彈落,亞信深信緣份已到,今晚有無得食就要靠自己,面對困難就係要有人去解決,何況是我人生大事。

亞信輕輕的瞓上床,情心款款的輕吻女神的額頭,揭開冷氣被就鑽進了被窩,眼前是我最心愛的女神,粉紅色的胸圍,性感誘人的丁字內褲,亞信再也按耐不住,抱住Cat解開咗胸圍扣,輕輕將胸圍放在床邊,亞信用鼻尖去觸碰粉紅色乳蒂,嗅到女神的乳香,好騷好甜呀!再用舌尖品嘗夢想的大乳房,又吸啜佢對Lin Lin。

亞信第一次玩波,女神漂亮的大乳房,實在令人太興奮啦!Cat開始有啲沉重鼻息,伴隨身體的扭動,亞信條嘢扯到好辛苦,佢好需要舒緩一下,佢將條賓州插左入Cat大腿之間,响小穴附近不停咁摩擦,亞信感受到前所未有的舒服。

瀨波插閪的大夢想,亞信成功踏出了第一步啦!

良辰美景千萬不要比自己破壞,佢要令Cat舒服,同时要顯示佢雄性的原始威力,亞信用手指探進Cat的小內褲,笨笨的小男孩,努力尋找愛穴的神秘入口,佢慢慢咁摸、慢慢咁挖,手指開始接觸了嫩嫩的唇邊,濕濕的小穴口,週圍濃密啲陰毛,捲捲曲曲的。

亞信找對了位置,Cat開始呻吟,佢好有成功感,女神感受到快感,Cat張開了大眼睛,心情的看住亞信。

亞信:舒服嗎
Cat : 好舒服呀!摸入啲
亞信:哦

女神的鼓勵令亞信信心大增,佢開始同Cat濕吻,除低了女神的小内褲,嘗試用賓州插入佢下體,笨小孩插了幾次都未能如愿,Cat扶住佢條嘢插咗入去。

Cat : 壓入啲

男上女下的基本姿势,亞信好盡力咁挺進、大力咁抽送,呀Cat發出了美妙的叫床聲,同Av 女優的同樣動聽,亞信摸住2對大乳房,在掌深不停咁把玩住,下体加强抽送速度,Cat開始反眼、大聲呻吟。

亞信:Cat你對波好𨶙大呀!我好鍾意搾佢呀!
Cat : 大力啲!我好舒服呀
亞信:好大好軟呀!我要插爆你呀
Cat: 我要你,我要你𨳒我。

大家都高潮了,亞信的第一次,啲精液射滿呀Cat 個波,發瘟佢冇帶套,笨蛋。

我哋抱住玩咗一輪,入咗去洗白白,時間唔早了,佢送咗我回家,明天還要上班。

圖片附件: IMG_1668.jpeg (2024-4-13 00:49, 1.29 MB) / 該附件被下載次數 2

作者: 052705271    時間: 2024-4-16 13:08

我的第一個中學男友Raymond, 預科那年的除夕party,  我第一次的3P, Mike & Bb 你哋好正!畢業後第一份正式工作,我遇上了亞信,奉上了大家的第一次,我會遇上你嗎?我們期待相遇❤️❤️❤️
作者: 052705271    時間: 2024-4-17 00:44

難忘你(3)

快樂性生活

同亞信上床感覺很好,亞信條嘢好大好粗,技巧及耐力都比Ray 好得多,每次做愛都係响佢屋企,大家都洗完白白先開始玩,高床暖枕睇住大電視。每次洗完白白,就會响床上舒舒服服休息,亞信光脫脫走岀來,最喜愛比雪條我吃,係餵我食!我當然全力去品州,又瀨再啜又咬,次次都攪到佢扯爆射精,好𨶙含也。

亞信作為全職宅男,當然好响往日本Av 女優,還有日本的性玩具,佢通常通過日本郵寄或者旺角性玩具店亦很多選擇,我哋一齊之後,每年出遊地點就必選東京,佢一定選購很多性玩具,返屋企慢慢玩,其中假陽具係最好玩的玩具之一,唔同質料、顏色、轉速、型狀,應有盡有!

好多講法香港的年青人,連做愛的地方也沒有,通常會車震、去時鐘、去旅行,才有做愛的機會,我哋較幸福,可以去亞信家玩,有時我家人去了旅行,我們也會返我屋企玩,玩咩? 佢玩波、我玩實州囉!

今個星期爸媽返咗鄉下幾日,我哋就返咗屋企玩煮飯仔、做愛!我洗完白白,沒有穿衣服,亞信為我準備了件小白兔圍裙比我穿,當然好性感啦,只係遮住個波、同個閪,後面就任佢玩、任佢睇啦!家中係開放式廚房,我準備咗芒果蝦仁沙律,今晚慢慢嘆,亞信就响廳打機,佢洗完白白,淨係著咗條三角褲,全天候準備攪嘢裝備。

差不多整好沙律,衰鬼走咗過嚟,響後面抱住我,條嘢就插左入去屁股隙,死力咁磨,我雙手撐住廚櫃,等佢插入嚟!呀信用雙手伸入條圍裙,好努力咁摸,摸完再搾我對波。

Cat : 變型啦衰人。

佢响後面錫我耳珠,我專登大力夾住佢條嘢,等佢郁唔都!我開始發情,下面開始濕濕的,好想要啦!

Cat: 插入嚟
亞信:嘿…

亞信摸住我又白又滑的背部,順住摸到我pat pat。

亞信:又嫩又滑又彈,好正呀Bb
Cat : 喜歡嗎
亞信:你想食咗你

佢摸住我屁股不斷把玩,又拍下又摸下,跟住用手指插咗入去,插入我個閪,佢不停咁挖,我好High 啦!你插入嚟啦!佢扶住我大腿,將條嘢响後插咗入嚟,每一下抽插都好實在,好有節奏,令我感到好舒服、又好實在,亞信大聲呻吟,就射咗精啦!佢用濕紙巾幫我清潔,好細心照顧我妹妹!佢又走咗去打足球Game 啦!

我坐咗係梳化玩貓,我的bb貓,黑白毛的小東西,陪伴我好久了!我沒有穿內褲,亞信睇住我下面,又响到幻想緊啦!佢無心戀戰只係掛住我個閪,黑暗的神秘地方,我的圍裙只係遮住乳頭,大半個波都係可以𥄫到,呀信睇住我隻手又開始玩賓州,套下又玩吓。

我爬咗去佢大腿間,拉開咗佢雙腿,開始用口幫佢含,手就搾住佢支棍上下套弄,好大好粗、塞L住我喉嚨啦!含到大約2/3 條啫,呀信用手玩我粒Lin, 又夾又扯好鬼舒服呀!佢開始性起啦!按住我個頭、不停咁抽插,佢好舒服好興奮,我就等佢服待我啦!

翻雲覆雨咗2天,明日要返工啦!

日子過得好快,轉眼我哋已經一齊成年了,每日返工放工大家都痴到實,生活淡淡似是湖水,我開始悶啦!𨳒到我悶次次都係亞信、都係那張床,好懷念好想住中學期間,那些快樂的性生活,好瘋狂又好刺激,全部都嚟得好自然、又好快樂!

Cat : 我有啲掛住呀Raymond & Mike , 你哋係咪嬲咗我…..

我又點會嬲你,你是我生命里最愛的女仔,你的每吋肌肤,我都摸過錫過,我每晚都想住你,我期望有天可以再遇上。

圖片附件: IMG_1793.jpeg (2024-4-17 00:49, 515.82 KB) / 該附件被下載次數 1

作者: 052705271    時間: 2024-4-18 16:24

Cat‘s 性伴侶

Raymond:中學同學有性關係。
Mike :聖誕派對上,認識的3p。
亞信:工作追求者,性愛伴侶。
Eric : 銀行追求者,性愛伴侶。

I Love you
期待我們可以再遇上
作者: 052705271    時間: 2024-4-20 11:50

難忘你(4)

女神的誕生

好快Cat 就轉咗去银行工作,銀行有自己的培訓大學,可以在晚上進修,工作地點在金鐘太古廣場,負責尊貴理財櫃枱,服務優質客户,每日朝九晚五的工作,薪酬福利待遇都有改善,而且可以接觸社會不同階層,很好的工作環境。

没有人會估到,在不久的將來,这位初生之犢的乖乖女,將會變為男人最傾慕的性玩伴。

美少女來到新工作崗位,自然成為男士們的焦點,呀Cat擁有大大的乳房,穿著黑色的厚絲褲,配合整齊的緊身制服,圓圓的屁股吸引着週圍的異性,美少女的纯真面容、诱惑的身材,公司的狼人争相接近呀Cat , 主動教導這位美少女,那些資深的主任、經理,多了個意淫的對象,美少女完全没有抵抗性,沉醉工作於這個新的公司,呀Cat 希望能步步高升,為未來事業打好基礎。

公司附近很多基金公司,金融機構的年青才俊、有錢富二代,他們好快已經聞風而至,在服務時間借故挑逗Cat,博取女神的一笑,看看這位差點迫爆制服的女神。

驚嘆:條女個波真係好L大呀!又白又滑….

每位男士做完交易,都心懷興𡚒、下身满足的離開。唔係老吹,笑容满面的女孩,怎會令大家失望。每天的表揚信、情信、送来的花人很多,美少女慢慢開始習以為常,工作時間保持開心笑容,歡迎每位貴客,呀Cat 好享受這些優惠,上天給你的恩赐。

Raymond & 亞信的壓力大了,因為美人的選擇多了,你不是唯一啦。

首先展開追求是銀行的客戶經理,佢叫做 Eric 年青才俊,在工作上很主動幫助呀Cat, 遇到些麻煩客戶,Eric 就會主動為Cat 排難解紛,在午飯、上下班的時間,又會借故親近,關懷備至,遇上大家加班的日子,在女神最疲累的時間,Eric 就會借故揸車送美人回家,呀Cat 開始對Eric 很有好感,甚至把亞信比下去。

你哋以為苗條淑女,就君子好逑。Eric 痴痴呆呆咁睇住呀Cat , 滿腦子就是美人的大乳房,還有制服裙下,光滑無暇的大屁股,沒有見到半點內褲的痕跡。Eric 性幻想就係幾時可以,將條賓州從呀Cat 屁股後面,狠狠的插入去,大大力咁速送,好舒服呀!年青淫才呀!

試用期快到,員工必須達到業務指標,才能順利通過考核,女神正在苦惱,因為離達標仍有不少距離呀!呀Cat嘅苦惱直接刺激Eric 既性興奮,要使出殺手鐧,將女神玩弄於股掌之中。咸濕經理正把握這個千載難逢的機會,醉翁之意不在酒,在乎呀Cat 大腿之間。

還有幾天就到期,呀Cat 好努力去工作,期待爭取達標!但世事又豈能盡如人意,明天就到期啦,佢好sad 開始有點失落,放工做到好夜作最後衝刺。

時機成熟,Eric 放工揸車去接女神,慢慢聆聽呀Cat 的傾訴,Eric 細心的安慰及鼓勵,令呀cat 在最絕望的時刻,得到心靈上嘅安慰,佢好感激開始流淚,好想抱住Eric。

Eric 見機不可失,將車停左响佢樓下公園旁。

Eric : 唔好擔心啦!我明天聯絡下啲熟客,幫手攪點佢。
Cat : 吓… 可以嗎?真的嗎?
Eric : 應該無問題

呀Cat 好開心,轉眼就破涕為笑,快樂令佢忘卻一切,用雙手抱住Eric ,好大力咁抱住佢,不是一個大水泡,係呀Cat 感受到愛。

Eric 開始用心感受到美人的氣息,佢體香充滿了車箱,女神實在好香好索,眼淚滴滿男人啲臉夾,我見猶憐。

Eric : 慢慢我感覺到呀Cat胸前的偉大,兩個大乳房壓住我的心胸,好軟好舒服、好有壓迫感,真係好大呀,手掌絕對搾唔哂。我閱女無數,呀Cat 絕對係神级,一個眼神就令你像著了魔、又像著了火,-般慾火從陽具慢慢伸延,細佬開始扯起,西褲頂起了個帳篷。

我拉住呀Cat 的小手,移向我的帳篷,圓柱體已經目測可見,我頂住有啲辛苦了。呀Cat 順柱摸州,大大咁搾實佢,好L興𡚒呀!女神幫我套弄大賓州,心身都無比興𡚒,玩咗陣呀Cat 攞咗我條賓州出嚟,舒服死了!條嘢昂首向前、彈上彈落,美人啲小手玩弄我的大龜頭,攪到我好酸,30 幾歲仔,從未得到的快感,我開始郁動身體,去配合女神的撫摸,舒服死啦。

Eric :搾我
Cat : 哦
Eric : 可以睇你對波嗎
Cat : 好呀

女神慢慢解開上衣的衫鈕,睇住佢逐粒逐粒咁除,個心就跳下跳下,好L刺激,最後的鈕扣爆開,大大個半球應聲彈出,露出半個波,女神就近在咫尺賓州狂扯,回應這個大大的乳房,我條嘢比女神搾到實,佢不停咁套弄,我就死力的向上推,我要插爆你呀!我要射精呀!

每日痴痴的等,有日终於可睇到,日日渴望的大波、大乳房,终于呈现眼前,尖尖的水蜜桃,粉红色的乳蒂,睇到射精啦!原来遥不可及的波波,現在任我把弄了,人生於此、乎復可求。

女神大力搾住我個頭,我射了、射了很多!我有用套大家放心,費時整到週圍係精。回一回神,我開始同呀Cat濕吻,好激烈的擁吻。

Eric : 终于可以同你做,我好High 呀
Cat : 抱住我

我輕輕的撫摸佢双乳,真係好軟又好大,粒乳蒂大大粒,形狀好靚,我啜佢又咬吓佢,呀Cat好舒服。大力搾吓佢,長長的水蜜桃,含得更舒服,條脷瀬下個乳頭,我條嘢又扯起了。

我較低咗張椅,抱住呀Cat 瞓低咗,我除低咗條褲,比條嘢走岀来抖抖!慢慢除低呀Cat 條短裙、長長的黑絲又滑又誘人,最后除了女神性感啲小内褲,賓州忍唔住啦!大大力插咗入去,呀Cat 個閪、好窄又紧,抽插幾下好舒服哦!我抱住女神双肩,全力以赴狂插,呀Cat 大聲呻吟,身體强烈的扭動,大家都到達高潮,我狠狠的射了!我抱住佢繼續咁磨,磨佢對波、磨佢個閪。

Eric : 我想永遠永遠痴住你
呀Cat 抱住我個頭,不停咁鍚,賓州又脹啦!

差不多半夜啦!大家整理好衣服,我送女神上樓。

電梯打開了,我們大家都依依不捨,我狂咀呀Cat , 大家又再擁抱起來,我自己攞咗條嘢出嚟,细佬青筋盡現,我按按女神個頭,示意佢幫我口交。

Cat : 唔好
我立刻Down 晒,以為今晚冇得攪了。

呀Cat 拖住我去咗後樓梯,佢除咗我條褲,跪响地上幫我口交,呀Cat 又啜又濑又吸,搾實條柄係咁Chok…
我忍不了大聲呻吟,按住美人一下一下塞入去,第一次有如斯美人為我口交,今生今世只有你。

忍唔住又去搾佢對波,女神的大波波,扶起了女神狂吻,隻手狂搾,又扯低了女神的小内褲,企响到狂插,我要插爆你,我們都瘋了,要射啦!我抽咗佢出嚟!精液射满了女神的小手。

呀cat 親吻了我,快快手整理好衣服,回家休息了。
Good night My dear Cat❤️❤️

圖片附件: IMG_1874.jpeg (2024-4-20 12:03, 1.01 MB) / 該附件被下載次數 1

作者: 052705271    時間: 2024-4-25 23:14

難忘你 (5)

沙灘少年

Raymond ,亞信,Eric 三條仔,他們都唔知對方存在,但他們都知道自己不是唯一,年青人有绝對的選擇權,我們都是任性的一群,自由自在無拘無束的性愛好者。

分享同三位大男孩,豐富的性愛生活。

Raymond :大一學生,高高大大的他,家族是做保險生意,懂得享受生活,三位大男孩之中,Ray’s 性生活就最多姿多采,每年暑假聖誕假,都會有很多特備性節目,第一年暑假,我們就去咗曼谷芭達雅玩,距曼谷僅2小時車程。

啲妹妹全部都係年青貌美、身材苗條,有波有囉又白又滑,炎熱的夏天大家都穿得很爽。

Cathy: V領濶身T shirt 、热褲
思思:吊帶連身裙裙
呀麗:短T、热褲
大家都真空飛釘漏奶,三條仔就穿沙灘褲,氛围好熱呀!

男仔們都好忙,由上車開始,就𥄫住人哋條女,自己條女好正,但朋友妻咪走雞囉,啲奶正所謂各式其式,屁股就有大有小,年青就是美、又嫩又滑。

樣貌最靚係Cathy, 身材比例最正,水蜜桃波型好靚、年纪最輕;個波最大係呀麗,大木瓜最彈最好玩;詩詩微波大長腿,皮膚又白又滑。男仔就各有喜好,Raymond 同Cathy 係性伴侶,Mike 就同思思剛拍拖,呀麗同呀偉係青梅竹馬,大家都係大學同學,男仔都係富二代,暑假就齊齊出嚟威。

我哋叫咗部7人車,向芭提雅海灘出發,Raymond 坐車頭,中間係思思、Mike & Cathy , 後面係呀麗同呀偉,今次四日三夜團,大家行理都好輕便。

呀Mike 條咸濕仔左擁右抱,全程負責攪氛氛,不時親吻思思面夾,碰碰美女波波,吊帶連身裙的思思、對乳房隨著汽車高速飛馳,在吊帶内左搖右擺、乳蒂激凸,用眼睛去吃冰淇淋,加上42时的白滑長腿,令Mike 仔目不暇及、心猿意馬,好想將佢就地正法,将條嘢插入去乳交,思思見到飢渴的男人,内心十分開心、而且有点驕傲,自己咁有吸引力!

咸濕仔更關顧旁邊的Cathy, 借汽車的擺動親親美人的面夾,由高角度细心欣赏女神領口的雙乳,心𥚃期待這個旅程,能够 [再次] 同女神做愛,大大力插多幾下,𨳒多幾鑊。

後排的情侶就更精彩,大家已經响到又鍚又摸,呀偉隻手已經伸入去呀麗熱褲中,玩弄呀麗啲陰毛,再挖入個窿,慢慢咁挖伸出伸入;呀麗都好忙、忙住玩緊條大香腸,又摸又搾;最寂寞就係車頭的兩位哥哥,司機叔叔同Raymond, 間中笑淫淫,同Cathy 眼神交流下咁啦!

補充:真係再次喎,記得上年在呀嘻的活動室,最精彩含啫比賽,最刺激的3p 表演,咪就係Mike, Cathy & Bb ,Bb 就係思思啦。

汽車飛快的走過,沿途見到芭達雅海灘很熱鬧,整個海灘佈滿排列整齊的海灘椅,我們租了一間獨立屋,在海灘盡頭小山坡上,私隱度很高,外面是私人沙灘,裏面亦有泳池,每間房間都面向外灘。

好快到達渡假小區,女仔落車就衝去選房間,男仔就負責Check in ,同時週圍𥄫下,睇吓有冇正嘢,環境很好、有水準的渡假區。

我們三間房有大露台相連,露台走出去就是泳池,從小山坡向下走,就是渡假營的私人沙灘,外面有些沙灘椅及太陽傘,人唔多環境好正。

大家換好泳衣,就急不及待直奔海灘,美女全部穿三點式泳衣,Cathy’s係粉紅色波點泳衣,色彩鮮艷,泳衣剛好包住乳房,很性感又適合,Raymond 抱住女神條腰,落咗沙灘遊水;思思穿啲是綠色三點式,泳衣托起個波,脹卜卜的很好看,下面是丁字小泳褲,圓滑的pat pat 好L正;呀麗的深藍泳衣,布少少托起两個大波,好偉大好勁囉,我想摸下應該好重。

白痴….

3對小情侶在沙灘𣈱泳,享受炎热的夏天,沙灘上那些男遊客,睇住3條女在水中玩樂,水花四濺、碧波蕩漾、波濤洶湧、波都走晒出嚟,有條鬼仔睇到流晒口水,佢意淫目標係呀麗對大波,大木瓜又大又彈,睇到條鬼仔扯哂旗,見住條友仔響水底玩賓州,偶然更浮出水面,佢個樣好鬼享受添。

勢唔勢咁狼呀…
呀麗個乳房,真係咁正咩!

大家玩咗陣,就安排試吓地道泰式Spa, 有靚女按摩師服務,在房间提供按摩服务。

Cathy 同Raymond 同房,洗完白白就開始享受泰式按摩、推油。大毛巾盖住半身,靚女就响前面開始按摩,由頭、肩、手臂慢慢一路向下推,到性器官部份,佢就避開我個蛋蛋,响大腿內外側推。

就在那刻:我好想佢搾下我細佬、惦下都好,我必定係谷精上腦了,年青人冷静啲,慢慢扭動下身,我想用條嘢接觸佢隻手,成功了條嘢震颤着,好似觸電一樣,细佬有反應了,按摩姐姐望住我微微一笑,我笑淫淫的回應了她。

看看旁邊的女神Cathy ,按摩师正在佢胸部四週推油,純熟温柔的按着,女神很舒服呼呼的睡了。在寧静的環境,我專注的看着她,Cathy 你實在太靚了!

圖片附件: 2e9fb3db-d617-42a4-be30-e817826fc278.jpeg (2024-4-26 18:53, 158.46 KB) / 該附件被下載次數 0

作者: 052705271    時間: 2024-4-26 18:50

I miss you so much Cathy 🌻🌻
我甚麽時間可以重遇你❤️❤️

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)