188Channel

標題: 新蒲崗跌錢⋯⋯ [打印本頁]

作者: szechanman01    時間: 2023-9-22 16:33     標題: 新蒲崗跌錢⋯⋯

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 中村雅俊    時間: 2023-9-24 09:06

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-22 16:33 發表 查看引用來源
上141睇下新蒲崗有冇好嘢。先去金x大廈洗下,開門全部大媽$450。
然後不嬲唔去對面東x,一定冇好嘢。
上網睇到多咗啲電約,本身已玩到接受大媽嘅程度,所以約咗個按出60分鐘$500試吓。
啲相就唔講,反正睇真人最實際。
去到仲 ...
1個新蒲崗,1個深水埗,全部都係大媽黎,仲要多數係假相,我以前都同師兄一樣,領過野,所以以後電約都咪撚搞,撳鐘仔起碼都有個樣同身材畀你睇下,電約同心目中期望落差好大😩

作者: 97015830    時間: 2023-9-24 14:16     標題: 回覆 1# szechanman01 的帖子

E+ D 雞好識玩

成日咩都唔得

最後都係打J
作者: szechanman01    時間: 2023-9-24 14:31

引用:
原帖由 中村雅俊 於 2023-9-24 09:06 發表 查看引用來源

1個新蒲崗,1個深水埗,全部都係大媽黎,仲要多數係假相,我以前都同師兄一樣,領過野,所以以後電約都咪撚搞,撳鐘仔起碼都有個樣同身材畀你睇下,電約同心目中期望落差好大😩 ...
算啦,我已經玩到接受大媽嘅程度。
玩法有好多種,玩後生141撳鐘仔又得,電約大媽按出又得,玩企企後生服務差又得,想平平地除佢衫玩下,再唔係玩足仔淨起機攬攬錫錫我都可以。不過月頭電約深水埗有驚喜。
入閘個樣一般似四十尾,大波但腰粗,唔識按但有全套住家骨,按15分鐘叫轉身環吹,見佢好生手;到佢瞓低就狂食佢雙lin,再向下移狂奶閪又唔抗拒,然後廣告有環吊又試下,感覺佢新做乾淨嘅,環插感覺係正,但唔俾中出,最後都係打出。都係$800。

作者: szechanman01    時間: 2023-9-24 14:33

引用:
原帖由 97015830 於 2023-9-24 14:16 發表 查看引用來源
E+ D 雞好識玩

成日咩都唔得

最後都係打J
我試過按過一個後生同一個大媽,淨床尾起機都試過。
真係出唔到⋯⋯要睇雞運,或者只好去返相熟1仔玩。
作者: 中村雅俊    時間: 2023-9-25 08:35

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-24 14:31 發表 查看引用來源
玩法有好多種,玩後生141撳鐘仔又得,電約大媽按出又得,玩企企後生服務差又得,想平平地除佢衫玩下,再唔係玩足仔淨起機攬攬錫錫我都可以。不過月頭電約深水埗有驚喜。
入閘個樣一般似四十尾, ...
講到尾都係睇下有冇雞運,10個可能有1個得
我都同師兄差唔多,玩到大媽都可以接受
不過都係中伏多,同10幾年前差好遠,價錢貴咗,
服務差咗😟
作者: littlercrazyman    時間: 2023-9-25 15:03     標題: 回覆 6# 中村雅俊 的帖子

感謝師兄壯烈試閘👍🏻👍🏻
作者: ho501501    時間: 2023-9-26 07:47

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-24 14:31 發表 查看引用來源
去呢啲啦
https://t.me/TeaTime24hr
作者: uji_lover    時間: 2023-9-26 21:30

引用:
原帖由 szechanman01 於 2023-9-22 16:33 發表 查看引用來源
上141睇下新蒲崗有冇好嘢。先去金x大廈洗下,開門全部大媽$450。
然後不嬲唔去對面東x,一定冇好嘢。
上網睇到多咗啲電約,本身已玩到接受大媽嘅程度,所以約咗個按出60分鐘$500試吓。
啲相就唔講,反正睇真人最實際。
去到仲 ...
700 開大啦 起碼
雖然都貴
作者: uji_lover    時間: 2023-9-26 21:32

引用:
個個真軍都得 愛滋無樣睇
作者: estateman    時間: 2023-9-28 11:56     標題: 回覆 8# ho501501 的帖子

呢啲好閪貴⋯⋯至少刀千元以上
作者: estateman    時間: 2023-9-28 11:58     標題: 回覆 4# szechanman01 的帖子

40尾😵‍💫😵‍💫😵‍💫佩服佩服⋯⋯
作者: 97015830    時間: 2023-10-2 23:16     標題: 回覆 1# szechanman01 的帖子

中國香港鬼妹都玩野。賓印仲好d
作者: federer_man    時間: 2023-10-4 16:45

早幾年去新蒲崗玩過,東誠對面,唔知係咪叫金X,玩到一肚氣。開門嗰時笑口滿面,諗住有鷄運,點知波皮都唔比摸。以後都唔會玩一仔

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)