188Channel

標題: 深圳遺珠,重返文錦 [打印本頁]

作者: youhateme    時間: 2023-10-17 13:55     標題: 深圳遺珠,重返文錦

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: hw9    時間: 2023-10-17 17:48

C兄
想知店名地址及女女工號, 謝謝
作者: youhateme    時間: 2023-10-17 20:55

文錦水會,客服可安排關口有車接送
作者: emau1    時間: 2023-10-17 23:58

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-10-17 13:55 發表 查看引用來源
通關後多得各路師兄介紹,也去過符仔那些。但感覺技師的質素比在尖嘴找到的低一點,又沒P3,所以很簡中才幫親深圳邪骨一次。

今早細佬叫到,突然想起疫情前去過的一個不起眼的便宜場,喜歡它人比較少和新淨,裝修比其他的也好,就 ...
這個女孩子
非常不錯

好抵
包埋1次性衣服嗎
作者: emau1    時間: 2023-10-18 00:05

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-10-17 13:55 發表 查看引用來源
通關後多得各路師兄介紹,也去過符仔那些。但感覺技師的質素比在尖嘴找到的低一點,又沒P3,所以很簡中才幫親深圳邪骨一次。

今早細佬叫到,突然想起疫情前去過的一個不起眼的便宜場,喜歡它人比較少和新淨,裝修比其他的也好,就 ...
你應該係主任

我都有你微信號
疫情果陣時就 law 左囉
因為我去開chim lor wan
所以未得閒去你間道
d去試下先

D jc 聽唔聽話呢

作者: youhateme    時間: 2023-10-18 01:29     標題: 回覆 4# emau1 的帖子

已包了一次性衣服。下身真係超fit,少見。我覺得聽話度有80
作者: youhateme    時間: 2023-10-18 01:32     標題: 回覆 5# emau1 的帖子

我只是喜歡週圍揾好野的其中一位師兄。見到特別好的才拎上嚟,所以我幾日先會上嚟一次,如果遲覆,請耐心等下🤣
作者: voking    時間: 2023-10-18 02:43

樓主,睇你想寫廣東或香港話,但錯漏百出。想賣廣告你可以寫返普通話。以便更容易明你up乜。

另430 1Q?乜深圳骨場可以開大咩?呢個價,斜骨就可以。
作者: youhateme    時間: 2023-10-18 07:41     標題: 回覆 8# voking 的帖子

你可以去睇下我有冇舊post,我都話,你覺得係廣告可以直skip。錯漏百出?哈哈哈,係咩?

吾緊要,我一年只介紹一兩條女,另外個d你係呢度揾吾到,因為我放咗係隔離香港台。

你似乎骨齡好低,我有話過P3一Q嗎?你用下個豬腦諗緊乜?你係唔係吾夠訓呀?仆街。
作者: taibb88    時間: 2023-10-18 12:25     標題: 回覆 3# youhateme 的帖子

C Hing, 可 pm客服聯絡及工號嗎?
作者: 陳十二    時間: 2023-10-18 13:29

引用:

多謝cHing詳細報告🙏🏻
睇相囡囡唔錯,係我杯茶,係咪打假波我冇乜所謂,侬像真度高就得,最緊要手感好,總好過揸小籠包😆...........等其他cHing報告!😄

作者: voking    時間: 2023-10-19 02:34

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-10-18 07:41 發表 查看引用來源
你可以去睇下我有冇舊post,我都話,你覺得係廣告可以直skip。錯漏百出?哈哈哈,係咩?

吾緊要,我一年只介紹一兩條女,另外個d你係呢度揾吾到,因為我放咗係隔離香港台。

你似乎骨齡好低,我有話過P3一Q嗎?你用下個豬腦諗緊乜?你係唔 ...
係呀、俾你估中添。睇返我啲貼,我骨齢真係好低。
還望請指點。
作者: 九哥哥    時間: 2023-10-19 11:11

引用:

c hing 麻煩你私下給你微信代約,謝謝你玩完待我包膠
作者: 玩樂人生    時間: 2023-10-20 18:27

引用:

係唔係已執的錦豪旁邊嗰間?
作者: 沙田樹根    時間: 2023-10-20 22:25

C兄,麻煩你PM小弟。一看就知堅料。
作者: JL73    時間: 2023-10-20 22:50

C兄是否95呀?係就pm我吖🙏🏻🙏🏻謝過
作者: youhateme    時間: 2023-10-21 01:19     標題: 回覆 14# 玩樂人生 的帖子

文錦水會,地圖有導航,的士差不多跳吾到錶
作者: 九哥哥    時間: 2023-10-21 10:25

你給我文錦水會微信沒有用戶存在?冇得包膠😂
作者: steveliu001    時間: 2023-10-21 16:32

C Hing, 可 pm客服聯絡及工號嗎 ?
作者: emau1    時間: 2023-10-21 22:47

引用:
原帖由 steveliu001 於 2023-10-21 16:32 發表 查看引用來源
C Hing, 可 pm客服聯絡及工號嗎 ?
微信id得唔得既呢

我試過有微信idsearch 唔到佢
作者: youhateme    時間: 2023-11-23 20:53

繼9號走咗之後,呢幾日嚟咗個三條2。嗰樣斯斯文文乖乖女,但內裏好open。好識得玩女朋友feel,唔可以講笑,望住佢對眼係有啲暈嘅。三路通,熟咗應該更玩得癲。近排可能真係經濟差,幾個場啲新女質素都好高,各位師兄可以不妨考慮考慮。
作者: 羅湖之友    時間: 2023-12-15 06:13

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-11-23 20:53 發表 查看引用來源
繼9號走咗之後,呢幾日嚟咗個三條2。嗰樣斯斯文文乖乖女,但內裏好open。好識得玩女朋友feel,唔可以講笑,望住佢對眼係有啲暈嘅。三路通,熟咗應該更玩得癲。近排可能真係經濟差,幾個場啲新女質素都好高,各位師兄可以不妨考慮考 ...
今日去左師兄介紹間場

呢間場開左好耐,不過都無機會試菜,可能唔就腳,成日諗唔起佢,好似係以前新都,皇馬,金威果班老細開,間場附近都幾荒蕪😅

間場都OK,雖然唔係新淨,但都可以叫做舒舒服服,HEA下絕對無問題,例牌出大廳飲杯野食枝煙就入房

約左師兄講既222,技師個樣夜班黎講都算靚女,身型都正,應有則有又走肥,一開始技師妹妹好體貼幫我按,真係按晒全身之後仲問我有無邊度覺得酸痛,我話大腿佢又即刻幫我按多陣大腿,比著其它技師早就HEA按就做服務,呢個妹妹都算按得耐🤭

做服務黎講92場都無咩可以要求,但估唔到妹妹都會啜蛋蛋同奶棍棍,不過下路只可以摸,仲想比佢試下我隻加騰鷹之手都唔得😂妹妹手技比較普通,可能我玩太多,要好手勢先會好FEEL D,妹妹做完服務返黎繼續同我按大腿直至到鐘,抵讚👍

例牌細佬食完到大佬食,好彩間場有煮麵食,雖然無陽光D麵咁好食,但都好過食杯麵🤭

玩飽食飽就返歸,埋單460人仔,間場D技師睇落都OK,會再去玩,多謝師兄介紹😁

圖片附件: mmexport1702587509160.jpg (2023-12-15 06:13, 100.75 KB) / 該附件被下載次數 11

圖片附件: mmexport1702587512058.jpg (2023-12-15 06:13, 57.43 KB) / 該附件被下載次數 10

圖片附件: mmexport1702587516081.jpg (2023-12-15 06:13, 73.58 KB) / 該附件被下載次數 11

作者: ho501501    時間: 2023-12-15 07:19

引用:
原帖由 voking 於 2023-10-18 02:43 發表 查看引用來源
樓主,睇你想寫廣東或香港話,但錯漏百出。想賣廣告你可以寫返普通話。以便更容易明你up乜。

另430 1Q?乜深圳骨場可以開大咩?呢個價,斜骨就可以。 ...
你以為係98?
你有冇咁天真呀🫢🫢🫢

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)