188Channel

標題: 純粹開個post瞓唔着傾偈🥰大波波大乳頭其實好麻煩 [打印本頁]

作者: Pinkybinbin    時間: 2023-11-13 00:05     標題: 純粹開個post瞓唔着傾偈🥰大波波大乳頭其實好麻煩

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 幪面超人    時間: 2023-11-13 00:40

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 00:05 發表 查看引用來源
開個post先,純粹喺瞓唔着果陣可以喺呢度傾吓偈,講乜都得🥰有睇我其他post 都知我乳頭好大粒又好易硬🫣其實大波波大乳頭好唔方便😳有時bra或者衫磨磨吓都會凸起,除咗bra就好明顯凸晒點😌
乳頭又勁敏感,磨幾吓又會好想要,有 ...
妳邊一邊乳頭比較敏感,俾人一搞就硬?
作者: Pinkybinbin    時間: 2023-11-13 01:03

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-11-13 00:40 發表 查看引用來源

妳邊一邊乳頭比較敏感,俾人一搞就硬?
兩邊都敏感㗎🫣
作者: man168man168    時間: 2023-11-13 05:48

甘要啜-邊 手卒另一個乳頭! 哈哈
作者: CTAN2Y33    時間: 2023-11-13 07:58

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 00:05 發表 查看引用來源
開個post先,純粹喺瞓唔着果陣可以喺呢度傾吓偈,講乜都得🥰有睇我其他post 都知我乳頭好大粒又好易硬🫣其實大波波大乳頭好唔方便😳有時bra或者衫磨磨吓都會凸起,除咗bra就好明顯凸晒點😌
咁易就敏感 有冇隨身帶蛋蛋玩?
作者: hunter72    時間: 2023-11-13 08:54

引用:
咁就要搵我幫手囉

圖片附件: 20230608_122306.gif (2023-11-13 08:54, 1.58 MB) / 該附件被下載次數 14

作者: ps2playerx    時間: 2023-11-13 10:25

在街上,妳會點様D I Y ?
引用:

作者: darrenlau    時間: 2023-11-13 11:33

扮返工...路過SAY HI~
作者: 幪面超人    時間: 2023-11-13 14:53

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-13 01:03 發表 查看引用來源
兩邊都敏感㗎🫣
不過無所謂,玩妳對奶,兩邊都會玩晒,唔會只玩一邊。
鍾唔鍾意我用陽具打妳對波?
作者: 幪面超人    時間: 2023-11-13 14:55

引用:
妳粒lin真係好大粒,最愛啜咁大乳頭嘅女人對波,一路啜一路摷妳下面,條陽具非常硬。
作者: kzet8    時間: 2023-11-14 02:00

正👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
作者: Samsonst    時間: 2023-11-14 10:01     標題: Morning.

引用:
其實,妳知吾知妳好正!😍乳頭大小適中,而且顏色又靚😍好想手口並用,慢慢令妳舒服,投入😋😋pinky,come on baby😍
作者: Samsonst    時間: 2023-11-14 10:08     標題: Morning

引用:
如果一早起身,有妳在身邊便好😍可以令妳舒服完先返工😋我又有早餐食,慢慢啜,慢慢瀨妳兩粒linlin,不如,用手掌磨下佢,好吾好呀😋😋😍😍😘😘
作者: meteor73    時間: 2023-11-14 10:40

用乳貼得唔得呢? 還是你係固意想磨到自high?  BTW, 你公司近邊? 近的話隨時可以幫你解決
引用:

作者: angelking89    時間: 2023-11-14 14:16

如果有枕邊人, 呢個係一種吸引黎XD
作者: Pinkybinbin    時間: 2023-11-16 03:16

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-11-13 14:53 發表 查看引用來源

不過無所謂,玩妳對奶,兩邊都會玩晒,唔會只玩一邊。
鍾唔鍾意我用陽具打妳對波?
好鍾意,粒lin又會硬晒
作者: Samsonst    時間: 2023-11-19 23:23

引用:
原帖由 Pinkybinbin 於 2023-11-16 03:16 發表 查看引用來源
好鍾意,粒lin又會硬晒
Pinky,去左邊呀?please come back😍😍
作者: Samsonst    時間: 2023-11-20 19:38

引用:
顶住妳,上番最top
作者: 巡此王    時間: 2023-11-23 01:19

今晚我訓唔著😑😑😑
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-14 13:07

引用:
嘩!師姐,正到甩碌,有幾煩呀?🥰
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-14 13:09

引用:
師姐有冇咁需求大?😍我都LIKE一路啜一路搓LINLIN😍

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)