188Channel

標題: 有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2023-11-19 09:50     標題: 有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 艾拉傑    時間: 2023-11-19 10:53

任何題材都有佢捧場客.
作者: 代北集團    時間: 2023-11-19 14:21

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-11-19 10:53 發表 查看引用來源
任何題材都有佢捧場客.
不不不 ... 我意思是 , 如果找個美熟女去演相同題材
其實合理性就很低

就像王晶說 , 找梁朝偉演韋小寶是錯誤的 ,
因為以梁的顏值 , 女都己經不用自己溝 , 等人溝就可以了
還要用下藥等下三路招數嗎???
作者: 肥富茶了室    時間: 2023-11-27 15:39

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-19 09:50 發表 查看引用來源
小弟最近在睇一個叫 秋山靜香 既熟女女優 ,佢既顏值就比較比 北條大媽  友田大媽 差幾個檔次 ,
雖然小弟唔識日文 ,
但一睇佢既片有陣怨媽 FEEL撲面而來 ...

明明係脅迫(但唔算暴力)既劇情 , 係相對木訥既表情
半 ...
乜媽都會有捧場客🤭
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-4 12:29

我會認為係lesbian 既性虐片 負責施虐果位相貌比較平庸甚至有d 醜, 兇神惡剎咁樣, 會比較有說服力佢可以好嚴厲地去體罰個m女
s 可以肥可以醜, 但個 m一定要靚, 要弱質纖纖咁, 但又要有非常好o既承受能力咁先夠sexy 囉
作者: 代北集團    時間: 2023-12-4 14:31

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-4 12:29 發表 查看引用來源
我會認為係lesbian 既性虐片 負責施虐果位相貌比較平庸甚至有d 醜, 兇神惡剎咁樣, 會比較有說服力佢可以好嚴厲地去體罰個m女
s 可以肥可以醜, 但個 m一定要靚, 要弱質纖纖咁, 但又要有非常好o既承受能力咁先夠sexy  ...
嗯 ... 唔計 lesbian 既前題 , 以小弟既東洋片經驗 , 係合格既片商 ,
其實只會讓條件差既女優 , 係生涯早期 "解禁" 重口味題材
(呢個係 一劍浣春秋 講既 , 而且 水菜麗  大沢佑香 對我而言都係女神級呢)

不過咁唔代表唔好j ... 好似 美咲結衣 咁 , 就唔算靚 , 對波都肯定係假既 ...
但我幾鐘意睇佢 , 佢比到人一種 "我知我唔靚 , 但為左你開心 , 我做咩都得"
既感覺 !!! ^.^
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 14:42

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-4 12:29 發表 查看引用來源
s 可以肥可以醜, 但個 m一定要靚, 要弱質纖纖咁, 但又要有非常好o既承受能力咁先夠sexy  ...
日本嘅Lesbian 都真係無邊幾個可以,
近十年,日系出名嘅做L都係得椎名,波多野兩個。

歐美嘅L片,粗嘢狂暴。  SM feel多過 les.
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 14:56

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-11-19 09:50 發表 查看引用來源
小弟最近在睇一個叫 秋山靜香 既熟女女優 ,佢既顏值就比較比 北條大媽  友田大媽 差幾個檔次 ,
雖然小弟唔識日文 ,
但一睇佢既片有陣怨媽 FEEL撲面而來 ...

明明係脅迫(但唔算暴力)既劇情 , 係相對木訥既表情
半 ...
師兄,呢D都有賴物色女角既功力,你講果D要深閏但渴望被愛既人妻大媽,絕對唔可能用靚女黎做,試問靚女食仔都食唔切,點可能會出現渴望被愛。
所以可能單純第一眼唔吸引,但其實非常之有女人味既女角先仲入型入格。即一開始咩都say no咩都拒絕,但要點樣攻陷佢芳心但佢事實外表又唔係神級吸引既女人,反而有一定市場同真實感囉。
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 14:59

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 14:56 發表 查看引用來源

師兄,呢D都有賴物色女角既功力,你講果D要深閏但渴望被愛既人妻大媽,絕對唔可能用靚女黎做,試問靚女食仔都食唔切,點可能會出現渴望被愛。
所以可能單純第一眼唔吸引,但其實非常之有女人味既女角先仲入型入格。即一開始咩 ...
呢個都係呢類題材吸引之處!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 15:01

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 14:56 發表 查看引用來源

所以可能單純第一眼唔吸引,但其實非常之有女人味既女角先仲入型入格。即一開始咩 ...
老咗嘅JULIA,宜家啱晒尼種戲路。
身材又未殘晒,風塵味夠晒。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 15:41

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 14:59 發表 查看引用來源
呢個都係呢類題材吸引之處!
係,所以有時個女角身材有少少肥,KEEP得唔係頂班反而有真實感添,又或誇D講,性愛技巧唔夠熟都好似好耐無俾男人掂過。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 15:42

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 15:01 發表 查看引用來源

老咗嘅JULIA,宜家啱晒尼種戲路。
身材又未殘晒,風塵味夠晒。
佢陣風塵味又好似重左D,而且......佢好難俾人感覺無得食囉,佢似食唔切多D。
作者: wwnick    時間: 2023-12-4 15:43     標題: 回覆 11# dragonbone 的帖子

完全應同師兄既想法。
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 15:43

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 15:41 發表 查看引用來源

係,所以有時個女角身材有少少肥,KEEP得唔係頂班反而有真實感添,又或誇D講,性愛技巧唔夠熟都好似好耐無俾男人掂過。
啱吖!要表現得冇乜經驗,半推半就,之後先慢慢轉變,開始享受!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 15:50

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 15:42 發表 查看引用來源

佢陣風塵味又好似重左D,而且......佢好難俾人感覺無得食囉,佢似食唔切多D。
佢做痴女嘅唔多,反而,做人妻怨婦,比老爺細叔老公上司等,攪上嘅劇情比較多。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 17:27

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 15:50 發表 查看引用來源

佢做痴女嘅唔多,反而,做人妻怨婦,比老爺細叔老公上司等,攪上嘅劇情比較多。
HAHA...... 所以要搵D生面口少少會更有投入感。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 17:29

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 15:43 發表 查看引用來源
啱吖!要表現得冇乜經驗,半推半就,之後先慢慢轉變,開始享受!
無錯,呢D有時睇得出未修身又或技術唔夠好,反而一樣OK,因為設題嘛,生手既人妻少婦,其實好得架。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 17:32

引用:
原帖由 wwnick 於 2023-12-4 15:43 發表 查看引用來源
完全應同師兄既想法。
我記得以前都有類似既人去分享自己點食日本人妻,都會講佢地好多都好正,被冷落又想乖又心思思等等,當然無可能fact check真假,我亦只係睇完就算,但我估.......又真係好多人鐘意食,唔理高唔高質,但就貪果份無出黎玩既少婦味。
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 17:46

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 17:32 發表 查看引用來源

我記得以前都有類似既人去分享自己點食日本人妻,都會講佢地好多都好正,被冷落又想乖又心思思等等,當然無可能fact check真假,我亦只係睇完就算,但我估.......又真係好多人鐘意食,唔理高唔高質,但就貪果份無出黎玩既少婦味 ...
你意思係喺呢度分享?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 17:53

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 17:32 發表 查看引用來源

我記得以前都有類似既人去分享自己點食日本人妻,都會講佢地好多都好正,被冷落又想乖又心思思等等,當然無可能fact check真假,我亦只係睇完就算,但我估.......又真係好多人鐘意食,唔理高唔高質,但就貪果份無出黎玩既少婦味 ...
我地男人,精服他人老婆,給別人戴綠帽。
最大是攞到那種成功感。
最好,對家男人還要是相識又完全不相熟嘅,
佔了佢便宜,心中又爽爽。
還有係大家見到面,佢老婆又要怕穿幫嘅態度。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 19:34

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 17:46 發表 查看引用來源
你意思係喺呢度分享?
唔係,係一D以前既清談節目講既,訪問一D搵3,4線既日本地方拍咸片導演講。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-4 19:37

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 17:53 發表 查看引用來源

我地男人,精服他人老婆,給別人戴綠帽。
最大是攞到那種成功感。
最好,對家男人還要是相識又完全不相熟嘅,
佔了佢便宜,心中又爽爽。
還有係大家見到面,佢老婆又要怕穿幫嘅態度。 ...
嘩下,師兄都好大膽,我就唔會玩呢D喇,HAHA.....始終天下何處無芳草,要食都大把選擇既。
咁你果D係刺激既我知。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 20:22

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-4 19:37 發表 查看引用來源

嘩下,師兄都好大膽,我就唔會玩呢D喇,HAHA.....始終天下何處無芳草,要食都大把選擇既。
咁你果D係刺激既我知。
唔係專派綠帽,都成十年前啦。
份工撞到個老公要出差嘅人妻,大過我嘅。  佢公有時要出短差。  我地又要加班,或返中夜班時,大家曾經撻著咗半年啦,有情有慾。  同人妻食過十幾次散餐之嘛。

當年,佢老公都有時接人妻放工,夜晚佢老公上呢係office, 大家 碰到面,見過吓,打個招呼咁啫。  佢老公接走人妻後,自己OT或分開走,諗起攪過佢老婆,果時有少少hi吓嘅。。。

之後過咗一年,轉工後就冇繼續啦。

作者: licklickson    時間: 2023-12-4 21:26

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 20:22 發表 查看引用來源
唔係專派綠帽,都成十年前啦。
份工撞到個老公要出差嘅人妻,大過我嘅。  佢公有時要出短差。  我地又要加班,或返中夜班時,大家曾經撻著咗半年啦,有情有慾。  同人妻食過十幾次散餐之嘛。

當年,佢老公都有時接人妻放工,夜晚 ...
咁係咪喺公司做?😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 21:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 21:26 發表 查看引用來源
咁係咪喺公司做?😉
又冇咁啱,間office大廈唔得㗎。
那年長假期後,我補假期間,大家擦著咗。。。,

其實,冇諗過會同佢攪埋,
不過,好多巧合嘢一齊發生,
結果大半年同佢成日食散餐。。。😆😅
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 22:30

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 21:39 發表 查看引用來源

又冇咁啱,間office大廈唔得㗎。
那年長假期後,我補假期間,大家擦著咗。。。,

其實,冇諗過會同佢攪埋,
不過,好多巧合嘢一齊發生,
結果大半年同佢成日食散餐。。。😆😅 ...
咁呢個人妻正唔正?😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 22:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 22:30 發表 查看引用來源
咁呢個人妻正唔正?😉
佢係個普通女人四十,算係早婚生仔,身材比樣正。
溝咗佢果年,啱啱佢細路出去外國讀書,
好多事發生啱啱好。
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 22:54

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 22:47 發表 查看引用來源
佢係個普通女人四十,算係早婚生仔,身材比樣正。
溝咗佢果年,啱啱佢細路出去外國讀書,
好多事發生啱啱好。
身材仲keep得咁fit?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 23:05

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 22:54 發表 查看引用來源
身材仲keep得咁fit?
唔FIT啦佢 ,都係四十頭啦。  佢唔係爛玩嘅良家,成熟晒,有些少好波。  條腰佢冇乜腩,呢樣最吸引我,樣就好街坊,佢條嘴係五官中都好。
做炮友,當年比佢食,真係冇蝕底。
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 23:06

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:05 發表 查看引用來源

唔FIT啦佢 ,都係四十頭啦。  佢唔係爛玩嘅良家,成熟晒,有些少好波。  條腰佢冇乜腩,呢樣最吸引我,樣就好街坊,佢條嘴係五官中都好。
做炮友,當年比佢食,真係冇蝕底。 ...
呢啲良家先正!又會比你食到?😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 23:17

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 23:06 發表 查看引用來源
呢啲良家先正!又會比你食到?😉
巧合好彩,時也命也。

果時,佢老公係算係最後一水要北上工作嘅,佢個細路又啱啱去升學。。。,佢又多咗時間,比公司轉佢做中夜班返晏。

我同佢大家做嘢合拍咗成年,一個機會,一次我同佢開OT,都無諗過放咗工,大家咁就開咗波。。。😁
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 23:45

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:17 發表 查看引用來源

巧合好彩,時也命也。

果時,佢老公係算係最後一水要北上工作嘅,佢個細路又啱啱去升學。。。,佢又多咗時間,比公司轉佢做中夜班返晏。

我同佢大家做嘢合拍咗成年,一個機會,一次我同佢開OT,都無諗過放咗工,大家咁就開咗波。。 ...
佢老公係咪好少同佢做?😉
作者: licklickson    時間: 2023-12-4 23:48

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:17 發表 查看引用來源

巧合好彩,時也命也。

我同佢大家做嘢合拍咗成年,一個機會,一次我同佢開OT,都無諗過放咗工,大家咁就開咗波。。 ...
咁都要你有嘢吸引到佢佢先會咁做嘅!😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-4 23:57

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 23:45 發表 查看引用來源
佢老公係咪好少同佢做?😉
唔會太多啦,人妻都四十囉。  佢老公大佢近十年。
以前,北上出差做嘢嘅男人,內地叫搵得到錢,邊個點會唔出去玩吓,哪個年記重邊有有一晚7次咩。。。笑

人妻唔係大食先同出軌,唔係佢一早勾咗其他佬啦。
返而係撞啱佢心情唔靚,比我冇意入到佢啫。。。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 00:02

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-4 23:57 發表 查看引用來源

唔會太多啦,人妻都四十囉。  佢老公大佢近十年。
以前,北上出差做嘢嘅男人,內地叫搵得到錢,邊個點會唔出去玩吓,哪個年記重邊有有一晚7次咩。。。笑

人妻唔係大食先同出軌,唔係佢一早勾咗其他佬啦。
返而係撞啱佢心情唔靚 ...
咁正呀!呢啲良家唔係咁易上到!第一次佢係咪好怕醜?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 00:06

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-4 23:48 發表 查看引用來源
咁都要你有嘢吸引到佢佢先會咁做嘅!😉
都無乜特別,我入公司無耐同人妻合作做嘢。
我初時排更都唔係拍到佢。。。,
到佢細路去咗讀書,佢部門又有人走,
結果佢替咗班,大部份係中夜班,我地先多日日見。

人妻性格爽,我反而出聲唔太多,大家做嘢就幾合拍。。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 00:14

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:02 發表 查看引用來源
咁正呀!呢啲良家唔係咁易上到!第一次佢係咪好怕醜?
唔係呀,我地都唔係有心去溝。  
果次真係感覺良好,一吓唔覺意,就大家去開咗房。

反而,開房攪咗果朝,我膽粗粗叫佢我屋度先,果時真係當佢真係我老婆咁。係想大家攪好心情,
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 00:21

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:14 發表 查看引用來源

反而,開房攪咗果朝,我膽粗粗叫佢我屋度先,果時真係當佢真係我老婆咁。係想大家攪好心情, ...
咁都好吖!順其自然咁!佢係第一次出軌?
作者: dragonbone    時間: 2023-12-5 00:33

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:14 發表 查看引用來源

反而,開房攪咗果朝,我膽粗粗叫佢我屋度先,果時真係當佢真係我老婆咁。係想大家攪好心情, ...
哈哈,師兄呢個真人真事,就正正好多男人夢想。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 00:33

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:21 發表 查看引用來源
咁都好吖!順其自然咁!佢係第一次出軌?
我又唔係人妻老公,點會問佢呢D㗎。

佢人都比我屌咗,想同佢散咩。。。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 00:38

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 00:33 發表 查看引用來源

哈哈,師兄呢個真人真事,就正正好多男人夢想。
只係話好彩。  
我呢種普通人,無心插咗佢,完全無計算。

睇戲嘅溝女情聖萬人斬,比我做返次囉🤣
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 00:43

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:33 發表 查看引用來源

我又唔係人妻老公,點會問佢呢D㗎。

佢人都比我屌咗,想同佢散咩。。。
咁佢反應係咪好激烈?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 00:56

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:43 發表 查看引用來源
咁佢反應係咪好激烈?
如果咁問條女,就真係激烈反應,反枱都得啦。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 00:58

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 00:56 發表 查看引用來源

如果咁問條女,就真係激烈反應,反枱都得啦。
唔係問佢,係問你啫!😬
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 01:11

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 00:58 發表 查看引用來源
唔係問佢,係問你啫!😬
當時大家真係有感覺,
熱情感情就真係有呢料。。。

原來只係做得嘢太夜,大家有時都會食吓消夜先搭車走。  當日撞啱我第二日會補假幾日。  人妻就得一人在香港,一吓大家叫咗支啤酒,順手大家就著咗。。。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 07:04

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 01:11 發表 查看引用來源

當時大家真係有感覺,

原來只係做得嘢太夜,大家有時都會食吓消夜先搭車走。  當日撞啱我第二日會補假幾日。  人妻就得一人在香港,一吓大家叫咗支啤酒,順手大家就著咗。。。 ...
飲咗酒係易啲撻着!😉
作者: dragonbone    時間: 2023-12-5 08:23

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 01:11 發表 查看引用來源

當時大家真係有感覺,

原來只係做得嘢太夜,大家有時都會食吓消夜先搭車走。  當日撞啱我第二日會補假幾日。  人妻就得一人在香港,一吓大家叫咗支啤酒,順手大家就著咗。。。 ...
呢d就真係易發生,尤其兩個人熟得黎日對夜對。
我都遇過其中一個好好傾,但人妻本身有個sl,但個sl對佢麻麻,成日發佢脾氣,佢已呻老公唔得,以為搵到個sl可以開心下,點知都遇人不淑,即……先唔好理佢對錯先,咁兩條佬都唔掂已好慘,最正係其實人妻條件係正,所以呢~有時人妻都只係想搵個人搵個位抖下氣。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 08:24

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 08:23 發表 查看引用來源

呢d就真係易發生,尤其兩個人熟得黎日對夜對。
我都遇過其中一個好好傾,但人妻本身有個sl,但個sl對佢麻麻,成日發佢脾氣,佢已呻老公唔得,以為搵到個sl可以開心下,點知都遇人不淑,即……先唔好理佢對錯先,咁兩條佬都唔掂已好慘, ...
咁你有冇好似師兄咁順勢食埋?😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 08:33

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 07:04 發表 查看引用來源
飲咗酒係易啲撻着!😉
係呀,飲咗酒,人大膽咗。
平時大家宵夜後就走。  果晚飲咗少少,大家有感情,我提議行吓散散酒氣。。。,同人妻兩個人愈行愈埋,大家一吓手拖手,拖到上時鐘房。
作者: dragonbone    時間: 2023-12-5 08:34

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:24 發表 查看引用來源
咁你有冇好似師兄咁順勢食埋?😉
其實……係有既,個人妻同老公唔掂單野我知,咁果時我已有位穩定既,咪拒絕佢囉。咁拒絕都可以做朋友架嘛,呢個人妻正野黎架,鐘意運動健身,唔食煙唔飲得,我同佢一齊上堂添,佢後黎識左個sl我地都仲keep住有傾有講,點知上堂時佢講個sl脾氣勁臭又唔鐘意佢同其他異性單獨約會,所以佢講佢見我都係偷偷地,我心諗,吓,sl喳喎又唔係老公或男友,但聽佢講個sl都有老婆,平時係老婆面前係死狗,可能出黎識左佢後小男人自卑扮大男人啦,所以果時我都講如果妳怕,我地可以唔見,我都唔想佢難做,但佢又講想搵人可以傾下呻下。咁我都係咸濕仔一名,只係諗當日唔係拒絕佢,佢都唔會揀左件自卑男做sl,所以我都keep住同佢聯絡,同佢一齊上堂,食野,而佢個sl係唔知,咁又係飲酒囉。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 08:36

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 08:33 發表 查看引用來源

係呀,飲咗酒,人大膽咗。
平時大家宵夜後就走。  果晚飲咗少少,大家有感情,我提議行吓散散酒氣。。。,同人妻兩個人愈行愈埋,大家一吓手拖手,拖到上時鐘房。 ...
咁個feel都好正!你點提出話上時鐘房?
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 08:39

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 08:34 發表 查看引用來源

其實……係有既,個人妻同老公唔掂單野我知,咁果時我已有位穩定既,咪拒絕佢囉。咁拒絕都可以做朋友架嘛,呢個人妻正野黎架,鐘意運動健身,唔食煙唔飲得,我同佢一齊上堂添,佢後黎識左個sl我地都仲keep住有傾有講,點知上堂時佢講 ...
洒乃色之媒!其實可能佢都想搵你取代佢果個SL!😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 08:53

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:36 發表 查看引用來源
咁個feel都好正!你點提出話上時鐘房?
都係順勢咋,
果時公司唔係CBD區,行去宵夜附近己經有時鐘。
飲咗酒,我同人妻話行吓,都係唔想分開走。

兩手一拖就開始著,係街攬攬吓,開始錫咗,
,兩個人拖吓拖到時鐘附近,記得都成二點幾啦。  我好勇咁話出搵地方透吓,人妻無反抗無走到,輕輕咁就拉咗佢上去開房。  重要係一次就比我搵到房。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 08:56

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 08:53 發表 查看引用來源
都係順勢咋,
果時公司唔係CBD區,行去宵夜附近己經有時鐘。
飲咗酒,我同人妻話行吓,都係唔想分開走。

兩手一拖就開始著,係街攬攬吓,開始錫咗,
,兩個人拖吓拖到時鐘附近,記得都成二點幾啦。  我好勇咁話出搵地方透吓,人妻無反抗 ...
咁上到去之後佢有冇好怕醜?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 09:05

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 08:56 發表 查看引用來源
咁上到去之後佢有冇好怕醜?
兩個人著咗,有感覺冇話怕唔怕嘅。
果吓,真係乾柴烈火,上到房,沖涼都無就坐係床邊錫咗,之後除衫,扑嘢。。。,完全係自然反應。

反而係做完後,大家沖好涼,見人妻面色唔好,怕佢出事,我大清早拖咗佢我屋企。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 09:09

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:05 發表 查看引用來源

果吓,真係乾柴烈火,上到房,沖涼都無就坐係床邊錫咗,之後除衫,扑嘢。。。,完全係自然反應。

反而係做完後,大家沖好涼,見人妻面色唔好,怕佢出事,我大清早拖咗佢我屋企。 ...
點解要返你屋企?
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 09:10

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:05 發表 查看引用來源

反而係做完後,大家沖好涼,見人妻面色唔好,怕佢出事,我大清早拖咗佢我屋企。 ...
佢係咪後悔?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 09:19

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:09 發表 查看引用來源
點解要返你屋企?
果時見佢個樣,真係面色唔好。果吓真係怕佢出事,唔係趙完鬆呀。果吓,我真係當佢老婆咁㗎。帶佢返屋企,想比佢定吓,無乜衰嘢㗎。

出尼時大清早,街上冇乜人,的士都無乜。
一見有車,拖佢上車去我度,佢又無反應。
好彩去到落車前,佢都正常返好多,雖然無乜開聲,同我接觸會旁住我,又會同的拖住手。
我地上樓前,買了份早餐,帶上屋企食。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 09:20

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:19 發表 查看引用來源

果時見佢個樣,真係面色唔好。果吓真係怕佢出事,唔係趙完鬆呀。果吓,我真係當佢老婆咁㗎。帶佢返屋企,想比佢定吓,無乜衰嘢㗎。

出尼時大清早,街上冇乜人,的士都無乜。
一見有車,拖佢上車去我度,佢又無反應。
好彩去到落車前, ...
咁佢有冇話乜嘢事?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 09:24

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:10 發表 查看引用來源
佢係咪後悔?
唔算嘅,真係意外發生。
應該話,感覺係有D嘅。
大家完全無FEEL就唔會呢啦。
只係果時之前無諗過會做囉。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 09:27

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:20 發表 查看引用來源
咁佢有冇話乜嘢事?
對人有感覺嘛,有樣睇嘛。

大家都無計劃去開房,做完個心情動盪,
唔好話佢,我都shocking,啦
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 09:28

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:27 發表 查看引用來源

對人有感覺嘛,有樣睇嘛。

大家都無計劃去開房,做完個心情動盪,
唔好話佢,我都shocking,啦
咁都係!咁上到你屋企有乜嘢做?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 09:36

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:28 發表 查看引用來源
咁都係!咁上到你屋企有乜嘢做?
無諗㗎,果吓怕佢一個人會想Y咗。
咪想睇住佢囉。  
果日,我開始補假,人妻原本係要返夜。
最初我乜都無諗,比佢透吓。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 09:41

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:36 發表 查看引用來源

無諗㗎,果吓怕佢一個人會想Y咗。
咪想睇住佢囉。  
果日,我開始補假,人妻原本係要返夜。
最初我乜都無諗,比佢透吓。
咁佢之後冇事?咁佢幾點先返屋企?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 09:47

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:41 發表 查看引用來源
咁佢之後冇事?咁佢幾點先返屋企?
人妻無事,果日我開始放假,同佢係屋企傾吓,當佢係我女友咁聽發洩吓,平復吓。
怕佢一個人返屋企。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 09:51

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 09:47 發表 查看引用來源

人妻無事,果日我開始放假,同佢係屋企傾吓,當佢係我女友咁聽發洩吓,平復吓。
怕佢一個人返屋企。
咁都幾好吖!有冇再親熱?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 10:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 09:51 發表 查看引用來源
咁都幾好吖!有冇再親熱?
果陣,我當正佢係我女友咁㗎,
係屋企原本都無嘢,同佢領吓,比佢講吓,同佢食早餐,大家有感覺又著返。。。

記得果日,我地係屋企過咗個上晝,又尼咗一嘢,
我叫佢下晝請病假,下晝兩個就出咗街行。 人地放工我地先再去食飯。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 10:10

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:01 發表 查看引用來源
係屋企原本都無嘢,同佢領吓,比佢講吓,同佢食早餐,大家有感覺又著返。。。

我叫佢下晝請病假,下晝兩個就出咗街行。 人地放工我地先再去食飯。 ...
都好sweet呀!😉
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 10:11

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:01 發表 查看引用來源

我叫佢下晝請病假,下晝兩個就出咗街行。 人地放工我地先再去食飯。 ...
之後都係上去你屋企做?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 10:15

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:11 發表 查看引用來源
之後都係上去你屋企做?
唔會去人妻屋企咁癲囉。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 10:20

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:15 發表 查看引用來源

唔會去人妻屋企咁癲囉。
我意思係唔駛去時鐘啫!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 10:31

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:20 發表 查看引用來源
我意思係唔駛去時鐘啫!
非常少,真係得開始時,大家收工時係公司撻著,會去時鐘睇吓有冇房,唔等得。

在公司出軌,人妻同我都好小心。
之後係夾大家輪班放假嘅日子,
佢老公又唔在港,放工大家直上我度過夜
或者,佢放假扮返工,大半日去我度,夜晚佢返屋企。

果時,佢放定幾套衫你我度。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 10:34

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:31 發表 查看引用來源

非常少,真係得開始時,大家收工時係公司撻著,會去時鐘睇吓有冇房,唔等得。

在公司出軌,人妻同我都好小心。
之後係夾大家輪班放假嘅日子,
佢老公又唔在港,放工大家直上我度過夜
或者,佢放假扮返工,大半日去我度,夜晚佢返屋企。 ...
可以過夜真係好正!大家真係好似情人咁!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 10:43

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:34 發表 查看引用來源
可以過夜真係好正!大家真係好似情人咁!
有段時間,我真係完全當佢係老婆。佢會係我屋企煮飯,我同佢出街食飯,佢有時幫的執屋,什至佢會係我屋企睇咸碟。。。痴線到諗過同佢去一齊北上旅行。

果陣,大家要好小心,公司揚咗就大鑊,特別係人妻佢,有老公有細路。

有時,夜更公司無乜人,都要忍住好小心,唔好亂呢。。。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 10:44

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:43 發表 查看引用來源

有段時間,我真係完全當佢係老婆。佢會係我屋企煮飯,我同佢出街食飯,佢有時幫的執屋,什至佢會係我屋企睇咸碟。。。痴線到諗過同佢去一齊北上旅行。

果陣,大家要好小心,公司揚咗就大鑊,特別係人妻佢,有老公有細路。

有時,夜 ...
咁佢都對你好好!
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 10:46

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:43 發表 查看引用來源

有時,夜 ...
近近地去澳門2日1夜都好吖!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 10:57

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:46 發表 查看引用來源
近近地去澳門2日1夜都好吖!
佢老公北上做開嘢,人妻怕比人撞到。
反而,香港我地放假時,其他人返緊工,唔會亂咁撞到人,有時同佢留係我屋企,攬攬錫錫,一過就大半日。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 10:58

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 10:57 發表 查看引用來源

佢老公北上做開嘢,人妻怕比人撞到。
反而,香港我地放假時,其他人返緊工,唔會亂咁撞到人,有時同佢留係我屋企,攬攬錫錫,一過就大半日。
咁喺屋企安全好多!如果出街唔拖住都ok嘅!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 11:08

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 10:58 發表 查看引用來源
咁喺屋企安全好多!如果出街唔拖住都ok嘅!
情難自禁。   有一次,想攬攬就去咗睇戲。
戲院平日人又少,坐低咗,人數一手數唔晒,
熱情呢到,我地係後邊,又咀又笑,佢比我隻手申入衫到揸埋,大家都唔細,差啲玩出火。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 11:18

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:08 發表 查看引用來源

情難自禁。   有一次,想攬攬就去咗睇戲。
戲院平日人又少,坐低咗,人數一手數唔晒,
熱情呢到,我地係後邊,又咀又笑,佢比我隻手申入衫到揸埋,大家都唔細,差啲玩出火。 ...
咁激情呀!咁之後返屋企做?😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 11:29

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:18 發表 查看引用來源
咁激情呀!咁之後返屋企做?😉
Ching, 你明白。果時唔係同佢搵刺激。
大家有感覺,但那一刻唔係想似偷情咁。  好難去講,同佢有種大家唔想收埋嘅心理,要返屋企唔見人嘅心情,但又唔係想似後生仔隨街熱情嘅動作。
  商場有影院,哪一吓,想搵個地方,變到真係拍拖嘅男女咁。  平日我有睇戲,知戲院唔多人,只係想搵個有啲私隱嘅地方,放心咁開放我同人妻放飛吓。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 11:33

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:29 發表 查看引用來源

Ching, 你明白。果時唔係同佢搵刺激。
大家有感覺,但那一刻唔係想似偷情咁。  好難去講,同佢有種大家唔想收埋嘅心理,要返屋企唔見人嘅心情,但又唔係想似後生仔隨街熱情嘅動作。
  商場有影院,哪一吓,想搵個地方,變到真係拍 ...
咁都明白嘅!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 11:38

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:33 發表 查看引用來源
咁都明白嘅!
雖然戲院冇乜人,但都係公眾地方。
咁有種我同人妻公開恩愛嘅感覺,
想比人知我地係一齊,可以做couple 一對嘅 假像
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 11:39

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:38 發表 查看引用來源

雖然戲院冇乜人,但都係公眾地方。
咁有種我同人妻公開恩愛嘅感覺,
想比人知我地係一齊,可以做couple 一對嘅 假像
咁都好嘅,兩存其美!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 11:48

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:39 發表 查看引用來源
咁都好嘅,兩存其美!
要比人妻放鬆吓,果陣大家先過得舒服。

唔係當佢只係炮友,偷情就係為咗拉佢返屋企發洩
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 11:50

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 11:48 發表 查看引用來源

要比人妻放鬆吓,果陣大家先過得舒服。

唔係當佢只係炮友,偷情就係為咗拉佢返屋企發洩
咁都係,唔好淨係為咗性!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 12:10

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 11:50 發表 查看引用來源
咁都係,唔好淨係為咗性!
係。
我一個普通人,難得嘅就要珍惜。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 12:21

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 12:10 發表 查看引用來源

係。
我一個普通人,難得嘅就要珍惜。
啱吖!咁同佢keep咗幾耐?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 12:40

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 12:21 發表 查看引用來源
啱吖!咁同佢keep咗幾耐?
同佢一齊大半年,環境轉咗。
大家係公司,始終有壓力,佢怕比人知同我出軌。  佢有家庭,無謂攪到佢家庭碎裂。

同時,佢老公份工,少咗去大陸出差,當年係普通港人北上做嘢呢尾水。這個未係最大原因。
最大影響,係佢細路暑假返尼,佢成個人要留係家庭。

我同佢講咗我做夠時間,開始搵新工。  
一齊咗半年,佢細路返香港前,佢開始少上我企。過多幾個月,我轉咗工。  大家時間唔夾到,人妻都上我屋企三幾次,之後,開心分開。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 12:45

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 12:40 發表 查看引用來源

同佢一齊大半年,環境轉咗。
大家係公司,始終有壓力,佢怕比人知同我出軌。  佢有家庭,無謂攪到佢家庭碎裂。

同時,佢老公份工,少咗去大陸出差,當年係普通港人北上做嘢呢尾水。這個未係最大原因。
最大影響,係佢細路暑假返尼, ...
咁都冇辦法,大家留返個美好回憶都好吖!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 12:54

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 12:45 發表 查看引用來源
咁都冇辦法,大家留返個美好回憶都好吖!
係呀,諗返呢,同佢留精又留情。  而且,佢又對我真係好㗎。
唔攪到人,又大家開心。

普通人嘅我,呢件係啱我嘅一流之選啦。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 13:07

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 12:54 發表 查看引用來源

係呀,諗返呢,同佢留精又留情。  而且,佢又對我真係好㗎。
唔攪到人,又大家開心。

普通人嘅我,呢件係啱我嘅一流之選啦。
留精?有試過內射?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 13:11

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 13:07 發表 查看引用來源
留精?有試過內射?
第一次已經唔安全🙄
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 13:22

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 13:11 發表 查看引用來源

第一次已經唔安全🙄
唔驚咩?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 13:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 13:22 發表 查看引用來源
唔驚咩?
哪時,沒有想哪麼多。
之後,佢有時都要我用。
人妻揸莊話事。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 13:41

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 13:39 發表 查看引用來源
哪時,沒有想哪麼多。
之後,佢有時都要我用。
人妻揸莊話事。
可能安全期就唔駛你用!即係人妻都享受唔用!😉
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 13:46

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 13:41 發表 查看引用來源
可能安全期就唔駛你用!即係人妻都享受唔用!😉
佢接收,我哪好逆佢意思。
人妻唔想做嘅,我唔會亂呢。
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 13:47

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 13:46 發表 查看引用來源

佢接收,我哪好逆佢意思。
人妻唔想做嘅,我唔會亂呢。
梗係,一定要尊重對方,唔係老馮!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2023-12-5 13:57

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 13:47 發表 查看引用來源
梗係,一定要尊重對方,唔係老馮!
Sure, of course.
作者: licklickson    時間: 2023-12-5 14:01

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-5 13:57 發表 查看引用來源

Sure, of course.
咁你哋有冇玩過啲乜嘢特別野?

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)