188Channel

標題: [原創作品] 老婆的日記3(更新咗第二十四集) [打印本頁]

作者: cc19880910    時間: 2023-11-24 19:47     標題: 老婆的日記3(更新咗第二十四集)

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: cc19880910    時間: 2023-11-25 06:52

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-24 19:47 發表 查看引用來源
第一季內容

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70289663&extra=page%3D2

第二季內容

https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=70339029&extra=page%3D3

全新內容
有一日我老婆收咗工之後,返 ...
(去到依度會用我(係老公)第一身寫落去)
終於輪到我自己出場,我老婆同我一樣玩埋同一個交友網站,結果第一次出嚟約會,大家都尷尷尬尬,第一次約會佢打扮到斯斯文文,好似個鄰家女孩一樣。

第一次約會之後一個星期內,嗰陣時應該仲係興用電話訊息,我突然send咗個message俾佢,同佢講想約佢聽日出嚟扑嘢,send出去嘅時候好緊張。點知唔使5秒鐘,佢send返個訊息話好。🤣🤣🤣🤣

我即時上網睇,點樣book聖地亞哥酒店(油麻地同佐敦交界嗰間,而家應該執咗)。

出到嚟之後見佢依然着得好斯文一件T恤牛仔褲波鞋,上到房之後我好緊張,因為係我第一次🤣。我主動除咗佢上衫,見到佢帶住個胸圍,已經覺得佢嗰隊嘢不得了,之後嘗試幫佢除胸圍,結果唔成功🤣,要佢自己除,隨緣之後我就已經撳咗佢落張床度錫咀,之後由頸落主力錫佢對波,仲玩咗佢對波好耐,佢發出好斯文嘅呻吟聲,之後佢同我講佢已經濕晒,佢主動除咗佢自己條褲同底褲,擘大隻腳叫我屌佢,點知我依個青頭仔唔識得入洞🤣,要佢幫手先可以入到,始終係第一次,加上佢個閪窄得好緊要,結果全程用男上女下,唔到3分鐘就射咗。之後佢問我係咪第一次,我答佢係,之後佢就好開心咁樣話唔緊要,之後就攬住我瞓到退房。
作者: cc19880910    時間: 2023-11-25 07:31

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-25 06:52 發表 查看引用來源

(去到依度會用我(係老公)第一身寫落去)
終於輪到我自己出場,我老婆同我一樣玩埋同一個交友網站,結果第一次出嚟約會,大家都尷尷尬尬,第一次約會佢打扮到斯斯文文,好似個鄰家女孩一樣。

第一次約會之後一個星期內,嗰陣時應該 ...
(依度會用我(老公)第一身寫)
跟住到我下一個day Off,佢約咗我去佢屋企,其實佢屋企都好山長水遠😅,始終係呢鄉村地方。之後去到佢屋企,係呢兩層嘅村屋,一入到佢屋企,佢就拉咗我入房,企喺度攬住我咀,跟住主動除晒自己啲衫,拉咗我落張床度,之後繼續錫我,當然大家隻手都有動作,我左手攬住佢,右手不斷玩佢對乳頭,佢左手除咗我褲鏈,跟住幫我打飛機,同埋按摩兩粒睪丸,當時我真係爽到爆,跟住佢起身除晒我所有衫,原本我諗住我做主動,點知佢叫我瞓喺度,之後佢變身做女騎士,騎上我身上,對準我支嘢,跟住我話等我攞condom先,佢跟住話唔使,佢話佢唔鍾意我用condom,跟住佢用自己左手食指同中指分開佢自己個閪,慢慢吞咗我支嘢,由於佢個閪真係好窄,我當時嘅感覺又痛又爽,見到佢好陶醉嘅表情,好斯文嘅呻吟,跟住佢對手不停揸佢自己對波,結果冇幾耐跟住就射咗喺佢個閪裏邊,之後佢同我一齊去沖涼,跟住佢好細心咁樣幫我沖涼。
跟住我哋就出旺角行街。
作者: cc19880910    時間: 2023-11-26 19:34

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-25 07:31 發表 查看引用來源

(依度會用我(老公)第一身寫)
跟住到我下一個day Off,佢約咗我去佢屋企,其實佢屋企都好山長水遠😅,始終係呢鄉村地方。之後去到佢屋企,係呢兩層嘅村屋,一入到佢屋企,佢就拉咗我入房,企喺度攬住我咀,跟住主動除晒自己啲衫,拉咗我落 ...
(依度會用我(係老公)第一身寫)

自從過一次喺佢屋企搞完嘢之後,通常我哋嘅行程都係行街睇戲食嘢去時鐘酒店、去佢屋企去我屋企扑嘢。

直至到有一次我約佢去大嶼山嘅度假屋,坐緊船入去大嶼山嘅時候,佢挨喺我個膊頭度細細聲同我講我今日嚟M,嗰陣時我真係好失望,失望到個表情擺晒喺塊面度,跟住佢又細細聲同我講,唔緊要啦,今日你想點樣屌我都得,我個人即刻開心返晒🤣。

落船之後我哋去咗梅窩街市買嘢,之後就搭的士去目的地。

去到間度假屋之後,放低晒啲嘢,我哋就好似電影情節男女主角咁樣,即刻攬住黎錫,set到咁上下各自各出咗自己所有衫褲,(始終嗰陣時仲後生)我即時硬晒,即刻去搵我帶嚟嘅condom,正想搣個包裝嘅時候,佢同我講唔使帶,我仲(好天真同幼稚咁樣)問吓唔會有BB咩?佢答我傻仔嚟㗎 M嚟你射幾多入去都唔會有,跟住我隻右手捉住佢條頸,跟住係咁同佢打茄輪,左手不斷揸佢對波同埋搣佢乳頭,跟住錫佢耳仔條頸跟住錫咗佢對波好耐,跟住佢同我講你屌得我未啊,加上聖經驗仍然不足,加上第一次衝紅燈嘅關係略為緊張咗啲,要佢幫手帶入洞🤣。

跟住嗰兩日一夜,我哋冇離開過間度假屋,喺床度搞咗三次,喺浴室搞咗一次,跟住第二日我哋搭船返到中環,佢返嚟嗰程船裏便,我老婆個電話響咗五次,五次佢都冇聽,有人搵你你唔聽佢電話嘅,佢話呢啲電話唔使聽,跟住我又冇再追問落去。去到中環之後各有各返自己屋企。
作者: cc19880910    時間: 2023-11-27 18:20

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-26 19:34 發表 查看引用來源

自從過一次喺佢屋企搞完嘢之後,通常我哋嘅行程都係行街睇戲食嘢去時鐘酒店、去佢屋企去我屋企扑嘢。

直至到有一次我約佢去大嶼山嘅度假屋,坐緊船入去大嶼山嘅時候,佢挨喺我個膊頭度細 ...
(呢一段係用返我老婆為第一身主角)

去到中環之後,同我男朋友(即係而家嘅老公)各自返屋企,喺返屋企途中,我個手提電話再次響,初時以為男朋友近排打俾我,點知原來係佢打俾我,結果我都係聽咗嗰個電話,聽佢電話嗰陣時我啱啱坐緊渡海小輪過尖沙咀,一接聽個電話,原來係郭老闆,郭老闆問點解打咗咁多次電話都唔聽,同之前大家協議好嘅有出入,我問佢咁我而家都聽你電話啦,咁你想點呀?郭老闆知道我坐緊船過尖沙咀,叫我喺尖沙咀碼頭等佢,去到碼頭等咗佢一陣,就見到佢揸架車嚟,之後佢叫我上車。喺車程途中佢再次再問我點解琴晚打電話打到而家都唔聽,我費事佢起疑心,我同佢講話琴日去咗佢姑媽屋企住咗一晚,所以唔方便聽佢電話,我亦有同佢講我M到,佢接受我解釋,當然佢聽到我M到咁梗係會有啲唔開心,佢嘅面部表情好似仲有少少疑惑。咁啱已經去咗一段冇乜人嘅山路,喺段路就會直接去到佢(行宮)所以我喺佢揸車嘅時候,為咗釋除佢嘅疑慮,轉移佢嘅事,除咗自己嘅風褸,剩返表面一件紫色背心,仲特登拉低呢件衫,之後見佢除咗專心揸車之外,亦分心望過嚟,佢開始個面容都寬容啲,之後用命令嘅方式叫我除咗個胸圍,為咗保持大家關係,加上佢行宮正常情況下都唔會有人,同埋落車地點都係安全,所以我聽佢講,二話不說即刻除咗佢。

落咗車之後,見到隔離泊咗架貨Van(係一間清潔公司),都估到裏邊仲有人未走,入去嗰陣郭老闆攬住手臂(令到我露出更多胸部),見到有三男兩女嘅清潔工人仲喺度抹緊嘢,郭老闆即刻叫佢哋即刻走得,嗰三個男工走嘅時候都有視姦我,搞到我有啲唔好意思,耷低頭繼續行。

啲清潔工人走晒之後,郭老闆坐喺大廳個梳化度攬住我,問我佢去咗上海兩個星期,有冇掛佢,由於我覺得佢心存疑慮,我冇直接答佢,我拖咗佢起身,拖住佢上咗去2樓間房,除咗自己D衫,跟住幫佢除衫,之後同佢一齊入去沖涼,咁當然全程係我服侍佢啦,當然佢全程手多多,佢最鍾意企我後面,一隻手揸我波,一隻手按摩我屎眼,沖沖下涼我啲M血衝到成個企缸都係,之後佢無端端爆咗句嘢出嚟,原來你真係黎M。個客開始覺得佢對我有啲唔信任,之後幫佢買完身之後再幫自己抹身,之後我着番底褲同包M巾,之後出返間房嘅時候,見到郭老闆坐咗喺房裏邊一張矮梳化,完全冇望過嚟我依邊,我行埋去企喺佢前面,佢特登擰歪面唔望我,之後我將我對波擺喺佢面前,佢都冇理我,之後我攬住佢個頭,用我對波幫佢洗面,隔咗幾耐,佢主動攬住我,係咁錫我對波,不斷發出呻吟聲,之後仲咬我乳頭,我嗌得仲黐線,唔知過咗幾耐,佢自己企咗起身,我當然知道佢想點,我即時搵橡筋紮返個頭髮(方便佢嘅行動😒),之後我跪喺佢前面,用手幫佢起咗機之後,之後用口幫佢戴袋,跟住打側個頭幫佢含(因為佢個肚腩擋住咗),跟住佢就捉住我條馬尾,係咁將我個頭向前向後,好彩佢條嘢唔長,感覺冇咁難受,不過腦海裏邊就諗起琴日喺度假屋嘅情景,最後冇3分鐘,佢就已經射咗出嚟。幫佢清潔完之後,俾佢攬住瞓咗兩個鐘頭佢先放我走,不過臨走之前佢同我講,下星期等我M完之後,嗰個星期都要每一晚嚟陪佢。
作者: cc19880910    時間: 2023-11-27 18:21

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-26 19:34 發表 查看引用來源

直至到有一次我約佢去大嶼山嘅度假屋,坐緊船入去大嶼山嘅時候,佢挨喺我個膊頭度細 ...

去到中環之後,同我男朋友(即係而家嘅老公)各自返屋企,喺返屋企途中,我個手提電話再次響,初時以為男朋友近排打俾我,點知原來係佢打俾我,結果我都係聽咗嗰個電話,聽佢電話嗰陣時我啱啱坐緊渡海小輪過尖沙咀,一接聽個電話,原來係郭老闆,郭老闆問點解打咗咁多次電話都唔聽,同之前大家協議好嘅有出入,我問佢咁我而家都聽你電話啦,咁你想點呀?郭老闆知道我坐緊船過尖沙咀,叫我喺尖沙咀碼頭等佢,去到碼頭等咗佢一陣,就見到佢揸架車嚟,之後佢叫我上車。喺車程途中佢再次再問我點解琴晚打電話打到而家都唔聽,我費事佢起疑心,我同佢講話琴日去咗佢姑媽屋企住咗一晚,所以唔方便聽佢電話,我亦有同佢講我M到,佢接受我解釋,當然佢聽到我M到咁梗係會有啲唔開心,佢嘅面部表情好似仲有少少疑惑。咁啱已經去咗一段冇乜人嘅山路,喺段路就會直接去到佢(行宮)所以我喺佢揸車嘅時候,為咗釋除佢嘅疑慮,轉移佢嘅事,除咗自己嘅風褸,剩返表面一件紫色背心,仲特登拉低呢件衫,之後見佢除咗專心揸車之外,亦分心望過嚟,佢開始個面容都寬容啲,之後用命令嘅方式叫我除咗個胸圍,為咗保持大家關係,加上佢行宮正常情況下都唔會有人,同埋落車地點都係安全,所以我聽佢講,二話不說即刻除咗佢。

落咗車之後,見到隔離泊咗架貨Van(係一間清潔公司),都估到裏邊仲有人未走,入去嗰陣郭老闆攬住手臂(令到我露出更多胸部),見到有三男兩女嘅清潔工人仲喺度抹緊嘢,郭老闆即刻叫佢哋即刻走得,嗰三個男工走嘅時候都有視姦我,搞到我有啲唔好意思,耷低頭繼續行。

啲清潔工人走晒之後,郭老闆坐喺大廳個梳化度攬住我,問我佢去咗上海兩個星期,有冇掛佢,由於我覺得佢心存疑慮,我冇直接答佢,我拖咗佢起身,拖住佢上咗去2樓間房,除咗自己D衫,跟住幫佢除衫,之後同佢一齊入去沖涼,咁當然全程係我服侍佢啦,當然佢全程手多多,佢最鍾意企我後面,一隻手揸我波,一隻手按摩我屎眼,沖沖下涼我啲M血衝到成個企缸都係,之後佢無端端爆咗句嘢出嚟,原來你真係黎M。個客開始覺得佢對我有啲唔信任,之後幫佢買完身之後再幫自己抹身,之後我着番底褲同包M巾,之後出返間房嘅時候,見到郭老闆坐咗喺房裏邊一張矮梳化,完全冇望過嚟我依邊,我行埋去企喺佢前面,佢特登擰歪面唔望我,之後我將我對波擺喺佢面前,佢都冇理我,之後我攬住佢個頭,用我對波幫佢洗面,隔咗幾耐,佢主動攬住我,係咁錫我對波,不斷發出呻吟聲,之後仲咬我乳頭,我嗌得仲黐線,唔知過咗幾耐,佢自己企咗起身,我當然知道佢想點,我即時搵橡筋紮返個頭髮(方便佢嘅行動😒),之後我跪喺佢前面,用手幫佢起咗機之後,之後用口幫佢戴袋,跟住打側個頭幫佢含(因為佢個肚腩擋住咗),跟住佢就捉住我條馬尾,係咁將我個頭向前向後,好彩佢條嘢唔長,感覺冇咁難受,不過腦海裏邊就諗起琴日喺度假屋嘅情景,最後冇3分鐘,佢就已經射咗出嚟。幫佢清潔完之後,俾佢攬住瞓咗兩個鐘頭佢先放我走,不過臨走之前佢同我講,下星期等我M完之後,嗰個星期都要每一晚嚟陪佢。
作者: cc19880910    時間: 2023-11-28 16:02

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-27 18:21 發表 查看引用來源

去到中環之後,同我男朋友(即係而家嘅老公)各自返屋企,喺返屋企途中,我個手提電話再次響,初時以為男朋友近排打俾我,點知原來係佢打俾我,結果我都係聽咗嗰個電話,聽佢電話嗰陣時我啱啱坐緊 ...

知道下個星期夜晚都唔得閒,所以去完大嶼山之後第日直至到星期日,每晚我都約我老公出街,跟住去到禮拜日各自各返屋企之前,我同佢講下個星期我工作比較繁忙,要OT都好夜,因為盤點有好多嘢要做,所以未必聽到電話,返到屋企都可能好攰要瞓覺,暫時用着訊息溝通先,如果可以打俾你嘅時候我會打俾你。

跟住到咗星期一啦,放工之後返咗屋企一陣,之後同個妹講話我要出街玩啊,都差唔多天光先返嚟。

跟住去到郭老闆接佢嘅地方,坐佢架車去行宮,今次好奇怪,佢叫我自己沖涼先,之後先到佢自己沖,覺得有少少奇怪,不過冇太過深究,自己瞓上張床先,之後佢行出嚟嘅時候我打咗個突,見到佢支野脹起晒,從來都未試過見佢支嘢咁樣,之後見佢自己帶袋,拉住我對腳拖咗去床邊,跟住擘大我隻腳,跟住就硬闖左入嚟,初頭都比較痛,我想推開佢,同埋鬧佢賤人,話你整到我好痛,佢冇理我,繼續插我,隔咗一陣,佢就鬧返我轉頭,又話叫我唔好,自己又出曬水,講吓我真係覺得好羞恥,其實自從識咗我老公之後,(其實我都好討厭自己比依個人搞,可惜要為屋企還債,冇辦法),今日覺得好奇怪,平時佢冇咁勇猛,通常都係3分鐘貨仔,今日起碼有10分鐘都未完,我就同佢講我頂唔順,叫佢快啲,佢就左手隻手好大力咁樣揸我一邊波,右手就捉住我下巴,跟住同我講,你依家知道我厲害啦。雖然佢今日係好犀利,但係都冇我老公一半,只不過過去嗰兩三日老公餵飽咗我,所以冇乜意欲,之後我好敷衍咁樣問佢,點解你今日咁勁,佢答我佢食咗偉哥,佢話俾咗錢包我,咁樣先可以物超所值,佢仲話嚟緊呢幾日佢都會咁做🤦‍♂️。

趁佢瞓着咗,我開返個電話,有幾個留言,都估到係我老公打俾我,結果聽咗留言之後,我都冇打電話覆佢。

去到星期二嘅朝頭早,起身嘅時候已經唔見咗郭老闆,打開手機度見到佢俾我嘅訊息,佢話今晚大概會八點左右先返嚟,叫我呢段時間可以自由活動,夜晚8:00之前返嚟就得。因為琴晚俾嗰條友搞到到喉唔到肺,所以我即刻打俾老公,因為我知道佢今日返下晝,我打俾佢之後同佢講,話想佢出旺角去爆房。一上到去我就即刻攬住佢嚟錫,我都覺得自己激動咗少少,之後佢輕輕推開我話一齊去沖涼,我幫佢沖完之後,佢幫我沖,佢幫我查晒鹼液之後,之後用手指係咁喺我對波上面打圈,本身我已經慾火焚身,俾佢咁搞真係大爆發,所以我嗌得比平時淫,沖完涼抹乾個身之後,我叫我老公瞓上張床,之後騎上去,先用條脷舐佢耳仔,跟住細細聲同佢講今日要搞三次先放你走,年輕真係唔同,講完呢句嘢就已經見到佢一柱擎天,由於我已經等唔切,即時用兩隻手指擘大自己個閪坐落去,跟住同我老公講話要你大力啲揸我,雖然佢keep住好大力咁樣揸我,但相對以前嘅男伴同同埋郭老闆揸我嘅力度爭好遠,覺得佢係就住我,keep住呢個姿勢佢就完咗第一次,俾佢回氣一陣,之後我又用隻手幫佢起機,跟住幫佢含咗一陣,跟住佢同我講今次想男上女下,跟住我就瞓低,之後M字腳,用兩隻手擘大個閪,跟住佢好順利咁樣插入嚟,我兩隻手攬住佢條頸,之後兩隻腳掛喺佢膊頭上面,不斷同佢講你插入啲,佢keep住咁樣高速屌我,跟住keep住呢個姿勢完咗第二次。唔知係咪因為佢琴日返夜啱啱放工嘅關係,煤氣回咗好耐都未可以第三次,結果我要幫佢吹一段時間,先至起到機,今次我冇同佢講想用咩姿勢,我淨係用狗仔式嘅姿勢,背住佢,同埋單手起勢係咁捽碟,跟住同佢講快啲啦,跟住佢就從從插咗入嚟,雖然佢成功入咗嚟,但feel到佢狀態唔係十足,但都可以幫我消下啲慾火,可能佢真係比較攰,所以今次好快就搞掂咗,之後沖完涼俾佢攬住一齊瞓咗九個字左右,跟住就我返我娘家,佢有佢準備返工,喺我行緊去搭東鐵嘅時候,突然之間電話有個短訊。

作者: cc19880910    時間: 2023-11-30 06:05

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-28 16:02 發表 查看引用來源

知道下個星期夜晚都唔得閒,所以去完大嶼山之後第日直至到星期日,每晚我都約我老公出街,跟住去到禮拜日各自各返屋企之前,我同佢講下個星期我工作比較繁忙,要OT都好夜,因為盤點有好多嘢 ...

啱啱講到手機收咗個短訊,寄件人係我中學年代一個戀人未滿嘅男同學send過嚟,我同佢乜嘢都冇發生過,雖然大家都應該係對大家有意思,可能呢啲叫做有緣無份,同呢個人已經四年冇見過面,近呢幾年淨係同佢有訊息,同耐唔耐傾吓電話。佢突然之間喺訊息問我得唔得閒出嚟見過面,我回訊息俾佢同佢講可以,不過今日下晝六點前要走,佢話冇問題,佢話佢而家喺我屋企門口等緊,因為拍門冇人應佢先至send訊息俾我,我啱啱先醒起依兩日所有屋企人一齊返晒大陸,要兩日後先返,我同佢講你等緊我,我而家返緊嚟。

返到屋企附近,村口士多嗰個阿叔話,黃仔喺屋企門口等咗你好耐,我話我知道啊,而家我返緊去搵佢。

返到屋企門口見到佢,驟眼望落去佢冇乜點變過,係成熟咗少少,多咗一份男人味。之後我哋兩個坐梳化度,大家都尷尬冇講嘢,為咗冇咁尷尬,我開咗電視睇,隔咗一陣,終於佢出聲先,佢講起以前中學大家嘅往事,跟住我哋大家都有講有笑,因為諗返起中學嘅回憶係開心嘅,在我嚟講起碼好似唔使而家咁樣多咗煩惱。跟住佢好神色凝重咁樣,跟住我問佢你係咪有嘢想講,佢同我講佢今年年底結婚,我嗰陣時即刻同佢講恭喜晒,但見佢都仲係有啲愁眉深鎖,跟住我就問佢你都就嚟結婚做咩仲攬埋口面啊,佢靜咗一陣冇嘢講,大家繼續喺度睇電視,我開始feel到有啲唔對路,跟住佢又開口講嘢,佢話其實有件事我一直收喺個心裏邊,冇同你講,佢話中學某段時間,佢承認佢係鍾意我,佢亦都feel到我對佢有意思,只不過屋企一直灌輸叫佢讀完書之前唔准拍拖,加上自己又比較細膽,所以錯過咗同你表白嘅機會,今日講咗出嚟個人舒服好多。我同佢講傻仔嚟嘅,你都就嚟結婚啦,忘記咗以前啲嘢佢啦,我都搵到我自己鍾意嘅人。(其實嗰一刻,我以前嘅回憶返返晒嚟,好似成個人嘅思想時光倒流去返嗰陣時一樣)

跟住佢同我講,今次會係我哋最後一次見面,下個星期佢成家就會搬去澳洲,可能兩三年先會返嚟一次,可唔可以俾佢錫我一啖,彌補返以前嘅遺憾。聽到依句,我feel到自己個人有少少熱,啱啱側面有塊鏡,我稍到自己塊面紅咗,跟住佢冇等我答任何嘢,就行埋你攬住我條腰,跟住就錫咗我個嘴一下,之後就好肉緊咁樣繼續攬住我,我好大力想推開佢,但始終唔夠佢大力,跟住佢喺我耳仔邊講咗句,如果佢當年鼓起勇氣同我表白,佢相信而家嘅結局一定好唔同,之後佢就放開左我,個刻我嘅心情好矛盾,一方面已經識到而家呢個老公,本身又要處理郭老闆呢單嘢,而家呢條友又勾返起我以前嘅回憶,搞到我個人好亂。跟住佢同我講對唔住,今日冇得到同意之下,攬住你同錫咗你一下,佢就講再見我走啦,我哋仲可以MSN。

係佢正常開門走嘅時候,我叫停咗佢,我嗰時心諗,第一自己好似未夠飽,第二係中學嘅時候我真係對佢有感覺,第三佢下個星期都已經要離開香港,所以做咗個決定,好似魔鬼上身咁樣,我慢慢行去佢度,好情深咁樣望住佢,同佢講你跟我過嚟,佢跟住我入咗我間房,入到房裏邊,我閂咗個房門佢,跟住同佢講你匿埋眼,我有啲嘢要俾你,跟住佢問我咩嚟㗎,我同佢講緊匿埋眼先,跟住我摷返我擠喺櫃桶裏邊個鐵盒,其實裏便收埋咗一封我中學時期寫嘅一封信,我攞起封信擺喺佢隻手裏邊,叫佢擘大眼,佢問我咩嚟㗎,我話你自己睇啦,不過你唔好喺呢度睇,你行返出去廳度睇,睇完之後你自己決定入唔入嚟搵我,如果你睇完之後決定走嘅話你幫我閂埋屋企道門佢。跟住佢就拎咗封信出咗廳度,其實嗰陣時我已經估到佢會行返入嚟,由於我個封信都有一定嘅長度,佢要認真睇晒都要啲時間,所以我摷返當年嘅校服出嚟,之後換咗一套黑色bra同底褲,跟住着起嗰套白色校服裙,當然身材比當年豐滿,亦都真係肥咗少少,所以着咗之後所有凸出嚟嘅部位都好顯眼。

結果隔咗冇幾耐,佢敲我道門,問我可唔可以入嚟,我話可以啊,不過你都要匿埋眼入咗嚟先,佢入咗嚟之後我企佢後面,同佢講你可以擘大眼,之後佢擰轉面見到我,之後feel到佢唔似得以前中學年代咁樣係用一對純潔嘅眼睛望住我,佢嘅眼神開始變得有啲邪惡,跟住我哋兩個對望咗一陣,跟住我趷高對腳錫咗佢一啖,之後喺佢耳邊細細聲同佢講,依一個鐘頭你忘記晒而家所有嘢,你想同我做咩都ok,佢露出一個尷尬嘅表情,見咁嘅情況,我就對住佢講,嘩你頭先唔係好大膽嘅咩,點解而家成個傻仔咁樣企喺度,一個鐘頭好快就過㗎啦,你唔好後悔呀,跟住佢好怕羞咁同我講,你可唔可以除晒啲衫,跟住我擰轉面同佢講,你幫我拉條拉鏈落嚟,之後佢幫我拉咗拉鍊落嚟之後,成條校服裙跌咗落地下,跟住我擰轉面面向返佢,佢眼甘甘咁樣由頭望我望到落腳趾尾,之後佢問我呢幾年你做咗啲咩嚟,點解同當年完全係兩回事。我明佢講咩,因為當年我仲喺iPad平板電腦,事隔左三年由AA cup變咗而家C cup,跟住我答佢,我都唔知點解,我仲問佢如果當年我已經係有咁嘅身材,佢會唔會同我表白,佢話會,但我同佢講如果我當年有咁嘅條件,講真未必輪到你😏,跟住我同佢講你諗住淨係同我傾偈算㗎啦,而家得返八個字左右咋喎,跟住佢問多我一次,係咪做咩都得?我答佢係,跟住佢就除咗自己條褲,見佢條嘢已經脹起晒,我就問佢,你對住你未婚妻都係咁㗎,佢話唔好嘥時間,做完正經嘢之後先答我。跟住我都好識做,自己坐上床邊,跟住除咗條底褲,跟住我喺枕頭底拎咗個袋出嚟俾佢,佢自己帶咗之後,可能因為時間嘅關係,佢前戲都冇做,就直接插入,可能因為大家都好激動嘅關係,佢好快就射左,跟住大家都坐咗喺張床度,好尷尬,所以大家都冇望住大家,原本佢諗住着返條褲之後走,跟住我一手攞咗佢條褲,跟住我同佢講,既然都已經係最後一次見面,俾我為你做最後一樣嘢,跟住我就跪咗喺佢前面含咗落去,之後我一路幫佢,一路對眼向上望望住佢,見到佢有少少眼濕濕,跟住佢就講,你男朋友真係好幸福,我未婚妻完全唔肯用口,之後我鬆咗一下口,同佢講你而家後悔都冇用,不如專心享受埋今次,跟住我仲更加落力含,最後當然俾佢口爆咗,跟住幫佢清潔埋,之後同佢講話我趕時間,叫佢自己走先,臨走嘅時候我哋擁抱咗一下,跟住佢好唔捨得咁樣走咗。
作者: 052705271    時間: 2023-11-30 19:23     標題: 回覆 8# cc19880910 的帖子

好好睇!有感情!👍🏻👍🏻👍🏻
作者: cc19880910    時間: 2023-12-1 07:03

引用:
原帖由 [url=tel:052705271]052705271[/url] 於 2023-11-30 19:23 發表 查看引用來源
好好睇!有感情!👍🏻👍🏻👍🏻
因為係真人改編故事🙏
作者: cc19880910    時間: 2023-12-1 08:52

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-11-30 06:05 發表 查看引用來源

啱啱講到手機收咗個短訊,寄件人係我中學年代一個戀人未滿嘅男同學send過嚟,我同佢乜嘢都冇發生過,雖然大家都應該係對大家有意思,可能呢啲叫做有緣無份,同呢個人已經四年冇見過面,近呢 ...

如是者,星期二晚上同星期三都係咁上下情況,直至到星期四,情況有所唔同。其實係星期二星期三日頭嘅時間,我都有同我老公傾電話,當然佢都有追問我點解佢話要聽電話,我都係解釋做嘢太攰返到屋企已經瞓,亦都有同佢講我忙埋呢幾日之後會約佢出街。

放工之後如常上咗個老闆架車,之後我部電話突然之間震,原來我今日唔記得咗熄電話,結果我老公連續打咗四次電話嚟,因為郭老闆喺側邊根本唔可以聽電話,郭老闆見到我咁,都開始懷疑🤔,佢問我點解唔聽嗰個人電話,我選擇冇答佢,佢亦都冇再追問。個氣氛開始有啲尷尬。

喺車程裏邊,我都諗緊如果今晚佢再問呢個問題,我點樣回應好?

比我諗到個方法,去到佢個行宮度,我同佢講我想飲酒,之後佢陪我飲紅酒,我好刻意地佢飲一杯我飲兩杯,去到後段佢停手淨係睇住我飲,結果我一個人飲咗兩支紅酒,嗰陣時我嘅感覺應該有7分醉,之後佢開始繼續灌我飲,當然呃佢話俾佢聽我唔可以再飲,再飲會嘔,佢聽到依度冇再逼我。之後我淨係知道佢攬住我上咗去2樓佢間房度,抌咗我落張床之後,聽到佢同人哋講電話,隱約聽到應該係人哋問佢做緊啲咩,佢話屌緊隻雞。

佢講完電話之後走來除我啲衫,喺我耳邊問你係咪唔開心呀?飲咁多酒?我雖然醉咗,但係我都知道自己答咗啲咩,我答佢係呀,佢問我點解,我同佢講我細佬又唔爭氣,又出去賭錢輸咗五萬蚊(當然係講緊大話),跟住佢同我講好小事啫,我同佢講唔係呀,你俾我嗰啲錢只係夠還阿爸嘅債,冇多餘錢,佢話聽日有特別任務俾我做,做完之後即刻比多五萬蚊,我同佢講我唔會比其他人玩,佢話冇問題。

跟住佢喺我耳邊同我講,今日我要屌死隻臭雞,之後我就斷晒片,唔係好記得發生咩事,當我第二朝醒嘅時候,我當然係冇着衫瞓喺張床度,郭老闆就已經不知所終,開返個電話之後,見到佢send個訊息俾我,同我講屋企有啲事,佢一朝早返咗去,佢抌低$500叫我自己搭的士走,仲同我講記住琴日我哋嘅約定。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-2 09:17

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-1 08:52 發表 查看引用來源

如是者,星期二晚上同星期三都係咁上下情況,直至到星期四,情況有所唔同。其實係星期二星期三日頭嘅時間,我都有同我老公傾電話,當然佢都有追問我點解佢話要聽電話,我都係解釋做嘢太攰返 ...

我最後搭的士返咗屋企,見今日有啲唔舒服打電話返公司請咗假,跟手打俾老公,同佢講今日同同事掉咗假,同佢講話今晚搵佢食飯,只可以食兩個鐘頭,我呃佢話今晚應承咗阿爸要早啲返屋企。

同老公食飯嘅時候,我都同佢講話過埋今晚就可以回復正常D,差唔多食完飯嘅時候,郭老闆就打我電話,問我喺邊,我答佢過咗香港島食飯,佢問我位置喺邊話即刻揸車嚟接我,我同佢講10分鐘後我再打俾你。結果同老公食完飯各自各走。跟住我打返俾個郭老板,同佢講15分鐘喺灣仔接我,上咗車之後我問佢今晚點解會俾多啲錢我,佢話去到佢行宮度先再講,去到佢行工之後佢拖咗我上去2樓佢間房度,見到有條連身裙擺喺張床度,佢同我講着起佢,其實條連身裙冇乜特別,只不過係會有少少低胸,着起咗之後,我問佢咁之後點啊?佢同我講,今晚要同啲生意朋友食飯,所以要帶我出去威,我問佢佢哋唔知你有老婆咩,佢話佢哋知啊,我又同佢講今晚帶你去,我仲好傻問佢,咁你同佢哋講我係邊個,佢話佢哋知我今日會帶女朋友去,之後我問佢今晚個任務淨係同你去食餐飯可以收多50,000?佢答我當然冇咁簡單,佢要我喺飯局裏邊,幫佢含撚。我問佢依萬蚊可唔可以唔賺,佢話吓而家你先嚟講,同埋你話OK 㗎喎,我話我飲醉咗真係唔記得自己有冇講過,(不過後尾諗吓,我都係急需要錢,又唔使俾其他人掂),林落車嘅時候我同佢講我應承佢。

其實個飯局係個生意朋友嘅屋企,裏面有五個男人四個女人,連埋我哋在內總共有四啤人,剩返嗰一個,係郭老闆個仔,望落去都已經30歲,郭老闆介紹嘅時候我都好尷尬,都唔知用咩身份同佢打招呼好。

喺飯局裏邊班男人乜嘢都傾,股票、足球、賭馬、當然會講女人,我就喺度緊張緊幾時要執行我嘅任務,因為餐飯都差唔多食完,之後見個屋主埋去同佢咬耳仔,之後郭老闆好神色凝重咁樣走來同我講,我有啲麻煩,而家要你幫手做樣嘢,你本身我叫你做嘅嘢簡單好多,事成之後比多30,000,佢講到咁我即刻應承,之後見佢同個仔咬咗耳仔冇30秒,佢個仔就即刻拖咗我入去其中一間客房,入到房之後我揈開咗佢隻手,我同佢講我冇話俾你屌,佢同我講,因為郭老闆個老婆即係佢阿媽,喺出邊撳門鐘話要入嚟,所以先要你入嚟同我做場戲,我唔會搞你,不過要你犧牲色相,我都未問佢點樣犧牲色相,佢就用兩隻手除咗兩邊吊帶落嚟,我淨係得返個胸圍同底褲着住喺身,都未嚟得切反應,佢就推咗我落床,個頭喺我對波中間係咁錫,我完全俾唔到反應,正常推開佢之際,個訪問突然之間打開,原來係郭老闆嘅老婆推開咗道門,跟住個老闆同佢老婆講,都同你講咗係個仔喺度玩緊,你係都要阻住人哋,之後佢哋閂埋門出咗去,剩返我同郭老闆個仔,我老闆個仔叫我着返衫,跟住叫我跟佢上車,我問佢點解,佢話做戲做全套佢車走我先。

上到車之後佢即使寫咗張支票俾我,送到我最近嘅的士站就放低咗我,仲同我say sorry,仲讚我身材好正,只係可惜俾老竇玩過嘅嘢,佢話佢唔會玩。

之後郭老闆send個短訊俾我,同我講今個禮拜嘅任務已經完成,由於呢排佢都唔會,佢暫時唔會搵我,但係會繼續俾錢我。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-4 06:29

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-2 09:17 發表 查看引用來源

我最後搭的士返咗屋企,見今日有啲唔舒服打電話返公司請咗假,跟手打俾老公,同佢講今日同同事掉咗假,同佢講話今晚搵佢食飯,只可以食兩個鐘頭,我呃佢話今晚應承咗阿爸要早啲返屋企。

...

嗰日之後,我休息兩日,跟住暫時回復返我嘅正常生活,繼續同老公去吃喝玩樂扑嘢。而且我計過條數,屋企嘅債項都差唔多還晒,仲有兩三個月就會搞掂。

雖然老公同屋企人同住,但同佢拍咗拖大概兩個月多啲,佢就邀請我同佢同居,因為本身我屋企有啲事發生咗,所以我都應承咗佢。

由於老公嗰陣時仲需要輪班返工,所以有陣時我自己嘅心情都唔係咁好。好記得有一日,我老公嗰排都係返夜晚,所以日頭通常佢都會瞓覺,其中一日晏晝我特別好想要,佢屋企有冇人,淨得我同佢,我諗住着一件好性感嘅衫,勾引下佢,點知佢對我冇反應,結果到差唔多時候佢就起身話要返工,佢冇理到我,跟住直接出門口,嗰刻我都唔知點解會咁大膽,我追出去升降機大堂,喺佢面前除晒上半身嘅衫,跟住同佢講,如果你今日今日屌咗我之後先返工,我就咁樣企喺度等有男人經過,就同佢扑嘢。結果佢好無奈地打電話公司請兩個鐘頭假,捉返我入屋企,之後我除埋自己條面褲同內褲,趴喺床邊,之後擰轉頭同佢講,我知你趕時間,你強姦我啦,之後見到佢拉開褲鏈,直接硬插我,老公仲鬧我咁撚淫賤,而家要強姦你,懲罰你個淫娃,佢中出完我之後,同我講佢趕時間,叫我快啲幫佢清潔,我即時幫佢舐乾淨晒,跟住同佢講你去返工啦。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-6 08:51

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-4 06:29 發表 查看引用來源

嗰日之後,我休息兩日,跟住暫時回復返我嘅正常生活,繼續同老公去吃喝玩樂扑嘢。而且我計過條數,屋企嘅債項都差唔多還晒,仲有兩三個月就會搞掂。

雖然老公同屋企人同住,但同佢拍咗拖 ...

自從郭老闆上次嗰單嘢之後,事隔咗一個月多啲,佢終於打電話俾我,佢話約我今晚見面,我應承咗佢,跟手我打俾老公同佢講呢兩日有啲事要返屋企兩日,老公完全冇為意同我講叫我自己小心啲。

由於唔想比郭老闆懷疑,所以我都係約咗佢喺我本身屋企附近接我上車,上車之後佢車咗去一個完全冇人嘅郊外地方,停低咗之後,命令我除晒上半身嘅衫,跟住我照做,跟住佢揸我對波,跟住同我講呢對嘢好似大咗喎(我心諗唔出奇,因為老公經常幫我按摩,可能按大左),我跟住同佢講冇啊,跟住佢同我講大波妹過嚟幫我含,跟住我拉開佢褲鏈,幫佢按摩吓,等佢變大咗,之後就即刻幫佢含,含到一半我電話又響,我即刻撳拒絕來電,跟住我繼續,跟住佢又打電話嚟,郭老闆話咁樣就同我講你照聽咗個電話先,因為個電話唔可以喺車裏邊講,我同郭老闆講我可唔可以落車講個電話先,佢話可以,不過我要你就咁行出去講,我話可唔可以俾我着返衫先,佢話唔得,結果我硬着頭皮就咁行出去打電話俾我老公,跟住噓寒問暖幾句之後就收線,跟住要幫郭老闆重新起機,跟住含咗冇5分鐘,佢就射咗,用口幫佢清潔完之後,我同佢講今晚我得閒,我哋跟住去邊,佢話佢今晚仲有嘢要做,最後車返我去屋企附近,臨落車之前,佢捉住我打車輪,我想推開佢不過推唔開,到咁上下我好嬲咁樣落車,跟住鬧佢一句你黐線㗎,跟住佢冇理到我就開車走咗。就因為咁我返到屋企閂埋房門之後喊咗一陣。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-7 09:45

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-6 08:51 發表 查看引用來源

自從郭老闆上次嗰單嘢之後,事隔咗一個月多啲,佢終於打電話俾我,佢話約我今晚見面,我應承咗佢,跟手我打俾老公同佢講呢兩日有啲事要返屋企兩日,老公完全冇為意同我講叫我自己小心啲。

...

跟住去到我就嚟生日嗰幾日,突然之間收到郭老闆電話,佢話生日想同我慶祝,我同佢講正日約咗屋企人食飯(事實當然唔係),佢話咁樣就約我生日前兩日,琴晚嗰兩日老公返夜晚,幫我搵藉口同佢講嗰兩日要返屋企,生日嗰日先返嚟,我老公亦都冇乜反對。

嗰日郭老闆約咗我去銅鑼灣一間比較老牌啲嘅酒店,佢嗰日打電話俾我,叫我去前台自己攞鎖匙上房先,佢話佢晏少少就到。

嗰日着咗件間條低胸小背心,一條短褲,同埋一對高踭鞋,去到櫃檯嘅時候,個前台服務員眼金金咁樣望住我,唔知係咪我諗多咗,硬係覺得佢拖延時間好耐先俾條鎖匙我。

跟住有個職員帶我上去,上到去原來係一間類似總統套房嘅物體,坐咗喺梳化度睇咗一陣電視,見佢未上嚟,就自己入咗去沖涼先,沖緊涼嘅時候,一直都諗緊點樣盡快脫離郭老闆,諗得太入神,突然之間先發現原來佢已經坐咗喺度睇住我沖涼🤣,之後去咗問我做乜好似咁多煩惱,我答佢冇呀,之後抹乾淨個身,着咗酒店嘅睡袍,跟住佢拖我出去大廳度,原來已經有個酒店嘅生日蛋糕擺咗喺枱面,不過唔係我鍾意食嘅蛋糕,因為嗰個係個朱古力蛋糕,為咗俾面佢,切完辦公之後勉強食咗一件,咁跟住佢就攞生日禮物出嚟,因為佢知道我唔收花唔收手袋,所以佢最後送咗我當前最需要嘅嘢,就係錢,佢話依10萬蚊送俾我,當係生日禮物。

咁當然我都即刻好識做,攬住佢喺佢耳邊問你今日想點玩,佢話你今日生日,今日我服侍你,之後佢就抱咗我上去張床度,除咗我件睡袍,佢左手撳住我左右手喺頭頂上方,右手邊不停揸我,跟住喺我耳仔同頸不斷係咁錫,我不停係咁嗌,跟住冇幾耐佢慢慢將個頭移落去錫我對波,嗰陣時攬住佢個頭,不斷係咁嗌,但覺得好羞恥,其實自從識咗老公之後,每次比眼前呢個人搞都覺得好矛盾,一方面知道係為咗屋企咁做,另一方面覺得好對唔住老公,雖然自從同老公搞咗嘢之後,每次同眼前呢個人搞每次嘅感覺都每況愈下,一來佢年紀真係好大,除咗技術搭救之外,嗰支嘢唔夠粗唔夠硬持久力亦都唔夠,突然之間佢個頭又肚臍落到去我兩隻腳之間,佢跟住係咁舐我,跟住我又失咗我嘅理智,我兩隻手係咁撳住佢個頭,希望佢舐入啲,之後佢停止咗舐我,將兩隻手指放入去,大家都聽到好多水聲,之後佢就話我,你睇吓你個死淫娃有幾多水,之後拎返嗰兩隻手指出嚟,擺入我個口裏邊,我好淫咁樣啜佢手指,估計佢應該又係食咗偉哥,唔使我幫佢吹都即刻硬晒,之後佢帶咗袋之後,分開我隻腳直接插入嚟,嗰陣時我匿埋眼扮同陶醉,其實因為我唔想睇住佢,但佢命令我打開眼,跟住佢就繼續,隔咗一陣我發覺佢表情有啲古怪,我問佢發生咩事,佢冇答我,繼續插,好奇怪你今次過咗大約7分鐘左右,佢都冇射,之後見佢自己掹返出嚟,我見佢咁嘅情況,我幫佢除咗個袋,幫佢含,冇幾耐佢就射出嚟,幫佢清潔完之後,佢就攬住我瞓覺。

第二朝早我瞓醒之後,發現佢唔喺我身邊,行出大廳,見佢喺度睇緊電視,佢見到我行出嚟,佢問我肚餓未?我答佢肚餓啊。佢跟住就叫Room Service上嚟。食完早餐之後我問佢今日你想繼續喺酒店房玩定出街,佢話佢有嘢要做,叫我可以返屋企。其實我心裏面都覺得奇怪,一晚之間,佢嘅表現冷淡咗啲,不過嗰陣時都冇諗咁多,只係想盡快返屋企,走嘅時候佢問我你做咩唔拎埋個蛋糕走,為咗唔想俾佢懷疑咁多嘢,最後拎咗蛋糕走。最後個蛋糕拎咗返屋企俾老公食。🤣
作者: cc19880910    時間: 2023-12-11 08:53

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-7 09:45 發表 查看引用來源

跟住去到我就嚟生日嗰幾日,突然之間收到郭老闆電話,佢話生日想同我慶祝,我同佢講正日約咗屋企人食飯(事實當然唔係),佢話咁樣就約我生日前兩日,琴晚嗰兩日老公返夜晚,幫我搵藉口同佢講嗰 ...

跟住隔咗三個禮拜個老闆都冇再搵過我,跟住去到第四個禮拜有一日,佢打電話俾我,我以為佢又要我去陪佢,點知結果唔係,佢喺個電話度問我係咪俾第二個人成日屌,我冇出聲,之後佢話你唔使講大話,亦都唔使否認,人會講大話,你個閪唔會講大話,近幾次屌你,發覺你鬆咗好多,之後我同佢講,我同你又唔係男女朋友關係,你理得我做啲咩啫?我仲同佢講你有老婆㗎你想點啊?佢冇出聲答我。大家dead air咗幾分鐘。之後佢同我講,係冇錯,佢冇可能同我結婚,但係可以比層樓你寫你名,但條件係你要離開你身邊嗰個男人,否則嘅話我哋就一刀兩斷,我即刻拒絕,佢就同我講你唔使咁快拒絕,佢仲話俾兩日時間我考慮,叫我後晚喺老地方等佢,佢搵人會接我去佢行宮。

嗰日我臨放工嘅時候,同咗老公講,可唔可以陪我返屋企住一晚,佢話可以,嗰一晚我好主動咁樣張床度幫老公含,之後仲全程我做主動坐上去,直至到佢射為止,之後佢就攬住我瞓覺,去到第日朝頭早,我醒嘅時候諗咗一陣嘢,之後就開始流咗幾滴眼淚,俾老公發現咗,佢問我發生咩事,我諗咗一陣之後,同佢講話如果我講咗出嚟唔可以唔要我,佢話冇問題,跟住我一五一十將成個故事講咗俾佢聽,佢反而冇嬲我,仲攬住我同我講話唔介意呢啲嘢,仲同我講選擇權喺我度,佢話唔理個決定係點樣佢都尊重我,聽到呢度我真係喊咗出嚟,我同佢講我一定會揀你,之後佢攬住我,我喊咗好耐,跟住我同佢講,我今晚要去同佢攤牌,之後會同佢一刀兩斷,但你要返屋企等我,初時佢一口拒絕話擔心我安全,我同佢講呢件事必須由我自己去解決,總之過咗今晚之後,我就會同呢個人一刀兩斷,我之後喺佢耳仔邊同佢講,嚟緊呢個下午,你想點玩我都得。點知佢同我講話等我聽日平安返嚟先再玩啦,佢再補充一句未到聽朝早你都仲有選擇權,佢會返屋企等我,講到依度佢撳住我喺張床度打車輪,跟住佢攬住我喺張床直到下晝,之後佢自己返屋企先,我就食到夜晚去老地方等佢搵人嚟接我。

夜晚去到去行宮嗰度,佢準備咗啲外賣我哋兩個一齊食,食完之後佢問我最終點樣?我好堅決答佢,我哋一刀兩斷啦,之後佢發爛渣掃晒枱面啲嘢落地下,跟住背住我望住窗出邊,我見到佢咁樣其實冇咩感覺,只不過因為一場賓主關係,唔想件事去到咁難睇,之後我行埋去從後面攬住佢,同佢講多謝你呢段時間嘅照顧,可惜你係一個有家室嘅人,而我又搵到我鍾意嘅人,真係冇辦法。就係咁樣攬住咗佢一陣,之後feel到佢嗰個心情平復咗少少,我就同佢講你放我走啦,佢依然都冇望住我,亦都冇出聲,隔咗一陣佢同我講,我哋嘅關係可唔可以維持到聽日朝頭早,我答佢可以,之後佢用手勢示意我跪低,我即刻跪喺佢前面,除咗佢條褲,跟住幫佢含,含咗一陣就發覺佢今日肯定冇食偉哥,之後佢拍拍我個頭示意我停一停,佢話想坐喺梳化度先,跟住佢坐低咗之後,我繼續幫佢,之後佢突然捉住我個頭向前向後加速,正當諗住幫佢口爆之際,佢掹咗出嚟寫到我成面都係,跟住叫唔好郁,跟住佢攞咗個眼罩出嚟俾我帶,話想咁樣影張相留念,我估計擺咗晏晝之後其實都未必有人會認到我,所以我同意咗。佢影完相之後,拖咗我去佢張床度瞓覺,去到第二朝,唔知係咪斯德哥爾摩後群症嘅關係,我主動用隻手幫佢起機,跟住自己坐上去,今次會係第一次亦都係最後一次佢可以唔用袋屌我,唔知點解今次特別落力,坐上去之後,我對手不斷揸自己,唔知係咪因為激烈得滯,今次唔使2分鐘佢就已經搞掂咗。跟住休息咗一陣之後,我就着衫,佢就繼續攤喺張床度,之後我同佢講我走啦拜拜,佢就好冷淡咁同我講你直接落去車房,同個司機講話你要走,佢就會車你走㗎啦,跟住準備落車之際,個司機拎咗張支票出嚟,我見到上面個銀碼係八萬蚊,我司機同我講話係佢老細交帶佢俾我嘅。(有咗最後呢舊錢我就已經幫屋企還晒所有錢。)

跟住我返到屋企,我send咗個短訊同我老公講,我返咗屋企啦,今晚見。
作者: 小福星    時間: 2023-12-13 07:40     標題: 回覆 16# cc19880910 的帖子

C兄
好故事 繼續努力寫
作者: cc19880910    時間: 2023-12-13 13:44

引用:
原帖由 小福星 於 2023-12-13 07:40 發表 查看引用來源
C兄
好故事 繼續努力寫
多謝你嘅支持🙏🙏🙏🙏🙏🙏
作者: cc19880910    時間: 2023-12-13 13:46

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-11 08:53 發表 查看引用來源

跟住隔咗三個禮拜個老闆都冇再搵過我,跟住去到第四個禮拜有一日,佢打電話俾我,我以為佢又要我去陪佢,點知結果唔係,佢喺個電話度問我係咪俾第二個人成日屌,我冇出聲,之後佢話你唔使講大 ...

老公返到嚟入到房之後,即刻攬住我,跟住我同佢講冇問題啦,我同佢攤咗牌啦,跟住我好激動咁樣即刻除咗佢條褲,跪喺度幫佢含,到咁上下佢扯住我頭髮示意我停止,之後就反轉咗我推咗去床邊,跟住就除咗我條褲,其實嗰陣時我已經濕晒,所以佢好順利就已經入到我,我忍住咗唔叫得,因為佢啲屋企人喺晒出邊,佢見我忍得咁辛苦佢仲更加興奮,都唔知俾佢屌咗幾耐,之後佢就中出咗我。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-13 13:57

引用:
原帖由 小福星 於 2023-12-13 07:40 發表 查看引用來源
C兄
好故事 繼續努力寫
俾少少預告,仲有四集就會寫完
作者: mui1892    時間: 2023-12-13 15:33

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 13:57 發表 查看引用來源

俾少少預告,仲有四集就會寫完
快啲快啲
作者: cc19880910    時間: 2023-12-15 13:48

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 13:46 發表 查看引用來源

老公返到嚟入到房之後,即刻攬住我,跟住我同佢講冇問題啦,我同佢攤咗牌啦,跟住我好激動咁樣即刻除咗佢條褲,跪喺度幫佢含,到咁上下佢扯住我頭髮示意我停止,之後就反轉咗我推咗去床邊,跟住 ...

隔咗幾年之後,我哋依然都係未結婚,但就遇到一個感情嘅低潮,過一年基本上我哋三日唔埋兩日就鬧交,全年扑嘢次數應該唔多過四次,其中有一日,同佢嘈交嘈得好犀利,未試過嘈到大家將房裏面嘅嘢掟爛晒,結果嗰日上晝11點幾我就出咗去,結果我拎起個手提電話打開個通訊錄,突然之間睇到Tommy依個字,猶豫咗一陣之後撳咗掣打俾佢,電話通咗之後係佢出聲先,佢問我做咩咁耐冇冇聯絡佢,我冇答佢,我就問佢而家得唔得閒出嚟陪我,佢就問我喺邊度等,我約咗佢喺天后地鐵站側邊有間麥當勞等,我哋喺麥當勞食飽咗之後,佢問我跟住想去邊,我喺佢耳邊同佢講,我想去對面,佢問我去對面邊度,之後我喺耳邊同佢講,我想去維多利亞酒店,佢即刻望住我奸笑,嗰一刻我完全係一個復仇嘅心態,雖然我老公佢唔係出軌,但係佢既然咁唔珍惜我,所以我要報復。
作者: mui1892    時間: 2023-12-15 19:10

可唔可以快啲寫文!!
作者: cc19880910    時間: 2023-12-16 07:34

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-15 13:48 發表 查看引用來源

隔咗幾年之後,我哋依然都係未結婚,但就遇到一個感情嘅低潮,過一年基本上我哋三日唔埋兩日就鬧交,全年扑嘢次數應該唔多過四次,其中有一日,同佢嘈交嘈得好犀利,未試過嘈到大家將房裏面嘅 ...

入到房之後,各自各除咗自己嘅衫,之後我哋兩個互相對望,我同佢一齊入去沖涼,全程喺我服侍佢,抹乾淨咗個身之後,佢仲攬住我同我打茄輪,有一種好陌生又熟悉嘅感覺,去到咁上下我輕輕推開佢,跪咗喺佢前面用手幫佢起機,跟住佢打算攞床頭嗰個避孕袋,我同佢講唔使,佢有啲愕然,佢
問我無端端做咩咁大方,我冇答到佢就直接含咗落去,冇幾耐就聽到佢嘅呻吟聲,隔咗一陣佢輕輕推開咗我,佢話佢頂唔順就嚟射,之後佢就抱咗我上張床度,我問佢乜佢而家冇女朋友咩?佢話有啊,跟住我問佢你有女朋友仲夠膽同我出嚟,佢話好耐冇砌過我,知道我約佢出嚟一定會發生呢樣嘢,跟住我就坐咗上去佢度,跟住佢講嘅第一句嘢,爭啲嬲死,佢話乜你闊咗咁多嘅,跟住我冇理佢咁多,繼續騎佢,就咁keep住呢個姿勢就完成咗第一次。等佢回咗氣之後,我同佢講,我想你暴力啲,佢同我講好啊,跟住佢問我到底發生咩事,點解會闊咗,同埋點解無端端今日約佢出嚟,我冇答到佢,跟住佢拖住我隻手推咗去房門口,要我趴喺房門口度,跟住佢即刻後入我,再問返我頭先嗰幾條問題,我都係冇答佢,突然之間佢停咗落嚟,佢話如果你唔答我,我就停落嚟,跟住我同佢講,你繼續啦,你繼續我就會答
,跟手扯住我嘅頭髮,繼續插,跟住佢就話我你個死淫娃到底答唔答,我跟住好勉強地答佢第一個問題,俾第二個男人插到闊咗,跟住我停咗一陣冇答,跟住佢都停止佢嘅動作,我同佢繼續,跟住我答佢第二個問題,我話同男朋友嗌交,激氣得滯,去搵第二個人屌自己,之後佢繼續插,跟住佢話我同雞冇分別,話我賤格,有男朋友都出去搵第二個屌,喺呢個時候我同佢講我有個要求,(因為佢而家後入緊我,喺背面基本上點樣都睇唔到我個樣),佢問我你有咩要求,我同佢講你可唔可以攞你手機出嚟喺後面影低你點樣屌我,你點影都得,但係點樣都唔可以影到我個樣,二話不說佢即刻掹返出嚟,跟住去攞去手機過嚟,跟住我攬住佢喺佢耳邊同佢講,你有女朋友㗎喎,你夠膽拍低Save條片係手機咩,佢話佢會有個地方收埋,佢女朋友唔會搵到段片,我同佢講今次應該係我哋最後一次見面,就算再見到最多都係吹吓水,食吓飯,以後你嘅女朋友或者你老婆,唔喺你身邊,或者你需要打飛機,希望你攞呢段片出嚟幻想屌緊我。跟住佢肚餓返去拍埋道門度,一邊拍片一邊繼續屌我,只係繼續呻吟,同埋feel到流咗好多水,之後keep住呢個姿勢佢完成咗第二次。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-18 11:24

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-16 07:34 發表 查看引用來源

入到房之後,各自各除咗自己嘅衫,之後我哋兩個互相對望,我同佢一齊入去沖涼,全程喺我服侍佢,抹乾淨咗個身之後,佢仲攬住我同我打茄輪,有一種好陌生又熟悉嘅感覺,去到咁上下我輕輕推開佢,跪 ...
仲喺酒店時鐘房裏邊,我打電話俾老公幾次,佢都仲係冇聽我電話,原本諗住佢聽我電話之後,我會講對唔住,之後返屋企搵佢,點知佢都係冇聽我電話。Tommy問我你老公冇聽電話?我當時梗係要面,同佢講,關你咩事?佢唔聽我電話,我咪繼續出去玩囉。之後佢問我乜呢個淫娃仲未玩夠?由於老公冇聽我電話,我嘅火氣有升返上去,之後我同佢講係呀,我今日仲要搵人屌我。之後佢話佢今日冇晒貨,但佢話可以call幾個朋友出嚟同我玩,我冇答佢,跟住佢問我乜你驚呀?我即刻搭返佢驚你呀。跟住佢見我仲想玩,跟住佢就行埋嚟,捉住我下巴,跟住喺我耳邊同我講,一陣間唔准我着任何衫,淨係可以着住件長褸同埋對鞋,我本身都猶豫咗一陣,跟住佢又用激將法,同我講乜你唔係要報復你老公咩?你淆底啊?跟住我同佢講我聽佢話都冇問題,不過啲衫你要幫我帶走,佢話冇問題。跟住我就着住我自己帶嚟嘅綠色長褸,着返對平底鞋,跟住佢拖住我走,落到去下面大門口,見到有啲中學生有男有女,指住我哋陰陰嘴笑,我就好尷尬,咁樣企咗喺度,佢攬住我條腰喺我耳仔邊同我講,佢哋根本唔知你冇着衫你驚咩啫,跟住佢繼續攬住我條腰行,唔知點解好似感覺行過嘅人都會望住我咁樣,搞到我唔知點,好似經過條漫長嘅路行到佢停車嘅地方,上到車之後我問佢會帶我去邊,跟住佢同我講你唔使問啦,去到你咪知囉。

跟住佢帶咗我去西九龍其中一個好出名嘅住宅,去到一個單位度,我問佢呢度係你屋企,佢話係呀我自己搬咗嚟依度,跟住我又問佢你帶呢度做咩,佢話轉頭你咪知囉。隔咗冇幾耐,聽到有人撳門鐘,跟住Tommy自己去開門,原來係有一間時裝店嘅男職員,跟住佢拎咗一條黑色連身裙同埋一對紅色嘅高踭鞋,跟住個職員同我講你可以試一試佢,原本我諗住拎去廁所度換,跟住Tommy同我講你唔係要報復嘅咩?我先醒起係喎,我要報復㗎喎,跟住我就喺佢哋面前除咗件褸,跟住我就坐咗喺張梳化門字腳對住個男職員,去到呢度其實我都覺得好奇怪,點解我會做出啲咁嘅嘢,就係呢個時候Tommy同埋你同我講,其實頭先喺時鐘酒店度,我喺你支水落咗藥,今日一定會水長流,跟住佢就行開,同個職員講,平時我去佢做嘢嘅舖頭嘅時候,見你招呼得唔錯,所以今日有嘢益你,我同咗你老細講你今日要晏啲先返到去,所以你放心。跟住Tommy仲補充,呢隻臭雞頭先去酒店玩咗佢三個鐘頭,佢都仲未夠喉,係咁嗌我繼續搵人屌佢,所以而家想你幫幫手。

其實個男職員真係唔係好掂,又肥又矮,不過冇辦法鬼叫俾人落咗藥,一定要男人先幫到我,最衰Tommy佢喺度回緊氣,跟住我叫個職員快啲嚟屌我,跟住佢即刻撲上嚟,個嘴喺我面耳仔後面頸度遊走,另一方面隻手係咁玩我對波,佢哋遇到基本上我都已經係失控,跟住佢同我嘴對嘴,之後伸埋條脷入嚟,之後嗰陣時我都已經唔知做緊啲乜,我都身條你入去佢個嘴度,之後佢企起身除咗自己條褲,發現佢碌嘢有返咁上下粗,跟住佢行埋嚟捉住我隻手,拉住示意我跪喺地下,去到呢度我有啲抗拒,因為嗰條友未沖涼,跟住佢好粗魯咁樣扯住我嘅頭髮,跟住另一隻手攞去碌嘢係咁打我塊面,跟住我就放棄抵抗,本身佢碌嘢已經漲大咗,我衡量完之後變得更加大,本身我諗住吹爆佢,點知好短時間之後佢就扯住個頭髮示意叫我停,佢推咗我去窗台度,跟住用狗仔式嘅姿勢屌我,之後佢問我點解會有咁多水,我冇將個真正答案講俾佢聽,因為費事搞大件事,我同佢講你屌就屌啦,唔好問咁多,唔知係咪因為呢個嘢激嬲佢,跟住佢就停咗落嚟,跟住就捉住我嘅頭髮當我個嘴係閪咁樣屌,最後當然口爆咗我,跟住佢自己搵紙巾清潔完之後着返條褲,跟住佢就同Tommy講話佢返去公司先。跟住Tommy行出嚟,叫我快啲去沖個涼先,跟住我沖完涼之後行出嚟,Tommy就同我講快啲着咗呢套嘅佢,趕時間叫我快啲,其實嗰條黑色連身裙基本上係deep v款,同埋胸前嗰兩塊布,基本上只可以講叫做黑紗,跟住我問佢,你可唔可以俾返個胸圍我?佢話呢套衫唔應該着胸圍,你啲衫褲今日完咗之後我會畀返晒你,聽到呢度我咪有着起嗰件連身裙同埋對高踭鞋,我問佢有冇外套俾我,跟住又鬧我你唔好咁煩啦,跟住佢就拖咗我出去,去到停車場之前真係有好多人𥄫住我,呢種感覺令到我下面更加濕。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-19 13:34

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-18 11:24 發表 查看引用來源

仲喺酒店時鐘房裏邊,我打電話俾老公幾次,佢都仲係冇聽我電話,原本諗住佢聽我電話之後,我會講對唔住,之後返屋企搵佢,點知佢都係冇聽我電話。Tommy問我你老公冇聽電話?我當時梗係要面,同佢講,關你咩事?佢唔聽我電話,我咪繼續出 ...
上咗車之後我又好噚氣咁樣問佢你帶我去邊度玩啊,跟住佢就俾咗個眼罩我,同我講叫我帶起佢,嗰陣時我咩都諗唔到,所以直接聽咗佢講,由於有啲攰嘅感覺去開車冇一陣我就瞓着咗,隔咗唔知幾耐佢拍醒咗我,但跟住同我講唔准除個眼罩,佢話佢會帶住我行,嗰陣時我淨係feel到係喺海邊,跟住feel到佢係帶我上船。

上到船行咗入去室內之後,跟住隱約聽到啲人聲,再跟住Tommy叫我自己除咗個眼罩,我一擘大眼,跟住見到有個男人,我覺得好驚訝,冇諗過佢搵一啲我以前識嘅人,嗰個男人係以前嘅同學Water,本身都對佢冇乜好感,不過我圈以前佢哋同Tommy都好friend,所以都有同佢傾兩句。去到依度我同Tommy講我要出去打個電話,Tommy行埋我身邊,喺我耳仔邊同我講同我做個打賭,如果一陣你老公唔聽你電話,或者喺電話度同你嘈交,你要通知佢話你陪你阿媽返大陸幾日,跟住佢要求我打電話嘅時候開speaker。跟住我我喺佢前面打電話,點知我老公直程閂咗機,留咗言成15分鐘都冇覆。Tommy同我講你輸咗啦。跟住我喺手機度send咗個message俾我老公,同佢講我同阿媽返大陸幾日之後先返嚟搵你。

去到依度我心裏邊冇對眼前依個男人有唔好嘅感覺,因為俾人落咗藥嘅關係,我今晚淨係要俾人屌,跟住見到佢哋兩個好鹹濕咁望住我,我就行埋去攬住Tommy,問佢今晚你唔諗住屌我?佢話今晚佢想睇我點樣俾人屌。跟住我問佢你船上面有冇酒啊?佢話我隻船點會冇酒啊,你想飲乜嘢都有?不過你唔驚我繼續落藥咩?跟住我同佢講我想飲紅酒同白酒,同埋如果我驚嘅話今日晏晝喺時鐘酒店完咗之後就唔會再跟你。其實去到呢度我只係想快啲灌醉自己,跟住Tommy拎咗幾支紅酒同白酒嚟,跟住叫我幫手,我幫佢哋每人斟咗一杯紅酒,之後我自己就斟咗一杯紅酒溝白酒,跟住個男同學好主動走埋嚟攬住我,我同佢講唔好咁心急啦,我哋飲晒啲酒先啦,佢話你唔係想灌醉晒我哋之後今晚自己搞掂呀嘛,跟住我同佢哋講不如我哋玩鋤大D,輸咗就要飲一杯,結果差唔多,每一次都係我輸,因為嗰兩個衰人夾埋,所以冇可能贏到佢哋,結果一支紅酒一支白酒都係我一個人飲晒,唔知係咪因為啲藥嘅關係加埋啲酒我好似比平時早咗醉。

跟住Tommy同我講,今晚兩個人一定餵得飽你,跟住我問Tommy你唔係話唔屌我嘅咩,佢話係呀,跟住我又問佢咁邊度有兩個人,之後佢從後攬住我,喺我耳仔邊吹氣,跟住細細聲同我講你唔記得咗呢隻船而家行緊,我先醒起,原來仲有一個人揸船,跟住佢繼續喺我耳邊細細聲同我講,頭先你飲嘅嘢裏邊我都再落多咗少少藥,佢問我有冇覺得下面嘅感覺好似今日黃昏嘅時候一樣咁強烈,佢咁樣講一講我先覺得係,跟住我運用我剩餘嘅理智同佢講,今晚你哋想點樣玩都得,但唔准影相拍片,我幫你哋含你哋可以唔使帶袋,但佢哋屌我一定要帶袋,你可以例外,跟住佢就問頭先你喺我屋企又可以唔使帶袋俾人屌,我同佢講你唔好問咁多,最後一樣嘢你哋輪住玩我冇問題,但一陣間只可以逐個逐個嚟,唔可以有人喺側邊睇住,跟住Tommy答我冇問題,跟住見到佢同嗰個男同學行埋一邊講嘢,跟住我係一個半昏迷嘅狀態度攤咗喺張梳化度,跟住個男同學就過嚟抱起我帶咗我落去下層嗰間房度,呢個時候我隱約見到Tommy喺船尾喺度煲緊煙。

去到呢度講一講個男同學先,個男同學應該高我少少,估計佢大概178 cm高,我比起Tommy嚟計,身形比較瘦削少少,喺讀書嘅時候都feel到佢成日鹹鹹濕濕咁樣望住我,不過我嗰陣時佢知道我同Tommy嘅關係,冇對我出手,某程度上我都覺得佢幾宅男,嗰陣時仲要係中間分界,跟住帶咗副黑色粗框眼鏡,成日都着恤衫皮褸。而家嘅佢比以前有好大改變,雖然都係冇見兩三年,佢變化都幾大,唔知佢係咪髮線向後移嘅關係,佢變咗個光頭佬,亦都有一個瘦削嘅男人變成一個有肚腩嘅肥佬,其實呢一類型嘅男人我係最唔鍾意。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-20 17:46

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-19 13:34 發表 查看引用來源

上咗車之後我又好噚氣咁樣問佢你帶我去邊度玩啊,跟住佢就俾咗個眼罩我,同我講叫我帶起佢,嗰陣時我咩都諗唔到,所以直接聽咗佢講,由於有啲攰嘅感覺去開車冇一陣我就瞓着咗,隔咗唔知幾耐佢拍醒咗我,但跟住同我講唔准除個眼罩, ...
入到房度,佢抱咗我落張床度,之後我迷迷糊糊見到佢除緊自己啲衫,跟住聽到佢講,當年已經不停幻想可以點樣屌我,諗住我打飛機都唔知幾多次,之後話我當年淨係俾Tommy屌,估唔到今日可以屌我,跟住佢扶起我成個人企起身,左右手撥我條肩帶,跟住因為我本身都係真空,所以我即刻全裸企係佢前面,之後佢就推咗我落床,之後佢一巴打咗落我塊面度,我突然之間清醒咗少少,有少少嬲咁樣望住佢,之後佢就問我係咪唔服氣,我冇出聲,跟住佢捉住我條頸,用條脷不停舐我塊面,另一隻手不斷好大力咁樣搣我乳頭同埋揸我波,跟住佢拎咗個避孕袋出嚟,叫我用口幫佢帶,跟住我照做,跟住幫佢含咗幾下之後,佢同我講瞓低,跟住我瞓喺床邊M字腳對住佢,之後佢同我講估唔到你個淫娃都仲係一線鮑,跟住隻手喺我個閪門口度摸咗一下,之後同我講你睇吓你啲水多到流晒出嚟,我而家就幫吓你,之後佢一夜就插到最入,跟住又問我High 唔High,我冇答到佢,淨係不斷喺度呻吟,可惜佢體力不繼,大概插咗30幾下左右,就射咗出嚟,跟住見佢背住我好似食咗粒藥,之後迷迷糊糊好似瞓咗一陣,之後佢好大力咁樣一巴打埋我度,我又醒咗啲,跟住佢抱咗我上去最頂露天嗰層,我問佢隻船咗去邊度,佢話隻船而家去緊我匡湖居嘅屋企,去到之前想同你喺度繼續玩,跟住佢掃晒餐枱上面啲嘢落地下,直接擺咗我上餐枱上面,嗰陣時我個頭係凌空,諗住佢會喺度屌我,點知佢正條嘢塞落我個嘴度,跟住佢對手好大力揸住我對波,跟住用盡全力係咁叫我個嘴,唔知係咪因為佢食咗藥嘅關係,佢keep住咁樣屌我個嘴差唔多成半個鐘先至喺我個口度射,其實去到依個時候我相信隻船已經停咗喺匡湖居度,跟住見佢又食多一粒藥,跟住佢抬起我,入咗佢屋企度,跟住佢抬埋我上去佢一樓間房張大床上面,之後我問佢Tommy喺邊度,佢之後同我講Tommy仲喺隻船上面,跟住佢幫我帶咗一個SM面罩,好似蝙蝠俠裏面貓女咁樣,跟住我就feel到有閃光燈,我同佢講唔好影我相,佢話佢帶咗面罩,根本冇人會認得你,俾佢影咗幾張相之後,跟住佢成個人壓咗上嚟,跟住同我打茄輪,想我推開佢,但唔夠力,嗰下我覺得好羞恥,同時間feel到下面啲水流得仲多,跟住佢用兩隻手指喺我個閪嘅門口度喺掃一掃,跟住佢同我講你睇吓你啲水流到,跟住將手指塞落我個口度叫我舐晒佢,舐完之後,佢捉我去落地玻璃窗度,跟住將我成個身壓埋去塊玻璃度,我用我僅餘嘅理智同佢講記住帶袋,跟住佢叫我收嗲,等對面嘅人欣賞吓你個大波妹,嗰刻我都唔知對面有冇人睇住,佢從後插入我度,唔知係咪佢體力透支,就算佢食咗藥都好20下左右就射咗出嚟,跟住我休息咗一陣,可能因為啲藥力過咗個人清醒好多,起身嘅時候嗰條粉腸瞓咗喺我側邊,跟住我就用佢嘅浴室沖涼,沖完涼之後,完全搵唔到搵唔到我啲衫,淨係搵到Water有件白色恤衫,冇辦法之下着住佢跟住行返去佢個私人碼頭,諗住上船搵Tommy,點知正想出門口嘅時候突然之間落大雨,講成冇諗咁多直接行出去結果全身濕晒,一上到船就見到校個男人坐喺梳化度,佢擔住支煙望住我,嗰陣時我估計依個人就係船長,船長佢望落去都應該有50歲,可能因為經常出海嘅關係,皮膚都比較黑,大家對望咗一陣之後,佢跟住行開咗,轉頭又返過嚟,原來佢攞條毛巾俾我,我留意到佢嘢脹起咗,跟住吸煙嘅次數頻密咗,跟住又諗起頭先上船嘅時候佢哋講起今晚船長都有份,我就行埋佢度,跟住佢顎高頭望我,跟住我拉開佢條褲鏈,係諗住坐上去嘅時候,佢阻止咗我,佢話佢體力有限,只可以同我玩一次,所以佢想選擇乳交,喺我未反應得切,佢就撕爛咗我件恤衫,攬住係咁錫我對波,跟住佢推開咗我,去咗雪櫃搵嘢,之後佢攞咗盒牛油過嚟,之後打開個蓋用隻手揦咗一D牛油過嚟搽咗喺我對波上面,跟住佢坐返低,我亦都好自動咁樣埋去幫佢乳交,真係第一次用牛油去玩,個感覺真係好滑,唔夠3分鐘,跟住佢就同我講佢想射,我問佢佢想射喺邊,佢話想顏射我,跟住我扶佢企起身,跟住幫佢打飛機,跟住塊面對正佢個龜頭,都冇30秒佢就射到我成面都係,跟住仲滴晒落我對波度,畫面真係好似AV咁樣,跟住清潔完自己塊面之後,同我落返船裏面嗰間房度,發現Tommy已經瞓左,跟住我就瞓咗喺佢隔籬。到我有返意識嘅時候,望出個窗出邊已經係天光,房裏邊都已經冇晒人,突然之間抬頭個電話響咗一下,一望原來係老公回覆我嘅訊息,佢同我講小心啲,返嚟嘅時候通知佢一聲。我喺度諗緊見個故仔都行到依度囉,玩埋呢兩日先返去。跟住就去沖涼,沖完涼之後由於真係搵唔到有任何衫,淨係搵到一件白色線衫(男裝底衫),我就咁着咗件衫之後,行返上去一層,見到隻船停聽返喺西貢嘅碼頭度,見到Tommy喺船後面講緊電話,佢見到我之後即刻收線走嚟問我覺得點樣,我答佢,我冇咩事呀。其實嗰刻我真係覺得冇乜嘢,下面有冇咩?感覺都唔舒服,唔知係咪因為琴晚嗰條友冇料到。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-21 14:19

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-20 17:46 發表 查看引用來源

入到房度,佢抱咗我落張床度,之後我迷迷糊糊見到佢除緊自己啲衫,跟住聽到佢講,當年已經不停幻想可以點樣屌我,諗住我打飛機都唔知幾多次,之後話我當年淨係俾Tommy屌,估唔到今日可以屌我,跟住佢扶起我成個人企起身,左右手撥我條 ...
之後食佢準備嘅早餐,其實嗰一刻我係有少少頭痛,估計因為琴日飲得太多酒,佢見到我個表情,問我係咪仲未醉完,我答佢可能仲有少少。跟住佢問我到底報完仇未,問使唔使送我返屋企?我同佢講既然我都已經答咗話後日先返去,咁我都係後日先返去。跟住佢再追問我問我到底仲報唔報仇,其實我心底裏邊唔想繼續報仇,但唔知點解嗰刻有個任性想繼續報,結果我答咗佢,我仲想繼續報仇,答完佢依句之後,跟住我即刻攞起支蒸餾水漱口,跟住即刻跪喺佢前面,除咗佢條短褲,幫佢含撚,唔知點解佢今日好似特別大,行到咁上下佢就好激動咁樣捉咗我起身,之後我問佢想唔想喺依度屌我,因為喺嗰個環境如果喺附近有人行過會睇到我哋,跟住我冇等佢做任何反應,直接坐咗喺張梳化上,跟住我叫佢快啲過嚟,跟住佢過到嚟之後,用兩隻手撕爛咗我件衫,跟住佢抱起我放我落地下,跟住見佢行開咗,之後見佢攞住支紅酒返嚟,跟手佢開咗支紅酒成支紅酒倒落我身上面,跟住佢喺我身上面有一串嘅皮膚舐晒所有紅酒,之後佢攞咗我部手機出嚟,跟住叫我解鎖,跟住佢攞住部手機影相,我問佢做咩影我,佢同我講呢張相係你自己keep住我唔會攞,你之後會唔會喺部手機刪除係你自己決定,但係你返屋企之前我幫你set咗呢張相做啲手機wallpaper。跟住佢放低部電話之後,我即刻幫佢含返大條嘢,跟住我問佢今日想射喺邊度,佢話想中出我,之後我問佢如果有咗BB佢會唔會負責任?佢好明確答我唔會,佢話如果有咗咪當係呢個男朋友(老公)嘅BB,跟住我推咗佢落地下,跟住騎左上去,由於我對嘢不停咁樣揈吓揈吓,我睇到佢嘅視線根本冇離開過我對波,由於我真係出咗好多水,佢跟住話我搞到佢大髀之間濕晒,隔咗冇幾耐,我就用呢個姿勢令佢射晒入去,跟住我喘晒氣咁樣攤係佢身上面,就咁樣喺個船嘅地板度休息咗一陣。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-24 21:36

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-21 14:19 發表 查看引用來源

之後食佢準備嘅早餐,其實嗰一刻我係有少少頭痛,估計因為琴日飲得太多酒,佢見到我個表情,問我係咪仲未醉完,我答佢可能仲有少少。跟住佢問我到底報完仇未,問使唔使送我返屋企?我同佢講既然我都已經答咗話後日先返去,咁我都係 ...
跟住差唔多到11:00,佢同我講佢有嘢要返去公司度做,晏少少先來接我,佢話轉個頭佢嘅司機會嚟呢度搵我,佢會送咗你去我屋企先,跟住佢俾咗佢同大廈嘅門卡同埋屋企鎖匙我。之後佢就自己走咗先。隔咗半個鐘左右佢嘅司機就嚟搵我車咗我返去佢屋企,喺車程途中個司機同我講,佢話少爺佢基本上日日都同唔同嘅女人喺埋一齊,叫我唔好咁認真,我冇答佢任何嘢。

去到佢屋企之後,由於真係有啲攰,所以我喺佢張床度瞓着咗,到差唔多3:00嘅時候,俾個電話嘈醒咗,係手提電話同佢屋企個電話,嗰陣時瞓到朦朦鬆鬆,跟手我就攞起個電話問邊個,電話裏面個男人就講陸先生叫我打電話俾你,跟住我就問佢咁有啲咩事,點解陸先生唔可以親自打俾我?跟住個男人就話陸先生佢開緊一個好重要嘅會議,但有嘢要你幫手,跟住我就問佢咩事,佢就話希望我而家落去下面停車場,佢話有架車會接你去陸先生開會嘅地方,睇到呢度我又諗緊既然今日餘下時間,我都冇嘢做又去睇吓發生咩事先。

落到去,上咗架車之後我問個男人,到底發生咩事,之後佢答我去到自然會有人同你解釋,之後去咗中環一棟商業大廈其中一層,睇到個公司水牌係一間內衣專門店嘅品牌,我心諗個仆街又搵我嚟搞。跟住個男人安排咗我入咗一間房裏邊,跟住佢就同我講你坐一坐先,之後我收到Tommy嘅短訊,佢話今日有單生意要同班澳洲鬼佬傾,但因為內衣模特兒突然之間甩底,搵你嘅原因係因為佢嘅size同你差唔多,依單job會俾返錢你,你而家身處嘅嗰間房有三套內衣,白色紫色同紅色,你依家先着咗白色先,跟住你出咗房門口轉右再轉左直行有一間會議室,跟住你就行入嚟圍住我哋行一個圈之後企返喺個screen側邊。我考慮咗一陣之後喺訊息度覆返佢OK。講返嗰套白色內衣,其實個款式冇乜特別,有啲似CK嗰一套嘢咁樣,行到嗰間房門口,有啲緊張,之後敲咗兩下門,一開門見到有男有女十幾人,入到去我企喺個會議室前方正中間,之後聽到個鬼佬講我哋就係想搵依種模特兒,之後見到應該係Tommy公司嗰邊嘅人問個鬼佬,呢個唔係專業嘅Model點解你哋想搵依種Model,我鬼佬就回覆佢同佢講,以往喺廣告見到嗰啲Model 1萬個人裏邊都未必有兩三個係咁嘅身材,我哋想搵合作夥伴製造嘅內衣係想現實一啲。去依度Tommy示意我圍住佢哋行一個圈,行嘅時候都真係有啲尷尬,未試過喺咁多人面前着咁少衫,好唔容易行咗圈企返嚟原位,之後個鬼佬話可唔可以行埋去睇清楚同埋檢查吓內衣嘅質地同承托力等等,跟住個鬼佬行埋嚟喺我面前兜咗個圈由頭望到落腳趾尾,雖然佢咁樣望住我,但感覺上佢都唔係完全用一個鹹濕嘅眼神望住我,跟住佢好禮貌地同我講Can I touch? 之後我答佢OK,跟住佢喺我屁股度掃咗一下,跟住踎低喺我前面,係咁望我三角位,跟住企返起身用雙手隔住胸圍輕輕托一托我對波,之後佢笑住口咁樣擰轉頭同Tommy講好滿意,跟住鬼佬同佢講佢話睇多一件唔同款式嘅就完成今日嘅會議,不過佢希望搵一件係性感啲嘅同依件實用嘅唔同,之後Tommy嘅助手同我講,你返去嗰間房度換紅色嗰件再過嚟。
作者: cc19880910    時間: 2023-12-27 09:53

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-24 21:36 發表 查看引用來源

跟住差唔多到11:00,佢同我講佢有嘢要返去公司度做,晏少少先來接我,佢話轉個頭佢嘅司機會嚟呢度搵我,佢會送咗你去我屋企先,跟住佢俾咗佢同大廈嘅門卡同埋屋企鎖匙我。之後佢就自己走咗先。隔咗半個鐘左右佢嘅司機就嚟搵我 ...
我返過去嗰間房度,除咗白色依套,跟住我喺紅色嗰套先發覺好大鑊,基本上胸圍前面係薄紗,基本上有人行近D就一定睇到兩粒乳頭,底褲根本pat pat 位基本上係全透。

行到嗰間房門口,仲緊張過之前,因為今次著左都好似冇著咁,之後敲咗兩下門,入到去我再次企喺個會議室前方正中間,今次感覺D男人好似淨係𥄫住我對波,搞到我下面有D濕。去依度Tommy示意我行一個圈,行嘅時候feel 到D 男人𥄫住我pat pat,好唔容易行咗圈企返嚟原位,跟住個鬼佬又行埋嚟喺我面前兜咗個圈由頭望到落腳趾尾,雖然佢唔係第一次咁樣望住我,但感覺上佢今次係完全用一個鹹濕嘅眼神望住我,跟住佢好禮貌地同我講Can I touch? 之後我答佢OK,跟住佢喺我屁股度掃咗一下,從後用雙手隔住胸圍輕輕托一托我對波同掃左一下乳頭個位置,之後佢好細聲咁喺我耳邊講nice boobs,跟住鬼佬同Tommy 完成今日嘅會議,俾佢考慮一個鐘頭,之後先決定簽唔簽合約。Tommy有個女同事即刻行過嚟幫我着返外套。唔知係咪因為個寫字樓冷氣比較凍嘅關係,感覺上好似凍親,個人好似有啲唔舒服,我就同Tommy個女同事講,問佢有冇Panadol,佢就問我係咪唔舒服,跟住佢帶咗我去一間休息室度,佢俾咗兩粒藥我食,同我講食完休息一陣好快會好返,之後佢扶我去瞓喺梳化度,跟住攞多張毛氈冚住我,冇幾耐我就瞓着咗,當我醒嘅時候,望出去落地玻璃個天已經黑晒,望一望手上面隻手錶原來已經夜晚七點,跟住我再望一望隻手錶,先發現我隻手錶唔同咗樣,之後見到我部手機擺咗喺側邊張枱上面,正常拎起打電話搵Tommy,跟住就聽到敲門聲,跟住我問係邊個,原來係今日扶我入去休息嗰個女人,跟住佢打開道門,佢自我介紹,佢話佢叫Joanna,佢話Tommy佢哋成功同個班鬼佬簽咗約,而家佢哋去咗食飯,佢叫我留低睇住你,佢又問我好返啲未,我答佢冇再沾寒沾凍,不過個人仲係有啲浮,跟住我再望一望呢個女人,感覺好面善,佢扶我再坐喺梳化上面,坐喺我側邊,跟住就問我你望我嘅眼神好似有啲奇怪,我跟住同佢講我係咪識得你,佢話咁你再望清楚啲,我再望一望佢好似我同Tommy嘅一個同學,我跟住同佢講你好似一個人,不過個樣有少少唔同,跟住佢笑笑口同我講,你真係唔認得我?未等佢出聲嘅時候,佢同我講佢係Sophia,我終於記起佢係邊個,我就問佢,咁你點解叫自己做Joanna?同埋你個樣點解有少少唔同?佢好坦白咁同我講因為有啲嘢佢所以去做咗局部整容,同埋改咗個名。

諗返起以前我同Sophia曾經關係都好好,係自從我同Tommy走埋一齊之後,佢唔知點解疏遠咗我好多。

之後佢拎咗一杯熱茶俾我,之後我問佢點解喺讀書期間佢會喺我面前消失得無影無蹤。跟住佢同我講,終於擺心底裏面嘅嘢,今日可以拎出嚟同我講,佢話嗰陣時佢係暗戀我,原本係想溝我,聽到呢度我問佢咁你係同性戀裏面男定係女?佢話佢兩樣都得,跟住佢話始終我黐埋去Tommy嗰度之後,佢就好唔開心,有幾次試過暗示叫我唔好同佢喺埋一齊,但結果我冇聽到佢講,跟住唯一嘅方法就係漸漸疏遠我,佢想當時忘記我,結果我計劃係成功。咁我問佢點解同Tommy仲有聯絡?佢話呢一個真係一個巧合。佢話畢咗業之後,佢再去咗英國讀書,跟住喺嗰邊再做咗兩年嘢,突然之間發覺唔係咁想我一個咁凍嘅地方,所以後尾決定搬返香港,返到嚟見咗幾份工個人工都唔係好啱,直至到我嚟咗依度見工,先知道Tommy喺呢度嘅太子,佢請咗我,又俾一個好好嘅Offer我。

講到呢度我形容下Sophia先,其實佢係一個高挑靚女,係讀書嗰陣其實都好多男人追佢,不過佢完全睇唔上眼,我估計佢有五呎11高,骨架均勻,上面估計有B cup ,估計佢有玩開健身,所以佢個屁股都係好蹺,長頭髮屬於陽光型。

我就話咁你都幾好呀,好過我呢啲讀書唔正,跟住佢就搶着回應我,唔係呀,起碼你搵到你自己鍾意嘅人,之後我同佢澄清我同Tommy唔係男女朋友關係,佢話佢知道,佢話佢講緊嘅係我老公,佢話佢知道Tommy嚴格嚟講只係我嘅SP,聽到依度我都有少少尷尬,估計係Tommy咩都講晒俾佢聽,佢見我冇出聲,跟住同我講女人有陣時呢係冇用㗎,好多男人都鍾意你呢一種女人,我聽到呢度開始個心有啲囉囉攣,跟住佢又同我講當Tommy今日話俾佢聽,話你會上嚟幫手做Model,所以我特登揀咗一套紅色嘅胸圍底褲俾你,佢問我鍾唔鍾意,跟住我答佢有咩鍾唔鍾意啫,今日我念在同Tommy相識一場先至幫佢,跟住我又問佢個手上面隻手錶係邊個嘅,隻手錶係我送俾你,我知你以為係Tommy送俾你,你唔好咁傻咁天真啦,佢係唔會對你真心,我話我知道佢唔會對我真心,所以我從來都冇諗過將佢當做長遠嘅對象,跟住Sophia一夜就嘴咗落我度,我真係反應唔切,因為第一次俾女人嘴,跟住佢撳住我瞓低,一邊嘴我,一邊除咗我件外套,跟住佢用條脷喺我耳仔裏邊打圈,跟住佢問我覺唔覺得好熱,我同佢講俾你咁樣搞法梗係熱啦,之後佢奸笑咗一下,跟住繼續同我打茄輪,跟住佢隻左手捉住咗我一對手擺喺我頭殼頂上面,跟住另一隻手受扎住個胸圍,喺我乳頭同埋乳暈上面係輕力咁樣打轉,跟住佢喺我耳邊同我講等咗咁多年終於搞到我,其實我本身冇咩意欲俾佢搞,不過見大家都係女人冇咩蝕底,所以繼續配合佢,跟住佢隔住咗我個胸圍好細力咁樣用兩隻手指夾住我個乳頭,輕輕力係咁捽,我真係忍唔住嗌咗出嚟,跟住佢喺耳邊同我講叫我可以盡情嗌,佢話出邊啲人全部走晒,跟住佢由我條頸錫到落波波錫到落肚臍,跟住佢企起身,除咗自己身上面所有衫,跟住拖咗我企起身,跟住又攬住我,之後佢不斷用佢對波磨我對波,我覺得呢個畫面真係好淫,跟住佢除咗我條底褲,推咗我落去坐喺梳化度,之後佢用口服侍我,好似打機咁樣不斷掂我嘅陰蒂,跟住我嘅鮑魚邊係咁舐我,由於大家都係女人佢知道晒點樣先可以令女人舒服,所以之前從來未有人可以幫我舐得咁舒服,所以過程之中我嗌到黐線,你不斷用隻手撳住佢個頭,時候佢用佢舐過我鮑魚嘅嘴同我打茄輪,喺我哋個咀分開嘅時候仲有啲拉絲喺度,跟住佢推咗我埋去將餐枱上面,跟住我上半身趴咗喺餐枱上面,下半身擘大隻腳企咗喺度,之後見到佢攞咗個袋淘咗落去佢穿戴式假狗上面,跟住好興奮咁樣扯住個頭髮,喺我耳邊同我講,今日要屌到你個窿合唔理,跟住佢就捉住我條腰瘋狂咁樣屌,其實我對於呢一part真係唔感到有任何興奮,所以我扮晒嘢喺度嗌,到5分鐘左右我就呃佢話我已經到左,之後就嗌停咗佢,我哋自己清潔完自己之後,佢俾返晒我啲衫褲鞋襪我,我哋着返好晒衫之後,佢拖住我隻手,落去樓下,跟住就見到Tommy喺度,跟住Sophia就喺耳邊同我講今日就玩到依度,唔知之後仲有冇機會見,不過佢今日好開心。
作者: cc19880910    時間: 2024-1-2 09:19

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-27 09:53 發表 查看引用來源

我返過去嗰間房度,除咗白色依套,跟住我喺紅色嗰套先發覺好大鑊,基本上胸圍前面係薄紗,基本上有人行近D就一定睇到兩粒乳頭,底褲根本pat pat 位基本上係全透。

行到嗰間房門口,仲緊張過之前,因為今次著左都好似冇著咁,之後 ...
我上咗Tommy架車,之後佢問我仲有冇唔舒服,我答佢瞓咗一陣好好多,佢話係呀見到你塊面面色都好咗好多,我心裏面諗面色梗係好好多啦,頭先俾人搞到咁咩血氣都行返順晒,但頭先俾人搞到到喉唔到肺,諗緊今晚點算,佢今晚呢個情況又唔可以返去老公度,咁當然繼續去打Tommy主意,跟住我問佢頭先同班鬼佬食飯食得開唔開心,佢話出嚟應酬有咩開心唔開心,賺到錢就得啦,跟住佢話其實係頭先食到一半,我話公司有啲事要處理,所以先出到嚟,咁我就問佢,咁你而家需唔需要返去繼續應酬佢哋,佢話其實要㗎,咁我就同佢講不如你喺呢度附近放低我,你去嗰度繼續應酬佢哋啦,依度Tommy有電話突然之間響,聽佢講電話嘅語氣,似乎係佢正印打俾佢,收線之後佢同我講,嘩今日呢單嘢我嘅功勞都唔細,佢話叫我繼續跟佢一齊去join同鬼佬個飯局,跟住佢車咗我去佢平時幫襯過間時裝店(即係上一次搞過我嗰個死肥仔嗰間),入到去佢叫個女職員幫我揀衫,由於啱啱好返一陣,所以我揀咗一件紫色薄長袖露膊冷衫,同埋一條牛仔短褲,之後就車我去現場,落車嘅時候佢同我講,佢正印一陣間都會嚟,一陣間我安排咗我Sophia坐你隔籬,入到去Sophia好開心,咁樣攬住我條腰,佢話估唔到我哋咁快又見面,之後我好尷尬咁樣笑咗一下就跟佢坐喺隔籬,由於我本身英文唔係咁好,其實send個過程佢哋好多都有英文溝通,我都唔知佢哋講乜嘢,跟住我借尿遁去廁所,見到Tommy個正印,跟住佢問我今日開唔開心,我話OK啊,不過係個飯局有啲無聊,因為始終我唔係一間公司嘅正式員工,今日只係嚟客串吓,跟住唔知係咪女人嘅直覺真係好準,佢問我係咪識咗Tommy好耐,我即時答佢唔係好明你講乜嘢,跟住佢順手同我講係咩,可能係佢自己諗多咗。正想我諗住用手機同Tommy講呢單嘢嘅時候,Sophia喺我後面出現,佢同我講我咩都睇到晒,呢壇嘢我幫你搞掂佢,出返去個飯局度,Sophia拎咗一杯紅酒俾我,叫我飲咗佢,我冇為意一啖就飲晒,跟住佢同我講佢話佢有啲事要走先,跟他們安排一個男同事喺側邊照顧你,我個樣有啲詫異,佢同我講你放心啦個男同事好純品㗎,之後我見到有個四眼仔真係宅男嚟嘅坐喺我側邊,全程我哋都冇乜點講嘢,不過好彩宴會好快完,走嘅時候個男仔同我講話你住邊度㗎我車你返屋企,跟住我呆咗一陣,因為真係唔識得答佢,今日又唔可以返自己屋企,又唔可以去Tommy屋企,去到依度我電話突然之間響,喺一個唔識嘅電話號碼,聽日之後原來係Sophia,佢同我講你哋而家應該準備走啦喎,我問佢你又知嘅,佢叫我唔好理咁多啦,不過佢問我想唔想幫Tommy洗脫嫌疑,我答佢可以幫到佢嘅,我冇所謂,佢跟住同我講呢個男同事本身咩都唔知嘅,佢係Tommy其中一個得力助手,人品幾好冇乜嘢,可能仲係青頭仔🤣,我問佢你到底想我點?佢就話俾我聽你哋出車之後Tommy架車會跟住你哋,因為唔知係咪有人同佢正印講咗你啲嘢,你要洗脫嫌疑嘅話,你知今晚點做啦,仲有佢又問我你覺唔覺得而家個人有啲㷫,我跟住冇出聲,因為我估到佢可能喺嗰杯紅酒度落咗嘢,我答佢得㗎啦,我知㗎啦,唔同你講啦拜拜。收線之後我問個男人你叫咩名,佢話佢自己叫Alex,我叫佢車我去上環,架車一兜咗出去停車場出邊,我喺倒後鏡度就望到Tommy架車跟住,跟住我就問Alex,你有冇女朋友?跟住佢又打冇呀,我依啲宅男好難識到女仔,跟住我又問咗佢你同Tommy私底下熟唔熟?佢話佢哋只係一般上司同下屬嘅關係。之後成程車佢都冇再同我講嘢。我就繼續留意Tommy架車係咪跟住我哋。去到上環,ALEX問我喺邊度放低我,跟住我同佢講其實今日我唔想返屋企,你可唔可以陪一陪我?佢跟住答我話咁樣好似唔係咁好。我見佢咁樣開始要出少少絕招,我攬住佢個手臂請佢食波餅,跟住佢迫於無奈之下應承咗我,落咗車之後我見到Tommy架車泊咗喺街尾,但由於現場環境比較黑見唔到佢係咪架車上面,跟住我拖住Alex,行咗去一間喺電車路側邊嘅酒店,去到門口我問佢今晚你可唔可以book間酒店房陪我?佢唔夠膽直接望我,跟住佢答我可以行得啦,搞掂咗check-in手續之後,入升降機臨閂門之際,見到Tommy拖住女朋友入咗酒店大堂,跟住入到酒店房,我攞咗Alex部手機入咗廁所,跟住用alex部手機打俾Tommy,我淨係同Tommy講咗一句,我哋喺3414號房,之後我就收咗線。跟住我行返出去房度同alex講攞錯咗你部電話,唔好意思,跟住我叫佢自己去沖涼先,跟住我個頭貼住咗喺大門口嗰度聽走廊嘅動靜,聽到隔籬間房有人開門同閂門,為咗唔想作無謂嘅犧牲🤣,要諗個辦法確認一下我今晚做嘅嘢係咪值得,等到Alex喺廁所嘅水聲停咗之後,跟住我扮晒醉咗咁樣行咗出走廊,之後撳隔籬房門鐘,跟住扮醉瞓咗喺地下,跟住係Tommy佢哋行出嚟,之後Tommy個女朋友就問點解佢會喺度㗎,跟住alex就着住件酒店睡袍行過出嚟兩頭望,我第一時間見到Tommy,就同Tommy講點解你會喺度嘅?跟住Tommy又問返佢轉頭點解你會喺度?Tommy又再追問呢個係咪你女朋友?Alex啞左完全唔識答,就喺度鬧Alex,你仲企喺度做乜嘢呀?你快啲扶佢返房啊,咁ALEX先至扶我返房。

入到房之後,因為確認咗一切都跟住計劃走,跟住一入到門口我就撳住Alex喺道門度,解開佢嘅睡袍,跟住直接幫佢含,就可能好似Sophia咁講,佢可能係A0,淨係咁樣佢已經嗌得好大聲,其實我就係想佢咁樣,等隔籬房聽到咩事,見佢已經進入狀態,跟住我攞個避孕袋交到佢手上面,之後佢同我講佢係第一次,所以唔知要點做,聽到依到我反咗一下白眼,跟住叫佢瞓上張床上面,跟住幫佢帶咗避孕袋之後,直接騎上去,由於估計係俾人落咗藥嘅關係,所以下面比較濕,好順利就已經將佢碌嘢擺咗入去,今日我特登嗌得大聲啲,等隔籬房清楚聽都我嘅發生緊咩事,不過可惜唔夠20下左右,Alex已經講話佢差唔多頂唔順,跟住佢大嗌一聲就射晒喺避孕袋裏邊,真係到喉唔到肺,不過令到Tommy嘅女朋友相信我同Tommy冇嘢,叫做完成任務。Alex清潔完之後,就着返衫同我講,佢要返屋企,間房已經俾晒錢,佢話住到聽日check out嘅時候自己走就得㗎啦。估唔到呢條傻仔咁純情,唔食住個勢搞耐啲先走。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)