188Channel

標題: 好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^ [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2023-12-12 12:38     標題: 好奇一問 : 姐妹們 , 你們對那些男性行業特別有性幻想??? ^.^

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-12 13:20

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-12-12 12:38 發表 查看引用來源
小弟係因為睇到呢單新聞 , 所以有呢個疑問 ...
救生員
原因: 身材, 衣著問題. 主要係衣著, tshirt 短褲, 露出兩條肌肉腿, 令人聯想咁粗壯o既兩條大腿中間果條小腿係咁都係咁壯囉!
膚色通常又比較黑, 感覺更man 去游水有時會幻想同人/ 俾人搭訕, 之後靜雞雞走去佢地休息室俾佢地砌

企業高層
原因: 現實經常會接觸到呢種人, 去client 辦公室開會, 下午時段果種,
要傾o既o野太多所以過晒時間, 人地d 同事都走晒淨返我地兩個, 對方係果種40多歲有能力有幹勁o既單身漢
講完公事傾閒計, one thing lead to another 情不自禁搞起上o黎
但我一定要o係正式文件簽好晒先會同人做, 唔會用自己身體去傾生意囉, 我唔想工作履歷上有污點

(靜雞雞講, o係一個類似o既場合同場景, 俾一個前client 公司老細口爆過 )
作者: licklickson    時間: 2023-12-12 13:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 13:20 發表 查看引用來源

救生員
原因: 身材, 衣著問題. 主要係衣著, tshirt 短褲, 露出兩條肌肉腿, 令人聯想咁粗壯o既兩條大腿中間果條小腿係咁都係咁壯囉!
膚色通常又比較黑, 感覺更man 去游水有時會幻想同人/ 俾人搭訕, 之後靜雞雞走 ...
咁咪人材兩得!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-12 13:56

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-12 13:22 發表 查看引用來源
咁咪人材兩得!😉
財色兼收至o岩!
作者: licklickson    時間: 2023-12-12 13:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 13:56 發表 查看引用來源

財色兼收至o岩!
咁又係!😬
作者: mui1892    時間: 2023-12-12 22:30

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-12-12 12:38 發表 查看引用來源
1)不過有時見到D消防員好靚仔同好大隻
2)做gym見到好大隻,忍唔住望下
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 06:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-12 13:20 發表 查看引用來源

救生員
膚色通常又比較黑, 感覺更man 去游水有時會幻想同人/ 俾人搭訕, 之後靜雞雞走 ...
🐍🐍⋯⋯如果比妳遇到哩兩型男性開戰咪不得了😂😂😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 06:23

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 06:00 發表 查看引用來源
🐍🐍⋯⋯如果比妳遇到哩兩型男性開戰咪不得了😂😂😂
本宮未拍拖單身果陣成日朝早自己一個去游水
一大早泳池人真係唔多, d 救生員都係o係度hea, 真係有諗過搵個搭吓訕囉
想扮打招呼開始先, 然後r 水吹, 扮晒野咁請教 "你地游水咁叻點樣練返黎",
"一次可以游幾多個塘", "可以游幾快" 之類, 然後睇吓會lead to 咩野情況
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 10:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 06:23 發表 查看引用來源

本宮未拍拖單身果陣成日朝早自己一個去游水
一大早泳池人真係唔多, d 救生員都係o係度hea, 真係有諗過搵個搭吓訕囉
想扮打招呼開始先, 然後r 水吹, 扮晒野咁請教 "你地游水咁叻點樣練返黎",
"一次可以游幾 ...
最終梗係怕羞妹啦⋯⋯係咪冇發生到?🥰😆
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 10:25

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:22 發表 查看引用來源
應該冇啦,有佢都應該分享咗!😬
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 10:28

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 10:25 發表 查看引用來源
應該冇啦,有佢都應該分享咗!😬
師兄你啱🤣⋯⋯但🐍🐍會唔會想賣吓關子先😆
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 10:29

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:28 發表 查看引用來源
師兄你啱🤣⋯⋯但🐍🐍會唔會想賣吓關子先😆
佢應該忍唔到!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 10:43

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:22 發表 查看引用來源
真係感動囉 不知幾難得先有人會用怕醜去形容本宮...

鍚你一啖 , 想鍚邊度
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 10:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 10:43 發表 查看引用來源

真係感動囉 不知幾難得先有人會用怕醜去形容本宮...

鍚你一啖 , 想鍚邊度
嘴嘴⋯想錫耐啲😍😍😍😂😂😂
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 10:46

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:44 發表 查看引用來源
梗係揀JJ啦!😬
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 10:51

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 10:46 發表 查看引用來源
梗係揀JJ啦!😬
師兄⋯狼死咗啲喎🤣🤣🤣
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 10:52

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:44 發表 查看引用來源
鍚嘴呀...
之前睇過一d 文呢, 話鍚嘴係愛情o既表現, 就算係出o黎做o既果d 女會俾你拮盡晒全身所有洞穴,
都只會同自己男人做果陣先車對方個嘴

點睇?
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 10:55

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 10:52 發表 查看引用來源

鍚嘴呀...
之前睇過一d 文呢, 話鍚嘴係愛情o既表現, 就算係出o黎做o既果d 女會俾你拮盡晒全身所有洞穴,
都只會同自己男人做果陣先車對方個嘴

點睇? ...
咁呀🤔⋯⋯其實🐍🐍肯,錫邊到都咁sweet🥰😍😘
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 10:55

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 10:51 發表 查看引用來源
師兄⋯狼死咗啲喎🤣🤣🤣
我都話蛇蛇零願錫JJ多啲!😬
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 11:00

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 10:55 發表 查看引用來源
我都話蛇蛇零願錫JJ多啲!😬
師兄你好了解🐍🐍🤣🤣🤣
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 11:03

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 11:00 發表 查看引用來源
師兄你好了解🐍🐍🤣🤣🤣
傾咗咁耐多多少少總有啲嘅!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 11:23

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 11:03 發表 查看引用來源
傾咗咁耐多多少少總有啲嘅!😬
唔知話唔話你o岩好
純粹只係師兄講錫嘴嘴, 忽然諗起睇過有關o既咁樣一篇野咋, 並不代表本宮立場
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 11:28

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 11:23 發表 查看引用來源

唔知話唔話你o岩好
純粹只係師兄講錫嘴嘴, 忽然諗起睇過有關o既咁樣一篇野咋, 並不代表本宮立場
咁想🐍🐍錫咀仔🥰😍😂
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 11:30

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 11:23 發表 查看引用來源

唔知話唔話你o岩好
你都幫過好多唔係情人嘅男人含啦,所以我覺得兩樣比你揀會揀錫JJ!😬
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 11:46

見到你地講錫咀錫JJ , 一直有個問題想知唔同人的睇法..........

男女都可以答

如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊樣 ?
又或者你係條女, 你又會選擇做邊野 ?

有綠奴心態的, 唔計算在內
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 11:49

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源
見到你地講錫咀錫JJ , 一直有個問題想知唔同人的睇法..........

男女都可以答

如果自己條女同一個唔太熟的男人玩, 當你自己在場的, 但只限一係帶套插, 或者齋吹爆.............

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊 ...
我會選擇條友帶套插自己條女.....

因為心理上個男人條野冇直接掂到自己條女............
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 11:50

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 11:46 發表 查看引用來源

男女都可以答

可唔可以兩樣都吾揀🤣🤣🤣
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 11:51

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-13 11:30 發表 查看引用來源
你都幫過好多唔係情人嘅男人含啦,所以我覺得兩樣比你揀會揀錫JJ!😬
所以咪話不代表本宮立場囉!
其實又未至於話嘴嘴同JJ 之間我一定會揀JJ, 但既然幫得對方含而且絕大部份係冇洗過o既
食人口水尾係等閒事, 鍚嘴嘴係嘴唇同兩條脷o既接觸, 呢d 都唔係性器官
雖然性行為時會用到但我唔覺得係囉! 即係要講o既話, 輪到腳趾都未輪到個嘴啦
對男性友人會伸脷做鬼臉同人玩, 但絕少機會會除鞋伸隻腳去人地面前o架嘛
所以散餐/ 性伴, 只要同人有抽插果種性行為, 我都會同人嘴
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 11:51

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 11:50 發表 查看引用來源
可唔可以兩樣都吾揀🤣🤣🤣
可以就唔洗問啦
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 11:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 11:51 發表 查看引用來源

所以咪話不代表本宮立場囉!
其實又未至於話嘴嘴同JJ 之間我一定會揀JJ, 但既然幫得對方含而且絕大部份係冇洗過o既
食人口水尾係等閒事, 鍚嘴嘴係嘴唇同兩條脷o既接觸, 呢d 都唔係性器官
雖然性行為時會用到但 ...
認同,

都玩得就要放盡去玩..............
作者: cc19880910    時間: 2023-12-13 12:01

引用:

男女都可以答

真心講寧願個男人帶套屌條女
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 12:08

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 12:01 發表 查看引用來源

真心講寧願個男人帶套屌條女
有冇原因 ?
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 12:22

引用:

如果你係條女條仔, 你會想條女做邊樣 ?
又或者你係條女, 你又會選擇做邊野 ?
要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!
首先要假定我知情+在場+同意過
老公要同另一個女人有性行為, 我唔參與其中的話, 我希望係帶套插
侵埋我玩 mff, 又假設我對呢條女印象ok, 我希望條女吹爆佢, 然後我會同條女打車輪
但當然唔會咁簡單便宜佢啦 整個性行為要跟足 SOP 進行
我要打佢patpat, 當然佢想打我o既話我都會俾佢, 唔得淨係同我老公玩, 三個人含吹奶啜拮拮全部要做足晒

如果我係果條女, 好老實講就根本唔會有呢件事發生囉
本宮係可以好隨便 (單身果陣), 但一定唔碰已經有女朋友/ 老婆o既男人
作者: cc19880910    時間: 2023-12-13 12:23

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:08 發表 查看引用來源

有冇原因 ?
好難解釋俾你聽,如果我代入呢個場景,我直覺會想咁做。
應該咁樣講,我唔介意佢以前幫人環保吹,但同我一齊之後唔想佢做呢樣嘢。

作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 12:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 12:22 發表 查看引用來源

要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!
首先要假定我知情+在場+同意過
老公要同另一個女人有性行為, 我唔參與其中的話, 我希望係帶套插
侵埋我玩 mff, 又假設我對呢條女印象ok, 我希望條女 ...
要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!  ................. 只係3人, 男女係一pair , 另一位係單男
首先要假定我知情+在場+同意過 ............... 個pair 的男人係知情, 在場亦同意

老公要同另一個女人有性行為, 我唔參與其中的話, 我希望係帶套插 ............... 現在的問題只係女方同單男做 , 老公在場 , 你可2選1 同單男帶套插 定 含到爆 ?

侵埋我玩 mff, 又假設我對呢條女印象ok, 我希望條女吹爆佢, 然後我會同條女打車輪 ............ 指定係 mmf , 你同個單男唔太熟, 真係要是要做, 你會選擇齋吹到佢爆 定 佢帶套比佢插

但當然唔會咁簡單便宜佢啦 整個性行為要跟足 SOP 進行
我要打佢patpat, 當然佢想打我o既話我都會俾佢, 唔得淨係同我老公玩, 三個人含吹奶啜拮拮全部要做足晒

如果我係果條女, 好老實講就根本唔會有呢件事發生囉 ...............
本宮係可以好隨便 (單身果陣), 但一定唔碰已經有女朋友/ 老婆o既男人 .................. 假設性問題 , 唔好理係點解會發生
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 12:51

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 12:23 發表 查看引用來源

好難解釋俾你聽,如果我代入呢個場景,我直覺會想咁做。
應該咁樣講,我唔介意佢以前幫人環保吹,但同我一齊之後唔想佢做呢樣嘢。
我諗我明白你, 因為我都係選單男帶套自己條女
作者: cc19880910    時間: 2023-12-13 12:54

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:51 發表 查看引用來源

我諗我明白你, 因為我都係選單男帶套自己條女
其實調返轉如果我係個單男都應該想咁做
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 12:59

或者問題簡單化d..............

如果你條女被人強迫去做, 但可以比佢選擇 帶套插 定 含到爆............. ( 你是不在場的 )

如果你係女方, 你會選擇比個男人做邊樣 ?
如果女方事後講返你知 , 你想女方最好係選擇左邊樣 ?
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 13:01

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:49 發表 查看引用來源

要先理順一下d 關係 你太多 "條仔" "條女" 啦睇到有d r 頭!  ................. 只係3人, 男女係一pair , 另一位係單男
首先要假定我知情+在場+同意過 ............... 個pair 的男人係知情, 在場亦同意

老公 ...
哈哈完全搞錯晒添

如果係咁o既話, 毫不猶豫一定係揀俾單男帶套插我啦!
剛吹爆過另一個男人, 老公肯定唔想鍚我囉, 倒不如俾另一個男人插, 然後吹爆老公
反正佢都係果種中意口爆多過中出十倍o既男人, 應該冇所謂卦
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 13:03

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 12:54 發表 查看引用來源

其實調返轉如果我係個單男都應該想咁做
個單男的一定係咁想

但現在只係討論個pair 男女的各自想法
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 13:03

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 12:49 發表 查看引用來源

老公 ...
又如果係百分之百純屬假設, 我會順便假設埋個男人乾乾淨淨冇病冇痛,
然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆
作者: Mrtap    時間: 2023-12-13 13:09     標題: 回覆 2# 蛇貴妃 的帖子

你試過企業高層?

有啲女仔真係會為咗條職業而做

曾經約過一個人妻,都難就時間約到,就算傾到慶合合,無套制服帶出黎,佢寧願唔約
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 13:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:01 發表 查看引用來源

哈哈完全搞錯晒添

如果係咁o既話, 毫不猶豫一定係揀俾單男帶套插我啦!
剛吹爆過另一個男人, 老公肯定唔想鍚我囉, 倒不如俾另一個男人插, 然後吹爆老公
反正佢都係果種中意口爆多過中出十倍o既男人, 應該冇所 ...
係我問寫得差

同 SL傾過e 個問題

SL 就選擇含到爆 .................. 因為佢覺得冇真係同個單男人發生過性行為
我就選擇佢比人帶套插............ 因為帶左套, 用亞Q 精神 去念, 果個男人條野係冇掂過佢
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 13:12

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:09 發表 查看引用來源
你試過企業高層?

曾經約過一個人妻,都難就時間約到,就算傾到慶合合,無套制服帶出黎,佢寧願唔約
你著制服?
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 13:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:03 發表 查看引用來源

又如果係百分之百純屬假設, 我會順便假設埋個男人乾乾淨淨冇病冇痛,
然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆
但開始時你係被迫同個單男去做

但心理上又會想點同老公交代

然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆.................個單男更加想
作者: Mrtap    時間: 2023-12-13 13:20     標題: 回覆 44# licklickson 的帖子

係呀,唔俾除😂

都唔知係我屌佢,定套制服屌佢
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 13:27

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:20 發表 查看引用來源
係呀,唔俾除😂

都唔知係我屌佢,定套制服屌佢
咁佢值唔值得屌先!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 13:32

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:09 發表 查看引用來源
你試過企業高層?

唔多, 三兩個啫 但講明先 - 同業績冇關o既, 我果陣已經唔需要meet target, 至少唔係個人target 啦
純粹係興之所至卦, 任務已經完成心情輕鬆, 兩杯酒落肚講吓d 敏感話題之後特別有mood
而且都係自己單身o既時間, 果種防備心亦冇咁重囉
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 13:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:32 發表 查看引用來源

唔多, 三兩個啫 但講明先 - 同業績冇關o既, 我果陣已經唔需要meet target, 至少唔係個人target 啦
純粹係興之所至卦, 任務已經完成心情輕鬆, 兩杯酒落肚講吓d 敏感話題之後特別有mood
而且都係自己單身o既時間, ...
咁係邊個食邊個?😬
作者: Mrtap    時間: 2023-12-13 13:37     標題: 回覆 47# licklickson 的帖子

對腳不得了,不過佢只係對套制服有興趣,又難約,過一排就不了了之
作者: Mrtap    時間: 2023-12-13 13:38     標題: 回覆 48# 蛇貴妃 的帖子

嗰啲對手有無再約㗎?
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 13:38

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:37 發表 查看引用來源
對腳不得了,不過佢只係對套制服有興趣,又難約,過一排就不了了之
咁即係冇食過?😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 13:47

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 13:15 發表 查看引用來源

但開始時你係被迫同個單男去做

但心理上又會想點同老公交代

然後唔戴套插我一輪再俾我吹爆.................個單男更加想
睇吓個 "被迫" 係去到咩程度啦
我o既假設係已經無法逆轉, 即係說服到對方唔同我發生性行為已經完全百分之一百唔可能
既然係咁的話, 點同老公交代已經唔係問題重心
而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一個人身上, 當時我又已經做左人老婆,
我會寧死不屈囉, 你想點對我隨便你, 再差再壞o既結果我自己一個人承受,
都唔會將我o既婚姻同原本只應該俾老公一個人享用o既我呢個身體牽涉入去
唯一一個我會就範o既可能性, 就係如果我唔就範, 被進一步傷害o既果個人會係我老公
如果真係咁樣的話, 我會選擇被佢事後怪罪我誤解我拋棄我, 我都會用盡一切我用得著o既辦法去嘗試保護佢

然後再假設, 同呢個單男發生性行為係唯一o既出路,
既然都係要做, 咁就將佢做到最好, 亦係唯一一個增加對方事後打消傷害我老公o既可行方法
以我所知, 可以無套去插一個女性, 臨近高潮時再俾佢啜出o黎, 對方吞下佢o既精液再加個事後簫,
咁樣對男性而言係最至高無上o既享受, 所以如果個性行為係被迫的話, 我o既選擇亦係完全一樣
除非佢自己提出其他玩法, 而如果我服從o既話, 佢一定會兌現承諾放過我地
作者: cc19880910    時間: 2023-12-13 13:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:47 發表 查看引用來源

我o既假設係已經無法逆轉, 即係說服到對方唔同我發生性行為已經完全百分之一百唔可能
而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一 ...
同樣嘅假設其實係好耐之前我都問過老婆,佢嘅答案同你一樣🤣
作者: Mrtap    時間: 2023-12-13 13:57     標題: 回覆 52# licklickson 的帖子

食過啦,試過就算😂
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 13:58

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:57 發表 查看引用來源
食過啦,試過就算😂
咁都好吖!對腳點正法?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 14:03

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 13:38 發表 查看引用來源
嗰啲對手有無再約㗎?
絕大部份都係一次性
除左一個離職o既前supervisor, 口爆過好似係兩次, 一次吐一次吞, 後來都有上過床
因為同一條啫多含幾次熟絡左, 咪心思思想俾佢插吓睇吓係咩感覺囉
作者: Mrtap    時間: 2023-12-13 14:05     標題: 回覆 56# licklickson 的帖子

🤔️
好似戴祖儀咁囉,我啱啱IG掃到佢😂
作者: Mrtap    時間: 2023-12-13 14:07     標題: 回覆 57# 蛇貴妃 的帖子

咁插入去嘅感覺同想像差唔得遠?
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 14:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 14:03 發表 查看引用來源

絕大部份都係一次性
除左一個離職o既前supervisor, 口爆過好似係兩次, 一次吐一次吞, 後來都有上過床
因為同一條啫多含幾次熟絡左, 咪心思思想俾佢插吓睇吓係咩感覺囉 ...
咁🐍🐍妳feel到啲咩出嚟?🥰😆
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-13 14:10

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 13:47 發表 查看引用來源

而又如果呢個 "被迫", 所有利害只係發生o係我一 ...
咁我服侍, 我係個單男, 一定迫你繼續玩多幾次
作者: licklickson    時間: 2023-12-13 14:11

引用:
原帖由 Mrtap 於 2023-12-13 14:05 發表 查看引用來源
🤔️
好似戴祖儀咁囉,我啱啱IG掃到佢😂
正喎!😉👍
作者: 艾拉傑    時間: 2023-12-13 14:27

引用:
一般都會係肌肉男, 小弟都撈過卑微嘅咕哩, 唔少姑娘同妹妹仔都會借啲意望一望, 小弟只好話「啲汗水充滿住光輝, 會唔會好掁眼 !」
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 18:31

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-13 13:49 發表 查看引用來源

同樣嘅假設其實係好耐之前我都問過老婆,佢嘅答案同你一樣🤣
好老婆呀呢d 😁
作者: 大食之熟女    時間: 2023-12-13 18:32

引用:

男女都可以答

我都會選擇帶套,咁我先可以同sl kiss
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-13 18:34

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-13 14:09 發表 查看引用來源
咁🐍🐍妳feel到啲咩出嚟?🥰😆
頭大囉 😁
持久囉 😁
人品亦唔差,耐心咁教左本宮好多野
唔係都唔會心思思想俾佢插
作者: miyeebb    時間: 2023-12-13 19:06

引用:
我係勁鍾意人著西裝(前提係著得好睇,似酒樓部長個d就唔洗客氣
其他職業好似就無咩,可能係細個身邊多肌肉男,睇慣左無興趣
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-13 21:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-13 18:34 發表 查看引用來源

頭大囉 😁
持久囉 😁
人品亦唔差,耐心咁教左本宮好多野
唔係都唔會心思思想俾佢插
🐍🐍爽爆啦😍😍😍
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 06:17

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-13 14:10 發表 查看引用來源

咁我服侍, 我係個單男, 一定迫你繼續玩多幾次
其實都係o架, 要睇吓被脅持o既到底係咩o野
假如係一件犯罪證物在你手上, 搞完可以問你攞返之後冇拖冇欠
假如係俾你目擊一d 犯罪行為, 你話獻身俾你之後你會同我保守秘密唔同其他人講,
但搞完一次之後你反口跟住一次又一次咁話如果唔再同你搞你就爆出去,
實在又真係吹你唔脹囉 唯一o既解決方法就係殺左你滅口
作者: licklickson    時間: 2023-12-14 08:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:17 發表 查看引用來源

假如係俾你目擊一d 犯罪行為, 你話獻身俾你之後你會同我保守秘密唔同其他人講,
但搞完一次之後你反口跟住 ...
咁有冇試過玩扮迫姦?😉
作者: cc19880910    時間: 2023-12-14 08:55

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:16 發表 查看引用來源
咁有冇試過玩扮迫姦?😉
講起呢樣嘢,有一個時期我同老婆鍾意玩角色扮演,每一日嘅主題通常都係由老婆決定,我扮去賊入屋嘅次數真係多不勝數 🤣。
作者: licklickson    時間: 2023-12-14 08:56

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-14 08:55 發表 查看引用來源

講起呢樣嘢,有一個時期我同老婆鍾意玩角色扮演,每一日嘅主題通常都係由老婆決定,我扮去賊入屋嘅次數真係多不勝數 🤣。
仲有扮乜嘢?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 08:59

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:16 發表 查看引用來源
咁有冇試過玩扮迫姦?😉
Not exactly 係強姦囉, 都係role play, 不過係果種有痛腳俾人捉住佢要咩service 都只能夠provide 果種
作者: licklickson    時間: 2023-12-14 09:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 08:59 發表 查看引用來源

Not exactly 係強姦囉, 都係role play, 不過係果種有痛腳俾人捉住佢要咩service 都只能夠provide 果種
梗係扮啦,不過女嘅要扮到楚楚可憐先吸引!😉
作者: cc19880910    時間: 2023-12-14 09:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 08:56 發表 查看引用來源
仲有扮乜嘢?😉
嫖客同雞
佢ex同佢
上司下屬

仲有好多🤣
作者: licklickson    時間: 2023-12-14 09:11

引用:
原帖由 cc19880910 於 2023-12-14 09:01 發表 查看引用來源

嫖客同雞
佢ex同佢
上司下屬

仲有好多🤣
咁都幾正!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 09:20

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-14 09:00 發表 查看引用來源
梗係扮啦,不過女嘅要扮到楚楚可憐先吸引!😉
吓... 本宮扮開tough 人喎 楚楚可憐o既話只會令隔離個賤人發出豬一樣o既笑聲囉
作者: licklickson    時間: 2023-12-14 09:21

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 09:20 發表 查看引用來源

吓... 本宮扮開tough 人喎 楚楚可憐o既話只會令隔離個賤人發出豬一樣o既笑聲囉
咁先有反差,所以先要扮吖嘛,同平時冇分別,咁邊駛扮!😬
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 10:32

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2023-12-13 18:32 發表 查看引用來源
我都會選擇帶套,咁我先可以同sl kiss
個口留比SL 專用 ?
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 10:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 06:17 發表 查看引用來源

但搞完一次之後你反口跟住 ...
最佳的滅口方法, 係愛愛時女士坐上男士面要佢奶,
奶一陣後, 就坐住唔郁, 用個妹妹焗老佢...........

作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 11:09

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-14 10:39 發表 查看引用來源

最佳的滅口方法, 係愛愛時女士坐上男士面要佢奶,
奶一陣後, 就坐住唔郁, 用個妹妹焗老佢...........
太快啦!

又係果句, 純假設, 點解同點樣發生都唔重要
只要係會發生o既話, 反正都已經做過囉, 我會幫你含最後一次, 懶有情趣咁事先綁住晒你d 手手腳腳同你口交
在你高潮要射果下, 一口咬斷你條啫
攞呢d 野要脅本宮, 仲搞到老公唔要我, 用妹妹同淫水處死太便宜你啦
咬斷左之後睇吓本宮心情如何, 想仁慈少少o既話在你下面流血不止o既同時監生鞭打到你斷氣為止, 應該唔駛你痛好耐o既
如果條氣仲未順就好粗糙咁幫你止吓血, 但好似以前d 閹割失敗尿道閉塞毒素谷住咁樣慢慢等死
作者: licklickson    時間: 2023-12-14 11:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:09 發表 查看引用來源

太快啦!

只要係會發生o既話, 反正都已經做過囉, 我會幫你含最後一次, 懶有情趣咁事先綁住晒你d 手手腳腳同你口交
攞呢d 野要脅本 ...
咁凶狠!😱
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 11:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:09 發表 查看引用來源

太快啦!

攞呢d 野要脅本 ...
咁就最玩盡D,

要佢嘗試多次想射時又被你停下, 佢D慾火會不斷提升,  一次硬過一次........
係佢極度充血下, 先一野咬斷, D血應該會直噴出黎
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 11:41

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-14 11:18 發表 查看引用來源

咁就最玩盡D,

要佢嘗試多次想射時又被你停下, 佢D慾火會不斷提升,  一次硬過一次........
係佢極度充血下, 先一野咬斷, D血應該會直噴出黎 ...
其實我真係對啫啫十分之好奇囉
裡面冇骨頭, 變硬只係因為充血, 血係液體, 點解可以谷得入面會咁硬?
同埋如果真係o係一個男人扯晒旗o既時候扎佢一針, 會唔會d 血一條水柱咁射出o黎
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 11:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:41 發表 查看引用來源

裡面冇骨頭, 變硬只係因為充血, 血係液體, 點解可以谷得入面會咁硬?
同埋如果真係o係一個男人扯晒旗o既時候扎佢一針, 會唔會d 血一條水柱咁射出o黎 ...
同充氣水泡原理一樣 , 水泡充滿氣後一樣會好硬,

就算D血唔係射出, 都會勁快速流出..........應該係壓力原理有關
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 11:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 11:41 發表 查看引用來源

同埋如果真係o係一個男人扯晒旗o既時候扎佢一針, 會唔會d 血一條水柱咁射出o黎 ...
咁好奇........

有冇試過係男人好急尿時, 特登玩硬佢, 睇下佢痾唔痾得出...........
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 12:20

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-14 11:56 發表 查看引用來源

咁好奇........

有冇試過係男人好急尿時, 特登玩硬佢, 睇下佢痾唔痾得出...........
咁又冇, 但曾經好中意睇男人去廁所
踎o係人後面幫佢揸住等佢痾然後佢教我男人痾完之後點樣fing fing fing
覺得好新奇好好玩囉
作者: Mrtap    時間: 2023-12-14 12:21     標題: 回覆 87# 蛇貴妃 的帖子

咁搞會痾唔清喎,唔上唔落
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 12:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 12:20 發表 查看引用來源

咁又冇, 但曾經好中意睇男人去廁所
踎o係人後面幫佢揸住等佢痾然後佢教我男人痾完之後點樣fing fing fing
覺得好新奇好好玩囉
但要個男人好急時先玩到

如果唔係太急, 我試過揸左一陣就硬左, 最後痾唔出
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 12:52

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-14 12:26 發表 查看引用來源

但要個男人好急時先玩到

如果唔係太急, 我試過揸左一陣就硬左, 最後痾唔出
當然o架啦, 如果唔係你認為條友點解會就範俾我睇佢痾尿呢
當時係冇硬到, 不過痾完fing 完之後轉過身, 近距離望住條啫, 抬頭望望人, 又望望條啫
情不自禁咁又塞左入口 之後爆埋
作者: dttcalvin    時間: 2023-12-14 12:58

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 12:52 發表 查看引用來源

當時係冇硬到, 不過痾完fing 完之後轉過身, 近距離望住條啫, 抬頭望望人, 又望望條啫
情不自禁咁又塞左入口 之後爆埋 ...
咁條啫肯定好吸引🐍🐍😍🤣
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 13:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 12:52 發表 查看引用來源

情不自禁咁又塞左入口 之後爆埋 ...
如果係睇一個普通朋痾尿, 可能仲刺激

例如 : 去行山朋友太急, 企埋草叢就痾, 冇意間比你見到, 突然間你頑皮起來..............
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-14 13:15

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-12-14 12:58 發表 查看引用來源
咁條啫肯定好吸引🐍🐍😍🤣
咪其實同你地差唔多!
一個男人, 會對女人個胸, 女人對腳, 同女人下體有興趣, 原因好大比例上係因為自己身上冇
(腳應該會有o既, 不過毛太多又粗糙唔好睇咁囉)
同樣地, 女人對自己身上冇o既器官感興趣亦非常之合理啫
作者: 地捫香蕉    時間: 2023-12-14 13:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-14 13:15 發表 查看引用來源

咪其實同你地差唔多!
一個男人, 會對女人個胸, 女人對腳, 同女人下體有興趣, 原因好大比例上係因為自己身上冇
(腳應該會有o既, 不過毛太多又粗糙唔好睇咁囉)
同樣地, 女人對自己身上冇o既器官感興趣亦非常之 ...
男人喜歡睇條女被自己攪到出晒水

女人應該都喜歡睇住男人 J 頭被玩到流晒口水
作者: 蛇貴妃    時間: 2023-12-15 07:25

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-12-14 13:26 發表 查看引用來源

男人喜歡睇條女被自己攪到出晒水

女人應該都喜歡睇住男人 J 頭被玩到流晒口水
你又講得o岩喎, 本宮有一排好中意打飛機因為可以望住 J頭囉
男人呢, 最令我著迷o既係玩緊佢支o野但仲未射時, 既係好似好舒服但又專登chok 住個樣好cool 咁o既表情
通常我都整到隻手有咁濕得咁濕去玩佢, 偶爾佢個人會抖一抖但依然企定定俾我玩
到最後射到我一身都係, 一邊嗌但一邊繼續死忍住唔縮果幾秒鐘更加係 man到爆

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)