188Channel

標題: 當我遇上讓我情慾氾濫的男人 [打印本頁]

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2023-12-26 09:49     標題: 當我遇上讓我情慾氾濫的男人

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 失常少女    時間: 2023-12-26 10:52

你係男男?????????????
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2023-12-26 11:02

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-12-26 10:52 發表 查看引用來源
你係男男?????????????
故事啊,女事主對一個男人發情唔係咁難理解掛🤔
作者: Loff    時間: 2023-12-26 12:13

個故事頭段好似我親身經歷,但去到見面果part就唔同了😅
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2023-12-26 14:27

後半部見你果位女性對你一見鍾情,唔止攬仲搞埋。😁😁
作者: Loff    時間: 2023-12-26 15:34

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2023-12-26 14:27 發表 查看引用來源
後半部見你果位女性對你一見鍾情,唔止攬仲搞埋。😁😁
完全相反🤣
可以好快講我果個:又係group識咗個人妻,俾過相(焗部部位)我睇。好啦,佢想咪約見下囉,見下遮,有無下文先算啦~
咁完全無估錯啦,佢就真係對我一見鍾情咁樣樣,但佢就完全唔合我口味,當識個朋友仲好。
點知佢開口話想要,我就……話不如我哋純粹傾下計,唔好下下都sex啦,可以做朋友……之後我就送咗佢走
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2023-12-27 13:13

女性開到口點可以拒絕,做男人要俾d風度出嚟嘅。
作者: mui1892    時間: 2023-12-27 15:14

呀師兄唔該等緊你篇文嚟睇啊
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2023-12-28 09:24

(續)

當日之後佢沒有特別說什麼,只是表明立場唔會搵秘密情人之類的關係,我試探他對我有沒有興趣,告訴他當天被他緊緊擁抱時濕了......,他說笑道話我有無咁容易濕,我回答他被他抱着很舒服很有安全感,那時就很想他來幹我。我好唔知醜衝口而出,他也很有風道說我很好攬,對我有過反應硬了,不過第一次見面唔想咁猴擒,還問我想唔想搵一天去酒店再見面。我想都沒想便答應了,這個男人有着不可抗力的魔力.......。
作者: 東方小倫117    時間: 2024-1-2 07:21

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2023-12-28 09:24 發表 查看引用來源
(續)

當日之後佢沒有特別說什麼,只是表明立場唔會搵秘密情人之類的關係,我試探他對我有沒有興趣,告訴他當天被他緊緊擁抱時濕了......,他說笑道話我有無咁容易濕,我回答他被他抱着很舒服很有安全感,那時就很想他來幹我。我 ...
多謝分享好文
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2024-1-5 09:50

(續)

終於成功約了呢位好有魔力嘅人夫去酒店再見面,係閒日嘅中午時段,我向公司請了半日假,心情忐忑又緊張,未見到人夫也感受到下半身已經濕濕了,我有種好渴望被他幹的慾望,來到尖沙咀某間酒店便告訴人夫我到了,他已經準備了房間落大堂接我上房,入到房間門一關,我已經忍唔住撲向他身上濕吻起來,身體感覺很熱,身上的衣服好快就被他除晒,佢摸摸我洞口位置笑說:「你真係好易濕,係咪好想我屌你?」
「耶....你個衰人,搞到我咁你要負責任.......。」
話未說完他已經將嘴巴貼近我的洞口,耳邊傳來𠽌𠽌的吸啜聲,我整個人軟化了,我對他說:「那裡很髒未清潔㗎......」,但卻享受着他給我帶來的快感.......。

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2024-1-30 14:32

(續)

下半身傳來嘅快感讓我忘形地大叫,腰部也不自覺扭動起來,迷糊中聽到他說我好濕好正,洞口很想有硬物磨擦來止癢,我不禁衝口而出說:「唔得啦!快啲插入嚟啦!」他爬到前來,笑笑說:「那麽快就忍不住嗎?」我嗯了一聲,待他穿好保護衣,迎來與他第一次嘅衝擊,堅硬的肉棒進入的一剎,我忍不住雙腿一夾,緊緊的扣在他的腰間,那塞得滿滿的感覺,很充實滿足,他在我耳邊細語:「你夾到我郁唔到呀!」那時我下意識慢慢放鬆雙腿,接着他像野獸般開始蠻幹起來,每一下的進出,我除了感覺舒服外,還是覺得不滿足,口中叫喊着他用力的插我,讓我的小穴承受他需要我的慾望,我內心的淫性沒隱藏地完全赤裸裸的暴露給他看着。

作者: smartboy169    時間: 2024-1-31 22:22

C 妹好好身材~ 正
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2024-2-1 09:40

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-27 15:14 發表 查看引用來源
呀師兄唔該等緊你篇文嚟睇啊
mui姐真係賞面,其實我文筆唔多好🤷‍♂️
作者: mui1892    時間: 2024-2-1 12:12

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-2-1 09:40 發表 查看引用來源
mui姐真係賞面,其實我文筆唔多好🤷‍♂️
好睇快啲再寫
作者: bb631631    時間: 2024-2-1 12:14

師姐,身材好正🤤🤤🤤🤤🤤
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2024-2-1 14:56

(續)

一輪激烈嘅運動,我倆全身濕透了,我離開了床走到浴室打算沖洗一下,隨着沙沙的水聲落下,他不知何時也走進浴室來,從後撲向我偷襲我雙乳,滑滑的梘液加上他暖暖的掌心,在我的乳房遊走,乳頭被他那指尖輕輕弄着,我享受着他那溫柔的撫摸,急速的呼吸伴隨着呻吟聲,此時兩股之間感覺到有一硬物在磨擦着,我一轉身右手捉着硬物笑說:「做乜咁快就咁精神呀!」「因為你正囉!」他貼在我的耳邊細聲回答。我轉了另一隻搽了梘液的手,慢慢的前後弄着他的小弟,貼在他耳邊說:「等我幫你洗乾淨棒棒好唔好?」

作者: 剛勁的倉務員    時間: 2024-2-13 09:54

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-2-1 12:12 發表 查看引用來源
好睇快啲再寫
我嘅故仔無你嘅奇偶咁好睇喎。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-2-14 10:05

唔得唔承認, 做主動其實真係幾好玩   
由見到獵物果刻o既心動流口水, 開始有果個念頭時o既十五十六, 差唔多拿定主意要出擊時緊張,
開口前一剎那o既刺激, 到得手果陣o既成功感
唯一一個遺憾, 係本宮仲係未解鎖首先開口向人示愛求對方做我男朋友o既呢個成就
想試, 但又想唔會再有呢種機會
作者: tommy414    時間: 2024-2-14 11:09

聽落有啲晒命感覺,但係蛇蛇有幾多前任先。同埋仲有幾多鎖未解 🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-14 10:05 發表 查看引用來源
唔得唔承認, 做主動其實真係幾好玩   
由見到獵物果刻o既心動流口水, 開始有果個念頭時o既十五十六, 差唔多拿定主意要出擊時緊張,
開口前一剎那o既刺激, 到得手果陣o既成功感
唯一一個遺憾, 係本宮仲係未解鎖首 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-2-14 12:31

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-2-14 11:09 發表 查看引用來源
聽落有啲晒命感覺,但係蛇蛇有幾多前任先。同埋仲有幾多鎖未解 🤣

前任=拍過拖講過我愛你o既, 唔多, 都係五六七個左右啫
可能有樣野你地唔會明, 就係一群八婆聚埋一齊, 多多少少都會晒吓老公有幾鍚自己/ 有幾本事etc
未必係指物質, 亦未必真係純粹想晒, 但總之會不經意咁講到佢o既好處
相反一堆男人一齊, 百分之九十o既時間都係埋怨老婆居多, 呢樣有冇講錯
作者: cc19880910    時間: 2024-2-14 12:45

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-14 12:31 發表 查看引用來源

前任=拍過拖講過我愛你o既, 唔多, 都係五六七個左右啫
可能有樣野你地唔會明, 就係一群八婆聚埋一齊, 多多少少都會晒吓老公有幾鍚自己/ 有幾本事etc
未必係指物質, 亦未必真係純粹想晒, 但總之會不經意咁講到 ...
同意師姐你嘅講法,我老婆同班姊妹聚會嘅時候,一定會交流點樣同老公搞嘢
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-2-14 14:54

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-14 12:45 發表 查看引用來源

同意師姐你嘅講法,我老婆同班姊妹聚會嘅時候,一定會交流點樣同老公搞嘢
你當時都在場?
作者: cc19880910    時間: 2024-2-14 16:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-2-14 14:54 發表 查看引用來源

你當時都在場?
咁當然我唔在場,我在場嘅話佢哋點講得盡興
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-2-17 19:45

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-2-14 16:05 發表 查看引用來源

咁當然我唔在場,我在場嘅話佢哋點講得盡興
都係正常...
我會事後話返俾老公知我點樣 "表揚" 過佢, 初時佢o既反應係 "what the fuck"
後來慢慢地佢都由驚訝變成習慣再變成麻木
有時候我邪惡一d 咁去幻想, 真係想裝個偷聽器o係佢件衫上, 聽吓佢冇女人在場, 同同性之間o既對話究竟係點, 尺度可以去到邊度

利申: 我亦明白咁樣好冇品, 所以只係幻想, 我唔會去實行
作者: 剛勁的倉務員    時間: 2024-3-8 09:37

故事將會下個月再寫少少
作者: mui1892    時間: 2024-3-8 16:47

引用:
原帖由 剛勁的倉務員 於 2024-3-8 09:37 發表 查看引用來源
故事將會下個月再寫少少
好呀!等你
作者: 傻*BB    時間: 2024-3-9 01:47

引用:
原帖由 Loff 於 2023-12-26 15:34 發表 查看引用來源

完全相反🤣
可以好快講我果個:又係group識咗個人妻,俾過相(焗部部位)我睇。好啦,佢想咪約見下囉,見下遮,有無下文先算啦~
咁完全無估錯啦,佢就真係對我一見鍾情咁樣樣,但佢就完全唔合我口味,當識個朋友仲好。
點知佢開口話想 ...
🤣🤣笑左..

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)