188Channel

標題: 姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^ [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-1-8 16:40     標題: 姐妹們 , 你們會唔會有D極端既性幻想 , 如 ... 觸手怪 多人 二穴同時 灌腸等等??? ^.^

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-9 08:09

幻想移民去到一個冇人認識o既國度, 夫妻檔拍av 維生
作者: wetpete    時間: 2024-1-9 08:24

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 08:09 發表 查看引用來源
幻想移民去到一個冇人認識o既國度, 夫妻檔拍av 維生
係一個好主意,但今時今日已經冇分國界😅
作者: cc19880910    時間: 2024-1-9 08:54

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-1-8 16:40 發表 查看引用來源
男人好鐘意幻想女人比人咁對待 ...女人自己又點睇???
幻想我老婆係人都可以屌
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-9 10:06

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-9 08:24 發表 查看引用來源
係一個好主意,但今時今日已經冇分國界😅
的確係, 所以可行性幾乎係零
咁再講個現實少少o架啦: 我唔介意一夫多妻, 前提係夫必須要可以做到兼愛,
而且會容許我地幾個私底下自己玩
作者: wetpete    時間: 2024-1-9 10:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 10:06 發表 查看引用來源

的確係, 所以可行性幾乎係零
咁再講個現實少少o架啦: 我唔介意一夫多妻, 前提係夫必須要可以做到兼愛,
而且會容許我地幾個私底下自己玩
好正面好公平,但我自問冇能力多妻,一個老婆要滿足佢已經花盡心思,多個嚟只會兩面不討好😅
作者: cc19880910    時間: 2024-1-9 10:48

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-1-9 10:46 發表 查看引用來源
好正面好公平,但我自問冇能力多妻,一個老婆要滿足佢已經花盡心思,多個嚟只會兩面不討好😅
淨係體能上面都已經好大鑊
作者: wetpete    時間: 2024-1-9 10:51

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-1-9 10:48 發表 查看引用來源

淨係體能上面都已經好大鑊
我嘅意思都係包括體能🤣🤣
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-9 11:35

明白o既
因此先有"容許我地幾個可以自己玩" 呢個condition囉

我唔係女同, 但唔介意同同性o既親密接觸

唔係忽然隨口亂up 架, 有過深思熟慮, 我希望一共有四個女人, 自己要做排第二
對上有個既性感有女人味又懂得恩威並施o既大家姐, 會鍚我地同時又會對我地嚴格管教
下面有兩個細過我地o既妹妹一個嬌滴滴聽教聽話俾我疼惜, 一個百厭頑皮激心激肺要為佢操心o既
當然四個都要咁靚咁索, 大波波大長腿通通有齊晒

老公係個日理萬機o既大忙人, 輪流寵幸我地, 但有心無力果陣我地之間亦可以互相慰藉
平時一齊分擔家務照顧屋企, 得閒果陣一齊行街睇戲shopping
作者: wetpete    時間: 2024-1-9 11:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 11:35 發表 查看引用來源
明白o既
因此先有"容許我地幾個可以自己玩" 呢個condition囉

唔係忽然隨口亂up 架, 有過深思熟慮, 我希望一共有四個女人, 自己要做排第二
對上有個既性感有女人味又懂 ...
好完美嘅想法,正呀!好似韋小寶先😂😂
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 00:38

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-1-8 16:40 發表 查看引用來源
男人好鐘意幻想女人比人咁對待 ...女人自己又點睇???
认真思考了一下。。。我想要在海底世界跟男伴爱爱,感觉好像很浪漫,重点是不用担心潮吹的时候会很害羞,不知道算不算是极端的想法呢?
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 00:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-9 11:35 發表 查看引用來源
明白o既

我跟姐姐差不多一样的,我不是女同但我不介意跟女生爱爱,可是我不能接受我的老公有别的女人
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-10 08:07

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 00:38 發表 查看引用來源
认真思考了一下。。。我想要在海底世界跟男伴爱爱,感觉好像很浪漫,重点是不用担心潮吹的时候会很害羞,不知道算不算是极端的想法呢?
師妹興奮到極點會潮吹架?😍😍😍
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 08:31

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 08:07 發表 查看引用來源
師妹興奮到極點會潮吹架?😍😍😍
不用到极点吧。。。对我来说好像很简单就会喷水了,只是我不能控制方向容量力度之类的就是了
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-10 09:35

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 08:31 發表 查看引用來源
不用到极点吧。。。对我来说好像很简单就会喷水了,只是我不能控制方向容量力度之类的就是了
嘩⋯聽到都興奮😍😍😍這樣子師妹毎次愛愛都會弄濕地面和床單😍😍😍
作者: taoyuen    時間: 2024-1-10 10:27

引用:
明白o既

我想個一家之主係女強人。佢有三個伴侶,兩女一男。我作為男位階最低,實際上做佢地三個的肉便器!更多係我冇貨賣時,只能坐埋一邊睇住佢地三個尋歡作樂。哈哈!
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 11:45

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 09:35 發表 查看引用來源
嘩⋯聽到都興奮😍😍😍這樣子師妹毎次愛愛都會弄濕地面和床單😍😍😍
嗯嗯,有时候还会不小心弄到墙壁或对方。。。
你不觉得这样子会好麻烦吗?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-10 11:51

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 00:40 發表 查看引用來源
我跟姐姐差不多一样的,我不是女同但我不介意跟女生爱爱,可是我不能接受我的老公有别的女人
差好遠

你咁樣即係雙重標準, 自己可以有第二個但佢就唔得, 咁o既關係邊得o黎長久o架?

男人貪新鮮係天性, 你唔可能要求佢對新鮮面孔唔心動, 頂多可以要求佢面對誘惑時識得抗拒
因此有多過一個女人o既好處就係, 與其日日都食漢堡包好快食到厭, 不如漢堡包牛扒火鍋壽司刺身輪流食,
咁樣興趣反而可以 last 耐d 囉
作者: DAY1    時間: 2024-1-10 12:38     標題: 回覆 18# 蛇貴妃 的帖子

專家🤭🤭🤭🤭
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-10 13:11

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 11:45 發表 查看引用來源
整到牆身可以抹, 整到對方嘛... 佢係咪早應該張開口接晒佢呢

我不知幾想我男人可以潮吹式射精, 佢本身又唔係話少o既, 只係我想再多再多d
一大pat 又濃又杰o既, 大概兩隻雞蛋咁上下份量, 要分幾啖先吞得晒
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-10 14:14

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 11:45 發表 查看引用來源
不會⋯興奮到極點就真😍😍😍
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-10 14:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-10 13:11 發表 查看引用來源

整到牆身可以抹, 整到對方嘛... 佢係咪早應該張開口接晒佢呢

我不知幾想我男人可以潮吹式射精, 佢本身又唔係話少o既, 只係我想再多再多d
一大pat 又濃又杰o既, 大概兩隻雞蛋咁上下份量, 要分幾啖先吞得晒 ...
睇嚟🐍🐍都好中意吞精喎🥰🤣
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 14:39

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-10 11:51 發表 查看引用來源

差好遠

你咁樣即係雙重標準, 自己可以有第二個但佢就唔得, 咁o既關係邊得o黎長久o架?

男人貪新鮮係天性, 你唔可能要求佢對新鮮面孔唔心動, 頂多可以要求佢面對誘惑時識得抗拒
因此有多過一個女人o既好處就 ...
不对不对,我是跟女生哦,是同性。如果他要跟男生。。。那就去吧 😂😂😂
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 14:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-10 13:11 發表 查看引用來源

一大pat 又濃又杰o既, 大概兩隻雞蛋咁上下份量, 要分幾啖先吞得晒 ...
哇,男生可以射那么多出来的吗?
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 14:42

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:14 發表 查看引用來源
不會⋯興奮到極點就真😍😍😍
希望我的男朋友也是这样的想法,我就可以肆无忌惮了 😂
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-10 14:47

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 14:42 發表 查看引用來源
希望我的男朋友也是这样的想法,我就可以肆无忌惮了 😂
如果我是妳男友很大機會虛脫🤣🤣🤣
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-10 15:54

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 14:41 發表 查看引用來源
年青男士會射得多,年紀大就會射得少
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-10 15:54

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:47 發表 查看引用來源
我都係咁話
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-10 15:55

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 08:31 發表 查看引用來源
相信極少數女性會有潮吹呢種情況出現
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 16:08

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:47 發表 查看引用來源
不会吧?可以放轻松~~
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 16:09

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 15:54 發表 查看引用來源

年青男士會射得多,年紀大就會射得少
两粒鸡蛋哦。。。哇
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 16:10

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 15:54 發表 查看引用來源

我都係咁話
我给他能量~我是拉拉队的,最擅长这种加油加油
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 16:12

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 15:55 發表 查看引用來源

相信極少數女性會有潮吹呢種情況出現
应该是吧,大部分第一次跟我爱爱的人都会好像很惊讶,好像看到绝种品种那样
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-10 16:58

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 16:12 發表 查看引用來源
应该是吧,大部分第一次跟我爱爱的人都会好像很惊讶,好像看到绝种品种那样
真是很羨慕你那些男友
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-10 16:59

引用:

我都係咁話
冇有錯呀師兄👍🏾💪🏾
作者: 小Koey    時間: 2024-1-10 17:01

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-10 16:58 發表 查看引用來源

真是很羨慕你那些男友
别羡慕啦,你也会找到的,祝你幸福哦
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-11 07:44

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-10 14:41 發表 查看引用來源
極端性幻想嘛, 有咩唔得
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-11 08:34

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-10 14:16 發表 查看引用來源
睇嚟🐍🐍都好中意吞精喎🥰🤣
同食芝士一樣
細個淨係食卡芙同埋麥當當漢堡包入面果片, 而家要 parmesan 要blue cheese 先覺得係芝士囉!
唔腥唔澀水汪汪果d 本宮都唔要吞添呀

除左味道, 聲音一樣好誘人
"si... 呀.... si... 呀.... 呀.... 喔! 喔! 呀~~~~~~~!! " <-- 呢個係最近似皇上射精時o既叫聲
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 09:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 07:44 發表 查看引用來源

極端性幻想嘛, 有咩唔得
那我要又长又粗又有技巧的,干死我干死我 🤣
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-11 11:26

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 09:56 發表 查看引用來源
哈哈哈! 當你見到的時候,你可能驚嚇了,這麼長那麼粗,我妹妹真的可接待到?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-11 12:21

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 09:56 發表 查看引用來源
咁就唔爭在啦

我要大要粗要長之餘仲要青筋暴現, 要朱古力色, 要30分鐘以上, 要網球咁大o既袋袋,
每次射一粒雞蛋o既份量, 要刷完牙嘴入面都仲有味o既

至於自己, 首先胸前偉大多兩寸, 要曬唔黑o既皮膚, 食唔肥o既身材, 敏感度 x2 o既屁股同腳掌俾老公鞭打,
但十分鐘之內自動消腫去瘀o既復完能力, 高潮快感強烈程度 x4
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-11 12:23

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-11 11:26 發表 查看引用來源

哈哈哈! 當你見到的時候,你可能驚嚇了,這麼長那麼粗,我妹妹真的可接待到?
粗係冇問題o架, 要入o既話拳頭咁大都入到, 如果唔係點生仔呀?
受唔到o既其實只有長度, 頂到盡大力撞o既話會好痛
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-11 12:45

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:21 發表 查看引用來源

咁就唔爭在啦

我要大要粗要長之餘仲要青筋暴現, 要朱古力色, 要30分鐘以上, 要網球咁大o既袋袋,

至於自己, 首先胸前偉大多兩寸, 要曬唔黑o既皮膚 ...
點解要青筋暴現?
唔係應該要超級大龜頭?
大春袋好似係咪有病症?
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 12:46

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-11 11:26 發表 查看引用來源

目前为止没有人能让我有那样的感觉,哈哈哈
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-11 12:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:23 發表 查看引用來源

粗係冇問題o架, 要入o既話拳頭咁大都入到, 如果唔係點生仔呀?
是大部份女性的選舉,  要夠粗但唔需要過長
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-11 12:49

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 12:46 發表 查看引用來源
目前为止没有人能让我有那样的感觉,哈哈哈
我想問一樣野, 你話未試過高滑潮 ?
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-11 12:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:23 發表 查看引用來源

普通性興奮陰道口當然會擴張,但又不至於好似生仔咁大。
太長當然頂到你哋會辛苦痛,但係男方亦都會有感覺到痛。
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 12:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:21 發表 查看引用來源

咁就唔爭在啦

hmmm。。。青筋我就不需要,颜色的话我也无所谓,但不要白白的,三十分钟以上肯定要的,袋袋的话我也无所谓 🧐
至于我自己嘛,我很自恋加上其他人一直叫我女神女神的,我是觉得没有什么需要改变啦,但硬要说的话我还是想要尝试一下g奶 😂
另外我要转型,年纪不小了要走其他路线了
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 12:56

引用:

说到这个哦,我有看过一个很可怕的,真的是整只手放进去哦 😱😱
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-11 12:57

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-11 12:45 發表 查看引用來源

點解要青筋暴現?
唔係應該要超級大龜頭?
大春袋好似係咪有病症?
>點解要青筋暴現?

因為man, 囉! 青筋係男人味o既其中一個來源, 其餘包括

>唔係應該要超級大龜頭?

要, 當然要, 拼左條命都要!

>大春袋好似係咪有病症?

呢樣真係唔知,
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 12:57

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 12:49 發表 查看引用來源

我想問一樣野, 你話未試過高滑潮 ?
高滑潮是什么?我没试过啊
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-11 13:04

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 12:57 發表 查看引用來源
高滑潮是什么?我没试过啊
是講.................高潮

但你又會潮吹, 潮吹噴水時, 不是應該有高潮咩 ?
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 13:07

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:04 發表 查看引用來源

是講.................高潮

但你又會潮吹, 潮吹噴水時, 不是應該有高潮咩 ?
哦哦,是高潮不是高滑潮啦 😂
我是很容易就会潮吹,但是我不知道高潮是怎么样的,有人告诉我说潮吹不等于高潮,但我又不知道高潮是什么样的感觉,所以可能有试过高潮,但我自己不知道已经高潮了吧
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-11 13:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 12:57 發表 查看引用來源

>點解要青筋暴現?

因為man, 囉! 青筋係男人味o既其中一個來源, 其餘包括
顏色 (要深)長度, 大小持久力射精份量, 腥澀程度射精後可以繼續忍受龜頭刺激o既時間長短 (15秒以上算合格)

>唔係應該要超級 ...
皇上中了以上幾多項 ?
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-11 13:11

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 13:07 發表 查看引用來源
我是很容易就会潮吹,但是我不知道高潮是怎么样的,有人告诉我说潮吹不等于高潮,但我又不知道高潮是什么样的感觉,所以可能有试过高潮,但我自己不知道已经高潮了吧 ...
不會沒有高潮, 就自動來了潮吹...................
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-11 13:17

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-1-11 13:07 發表 查看引用來源
我是很容易就会潮吹,但是我不知道高潮是怎么样的,有人告诉我说潮吹不等于高潮,但我又不知道高潮是什么样的感觉,所以可能有试过高潮,但我自己不知道已经高潮了吧 ...
當你潮吹後即刻再插入, 好快就會被插到另一潮高潮

或潮吹後即時用口奶, 亦都會很易被奶到高潮............

三樣的高潮反應同感覺是不一樣的 ........... 是 sl 講的
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-11 13:18

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:09 發表 查看引用來源

皇上中了以上幾多項 ?
顏色算差唔多, 可以再黑少少更加正
長度大小, 咁私人o既o野唔講得太detail 啦, 不過滿意
持久力, 快速咁插一般20-25 分鐘, 口爆10 分鐘左右
精液就真係冇得頂 味道好重好重, 肉食獸+煙酒關係卦, 有時流o左出o黎搵tissue 抹完掉垃圾桶,
成間房都會有股腥味維持一段時間
射精後o既刺激, 其實我覺得佢係ok 既, 真係要忍我覺得佢係可以忍到囉, 不過15秒係隨口up, 唔通真係咁準確計時咩
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-11 13:22

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 13:18 發表 查看引用來源

長度大小, 咁私人o既o野唔講得太detail 啦, 不過滿意
持久力, 快速咁插一般20-25 分鐘, 口爆10 分鐘左右
精液就真係冇得頂 味道好重好重, 肉食獸+煙酒關係卦, 有時 ...
射精後刺激就好睇你刺激佢 JJ 邊部份

只要唔集中係 J 頭, 就真係可以耐好多
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 22:29

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:11 發表 查看引用來源

不會沒有高潮, 就自動來了潮吹...................
哈哈哈,我对这些不是很了解的,潮吹也是他们告诉我之后,我才知道有这个词的
作者: 小Koey    時間: 2024-1-11 22:34

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:17 發表 查看引用來源

當你潮吹後即刻再插入, 好快就會被插到另一潮高潮

或潮吹後即時用口奶, 亦都會很易被奶到高潮............

三樣的高潮反應同感覺是不一樣的 ........... 是 sl 講的 ...
太复杂了 时机到了有机会的话,我跟我男朋友爱爱的时候再让他告诉我就好了
不过我觉得,只要大家开心最重要,那些名称嘛。。。可能他说了我也不能明白,哈哈哈
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-16 06:08

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-11 13:22 發表 查看引用來源

射精後刺激就好睇你刺激佢 JJ 邊部份

只要唔集中係 J 頭, 就真係可以耐好多
不癢不痛o既, 等同用手掌打屁股一樣, 玩o黎都冇意思
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-16 06:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 13:18 發表 查看引用來源

精液就真係冇得頂 味道好重好重, 肉食獸+煙酒關係卦, 有時 ...
🐍🐍描述得好詳細🥰😆
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-16 06:34

引用:

咁就唔爭在啦

🐍🐍好識歎😍😍😍
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-16 06:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-11 08:34 發表 查看引用來源

同食芝士一樣
細個淨係食卡芙同埋麥當當漢堡包入面果片, 而家要 parmesan 要blue cheese 先覺得係芝士囉!
唔腥唔澀水汪汪果d 本宮都唔要吞添呀

除左味道, 聲音一樣好誘人
"si... 呀.... si... 呀....  ...
🐍🐍中意聽到哩啲si... 呀.... si... 呀....  ...嘅叫聲?🥰
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-16 07:25

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-16 06:33 發表 查看引用來源
🐍🐍描述得好詳細🥰😆
十年啦, 一年52 個禮拜, 每個禮拜 2-3 次唔係俾同一支棍插就係擺佢入口
取個平均值 2.5 x 52 x 10 = 1300 次, 有辦法唔熟咩
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-16 07:26

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-16 06:35 發表 查看引用來源
🐍🐍中意聽到哩啲si... 呀.... si... 呀....  ...嘅叫聲?🥰
同你中意聽呻吟聲一樣道理
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-16 07:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 07:25 發表 查看引用來源

十年啦, 一年52 個禮拜, 每個禮拜 2-3 次唔係俾同一支棍插就係擺佢入口
取個平均值 2.5 x 52 x 10 = 1300 次, 有辦法唔熟咩
真係好羨慕蛇蛇,兩公婆可以keep住十年每星期都做到兩、三次
作者: 小Koey    時間: 2024-1-16 08:00

你们过分。。。又不理人
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-16 08:25

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-1-16 07:44 發表 查看引用來源

真係好羨慕蛇蛇,兩公婆可以keep住十年每星期都做到兩、三次
將性愛同健身操/ 揼骨按摩結合, 一星期兩三次唔難
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-16 11:01

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 07:25 發表 查看引用來源

妳又啱嘅🥰👍🏾
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-16 11:01

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-16 07:26 發表 查看引用來源

同你中意聽呻吟聲一樣道理
👌🏾👌🏾⋯⋯明白哂🤣

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)