188Channel

標題: 其實多唔多女人想同黑人做愛? [打印本頁]

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-17 18:38     標題: 其實多唔多女人想同黑人做愛?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: Sex_addict    時間: 2024-1-17 18:39

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 18:38 發表 查看引用來源
我知有啲女人鍾意食洋腸,食慣洋腸嘅女人玩玩下又會心思思想試下黑人。真係想知香港女人接唔接受或有無諗過搵黑人做愛?呢到有無女仔試過?
我女朋友,做過, 亦都想搵啲做吓
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-17 18:41

引用:
原帖由 Sex_addict 於 2024-1-17 18:39 發表 查看引用來源

我女朋友,做過, 亦都想搵啲做吓
識你之前抑或之後?
作者: sim888    時間: 2024-1-17 18:55

No
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-17 19:08

引用:
原帖由 sim888 於 2024-1-17 18:55 發表 查看引用來源
No
唔接受係佢外表樣貌抑或佢支嘢太大?
還是兩樣都係?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-17 19:30

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 18:38 發表 查看引用來源
我知有啲女人鍾意食洋腸,食慣洋腸嘅女人玩玩下又會心思思想試下黑人。真係想知香港女人接唔接受或有無諗過搵黑人做愛?呢到有無女仔試過?試過會唔會返唔到轉頭? ...
嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯
如果本宮單身而佢又冇紋身,我唔介意囉!

咁諗算唔算思想上出咗軌

但係呢,我唔認為自己有密集恐懼
不過望住d紋身覺得有d恐怖

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-17 19:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

支棍卻係滿滿嘅一百分,可以即含 😋 ...
外國人90%以上都有紋身
作者: sim888    時間: 2024-1-17 19:42     標題: 回覆 5# 幪面超人 的帖子

外表樣貌
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-17 19:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-17 19:30 發表 查看引用來源

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

我反而覺得佢啲紋身好貼合佢,成隻黑豹,女人同佢做應該好似俾隻野獸操緊,有晒畫面。

真出軌無問題,何況只係思想,橫掂都出,就打孖上,一個俾妳含一個插妳。😉

圖片附件: 42832677_067_ca79.jpg (2024-1-17 19:48, 106.52 KB) / 該附件被下載次數 8

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-17 19:51

引用:

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

妳揀邊一個多啲?

圖片附件: 42832677_067_ca79.jpg (2024-1-17 19:51, 106.52 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: dttcalvin    時間: 2024-1-17 19:55

引用:

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

唔算⋯唔算😆有性幻想係好事🥰
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-17 19:56

引用:

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

睇AV,睇啲大支嘢黑鬼,屌鬼婆主要含入後門。
屌閪都係入一半,一大半。
有咁大支嘢,屌閪都唔吓吓插盡,真係嘥晒咁大碌九。
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-1-17 22:52

呢啲黑鬼好兩極,一係好抗拒,一係流晒口水
作者: 88yes    時間: 2024-1-18 00:44

極致
黑人又長又粗,不過有D唔夠硬
成日播黑人4仔俾女伴睇
不過女伴話唔LIKE黑腸
引用:
我知有啲女人鍾意食洋腸,食慣洋腸嘅女人玩玩下又會心思思想試下黑人。真係想知香港女人接唔接受或有無諗過搵黑人做愛?呢到有無女仔試過?試過會唔會返唔到轉頭? ...

圖片附件: interracial-lena-paul-interracial-gangbang-U72rtw.jpg (2024-1-18 00:44, 42.23 KB) / 該附件被下載次數 5

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 01:44

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-1-17 22:52 發表 查看引用來源
呢啲黑鬼好兩極,一係好抗拒,一係流晒口水
講出了重點,不過香港女仔接受俾鬼佬屌多過黑人。
作者: littlemomoko    時間: 2024-1-18 02:19

我想㗎 不過未試過 😂
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 02:21

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2024-1-18 02:19 發表 查看引用來源
我想㗎 不過未試過 😂
試過可能上癮,返唔到轉頭。😉
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-18 02:57

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2024-1-18 02:19 發表 查看引用來源
我想㗎 不過未試過 😂
驚唔驚?睇av好大碌好長架喎😆
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 06:56

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 19:48 發表 查看引用來源

真出軌無問題
咁o既說話你都講得出口

不過老實講, 呢d 野其實真係講定力, 或者叫做對抗誘惑o既意志力
我覺得自己性幻想比以前多o左好多, 所謂o既以前只不過係幾個月/ 年多之前
真係成日都想做愛, 如果另一半時間同狀況容許, 我絕唔介意早午晚各一次而且係日日如是囉
自己搭車返放工時真係會視姦附近屬於我杯茶o既男性動物 幻想佢搞o野o既畫面, 支野有幾大, 會射幾多等等  
不過只會永遠停留o係幻想, 真係要含要被插, 我會返去搵老公
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-18 07:43

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 06:56 發表 查看引用來源

咁o既說話你都講得出口

不過老實講, 呢d 野其實真係講定力, 或者叫做對抗誘惑o既意志力
我覺得自己性幻想比以前多o左好多, 所謂o既以前只不過係幾個月/ 年多之前
真係成日都想做愛, 如果另一半時間同狀 ...
🐍🐍都幾大食⋯早午晚都想嚟🥰😆
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-18 07:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 06:56 發表 查看引用來源

咁o既說話你都講得出口

貴妃真係一個(性)情中人
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 07:56

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-17 19:56 發表 查看引用來源

睇AV,睇啲大支嘢黑鬼,屌鬼婆主要含入後門。
屌閪都係入一半,一大半。
有咁大支嘢,屌閪都唔吓吓插盡,真係嘥晒咁大碌九。
反正都係幻想, 細節都已經諗好埋啦
首先含o既話本宮係 more than happy to, 應該話係必須, 前提係冇病冇痛, 含之前唔準沖唔準洗,
眾所週知本宮口交追求o既係男人自然體味

後門一陣先講

屌閪的話亦都早就plan 好要玩女上自己拮入去, 然後咬住牙關一坐到底
狗仔式一樣可以好深, 但浪費o左兩塊咁結實o既胸肌嘛
咁大支o既棍確實係呢世女都未玩過, 一插到底會係咩感覺唔太清楚,
但無論係點總可以彎低身伏o係胸肌上呻吟喘氣, 或者繼續舔乳頭 & 附近o既汗珠

back to 後門o既問題, 粗成咁我覺得會痛過俾火燒囉, 除非事先用工具開發過但呢樣我一定唔會
或者可以笠個套試一試, 唔該男士配合一下啦, 想繼續o既就俾多d 反應, 舒服就叫出o黎大聲d 都唔怕
對方陶醉享受, 忍到o既本宮會忍, 實在真係唔得就除o左個套入返前面, 一定要乾淨衛生因為屌完之後仲要入口o架嘛
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-18 08:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 07:56 發表 查看引用來源

首先含o既話本宮係 more than happy to, 應該話係必須, 前提係冇病冇痛, 含之前唔準沖唔準洗,

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
🐍🐍已經幻想好哂😆
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-18 08:08

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 07:56 發表 查看引用來源

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
睇完你篇文,我代入咗以為係男主角,幻想緊同你........
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 08:15

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-17 19:51 發表 查看引用來源

妳揀邊一個多啲?
好難揀呀
中意左邊冇紋身 (其實少少我唔介意, 比如紋一個半個圖案, 型起上o黎o既係可以好型)
但右邊果位更高大睇落更man
相貌o黎講又係左邊比較好睇少少 - 我唔追求靚仔, 要o既係有味道, 有力量o既感覺
重要部位o黎講呢, 好似兩者差唔多, 除非果位妹妹可以拎開隻手好好睇清兩位男士o既全相 (睇埋袋袋)
結論係各有各好, hea 答 "是但一個都得", 等本宮再 horny d 果日答案會係 "why not both"

認真少少, 就測驗一下佢地兩個:

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 08:26

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-1-18 08:02 發表 查看引用來源
🐍🐍已經幻想好哂😆
職業病無辦法

我習慣開會或者同老細煲咖啡, 佢果d "我想 xxxx", "或者我地 xxxx", "其實可以試吓xxxx"

o係佢在我眼前消失之前, 佢果d "xxxx" 我地做唔做得o黎, 值唔值得做, 好唔好返去就同我d 仔仔女女講,
可以搵邊個 in charge 等等有半個故事都轉o左出黎架啦
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 08:29

引用:

咁o既說話你都講得出口

結咗婚出軌係人都知唔啱,但現實講,結耐咗,真係有七年之癢架,無論你當初點樣信誓旦旦,誓神劈願話婚後只俾老公一個屌,下面封盤,但人就係人,情慾係極難控制,加上時間。
有性幻想就代表想,當幻想積壓多到爆,影響晒身體腎上腺素,就會通知大腦叫身體去做,就變成出軌偷食。只欠一個爆發點。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 08:39

引用:

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
我以前覺得未沖涼前俾女含,覺得好污糟,但試過一次傾傾下計條女剝咗我條褲,我支嘢彈咗出黎係佢面前,佢就一嘢含落黎,我心諗喂,小完便未洗架,可能有味架。佢就好專心不停含,仲話我支嘢乜咁大碌嘅又硬。這一刻改變咗我諗法,原來未洗即含係咁鬼直接同爽,其實沖完涼先含感覺係乾淨,但係完全唔同feel。
當然,我再掉轉佢都無沖涼我奶番佢下面,奶落去又真係無味喎,尿味都無,但感覺係佢原汁原味就更興奮地落力奶佢個窿同陰蒂,用脷鑽埋入面尋寶咁。
作者: licklickson    時間: 2024-1-18 08:39

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:29 發表 查看引用來源

結咗婚出軌係人都知唔啱,但現實講,結耐咗,真係有七年之癢架,無論你當初點樣信誓旦旦,誓神劈願話婚後只俾老公一個屌,下面封盤,但人就係人,情慾係極難控制,加上時間。
有性幻想就代表想,當幻想積壓多到爆,影響晒身體腎上腺素,就會 ...
係呀!如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個男人又有少少技巧,人妻就好易會出軌!
作者: licklickson    時間: 2024-1-18 08:41

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:39 發表 查看引用來源

我以前覺得未沖涼前俾女含,覺得好污糟,但試過一次傾傾下計條女剝咗我條褲,我支嘢彈咗出黎係佢面前,佢就一嘢含落黎,我心諗喂,小完便未洗架,可能有味架。佢就好專心不停含,仲話我支嘢乜咁大碌嘅又硬。這一刻改變咗我諗法,原來 ...
我都試過咁,原汁原味覺得好刺激!
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 08:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 08:15 發表 查看引用來源

好難揀呀
中意左邊冇紋身 (其實少少我唔介意, 比如紋一個半個圖案, 型起上o黎o既係可以好型)
但右邊果位更高大睇落更man
相貌o黎講又係左邊比較好睇少少 - 我唔追求靚仔, 要o既係有味道, 有力量o既感覺
重要 ...
用藤條打女屎忽真係未試過,好想試,因為唔係個個接手,好多人怕痛。如果可以俾我打,佢又叫我用力打,我會用力鞭落去。一定係用狗仔式屌,插入前,先用自己碌硬陽具鞭打佢屎忽,再用大龜頭撑開陰唇一嘢插晒入去,一路抽插一路開鞭,好似跑馬100米前騎師開鞭鞭隻馬叫佢快啲跑咁,我就會一路鞭一路叫佢個屎忽大力撞埋黎,要啪啪聲個種,睇住佢屎忽白淨屁股有幾條紅痕出玩咗。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 08:51

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 08:41 發表 查看引用來源
我都試過咁,原汁原味覺得好刺激!
係,所以真係需要開放下自己固有思想,個天地其實好大,仲有好多嘢好正其實未試過,人只有一世紀憶,點解唔好好嘗試,俾無謂嘅社會道德綑綁住。
作者: licklickson    時間: 2024-1-18 08:53

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:51 發表 查看引用來源

係,所以真係需要開放下自己固有思想,個天地其實好大,仲有好多嘢好正其實未試過,人只有一世紀憶,點解唔好好嘗試,俾無謂嘅社會道德綑綁住。 ...
啱呀!只要雙方同意,又唔影響其他人,我都覺得應該試多啲唔同嘅嘢!
作者: manray    時間: 2024-1-18 10:51

我有個老友, 想當年佢讀完中學就出嚟做廚, 嗰陣佢有條女係上海妹(得17歲, 其實都行咗幾年) 嗰條女需求好大, 佢晚晚收咗工都要揸成個鐘車去砌佢一鑊, 有次佢攰得濟就揸揸下車瞓着咗, 之後架車剷咗上斜坡而反咗車. 後尾佢自己同屋企人開咗間餐館, 條女就索性成日喺佢屋企過夜, 搞到佢老豆老母都頂唔順, 一見我哋就同我哋呻, 話佢哋搞完啲紙巾掉到周地都係都唔清理, 後尾又無喱頭咁遇返個小學同學又搞大埋個肚而閃婚, 條上海妹大受打擊之後就嫁咗比個非洲黑人
唔通真係once you tried black, you cannot go back?
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 10:53

引用:
原帖由 manray 於 2024-1-18 10:51 發表 查看引用來源
我有個老友, 想當年佢讀完中學就出嚟做廚, 嗰陣佢有條女係上海妹(得17歲, 其實都行咗幾年) 嗰條女需求好大, 佢晚晚收咗工都要揸成個鐘車去砌佢一鑊, 有次佢攰得濟就揸揸下車瞓着咗, 之後架車剷咗上斜坡而反咗車. 後 ...
受打擊係假,呢啲淫底妹要俾黑人幹先滿足到才真。
作者: 平衡生活    時間: 2024-1-18 10:57

引用:
原帖由 manray 於 2024-1-18 10:51 發表 查看引用來源
我有個老友, 想當年佢讀完中學就出嚟做廚, 嗰陣佢有條女係上海妹(得17歲, 其實都行咗幾年) 嗰條女需求好大, 佢晚晚收咗工都要揸成個鐘車去砌佢一鑊, 有次佢攰得濟就揸揸下車瞓着咗, 之後架車剷咗上斜坡而反咗車. 後 ...
條女咁大食真係要黑人咁大碌先為得佢飽
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-18 10:57

引用:

後門一陣先講

屌閪的話亦都 ...
有冇幻想下前後門一齊被插
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 10:59

引用:

嘩 😍😍😍 索到呢⋯⋯

咁諗算唔算思想上出咗軌

真係粗到個鬼妹都只含到落佢龜頭,塞唔到半支入個口到。

圖片附件: 1680881295_naked-titis-org-p-jason-luv-brazzers-chastnaya-erotika-2.jpg (2024-1-18 10:59, 244.16 KB) / 該附件被下載次數 1

圖片附件: GCZeKIBW4AA4Aqt.jpeg (2024-1-18 10:59, 332.32 KB) / 該附件被下載次數 1

圖片附件: 1680881295_naked-titis-org-p-jason-luv-brazzers-chastnaya-erotika-2.jpg (2024-1-18 11:00, 244.16 KB) / 該附件被下載次數 7

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 11:07

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:29 發表 查看引用來源

有性幻想就代表想,當幻想積壓多到爆,影響晒身體腎上腺素,就會 ...
其實又唔係咁講o既
想既野再想都好, 都唔代表一定要做出黎... 我夠想可以唔駛返工, 或者想宜家馬上就diy, 唔一定要架嘛!
當然每個人對異性關係以至婚姻有唔同理解/ 價值觀, 誓言對我黎講俾過出黎就需要堅守,
同埋想人地點對我, 我首先就要點對人囉! 粗暴, 無情趣, 唔講道理我或者仲可以忍受, 欺騙背叛同侮辱則係萬萬不能
我講緊當然係指感情上, 所以由於我唔想有日俾人咁樣對待, 今日我就首先唔可以咁樣對人
唔再愛我, 唔想同我做愛, 你可以直接同我講, 如果我仲愛你而件事係可以挽救o既, 我會用盡一切我可以用o既辦法去改,
如果真係唔可以, 咁我都有我自己o既樽鹽o既 都唔會好意思wer爛塊面死纏爛打
但事前咩都唔講, 偷偷地去食第二個, 咁對我而言就係欺騙背叛同侮辱囉
作者: manray    時間: 2024-1-18 11:07

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 10:53 發表 查看引用來源

受打擊係假,呢啲淫底妹要俾黑人幹先滿足到才真。
個打擊可能係佢老母喺某方面有啲關係/power, 帶挈過我老友揾唔少快錢, 覺得自己好不值/唔甘心啩?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 11:21

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 08:48 發表 查看引用來源

用藤條打女屎忽真係未試過,好想試,因為唔係個個接手,好多人怕痛。如果可以俾我打,佢又叫我用力打,我會用力鞭落去。一定係用狗仔式屌,插入前,先用自己碌硬陽具鞭打佢屎忽,再用大龜頭撑開陰唇一嘢插晒入去,一路抽插一路開鞭,好 ...
騎師果個玩過呀

另外一個我都好中意o既玩法係口交, 操練口技o既項目o黎o既 同時展現我地之間o既互信程度
不過主要係俾老公prove 佢有幾信任我
啜住佢o既啫啫然後屁股朝天俾佢打, 佢要好相信我o既忍耐力唔會個身一抖然後一啖咬斷佢支野
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 11:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 11:21 發表 查看引用來源

騎師果個玩過呀

另外一個我都好中意o既玩法係口交, 操練口技o既項目o黎o既 同時展現我地之間o既互信程度
不過主要係俾老公prove 佢有幾信任我
啜住佢o既啫啫然後屁股朝天俾佢打, 佢要好相信我o ...
有無試過最短時間幾耐吹爆到佢?我覺得佢快爆代表你功力深。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 11:34

引用:
原帖由 manray 於 2024-1-18 11:07 發表 查看引用來源

個打擊可能係佢老母喺某方面有啲關係/power, 帶挈過我老友揾唔少快錢, 覺得自己好不值/唔甘心啩?
咁佢報復應該係搵黑人強個負心漢,唔係自己嫁個黑人屌自己。😉
作者: 東方小倫117    時間: 2024-1-18 11:36

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2024-1-18 10:57 發表 查看引用來源

有冇幻想下前後門一齊被插
d淫婦口講唔好,最終乜窿都插埋
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-18 11:37

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-18 11:36 發表 查看引用來源
d淫婦口講唔好,最終乜窿都插埋
老婆後門已被功夫佬開發了 ?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 11:49

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 11:32 發表 查看引用來源

有無試過最短時間幾耐吹爆到佢?我覺得佢快爆代表你功力深。
Hmmm... 算有卦, 不過係非正式計算而且係老公不知情咁樣自己暗地裡計時
最快應該係7-10 分鐘左右, 真係超有passion 起勢猛啜的話, 否則一般接近 15min 慢慢品嚐啫啫味

ko 得最迅速其實係打飛機顏射 好似av 咁用口水, 上下chok + 捉實佢旋轉
一個字之內可以令老公繳械 對比佢插我 20-30 分鐘 (後門15 多少少)
作者: 地捫香蕉    時間: 2024-1-18 12:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 11:49 發表 查看引用來源

Hmmm... 算有卦, 不過係非正式計算而且係老公不知情咁樣自己暗地裡計時
最快應該係7-10 分鐘左右, 真係超有passion 起勢猛啜的話, 否則一般接近 15min 慢慢品嚐啫啫味

ko 得最迅速其實係打飛機顏射 好似 ...
捉實佢旋轉.................E 招比下下CHOK 更殺食

仲有一招, 係 J 頭在兩條手指中間上下來回, 向上個下一定要到 J 頭頂部 , 同埋越濕越正
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 12:12

引用:
原帖由 88yes 於 2024-1-18 00:44 發表 查看引用來源
極致
黑人又長又粗,不過有D唔夠硬
成日播黑人4仔俾女伴睇
不過女伴話唔LIKE黑腸

其實我好好奇果3 個男人o既心理狀態...

玩過多人在場(不過各有各玩)o既性愛, 有一個都幾明顯o既現象, 就係女性之間係唔介意性行為之中跟其他同性有交流
唔係肉體接觸而係眼神, 對話之類, 反觀男人與男人之間基本係零交流, 望都唔會望對方一眼, 呢個係其一

其二, 係之前同老公傾閒計, 一d 醫學/ 生理/ 健康問題等等o既正經野, 講到做全身檢查,
o係相信醫生專業o既前提下佢依然話如果要驗埋生殖器, 寧願搵個又老又巢皮o既女醫生都唔會想俾另一個男人研究佢下面

我明白照片中o既人全部都係搵食o既男優女優, 但如果係現實中, 幾個大男人扯住旗近距離咁面對面,
心入面究竟會諗乜? 因為同人搞緊, 身體上有快感, 會唔會有種好似望住另一個麻甩佬打飛機o既感覺
作者: 斷空食客    時間: 2024-1-18 14:24

其實係群P係睇同其他人有幾熟,我試過條女用狗仔幫我含,我fd後入。我同個fd响條女上面練黏手。
睇其他人咪當睇真人表現。

quote]原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 12:12 發表 查看引用來源

玩過多人在場(不過各有各玩)o既性愛, 有一個都幾明顯o既現象, 就係女性之間係唔介意性行為之中跟其他同性有交流
唔係肉體接觸而係眼神, 對話之類, 反觀男人與男人之間基本 ... [/quote]
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 15:59

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 12:12 發表 查看引用來源

唔係肉體接觸而係眼神, 對話之類, 反觀男人與男人之間基本 ...
女人唔係les,都會拖下手行街,一齊去廁所,揸下對方嘅波。
男人絕對唔會咁做,男人好避忌同性接觸。玩2男1女我未玩過,但想像真係唔係幾接收到個女同對手含完,又同自己含,含完大家又打茄輪,好似對方條賓周自己都有份含。
閪都話有套隔住,咀無架嘛。
如果想玩得男女一齊開心,除非雙性。

圖片附件: 88e0750897676ac0e9356a5518d10def.18.jpg (2024-1-18 15:59, 91 KB) / 該附件被下載次數 6

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 16:03

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 11:49 發表 查看引用來源

ko 得最迅速其實係打飛機顏射 好似 ...
我覺女人令到原本唔易射而好快就射,能證明到個女人係正同有本事,好多人以為刺激陽具龜頭死chor爛chor就令到男人射,但其實用埋軟性方法,效果更快令男人射精,忍唔到,女人識咁玩男人實投降。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-18 18:59

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 16:03 發表 查看引用來源

我覺女人令到原本唔易射而好快就射,能證明到個女人係正同有本事,好多人以為刺激陽具龜頭死chor爛chor就令到男人射,但其實用埋軟性方法,效果更快令男人射精,忍唔到,女人識咁玩男人實投降。 ...
係嘅🙂
就好似咁,我一直覺得我雙腳不如口同手靈活,腳交對方未必會舒服到想射
點知鼓起勇氣一試,廿分鐘唔駛居然KO咗老公
射精果陣講埋d說話仲氹到人鬼死咁開心🤭🤭
作者: Virgin201    時間: 2024-1-18 19:25

如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個人妻又想被個男人屌,唔駛技巧人妻都會出軌!
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 08:39 發表 查看引用來源
係呀!如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個男人又有少少技巧,人妻就好易會出軌!

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-18 19:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-18 18:59 發表 查看引用來源

係嘅🙂
就好似咁,我一直覺得我雙腳不如口同手靈活,腳交對方未必會舒服到想射
點知鼓起勇氣一試,廿分鐘唔駛居然KO咗老公
射精果陣講埋d說話仲氹到人鬼死咁開心🤭🤭 ...
對方少玩腳交,玩時有新鮮同興奮感,所以會易射,當然,都要妳做得好先射到。
作者: licklickson    時間: 2024-1-18 20:33

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-1-18 19:25 發表 查看引用來源
如果遇到個有心想食佢嘅男人,而個人妻又想被個男人屌,唔駛技巧人妻都會出軌!
咁可能個人妻都係十五十六要揸定主意,咁就要個男人推佢-把!😬
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 00:49

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 20:33 發表 查看引用來源
咁可能個人妻都係十五十六要揸定主意,咁就要個男人推佢-把!😬
唔係咁易嘅,啲人妻你越推佢越抗拒就多,其實想嘅就唔使推都自動波,唔想嘅攞刀項住佢條頸都唔肯。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-19 06:46

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-1-18 14:24 發表 查看引用來源
我同個fd响條女上面練黏手
咩叫練黏手?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-19 07:22

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 15:59 發表 查看引用來源

男人絕對唔會咁做,男人好避忌同性接觸。玩2男1女我未玩過,但想像真係唔係幾接收到個女同對手含完,又同自己含,含完大家又打茄輪,好似對方條賓周自己都有份含。
閪都話 ...
夾在中間果名男士應該爽到喊

不過你講得o岩真係要雙性先會玩, 莫講話插入去, 就算只係赤裸咁肉貼肉,
恐怕老公可以忘記籐條直接攞刀斬死我
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 08:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 07:22 發表 查看引用來源

夾在中間果名男士應該爽到喊

不過你講得o岩真係要雙性先會玩, 莫講話插入去, 就算只係赤裸咁肉貼肉,
恐怕老公可以忘記籐條直接攞刀斬死我 ...
係喎,你唔講我都唔覺,中間個男人最爽,插人之餘又俾人插。
雙性戀真着數,男又得女又得。😅
作者: 斷空食客    時間: 2024-1-19 08:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 06:46 發表 查看引用來源

咩叫練黏手?
Sorry, 寫錯,係黐手
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-19 09:12

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 08:32 發表 查看引用來源

係喎,你唔講我都唔覺,中間個男人最爽,插人之餘又俾人插。
雙性戀真着數,男又得女又得。😅
可能只係一廂情願o既憑空幻想啦, 其實本宮對咩野二穴齊插, 咩野上面含一條下面插一條冇咩興趣
好似食飯咁, 你都唔會一啖主菜一啖甜品或者邊食生蠔邊食咖哩吧?
唔同類型唔同味道既野就應該分開享受, 否則只係浪費
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 09:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-1-19 09:12 發表 查看引用來源

可能只係一廂情願o既憑空幻想啦, 其實本宮對咩野二穴齊插, 咩野上面含一條下面插一條冇咩興趣
好似食飯咁, 你都唔會一啖主菜一啖甜品或者邊食生蠔邊食咖哩吧?
唔同類型唔同味道既野就應該分開享受, 否則只係浪費  ...
證明妳係要質,唔係要量。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-19 09:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-18 20:33 發表 查看引用來源
同意,當女人有意思,
只要男人有色膽去馬,成事機會唔低。
作者: licklickson    時間: 2024-1-19 10:08

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 09:58 發表 查看引用來源

同意,當女人有意思,
只要男人有色膽去馬,成事機會唔低。
所以男人要主動啲!試就有機會,唔試就一定冇機會!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-19 10:10

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:08 發表 查看引用來源
所以男人要主動啲!試就有機會,唔試就一定冇機會!
可怕呢個道理明白得遲😱,
以前白白錯失,
現在沒有了什麼機會了🙄
作者: licklickson    時間: 2024-1-19 10:13

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 10:10 發表 查看引用來源

可怕呢個道理明白得遲😱,
以前白白錯失,
現在沒有了什麼機會了🙄
你試過?對方係邊個?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-19 10:15

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 10:13 發表 查看引用來源
你試過?對方係邊個?
人妻只係食過一個,  詳細唔講啦。
作者: licklickson    時間: 2024-1-19 10:16

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 10:15 發表 查看引用來源

我記得!仲以為有第二個啫!😬
作者: infantry    時間: 2024-1-19 15:05

我老婆試過幾個黑鬼,佢就話係大條啲,不過冇咸片嗰啲咁誇張,最正係佢地多數都操到好大隻,對住個body都流口水,佢話性能力嘅話最勁都係啲南亞仔
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 15:42

引用:
原帖由 infantry 於 2024-1-19 15:05 發表 查看引用來源
我老婆試過幾個黑鬼,佢就話係大條啲,不過冇咸片嗰啲咁誇張,最正係佢地多數都操到好大隻,對住個body都流口水,佢話性能力嘅話最勁都係啲南亞仔 ...
啲差仔仲勁,重慶大廈個班。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 15:43

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 10:15 發表 查看引用來源

你食過一個都好,我一個都無。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-19 15:50

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 15:43 發表 查看引用來源

你食過一個都好,我一個都無。
那時有點運氣,都只係一年而已。

師兄,你都只係桃花期未到啫。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 16:20

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 15:50 發表 查看引用來源

那時有點運氣,都只係一年而已。

師兄,你都只係桃花期未到啫。
謝謝你安慰,應該棵花都唔會開得成。
聽人講就多到玩到厭,自己想搵一個都難。
作者: licklickson    時間: 2024-1-19 16:22

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:20 發表 查看引用來源

有冇試過搵?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-19 16:26

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:20 發表 查看引用來源

有心裁花花不發,冇心插柳柳成蔭。

我都唔係多食之人,睇到其他人密密有得食。

只好想,一餐質優嘅比散餐貪多好。。。

男人,五十前都大把機會。。。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 16:30

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 16:22 發表 查看引用來源
有冇試過搵?
有,傾咗一輪,有啲傾6,7年話會出,但一直只係話,得個話字。有個仲呃買嘢俾佢,買完之後話識咗男友封盤喎。
作者: licklickson    時間: 2024-1-19 16:39

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:30 發表 查看引用來源

有,傾咗一輪,有啲傾6,7年話會出,但一直只係話,得個話字。有個仲呃買嘢俾佢,買完之後話識咗男友封盤喎。
6,7年師兄都好長情!另外通常叫買嘢果啲我都唔會買,至多出來請食飯我比錢啫!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-19 16:42

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:30 發表 查看引用來源

我覺得隨心可能會好啲,
放鬆咁去,反而感覺會更好,
同女方更易交流有FEEL。
厚積薄發,運氣到就機會呢,
一吓就破開阻礙。

故意去傾,比對方有壓力,或比人釣高呢賣。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 16:42

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 16:39 發表 查看引用來源
6,7年師兄都好長情!另外通常叫買嘢果啲我都唔會買,至多出來請食飯我比錢啫!
我都知應該唔買,但都係俾鬼迷。其實買都唔係問題,起碼見過真人都好,但見都未見過,分分鐘係男人都未定。
唯有怨自己死蠢易信人
作者: licklickson    時間: 2024-1-19 16:44

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:42 發表 查看引用來源

我都知應該唔買,但都係俾鬼迷。其實買都唔係問題,起碼見過真人都好,但見都未見過,分分鐘係男人都未定。
唯有怨自己死蠢易信人
咁下次小心啲啦!話時話喺邊度識?
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 16:46

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 16:42 發表 查看引用來源

我覺得隨心可能會好啲,
放鬆咁去,反而感覺會更好,
同女方更易交流有FEEL。
厚積薄發,運氣到就機會呢,
一吓就破開阻礙。

故意去傾,比對方有壓力,或比人釣高呢賣。 ...
都放到好鬆,但對方如果根本只想齋吹水,佢唔會話你知。佢又應承話會,其實唔會,自己咪好失望。我都問唔想無問題,直接講就得,但只一味話會,但一味唔出,推三推四,真係唔知乜心態?
作者: licklickson    時間: 2024-1-19 16:49

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:46 發表 查看引用來源

都放到好鬆,但對方如果根本只想齋吹水,佢唔會話你知。佢又應承話會,其實唔會,自己咪好失望。我都問唔想無問題,直接講就得,但只一味話會,但一味唔出,推三推四,真係唔知乜心態? ...
我都唔明!佢同你多唔多野傾?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-19 16:49

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:46 發表 查看引用來源

都放到好鬆,但對方如果根本只想齋吹水,佢唔會話你知。佢又應承話會,其實唔會,自己咪好失望。我都問唔想無問題,直接講就得,但只一味話會,但一味唔出,推三推四,真係唔知乜心態? ...
條囡立心不良。

今次師兄你唔好彩。

試吓多識幾個,放鬆來深耕,
唔要強求關係,
運氣來到就會有結果。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 16:54

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-19 16:49 發表 查看引用來源
我都唔明!佢同你多唔多野傾?
多,有時傾到夜晚二,三點
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 16:55

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-19 16:49 發表 查看引用來源

條囡立心不良。

今次師兄你唔好彩。

試吓多識幾個,放鬆來深耕,
唔要強求關係,
運氣來到就會有結果。
多謝你嘅題議同鼓勵,但算啦!唔搵啦,唔想再俾人當儍仔玩。

作者: licklickson    時間: 2024-1-19 16:55

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 16:54 發表 查看引用來源

多,有時傾到夜晚二,三點
有冇傾咸野?
作者: 88yes    時間: 2024-1-19 17:43

有無男士幻想過咁玩
引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-18 15:59 發表 查看引用來源

閪都話 ...

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-19 18:09

引用:
原帖由 88yes 於 2024-1-19 17:43 發表 查看引用來源
有無男士幻想過咁玩
你意思係雙性戀3P?

圖片附件: preview_720p.mp4.jpg (2024-1-19 18:09, 38.16 KB) / 該附件被下載次數 4

作者: blondie_cheung    時間: 2024-1-20 00:17

幻想都可能會既. 真實就唔會
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-20 00:53

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-20 00:17 發表 查看引用來源
幻想都可能會既. 真實就唔會
唔會原因係唔接受黑人樣貌?
作者: blondie_cheung    時間: 2024-1-20 01:37

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-20 00:53 發表 查看引用來源

唔會原因係唔接受黑人樣貌?
係因為我唔會偷食😂
作者: dttcalvin    時間: 2024-1-20 05:59

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-20 01:37 發表 查看引用來源

係因為我唔會偷食😂
知師姐妳專一啦😆
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-20 12:30

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 2024-1-20 01:37 發表 查看引用來源

係因為我唔會偷食😂
無問題,有人鍾意一生食死一碟餸,有人鍾意食唔同菜,唔同國家嘅料理,自己認為滿足舒服就可以。
作者: 88yes    時間: 2024-1-21 18:39

雙性戀3P
無錯
引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-19 18:09 發表 查看引用來源

你意思係雙性戀3P?

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-22 15:40

引用:
原帖由 88yes 於 2024-1-21 18:39 發表 查看引用來源
係雙性戀3P
無錯
正常男士即係唔係基,係絕對唔會幻想玩雙性變3P,女仕都唔會幻想俾一個男人屌緊時,另一個男人又屌緊屌佢嗰個。呢啲人已經玩到另類咗。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-1-22 15:50

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 15:40 發表 查看引用來源

正常男士即係唔係基,係絕對唔會幻想玩雙性變3P,女仕都唔會幻想俾一個男人屌緊時,另一個男人又屌緊屌佢嗰個。呢啲人已經玩到另類咗。
完全認同。  男人都係想玩多啲女,唔係比人插。
群交都係為咗多囡玩,觀戰滿足眼福,睇囡比人攪。
貪心多嘅,屌住一條囡,雙手都要攪另一條囡。
作者: 幪面超人    時間: 2024-1-22 17:03

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-22 15:50 發表 查看引用來源

貪心多嘅,屌住一條囡,雙手都要攪另一條囡。 ...
群交係好似玩多幾條女,但我認為都係一對一先最正,尊心對住一個,太多其實只會分心,我都係重質不重量,而且不喜歡和其他男人一齊分享女伴。
作者: 88yes    時間: 2024-1-22 18:58

群交最正係周圍都聽呻吟聲
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-1-22 15:50 發表 查看引用來源

貪心多嘅,屌住一條囡,雙手都要攪另一條囡。 ...

作者: 幪面超人    時間: 2024-1-22 19:19

引用:
原帖由 88yes 於 2024-1-22 18:58 發表 查看引用來源
群交最正係周圍都聽呻吟聲

只係聲最吸引?乜唔係周圍都波波棍棍任揸任玩咩?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-1-23 05:55

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-1-22 15:40 發表 查看引用來源

不能同意更多
即係呢就算返番去以前可以任玩既時候, 玩埋多P大混戰啦, 我想講即使係食散餐都好,
同得男人搞野就係渴望想享受一下男人味囉
完全係個人感覺, 絕無歧視成份, 記得曾幾何時呢度有師兄講過話同老婆定係女友搞野果陣俾對方用假狗插自己後面特別high,
呢d 野各有各喜好我唔會用有色眼鏡睇人, 只係個人覺得呢, 男性始終應該係進入人地身體果方而唔係俾人進入
如果有個男人同我搞野, 同時俾另一個男人進入佢, 我會覺得佢o既男人味即刻煙消雲散而唔會想同佢搞

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)