188Channel

標題: 開年炮 [打印本頁]

作者: 荷蘭三劍俠    時間: 2024-2-19 05:31     標題: 開年炮

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-2-19 07:43

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-2-19 05:31 發表 查看引用來源
過年前中咗幾次伏,搞到而家唔知去邊度開年好........ C兄們有冇好提議? 😁
去旺角嘉ㄨ大厦.好多男同-0-等待你Q佢,一百元入場,如果未到30半價.五條,玩幾個鐘,可以Q下唔出玩第二個.玩十個八個後先出,個度要帶套,
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-2-19 08:04

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-19 07:43 發表 查看引用來源
去旺角嘉ㄨ大厦.好多男同-0-等待你Q佢,一百元入場,如果未到30半價.五條,玩幾個鐘,可以Q下唔出玩第二個.玩十個八個後先出,個度要帶套,
唔帶套就去佐顿.如果你生得後生.就真奇貨可居
作者: 荷蘭三劍俠    時間: 2024-2-19 11:45

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-19 07:43 發表 查看引用來源
七爺,呢D好嘢留番俾你慢慢嘆。 新年流流衝出來搏X?
作者: Neumann    時間: 2024-2-19 13:19

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-2-19 05:31 AM 發表 查看引用來源
過年前中咗幾次伏,搞到而家唔知去邊度開年好........ C兄們有冇好提議? 😁
荷蘭兄你係想開炮定係出火都得?
作者: 荷蘭三劍俠    時間: 2024-2-19 13:43

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-2-19 13:19 發表 查看引用來源

紐文兄新年快樂🎉
都得😁 但求舒服,給今年一個好開始🧧
作者: bononowitzki    時間: 2024-2-19 14:14

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-2-19 13:19 發表 查看引用來源

莫非紐文兄又有好介紹?🤗😊😏
作者: Neumann    時間: 2024-2-19 15:04

引用:
原帖由 bononowitzki 於 2024-2-19 02:14 PM 發表 查看引用來源

莫非紐文兄又有好介紹?🤗😊😏
唔係新嘢,以前介紹過,所以唔喺度再講,以免大家以為我有利益關係。
作者: bigbig69    時間: 2024-2-19 15:33

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-2-19 15:04 發表 查看引用來源

唔係新嘢,以前介紹過,所以唔喺度再講,以免大家以為我有利益關係。
係咪油麻地嗰個呀?
作者: Neumann    時間: 2024-2-19 18:32

引用:
原帖由 bigbig69 於 2024-2-19 03:33 PM 發表 查看引用來源

係咪油麻地嗰個呀?
唔係油麻地。
作者: van147    時間: 2024-2-19 21:33     標題: 回覆 10# Neumann 的帖子

紐文兄,好想知道在哪裏?求推介
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-2-21 06:46

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-2-19 11:45 發表 查看引用來源

七爺,呢D好嘢留番俾你慢慢嘆。 新年流流衝出來搏X?
我真係博x.去男同桑拿好似我的長者想俾x都唔係咁容易.
有的場.好似上海亍間分分鐘唔俾入.就算入到.、0、是1的的三倍.1惜金如玉.老屎忽埋去摸下都唔得
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-2-23 05:36

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-2-21 06:46 發表 查看引用來源
我真係博x.去男同桑拿好似我的長者想俾x都唔係咁容易.
有的場.好似上海亍間分分鐘唔俾入.就算入到.、0、是1的的三倍.1惜金如玉.老屎忽埋去摸下都唔得 ...
我去親真係博x.去男同桑拿好似我的長者想俾x都唔係咁容易.
有的場.好似上海亍間分分鐘唔俾入.就算入到.、0、是1的的三倍.1惜金如玉.老屎忽埋去摸下都唔得.但有的平價場.有的內地後生直男五六.日南下.去依的場後生半價只用幾十文入場..就當我依的求鳩若渴嘅、0、當、鵝、(鵝:接男同性的男妓).或連、鵝、也不肯做老強式輪!
不過男同桑拿規距只要任何一方叫停都可以即停.全部自願

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)