188Channel

標題: 問姐妹們 : 你地會唔會 "挖西式自慰" 架??? [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-2-28 14:28     標題: 問姐妹們 : 你地會唔會 "挖西式自慰" 架???

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 平衡生活    時間: 2024-2-28 15:09

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-28 14:28 發表 查看引用來源
我地男人 , 基本得一種自慰方式 ...女人 ... 我地受AV教育之下 , 都只係知一種 "挖西式自慰" ^.^"

咁事實上 , 你地會唔會 "挖西式自慰" 架???
如果會 , 係咪最主要既自慰方式??? 如果唔係 , 你地係點自慰架??? ...
女人自慰好似有幾種方法:
除咗加藤手之外,有捽豆豆,揸乳房、捽 lin 頭,又可以加玩具。
作者: 代北集團    時間: 2024-3-4 15:36

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-2-28 15:09 發表 查看引用來源

女人自慰好似有幾種方法:
除咗加藤手之外,有捽豆豆,揸乳房、捽 lin 頭,又可以加玩具。
揸乳房、捽 lin 頭 ... 呢 D係自摸姐 , 應該唔算自慰吧 ^.^"
作者: 小Koey    時間: 2024-3-6 14:12

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-2-28 14:28 發表 查看引用來源
我地男人 , 基本得一種自慰方式 ...女人 ... 我地受AV教育之下 , 都只係知一種 "挖西式自慰" ^.^"

咁事實上 , 你地會唔會 "挖西式自慰" 架???
如果會 , 係咪最主要既自慰方式??? 如果唔係 , 你地係點自慰架??? ...
最近我的男朋友不懂受到什么刺激,有暗示说想看我自慰 😓 我是不抗拒啦,但是我不是很懂怎么自慰才能让他觉得满足,所以看到这个主题就来学习学习 😂
作者: 1frankz    時間: 2024-3-6 16:52

挖陰道上方嘅 G 點,但以前有條囡叫我 R 陰道嘅下方
作者: licklickson    時間: 2024-3-6 20:54

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-6 14:12 發表 查看引用來源
最近我的男朋友不懂受到什么刺激,有暗示说想看我自慰 😓 我是不抗拒啦,但是我不是很懂怎么自慰才能让他觉得满足,所以看到这个主题就来学习学习 😂 ...
點解唔愛愛,而要睇你自慰?
作者: 小Koey    時間: 2024-3-7 10:25

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-6 20:54 發表 查看引用來源
點解唔愛愛,而要睇你自慰?
我不懂男生的想法哦。。。可能是好像AV情节?
作者: licklickson    時間: 2024-3-7 21:32

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-7 10:25 發表 查看引用來源
我不懂男生的想法哦。。。可能是好像AV情节?
咁睇完都可以愛愛嘅!😉
作者: 小Koey    時間: 2024-3-8 19:18

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-7 21:32 發表 查看引用來源
咁睇完都可以愛愛嘅!😉
但是重点是不会嘛
作者: licklickson    時間: 2024-3-8 19:28

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-8 19:18 發表 查看引用來源
但是重点是不会嘛
如果佢真係咁想睇,咪睇吓AV學下囉!😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-13 12:57

自慰... 對上一次真係足足十年前啦! 有拖拍時我唔會, 冇拖拍都會搵真人解決咁囉
最後果一次冇記錯係已經中意左未正式開始拍拖前o既宜家呢位, 有一晚曖昧地傾完電話之後情不自禁
都係捽lin 同捽豆唔會伸入去挖, 其實唔盡興o架, 俾人捽果陣兩隻手得閒, 可以用黎撐開對腳俾對方玩,
自慰到高潮果陣好酸好敏感果種感覺我忍唔到, 好自然會縮手, 所以最多潮到一次咁大把

伸入去挖其實係會好d, G點高潮相比淨係豆豆高潮果種酸軟係會再多一種好暢快好舒服o既感覺
可能因為咁所以俾人挖的話可以承受囉, 可以頂到第二第三第四次高潮都得
無奈自己留o左指甲, 入去有d 危險
作者: 平衡生活    時間: 2024-3-13 17:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-13 12:57 發表 查看引用來源
自慰... 對上一次真係足足十年前啦! 有拖拍時我唔會, 冇拖拍都會搵真人解決咁囉
最後果一次冇記錯係已經中意左未正式開始拍拖前o既宜家呢位, 有一晚曖昧地傾完電話之後情不自禁
都係捽lin 同捽豆唔會伸入去挖,  ...
蛇蛇講得好中 point,自己打飛機到高潮果陣好酸好敏感果種感覺自己忍唔到, 好自然會縮手, 所以最多潮到一次。如果有女人幫手打的話,酸軟得嚟會更加酸軟,得到的高潮會更加高。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-13 18:32

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-13 17:26 發表 查看引用來源

蛇蛇講得好中 point,自己打飛機到高潮果陣好酸好敏感果種感覺自己忍唔到, 好自然會縮手, 所以最多潮到一次。如果有女人幫手打的話,酸軟得嚟會更加酸軟,得到的高潮會更加高。 ...
你本來就係只得一次㗎啦!
仲有你回覆都真係幾特別,有一半直接copy and paste人地寫嘅文字
呢種現象本宮都係第一次見 🙄

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)