188Channel

標題: 有冇人另一半出過軌 [打印本頁]

作者: KOGor    時間: 2024-3-10 18:12     標題: 有冇人另一半出過軌

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-3-10 18:17

偷食會上癮,你老婆大食就更加會,不過你哋溝通好其實可以好多野玩,到時你哋大家都可以明食
作者: dttcalvin    時間: 2024-3-10 22:41

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-10 18:12 發表 查看引用來源
有冇人分享下另一半出軌既事, 到最後又點處理?
我講下我老婆先,結婚三年發現佢出過兩次軌,本身同佢係交友app識由sp發展成情侶再結婚,我老婆係偏大食同淫底既類型,但我正正係鍾意佢呢點所以同佢一齊

咁婚後第一次發現係岩 ...
師兄老婆有幾大食?🥰期待part two🙏🏾
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-11 07:49

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-10 18:12 發表 查看引用來源
我講下我老婆先,結婚三年發現佢出過兩次軌,本身同佢係交友app識由sp發展成情侶再結婚,我老婆係偏大食同淫底既類型,但我正正係鍾意佢呢點所以同佢一齊

等你下次出文
作者: cc19880910    時間: 2024-3-11 09:24

引用:

結婚前我老婆有,知道咗之後冇乜大不了,所以聽咗之後好興奮,每一次聽完佢講之後都會瘋狂咁樣屌佢
作者: 平衡生活    時間: 2024-3-11 09:56

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-3-11 09:24 發表 查看引用來源

結婚前我老婆有,知道咗之後冇乜大不了,所以聽咗之後好興奮,每一次聽完佢講之後都會瘋狂咁樣屌佢
做得好,每次都應該狠狠地屌佢。
作者: cc19880910    時間: 2024-3-11 11:57

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-11 09:56 發表 查看引用來源

做得好,每次都應該狠狠地屌佢。
其實最終佢都係想我咁做咋嘛🤣
作者: jeamjeam1228    時間: 2024-3-11 12:40

兩公婆~溝通過~大家都接受到 就無問題! 其實有無諗過一齊玩?
作者: Okkkkkk888    時間: 2024-3-11 14:15     標題: 回覆 1# KOGor 的帖子

我好自私,我偷食就得,我老婆就唔得🤭
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-3-11 15:48

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2024-3-11 14:15 發表 查看引用來源
我好自私,我偷食就得,我老婆就唔得🤭

唔偷食,係擺明去揾食呢🫢
作者: mui1892    時間: 2024-3-11 19:23

引用:

師兄快啲part 2
作者: KOGor    時間: 2024-3-11 21:53

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-10 18:17 發表 查看引用來源
偷食會上癮,你老婆大食就更加會,不過你哋溝通好其實可以好多野玩,到時你哋大家都可以明食
其實發展到而家大家都算明食, 我仲有放佢出去見佢個ex, 相反佢都無阻我出去

作者: KOGor    時間: 2024-3-11 21:54

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-3-10 22:41 發表 查看引用來源
師兄老婆有幾大食?🥰期待part two🙏🏾
以前差唔多日日都要喂佢,有時每日要兩劑咁濟
作者: KOGor    時間: 2024-3-11 21:55

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-3-11 09:24 發表 查看引用來源

係 反而佢坦白講我又接受到,聽佢有時講番點比人屌我都會愈聽愈興奮, 咁師兄果個又點出去玩法

作者: KOGor    時間: 2024-3-11 22:04

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-11 12:40 發表 查看引用來源
兩公婆~溝通過~大家都接受到 就無問題! 其實有無諗過一齊玩?
我同佢個思想都近既,大家都覺得每個人都有機會偷食, 如果佢有講出黎商量咁都無咩問題既
作者: KOGor    時間: 2024-3-11 22:05

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-3-11 19:23 發表 查看引用來源
師兄快啲part 2
比d時間過兩日再打😂
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-12 07:09

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-11 22:05 發表 查看引用來源
比d時間過兩日再打😂
心急想快D睇到
作者: infantry    時間: 2024-3-12 09:37

我老婆都係,由拍拖開始已經有約炮習慣,到結咗婚後有次佢無端端撩我玩mmf 先知佢一路有同人約炮,我知道左後又冇乜野,因為我一路都有舖淫妻癮又一路都冇同老婆講,佢一提起就梗係順水推舟啦,之後玩左都有好多年,乜都玩晒咁滯,前幾年岀過事之後就冇再玩啦,不過我覺得佢應該間唔中都仲有約炮,不過我就冇篤穿佢啦
作者: jeamjeam1228    時間: 2024-3-12 10:04     標題: 回覆 15# KOGor 的帖子

係啦~咁樣就最好~咁你地兩老婆~大家都真係有得傾有得相量,係好事!~收收埋埋~就gg
作者: tonywong3932    時間: 2024-3-12 10:07

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-11 21:53 發表 查看引用來源
其實發展到而家大家都算明食, 我仲有放佢出去見佢個ex, 相反佢都無阻我出去
其實老婆出位好平常啫最緊要識得保護自己唔好 中招回來就ok啦 其實我老婆都出鬼我老友啦 佢兩個間唔中玩都玩咗幾年啦
作者: jeamjeam1228    時間: 2024-3-12 10:09     標題: 回覆 18# infantry 的帖子

師兄 你接受能力又幾高! 我拍拖時~女友叫埋佢pair朋友一齊玩~我先發現新世界 ~之後就無腳玩! 只能回味!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-12 11:21

引用:
可能真係只有男仕先會覺得係好事

想當年我發現我男朋友偷食, 我會立即覺得呢個人好污糟嘔心囉
我會o係最短o既時間之內 cut 左佢, 我唔想同呢個人再有任何形式o既聯繫, 唔好俾我再見到佢, 我唔會想同佢再多講一句說話
最好佢立即從我生命之中消失囉

即係呢, 本宮自問仲算係個有教養o既人 我認同感情本身並無對錯,
我贊成如果係自己闖出黎o既禍就算後果有幾嚴重都應該自己承擔,
我亦唔否則曾幾何時自己某d 性格行為的確唔太討好, 係會令某D 男性覺得厭惡,
因此對方移情別戀未必真係自己一D 責任都冇
我唔會咀咒同我分開o既人, 唔會諗做d 咩行為去報復對方,
我唯一恨o既只係恨佢唔好好同我講囉

呢d 叫做幼承庭訓 老豆教落o既, 佢話如果你做錯事俾我發現, 我暗地裡整蠱你傷害你o黎報仇咁係我錯,
但如果我義正詞嚴用呢個理由教訓你, 就算我打到你第二日行唔到路你都要接受因為係你犯錯應得o既後果  
若然我真係咁不知所謂令原本愛我o既人心灰意冷, 佢選擇同我分開我係會求原諒正如細個俾人鬧果陣
但如果對方講到明同我冇可能再走落去, 咁我都會有我o既尊嚴唔會死纏爛打囉
但係如果佢聲都唔聲, 表面同我好似咩事都冇咁, o係同我分開之前就先同另一個女人開始,
咁樣就係佢o既不忠, 錯o既就係佢, 不忠呢樣野係冇得原諒o既
作者: 平衡生活    時間: 2024-3-12 12:24

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 11:21 發表 查看引用來源

可能真係只有男仕先會覺得係好事

想當年我發現我男朋友偷食, 我會立即覺得呢個人好污糟嘔心囉
我會o係最短o既時間之內 cut 左佢, 我唔想同呢個人再有任何形式o既聯繫, 唔好俾我再見到佢, 我唔會想同佢再多講 ...
其實好多女性都感覺上男性出軌好污糟邋遢,我都唔明白點解佢哋會咁諗,好想知道你哋眼中嘅污糟邋遢係乜嘢定義。
如果事情係女性出軌,咁你哋女性又覺得自己會唔會係污糟邋遢?
唔係話幫男性講說話,好多時男性出軌女性就絕對不可以原諒要離婚,相反女性出軌好多是男性都會將就一下重新建立夫妻關係?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-12 13:31

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-12 12:24 發表 查看引用來源

其實好多女性都感覺上男性出軌好污糟邋遢,我都唔明白點解佢哋會咁諗,好想知道你哋眼中嘅污糟邋遢係乜嘢定義。
如果事情係女性出軌,咁你哋女性又覺得自己會唔會係污糟邋遢?
唔係話幫男性講說話,好多時男性出軌女性就絕對 ...
咁其實又唔係話人地肉體上污糟o既, 冇人可以否認大家都唔係對方第一任,
一齊之前大家都分別同過唔同o既男男女女上床, 污糟o既唔係指同其他異性有過性行為, 甚至污糟o既個term 都唔係好準確
總之就係討厭囉, 出軌係一個肉體上o既行為, 而呢個行為o既前後幾乎可以話一定連帶住心靈上o既欺騙, 講大話, 口不對心 etc
當你知道一個男人出軌, 佢背叛過你呃過你, 你會聯想到好多好多野
比如佢好似咩事都冇, 同你討論緊今個禮拜六某個時間同你做d 乜果陣, 佢係真係諗佢口中講同你做果樣野,
定還是係佢其實plan 緊佢講o既果個時段前後可以同另外果個見面?
你同佢行街, 中間點都會有一dd 冇人講野o既moment 卦, 佢望住你以外其他方向o既其他野時, 唔通已經諗緊另外果個?
諗緊陣間有咩野理由同你講有野做要返去先, 跟住約另一個人出o黎? 佢望住櫥窗, 諗緊要買d 咩野送俾另外果個, 因為同你出緊街你occupy 左佢, 所以要送d 野俾其他人作為冷落左佢o既賠禮?
甚至你同佢搞緊野, 俾緊佢最中意o既服務俾佢, 佢瞇埋眼享受緊o既同時, 係真係專心享受緊呢個moment, 定還是幻想緊另外果個服務佢?
仲有大把多到可以出書 求其寫幾樣舉例咋!
小女人會因為發現你偷偷send message俾另一個女人而聯想到o既野遠遠唔止咁少

其他人我唔知, 但我自己一句真心話, 就係出軌=討厭o既樣野係不分男女都一樣咁討厭o既
係人格問題囉, 同伴侶一齊唔開心, 你可以向佢投訴, 可以同佢攤牌, 惡d 既話鬧佢打佢一身,
都搞唔掂, 同佢分手同佢離婚我都冇意見
然而出軌就即係欺騙, 即係背叛, 罪行本身冇性格架嘛, 男人做同女人做一樣都係咁乞人憎

如果我有咁樣o既一個女性朋友, 就算佢老公/ 男朋友對佢好差, 佢唔同果個人分手就偷偷同另一個人開始,
然後俾果個粗暴o既老公/ 男友發現打到佢豬頭咁, 我都會贈佢幾個字 "你自己攞黎o既"
除非人地玩非法禁錮啦, 但如果係咁的話你亦無可能識到第二條仔,
識到第二條仔, 你係對自己仲有少少尊重o既話, 就算唔可以馬上亦應該儘快同之前果個劃清界線, 然後先去做第二個男人o既女朋友
前一任蝦你係佢唔o岩, 但你瞞住佢或者製造假像存心呃佢你都有錯
作者: 平衡生活    時間: 2024-3-12 13:46

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 13:31 發表 查看引用來源

咁其實又唔係話人地肉體上污糟o既, 冇人可以否認大家都唔係對方第一任,
一齊之前大家都分別同過唔同o既男男女女上床, 污糟o既唔係指同其他異性有過性行為, 甚至污糟o既個term 都唔係好準確
總之就係討厭囉, 出 ...
正常情況之下男女出軌必定有其原因,唔會無緣無故就去出軌。主要問題應該係出在對方身上,男人好多時都會話女人唔溫柔、唔了解佢、唔體諒佢、甚至好多時性方面都未能滿足佢、又或者拒絕行房之類。
女性方便多數係話男性唔溫柔、冇時間陪佢、冇情趣之類,咁啱對方生活圈子裏又出現咗另外一位異性,又明白佢、又體諒佢,咁就會一拍即合,喺呢種情況之下應該係話出軌嗰方係錯,唔應該將責任推畀出軌嘅伴侶。
就係因為大家唔檢討、唔同對方講出真相,引致離婚收場。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-12 14:12

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-12 13:46 發表 查看引用來源

正常情況之下男女出軌必定有其原因,唔會無緣無故就去出軌。主要問題應該係出在對方身上,男人好多時都會話女人唔溫柔、唔了解佢、唔體諒佢、甚至好多時性方面都未能滿足佢、又或者拒絕行房之類。
女性方便多數係話男性 ...
分手同離婚, 其實我個人覺得同返新工一樣
對舊公司唔滿意, 咪辭左份工另謀高督囉
辭職本身無錯, 就算換公司換得再密都好, 當然interview 果陣俾我見到咁o既case 我都會問佢發生咩事
如果講得合理o既我係會接受o架
出軌或者一腳踏 n船, 就係一種詐騙, 等於坐o係 a公司辦公室出住份糧用佢o既資源做 b公司o既野為b 公司賺錢
作者: cc19880910    時間: 2024-3-12 16:55

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-11 21:55 發表 查看引用來源
係 反而佢坦白講我又接受到,聽佢有時講番點比人屌我都會愈聽愈興奮, 咁師兄果個又點出去玩法
最誇張同我拍拖嗰陣,同一日除咗俾我屌,跟住中午同夜晚各俾唔同男人屌
作者: tiger115    時間: 2024-3-12 16:59

引用:

只要唔好沉船,唔好咁古板。
作者: KOGor    時間: 2024-3-12 19:27

引用:
原帖由 infantry 於 2024-3-12 09:37 發表 查看引用來源
我老婆都係,由拍拖開始已經有約炮習慣,到結咗婚後有次佢無端端撩我玩mmf 先知佢一路有同人約炮,我知道左後又冇乜野,因為我一路都有舖淫妻癮又一路都冇同老婆講,佢一提起就梗係順水推舟啦,之後玩左都有好多年,乜都玩晒咁滯,前 ...
師兄果個同我果個都似,我果個初期sp果陣到一齊佢都係keep住有sp,不過大家果陣係未認真一齊我知道都扮唔知無理過佢,係結婚後佢話佢斷晒其實仲有keep住個ex
作者: KOGor    時間: 2024-3-12 19:31

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2024-3-12 10:07 發表 查看引用來源
其實老婆出位好平常啫最緊要識得保護自己唔好 中招回來就ok啦 其實我老婆都出鬼我老友啦 佢兩個間唔中玩都玩咗幾年啦
哇 咁師兄阿嫂同老友知唔知你知佢地有野, 老友我真係未必接受到,見面會尷尬如果大家都知,但如果係約埋一齊玩就唔同講法
作者: KOGor    時間: 2024-3-12 19:36

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-12 10:04 發表 查看引用來源
係啦~咁樣就最好~咁你地兩老婆~大家都真係有得傾有得相量,係好事!~收收埋埋~就gg
岩既 早期佢話悶問我比唔比佢玩番交友app同人傾下計我都比佢玩下,坦白就好多野我都ok既
作者: 平衡生活    時間: 2024-3-12 19:41

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-12 19:31 發表 查看引用來源
哇 咁師兄阿嫂同老友知唔知你知佢地有野, 老友我真係未必接受到,見面會尷尬如果大家都知,但如果係約埋一齊玩就唔同講法
你嘅意思係你兩公婆+ 老友兩公婆一齊玩4p,大家互換老婆玩都冇問題?
作者: KOGor    時間: 2024-3-12 19:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-12 14:12 發表 查看引用來源

分手同離婚, 其實我個人覺得同返新工一樣
對舊公司唔滿意, 咪辭左份工另謀高督囉
辭職本身無錯, 就算換公司換得再密都好, 當然interview 果陣俾我見到咁o既case 我都會問佢發生咩事
如果講得合理o既我係會接受o ...
咁正常人打兩份工都唔會寫上CV見工時比你知 都要做落先知呢個人係點但而家呢個社會就好多人鐘意搵外快,好彩既見到個岩既一take過請到個岩既人,唔好彩既不停炒人轉工又可以有幾多時間
有時我又諗出軌係一方面,但如果佢其他方面都做得好出色都可以考慮繼續留低既
作者: infantry    時間: 2024-3-12 20:32

我老婆反而鐘意揾熟人玩,覺得安全啲,起碼唔會比人偷影,佢同我其中一班friend開頭自己約,之後我都有份加入玩埋一份
作者: 幪面超人    時間: 2024-3-12 20:35

引用:

偷食係一件好刺激嘅事,正過明食。
作者: tonywong3932    時間: 2024-3-12 22:47

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-12 19:31 發表 查看引用來源
基本上糸我同老友講有本事可以搞惦我老婆
作者: licklickson    時間: 2024-3-12 22:50

引用:
原帖由 tonywong3932 於 2024-3-12 22:47 發表 查看引用來源
基本上糸我同老友講有本事可以搞惦我老婆
咁佢真係搞掂你老婆?
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-3-13 02:48

引用:

希望我原諒佢佢可以唔再見,加上我老婆都發現我有偷食,咁果次最後都原諒左佢
師兄同呀嫂都接受到,其實都冇話什麼原諒唔原諒嘅。
現近代才有所謂一夫一妻制,溝通好,大家玩得開心咪更好添。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-13 08:04

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-12 19:51 發表 查看引用來源
咁正常人打兩份工都唔會寫上CV見工時比你知 都要做落先知呢個人係點但而家呢個社會就好多人鐘意搵外快,好彩既見到個岩既一take過請到個岩既人,唔好彩既不停炒人轉工又可以有幾多時間
有時我又諗出軌係一方面,但如果佢其 ...
打兩份工搵外快冇錯喎, 如果有咁o既精力同時間四份五份六份都冇問, 而家講緊o既只係欺騙
o係你另一半不知情o既情況下同另一個異性有親密關係就等如老細以為你做緊佢o既野所以出糧俾你o既同時,
而你其實係搞緊其他野為另一個老細賺錢, 用 A俾你o既資源去為 B提供好處, A 同B 甚至有可能係有利益衝突o既競爭對手

點解我會咁認為, 因為男人o既出軌, 手段不外乎係話工作, 朋友有事要去幫忙, 約左friend 有所謂正當o既娛樂消遣啫
當時我仲係佢女朋友, 我仲相信佢講o既說話 - 或者叫做佢俾我o既借口,
因為我依然認為佢係值得我去愛去付出o既男朋友, 好自然地會offer 既然你唔得閒咁有咩你所講果樣野以外其他我幫到手o既野,
我幫你頂左佢囉, 可能係上你屋企幫你執屋, 洗咁d 污糟衫, 買定野食擺你屋企, 等你忙完返黎可以relax 一下
我分擔左你o既責任煩惱, 你卻係利用緊我俾你o既好處, 將你o既時間精力金錢花在另一個女人身上
咁就同上面 A公司B公司果個比喻相似啦

有一種係 mutually agreed 或者叫咩野 open relationship 既, 大家早就公開我除左你之外仲有第二個而又雙方都ok,
咁呢個係另一個完全唔同o既情況, 因為一早俾對方知道左, 所以唔存在欺騙
公事上亦可以而且出現過咁o既情況, 以前請過d 暑期工o既小朋友, 有過咁樣o既一個人係考完試之後馬上o黎返工,
朝九晚五之後接住即刻返下一份餐廳侍應, 佢話係要極速搵夠趕在暑假結束前兩個禮拜去旅行喎
有時下晝三四點, 佢個post d野真係搞掂晒冇乜特別野可以俾佢做, 我會同佢講再有咁o既情況你話我知,
返工時間我照簽你八粒鐘但你去食d 野又好搵個地方休息下咩都好, 事關陣間你仲要企成晚做到唔停手
即係大家都知情都唔反對, 你用我出糧俾你o既時間哪怕係為另一份工做準備係冇問題o既,
但如果未經同意冇知會任何人就消失o左, 下次再見到面睇我屌唔屌到你血流成河囉

跟住最後一種case 真係對唔住啦 你地所講知道/ 見到/ 聽到另一半同第三者o既性事會特別興奮o既情懷我真係理解唔到!
目測 so far 好似只有男性先會有咁既思維...
得罪d 講句, 其實會唔會係o係你地內心o既最深深處, 未曾去到真係好深愛自己老婆?
因為我睇法係深愛=視對方為你o既唯一, 唯一=唔可以同任何人分享,
單單係原諒對方出軌尚且可以理解為 "繼續擁有呢個深愛的人大於一切",
但聽到佢同另一個人o既床事唔upset唔妒忌之餘仲會興奮, 我真係唔識講囉
作者: jeamjeam1228    時間: 2024-3-13 09:50     標題: 回覆 34# infantry 的帖子

我都覺~熟人始終知d底細  ! 感覺上安心d
作者: licklickson    時間: 2024-3-13 09:53

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-13 09:50 發表 查看引用來源
同埋熟人反而會刺激啲!尤其是係老公啲朋友!
作者: tonywong3932    時間: 2024-3-13 09:59

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-13 09:50 發表 查看引用來源
係呀熟人會安全啲囉起碼之底細 同埋熟人有認識 刺激好多 最重要就係熟人嘅話佢可以同你講賽後報告
作者: yjjjoe    時間: 2024-3-13 13:56

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-13 08:04 發表 查看引用來源

打兩份工搵外快冇錯喎, 如果有咁o既精力同時間四份五份六份都冇問, 而家講緊o既只係欺騙
o係你另一半不知情o既情況下同另一個異性有親密關係就等如老細以為你做緊佢o既野所以出糧俾你o既同時,
而你其實係搞緊其他 ...
其實我覺2公婆不再相愛應離婚的。
但相愛呢。

我哋從女性方度去聊下、
20幾歲同老公相愛熱戀結婚、
2公婆決定不要兒女、
生活安逸,工作穩定、小康啦、
2公婆仍相愛的,現年40有多咁,有排都未死.

同一個人做了10幾年愛,
根本就無可性有性高潮的了,
但她其實想再有性高潮,
咁她應該怎做?
死忍難忍,求求其其也可過一世的.

現在好多女的也有去桑拿、鴨店、
甚或找SP/SL,
你妳能否接受?

好多男人都會買些假屌插女友,老婆、
其實這算係一種假偷情,
假屌已被想成是另一個男人,
假屌接受,另一個男不接受?

聊天咋,
人生苦短,那有咁多對對錯錯.
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-13 14:56

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2024-3-13 13:56 發表 查看引用來源
其實我覺2公婆不再相愛應離婚的。
但相愛呢。

我哋從女性方度去聊下、
20幾歲同老公相愛熱戀結婚、
2公婆決定不要兒女、
生活安逸,工作穩定、小康啦、
2公婆仍相愛的,現年40有多咁,有排都未死.

同一個人做了10幾年愛,
...
冇錯, 係聊天咋, no offense

即係我會覺得呢, 兩個人唔再相愛件事就簡單好多, 合則來不合則去囉
我自己玩過癲過所以亦唔係咁古板傳統o既人

如果兩個人仲係相愛, 理論上我老公就係除左親生父母以外呢個世上我最親o既人
我會認為冇野唔可以拎出o黎同佢講囉, 包括性愛上o既不足/ 或者不滿

因為我地都見過晒對方o既裸體, 進入過或者俾對方進入過自己身體,
食過對方正常情況下其他人唔會食到o既體液, 已經親到冇得再親,
所以更加冇野唔可以完完整整坦坦白白拎出o黎同呢個人討論

個主題係集中講性行為嘛, 所以其他生活上細節野我唔提啦
男女之間性事上出現矛盾, 來來去去都係果幾個主要原因
男人的話一係硬唔起唔夠硬一係last 唔耐做唔到, 女人的話唔試新野冇前戲唔肯用口唔俾口爆
當然仲有其他但呢d 我相信係最 common 囉

由始至終其實我都只係得一個point, 就係應該要俾對方知情,
你手頭上唔夠現錢話我知, 我可能都係同你講話我銀包入面應該有, 銀包相信o係手袋入面你自己搵,
你開左口然後先摷我手袋冇問題o架, 但趁我行開左唔知道o既時候偷偷打開就係另一回事嘛

兩個人相處就係要咁, 其中一方有問題, 對另一方有意見, 應該話俾人知,
只要佢仲係重視你o既話相信都會想辦法配合, 實在真係配合唔到, 就同你一齊諗有冇其他alternative
可以係包括你提到o既桑拿鴨店SP SL, 話你知佢底線係乜, 你又再話佢知你能唔能夠同意等等
討論出一個大家都可以接受o既終極方案

性行為唔同食餐飯, 一來佢關係到兩個人之間o既互相吸引, 會想愈要愈多,
想再花多d 時間同呢個性愛上俾到自己快樂o既人見面而疏遠原先o既伴侶
因為另個令人可以重新得到性滿足o既人, 好多時候都需要有吸引人o既外表
咁同兩個人最初相遇時因為對方好man 或者好索, 對人產生興趣想多d 接近然後 fall in love 係咪同一個流程先?

有d 野要做埋, 唔講太多住, 遲下先再睇睇點樣補充
不過講到底亦真係純個人意見, 冇咩絕對o既對與錯
有人係可以做到無論如何點都從一而終, 亦有人一對夫妻各自各快樂, 有人對對方自己一個人快樂可以隻眼開隻眼閉

只係我個人容忍唔到欺騙同背叛啫,
如果一個男人真係咁唔想同我一齊, 平心靜氣同我坦白+宣告分手, 我冇錯係會超心痛,
但若干年後如果遇返佢都仲有 1%可能做返好朋友
同我一齊果陣扮好開心快樂, 俾我自己發現佢瞞住我o係出面搞三搞四, 我真係可以從此直到我死果一刻都恨住佢
作者: yjjjoe    時間: 2024-3-13 15:19

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-3-13 14:56 發表 查看引用來源

冇錯, 係聊天咋, no offense

即係我會覺得呢, 兩個人唔再相愛件事就簡單好多, 合則來不合則去囉
我自己玩過癲過所以亦唔係咁古板傳統o既人

如果兩個人仲係相愛, 理論上我老公就係除左親生父母以外呢個世上 ...
你是認為妳男人不想出去鬼混?
還是認為他不會去鬼混?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-14 08:54

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2024-3-13 15:19 發表 查看引用來源
你是認為妳男人不想出去鬼混?
還是認為他不會去鬼混?
準確d 咁講吧係後者, 據我觀察佢會出去鬼混o既機會率唔高
而同時我亦會盡我能力去令到佢唔想出去鬼混囉

由初初同呢條友相偶, 我已經察覺到呢條友o既思維同好多人好唔同
看似好平常o既o野佢都會有自己一套與眾不同o既理解
簡單形容就係從對其他人和事睇得出佢係講得出做得到, 非常之有擔當有責任心同忠誠,
癲起上o黎可以好小學雞好嘔心核突, 激到你七孔流血, 但係一旦feel 到你真心賞識佢係會對你士為知己者死果種人

可能係自細o既家庭教育吧, 阿爸係個好嚴格o既人, 我係獨女,
或者佢怕我日後俾人蝦所以某程度上佢當左我係仔咁調教我o既思想 有咁tough 得咁tough
懂事之後亦因為咸濕, 中意接近男性, 十個好朋友之中八個都係男仔
雖然唔係好精通但至少我可以話自己都幾習慣男性與男性之間果種相處同佢地d 喜好取向等等

我同我男人係朋友飯局上認識o既, 當時就已經覺得佢好有趣好有味道, 好中意聽佢講野
外觀上我唔喜歡青靚白淨o既美男, 粗獷+肌肉+汗水型o既我會更有衝動, 呢d 佢都有,
但有內涵有智慧o既男人我會覺得更加sexy 囉
果陣飯局之中我已經好唔知醜咁o係枱底send message 俾佢, 撩佢出去食煙, 單對單同人傾計

講呢d 陳年往事, 一個原因係我想指出, 以我o既理解一個男人可以對身邊條女有幾長情,
好大程度上係佢女人有幾欣賞崇拜自己, 好多女人婚後不斷咁批評責罵自己老公,
老公當然係見到你就心煩, 碰o岩外面有一個對佢神咁拜皇帝咁服侍o既小三, 個心梗係第一時間飛左去小三果度啦!
佢個人本身係真係有料o既, 比我早好多晉身管理層, 果陣之前我埋頭苦幹做自己野勉強ok 啦
但要我指揮調配點其他人做野, 將一盤散沙凝聚振作起o黎等等, 初時壓力真係幾大, 咪搵佢傳授d 技倆俾我囉
直到宜家耐唔耐我地都仲會傾公事, 交流佢d 帝王用人御人之術
唔係講笑o架, 佢真係睇好多呢d 野, 於是lead to 我第二個point, 就係興趣娛樂活動
我為左要同佢走近, 除左以一個小女人崇拜大男人o既姿態向佢求助俾佢有o係我面前威風霸氣o既機會之外
佢d 珍藏三國演義孫子兵法武經七書我全部要求自己睇晒佢,
仲真係o係入面執d 邊個點解要講d 乜野或者點解要咁做之類o既問題出o黎同佢辯論
(btw 我想講, 雖然係一千幾百年前d 人寫o既, 但今日返到公司用人治人都真係仲用得著, 唔怪得佢咁沉迷!)

人生除左娛樂消遣之外另一個最大o既享受就係飲飲食食, 呢個好簡單,
又係多嘗試多接觸啫, 男人中意大魚大肉係好合理, 佢要去邊度要食乜我都陪佢, 食大左最多另外搵時間操練burn 返佢囉
兩個人一齊係生活, 飲食係生活之中o既一大部份, 呢樣唔得果樣唔制要分開o黎進行,
甚至因為自己(女人)o既原因去禁止對方 (男人)滿足佢呢方面喜好, 係一條非常大o既裂痕

生活上大致係咁, 到感情上o既o野, 主要都係一開始時約法三章
既然佢都係一個有智慧理性型可以而且又喜歡講道理o既人物, 所以我同佢講,
如果你非常愛我的話, 你自自然知道應該點做, 你仲有少少感情但已經冇之前咁愛我,
你知道我除左被欺騙同被背叛之外對其他野o既忍受能力都算好高, 只有呢兩樣野會令我最痛苦
我希望你念在對我仲有少少感情份上, 俾我一個相對冇咁難受o既結局俾我, 即係如果想搵第二個, 想離開我直接同我講
如果我都已經唔愛你我根本唔會care, 如果我仲愛你我一定會選擇俾你快樂然後自己承擔晒所有痛苦俾你離開
如果你心入面已經完全冇我存在, 你就更加唔需要顧我感受呃住我, 直接一走了之極速尋找自己想要o既快樂就得

至於我, 只要一日仲係你女朋友 (後來變成老婆), 呢個係我俾你o既承諾,
我崇拜果d 可以lead 住我o既男人, 自小除左禮儀之外其實我都冇乜點俾人當過係女仔咁養,
所以你都唔需要將我捧在掌心咁去供奉, 如同你教我公事或者對外o既做人道理一樣,
我地情侶夫妻之間有咩係我做得令你唔高興o既請你一定一定要隨時鬧我, 責備我, 懲罰我都冇問題
我地上床有開玩SM, 大家都心甘情願o既, 但上床以外o既其他時段如果我唔聽教唔聽話做唔到你o既要求,
你一樣可以體罰我, 只要安全同有程序有規矩o既重手少少都唔緊要, 總之我地之間領導人呢個角色, 我心甘情願讓俾你去做

提到上床, 我有我自己對性行為o既見解, 佢係一種本能需要, 享受, 娛樂, 交流, 表達, 亦係一種責任
即使係婚前都好, 我接受得你o既追求, 同你上床滿足到我自己o既需要, 我作為你o既女伴不管係女朋友定係你老婆,
亦有咁o既責任去滿足你, 所以只要你想玩想試想享受o既, 千祈唔好怕, 有咩野講左出o黎先算
我同你一齊研究可以點實行, 我本身係非常非常中意做愛呢樣你唔係唔知, 我智慧/轉數/表達能力唔及你呢樣你亦知
所以好可能俾多少少時間我都會有同你一樣咁o既念頭, 只係你轉得快過我比我早d 諗到而已,
所以唔駛顧忌咁多, 想點玩講左出o黎先, 只要係做愛而且唔會攞我命o既 99%我都會奉陪

(我仲有一張皇牌 呢個男人好中意主奴, 中意sm 中意女方痛苦, 要o係出面搵到一個100% 只屬於自己,
又咁中意俾男伴折磨o既私家女奴其實唔係咁易 )

事實上, 佢亦真係提出左幾次令我幾 impress o既o野
足以令我相信佢o既誠實, 佢依然覺得我吸引到佢, 同埋佢只希望用我身體去滿足佢o既性慾而唔係搵其他人囉
點解我咁相信, 因為除左口頭上o既說話, 床上面兩個人o既互動有留心的話其實可以俾到好多information 俾你

再講自己都好似有d 亂, 總之經營關係就需要多管齊下, 要不斷去發現欣賞對方o既吸引之處,
亦要不斷保持同提升自己o係佢眼中o既吸引力, 令佢覺得同你相處係舒服同開心o既
作者: jeamjeam1228    時間: 2024-3-14 10:12     標題: 回覆 41# licklickson 的帖子

咁我無諗過自己d frds! 之前果次人地男友個look 幾ok~所以先成事! 自己班frd 個look 唔合要求
作者: jeamjeam1228    時間: 2024-3-14 10:13     標題: 回覆 42# tonywong3932 的帖子

咁有咁鐵腳都幾好玩
作者: licklickson    時間: 2024-3-14 10:25

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-14 10:12 發表 查看引用來源
咁我無諗過自己d frds! 之前果次人地男友個look 幾ok~所以先成事! 自己班frd 個look 唔合要求
咁揀擇!😬
作者: jeamjeam1228    時間: 2024-3-15 10:16     標題: 回覆 49# licklickson 的帖子

第1次體驗~緊係揀擇d好~唔係邊有下一次機會
作者: licklickson    時間: 2024-3-15 10:29

引用:
原帖由 jeamjeam1228 於 2024-3-15 10:16 發表 查看引用來源
第1次體驗~緊係揀擇d好~唔係邊有下一次機會
咁都係!第一次好重要!😬
作者: Ironman_2046    時間: 2024-3-15 10:59     標題: 回覆 47# jeamjeam1228 的帖子

可以講多啲上次同你女朋友,同佢朋友個pair一齊點樣玩?詳情係點?
作者: KOGor    時間: 2024-3-17 00:55

呢排都忙 今日先有機會打下第二次發現老婆出軌呢件事係發生係上年年頭我老婆岩岩轉新工
起初最初初都好準時收工,咁做耐左慢慢就愈黎愈夜收,又開始同同事愈黎愈多gathering,又會一齊去下旅行
咁我都覺得份工做耐左fd左都好正常,再加上佢講佢d男同事都結晒婚有小朋友,所以果陣我都無懷疑過
直到我老婆番工開始番工著得愈黎愈性感,低胸加短裙仲會著埋tback,以前佢通常番工為求舒服都唔會著除左著緊身裙同褲,咁我就慢慢開始懷疑
咁同上次一樣我偷偷check電話但乜都無發現(後尾先知轉左用tg傾同埋將個tg放左係d唔起眼既folder裏面)
咁我為左驗證我既猜想就搵左日off唔同佢講去接佢放工
咁果日我提早左到, 但已經係佢平時ot既放工時間前一個鐘見到佢出左門口, 我覺得古怪就跟下佢,
果然過左個路口就見到meet左個男人一齊行
跟多陣已經見佢地前後腳上左時鐘,咁我就無再等佢地落黎番左屋企先
但果下係真係嬲,因為佢又再暪住我去偷食,等到兩三個鐘後佢番到黎我試探佢問佢最近見佢打扮得咁靚,係咪又偷食佢唔認,我先直接攤牌佢先認,佢話呢個男人係結左婚有個幾歲小朋友,一開頭對我老婆好關懷教佢好多野係咁追我老婆佢都不為所動,直到果次去旅行咁岩佢同房個女同事有事黎唔到,佢個同事就晚晚黎佢間房搵佢飲酒吹水,終於有一晚醉醉地比人撩到比佢食左,之後就keep住同呢個同事搞過好多次野
仲試過好多唔同地方,公司殘廁又有,佢屋企又有,佢著tback番工都係個男同事要求佢先著,佢都有諗過同我坦白但又驚我會嬲所以一直無講
果刻我嬲到執埋野走左,之後無理佢兩三個星期,我老婆keep住哄我求我原諒,話以後唔會再同個男同事搞,到最後我心軟左又原諒左佢
作者: ACA64    時間: 2024-3-17 01:11     標題: 回覆 53# KOGor 的帖子

師兄,我覺得阿嫂都係改唔到,我又想問下,係唔係你餵唔飽佢先?
作者: KOGor    時間: 2024-3-17 08:28

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-3-17 01:11 發表 查看引用來源
師兄,我覺得阿嫂都係改唔到,我又想問下,係唔係你餵唔飽佢先?
係啦 家下佢大食過之前
作者: 平衡生活    時間: 2024-3-17 09:09

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 08:28 發表 查看引用來源
係啦 家下佢大食過之前
咁咪比人幫手喂下佢,自己又冇咁辛苦。
作者: licklickson    時間: 2024-3-17 10:49

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 00:55 發表 查看引用來源
呢排都忙 今日先有機會打下第二次發現老婆出軌呢件事係發生係上年年頭我老婆岩岩轉新工
起初最初初都好準時收工,咁做耐左慢慢就愈黎愈夜收,又開始同同事愈黎愈多gathering,又會一齊去下旅行
咁我都覺得份工做耐左fd左 ...
你老婆應該好正,佢同事先會千方百計要食佢!
作者: licklickson    時間: 2024-3-17 10:50

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 08:28 發表 查看引用來源
係啦 家下佢大食過之前
可能比其他人男人開發咗!
作者: KOGor    時間: 2024-3-17 16:00

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-17 09:09 發表 查看引用來源

咁咪比人幫手喂下佢,自己又冇咁辛苦。
所以而家都有放佢出去同個ex見面,至於個同事佢地而家都係一齊做野,但佢話已經無搞野,真定假就唔知啦
作者: KOGor    時間: 2024-3-17 16:01

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-17 10:49 發表 查看引用來源
你老婆應該好正,佢同事先會千方百計要食佢!
我老婆身材唔錯 一著低胸就成條事業會出晒黎係男人都會望
作者: KOGor    時間: 2024-3-17 16:02

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-17 10:50 發表 查看引用來源
可能比其他人男人開發咗!
應該主要就係比佢個ex開發到佢咁既 我都有份開發下咁啦
作者: 平衡生活    時間: 2024-3-17 16:23

引用:
原帖由 KOGor 於 2024-3-17 16:01 發表 查看引用來源
我老婆身材唔錯 一著低胸就成條事業會出晒黎係男人都會望
著低胸連身超短裙,真係引死人。
作者: ppt2016    時間: 2024-3-18 15:56

有 我果個係乖女型都出軌
作者: KOGor    時間: 2024-3-18 18:06

引用:
原帖由 平衡生活 於 2024-3-17 16:23 發表 查看引用來源

著低胸連身超短裙,真係引死人。
低胸連身裙佢最鍾意著, 條裙短到坐底郁下就走光又唔會打底, 不過佢鐘意著就由佢
作者: KOGor    時間: 2024-3-18 18:12

引用:
原帖由 ppt2016 於 2024-3-18 15:56 發表 查看引用來源
有 我果個係乖女型都出軌
c兄果個點偷食法不過乖女型先淫賤 我以前有個ex又係乖女型
記得有次打比佢傾電話聽到佢把聲有少許喘氣同有d啪啪聲,果陣無諗咁多剩係覺得古怪又繼續同我傾左幾分鍾,之後無耐就比佢飛左, 佢就無逢接軌, 後尾諗番先覺得佢果陣9成比人扑緊

作者: moneyzero    時間: 2024-4-7 18:59

我有個 ex 喺我地同居張床度出軌
作者: canadafai    時間: 2024-4-9 21:58

我老婆會偷食,不過最後都會報告俾我知,詳情去我啲post度睇。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)