188Channel

標題: 原來老婆曾經差點比人強姦 [打印本頁]

作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-26 10:09     標題: 原來老婆曾經差點比人強姦

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: ncp81    時間: 2024-3-26 10:50

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-26 10:09 發表 查看引用來源
看過我的帖都知道我老婆十分外向,容易和陌生人熟絡,亦因此給人一種很容易上的錯覺,惹上不少麻煩。

其中一次婆帶孩子去老外同學家中玩,回來的時候氣匆匆,要孩子和那個同學停止交往,我一直找不出原因,直至最近才探到事情的來 ...
即係有下文,師兄等下集
作者: 幪面超人    時間: 2024-3-26 18:30

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-26 10:09 發表 查看引用來源
看過我的帖都知道我老婆十分外向,容易和陌生人熟絡,亦因此給人一種很容易上的錯覺,惹上不少麻煩。

其中一次婆帶孩子去老外同學家中玩,回來的時候氣匆匆,要孩子和那個同學停止交往,我一直找不出原因,直至最近才探到事情的來 ...
點解唔立即報警
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-3-26 19:35

引用:

呀嫂都無想過對方咁狼死, 以為老外嘅老婆都在家, 普通家長間互訪.
尼個case, 有少少防不勝防
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-27 07:25     標題: 回覆 4# freepic1iman_dc 的帖子

最激氣就是老婆向他的老婆投訴,她竟然說我老婆膚淺,男女喜歡玩一下沒有問題⋯⋯老外和華人的道德觀真不一樣
作者: 辣媽人妻    時間: 2024-4-6 10:29

睇嚟你老婆喺嗰啲中過招都唔學精嗰啲人,冇得救。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)