188Channel

標題: 老婆好似搞姊弟戀 [打印本頁]

作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-26 10:17     標題: 老婆好似搞姊弟戀

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 小Koey    時間: 2024-3-26 11:28

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-26 10:17 發表 查看引用來源
晚上老婆在沐浴,突然電話傳來訊息,本來也不打算看,但是給吵醒了便看了一眼,只見屏幕說謝謝謝謝關心⋯⋯好奇打開一看,便見到老婆和他的髮型師聊了很多,雖然沒有色色的話題,但是措詞對他十分關切,他對老婆的稱呼亦從客客氣氣的 ...
我看了你的两个帖子哦,还有另一个是关于老婆差点被人强x的那个。严格来说,我觉得不管男人(男朋友/老公) 做什么还是如何限制自己的另一半都是起不了多大作用的,最主要的是女生要自我管理。如果女生有心出轨,她一定会有办法的。
就这个帖子的内容,我本身是只会到美容院去做护发还是剪头发还是修指甲什么的,而且我会确保自身安全,从店里一定要能够看到店外的情况,外面的人也可以看见店里发生什么事情,还要就是我绝对不会独自到美容师的家里去。我不反对你的老婆到他家去弄头发,但是必须跟你一起去,这样就能够避免很多不必要的麻烦和误会了。
作者: mtvong    時間: 2024-3-26 19:48

樓主 似係綠奴 !!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-27 07:42

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-26 10:17 發表 查看引用來源
晚上老婆在沐浴,突然電話傳來訊息,本來也不打算看,但是給吵醒了便看了一眼,只見屏幕說謝謝謝謝關心⋯⋯好奇打開一看,便見到老婆和他的髮型師聊了很多,雖然沒有色色的話題,但是措詞對他十分關切,他對老婆的稱呼亦從客客氣氣的 ...
其實你o既擔心並唔係冇道理
你要知道一個女人咩時候會覺得男性特別有魅力, 就係當對方全神灌注做一件事果陣囉
果件係咩事都唔一定係重點, 簡單到砌件傢俬,
又或者好似之前wfh 果陣佢塞住隻耳機好專心咁 zoom meeting 做一d 同你完全無關o既o野
你對果個男人愈係有好感甚至有愛o既成份, 呢d 畫面你會愈覺得佢吸引你
髮型師更攞命o既地方, 正如你所講佢o既工作一直係咁摸你o既頭髮,
工作性質仲要比任何o野更專心更focus (因為一刀剪左落去真係返唔到轉頭 )
時不時仲要哄埋去好貼近你咁樣望鏡去睇你個角度所睇到o既o野 etc
由好感到觸電心動防線崩潰往往都只係一瞬間
幸好本宮用開果個青靚白淨年紀亦係比我細, 我對呢個斯文type 既男性唔會有咩性衝動果種

唔係嚇你, 我想講o既係我自己個人睇法吧, 現實係咁, 之但係兩位當事人有冇咁o既心先至係關鍵
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-27 11:50     標題: 回覆 4# 蛇貴妃 的帖子

那髪形師叫阿輝只有二十多歲,是那種除了工作便玩得很瘋的青年,和女朋友經常吸著大麻做愛(大麻在加拿大是合法的),有一次給女朋友的爸爸捉到,女朋友把一切賴在他身上,鬧上 了警局,發現那女生竟然未到合法年齡,阿輝便因此坐了六個月的監。 阿輝出來之後租了一個 只有簡單設施土庫單位,回到髮型屋工作, 勉強解決了生活。

老婆心地善良,見到阿輝的服務合她心意,又同情他的遭遇,在理髮的時候關切的聽他傾訴,兩人不知不覺的親近起來,便開始姐弟相稱。 當老婆聽到阿輝的所有朋友都因為他坐過牢避開他,有時理髮之後會陪他吃飯,還直接去他的家理髮,讓他賺多一點錢不用給髮廊抽成。

和貴妃的髮型師一樣,老婆算是輕熟女配小鮮肉!老婆對他關懷是可不可能只是母性?

作者: 小Koey    時間: 2024-3-27 15:03

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 11:50 發表 查看引用來源
那髪形師叫阿輝只有二十多歲,是那種除了工作便玩得很瘋的青年,和女朋友經常吸著大麻做愛(大麻在加拿大是合法的),有一次給女朋友的爸爸捉到,女朋友把一切賴在他身上,鬧上 了警局,發現那女生竟然未到合法年齡,阿輝便因此坐了六 ...
我回答你吧,不可能 😓 在我而言,我是不可能对这样的男人产生任何感情,就算是成为了朋友也不会孤男寡女在他家。倘若发生这样的事情,女方的男朋友或老公会怎么想?女方不可能不知道这样做的结果是什么,所以只有在她愿意或有心让事情发生,根本没有其他原因
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-27 18:07

引用:
原帖由 小Koey 於 2024-3-27 15:03 發表 查看引用來源
我回答你吧,不可能 😓 在我而言,我是不可能对这样的男人产生任何感情,就算是成为了朋友也不会孤男寡女在他家。倘若发生这样的事情,女方的男朋友或老公会怎么想?女方不可能不知道这样做的结果是什么,所以只有在她愿意或有心 ...
繼續看短訊,其中不乏一些曖昧的對話例如婆苦口婆心叫他戒煙注意身體:

「 口很臭,戒煙吧, 對身體不好。」

「姐, 我知你關心我, 但吃了這麼多年很難的。」

「 你再食煙我不錫你。」

到底這是接吻的錫還是姐姐對弟弟愛惜的錫?

老婆亦都試過理髮回來之後馬上躲到浴室,出來的時候內衣褲都自己用手洗乾淨 (
一般都是和其他衣物 一起放在洗衣機洗),不知會不會是給他用口吻過怕留下香煙的氣味給我發覺。
作者: 人妻29    時間: 2024-3-27 18:22     標題: 回覆 4# 蛇貴妃 的帖子

亞輝年輕人玩開了現在沒有女朋友,寂寞加上血氣方剛沒出路,有機會的話相信他一定會上你老婆,(如果仍未的話),作為女人我覺得你老婆亦已芳心暗許,只等一個機會
作者: canadafai    時間: 2024-3-27 18:26

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 05:07 發表 查看引用來源

繼續看短訊,其中不乏一些曖昧的對話例如婆苦口婆心叫他戒煙注意身體:

到底這是接吻的錫還是姐姐對弟弟愛 ...
鬼鬼祟祟的洗內衣,一定是沾上了有煙臭的口水,或是內褲濕了,是精液或是愛液便不知到了。
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-27 19:21

我同意髮型師有心勾引老婆,因為我發現了一 段更加虐心的對話

「 姐,我給你修一下下邊好不好?」

「 下邊? 」

「修Bikini Line (即是修剪陰毛,穿一些比較暴露的泳衣不會露出陰毛)」

「 我為什麼要修?」

「 我見你那麼濃密, 連內褲也遮不住!」

「 你曳曳了! 偷看我裙底。」

「 沒有啊。給妳洗頭的時候沒心看到的。」

「 給你修不是給你全看光了? 你這樣騙了多少女生?」

「 我很專業的,姐你對我那麼好, 我絕對不會佔你便宜⋯⋯」

「 想想吧。」

老婆喜歡穿著短裙, 看來是她躺下來洗頭的時候裙擺扯高了露出了內褲, 給阿輝看到很多濃密的的陰毛在內褲邊緣跑了出來,便說可以免費給她修剪一下。雖然老婆在短訊中沒有答應, 但有一次和老婆做的時候發現她的黑森林變成了小小的三角形,問她的時候老婆便說是方便穿泳衣自己修剪的。

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-28 05:54

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-3-27 18:22 發表 查看引用來源
亞輝年輕人玩開了現在沒有女朋友,寂寞加上血氣方剛沒出路,有機會的話相信他一定會上你老婆,(如果仍未的話),作為女人我覺得你老婆亦已芳心暗許,只等一個機會 ...
哈哈哈承你貴言, 恐怕你回錯左人, 我都想試吓有人俾我叫老婆係一種咩感覺
應該最快都要等下一世啦

anyway 你o既諗法我都覺得絕對有可能成立
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-28 06:23

回返一下樓主先
首先, 我覺得樓主老婆同髮型師可以話真係極度超級可疑
但未有實質證據人贓俱獲之前, 一切都只可以叫做曖昧囉
呢度又再分開兩個層面去講, 第一, 單純o既曖昧唔係話完全冇可能
我意思係朋友之間完全只係言語上色情露骨但事實上完全冇亦唔會發生任何事
呢d 咁o既o野本宮自己以前都做唔少 當然有一部份之後真係有過肉體關係, 但全部都係單身時候發生o既
第二, 亦係一件真人真事, 就係以前衝動+自以為是o既我 (我而已, 唔係暗示任何人)
曾經有過一d 因為前任被人曖昧, 咩野道理解釋都唔聽就話人偷食 - 即係已經發生左野同左人上床一腳踏兩船 etc
極速咁樣飛左人, 事後一d 朋友同我分析返先醒覺至少90% 可能性只係一場誤會同埋佢雖然情趣麻麻但其實好錫我

於是第二點就又引伸出一個問題啦: 就係樓主同老婆本身o既感情如何? 包括生活上, 包括床上,
即係我覺得做呢種o既判斷一定要睇晒成個big picture 囉
兩個人之中有一個對對方不忠, 佢地之間o既相處一定有跡可尋
現階段好難講d 咩, 尤其是經過自己果單野之後更加唔敢妄下判斷, 所以只能夠話係可疑
可疑唔係話你老婆有出軌, 而係有 "繼續調查搞清楚件事o既必要"

可以不同意, 只係個人睇法
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-28 06:26

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 11:50 發表 查看引用來源
那髪形師叫阿輝只有二十多歲,是那種除了工作便玩得很瘋的青年,和女朋友經常吸著大麻做愛(大麻在加拿大是合法的),有一次給女朋友的爸爸捉到,女朋友把一切賴在他身上,鬧上 了警局,發現那女生竟然未到合法年齡,阿輝便因此坐了六 ...
老婆比帽你帶
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-28 06:28

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 18:07 發表 查看引用來源

到底這是接吻的錫還是姐姐對弟弟愛 ...
有好多證據 證明係帽事
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-28 06:30

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 19:21 發表 查看引用來源

「 下邊? 」

「修Bikini Line (即是修剪陰毛,穿一些比較暴露的泳衣不會露出陰毛)」

「 我為什麼要修?」

「 我見你那麼濃 ...
肯定已經食左你老婆
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-28 06:51     標題: 回覆 12# 蛇貴妃 的帖子

我陸續睇其他對話,知道老婆曾經去他家煮飯給他吃,還說只吃外賣沒有益,所以即使沒有上床,一定有一點感情的瓜葛
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-28 07:14

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 06:51 發表 查看引用來源
我陸續睇其他對話,知道老婆曾經去他家煮飯給他吃,還說只吃外賣沒有益,所以即使沒有上床,一定有一點感情的瓜葛
你係咪綠帽俠?
作者: 自在逍遙    時間: 2024-3-28 08:16

CHING有無諗過如果你老婆真係同人上左床, 你會踢爆分手, 定係原諒佢又抑或好興奮好想3p
引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 06:51 發表 查看引用來源

作者: Virgin201    時間: 2024-3-28 09:54

母性往往就係人妻失守嘅弱點
引用:

作者: Virgin201    時間: 2024-3-28 10:27

可能倒轉
引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-3-28 06:30 發表 查看引用來源
肯定已經食左你老婆

作者: 明眼    時間: 2024-3-28 10:52

男嘅口花花就梗架啦.
問題係你對老婆好唔好, 會唔會令佢有出軌的念頭啫.
作者: 小Koey    時間: 2024-3-28 10:59

我也很开放的,可是我绝对不要背叛我的另一半。我也是享受爱爱的,但是我现在不是单身了,所以绝对不会让别的男人上我。
做人一定要有底线的,婚姻当中只要有其中一方没有了底线,没有了忠诚,那这个家庭已经破裂。我觉得你现在要做的,就是要好好跟你老婆沟通,大家坦诚然后决定之后的日子要怎么过
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-28 11:09

今天找到機會, 再查看老婆的手機, 相信我找到他們第一次的經過

「 昨天的事當作沒有發生,以後別提。」
「 為什麼?那是我和姐最開心的一天。」
「 那只是 一個意外。」
「 一個美麗的意外。」
「 最不該是你,看到我拿錯了飲品也不張聲。」
「 我以為你想試試嘛。」
「 我最反對你吃大麻, 怎會自己嘗試? 」
「 但是你從沒試過這麼爽,對嗎?你昨天指甲抓得我的背今天仍然在痛,我知道女人越爽越抓得狠。」
「 對不起⋯⋯喝了那果汁我根本不知道自己在做什麼。」
「 誰需要知道? 只要爽就得了。」
「 這就是我叫你不要吸大麻的原因, 要不是我們便不會做錯事。」
「 愛沒有對錯的。」
「 別亂說, 我當你是我的弟弟。」
「 那我們豈不是亂倫了?」
「⋯⋯ 再這樣亂說我不理你了。 總之以後我們不可以這樣⋯⋯」
「 但是這樣說起來我又硬了⋯⋯」
「 不管你了。」

在加拿大大麻是合法化的, 大麻店除了煙草, 還有很多滲入大麻做的產品, 例如熊啤啤橡膠糖, 果汁飲品等等。 看來是老婆在阿輝的家, 口渴自己找東西喝, 拿錯了,那些有大麻的果汁, 喝了之後神志不清,自動獻身, 事後又後悔, 當然有一次自然有第二次, 即使老婆不想, 阿輝都一定再次弄她上床
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-3-28 11:13

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 11:09 發表 查看引用來源
今天找到機會, 再查看老婆的手機, 相信我找到他們第一次的經過

「 一個美麗的意外。」
「 最不該是你,看到我拿錯了 ...
擺明有心落藥食你老婆,做到好似不經意,無心之失咁
作者: licklickson    時間: 2024-3-28 11:14

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 11:09 發表 查看引用來源

「 一個美麗的意外。」
可能有心裝佢,等佢唔覺意攞錯!只要繼續來往,佢肯定唔會放過你老婆!呢件事係幾耐之前發生?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-3-28 11:30

引用:

「 一個美麗的意外。」
Shit... 事到如今只能學鬼佬咁講, I am sorry to hear that
睇返晒d 留言, 我想話

(1) 女人咩情況之下容易對男人動情, 呢個係天性, 但唔係做錯事o既借口

(2) 母性亦唔係一個理由, 我都會照顧後生仔, 行過tea room 見自己d 細o既日日杯麵我都會話佢,
新人d 野跟唔切, 我會offer 如果佢願意我就樂意週末返o黎, 冇人冇電話冇email 滋擾單對單有咩唔明我解釋到你明為止
我想佢地好, 佢地向上爬得順利可以成家立室可以帶幸福俾另一半& 下一代, 但我知道自己做緊乜野

(3) 佢被另一個男人吸引本身冇錯, 婚姻o既真諦從來唔係話你簽左某幾份document,
從此就唔會對另一半以外o既任何人動情動心, 而係尊重自己俾過出o黎o既承諾, 向外來o既其他誘惑識得說不囉
係一種考慮過身邊人之後o既一種自制能力, 你可以動心, 但之後需要堅持, 婚姻先可以繼續走落去

你老婆或者係定力唔夠, 或者係對人疏於防範, 或者係個受害人 (大麻件事)
但始終都有一半責任, 自己有意無意俾左個 fuckable o既signal 俾人

剩返落o黎o既就睇你自己個人啦, 能唔能夠同佢好好討論呢件事
佢承認或者否認之後你有咩下一步, 如果佢有悔意仍然想同你繼續你可唔可以move on
呢d 野外人唔方便講太多
作者: wallacepigpig    時間: 2024-3-28 16:29

引用:

「 一個美麗的意外。」
樓主,其實去到呢一刻,你只有選擇原唔原諒你太太。 你應該搵機會,冷靜啲同你老婆傾吓,問清楚發生咩事。如果你接受唔到,就直接同佢講要分開。 如果你選擇原諒佢,就叫佢以後唔好再見個髮型師,以後當無事發生過生活下去…….

當然,呢度係「引人入性」版,樓主可以選擇當咩都唔知,繼續俾你老婆出去同人玩,而你又繼續偷睇佢哋手機對話,滿足吓你自己嘅綠奴心態……
作者: 自在逍遙    時間: 2024-3-28 18:12

既然都確定左, CHING會點做?
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-28 22:49

引用:
原帖由 明眼 於 2024-3-28 10:52 發表 查看引用來源
男嘅口花花就梗架啦.
問題係你對老婆好唔好, 會唔會令佢有出軌的念頭啫.
我對老婆都算好,只不過和一些結了婚10多年的工夫妻一樣, 少了一份激情,亦很容易因為生活上的問題而疏忽對方。
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-28 22:50

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-28 11:14 發表 查看引用來源
可能有心裝佢,等佢唔覺意攞錯!只要繼續來往,佢肯定唔會放過你老婆!呢件事係幾耐之前發生?
我都係咁諗, 邊有唔食魚嘅貓?
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-28 22:52

引用:

「 一個美麗的意外。」
你自己都一早估到
不如問下自己 係真男人定綠帽男
作者: licklickson    時間: 2024-3-29 01:21

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-28 22:50 發表 查看引用來源

我都係咁諗, 邊有唔食魚嘅貓?
係呀!所以應該好快有第二次!
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-29 01:25     標題: 回覆 31# CTAN2Y33 的帖子

我在兩者之間可以說是中間人
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-29 06:33

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-29 01:25 發表 查看引用來源
我在兩者之間可以說是中間人
不如扮唔知
佢有佢食
你有你去玩
大家仲開心
作者: 太陽小獅子    時間: 2024-3-29 12:44

其實你應該都知道咩事
亦都好清楚知道已經發生咗
當下上嚟呢度發洩吓講吓係可以紓緩吓
不過好多說話你睇完真係要過濾吓冷靜咁諗吓先先做.btw 希望你開開心心快樂咁樣面對..正能量🙏🏿
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-29 23:57     標題: 回覆 35# 太陽小獅子 的帖子

可惜事情不是就此告一段落,後來我和老婆爭吵,要他停止和阿輝來往,觸發了阿輝的報復心,把老婆出賣給他在獄中的朋友。
作者: licklickson    時間: 2024-3-30 00:26

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-29 23:57 發表 查看引用來源
可惜事情不是就此告一段落,後來我和老婆爭吵,要他停止和阿輝來往,觸發了阿輝的報復心,把老婆出賣給他在獄中的朋友。
點出賣?
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-30 01:32     標題: 回覆 37# licklickson 的帖子

乘老婆吃了大麻帶一個七呎高的黑人湯姆和她一起玩
作者: licklickson    時間: 2024-3-30 01:34

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-30 01:32 發表 查看引用來源
同你老婆3P?
作者: 小Koey    時間: 2024-3-30 07:42

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-30 01:34 發表 查看引用來源
同你老婆3P?
我本来以为你的老婆只是一时错乱才跟那个理发师ooxx的,但是看到你之后的陆续发文,我很肯定你老婆是有心的,一切都计划好了。
不需要考虑了啦,也许这句话听起来比较刺耳,但是这样的女人简直就是bitch,那么大一顶绿帽往你头上塞,离婚吧,她不值得你去爱了,甚至连你的原谅也不配拥有
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-30 18:28     標題: 糖果及飲品

有人問為什麼我老婆會誤把有大麻的糖果和飲品吃下去, 其實若果不是一些基本上泡大麻店的人,只要不看包裝的字,很容易弄錯。
作者: 自在逍遙    時間: 2024-3-30 20:50

你太太是一次過給人攪了, 抑或是前後共兩次給人玩了
作者: KOGor    時間: 2024-3-31 02:13

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-30 18:28 發表 查看引用來源
有人問為什麼我老婆會誤把有大麻的糖果和飲品吃下去, 其實若果不是一些基本上泡大麻店的人,只要不看包裝的字,很容易弄錯。
咁師兄諗住點做原唔原諒你老婆
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-31 04:15

事情比較複雜, 還有一些發生的事情未貼出來, 目前我10分矛盾, 將來未有定案。

說起來真諷刺,我平時寫文很多時都是寫一些綠妻的文章,想不到在現實生活中,老婆真的被人引誘出軌了。 最糟糕的這不是純粹肉體上的關係, 還有感情的瓜葛。
作者: 小Koey    時間: 2024-3-31 08:12

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-31 04:15 發表 查看引用來源
事情比較複雜, 還有一些發生的事情未貼出來, 目前我10分矛盾, 將來未有定案。

說起來真諷刺,我平時寫文很多時都是寫一些綠妻的文章,想不到在現實生活中,老婆真的被人引誘出軌了。 最糟糕的這不是純粹肉體上的關係, 還有感 ...
你们的问题真的好严重哦。。。希望你尽快处理,祝你们各自幸福
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-31 09:26     標題: 回覆 42# 自在逍遙 的帖子

最初給阿輝搞了, 之後教到佢得越嚟越放縱, 最後和一個朋友分享。
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-3-31 09:28

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-31 09:26 發表 查看引用來源
最初給阿輝搞了, 之後教到佢得越嚟越放縱, 最後和一個朋友分享。
咁即係已經好享受,玩上癮啦
作者: WifeWatcher    時間: 2024-3-31 09:29     標題: 回覆 43# KOGor 的帖子

我找到一些證據, 現在和老婆開門見山的討論, 要她向我坦白事情的經過, 弄清楚才會決定。
作者: canadafai    時間: 2024-3-31 10:01

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-27 06:21 發表 查看引用來源

「 下邊? 」

「 我為什麼要修?」

「 我見你那麼濃 ...
聽你講條友一個人冇女朋友, 你老婆送上門唔打佢主意都難。
作者: canadafai    時間: 2024-3-31 10:03

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-25 21:17 發表 查看引用來源
我老婆都曾經俾佢個髮型師搞⋯⋯
作者: canadafai    時間: 2024-3-31 10:05

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-29 12:32 發表 查看引用來源
七呎高咪好長?Once go black won't go back... 大鑊
作者: 小Koey    時間: 2024-3-31 12:51

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-3-31 09:28 發表 查看引用來源
咁即係已經好享受,玩上癮啦
同感,我也觉得他的老婆(也许即将变成前妻) 是有所安排,精心计划让一切变得好像一场意外,然后让自己好委屈好可怜
作者: 小Koey    時間: 2024-3-31 12:54

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-3-31 10:05 發表 查看引用來源

七呎高咪好長?Once go black won't go back... 大鑊
七尺高应该是2.3米吧?那么高!!!难道鸡鸡是15cm (normal mode)?
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-3-31 12:56

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-3-31 09:26 發表 查看引用來源
樣樣事情都發生得好快
作者: 自在逍遙    時間: 2024-3-31 13:10

唔開心就分手啦,唔好煩
作者: 自在逍遙    時間: 2024-3-31 22:20

可否分享下
引用:
原帖由 canadafai 於 2024-3-31 10:03 發表 查看引用來源

我老婆都曾經俾佢個髮型師搞⋯⋯

作者: WifeWatcher    時間: 2024-4-4 04:14

多謝幾位師姐師妹給我意見,現在公開問一下其他網友怎麼看。

1/ 你認為我老婆最初幫阿輝會不會純粹出自好心,沒有出軌的企圖?只是相處久了才產生感情出事。

2/ 結了婚的女人會不會不忌諱的讓男人替她按摩

3/ 女人煮飯給男人吃是不是肯定對那個男人有意思

4/ 一個女人若果嘗試過一些比較瘋狂的性生活,能不能返璞歸真回到一個平凡的家。

5/ 老婆說原本的底線只是玩玩曖昧浪漫一下,若果不是受到大麻影響不會做對不起我的事,你覺得可能嗎?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-4 07:35

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-4-4 04:14 發表 查看引用來源

1/ 你認為我老婆最初幫阿輝會不會純粹出自好心,沒有出軌的企圖?只是相處久了才產生感情出事。

3/ 女人煮飯 ...
其他人怎麼看
其他人意見再多, 其實你自己心裡多少都有d 答案囉
老婆o既身體俾其他人享用過已經係一個事實, 有心又好意外又好俾人設局乜都好,
關鍵只不過係 "你能唔能夠接受已經成為左你合法妻子o既佢同另外 x 人發生過性行為" 呢一件事
可以o既話一切照舊, 唔可以o既話, 相信你亦知道應該點做
作者: du9lee    時間: 2024-4-4 12:14

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-4-4 04:14 發表 查看引用來源

3/ 女人煮飯 ...
師兄以上都唔係重點...
應該要阿嫂個心係咪仲係你度
大部份人無論男女都有出去玩,
玩完返屋企自己當然開心。
但你知佢玩佢又知唔知你狀態先?
你前文有講自己唔介意,有無同阿嫂講?
作者: 自在逍遙    時間: 2024-4-4 12:55     標題: 回覆 57# WifeWatcher 的帖子

咁我又試下答返你,純粹個人意見
1) 佢想證明自己仲有吸引力, 尤其是年過30+
2) 見過世面, 唔出奇
3) 無好感得閒唔好去行街SHOPPING?
4) 玩開左點會返到轉頭? 至少我未見過
5) 第一次仲可以勉強信, 第二次就係自己送上門
作者: 小Koey    時間: 2024-4-4 16:53

引用:

3/ 女人煮飯 ...
这个之前你pm过给我了,我也已经回答你了哦。
我最后还是认为,
祝你们各自幸福。
作者: 辣媽人妻    時間: 2024-4-5 23:20     標題: 髮型師同客人好平常

其實很多做髮型師嘅有機會都會同女賓攪在一起,特別係有一啲欲求不滿,自己送上門嘅,根本就來者不拒。我覺得做髮型師同明星歌星一樣,其中一個員工福利就是可以有很多女人。
作者: licklickson    時間: 2024-4-5 23:23

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 23:20 發表 查看引用來源
其實很多做髮型師嘅有機會都會同女賓攪在一起,特別係有一啲欲求不滿,自己送上門嘅,根本就來者不拒。我覺得做髮型師同明星歌星一樣,其中一個員工福利就是可以有很多女人。 ...
師姐都試過啦!😉
作者: 自在逍遙    時間: 2024-4-6 01:18

C姐好耐無見, 妳當年個POST可以話日日追, 記得妳講到整頭髮之後好似無更新喎
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-5 23:20 發表 查看引用來源
其實很多做髮型師嘅有機會都會同女賓攪在一起,特別係有一啲欲求不滿,自己送上門嘅,根本就來者不拒。我覺得做髮型師同明星歌星一樣,其中一個員工福利就是可以有很多女人。 ...

作者: Samsonst    時間: 2024-4-7 19:20

之後呢?就係你去了寫成人小說?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-8 13:46

引用:
辦公室環境, consultant/ contractor/ 某d 外判職位亦有好野食
準確d 講, 係公司有僱用 consultant/ contractor/ 外判某d 崗位, 咁公司入面某d 同事有時候會有好野食

係冇服務性行業咁普遍, 畢竟流量唔高, 但因為係短期合作性質+朝見口晚見面, 冇手尾同時又熟絡得快
作者: canadafai    時間: 2024-4-9 21:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-8 00:46 發表 查看引用來源

辦公室環境, consultant/ contractor/ 某d 外判職位亦有好野食
準確d 講, 係公司有僱用 consultant/ contractor/ 外判某d 崗位, 咁公司入面某d 同事有時候會有好野食

係冇服務性行業咁普遍, 畢竟流量唔高,  ...
我公司都有類似case,收工happy hour跟住直落。
作者: canadafai    時間: 2024-4-9 21:53

引用:
原帖由 自在逍遙 於 2024-4-3 23:55 發表 查看引用來源
咁我又試下答返你,純粹個人意見
1) 佢想證明自己仲有吸引力, 尤其是年過30+
2) 見過世面, 唔出奇
3) 無好感得閒唔好去行街SHOPPING?
4) 玩開左點會返到轉頭? 至少我未見過
5) 第一次仲可以勉強信, 第二次就係自己送 ...
絕對同意,一定是神女有心襄王有夢,奸夫淫婦一拍即合。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-10 14:41

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-9 21:51 發表 查看引用來源

我公司都有類似case,收工happy hour跟住直落。
有陣時係收工, 執野, 吹水, 吹吹吓吹埋人地下面, 然後先至食飯直落

都係happy hour o既一種o黎o既, 雖然人地頂唔到一整個 hour , 十分之一個hour 就差唔多
作者: 辣媽人妻    時間: 2024-4-10 19:39

叫得自己wifewatcher看來你不介意老婆俾人搞,這次是不是擔心玩出火,他們發生真感情?
作者: du9lee    時間: 2024-4-11 09:01

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-10 19:39 發表 查看引用來源
叫得自己wifewatcher看來你不介意老婆俾人搞,這次是不是擔心玩出火,他們發生真感情?
我都覺得係...

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)