188Channel

標題: 你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正! [打印本頁]

作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-2 17:18     標題: 你地有冇試過做愛射精時有被榨乾嘅感覺?超正!

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-3 08:57

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-2 17:18 發表 查看引用來源
我試過,感覺超正!
試過比條女騎嘅時候,同我超合拍,我射精時,佢咁啱又到高潮,不停咁用條幻腰前前後後咁搖擺,我感覺D精向上系咁爆出黎,仲不停咁好似比佢用腰力榨出黎,佢搖左好耐,D精好似比晒佢。

另外仲有幾次特別正,又係比條女 ...
好耐即係幾耐?
作者: dttcalvin    時間: 2024-4-3 09:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 08:57 發表 查看引用來源

好耐即係幾耐?
🪱🪱早晨。。。妳對時間都好講究😂😂😂
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-3 09:20

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 08:57 發表 查看引用來源

好耐即係幾耐?
冇計時,冇睇錶,但係感覺就係佢當時係高潮痙攣,全身不自主咁樣搖,當時我射緊精,佢又甘啱不停抽搐,我射晒精之後佢都不停咁搖咗段時間,因為咁,我碌J都係咁保持好硬,仲好似比佢榨晒D精出黎,好Q正!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-3 09:53

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-3 09:15 發表 查看引用來源
🪱🪱早晨。。。妳對時間都好講究😂😂😂
當你將做愛當成係一種娛樂o既時候自然要講究
用下面去榨乾人比較少, 通常本宮都係用口囉
諗都諗到如果人地已經射左, 你自己陰道入面液體太多, 殺傷力唔夠
我會將精液收o係口腔最入面, 騰出前面o既空間吸實佢個龜頭用力咁啜
啜到人地成個身軀不受控係咁抖, 好似俾靜電電到咁
同佢十指緊扣等佢冇得推開我, 忍唔住都要死忍係咁嗌晒救命
難受得黎其實又舒服, 所以亦奈我唔何
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2024-4-6 22:15

記得啱啱同而家條女一齊,嗰時佢20頭,卜卜脆,第一次唔帶套,第一劑俾佢女上男下,插咗兩下就射咗,第二劑狗仔,第三劑係Morning Q,記得第三劑做咗成個鐘頭,出完之後成個散晒,下邊感覺冇晒子彈,做完之後昏迷咗咁樣
作者: moneyzero    時間: 2024-4-7 20:41

我試過射完但女友仲不斷夾,唔俾我出。我就俾佢夾到一滴都無
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-10 11:33

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-3 09:53 發表 查看引用來源

當你將做愛當成係一種娛樂o既時候自然要講究
用下面去榨乾人比較少, 通常本宮都係用口囉
諗都諗到如果人地已經射左, 你自己陰道入面液體太多, 殺傷力唔夠
我會將精液收o係口腔最入面, 騰出前面o既空間吸實 ...
我都試過半中半外射,即係中出小小,即刻抽出黎比女友含,女友用口又含又啜我個龜頭,個時候個龜頭超敏感,感覺D精係咁猛咁標出黎,最後感覺好似比女友啜到一滴都冇剩。好Q正!
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-10 11:39

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2024-4-6 22:15 發表 查看引用來源
記得啱啱同而家條女一齊,嗰時佢20頭,卜卜脆,第一次唔帶套,第一劑俾佢女上男下,插咗兩下就射咗,第二劑狗仔,第三劑係Morning Q,記得第三劑做咗成個鐘頭,出完之後成個散晒,下邊感覺冇晒子彈,做完之後昏迷咗咁樣 ...
呢D情況我都試得多,因為都拍過唔少拖,每次同新女友做,都好有新鮮感,頭個2~3次,一定玩到唔願停手,好多時都係一晚玩6~7次,感覺所有精都比晒佢!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-10 14:30

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-10 11:33 發表 查看引用來源

我都試過半中半外射,即係中出小小,即刻抽出黎比女友含,女友用口又含又啜我個龜頭,個時候個龜頭超敏感,感覺D精係咁猛咁標出黎,最後感覺好似比女友啜到一滴都冇剩。好Q正! ...
明白

以上我講果套其實係自己猜想角度為主

咁從被榨乾人o既角度, 其實 (1) 射精時對方繼續騎搏命搖, vs (2) 在對方口內俾佢啜, 射晒都仲繼續啜

邊種更high 更舒服?
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-10 16:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:30 發表 查看引用來源

明白

咁從被榨乾人o既角度, 其實 (1) 射精時對方繼續騎搏命搖, vs (2) 在對方口內俾佢啜, 射晒都仲繼續啜

邊種更high 更舒服? ...
其實好難比較,兩樣都勁舒服。

1.見到條女到高潮不自主繼續搖,D精佢榨晒出黎嘅感覺好正! 覺得條女好淫,尤其係佢平日外表詩文個D,不過呢個係要雙方都到高潮至做得到!

2.如果條女口技好,呢招真係好攞命咁舒服,就算射左精,仲比佢條利同口玩到碌J仲好Q硬,仲好似有D精要射埋出黎,比佢啜完就成身軟晒。
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2024-4-10 20:01

我個人嚟講係鍾意條女女上男下,嗰時條女仲係學生妹,俾佢由上邊坐落黎,好似揸橙汁咁樣,俾佢揸晒出嚟,出咗嘢之後就可以攬住一齊,仲記得下邊仲係硬梆梆,身體互相黐住嘅溫暖,係最舒服

但另一方面,當條女幫你含嘅時候又可以滿足自己大男人,條女吞晒之後,再繼續啜會好敏感,不過唔玩得耐,玩幾秒就要佢掹返出嚟,所以都係鍾意女上男下~可以玩耐啲

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 09:14

引用:
原帖由 香煎性感的牛牛 於 2024-4-10 20:01 發表 查看引用來源
但另一方面,當條女幫你含嘅時候又可以滿足自己大男人,條女吞晒之後,再繼續啜會好敏感,不過唔玩得耐,玩幾秒就要佢掹返出嚟,所以都係鍾意女上男下~可以玩耐啲
Hmmm 都唔一定既
我同老公最長玩過有將近廿分鐘架!

拮拮或者全程口交都得, 射既時候好快好快速咁猛啜, 精液都係會吞但吞之前特登搞messy dd
比如流出自己嘴角, 佢身上等等, 然後老公半坐半躺咁攤係度, 我枕住佢大脾面向佢
(p.s. 要注意既一個點, 就係for best result 吞精時一定要凝望住對方雙眼,
for even better result, 俾佢睇埋自己嘴入面o既 before & after)

枕佢大脾果陣呢, 咩黃金五秒七秒十秒已經完結晒, 精液吞晒, 剩低既就係舔埋剛才搞出黎既 mess 囉
舔既地方包括棍身, 袋袋, 毛毛, 龜頭都會但輕輕力, 宗旨係令佢有刺激但唔會覺得辛苦
力度可以幾分鐘之後慢慢加番, 呢個時候老公已經軟返晒, 仲回緊氣所以未硬
我同佢既距離就係鼻尖可以貼住肉腸既distance, 因為我expect 陣間會有第二次 (佢都有咁既共識)
我地呢個姿勢俾佢休息, 傾閒計, 佢發言既時候我可以舔住含住佢黎聽, 輪到我發言果陣亦係一路吸住腸腸上面剩低既精液氣味
呢個係我地其中一個親密方式

有更搞笑既, 係原本想等陣黎round 2 但老公relax 得滯訓著左, 其實我都有少少見攰之後都訓埋一份
醒來既時候發現自己哄左埋人地兩腿中間, 塊面貼住佢袋袋, 腸腸唔知幾時long住係面珠上
作者: dragonbone    時間: 2024-4-11 10:48

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-2 17:18 發表 查看引用來源
我試過,感覺超正!
試過比條女騎嘅時候,同我超合拍,我射精時,佢咁啱又到高潮,不停咁用條幻腰前前後後咁搖擺,我感覺D精向上系咁爆出黎,仲不停咁好似比佢用腰力榨出黎,佢搖左好耐,D精好似比晒佢。

試過以前同女友做。
好記得因為果次係生日,佢可以俾唔用套,嘩,幾皇恩浩瀚,男上時咁想射未射之際人生第一次唔知拎出黎好定點,佢居然俾中出,仲要叫晒快D大力D,咁即刻屁股起動,射完都唔會停架嘛,衰妹玩收陰肌夾下夾下,果下感覺射左好耐同感覺係每次抽插都被佢夾住咁黎料,全力衝刺左好耐,到我抖晒大氣瞓係床度回味,佢仲即時趴起身玩事後吹,黃金左唔知幾多秒,總言之感覺就係有既都被佢抽乾啜乾晒,我真係好記得好記得我同佢講頂唔住,投降好痺好酸,而佢又見我死死下就笑笑口先收手,唔係,係收口........ 另加一句: 嗱,係你叫我停口喳,唔係我唔啜你架。 ( 註: 佢平時係勁斯文,果次完全另一個mode,真係記一世。)
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 11:10

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 10:48 發表 查看引用來源

試過以前同女友做。
好記得因為果次係生日,佢可以俾唔用套,嘩,幾皇恩浩瀚,男上時咁想射未射之際人生第一次唔知拎出黎好定點,佢居然俾中出,仲要叫晒快D大力D,咁即刻屁股起動,射完都唔會停架嘛,衰妹玩收陰肌夾下夾下,果下 ...
可能見你生日啦!呢份生日禮物都好正!😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 13:40

我反而諗到另一樣野, 就係咁多年以來浪費左唔少冤枉錢係男人身上
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 13:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 13:40 發表 查看引用來源
我反而諗到另一樣野, 就係咁多年以來浪費左唔少冤枉錢係男人身上
駛咗啲乜嘢錢?😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 14:17

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 13:48 發表 查看引用來源
駛咗啲乜嘢錢?😬
生日禮物呀!
早知道中出一下多啜幾下, 年中慳返唔少

男人生日, 俾佢中山口爆或者射下面上, 開心過中六合彩
女人生日, 你同佢講話幫佢奶, 佢心入面只會一萬句 what the fuck
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 14:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:17 發表 查看引用來源

生日禮物呀!

女人生日, 你同佢講話幫佢奶, 佢心入面只會一萬句 what the fuck ...
所以你話對男人幾唔公平!😂
作者: dragonbone    時間: 2024-4-11 17:48

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 11:10 發表 查看引用來源
可能見你生日啦!呢份生日禮物都好正!😬
人氹人,以前年代會好有心,生日會留俾大家成日出去玩,禮物食野再返屋企sweet sweet架嘛,所以我好難忘要求饒呢一下,因為佢覺得好有趣,主要係平時我強勢,所以佢之後都間唔中有玩呢樣,叫佻皮下果隻。
作者: dragonbone    時間: 2024-4-11 17:49

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:17 發表 查看引用來源

生日禮物呀!

女人生日, 你同佢講話幫佢奶, 佢心入面只會一萬句 what the fuck ...
男人好簡單,最緊要新鮮感,呢樣好過下下俾錢了事。
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 17:49

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 17:48 發表 查看引用來源

人氹人,以前年代會好有心,生日會留俾大家成日出去玩,禮物食野再返屋企sweet sweet架嘛,所以我好難忘要求饒呢一下,因為佢覺得好有趣,主要係平時我強勢,所以佢之後都間唔中有玩呢樣,叫佻皮下果隻。 ...
咁佢都好有情趣!咁平時會點玩多?😉
作者: dragonbone    時間: 2024-4-11 18:08

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 17:49 發表 查看引用來源
咁佢都好有情趣!咁平時會點玩多?😉
玩既有好多,但今次topic係講榨乾,我都幾有印象遮。
而且會榨乾男人既女生,共通點就係一定要主動,因為男人happy完就停手,女生唔夠再chur,男人唔輸得又感覺新奇同興奮,先會出現呢個情況。
作者: 高速吸引    時間: 2024-4-11 22:50

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:30 發表 查看引用來源

明白

邊種更high 更舒服? ...
兩種都試過 第2會high d
有幾次真係俾人啜到下半身都震埋 龜頭仲有一下酸酸地既爽
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-12 08:49

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-11 17:49 發表 查看引用來源

男人好簡單,最緊要新鮮感,呢樣好過下下俾錢了事。
係物質上要求簡單

老實講如果唔係我買埋返黎送俾老公, 佢真係有本事返工十年都著住同一條褲同一套西囉

唔係睇唔起, 節儉同念舊係好事
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-12 09:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 08:49 發表 查看引用來源

係物質上要求簡單

老實講如果唔係我買埋返黎送俾老公, 佢真係有本事返工十年都著住同一條褲同一套西囉

幅圖紅裙係貴妃,定係黑裙?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-12 10:40

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-12 09:35 發表 查看引用來源
幅圖紅裙係貴妃,定係黑裙?
none of the above

係粉紅先啱囉
作者: licklickson    時間: 2024-4-12 10:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 10:40 發表 查看引用來源

none of the above

係粉紅先啱囉
另外果個係K姐?😉
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-12 12:14

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-12 10:41 發表 查看引用來源
另外果個係K姐?😉
係本宮既好老婆
作者: licklickson    時間: 2024-4-12 12:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 12:14 發表 查看引用來源

係本宮既好老婆
我知!😬
作者: dragonbone    時間: 2024-4-12 12:35

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 08:49 發表 查看引用來源

係物質上要求簡單

男人越大,心力越集中係自己想專注既野身上去發展同做,其他野真係靠身邊女人照顧。
應該開個post,講女人鐘意男人買咩俾自己先得,時間耐左,氹女人難度會跟住高架,相比氹男人真係易。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-12 13:27

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 12:35 發表 查看引用來源

男人越大,心力越集中係自己想專注既野身上去發展同做,其他野真係靠身邊女人照顧。
應該開個post,講女人鐘意男人買咩俾自己先得,時間耐左,氹女人難度會跟住高架,相比氹男人真係易。 ...
個人觀點: 衫褲鞋襪化妝品之類, 除非你對自己品味好有信心或者好清楚了解對方, 我勸你都係唔好啦
唔係想講咩野, 只係有時候作為女人享受既係個過程, 即係行街shopping既樂趣囉
你可以陪佢, 唔好發白日夢或者見到有凳就坐低玩手機, 參與一下過程俾吓意見
必要時出手埋單, 對方揀好左要邊件先然後你話你送俾佢

另外有時候呢, 可能係我呢種看重對方心意既人會更加受落囉
就係男人係可以有掉低老婆係屋企自己出街/ 同自己friend 出街既時候
我都未必次次gathering 都會叫埋老公
我講既心意係, 比如佢出去玩, 或者出去食好西, 會幫我帶d 野返黎
大概會係我個type 既野就ok, 我會feel 到儘管你自己出去happy 我唔係你身邊
你係會開心之餘有諗到我, 其他人氹得你再開心你都冇將我拋諸腦後
作者: 香煎性感的牛牛    時間: 2024-4-12 14:55     標題: 回覆 31# dragonbone 的帖子

講真,其實氹男人開心唔難,平時打理得屋企妥妥當當,上床嘅時候冇托手踭,溫溫柔柔,男人就好易滿足,女人相對上物欲相對較大,隨着年紀嘅增長,要求嘅嘢可能越名貴,而男人又會缺乏咗平時生活上嘅儀式感同情趣,感情好容易有變,生活小事都可以嘈大交,所以做男人都要提醒自己偶爾間要有啲情趣,亦都唔好亂買嘢俾佢,因為你買嘅嘢未必係佢鍾意,除非佢開到聲
作者: dragonbone    時間: 2024-4-12 15:02

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-12 13:27 發表 查看引用來源

個人觀點: 衫褲鞋襪化妝品之類, 除非你對自己品味好有信心或者好清楚了解對方, 我勸你都係唔好啦
唔係想講咩野, 只係有時候作為女人享受既係個過程, 即係行街shopping既樂趣囉
你可以陪佢, 唔好發白日夢或者見 ...
完全明白,我覺得女人shopping,係享受過程,買果下最有滿足感,如果網購,就會多埋唔知幾時收到而拆果下快樂添。
HAHA...... 師妹,妳講左10個男人8個有既通病,女生買野咩?男人企門口,坐埋一邊玩手機,又或最差既不耐煩表情,我當然都明白。

我陪女性朋友時佢地已一早教落,女人最想買得自在,又行得舒服,要男人係旁就係旁,真係唔想時就各行各之後再約,總言之女人想既,就無一本通書睇到老既方法,男人要識睇眉頭眼額,而到女人十五十六要男人俾意見咩?又要識分,女人真係想二揀一,還是想聽到男人一句,鐘意既咪買晒囉,橫掂一定用/食/著得晒,再俾錢。

我試過一次女生買護膚品,勁有排揀同問,佢叫我行開下,我行完整野返黎佢先揀完,但到俾錢時又諗買邊一set好,咁我就好QQ型叫對方揀左既碌我卡就係。講真,唔係我扮大方,而係個女enjoy完揀野同shopping,不妨夢幻埋個尾,代佢俾埋錢,timing出現得好,女人自然更開心。
作者: 高速吸引    時間: 2024-4-13 09:37

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-10 11:33 發表 查看引用來源

我都試過半中半外射,即係中出小小,即刻抽出黎比女友含,女友用口又含又啜我個龜頭,個時候個龜頭超敏感,感覺D精係咁猛咁標出黎,最後感覺好似比女友啜到一滴都冇剩。好Q正! ...
話說有一日條女問起有無嘜野可以令我射得爽d
我就問返佢有無聽過黃金十秒 跟著同佢解釋。。。
之後有次喺酒店 例牌打真軍都會出幾Q啦
但最尾果q我插到一半佢就嗌夠+開始乾痛 甘我就話算啦甘停左去 佢就話但你未出到喎 跟著就即刻追撚含
佢個口真係同佢個閪有得揮 如是者含到就射 我就拍拍佢膊頭因為我知佢唔鐘意被口爆 想提佢甘上下俾我抽返出來 點知佢唔放出來不突只 仲兩手攬著我條腰 個口含得仲深個頭仲chur得仲快 呢陣時候我就知佢想做個中出效果出來
跟著我都忍唔到射入佢個口 我feel到自己射左幾下之餘 佢仲轉架步係甘搵條利係甘頂同磨龜頭 跟著射完佢都唔收力繼續啜 我果幾秒都頂唔著果種high法 震左幾下+嗌左幾下 佢一停蚊返出來真係成口精 咳到佢仆街 仲話唔只射左甘多 但因為含左甘耐好難完全唔吞
果下除左即刻攬著多謝佢之外 亦都真心覺得嘜精都射哂俾哂佢兩個口
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-13 19:33

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-13 09:37 發表 查看引用來源

話說有一日條女問起有無嘜野可以令我射得爽d
我就問返佢有無聽過黃金十秒 跟著同佢解釋。。。
之後有次喺酒店 例牌打真軍都會出幾Q啦
但最尾果q我插到一半佢就嗌夠+開始乾痛 甘我就話算啦甘停左去 佢就話但你未出到 ...
Wtf
口爆完之後聽到多謝,本宮會嬲㗎
作者: 高速吸引    時間: 2024-4-14 00:12

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-13 19:33 發表 查看引用來源

Wtf
口爆完之後聽到多謝,本宮會嬲㗎
果次我又唔係直接講多謝 而係肢體動作上感謝佢
因為佢本身對口爆好反感 都肯為我而博成甘
我事後都話 其實為左我一個人爽 但搞到佢甘辛苦 我自己都唔係甘想 跟著佢就話 見到我果黃金十秒high成甘 已經值返 我果刻係真係有感動
作者: skau1007    時間: 2024-4-14 04:42

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-14 00:12 發表 查看引用來源

果次我又唔係直接講多謝 而係肢體動作上感謝佢
因為佢本身對口爆好反感 都肯為我而博成甘
我事後都話 其實為左我一個人爽 但搞到佢甘辛苦 我自己都唔係甘想 跟著佢就話 見到我果黃金十秒high成甘 已經值返 我果刻係 ...
呢樣真,我個女同事sl都係咁,因為之前嘅經歷唔係太好,所以佢話唔會再幫人含,但有一次佢為咗氹我開心,幫我含咗一陣,嗰刻真係會好感動
作者: 高速吸引    時間: 2024-4-14 09:22

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-4-14 04:42 發表 查看引用來源

呢樣真,我個女同事sl都係咁,因為之前嘅經歷唔係太好,所以佢話唔會再幫人含,但有一次佢為咗氹我開心,幫我含咗一陣,嗰刻真係會好感動
話說佢就係有講過佢前度經常一玩口爆果陣就禁佢個頭又盛 搞到佢唔like 所以我跟著就算同佢玩得幾激都玩 都唔敢喺佢含含下突然間中出佢個口
不過話說有一次尾q 我又真係唔小心口爆左佢 因為個射意突然間來得好快 射完果下我都即刻係甘say sorry.....而佢跟著又無點出聲 驚撚到我夜晚喺ws都打字sor多次。。。。
不過果次之後 佢就開始一有機會就俾我玩口爆 我示意佢就快射 佢唔放口不突只仲chok得快d個頭。。。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-14 11:32

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-14 09:22 發表 查看引用來源

話說佢就係有講過佢前度經常一玩口爆果陣就禁佢個頭又盛 搞到佢唔like 所以我跟著就算同佢玩得幾激都玩 都唔敢喺佢含含下突然間中出佢個口
不過話說有一次尾q 我又真係唔小心口爆左佢 因為個射意突然間來得好快 射 ...
口交最大既心理關口, 其實係未有或者係唔多性經驗之前, 對JJ 既理解係佢係一個小便既器官
自己去完廁所都會立即洗手, 實在係想像唔到會將另一個人小便既地方擺入口囉
但性行為係一種互動, 赤裸地接觸男性多左, 知道呢個行為會俾到人好大既快感
或者遇著一個gentleman 少少既, 會同自己口交左先, 於是禮尚往來就會幫人含啦
久而久之習慣左, 上床好自然會捉對方黎含

俾唔俾對方爆同埋吞唔吞, 同樣道理一開始肯定係覺得超嘔心超核突既,
但係情到濃時, 人既本性就係好中意好中意一樣野既時候總有衝動想擠入口
就算你係意外都好啦, 如果對方係超愛你或者對你好有好感, feel 到你精液射左入口之後第一個自然反應都會係繼續啜+啜快d
因為佢會想睇到你最興奮最忘我果一面
作者: 高速吸引    時間: 2024-4-15 08:25

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-14 11:32 發表 查看引用來源

口交最大既心理關口, 其實係未有或者係唔多性經驗之前, 對JJ 既理解係佢係一個小便既器官
自己去完廁所都會立即洗手, 實在係想像唔到會將另一個人小便既地方擺入口囉
但性行為係一種互動, 赤裸地接觸男性多左, 知 ...
仲好記得每次一沖完涼無耐 佢喺張床都會即刻追著我下面來含 我有次都喺度問 真係甘好含咩 要追著甘款😂
佢就講左句 因為好好味。。。。
我當時聽完係完全R哂頭 跟著問 其實係嘜野味
佢就話 其實無嘜味 總之好正 總之含唔夠廿秒就已經搞到我著哂 即刻叫佢轉身俾我抽插
作者: cc19880910    時間: 2024-4-15 09:43

引用:
我試過,感覺超正!

有陣時如果射咗之後條嘢仲係keep住硬嘅話,會繼續插,直至到射第二次先會停
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-15 09:51

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-15 08:25 發表 查看引用來源

仲好記得每次一沖完涼無耐 佢喺張床都會即刻追著我下面來含 我有次都喺度問 真係甘好含咩 要追著甘款😂
佢就講左句 因為好好味。。。。
我當時聽完係完全R哂頭 跟著問 其實係嘜野味
佢就話 其實無嘜味 總之好正 總 ...
本宮絕少沖完涼先幫人含
但你女友講既係真, 一開始真係好唔知點, 但慢慢地的確係會開始欣賞對方果個area 既體味汗味,
jj 上既尿積味 (但絕不代表容許你直接一督尿咁痾入口), 以至精液既腥澀味
女人同你講 "好好味" 有兩種含意, 第一種係中意你係佢嘴入面果種接觸, 中意啜到你好舒服既行為果種成功感
另一種則係名副其實你性器官 and/ or 體液味道對佢造成既味覺刺激
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-15 10:33

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-12 15:02 發表 查看引用來源

完全明白,我覺得女人shopping,係享受過程,買果下最有滿足感,如果網購,就會多埋唔知幾時收到而拆果下快樂添。
HAHA...... 師妹,妳講左10個男人8個有既通病,女生買野咩?男人企門口,坐埋一邊玩手機,又或最差既不耐煩表情,我當然 ...
唔.....
我再仆街d 咁講, 有時候我地要既其實只係一個態度

用返你個例子, 當你目測到女人十五十六, 兩件野唔知揀邊件好, 要既只係男人一句 "都買吧, 我送俾你"
又或者之前行開左然後 "剛剛好" 返埋黎女人又 "剛剛好" 去埋單俾錢走人既時候, 你同佢講等你黎

簡單d 我淨係解第一項, 就係你同佢講 "都買吧", 佢其實係會拒絕, 忽然加速咁二揀一放低其中一件,
甚至乎揀唔掂兩樣都唔買住亦有可能, 買左要著上身嘛! 自己都會驚一時買錯後悔
但係你唔講, 扮唔知扮feel 唔到, 或者一碌木咁係旁邊靈魂出竅咁, 我地又會唔開心

至於咩時候係咩諗法, 自己亦講唔出, 作為男伴既你只能夠到時賭一手
作者: 高速吸引    時間: 2024-4-15 13:38

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 09:51 發表 查看引用來源

本宮絕少沖完涼先幫人含
但你女友講既係真, 一開始真係好唔知點, 但慢慢地的確係會開始欣賞對方果個area 既體味汗味,
jj 上既尿積味 (但絕不代表容許你直接一督尿咁痾入口), 以至精液既腥澀味
女人同你講 "好 ...
佢又未去到甘既接受程度 而且好多時沖洗下面果陣都會係佢親自幫我清潔同按摩 (當然我都唔會停哂手 幫佢洗對波同背脊)而且我都唔鐘意好似av橋段甘 未沖涼就已經隊自己碌野落條女個口度 因為我自己聞到d汗味都覺得好臭。。。。。
亦其實口爆左甘多次 佢都吞唔到d精因為連我都聞到d腥味 焗吞左一半都係因為要黃金十秒 好難完全含著d精唔吞。。。。
所以我果時先叫佢不如唔再甘含法 唔想我既爽快建立喺條女既痛苦之上 不過佢除左真係對我好好之外 本身佢個格又真係女強人果種 叫佢放棄 佢反而會諗方法點做好佢
而的確俾佢甘樣chur法 果種爽度係仲勁過後入中出果下
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-15 14:45

引用:
原帖由 高速吸引 於 2024-4-15 13:38 發表 查看引用來源

佢又未去到甘既接受程度 而且好多時沖洗下面果陣都會係佢親自幫我清潔同按摩 (當然我都唔會停哂手 幫佢洗對波同背脊)而且我都唔鐘意好似av橋段甘 未沖涼就已經隊自己碌野落條女個口度 因為我自己聞到d汗味都覺得好臭 ...
咁佢有可能係自己想克服, 既然你其實都enjoy 咪由得佢玩囉

溫提: 爆左之後繼續塞住佢個嘴, 你可以出黎少少但要佢繼續含住龜頭
要吞精一樣吞到架, 唔會瀆親人
咁做既原因係唔好俾精液同空氣有接觸, 腥味同暴露過係空氣之中差好遠
亦唔會影響黃金x 秒既進行, 多練習幾次就可以掌握到技巧
作者: dragonbone    時間: 2024-4-15 17:44

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 10:33 發表 查看引用來源

唔.....
我再仆街d 咁講, 有時候我地要既其實只係一個態度

用返你個例子, 當你目測到女人十五十六, 兩件野唔知揀邊件好, 要既只係男人一句 "都買吧, 我送俾你"
又或者之前行開左然後 "剛剛好" 返埋黎女人又  ...
明啦,其實蛇蛇妳已好叻,妳克服左市場上一半女人都做唔到又或唔識做既野,就係令男人唔跌watt數咁對妳好。
男人,真係只有極少數可以keep住團火同熱情對同一個女人,有時我諗,男人本身質素外,女人其實先係佔大多數係一段關係上令男人對女人一條心。

唔係講笑,以上既真心極有難度。

接番對上,其實我都好清楚,女生要既係尊重,驚喜同埋貼心,男人出現合時,行動配合得宜,窩心指數就上升,令女生被寵被關心下好多時就好多野都會易發生落去。
HAHA...... 妳講既我都有做,記得有次去C字名店買野,個女生應該少有被個sale貼身服侍,換著平時,佢只係想入內睇睇,好怕有人跟住,果次我同個sale妹妹講,麻煩俾D意見佢,佢揀就得,其他唔使諗,我見個女生真係好開心咁揀,亦好enjoy呢個shopping既過程,咁我點?其實我一直有跟住,因為我會講,妳咁後生,唔好揀太深色既袋,揀D活力少少,隔住5個身位俾空間佢揀同時如果佢想問我又可以俾意見佢。

最後佢揀下一樣,揀下又多樣,買個袋,變左多件衫,多左飾物,刻埋字,仲做埋VIP member,男人個底有無肉赤唔講先,但把口一定要講妳開心就得,咁事實佢開心,我都開心既,有時一件事可唔可以做得好睇,我覺得分野係呢度。
作者: 高速吸引    時間: 2024-4-15 18:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-15 14:45 發表 查看引用來源

咁佢有可能係自己想克服, 既然你其實都enjoy 咪由得佢玩囉

溫提: 爆左之後繼續塞住佢個嘴, 你可以出黎少少但要佢繼續含住龜頭
要吞精一樣吞到架, 唔會瀆親人
咁做既原因係唔好俾精液同空氣有接觸, 腥味同暴露過 ...
講左甘多 證明師姐都真係玩唔少 佩服佩服
不過喺我既個案就有d位唔同
第一 就算初頭我未有射意 都會有pre cum噴出來。。。係噴 唔係流出來甘簡單 所以佢含既過程一深嚨都會好易續親
第2 我無論係就射 定係射緊果黃金十秒 佢都已經含到有甘深得甘深 即使我射緊果幾下 佢都唔會放開口好似d av甘 而係keep著搵條舌係甘頂+啜我龜頭馬眼 果幾下除左震撚到唔知做嘜之外 我都幾肯定我射左好撚多喺佢個口 佢個口真係未必完全裝得哂。。。。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-16 07:15

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-15 17:44 發表 查看引用來源

明啦,其實蛇蛇妳已好叻,妳克服左市場上一半女人都做唔到又或唔識做既野,就係令男人唔跌watt數咁對妳好。
男人,真係只有極少數可以keep住團火同熱情對同一個女人,有時我諗,男人本身質素外,女人其實先係佔大多數係一段關係 ...
射射你既稱讚 我諗我最多可以take 三分之一credit 咁啦

三分之一係來自老豆, 從少佢就當我係男仔咁樣栽培, 講緊既主要係d 娛樂消遣, 其次係對人忠誠肯承擔既價值觀
監我做運動, 要我多睇documentary 少睇娛樂圈八卦野等等
細個果陣女性朋友係唔多架, 但同男仔好容易玩得埋

第二個三分之一, 可以話係遇上對的人囉
我肯俾, 都要對方肯接受同懂得珍惜, 同埋跟我被培養出黎既性格喜好相近

剩返落黎既三分之一先係自己
我中意堅持, 中意挑戰
人人都話難, 半數既couple 開始時甜蜜溫馨最後都分手離婚收場, 又或者同對方厭左之後抵受唔住外來誘惑
我就係想做相反果批
作者: dragonbone    時間: 2024-4-18 11:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-16 07:15 發表 查看引用來源

射射你既稱讚 我諗我最多可以take 三分之一credit 咁啦

三分之一係來自老豆, 從少佢就當我係男仔咁樣栽培, 講緊既主要係d 娛樂消遣, 其次係對人忠誠肯承擔既價值觀
監我做運動, 要我多睇documentary 少睇娛樂 ...
妳令我忽然諗妳算唔算係成年男女間覓食群中算上弦既一群,因為妳真係懂得進退得黎又知男人心理。

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)