188Channel

標題: 有冇師姐師妹女士們可以俾吓意見? [打印本頁]

作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 11:39     標題: 有冇師姐師妹女士們可以俾吓意見?

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-10 12:54

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 11:39 發表 查看引用來源
我同我老婆有個人妻friend大家未生小朋友之前會成日約佢2公婆上我哋到打牌。人妻friend有肉地,大波,會講鹹嘢。

通常都係我老婆同佢老公負責分籌碼,我就會攞啲牌倒出嚟,等緊分籌碼嗰陣我同個人妻friend都冇嘢做所以我就 ...
我想講呢, 如果你真係人如其名咁最錫你老婆, 呢d 野就唔好咁多心啦
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 13:48

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 12:54 發表 查看引用來源

我想講呢, 如果你真係人如其名咁最錫你老婆, 呢d 野就唔好咁多心啦
咁我諗我可能要改名 😂
作者: dragonbone    時間: 2024-4-10 14:08

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 11:39 發表 查看引用來源
我同我老婆有個人妻friend大家未生小朋友之前會成日約佢2公婆上我哋到打牌。人妻friend有肉地,大波,會講鹹嘢。

通常都係我老婆同佢老公負責分籌碼,我就會攞啲牌倒出嚟,等緊分籌碼嗰陣我同個人妻friend都冇嘢做所以我就 ...
師兄,人地都出手得好明顯,仲要好密集,你仲問,家陣係唔係玩野先??
但人妻fd喎,就算佢有意,你.....會唔會去馬先?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-10 14:22

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 13:48 發表 查看引用來源

咁我諗我可能要改名 😂
屌....

講開先講, 並唔係要教你傷害你老婆
如果人妻係我, 如果我有心勾引一個男人, 我係會借故掂到佢d 敏感部位o既
關鍵係掂o既同時或者shortly after, 我會啤實佢觀察佢有咩反應, 然後再睇下一步點做
如果人妻碰到你jj 之後望都冇望你一眼, 繼續準備開枱打牌, 咁90%可能真係只係咁o岩
有心勾引人o既人, 勾完之後通常都會笑淫淫
作者: 淫亂小魔星    時間: 2024-4-10 14:25

引用:

心態分析唔到。因為位置上咁中肯定有心
不過唔排除好奇
作者: Virgin201    時間: 2024-4-10 14:35

最錫人哋老婆🤣
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 13:48 發表 查看引用來源

咁我諗我可能要改名 😂

作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 14:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:22 發表 查看引用來源

屌....

如果人妻係我, 如果我有心勾引一個男人, 我係會借故掂到佢d 敏感部位o既
關鍵係掂o既同時或者shortly after, 我會啤實佢觀察佢有咩反應, 然後再睇下一步點做
如 ...
咁佢次次點完我之後確實又真係望都冇望過我喎,好似若無其事咁繼續打牌,所以開頭1/2次我都真係以為咁啱唔覺意,但係因為之後陸續都有發生,所以我先會喺到諗佢究竟咩心態 😂
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 14:39

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2024-4-10 14:25 發表 查看引用來源

心態分析唔到。因為位置上咁中肯定有心
不過唔排除好奇
好奇定鹹濕?
作者: 月影偷情    時間: 2024-4-10 14:39     標題: 回覆 7# Virgin201 的帖子

錫住人哋老婆🤣..或..錫住人妻
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 14:40

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-10 14:35 發表 查看引用來源
最錫人哋老婆🤣
😂 😂
作者: 淫亂小魔星    時間: 2024-4-10 15:28

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 14:39 發表 查看引用來源

好奇定鹹濕?
可能好奇你既反應
作者: 熟女mandy    時間: 2024-4-10 16:00

引用:

你冇講最重要果樣喎,就係你會有乜反應?
作者: 辣媽人妻    時間: 2024-4-10 19:06

1/ 可能只是朋友妻想tease你,或者試探你有冇興趣⋯⋯
2/ 可能你朋友是綠帽控,想老婆比人玩選好朋友安全一點,即是他默許佢老婆同你⋯⋯

3/ 可能你朋友一對想玩換妻,甚至可能佢老公已經靜雞雞搞掂了夫人,派老婆出馬引你加入⋯⋯試想一下你同佢老婆上緊床佢哋走入嚟你能不能拒絕?

4/ 當然可能純屬誤會,佢老婆不小心同不知避忌。

你希望是那一個?

作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-4-10 21:38

引用:

咁我諗我可能要改名 😂
咁又唔洗嘅, 就算有其他女人, 只要你最錫係老婆都得架🤭, 冇衝突啵😜
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-4-10 21:43

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 14:36 發表 查看引用來源

咁佢次次點完我之後確實又真係望都冇望過我喎,好似若無其事咁繼續打牌,所以開頭1/2次我都真係以為咁啱唔覺意,但係因為之後陸續都有發生,所以我先會喺到諗佢究竟咩心態 😂 ...
冇其他悉奴就唔好諗多左,否則朋友都冇埋

或者,趁得你同佢, 講笑咁問佢,你掂到我下體,試下有咩反應。

BTW, 如果佢真係勾你,你又受勾嗎?
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-4-10 21:45

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-10 19:06 發表 查看引用來源
2/ 可能你朋友是綠帽控,想老婆比人玩選好朋友安全一點,即是他默許佢老婆同你⋯⋯

3/ 可能你朋友一對想玩換妻,甚至可能佢老公已經靜雞雞搞掂了夫人,派老婆出馬引你加 ...
我希望係.....你
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 22:35

引用:
原帖由 熟女mandy 於 2024-4-10 16:00 發表 查看引用來源

你冇講最重要果樣喎,就係你會有乜反應?
咁又冇乜特別反應嘅,不過有時一班friend飲嘢我都唔弱,抽返佢水囉
作者: licklickson    時間: 2024-4-10 22:35

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 22:35 發表 查看引用來源

咁又冇乜特別反應嘅,不過有時一班friend飲嘢我都唔弱,抽返佢水囉
點抽法?
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 22:37

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2024-4-10 19:06 發表 查看引用來源

3/ 可能你朋友一對想玩換妻,甚至可能佢老公已經靜雞雞搞掂了夫人,派老婆出馬引你加 ...
咁我當然希望係2啦 😁
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 22:39

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 22:35 發表 查看引用來源
點抽法?
都係影相嗰陣襯大家企得好埋嗰陣乘機壓住佢對波之類嗰啲
作者: licklickson    時間: 2024-4-10 22:44

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 22:39 發表 查看引用來源

都係影相嗰陣襯大家企得好埋嗰陣乘機壓住佢對波之類嗰啲
佢有冇乜嘢反應?
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 23:15

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 22:44 發表 查看引用來源
佢有冇乜嘢反應?
冇特別縮開或者護胸,但係亦都冇專登俾波餅我食咁囉
作者: licklickson    時間: 2024-4-10 23:17

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 23:15 發表 查看引用來源

咁佢知唔知你抽水?
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-10 23:52

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 23:15 發表 查看引用來源

係咪厚墊胸圍唔多覺呀
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 23:57

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-10 23:17 發表 查看引用來源
咁佢知唔知你抽水?
我唔知佢知唔知喎,我抽得冇佢抽我咁明顯 😂
所以我真係唔明佢咩心態
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-10 23:58

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-10 23:52 發表 查看引用來源
係咪厚墊胸圍唔多覺呀
好軟熟㗎喎 唔似厚pad 😂
作者: 人夫愛人妻    時間: 2024-4-11 00:00

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 23:57 發表 查看引用來源

所以我真係唔明佢咩心態
可以再深入D試探下,  可能有機
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 00:01

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-10 23:57 發表 查看引用來源

所以我真係唔明佢咩心態
咁下次試下明顯啲!😬
作者: 太陽小獅子    時間: 2024-4-11 01:52

兩年幾要搞一早搞咗啦
諗多咗啦,師兄
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 07:06

引用:

---------

第一點, tease 左咁多年仲未停, 呢位朋友妻真有毅力 相信亦係一個能做大事o既人

第二點, 唔排除有咁o既可能性, 但如果係真的話對方老公果邊點都應該有少少signal

第三點呢, 同上

第四點, 似係又似唔係, 唔識講

---------

跟住落黎再講講第三點, 唔知樓主同你自己老婆關係又如何先?
再搵次機會約打牌, 時間盡量安排係夜晚, 如果你屋企有多餘空間(比如書房客房)就更perfect
冇o既話都得, 讓間房俾佢地你同你老婆做一晚廳長, 效果可能更好都唔出奇
多打幾圈, 然後以太夜以由將佢地couple 留係度過夜, 你同你老婆趕在人地未訓之前做做愛做的運動
故意要俾佢地聽到d 呻吟聲或者淫語, 睇吓人地之後有咩反應

同一個行為話唔定可以搵出埋第二點o既答案
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 09:05

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 07:06 發表 查看引用來源

---------

第一點, tease 左咁多年仲未停, 呢位朋友妻真有毅力 相信亦係一個能做大事o既人

第二點, 唔排除有咁o既可能性, 但如果係真的話對方老公果邊點都應該有少少signal

第三點呢, 同上

第四點, 似係 ...
會唔會變左4人同場但唔交換開始。。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 09:26

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 09:05 發表 查看引用來源
會唔會變左4人同場但唔交換開始。。
唔敢拍心口, 亦唔係好想拍因為再拍幾下真係乜都平晒架啦

但絕對有咁既可能性

當年我地個六人組就係咁樣開始, 就係同場但始終冇交換過
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-4-11 09:31

引用:

師兄 搵個機會同條女 係個單獨空間 撩下佢 睇下佢有心定冇意
作者: happy0567    時間: 2024-4-11 09:40

真係羨慕師兄有呢啲煩惱
如果真係搞得成記住黎分享吓😁
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 09:51

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 09:26 發表 查看引用來源

但絕對有咁既可能性

六人組即係三pair?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 10:19

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-11 09:51 發表 查看引用來源
六人組即係三pair?
Correct, 三pair, 由情侶玩到結晒婚, 到其中一pair 升呢做左爸爸媽媽, 之後就冇再玩啦

一個時代o既終結
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 10:34

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 09:26 發表 查看引用來源

但絕對有咁既可能性

你唔介意露出?
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 10:35

引用:
原帖由 happy0567 於 2024-4-11 09:40 發表 查看引用來源
真係羨慕師兄有呢啲煩惱
如果真係搞得成記住黎分享吓😁
我反而幾欣賞呢土的曖昧。。。
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 11:11

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 10:19 發表 查看引用來源

Correct, 三pair, 由情侶玩到結晒婚, 到其中一pair 升呢做左爸爸媽媽, 之後就冇再玩啦

一個時代o既終結
冇諗過交換?😬
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 11:34

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 10:34 發表 查看引用來源
你唔介意露出?
呢五個人面前 OK

每個人都目睹過另外五個人既全相 and/ or 淫樣, 玩過truth or dare 知道晒所有人d 陰暗面或者特別喜好
一齊去過旅行同一屋簷下住過, 換衫沖涼去廁所訓覺做愛求其掩一掩埋度門就算
一男沖涼另外一女 (或者相反) 衝入去痾個尿都見怪不怪
有自覺同尊重就得囉, 眼看手勿動, 性愛畫面絕唔會偷拍
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-11 13:07

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 07:06 發表 查看引用來源

---------

第三點呢, 同上

第四點, 似係 ...
其實我諗大家都可能諗多咗 😂
佢老公不知幾緊張個老婆,有時我哋一班人唱K飲嘢佢老婆同緊一班人玩嗰陣佢老公會成日眼望望,驚死啲仔黐得太埋咁,所以佢老公絕對冇綠色傾向啦。我純粹係覺得個人妻friend鹹濕啫,事關我除咗人妻friend之外冇遇過鹹濕嘅女人,所以先想聽吓大家女士們嘅見解,冇諗過會扯到換妻咁誇 😂 😂
作者: 最錫我老婆    時間: 2024-4-11 13:13

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-11 09:31 發表 查看引用來源
師兄 搵個機會同條女 係個單獨空間 撩下佢 睇下佢有心定冇意
其實我試過,佢有枝酒喺我到未飲晒,我吹水咁講話揾日上嚟飲埋佢,佢話佢老公未必會想為咗飲酒而撇甩個女。我話咁你自己出嚟囉,之後佢唔show我 😂
所以我覺得佢 真真係純粹鹹濕而唔係想出軌
作者: licklickson    時間: 2024-4-11 13:21

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:13 發表 查看引用來源

其實我試過,佢有枝酒喺我到未飲晒,我吹水咁講話揾日上嚟飲埋佢,佢話佢老公未必會想為咗飲酒而撇甩個女。我話咁你自己出嚟囉,之後佢唔show我 😂
所以我覺得佢 真真係純粹鹹濕而唔係想出軌 ...
可能怕醜呢!😬
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 13:53

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 11:34 發表 查看引用來源

呢五個人面前 OK

每個人都目睹過另外五個人既全相 and/ or 淫樣, 玩過truth or dare 知道晒所有人d 陰暗面或者特別喜好
一齊去過旅行同一屋簷下住過, 換衫沖涼去廁所訓覺做愛求其掩一掩埋度門就算
一男沖涼另外 ...
有人熟落到,有聚會就會全天體,不論有無做愛,因為衣服就是人的隔膜,既然關係如此,打開天窗說亮話。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 13:54

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:07 發表 查看引用來源

佢老公不知幾緊張個老婆,有時我哋一班人唱K飲嘢佢老婆同緊一班人玩嗰陣佢老公會成日眼望望,驚死啲仔黐得太埋咁,所以佢老公絕對冇綠色傾向啦。我純粹係覺得個人妻friend鹹濕啫,事關我除咗 ...
可能老公監視得嚴,搵的野玩下過手癮。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 14:23

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:07 發表 查看引用來源

佢老公不知幾緊張個老婆,有時我哋一班人唱K飲嘢佢老婆同緊一班人玩嗰陣佢老公會成日眼望望,驚死啲仔黐得太埋咁,所以佢老公絕對冇綠色傾向啦。我純粹係覺得個人妻friend鹹濕啫,事關我除咗 ...
咁你自己俾人非禮左咁多年, 自己有咩感受?
想唔想佢繼續?

如果你想, 版入面既一切就當冇睇過啦
如果唔想, 本宮可以教你: 人地差既可能就係一個closure
下次再約打牌, 你再企返果個位, 做返一樣既野, 佢再一次'唔小心'掂到你啫啫,
你即刻拉開褲鏈, 拎條 j 出黎正好擺o係枱邊俾佢一次睇個夠摸個夠
應該就唔會再有下次啦
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 14:25

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:23 發表 查看引用來源

咁你自己俾人非禮左咁多年, 自己有咩感受?
想唔想佢繼續?

如果你想, 版入面既一切就當冇睇過啦
如果唔想, 本宮可以教你: 人地差既可能就係一個closure
下次再約打牌, 你再企返果個位, 做返一樣既野, 佢再一次' ...
仲要亨到張枱國國聲,睇佢點反應?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 14:50

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 13:53 發表 查看引用來源
有人熟落到,有聚會就會全天體,不論有無做愛,因為衣服就是人的隔膜,既然關係如此,打開天窗說亮話。
其實你o岩架... 裸有時候唔一定等於色情但色情一定要全裸

我地呢幾位人士可以話係最最最好既好朋友, 差在未曾燒黃紙結拜
互相之間可以話係完全信任囉, 開心野好既野固然隨時講得
不如意甚至瘀到爆既野亦都唔介意坐係大廳咁多人面前拎出黎講
幾條友之間可以話基本係冇秘密
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 14:52

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 14:25 發表 查看引用來源
仲要亨到張枱國國聲,睇佢點反應?
哈哈哈哈如果係我, 已經垂涎左一條 j 咁多年終於見到佢真面目
仲要係一個可以用黎亨枱既狀態, 我會飛身撲埋去張開口...
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-4-11 15:19

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2024-4-11 13:13 發表 查看引用來源

所以我覺得佢 真真係純粹鹹濕而唔係想出軌 ...
要同老公申請 佢又掂會想咁做比老公知
佢老公唔知道情況下 咁就有可能發生
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 15:25

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:50 發表 查看引用來源

其實你o岩架... 裸有時候唔一定等於色情但色情一定要全裸

我地呢幾位人士可以話係最最最好既好朋友, 差在未曾燒黃紙結拜
互相之間可以話係完全信任囉, 開心野好既野固然隨時講得
不如意甚至瘀到爆既野亦都唔 ...
以前香港有個天體團體架,見面聚會就除,有室內有戶外,成員各行各業都有。

作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 15:26

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 14:52 發表 查看引用來源

哈哈哈哈如果係我, 已經垂涎左一條 j 咁多年終於見到佢真面目
仲要係一個可以用黎亨枱既狀態, 我會飛身撲埋去張開口...
你係要求長定要求硬,定係要有尿壓味?
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 15:28

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-4-11 15:19 發表 查看引用來源
要同老公申請 佢又掂會想咁做比老公知
佢老公唔知道情況下 咁就有可能發生
萬一飲大左,真是做埋女主角。
作者: faifai12345    時間: 2024-4-11 18:24

引用:

咁我諗我可能要改名 😂
錫自己老婆唔代表唔可以錫人地老婆😆
作者: faifai12345    時間: 2024-4-11 18:45

我又順便講下,之前有個人妻又係好似樓主個個咁,有意無意咁掂到我下面,但我又淆底唔敢進一步,因為佢係我老婆d朋友,我驚開左口會家變
作者: taifai88    時間: 2024-4-11 19:23

呢個我又好認同🐍🐍講,如果對方想有下一步嘅話,你俾少少signal佢,佢就會比好多多嘢你,你就會好清楚咁睇到佢係咪有心。
或者攪吓佢只係想玩9你,並吾係想勾引你都吾定
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-10 14:22 發表 查看引用來源

屌....

如 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-11 19:27

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 15:26 發表 查看引用來源
你係要求長定要求硬,定係要有尿壓味?
都要晒得唔得 😋

其實重中之重應該係人囉,對個人有feel,咩野怪味都可以ignore
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 19:27

引用:
原帖由 faifai12345 於 2024-4-11 18:45 發表 查看引用來源
我又順便講下,之前有個人妻又係好似樓主個個咁,有意無意咁掂到我下面,但我又淆底唔敢進一步,因為佢係我老婆d朋友,我驚開左口會家變
唔洗開口,係動作題
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-11 19:28

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-11 19:27 發表 查看引用來源

都要晒得唔得 😋

其實重中之重應該係人囉,對個人有feel,咩野怪味都可以ignore
果然,人咀合一,
作者: faifai12345    時間: 2024-4-11 19:57

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-11 19:27 發表 查看引用來源
唔洗開口,係動作題
就係唔敢,陣間會錯意驚佢報串🤢

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)