188Channel

標題: 故地佐敦華豐大廈 [打印本頁]

作者: scrotum_picker    時間: 2024-4-11 12:47     標題: 故地佐敦華豐大廈

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: YuanYuan    時間: 2024-4-11 15:12

去咁多次都係俾廣告佬呃,件件老丑熟囡,從來無食過野 !!!
作者: newbc    時間: 2024-4-13 08:20

記得信post去左前裂線按摩就係呢座大廈入面,痛能到pk,都已經十幾年前既事
作者: bigbig69    時間: 2024-4-13 12:14

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-13 08:20 發表 查看引用來源
記得信post去左前裂線按摩就係呢座大廈入面,痛能到pk,都已經十幾年前既事
嗰個咩Jojo, 揻鳩根嗰下痛到pk
作者: newbc    時間: 2024-4-13 13:54     標題: 回覆 4# bigbig69 的帖子

全中,當時吹到佢勁過醫生,又話前裂線有問題都醫得返好
作者: Neumann    時間: 2024-4-14 15:47

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-13 01:54 PM 發表 查看引用來源
全中,當時吹到佢勁過醫生,又話前裂線有問題都醫得返好
當年呢版重係喺香討時,有幾位網友將佢吹捧到上天。我喺佢重係喺禮基大廈時幫襯過一次,佢說我做前列腺按摩,我聽完佢簡介之後推咗佢,叫佢做普通推油按摩,結果一試,功夫一般。

要樣冇樣,要身材冇身材,功夫又一般,後來畀佢用前列腺按摩殺出一條生路,都算佢有計。

重記得有網友呻笨,引發咗佢嘅支持者還擊,大家重有冇印象?
作者: 荷蘭三劍俠    時間: 2024-4-15 01:50

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-4-11 15:12 發表 查看引用來源
去咁多次都係俾廣告佬呃,件件老丑熟囡,從來無食過野 !!!
我比較幸運,喺呢度食過一次好嘢。 都有6、7年前,十幾樓神秘房,打去話揼骨出火,点知去到係個廿歲左右嘅靚女,來做幾日然後去 shopping 果D7日鮮,仲留咗V7,之後佢再來都去咗元朗做足仔,就冇去到咁遠去玩了。
作者: newbc    時間: 2024-4-15 14:42

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-4-14 15:47 發表 查看引用來源

當年呢版重係喺香討時,有幾位網友將佢吹捧到上天。我喺佢重係喺禮基大廈時幫襯過一次,佢說我做前列腺按摩,我聽完佢簡介之後推咗佢,叫佢做普通推油按摩,結果一試,功夫一般。

要樣冇樣,要身材冇身材,功夫又一般,後來畀佢用前 ...
扭文兄,講下應該都有十年前啦!大家都係長玩長有😆
作者: newbc    時間: 2024-4-15 14:44

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-4-15 01:50 發表 查看引用來源

我比較幸運,喺呢度食過一次好嘢。 都有6、7年前,十幾樓神秘房,打去話揼骨出火,点知去到係個廿歲左右嘅靚女,來做幾日然後去 shopping 果D7日鮮,仲留咗V7,之後佢再來都去咗元朗做足仔,就冇去到咁遠去玩了。 ...
三劍俠兄,真係好耐無見你出鋪啦,唔知引唔引到炳文兄現身呢?😆
作者: 明眼    時間: 2024-4-15 16:52

唔講唔知, 原來係呢D大廈.
作者: Morden-stage    時間: 2024-4-15 21:16

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-4-14 15:47 發表 查看引用來源

要樣冇樣,要身材冇身材,功夫又一般,後來畀佢用前 ...
咁你都好遠古時期喎,我就差啲啲試到佢既手勢,嗰次佢已經搬咗去石門,約咗佢點知突然有事去唔到,都差唔多去到樓下咁劑。
作者: MCAU77    時間: 2024-4-17 21:48     標題: 回覆 11# Morden-stage 的帖子

我在這裏曾經有一個算是奇遇。 撳鐘仔,開門是一個40歲以上的女人。我當然拒絕,轉身走人。 佢嗌住我,用鎖匙開隔離房門。 屋內有個約廿歲的女子。仲著住校服,當然like 啦。
作者: YuanYuan    時間: 2024-4-18 00:40

引用:
原帖由 MCAU77 於 2024-4-17 21:48 發表 查看引用來源
我在這裏曾經有一個算是奇遇。 撳鐘仔,開門是一個40歲以上的女人。我當然拒絕,轉身走人。 佢嗌住我,用鎖匙開隔離房門。 屋內有個約廿歲的女子。仲著住校服,當然like 啦。 ...
廿歲仲著住校服??
作者: 荷蘭三劍俠    時間: 2024-4-19 02:08

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-15 14:44 發表 查看引用來源
三劍俠兄,真係好耐無見你出鋪啦,唔知引唔引到炳文兄現身呢?😆
而家都少咗去揾新嘢玩,所以少咗出鋪,呢度已經冇乜包膠可爬了😅
作者: Neumann    時間: 2024-4-19 14:59

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-4-19 02:08 AM 發表 查看引用來源

而家都少咗去揾新嘢玩,所以少咗出鋪,呢度已經冇乜包膠可爬了😅
我都係噉話。
作者: MCAU77    時間: 2024-4-20 12:39

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2024-4-18 00:40 發表 查看引用來源

廿歲仲著住校服??
其實年齡真係好難估。我曾經做過查身份證的工作。但工作不忘娛樂,嘗試估啲女的年齡, 超過一半都估唔中
作者: 超力電磁俠    時間: 2024-4-20 21:43

引用:
原帖由 荷蘭三劍俠 於 2024-4-19 02:08 發表 查看引用來源

想當年(單身寡佬)師兄的賽後描述最 生鬼. 玩完要急去公廁洗面洗口

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)