188Channel

標題: 想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^ [打印本頁]

作者: 代北集團    時間: 2024-4-20 10:15     標題: 想問下兄弟們 ... 大家中學雞果陣點目及野架??? ^.^

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: skau1007    時間: 2024-4-20 13:14

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-20 10:15 發表 查看引用來源
講明在先 , 今次旨在比大家回顧一下年少輕狂 , 並唔提倡不法行為 ^.^"

講真 , 大家中學雞果陣有邊個唔係精蟲上腦???
不過目及裙底應該大家都唔敢 ,
目及心口 ... 中學果陣 D女子校服件件都高領 ,
目及條毛咩??? ^.^ ...
中學真係好難昅,個個女同學就算大熱天時都著晒冷衫,唯一昅到嘅都係上pe堂,啲女同學會換晒又短又窄嘅 pe褲時,以當時嚟講,算係好正
作者: Tck13032011    時間: 2024-4-20 20:51

校內有泳池,雖然男女生不會同時段上課,但換埸果陣點都會目及到d野
作者: cc19880910    時間: 2024-4-21 09:04

引用:
原帖由 代北集團 於 2024-4-20 10:15 發表 查看引用來源
講明在先 , 今次旨在比大家回顧一下年少輕狂 , 並唔提倡不法行為 ^.^"

記得嗰陣時返學嘅時間好難睇到嘢,通常係同啲女同學出去玩(佢哋着便服嘅時候)先至多啲嘢睇
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-21 10:32

引用:

我地係男校,只有F6,F7,有女學生同埋女教師,佢地課室係2樓,有幾危都是沖上一層樓梯,或慢慢貼牆行,最令人唔明係女教師,明知日日有人及都當唔知,最多慢慢行或貼牆行,梗係有幾條友係樓梯底望上去。
作者: 052705271    時間: 2024-4-21 11:08     標題: 回覆 1# 代北集團 的帖子

中學女同学都穿打底排球褲、袖口就昅到胸圍啦!樓梯底都有人𥄫嘢,不過無嘢好睇!
作者: bettermelatte    時間: 2024-4-21 22:44

你地學校啲學生好乖?我學校啲女仔(包括我)最少都改短到膝頭上10cm
作者: 054001    時間: 2024-4-21 23:07

反而冬季校服有驚喜
冬季要打呔 去到中二三都仲有啲女同學唔識打呔 成日專登整散佢條呔幫佢打返嘅時候順便抽下水🤭
作者: glock19B2    時間: 2024-4-22 00:28     標題: 咁妳都算好合群😂😂😂,但吸引到男同學嗎?

引用:
原帖由 bettermelatte 於 2024-4-21 22:44 發表 查看引用來源
你地學校啲學生好乖?我學校啲女仔(包括我)最少都改短到膝頭上10cm
妳都好合群下,但吸引到男同學嗎?
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-22 14:25

引用:

女同學著夏季校服同埋上睇肉堂,學校旅行同埋運動會,仲有一齊去camping,去女同學屋企玩 都有好多野睇!

讀中4或以上嘅時候,女同學約16~18歲,對波漲卜卜,白色連身裙校服又修腰,只係睇女同學嘅身材已經硬晒,白色裙又透,好多時都可以睇到入面個bra,有D女同學仲著粉紅色bra,更現形,引死人!有D女同學鍾意蹺腳坐,咁就露埋少少白雪雪大髀,都好Q正!

上睇肉堂同運動會就唔駛講,一定多野睇,女生系著超短窄身排球褲,露晒成隻大髀出黎,見倒佢地坐响地下M字腳咁擘開腳,而夏天熱到流晒汗,上身件白T濕Q晒,bra帶又現形,正爆!

仲有果D再講...

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-23 06:43

其實女孩子都會對男同學評頭品足   
邊個毛多 = 性慾強
PE 堂著既現代褲有時候睇到下面有幾大抽
有人話抽過男同學水有人話唔知咩時候邊個男同學掂到過佢個胸etc

同時亦會評價其他女同學囉 (主要係當時不在場/ 其他路過既人)
例如邊個波大, 邊個對腳靚etc , 邊個咩野性格以後會有幾淫/ 多仔媾/ 會媾仔/ 破左處未等等

有時候當你o係學校, 見到三幾個女仔圍埋一個堆, 聽唔清楚佢地up 乜但間唔中爆出 kakaka 咁既笑聲
一半以上既可能性我地就係講緊上述果d 話題
作者: licklickson    時間: 2024-4-23 07:54

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 06:43 發表 查看引用來源
邊個毛多 = 性慾強
有人話抽過男同學水有人話唔知咩時候邊個男同學掂到過佢個胸etc

同時亦會評價其他女同學囉 (主要係當時不在場/  ...
咁早已經咁開放!😬
作者: thierry88    時間: 2024-4-23 07:59

落雨天就最正,任你昅
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-23 08:58

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-23 07:54 發表 查看引用來源
咁早已經咁開放!😬
Yes & No 啦, 都係好奇同多口
剛踏入青春期, 對異性身體產生興趣, 想知道究竟係咩一回事呢d 並唔係男性既專利
同埋由於冇經驗, 對一個咩都唔知既人黎講係咩野都有可能成立, 所以幻想天馬行空既程度可以遠遠超越破處之後既男女
作者: licklickson    時間: 2024-4-23 09:09

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 08:58 發表 查看引用來源

Yes & No 啦, 都係好奇同多口
剛踏入青春期, 對異性身體產生興趣, 想知道究竟係咩一回事呢d 並唔係男性既專利
同埋由於冇經驗, 對一個咩都唔知既人黎講係咩野都有可能成立, 所以幻想天馬行空既程度可以遠遠超越破 ...
咁都係!咁有冇啲有性經驗嘅女同學分享下?😉
作者: cc19880910    時間: 2024-4-23 09:17

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 06:43 發表 查看引用來源
邊個毛多 = 性慾強

試過俾班女同學玩,放學坐巴士喺上層我坐緊窗口位,有五個女同學其中一個坐側邊兩個坐前面兩個坐後面,跟住佢哋幾個喺度不停講點樣同自己條仔扑嘢。

伸利:嗰陣時仲係單身處男🤦‍♂️
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 09:36

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-4-23 09:17 發表 查看引用來源

試過俾班女同學玩,放學坐巴士喺上層我坐緊窗口位,有五個女同學其中一個坐側邊兩個坐前面兩個坐後面,跟住佢哋幾個喺度不停講點樣同自己條仔扑嘢。

伸利:嗰陣時仲係單身處男🤦‍♂️ ...
姐姐教你呀下
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 09:39

引用:
邊個毛多 = 性慾強

唔出奇,早幾十年聽過世侄女的戰績,真是嚇到唔敢生女,初春乍,青春期都剛開始。
作者: thierry88    時間: 2024-4-23 12:22

有冇聽過新法書院同聖路加書院,果陣好多放學後去做魚旦妹,佢地返學任你昅
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-23 12:27

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 09:39 發表 查看引用來源
唔出奇,早幾十年聽過世侄女的戰績,真是嚇到唔敢生女,初春乍,青春期都剛開始。
又係一個有趣既話題啦
做人仔女果陣, 每個人都想放縱, 都想隨便食人地個仔女
到自己做父母之後, 就諸多限制唔想自己果個咁易俾人食

但如果俾著我有個女既話, 我會教導佢正確既性知識, 唔係要佢造福同我冇血緣關係既男人,
而係增加佢以後同伴侶和諧幸福既可能性
正確性知識指既當然唔係男性陰莖"放入"女性陰道然後射精然後受孕然後誕生下一代呢d 咁既廢話
作者: dragonbone    時間: 2024-4-23 13:04

引用:

師兄,其實中學生望女仔使咩昅,明望架嘛?
佢望你時你望佢,除非你想睇佢走光遮。
但走光又有咩好睇?我記得以前上PE,男生打波女生係游水,佢地既一件頭泳衣,包住屁股,再校裙,外觀上成條黑色底底咁,但就係咁樣包,你可以幻想佢係黑色內褲,但其實.......無咩遐想可言。
反而有時見大波既,就會望到成班仔講,嘩,佢有無36D呢?到個女生拍拖,就會問條仔食左未,係唔係真係大波。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-23 13:40

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 13:04 發表 查看引用來源

師兄,其實中學生望女仔使咩昅,明望架嘛?
佢望你時你望佢,除非你想睇佢走光遮。
但走光又有咩好睇?我記得以前上PE,男生打波女生係游水,佢地既一件頭泳衣,包住屁股,再校裙,外觀上成條黑色底底咁,但就係咁樣包,你可以幻想佢係黑 ...
十幾歲細路女, 真係有咁多 36D? 點解我未見過架

不過咁樣囉, 男仔們既講法, 越大波越好, 成日講話揸人個波 (果陣係唔會有人話要舔要啜, 只有係揸)
同時間女仔們既角度, 就係話除非你有8寸長, 否則收爹咪咁多要求 (同樣地, 見識唔多, 覺得長=大, 亦唔知道太大只會令自己受罪 )
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 14:28

引用:
原帖由 thierry88 於 2024-4-23 12:22 發表 查看引用來源
有冇聽過新法書院同聖路加書院,果陣好多放學後去做魚旦妹,佢地返學任你昅
有舊同事讀新法,佢話唔係出面講到咁壞。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 14:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 12:27 發表 查看引用來源

又係一個有趣既話題啦
做人仔女果陣, 每個人都想放縱, 都想隨便食人地個仔女
到自己做父母之後, 就諸多限制唔想自己果個咁易俾人食

但如果俾著我有個女既話, 我會教導佢正確既性知識, 唔係要佢造福同我冇血 ...
你的觀感相當正確,不過我聽到的係,佢只是係佢身上做動作,而個女仔係“年青”得滯,無感覺,但又用呢個方式去“交友”。
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-23 14:41

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 13:40 發表 查看引用來源

不過咁樣囉, 男仔們既講法, 越大波越好, 成日講話揸人個波 (果陣係唔會有人話要舔要啜, 只有係揸)
同時間女仔們既角度, 就係話除非你有8寸長, 否則收爹咪咁多要求 ...
我係男仔,不過唔like大波妹,我鍾意32B~33C嘅波,最大都係like到33C,當然腰嘅比例都要好,先至正,腰圍最好不超過24吋。我由中學開始已經對女同學D身材好有興趣研究,因為睇得日本妹寫真太多,會留意佢地嘅三圍😋
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-23 14:51

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-4-21 09:04 發表 查看引用來源

記得嗰陣時返學嘅時間好難睇到嘢,通常係同啲女同學出去玩(佢哋着便服嘅時候)先至多啲嘢睇
唔只著便服,我試過暑假上靚女女同學屋企,見佢著住好單薄嘅家居服,上身着吊帶背心,好明顯見倒入面冇戴bra,下身著超短真理褲,坐响sofa,走晒光連底褲都睇埋!
作者: dragonbone    時間: 2024-4-23 14:57

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-23 13:40 發表 查看引用來源

同時間女仔們既角度, 就係話除非你有8寸長, 否則收爹咪咁多要求 ...
36D我估又未必有,但真係好好身材,點解知,果個女生係學校泳隊,真係著住件老土既一件頭都睇得出好身材,而佢男友又係校隊,每次水運會就一定係風頭躉。(最記得事後佢地係有上床,成班麻甩仔問個男既個女生正唔正,感覺超低能但勁搞笑。)

我果時身邊有人拍拖,但我本人又唔係好興,可能我鐘意運動,所以講識女生其實唔難,因為佢地好鐘意黎打氣,我地足球校隊,又或籃球有比賽,佢地例必黎睇,咁昅乜鬼,擺明睇女生都得啦,而且果時好興打完波就去食野,感情就好快好好。但我中學其實係同Miss有曖昧,所以更無點樣昅女同學。
作者: RobertScholten    時間: 2024-4-23 15:20     標題: 回覆 19# thierry88 的帖子

新法妹唔系外界想得咁開放,当然个别放学後去做鱼蛋妹間间学校都有。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 16:13

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 14:51 發表 查看引用來源

唔只著便服,我試過暑假上靚女女同學屋企,見佢著住好單薄嘅家居服,上身着吊帶背心,好明顯見倒入面冇戴bra,下身著超短真理褲,坐响sofa,走晒光連底褲都睇埋! ...
咁跟住。。。。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 16:15

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 14:57 發表 查看引用來源

36D我估又未必有,但真係好好身材,點解知,果個女生係學校泳隊,真係著住件老土既一件頭都睇得出好身材,而佢男友又係校隊,每次水運會就一定係風頭躉。(最記得事後佢地係有上床,成班麻甩仔問個男既個女生正唔正,感覺超低能但勁 ...
嘩,又是姐姐控,我都想,但人地jet左我。你成功嗎?
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-23 16:20

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:13 發表 查看引用來源
咁跟住。。。。
果日系有女同學一齊去,所以只好視姦,同埋有入浴室摷佢D 底褲同bra黎打J😋
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 16:30

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 16:20 發表 查看引用來源
果日系有女同學一齊去,所以只好視姦,同埋有入浴室摷佢D 底褲同bra黎打J😋
有其他女性朋友同場,個戒心都鬆少少,同埋係自己屋企,又鬆少少。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 16:31

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 16:20 發表 查看引用來源
幾多吋,咩級數?
作者: dragonbone    時間: 2024-4-23 16:53

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:15 發表 查看引用來源
嘩,又是姐姐控,我都想,但人地jet左我。你成功嗎?
當年就成功啦,但我又無果種成就解鎖既feel,反而當年我都真係鐘意左Miss既。
但後黎我都有同女同學拍拖既,所以我都一樣係女生都會望,HAHA.......
並非單一姐姐控。
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-23 17:09

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:31 發表 查看引用來源
幾多吋,咩級數?
32B,呢個年紀非常之唔錯,唔怪得佢著校服,對波睇起上黍漲卜卜😋

作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 17:14

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 16:53 發表 查看引用來源

當年就成功啦,但我又無果種成就解鎖既feel,反而當年我都真係鐘意左Miss既。
但後黎我都有同女同學拍拖既,所以我都一樣係女生都會望,HAHA.......
並非單一姐姐控。 ...
姐姐大你幾多歲?插入果種徵服感,加上成年女人的味力,係你腰下嬌喘,真筆墨難以形容。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 17:15

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 17:09 發表 查看引用來源

32B,呢個年紀非常之唔算,唔怪得佢著校服,對波睇起上黍漲卜卜😋
問你方幾啦不如,公仔褲定超市牌褲?
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-23 18:03

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 17:15 發表 查看引用來源
問你方幾啦不如,公仔褲定超市牌褲?
Form 5 啦,條底系純白有蝴蝶結响中間,bra就系幻帶,有蝴蝶結响中間冇鋼線承托個類型😋
作者: 歌舞技町    時間: 2024-4-23 18:06

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 16:30 發表 查看引用來源
有其他女性朋友同場,個戒心都鬆少少,同埋係自己屋企,又鬆少少。
係呀,我都見過唔少次,去女仔屋企,佢地响屋企著家居服冇乜戒心,好多時唔知情咁走晒光,呢D先至正!
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-23 19:41

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 18:03 發表 查看引用來源

Form 5 啦,條底系純白有蝴蝶結响中間,bra就系幻帶,有蝴蝶結响中間冇鋼線承托個類型😋
如果低少少年班仲正,方塊都注重溫書考試,無咁分心,當然,你分心佢唔分心先有畫面比你睇到。
作者: dragonbone    時間: 2024-4-24 07:28

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-23 17:14 發表 查看引用來源
姐姐大你幾多歲?插入果種徵服感,加上成年女人的味力,係你腰下嬌喘,真筆墨難以形容。
佢剛畢業做第一年Miss,我就中學生。
師兄,果時唔會覺得食姐姐既,通常食同齡而自豪既多。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 10:39

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-24 07:28 發表 查看引用來源

佢剛畢業做第一年Miss,我就中學生。
師兄,果時唔會覺得食姐姐既,通常食同齡而自豪既多。
我地方些粉果班友溝實習。
作者: licklickson    時間: 2024-4-24 10:40

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 10:39 發表 查看引用來源
我地方些粉果班友溝實習。
溝唔溝到?
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 11:02

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 10:40 發表 查看引用來源
溝唔溝到?
唔知人地,實習同方些粉差幾年,如果留過班仲差得少,
作者: licklickson    時間: 2024-4-24 11:05

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 11:02 發表 查看引用來源
唔知人地,實習同方些粉差幾年,如果留過班仲差得少,
如果成功都應該幾有滿足感!
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 11:47

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2024-4-23 18:06 發表 查看引用來源

係呀,我都見過唔少次,去女仔屋企,佢地响屋企著家居服冇乜戒心,好多時唔知情咁走晒光,呢D先至正!
未經人事嘛! 點會諗咁多戒心唔戒心, 況且老實講中學全日制,
唔計訓著覺果十個八個鐘既話真係對住同學仲多過對自己父母
覺得已經對人好了解而且又仲係求學階段, 唔會諗到有發生咩野事既可能囉
同學上黎自己屋企, 背心短褲開門俾人真係好閒
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 12:23

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 11:47 發表 查看引用來源

未經人事嘛! 點會諗咁多戒心唔戒心, 況且老實講中學全日制,
唔計訓著覺果十個八個鐘既話真係對住同學仲多過對自己父母
覺得已經對人好了解而且又仲係求學階段, 唔會諗到有發生咩野事既可能囉
同學上黎自己屋 ...
咁又著冷衫?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 12:37

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 12:23 發表 查看引用來源
咁又著冷衫?
呢樣冇我份
著冷衫係怕胸大尷尬, 但胸大呢樣野自小就唔關我事囉!

反而幾個男同學會笠冷背心就真!
因為佢地恤衫冇校徽
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 13:02

哦..... 原來無胸所以先修練技術,明喇
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 12:37 發表 查看引用來源

呢樣冇我份
著冷衫係怕胸大尷尬, 但胸大呢樣野自小就唔關我事囉!

反而幾個男同學會笠冷背心就真!
因為佢地恤衫冇校徽

作者: tommy414    時間: 2024-4-24 13:10

當年有個男同學係游泳港隊,水運會好似佢嘅表演場地咁,自由式接力落後領先隊伍半個塘,追得番之餘仲要贏幾個身位,好屈機
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-23 14:57 發表 查看引用來源

36D我估又未必有,但真係好好身材,點解知,果個女生係學校泳隊,真係著住件老土既一件頭都睇得出好身材,而佢男友又係校隊,每次水運會就一定係風頭躉。(最記得事後佢地係有上床,成班麻甩仔問個男既個女生正唔正,感覺超低能但勁 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 13:34

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 13:02 發表 查看引用來源
哦..... 原來無胸所以先修練技術,明喇

高級少少我地叫做 differentiation
同自己弱項去硬碰人地既強項只會輸得一敗塗地
要脫穎而出, 就要創造自己既優勢, 傳統經濟學話俾我地知, demand 係由 supply 帶動
supply 出黎既野恰當自然有人追捧
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 13:54

但係好少公司做到supply帶動demand,通常只係後追 demand 形成後嘅 supply
不過我欣賞你創造自己嘅強項,不過你帶動咗乜野demand先
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 13:34 發表 查看引用來源

要脫穎而出, 就要創造自己既優勢, 傳統經濟學話俾我地知, demand 係由 supply 帶動
supply 出黎既野恰當自然有人追捧 ...

作者: tommy414    時間: 2024-4-24 14:11

另外除咗differentiation,有無 integration?
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 13:34 發表 查看引用來源

supply 出黎既野恰當自然有人追捧 ...

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 14:50

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 13:54 發表 查看引用來源
但係好少公司做到supply帶動demand,通常只係後追 demand 形成後嘅 supply
不過我欣賞你創造自己嘅強項,不過你帶動咗乜野demand先

冇錯, 就係因為少, 所以成功做到既人/ 公司先至發過豬頭嘛!

帶動左d 咩demand 呀
主要係口舌服務囉 早年逼自己第一, 唔好要求男友沖完涼先幫人口交
第二精液一定要吞, 搞完野一定要再幫人含, 多少都要吞一d
第三唔得怕尷尬或者覺得對方有怪辟, 冇大波波俾人玩就俾對腳人玩
要摸要啜要瀨要唧腳板, 幾痕都忍住任佢做佢想做既事
第四 -淨係同現任先有- 就係 sm, 難得佢樂此不疲, 多d 主動提出可以俾佢玩
幾乎每次前戲時我地都有用籐條o架

人地怕腥怕污糟怕痕怕痛, 我就調返轉叫自己一定要接受呢d 玩意
令對方習慣左之後好難再搵到另一個equivalent 既對手
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 15:15

蛇蛇果然夠知己知彼,不過呢,有時候新鮮感會凌駕所提供嘅服務🤣🤣🤣🤣
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 14:50 發表 查看引用來源

冇錯, 就係因為少, 所以成功做到既人/ 公司先至發過豬頭嘛!

帶動左d 咩demand 呀
主要係口舌服務囉 早年逼自己第一, 唔好要求男友沖完涼先幫人口交
第二精液一定要吞, 搞完野一定要再幫人含, 多少都要吞一d  ...

作者: tommy414    時間: 2024-4-25 22:57

下,乜唔係要短到見柚皮架咩?實在太過份喇
引用:
原帖由 bettermelatte 於 2024-4-21 22:44 發表 查看引用來源

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-26 10:00

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 15:15 發表 查看引用來源
蛇蛇果然夠知己知彼,不過呢,有時候新鮮感會凌駕所提供嘅服務🤣🤣🤣🤣

你講得一d 都冇錯, 於是就要探討埋日常生活囉
肉體上既野嘛, 做愛又好俾人含又好, 我覺得感覺上其實亦唔會差太遠卦
剩低既好可能就係你對果個人本身係咩感覺, 人地令你見到面就覺得煩, 又或者同佢講多兩句都覺得晒氣既,
咁樣仲何談想同佢親密呢?
作者: tommy414    時間: 2024-4-26 12:09

身為男人,認真答你兩句:
1)做愛同含,唔同女人當然唔同啦,技巧/呻吟聲/樣貌/身材彈性,甚至乎體溫帶出嚟嘅感受,同你講差唔多都只係tum你高興
2)另外男人有時候為咗避免麻煩,係會去同麻煩嘅女友/老婆親密,因為你表現出唔想搞佢會令到自己更麻煩
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-26 10:00 發表 查看引用來源

你講得一d 都冇錯, 於是就要探討埋日常生活囉
肉體上既野嘛, 做愛又好俾人含又好, 我覺得感覺上其實亦唔會差太遠卦
剩低既好可能就係你對果個人本身係咩感覺, 人地令你見到面就覺得煩, 又或者同佢講多兩句都覺得 ...

作者: hqkwtang    時間: 2024-4-29 10:28

引用:

中學只有樓梯底,小學見過有條友用鏡仔,即場比幾個受害人發現媽差。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-5-2 07:19

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-26 12:09 發表 查看引用來源
身為男人,認真答你兩句:
1)做愛同含,唔同女人當然唔同啦,技巧/呻吟聲/樣貌/身材彈性,甚至乎體溫帶出嚟嘅感受,同你講差唔多都只係tum你高興
2)另外男人有時候為咗避免麻煩,係會去同麻煩嘅女友/老婆親密,因為你表現出唔想搞佢會 ...
1) 做愛講唔埋啦, 但口交其實我係知道既 事關有人係咁同我講過, 吸煙同非吸煙女士幫同一個對象含既時候感覺上既差異
吸煙女既口腔相對黎講比較粗糙, 磨擦感覺比較明顯, 較快會有想射既感覺囉

2) 冇意見, 希望唔會出現並唔需要明白!

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)