188Channel

標題: 內插前烈線 [打印本頁]

作者: 斷空食客    時間: 2024-4-20 14:17     標題: 內插前烈線

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: 超力電磁俠    時間: 2024-4-20 21:36

Ssp  深水埗 BB?
作者: 斷空食客    時間: 2024-4-21 09:22     標題: 回覆 2# 超力電磁俠 的帖子

不是,近黃金商場
作者: Kasko    時間: 2024-4-21 14:52

C 兄 : 是否福仁大廈?
作者: 斷空食客    時間: 2024-4-21 15:00

引用:
原帖由 Kasko 於 2024-4-21 14:52 發表 查看引用來源
C 兄 : 是否福仁大廈?
桂林街。
作者: DAVIDCHAN8688    時間: 2024-4-21 21:31

引用:
原帖由 斷空食客 於 2024-4-20 14:17 發表 查看引用來源
本人頗喜歡玩內插前烈線,响香港通常D骨妹會戴手/指套做,近日居然响SSp有條骨妺係直接插入去,可能佢有指甲,感覺有痛。即叫停。亦感覺唔衛生。條女手骨麻麻 唔會再幫襯 ...
在香港我都試過不少所謂爪龍筋,前列腺按摩,全部一次就夠

只有在香港做根骶保養,超過300次,係有原因的,真係有效果,會用安全套,手指套才按入去,保證安全又衞生
作者: scrotum_picker    時間: 2024-4-22 13:35

其實最佳按前列腺應該找男師傅, 請技師用陰莖射入肛門去按前列腺, 因 為陰莖在長度粗度和靈活性都比用手指好得多.當然未必每位師傅都肯去做,因為會令人混淆了基佬肛交.真正識做師傅會用龜頭位置去按前列腺,不是淨係出出入入抽送肛門,
作者: 斷空食客    時間: 2024-4-23 08:39

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-22 13:35 發表 查看引用來源
其實最佳按前列腺應該找男師傅, 請技師用陰莖射入肛門去按前列腺, 因 為陰莖在長度粗度和靈活性都比用手指好得多.當然未必每位師傅都肯去做,因為會令人混淆了基佬肛交.真正識做師傅會用龜頭位置去按前列腺,不是淨係出 ...
有時被隻手指出出入入都有D快感
作者: newbc    時間: 2024-4-23 12:15

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-22 13:35 發表 查看引用來源
其實最佳按前列腺應該找男師傅, 請技師用陰莖射入肛門去按前列腺, 因 為陰莖在長度粗度和靈活性都比用手指好得多.當然未必每位師傅都肯去做,因為會令人混淆了基佬肛交.真正識做師傅會用龜頭位置去按前列腺,不是淨係出 ...
哈哈😆,呢到有個前輩應該識得做,你試吓搵羊羊!
作者: ccwu56x2    時間: 2024-4-23 14:47

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-23 12:15 發表 查看引用來源
哈哈😆,呢到有個前輩應該識得做,你試吓搵羊羊!
羊羊係乸
作者: newbc    時間: 2024-4-23 23:22

引用:
原帖由 ccwu56x2 於 2024-4-23 14:47 發表 查看引用來源

羊羊係乸
叫羊羊介紹,佢應該識好多前列腺師傅👉🏽👌🏾😆
作者: 明眼    時間: 2024-4-24 16:52

引用:
唔好意思, 唔係好明.
你意思係找個男師傅去吊男顧客? 咁同肛交又有什麼分別? 何況前列腺不是就在肛門口,

只用龜頭的位置掂唔掂到位呢?
作者: scrotum_picker    時間: 2024-4-25 15:47     標題: 回覆 12# 明眼 的帖子

完全不同肛交,師傅只係用龜頭按摩前列腺,只係少少前前按壓,並不同肛交前前後後抽送,對師傅冇乜刺激,一般10 分鐘內已經好足夠,同埋師傅一定不會射精,是正宗前列腺按摩。
作者: 呂布小子    時間: 2024-4-25 23:56

嘩!真係信者失救🤪🤪
作者: taibb88    時間: 2024-4-26 00:18     標題: 回覆 13# scrotum_picker 的帖子

你好犀利, 歪理當真理
作者: dlsfdlsfdlsf    時間: 2024-4-26 00:22     標題: 回覆 13# scrotum_picker 的帖子

男祇係用賓周,“按摩”女性陰道,非性交,不可以告强姦!!哈哈!!
作者: 明眼    時間: 2024-4-26 13:18

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-25 15:47 發表 查看引用來源
完全不同肛交,師傅只係用龜頭按摩前列腺,只係少少前前按壓,並不同肛交前前後後抽送,對師傅冇乜刺激,一般10 分鐘內已經好足夠,同埋師傅一定不會射精,是正宗前列腺按摩。 ...
這個真的聞所未聞.
你試過所以才咁講?
作者: 超力電磁俠    時間: 2024-4-26 14:05

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-25 15:47 發表 查看引用來源
完全不同肛交,師傅只係用龜頭按摩前列腺,只係少少前前按壓,並不同肛交前前後後抽送,對師傅冇乜刺激,一般10 分鐘內已經好足夠,同埋師傅一定不會射精,是正宗前列腺按摩。 ...
睇來師兄可能有呢種絕技喎
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-4-26 15:19

引用:
原帖由 newbc 於 2024-4-23 23:22 發表 查看引用來源
叫羊羊介紹,佢應該識好多前列腺師傅👉🏽👌🏾😆
每個人的前列G點唔同.我欢樂谷入口兩吋零.中手指扣到.我就四吋多最啱.用觀音坐蓮自己就位.我就如圖直男(真正同性唔玩我依的乸)揸我個波同蓮頭.自己就位頂G點觀音坐蓮

觀音坐蓮 觀音坐蓮 鮮肉
觀音坐蓮

面對面

作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-4-26 15:22

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-4-26 15:19 發表 查看引用來源
每個人的前列G點唔同.我欢樂谷入口兩吋零.中手指扣到.我就四吋多最啱.用觀音坐蓮自己就位.我就如圖直男(真正同性唔玩我依的乸)揸我個波同蓮頭.自己就位頂G點觀音坐蓮 https://zh141.com/forum.php?mod=image&aid=1746 ...
觀音坐蓮
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-4-26 15:25

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-4-26 15:22 發表 查看引用來源
觀音坐蓮 https://zh141.com/forum.php?mod=image&aid=17463535&size=300x300&key=ede6a3adee4ec6d8&type=1
鮮肉
觀音坐蓮

面對面
作者: 呂布小子    時間: 2024-4-26 21:48

引用:
原帖由 明眼 於 2024-4-26 13:18 發表 查看引用來源

這個真的聞所未聞.
你試過所以才咁講?
佢講笑咋,你真的相信❓❗️
作者: 明眼    時間: 2024-4-27 02:58

引用:
原帖由 呂布小子 於 2024-4-26 21:48 發表 查看引用來源

佢講笑咋,你真的相信❓❗️
係咪我太天真?!
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-4-27 04:22

引用:
原帖由 明眼 於 2024-4-27 02:58 發表 查看引用來源

係咪我太天真?!
前列腺G點高潮.真係好正.就算後生之時屌閪出嘢高潮噴米青都係最多chok chok 下.幾秒.但俾你用手指(星期四係BigTop.了欢樂谷都有十幾秒High.件菜太粗了開High左都入唔到.俾第二件菜支炮幼的頂到潮吹.成High到半分鐘..條廢柴都標嘢)前列腺G點高潮真好能high
作者: newbc    時間: 2024-4-27 07:32

你哋不妨互相pm去試吓
作者: scrotum_picker    時間: 2024-4-27 17:38     標題: 回覆 24# 西九理性的羊羊 的帖子

不能認同,前列腺或肛門根本冇神經綫,不可能有快感。反而陰莖短小者,可能會覺得較為興奮,因為肛門通常比女性陰道收緊和窄
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-4-30 21:29

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-4-27 17:38 發表 查看引用來源
不能認同,前列腺或肛門根本冇神經綫,不可能有快感。反而陰莖短小者,可能會覺得較為興奮,因為肛門通常比女性陰道收緊和窄
如果冇快感.點解咁多人出柜.痛與快.心理加生理.你自己試下用手指了.冇快感.點解會有前列腺按摩?我自己欢樂谷個高潮係成半分鐘.G點真是痛與快
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-4-30 21:41

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2024-4-30 21:29 發表 查看引用來源
如果冇快感.點解咁多人出柜.痛與快.心理加生理.你自己試下用手指了.冇快感.點解會有前列腺按摩?我自己欢樂谷個高潮係成半分鐘.G點真是痛與快
G點真係好高潮G點不是女生專有?「男人G點」大公開!這個神秘地帶讓你爽到升天

一般在做愛的過程,男生探索女生的G點是很重要的環節,大家常說的G點,是指女性陰道上壁大約5公分處,敏感點每個人都不太一樣。只要刺激到對的點,可以為女性帶來強烈的性刺激,進而達到性高潮。其實G點並不只有女性專有,你知道男生也存在著「神秘G點」存在嗎?

男生的G點在哪裡?
男人的G點就是「前列腺」,又稱為P點(prostate spot),就是大家俗稱的「攝護腺」。前列腺的位置在攝護腺位於膀胱和直腸的中間,攝護腺包住尿道的最上段,大小約為高爾夫球,是男性獨有的構造。其主要的作用為分泌前列腺液,幫助男性射精並活化精子,並在射精時幫助精液排出。為什麼攝護腺是男生的G點呢?因為攝護腺裡面佈滿著許多末梢神經,有許多人會藉由刺激前列腺達到性高潮。

該怎麼探索男人的G點?
尋找G點最簡單的方式就是用自己的手指探索,因為肛門是個脆弱的部位,記得將指甲修剪整齊並清洗乾淨,再進行下一步會比較衛生。除了手指外,也可以選用前列腺相關的情趣玩具,若有另一半幫忙就更好上手了。

—— 可樂嚴選兩性情趣用品:https://lihi1.com/hAQLA

如何達到G點高潮?
進行前,記得先將手指、肛門及按摩器沖洗乾淨,並搭配潤滑液和指險套輔助使用,才不容易拉扯受傷唷!先利用手指或按摩器輕輕撫弄睪丸,漸漸移動到會陰部,再來是到肛門口輕輕畫圈按摩,最後將手指慢慢伸進去。男生G點位於距離肛門約5-7公分,大約是一隻食指的深度,當你摸到一個具有彈性、大小像栗子一樣的凸起點,就表示你找到正確的位置
作者: scrotum_picker    時間: 2024-5-1 21:27     標題: 回覆 28# 西九理性的羊羊 的帖子

羊羊你有冇幫人瀨屎窟窿服務?
作者: 西九理性的羊羊    時間: 2024-5-2 04:46

引用:
原帖由 scrotum_picker 於 2024-5-1 21:27 發表 查看引用來源
羊羊你有冇幫人瀨屎窟窿服務?
我同女人濑閪都會濑會陰及屎忽口去男同桑拿就冇.因為男同桑拿太污糟
同小鮮肉玩就有

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)