188Channel

標題: 中學雞點滴 [打印本頁]

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 07:07     標題: 中學雞點滴

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-4-24 07:16

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 07:07 發表 查看引用來源
尋晚本來就想出但 "唔得閒"
見到有版友講起中學年代既事, 勾起好多回憶囉
老實講中學雞比小學雞時代生活真係更有趣更多可以回味既野

問左問題先:
好多男性即使係讀男女校既人士唔少都有過暗戀女教師既經歷,  ...
中學女miss 因為有女人味 又有一種權力 所以吸引過女同學
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-4-24 07:56

偷食同發展戀人就冇,不過有個比較少見嘅情況分享吓,個時讀緊中五,有個miss都算靚女,應該2-30歲左右結咗婚,佢成日著貼身短裙教書,成日露腿已經成日望佢,因為真係好少miss會咁,最估唔到佢應該係豪爽性格,著短裙仲要坐枱翹腳,大家應該知佢坐枱角度剛好係學生坐櫈既水平位置,翹腳個下成日走光,當時血氣方剛真係上堂都吾專心😆
作者: dttcalvin    時間: 2024-4-24 08:15

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 24-4-2024 07:07 發表 查看引用來源

問左問題先:
好多男性即使係讀男女校既人士唔少都有過暗戀女教師既經歷,  ...
🪱🪱琴晚又大戰呀?🥰😂
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 08:38

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-24 07:56 發表 查看引用來源
偷食同發展戀人就冇,不過有個比較少見嘅情況分享吓,個時讀緊中五,有個miss都算靚女,應該2-30歲左右結咗婚,佢成日著貼身短裙教書,成日露腿已經成日望佢,因為真係好少miss會咁,最估唔到佢應該係豪爽性格,著短裙仲要坐枱翹腳,大家 ...
我果陣有個女教師又是咁上下姿勢,一腳企,一腳坐枱,足1年,我地男校,問過最前面第一個同學,通常矮細先坐咁前,問佢睇到咩野,佢話恤衫腳遮掩左,當年無絲襪,淨肉,貼身A裙,一坐就已經露半脾,再加擘腳。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 08:40

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 07:07 發表 查看引用來源

問左問題先:
我地男校,只有F6,F7有女生,女教師真是豬媽當刁嬋。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 08:49

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-24 08:15 發表 查看引用來源
🪱🪱琴晚又大戰呀?🥰😂
消磨時間嘛 食完飯抖一抖, 搞一次全套將近兩個鐘, 之後好快沖個涼hea 一下就訓得
一個晚上咁就過去啦
作者: dttcalvin    時間: 2024-4-24 09:00

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 24-4-2024 08:49 發表 查看引用來源

消磨時間嘛 食完飯抖一抖, 搞一次全套將近兩個鐘, 之後好快沖個涼hea 一下就訓得
一個晚上咁就過去啦
嘩。。。係咁易都攪咗兩粒鐘,勁💪🏾🥰😂
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 09:04

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-4-24 07:56 發表 查看引用來源
偷食同發展戀人就冇,不過有個比較少見嘅情況分享吓,個時讀緊中五,有個miss都算靚女,應該2-30歲左右結咗婚,佢成日著貼身短裙教書,成日露腿已經成日望佢,因為真係好少miss會咁,最估唔到佢應該係豪爽性格,著短裙仲要坐枱翹腳,大家 ...
校方高層冇屌佢咩? 高層唔屌有d 家長都會屌
話做得呢一行為人師表就要莊重, 我一直都好好奇做教師既私生活究竟係點囉
做乜野都要偷偷摸摸咁, 出入娛樂場所又唔得同男女朋友街頭親密少少又唔得想食支煙都唔得
咩野言教不如身教要做個好榜樣俾後輩下一代, 返到學校時一樣日日俾人激到嘔血
老師呢份工到底值唔值
作者: 樓上吉仔    時間: 2024-4-24 09:18

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:04 發表 查看引用來源

話做得呢一行為人師表就要莊重, 我一直都好好奇做教師既私生活究竟係點囉
做乜野都要偷偷摸摸咁, 出入娛樂場所又唔得同男女朋友街頭親密少少又唔得想食支煙都唔得
...
校方應該冇理到,當時學生只係覺得好少見,而家諗返有乜出奇,老師都可以好淫想show下野,唔係著短裙做乜,仲有一個可能就係引下校長博上位😆
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 09:42

除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象 <-- 肯定有吧
有冇人真係做過一d 對人展開追求既行為?

順帶講少少片段, detail 故事遲d 後補
就係從前亦見過聽過唔少男同學暗戀某個女miss 既傳聞, 經常被當作為大家嘲笑挖苦既對象囉
當然女同學中意阿sir 亦唔係話冇, 但相對黎講冇咁容易/ 經常被人拎黎講

曾幾何時有過d 咁既男仔, 外表唔錯對人未至於話文質彬彬但幾好幾有風度既,
當你作為一個女人, 唔太清楚佢同其他女同學之間既活動前提底下, 淨係收到佢果D 關心同保護
有一d 錯覺同幻想係完全可以理解囉!
殊不知後來先俾人傳出黎, 話佢中意既係一個比當時我地大六七年既miss
真係非常非常之咁唔開心囉! 心諗自己有乜野比唔上人, 又冇話過唔受媾, 重點係你同人會有咩可能有結果
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 10:16

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2024-4-24 09:00 發表 查看引用來源
嘩。。。係咁易都攪咗兩粒鐘,勁💪🏾🥰😂
又含又奶又69又籐條, 插完再啜再加後戲, 兩個鐘容乜易
淨係食腳趾都食左三四個字啦
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 10:32

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:04 發表 查看引用來源

...
以前老師得1個娛樂就是同同事打麻雀。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 10:36

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:42 發表 查看引用來源
除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象  
徵服一個成年女人的自豪感。話戀姐控係呃人。
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 12:06

當時有一個大學畢業無耐嘅女 miss 同我哋男同學都傾得/玩得埋,暑假一班人搞宿營諗住約埋個miss去,點知班pk女同學話如果miss去佢哋就唔L去,最慘嗰時已經開口同miss講佢仲話無問題,後尾焗住話搞唔成推9咗miss,仆佢個街嬲到我,最L衰班女同學又唔係天香國色,同miss去旅行有乜所謂
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 09:42 發表 查看引用來源
除左一d 埋藏係自己心底, 覺得女miss 外表/氣質/身材/衣著等等既吸引 同埋搵機會𥄫人裙底睇人走光, 又或者打飛機時將miss 作為性幻想對象  

作者: licklickson    時間: 2024-4-24 12:11

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:06 發表 查看引用來源
當時有一個大學畢業無耐嘅女 miss 同我哋男同學都傾得/玩得埋,暑假一班人搞宿營諗住約埋個miss去,點知班pk女同學話如果miss去佢哋就唔L去,最慘嗰時已經開口同miss講佢仲話無問題,後尾焗住話搞唔成推9咗miss,仆佢個街嬲到 ...
咁個miss係咪好正?
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 12:16

後生囉,瘦而無波,不過對比起其他資深老師,突然有一個年紀唔係大好多無乜代溝又玩得埋,就咁得罪咗女同學呱,你知女人幾9小氣架啦
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 12:11 發表 查看引用來源
咁個miss係咪好正?

作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 12:20

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:06 發表 查看引用來源
當時有一個大學畢業無耐嘅女 miss 同我哋男同學都傾得/玩得埋,暑假一班人搞宿營諗住約埋個miss去,點知班pk女同學話如果miss去佢哋就唔L去,最慘嗰時已經開口同miss講佢仲話無問題,後尾焗住話搞唔成推9咗miss,仆佢個街嬲到 ...
如果同老師去 可能幾攻一, 後悔莫及,
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 12:21

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:16 發表 查看引用來源
後生囉,瘦而無波,不過對比起其他資深老師,突然有一個年紀唔係大好多無乜代溝又玩得埋,就咁得罪咗女同學呱,你知女人幾9小氣架啦

有無人單拖約過佢?咩借口都得,最好梗係補習。
作者: licklickson    時間: 2024-4-24 12:24

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:16 發表 查看引用來源

咁都係嘅!真係可惜!之後仲有冇約過佢?
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 12:27

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 12:24 發表 查看引用來源
我方塊個班主任又係咁,又細粒又無波,成個小學咁,偏偏我地40人當佢女王咁保護,上堂好乖。
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 12:56

咁又好似無聽聞有人單拖約miss喎,不過呢個miss都有阿sir溝佢
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 12:21 發表 查看引用來源
有無人單拖約過佢?咩借口都得,最好梗係補習。

作者: tommy414    時間: 2024-4-24 12:59

無啦,要再約miss咪即係要放晒班女同學飛機,之後大把謠言聽
引用:
原帖由 licklickson 於 2024-4-24 12:24 發表 查看引用來源

作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-24 13:12

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 12:59 發表 查看引用來源
無啦,要再約miss咪即係要放晒班女同學飛機,之後大把謠言聽

對你既遭遇只能夠話深表同情
所以有時候嘛, 真係情願埋d 男同學堆唔想同一班八婆玩得太埋
講人是非+勾心鬥角煩到你嘔
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 13:31

一部分啦,同埋嗰時男多女少,啲女同多多少少有啲公主病,有時好心幫多少少忙就以為你溝9佢,唔想誤會退後番少少就話你玩9佢,本大爺最L憎呢啲嘢。男人頭都係女人,ice breaking 後都無乜分別
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-24 13:12 發表 查看引用來源

對你既遭遇只能夠話深表同情
所以有時候嘛, 真係情願埋d 男同學堆唔想同一班八婆玩得太埋
講人是非+勾心鬥角煩到你嘔

作者: dragonbone    時間: 2024-4-24 14:30

引用:

問左問題先:
蛇蛇開post,我都痴黎講下。
講起Miss,前後都有兩次,一次係發生係香港既中學,另一次係加拿大果時。
記得果時Miss係畢業無耐入黎教,而小弟就係普通中學生一名,講真,我地果時又好似無追唔追對方呢回事,因為果時我其實暗戀個女同學,簡單構圖就係A女係我地個校花,甲乙丙包括埋我都鐘意校花既,咁甲男係我老友,佢鐘意我就支持,亦即代表我棄權啦,而B女就鐘意我既,咁中學校園生活除左返學仲有好多活動,果時我係校隊足球比賽負責守籠,女生會黎支持外Miss都例必黎睇,咁果時我就開始留意佢,因為佢只係教我地班數學,又唔係班主任,唔明佢做咩黎睇,而成班男生就估佢應該係黎睇某一條仔既,大家就好低能地估邊個。

死火,勁多前言,大家其實係唔係唔會想睇呢D?
Anyway,戲肉就係會發生既都發生左,而因為一D原故,又或壓力,學期尾佢就走左,去左外國留學,而我地亦都失聯左。
作者: tommy414    時間: 2024-4-24 14:36

師兄你每單case都可以獨立出post咁喎
引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-24 14:30 發表 查看引用來源

蛇蛇開post,我都痴黎講下。
講起Miss,前後都有兩次,一次係發生係香港既中學,另一次係加拿大果時。
記得果時Miss係畢業無耐入黎教,而小弟就係普通中學生一名,講真,我地果時又好似無追唔追對方呢回 ...

作者: dragonbone    時間: 2024-4-24 14:48

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-4-24 14:36 發表 查看引用來源
師兄你每單case都可以獨立出post咁喎

無咁誇,我家陣睇大家既post多喇,係蛇蛇呢個topic我咁啱中遮。
我同大家都一樣,中學當然溝女同學啦,Miss真係諗都未諗過架嘛。
作者: dragonbone    時間: 2024-4-24 23:36

見夜晚有時間補充一下。
當年小弟生日,好記得班fds係班房同我慶祝,因為暗戀既校花有出現,我就好開心,而B女呢就擺明鐘意我,所以佢都在場,但最爆係Miss居然都黎左,仲當眾送左件生日禮物俾我,我係完全轉唔到數除左講多謝唔知俾咩反應下呆左,果下關係就開始左微妙既變化。
其實當年都幾puppy love,好記得Miss果時好忙,我就同佢講,如果足球比賽入到決賽,想佢黎睇我比賽,即需知決賽係超難入,幸運地果次真係入到,比賽前問佢會唔會履行承諾,而比賽當日佢真係又好型咁黎左睇我地比賽,真心係好開心既。
我記得最轉捩點係果次我出左事,入左院,出院要係屋企休養,小弟係同家人住,但家人長期唔在港,所以好多時都係自己一個人,而Miss同同學黎左探我,感情就一下子一日千里。
其實講呢D,因為呢D既經歷,比起上床令我更有印象。

咁之後既上床,纏綿,都係果D,其實大家感覺係好認真,堅唔咸濕架,雖然我係一個好咸濕既人。

作者: hqkwtang    時間: 2024-4-24 23:44

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-24 23:36 發表 查看引用來源
見夜晚有時間補充一下。
當年小弟生日,好記得班fds係班房同我慶祝,因為暗戀既校花有出現,我就好開心,而B女呢就擺明鐘意我,所以佢都在場,但最爆係Miss居然都黎左,仲當眾送左件生日禮物俾我,我係完全轉唔到數除左講多謝唔知俾 ...
一句講晒,羡慕
作者: 1frankz    時間: 2024-4-25 00:47

係香港, 絕大多數都係阿 sir 食女學生
作者: skau1007    時間: 2024-4-25 17:12

引用:

問左問題先:
中學真係有試過暗戀miss,主要原因除咗佢真係好靚之外,我仲會覺得佢好關心我地,好錫我地,但我對佢真係只有愛情,無其他非份之想
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-25 17:27

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-4-25 17:12 發表 查看引用來源

中學真係有試過暗戀miss,主要原因除咗佢真係好靚之外,我仲會覺得佢好關心我地,好錫我地,但我對佢真係只有愛情,無其他非份之想
以前,我都以前愛情係唔滲入抽插,點知你扮正義唔做,女方可能想要呢?1個話有人約佢去外國旅行,我話下,要試鍾喎,佢話你儍啦,一定要試,結左婚先知唔得點算,另一個話,我有朋友呢。。見人第三次就同人做啦。。。
作者: Virgin201    時間: 2024-4-26 17:30

識嘢呀你,未成年想得到嘅,而家大個咗就可能性多咗🫢
引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 10:36 發表 查看引用來源
徵服一個成年女人的自豪感。話戀姐控係呃人。

作者: hqkwtang    時間: 2024-4-26 19:21

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-26 17:30 發表 查看引用來源
識嘢呀你,未成年想得到嘅,而家大個咗就可能性多咗🫢
我後生果陣都幾乎有1單成事,如果當年成事,我可以話細過晒呢度的師兄食到成年女人,我搵你聽故事喎,你想PM定。。?
作者: skau1007    時間: 2024-4-27 05:46

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-25 17:27 發表 查看引用來源
以前,我都以前愛情係唔滲入抽插,點知你扮正義唔做,女方可能想要呢?1個話有人約佢去外國旅行,我話下,要試鍾喎,佢話你儍啦,一定要試,結左婚先知唔得點算,另一個話,我有朋友呢。。見人第三次就同人做啦。。。 ...
不過以前真係唔會諗搞嘢,就算自己暗戀戀嘅女同學,我都無j過佢,嗰時覺得愛情係神聖而不可侵犯嘅事嚟😂
作者: dragonbone    時間: 2024-4-27 10:41

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-24 23:44 發表 查看引用來源
一句講晒,羡慕
師兄,其實又唔使羨慕,雖知大家讀書氛圍,要溝都係溝同學仔,老師係極之有距離感。
我反而醒起當年出左事入院,老友講我知佢係班房提起時,校花聽到有擔心到喊左,果時我不知幾開心,即我想講,我個焦點係放左係佢身上,因為朋友鐘意左而無行動既我,我係暗戀個校花,所以其實又唔會好理老師係點反應,直到老師因為呢件事上左黎我屋企探我,我先留意,咦,原來老師都好鬼索。(註: 佢唔係高瘦長髮果種,係逃學威龍2朱茵果隻type)。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-27 10:56

引用:
原帖由 skau1007 於 2024-4-27 05:46 發表 查看引用來源

不過以前真係唔會諗搞嘢,就算自己暗戀戀嘅女同學,我都無j過佢,嗰時覺得愛情係神聖而不可侵犯嘅事嚟😂
係囉,以前果輩係純情的,唔係而家呢輩用小頭行動。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-27 10:59

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 10:41 發表 查看引用來源

師兄,其實又唔使羨慕,雖知大家讀書氛圍,要溝都係溝同學仔,老師係極之有距離感。
我反而醒起當年出左事入院,老友講我知佢係班房提起時,校花聽到有擔心到喊左,果時我不知幾開心,即我想講,我個焦點係放左係佢身上,因為朋友鐘意 ...
上到屋企,就唔係老師學生身份,如果識煲暖水煮蛙,日日上黎煮飯,補習,幫你沖涼都得。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-27 11:00

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 10:41 發表 查看引用來源

我反而醒起當年出左事入院,老友講我知佢係班房提起時,校花聽到有擔心到喊左,果時我不知幾開心,即我想講,我個焦點係放左係佢身上,因為朋友鐘意 ...
有無朱茵咁姣咁甜先?
作者: dragonbone    時間: 2024-4-27 15:20

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-27 10:59 發表 查看引用來源
上到屋企,就唔係老師學生身份,如果識煲暖水煮蛙,日日上黎煮飯,補習,幫你沖涼都得。
我印象中連入院再在家休息,真係大概前後抖左2星期左右,果時老師就會放學後上黎補下習,一齊食外賣,陪下大家。
唔使煮蛙,做正常情侶既野就係,我年齡未成年遮,身體成熟架喇嘛,大家明架啦~~
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-27 23:45

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-27 15:20 發表 查看引用來源

我印象中連入院再在家休息,真係大概前後抖左2星期左右,果時老師就會放學後上黎補下習,一齊食外賣,陪下大家。
唔使煮蛙,做正常情侶既野就係,我年齡未成年遮,身體成熟架喇嘛,大家明架啦~~ ...
我明,星期六日先係戲肉,成日流流長,究竟係正常動作定係激情動作?佢教你定你擴濶佢的生活空間?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-29 08:11

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-25 17:27 發表 查看引用來源
以前,我都以前愛情係唔滲入抽插,點知你扮正義唔做,女方可能想要呢?1個話有人約佢去外國旅行,我話下,要試鍾喎,佢話你儍啦,一定要試,結左婚先知唔得點算,另一個話,我有朋友呢。。見人第三次就同人做啦。。。 ...
頭果兩句有d 體會
當年可以叫做話對某個阿sir 有d 意思咁啦, 年紀太細仲未識分, 用今日既知識術語黎講就係都唔知究竟係好感定係愛上佢
果陣係完全百分之一百冇諗過任何性愛畫面囉, 雖然已經大概知道咩叫做性行為
唯一清楚既, 係向來口不擇言乜都講得出口而且表演慾爆棚既本宮, 面對任何人都可以做自己,
唯獨是一旦見到果位阿sir, 心跳一下子加速到個人都近乎麻痺, 擘大口唔知講乜好 - 儘管一個人果陣成日幻想同人傾計
對白已經排練過無數次, 但一見到人果陣腦海又變得一片空白, 之但係又經常諗住各種各樣唔同既辦法想去接近佢
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-29 10:03

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-29 08:11 發表 查看引用來源

頭果兩句有d 體會
當年可以叫做話對某個阿sir 有d 意思咁啦, 年紀太細仲未識分, 用今日既知識術語黎講就係都唔知究竟係好感定係愛上佢
果陣係完全百分之一百冇諗過任何性愛畫面囉, 雖然已經大概知道咩叫做性行 ...
呢個畫面我試過,以前有個女神,係遙距課程見到,足100人但視線偏偏望到佢,好係佢先係彩色,其他人係黑白,詳情唔講啦,終於比人拒絕左,佢大我2年,但原來佢鐘意已婚,我係佢第三者,佢係人地第三者。又攪到我的三觀亂晒。
作者: dragonbone    時間: 2024-4-29 11:52

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-27 23:45 發表 查看引用來源
我明,星期六日先係戲肉,成日流流長,究竟係正常動作定係激情動作?佢教你定你擴濶佢的生活空間?
都無關星期六或日了,事關我一個人住多,所以當年Miss上來好多時都係二人世界,要咩動作都可以啦,使咩急。其實難得好多正常野屋企可以做添,學校又要保持距離,當年既心情激盪多過身體,因為我都唔想佢無左份工,係學校我係好識做,唔會亂黎。係屋企先會好sweet,呢樣係當年我仲係小鮮肉,要說服Miss放心同我一齊成熟行為既一種表現,我又好enjoy,因為我要俾佢知我比佢既ex更加好更會照顧佢。
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-29 12:01

引用:
原帖由 dragonbone 於 2024-4-29 11:52 發表 查看引用來源

都無關星期六或日了,事關我一個人住多,所以當年Miss上來好多時都係二人世界,要咩動作都可以啦,使咩急。其實難得好多正常野屋企可以做添,學校又要保持距離,當年既心情激盪多過身體,因為我都唔想佢無左份工,係學校我係好識做 ...
咁你身有傷唔方便做動作,咁咪好多照顧動作都要等佢黎到佢做埋?不過教師閒日放工都好夜,星期六日咪可以過夜?
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-29 13:21

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 10:03 發表 查看引用來源
呢個畫面我試過,以前有個女神,係遙距課程見到,足100人但視線偏偏望到佢,好係佢先係彩色,其他人係黑白,詳情唔講啦,終於比人拒絕左,佢大我2年,但原來佢鐘意已婚,我係佢第三者,佢係人地第三者。又攪到我的三觀亂晒。 ...
想講亂既唔止係三觀囉

第三者既第三者, 成個圈究竟有幾多人
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-29 14:13

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-29 13:21 發表 查看引用來源

想講亂既唔止係三觀囉

仲有,我無估錯,佢應該係les入面的pure,即是以長髮斯文女性打扮的boy。真是長知識。
作者: tommy414    時間: 2024-4-29 14:46

洗唔洗劃個 org chart 出嚟😎
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-29 13:21 發表 查看引用來源

想講亂既唔止係三觀囉

作者: dragonbone    時間: 2024-4-30 12:57

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 12:01 發表 查看引用來源
咁你身有傷唔方便做動作,咁咪好多照顧動作都要等佢黎到佢做埋?不過教師閒日放工都好夜,星期六日咪可以過夜?
係,其實當年踢波比賽係勁易傷,尤其我守籠添,最記得每次受傷,其實場邊都有女生驚叫,而我傷都會踢足全場,最多Miss返到屋企係會同我洗下傷口。頂,我知係呢度係唔係唔啱講呢D?HAHA.....

煮飯食又唔係成日煮,始終唔會下下得閒到好似電視劇咁放工/學,仲有精神煮,不如外賣食完大家sweet下。
我屋企人唔係香港既日子其實無定,但我會一早知,所以會係周日方便,定周末可以過夜,其實自由選擇。

但我想講既point,其實反而似某D連續劇咁,就係同老師既關係,係要絕口不提,即學生年代,你同女同學拍拖,係可以班房放下閃,假日出去睇戲,同朋友BBQ,行街係名正言順等等,最多都係怕父母知道而丙鑊甘,但同老師拍拖,麻煩程度就高好多了。(其實我enjoy)
而且為左令佢放心,我係學識左一樣野,就係唔好令佢以為我係小學雞會發脾氣衝動貪玩,相反我會好好照顧佢而學做暖男,始終我比佢細,其實我仲好多野未見識過,但我好清楚一個唔係年紀大但同比自己細既男人拍拖心情總係會有D唔放心。

HAHA,以上講既野係唔係好悶,但始終係事實,師生戀實在係禁忌,成件事只有我最最最老友知道,即係我既post度好耐之前有提起教我御女性技巧同心得既人。Miss會問我係邊度學返黎既野,我會心諗如果唔係有老友,真係識條毛.............
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-4-30 13:32

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-29 14:13 發表 查看引用來源
仲有,我無估錯,佢應該係les入面的pure,即是以長髮斯文女性打扮的boy。真是長知識。
咁厲害?
les 女靚起上黎果d 真係嚇死人
唔係貶意, 係真係超靚超索囉, 身材皮膚樣樣都咁靚,
上兩份工遇上過一個淨係知道佢一路都冇男朋友但又好奇怪點解從來冇傳出過咩八卦野
有同佢合作過, 完全唔似係臭脾氣難服侍果種女人囉, 後來從其他人口中先知道原來係les
咁就解得通啦
作者: hqkwtang    時間: 2024-4-30 16:03

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-4-30 13:32 發表 查看引用來源

咁厲害?
les 女靚起上黎果d 真係嚇死人
唔係貶意, 係真係超靚超索囉, 身材皮膚樣樣都咁靚,
上兩份工遇上過一個淨係知道佢一路都冇男朋友但又好奇怪點解從來冇傳出過咩八卦野
有同佢合作過, 完全唔似係臭脾氣難 ...
萬能插有咩出奇,起碼2個人性別都可以拍拖,做愛,幾博愛。
作者: 蛇貴妃    時間: 2024-5-1 12:58

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-4-30 16:03 發表 查看引用來源
萬能插有咩出奇,起碼2個人性別都可以拍拖,做愛,幾博愛。
奇又唔會話好奇既, 只係嚴格黎講男女通吃其實唔係萬能插囉我覺得
反而係d 見(男)人就可以俾佢插既女士, 兩個都係女人既話點插呀?

講開先講, 從前遇到過一d 外表真係非常非常吸引而又玩得好埋好埋既女性
係會有過呢方面既幻想既 皮膚超靚大波波大長腿性格又open 果d
但齋用口又好似有d 乏味, 用假九又冇質感冇溫度, 直覺上跟一個會噴精既男士總係有d 距離

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)