188Channel

標題: 人妻都要靠別人调教 [打印本頁]

作者: canadafai    時間: 2024-4-30 09:41     標題: 人妻都要靠別人调教

本主題需向作者支付相應積分才能瀏覽
作者: MAN818    時間: 2024-4-30 09:43

引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-30 09:41 發表 查看引用來源
最近認識了一個朋友,佢老婆原本保守,在床上完全放不開,直到給人泡良出軌了,變得十分浪,不肯和老公做的都和情夫做了⋯⋯大家可有類似的經驗? ...
給人泡良出軌了的男主角...是你嗎?
作者: Virgin201    時間: 2024-4-30 12:03

好大可能🤭
引用:
原帖由 MAN818 於 2024-4-30 09:43 發表 查看引用來源
給人泡良出軌了的男主角...是你嗎?

作者: Virgin201    時間: 2024-4-30 12:19

其實好多良家人妻對性都有一種渴求,只係怕屋企人知道自己有咁淫蕩嘅一面,長期壓抑住咁啱又遇到個陌生而又可以釋放嘅對象,咁咪咩都盡情試囉🤣
引用:
原帖由 canadafai 於 2024-4-30 09:41 發表 查看引用來源
最近認識了一個朋友,佢老婆原本保守,在床上完全放不開,直到給人泡良出軌了,變得十分浪,不肯和老公做的都和情夫做了⋯⋯大家可有類又似的經驗? ...

作者: licklickson    時間: 2024-4-30 12:21

引用:
原帖由 Virgin201 於 2024-4-30 12:19 發表 查看引用來源
其實好多良家人妻對性都有一種渴求,只係怕屋企人知道自己有咁淫蕩嘅一面,長期壓抑住咁啱又遇到個陌生而又可以釋放嘅對象,咁咪咩都盡情試囉🤣 ...
可能佢老公唔識點引導開發佢呢!😬
作者: wetpete    時間: 2024-4-30 12:27

引用:
最近認識了一個朋友,佢老婆原本保守,在床上完全放不開,直到給人泡良出軌了,變得十分浪,不肯和老公做的都和情夫做了⋯⋯大家可有類似的經驗? ...
自己老婆自己調教先最好玩,在過程中慢慢睇住佢嘅變化.….
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-4-30 18:01

引用:
普通人妻出得軌,一定同佢老公有啲問題嘅。

自己溝到件人妻,有意冇意都會同人妻玩吓新鮮嘢,
人妻願做,咪似變得浪咗。  就算佢唔願玩得太癲,都會放開啲唔係一成不變。。。,人妻或會試多幾招,又唔係話同情夫做乜都得,同佢老公就樣樣唔肯嘅。。。
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-4-30 21:15

引用:
原帖由 wetpete 於 2024-4-30 12:27 發表 查看引用來源

自己老婆自己調教先最好玩,在過程中慢慢睇住佢嘅變化.….
自己老婆,好多嘢未必玩得。。。,
要攪,別人老婆係首選。。。,殘咗,有別人老公呢包底。。。笑
作者: 人妻29    時間: 2024-5-1 03:01

我當年也是和老公只是例行公事,沒有什麼花樣,後來給外人教壞了。
作者: CTAN2Y33    時間: 2024-5-1 04:58

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-5-1 03:01 發表 查看引用來源
我當年也是和老公只是例行公事,沒有什麼花樣,後來給外人教壞了。
例如教壞咩野?
作者: Water_man    時間: 2024-5-1 06:31     標題: 回覆 9# 人妻29 的帖子

師妹可以講多少少嗎?想了解你的改變…………
作者: MAN818    時間: 2024-5-1 07:20

引用:
原帖由 人妻29 於 2024-5-1 03:01 發表 查看引用來源
有几壞❓都係條嘢插入洞穴裡😅🤪
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-1 11:07

引用:
絲打你開始比情夫開發其他窿窿。。。笑
作者: WifeWatcher    時間: 2024-5-1 11:49

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-5-1 04:58 發表 查看引用來源
例如教壞咩野?
以前只會男上女下,後來嘴巴和後邊也失守了。
作者: 中村雅俊    時間: 2024-5-1 11:59

引用:
教壞咩呢?3p定4p🤔或其它呢🤔
作者: fafawong011    時間: 2024-5-1 20:59     標題: 回覆 7# freepic1iman_dc 的帖子

呢個真呀!我有一個朋友佢都係同佢老公性生活越黎越少,之後就玩apps就到而家果個sl,佢就越玩越大!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 00:40

引用:
原帖由 fafawong011 於 2024-5-1 20:59 發表 查看引用來源
呢個真呀!我有一個朋友佢都係同佢老公性生活越黎越少,之後就玩apps就到而家果個sl,佢就越玩越大!
是否玩得愈來愈大,都好睇人妻嘅情況。
有啲,玩一吓唔啱,就收山返家。
作者: WifeWatcher    時間: 2024-5-2 10:52

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 00:40 發表 查看引用來源

不過收山前都俾人玩咗啦⋯⋯
作者: MAN818    時間: 2024-5-2 11:16

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 00:40 發表 查看引用來源

各有所好,可能覺得不外如是啫😲😲但有些覺得刺激無比😍😍
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 11:19

引用:
原帖由 WifeWatcher 於 2024-5-2 10:52 發表 查看引用來源

不過收山前都俾人玩咗啦⋯⋯
就睇邊個師兄有運,
食咗呢啲人妻,
淫人妻子笑呵呵!
作者: licklickson    時間: 2024-5-2 11:19

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-5-2 11:16 發表 查看引用來源
睇吓對手係邊個!😬
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 11:25

引用:
原帖由 MAN818 於 2024-5-2 11:16 發表 查看引用來源
好多原因有影響,
人妻有幾內疚感啦,人妻夫妻嘅感情情況。
情夫為人,趙完鬆 還是 想長久。
好多嘢,不過覺得 情夫留得人妻一段唔短時間,人妻以後再出軌就更大機會。。。
第一個情夫對教育人妻新世界真係好重要。。。笑

作者: licklickson    時間: 2024-5-2 11:32

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 11:25 發表 查看引用來源

好多原因有影響,
人妻有幾內疚感啦,人妻夫妻嘅感情情況。
情夫為人,趙完鬆 還是 想長久。
好多嘢,不過覺得 情夫留得人妻一段唔短時間,人妻以後再出軌就更大機會。。。
第一個情夫對教育人妻新世界真係好重要。。。笑 ...
話晒第一個,應該重要嘅!如果正,佢會繼續試!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 11:43

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 11:32 發表 查看引用來源
話晒第一個,應該重要嘅!如果正,佢會繼續試!
學好三年,學壞三天。

引領人妻行咗另一條開放的道路,
人妻自由了,就好難要佢被人關住。。。,
特別係條件唔太差嘅人妻,
我等狗公排住隊想食佢地。。。
作者: licklickson    時間: 2024-5-2 11:52

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 11:43 發表 查看引用來源

學好三年,學壞三天。

引領人妻行咗另一條開放的道路,
人妻自由了,就好難要佢被人關住。。。,
特別係條件唔太差嘅人妻,
我等狗公排住隊想食佢地。。。 ...
如果成功被開發,應該會大把機會比其他人食到!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 12:00

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 11:52 發表 查看引用來源
如果成功被開發,應該會大把機會比其他人食到!
零到一,冇到有,是質變。
其他人食唔食到,都睇佢情夫係點嘅人啦。。。

如果情夫出呢玩嘅人,又帶到人妻出場玩,
一大半機會可以帶壞人妻,將來有第二,第三個。
作者: licklickson    時間: 2024-5-2 12:07

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 12:00 發表 查看引用來源

零到一,冇到有,是質變。
其他人食唔食到,都睇佢情夫係點嘅人啦。。。

如果情夫出呢玩嘅人,又帶到人妻出場玩,
一大半機會可以帶壞人妻,將來有第二,第三個。 ...
就算冇帶出來,如果佢比到剌激同興奮比人妻,就算分咗手,都會食過番尋味,繼續出軌!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 12:17

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 12:07 發表 查看引用來源
就算冇帶出來,如果佢比到剌激同興奮比人妻,就算分咗手,都會食過番尋味,繼續出軌!
機會差幾多吓,有人引路與否,完全唔同嘅。

人妻出軌,唔一定會變到淫娃蕩婦。
可能只是一時落坑。。。,

但有人帶路出呢玩過,條路就寬好多啦,
真係食過番尋味。。。,番轉頭難好多,
最少,人妻認咗唔少狗公。  而我等狗公又會不停搵位去肏人妻啦。。。笑
作者: licklickson    時間: 2024-5-2 12:21

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 12:17 發表 查看引用來源

機會差幾多吓,有人引路與否,完全唔同嘅。

人妻出軌,唔一定會變到淫娃蕩婦。
可能只是一時落坑。。。,

但有人帶路出呢玩過,條路就寬好多啦,
真係食過番尋味。。。,番轉頭難好多,
最少,人妻認咗唔少狗公。  而我等狗公又會不 ...
都係,尤其是第一次,如果係原本保守嘅,好可能係一時落坑!不過試過就會心思思想再試!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 12:31

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 12:21 發表 查看引用來源
都係,尤其是第一次,如果係原本保守嘅,好可能係一時落坑!不過試過就會心思思想再試!
同意呀,不過良家人妻始終接觸點有限,一時落坑都係熟人。。。,未必有第二次,人妻圏子唔會好闊,攪到人人都知佢出軌。。。,
但係,有情夫帶佢出去走動過,佢世界就好唔同。。。

出尼玩開嘅人妻,出第一次軌,佢本身就係機會,會easy好多啦。。。
作者: licklickson    時間: 2024-5-2 12:35

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 12:31 發表 查看引用來源

同意呀,不過良家人妻始終接觸點有限,一時落坑都係熟人。。。,未必有第二次,人妻圏子唔會好闊,攪到人人都知佢出軌。。。,
但係,有情夫帶佢出去走動過,佢世界就好唔同。。。

出尼玩開嘅人妻,出第一次軌,佢本身就係機會,會easy ...
咁都係,如果係熟人就未必有第二次!不過起碼會易啲接受再有另一個!有啲人妻可能係因為悶玩交友apps而第一次出軌,咁就好易會有下一個!
作者: freepic1iman_dc    時間: 2024-5-2 12:52

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-5-2 12:35 發表 查看引用來源
咁都係,如果係熟人就未必有第二次!不過起碼會易啲接受再有另一個!有啲人妻可能係因為悶玩交友apps而第一次出軌,咁就好易會有下一個!
Easy come easy go, 🤭🤭
作者: licklickson    時間: 2024-5-2 12:55

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-5-2 12:52 發表 查看引用來源

Easy come easy go, 🤭🤭
係呀!😬

歡迎光臨 188Channel (https://www.188channel.com/)