上一頁下一頁
發新話題

14/07 underwear show 事後撿討+談談情說說笑夜遊俱樂部(Ⅳ)~~已加片~~加團友感想篇~~

收藏  |  訂閱
83  29.3k

引用:
原帖由 des89 於 2006-7-21 10:03 AM 發表
你地開團通常係星期幾呀???如果係星期六,
下次我都想join埋你地一齊玩~
好~請b一聲後留低姓名,性別,電話~我地會有專人搵你

引用:
原帖由 sugar57 於 2006-7-21 10:09 AM 發表

下次 ????? 今次.....

仍在追........緊........:smile_35:
早呀sugar 姐

引用:
原帖由 win1029 於 2006-7-21 10:35 AM 發表
得失情緣天注定!!!!!!
聚散本應是平常!!!!!
怎拉也拉不近!!!!
怎走也走不遠!!!!
曾經既努力等如枉費!!!!!
應感是傷悲!!!還是痛傷!!!!
只嘆說一聲無奈!!!!!
美女今日做咩咁感性呀?:smile_14:

引用:
原帖由 ~細牛~ 於 2006-7-21 10:40 AM 發表

美女今日做咩咁性感呀?:smile_44:
睇佢好似又係一個字
"情"若真
不必苦惱恨晚...

"情"為何物
直教生死相許....

引用:
原帖由 sugar57 於 2006-7-21 10:49 AM 發表

你又 奶野
我奶咩呢??:smile_41:

引用:
原帖由 sugar57 於 2006-7-21 11:13 AM 發表

< 敢勝 > 喎

今日玩文藝嗎??
今日好認真:smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 keris~~嬋~~1229 於 2006-7-21 11:28 AM 發表
嘩~~~你地班友仔,咁鬼吹得既,
日日咁追法遲早死呀~~~~:smile_27::smile_27:
win姐我唔得啦,我決定唔追啦~~~~~~~~~~:smile_40:
:smile_39::smile_39::smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 sugar57 於 2006-7-21 11:40 AM 發表

我叫個 honey 千祁唔好在 HK, 佢走咗啦,  Cannce booking, 真係 冇洒 face....今日好認真
sugar 回多24個就升la~~加油:smile_40:

引用:
原帖由 sugar57 於 2006-7-21 11:51 AM 發表

冇心機啦.....:smile_14:
好快之ma:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 sugar57 於 2006-7-21 11:57 AM 發表

快有咩用, 明天 早頭.... 星期日洒劍....
勁呀~你識咩劍法呀?:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆