46 12345
上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
45  35.8k

回覆 #80 有冇咁多名 的帖子

師兄好!小弟其實都好鍾意3. 泰山英雄,不過在預計走位時發現,此駒要切入內欄放頭會比5号頂在二疊,加上8号跟上在則,早段應會用力過多先可放頭,再這上次1650賽事只見此駒有前速,晨操又冇加上練氣課期,還是睇多場再揀此駒.
小弟此場揀 11.彪形大漢  原因: 輕磅,2檔,好騎師,值博倍率,有利步速及走位等...不作多講了!
請師兄指教下小弟! 謝!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 01:56 發表

無時間出呀:028:
睇吓度吾度到:027:
hk兄! 週六諗隻好嘢, 指教下我呢個新仔好wo...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 11:08 發表

karlton兄~呢排好忙,有時間一定出:084:
我見你好久冇出嘢, 諗住幫下你手...:096:
支持下你:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 13:48 發表

係呀.....呢串做左懶虫:032:
你果面時差係為慢香港1個鐘:041:
係呀! 所以我懶過你, 我遲過你起身:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-8 15:48 發表

哈~有得懶好懶,到左吾可以懶果時,想懶都吾得:097:
香港呢面落好大雨.....比定心理準備你:071:
多謝比料! 我地新開「四大癲王」心水研習室, 有空多D嚟討論及比料呀!:098:

早晨, hk.係咪落大雨呀?:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-13 12:15 發表

早晨~~係呀頭先落得好勁:044: 依加停左....琴晚到依加落吓停吓..仲有雷暴:044:
睇嚟今晚吾取消都要水戰:025:
冇所為, 有D場次打水戰好過正常地
hk兄, 多謝提供

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-29 21:30 發表
06/07 (226)

馬匹退役

以下馬匹已告退役:-

馬名 Horse Name 烙號 馬房 退役日期
------------------------------------ ------- ---------- -----------
電光四射 BRAMBLE BLITZ (G283 ) 告 ...
我D揾食馬冇啦!:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-30 19:41 發表
1場 11利是鋒:030:
上場1650米似試馬...谷草11檔都搶出嚟追隻放頭馬..仲一路係外側度跑....返到嚟最後300米左右開始無力
呢次跑1400米排 7檔 又睇吓可吾可以守到好位入3甲返嚟:035: ...
hk兄, 終於等到你出嘢啦!:023:
支持...:131:
大家贏多D!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-30 19:53 發表

呢幾日手痛吾打咁多字:026: 吾好見怪:032:
祝埋你早日康復!:096:

46 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆