上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.6k

支持師兄比心水,跟番小小先:096:

支持下aa兄先!:096:
我地揀好啦! 請到我個blog超下...:071:

早晨aa兄! 好想睇你個「賽後任你點」, 睇下有冇好嘢及支持下:096: , 琴日執好多啦!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 20:40 發表
5月30日 第4場賽事
  其實我極小咁早講定隔日賽事,但咁岩星期三晚有一隻馬我上次賽後評都有講,呢隻就係 旅英名駒 ,今次仲排一檔,我睇唔出佢冇3甲既原因,唔敢話嬴梗(但我就幾有信心)希望唔好成大熱就好囉..正路 ...
aa兄! 咁有信心嗎!?
其實我都揀好, 未有倍率唔話你聽住:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 10:43 發表

希望有4倍以上就好..:041:
差唔多啦! 此馬都直得一博, 上次走勢真係幾好, 都係時候架啦!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 15:08 發表

只係怕呢對組合前日食飽左,以馬論馬加埋形勢入3甲係好正路...:041:
可唔可以做Q膽呀??:096: :096: :096:
aa兄! 你講一句, 我信哂你呀!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-29 15:26 發表

哇~~~比咁大壓力我呀...:022: ..我試下用另外一個答案答你啦,我對呢隻馬既信心係呢場馬最高既,而信心度有80%(入3甲計)..做唔做膽自己諗..:041:
問一下你, 睇你幾有信心嗎?
因為我左睇右睇可能都係要揀4. 多樂寶 :025:
冇得揀!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 09:35 發表
5月30日 賽前老點你
見有時間出小小分析比大家
第1場  2,3,4,6,10
頭場 2大熱門伯峻寶,上次我都有買,睇番走勢上次在直路係比隻開心假日封左去路,所以要抽出再外疊追.番黎後上追近小小,而果日賽事有5隻馬今次 ...
aa兄早晨! 多謝你分享好料, 小弟呢場比較鍾意 6. 「擺明車馬」多D, 因為今次形勢同前次294場贏馬時相似, 果場賽事在快步速之下輕勝對手, 難度好高絕非一般四班馬能相比, 加上休息後在重新做好功夫來跑, 對比起其他馬匹較為有利, Danzero種馬在hk一有好表現, 多數會持續落去好小失準, 今次有返7倍率不再係大熱門, 我會先選取此駒。當然 2. 「伯峻寶」也是必須選取嘅馬匹啦!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 11:33 發表

「擺明車馬」我絕對認同佢係今場5甲馬之1,但點跑真係唔g

我明白大家睇 伯峻寶 好既原因,但呢場我覺得好有暗湧,我怕呢隻馬1000嫌短...我呢場提供既5隻心水 2,3,4,6,10 都有佢份,但就算有2倍win我 ...
我都有相同睇法, 不過馬匹狀態及鬥志都好, 點都要投一票。
我個人一定係「車」行先架啦!:096:

我都好想知啊!?aa兄!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆