上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.5k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-18 13:29 發表

琴日大把野你寫:027:
冇錯, 贏到放煙花:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 21:35 發表

你留意唔到昨天賽事後既問題咩...?:025:
或者可能我多疑啦,我只想大家唔好太搏...:041:
三哥, 細佬收到!
亦都知你用心良苦, 多謝! :023:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-18 21:59 發表

有咩唔妥?我都無跟你賭,所以無錢贏!:096: 輸兩場都舒服晒!咪得幾個fans、c9仔賭大左少少,有咩問題?你唔好孭住咁多責任係身上,賭無必勝,大家清楚!唔通輸左走去媽叉,就無事咩!量力而為咪得囉!輸左都 ...
又講得好有道理wo...
兩位阿哥, 手掌又肉、手背又肉, 我好難做呀!:023:
講真三哥, 唔好比咁大壓力自己, 有D嘢連神(馬神)都做唔到啦!

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 00:11 發表

去玩我點會唔肯一齊去:131:
你扯旗搞團,6月尾7月頭,澳門吃喝玩樂團,:122:
行程及使費...你地講我去度掂佢,豐儉由人:071:
玩!:131:
有冇我份, 八月頭回來!
边道都冇問題, 使費3-5k好啦! 太大會比人發現:029:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 00:20 發表

你放心,只要你開聲,職業佬隨時可以招呼你...:096:
注要唔係招呼我, 係招呼你, 有病嗰個係你呀! 三哥!:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 00:26 發表

睇下玩d乜:096:
2K都夠玩夠食,去club多少少,3K左右,食兩餐:131: 又唔同
所以先定好團費,再諗行程:071:
如果走得開兩三日....飛去泰國...平靚正:131:
我見奥門中××club套票都係1680, 其實真係要幾錢?
奥門食我識路, 食一定冇問題:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 00:42 發表

1680....係唔係...我估實係龍票,即一條龍全包,但有限時段,
真係幾錢...可以話係咁多,最多加少少場內消費。
中國城我都好熟好熟(昔日..現在都一樣),
但炮房就太差,我通常係必定攞(私家房)
咁有咩嘢場好D?

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-19 00:57 發表

中國城只房唔好,女冇問題:096: 房...好易搞掂:071:
其實同集團幾間d女有時周圍走,
最緊要識老豆媽咪會好d:097:
你咁講我就放心啦!
定日子後大家再長談, 現在早抖先! 晚安!
多謝職業兄色路!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-19 14:14 發表

多謝,最緊要大家知道重點係乜就得..:041: ..
重點係, 難為咗你啦! 三哥!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-22 10:44 發表

我又唔會咁買,我都係小本搏大..而且仲可以5蚊注嘛....我主力都係玩W/P..:041:
三哥早晨!
最近好忙呀! 週日賽事有乜作為!?
會唔會係「有作為」呀!:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆