上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
45  35.8k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-30 20:00 發表

贏到錢就一定早日康復:071:
唔使比面我, 贏盡佢...:097:

點睇隻「劍追風」, 比D意見呀!:023:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-30 20:20 發表

齊齊贏盡佢:036:
依食野先比d時間我ok?:027:
食得開心D!
唔使急, 慢慢嚟!

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-30 21:37 發表

會吾會想落5班:032:
呢場佢想贏要問過 4,6,11,12 :026:
thanks!
好! 我買佢入三甲 :071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-4 11:59 發表
馬匹易廄/退役 3/7

馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:-

馬名 Horse Name 烙號 由 轉至 易廄日期
------------------------------------ ------- ---------- ---------- -----------
新威 SAVUTE (E3 ...
點解「劍」冇退役??
留返比我揾錢:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-4 12:07 發表

應該係:071:
咁要插佢一鑊勁, 補數:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-4 17:15 發表

karlton兄,可能有練開『 鐵布衫 』:071:  
有呀! 一向有練開. 輸小小死唔去:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-4 17:25 發表

加上你成日神出鬼末:071:
睇嚟你係個 功夫高手:096:
跟你學嘢啫!:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-4 20:06 發表
04/07/2007
馬匹易廄

以下馬匹經已轉換馬房:-

馬名 Horse Name 烙號 由 轉至 易廄日期
------------------------------------ ------- ---------- ---------- -----------
全德威 GLOBAL WAY (G1 ...
以後, 可以唔睇報紙啦!:096:
有冇諗過做份馬紙呀!?:023:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-4 20:22 發表

係馬會copy架:096:
我都想:071: 不過無咩可能:025:
勞楚令都可以啦! 一張紙嘅馬經:025:
你都可以諗一諗!:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆