上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.5k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-6-3 19:32 發表

咁你呢:071:
我覺得我係睇報紙個種囉!:096:
不過唔知其他人點睇我!?:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-3 21:49 發表
你地三個都係權威]既靈魂,:023: 假如有一日你地都消失了,:026: 亦正是小弟及權威]消失既時候了。:025:  
我可以做﹝權威﹞嘅客仔嗎?
要入會費嗎? kuskit兄!
小弟都好想跟你們學習下!

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-3 21:54 發表

我可以做﹝權威﹞嘅客仔嗎?
要入會費嗎? kuskit兄!
小弟都好想跟你們學習下!
我明白! 多謝!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-3 22:52 發表
另類賽後評:我今日另類感覺:
  賭馬要中已經唔容易,而在賽事進行途中,如果有d人係真心想幫人,又或者想分享自己對某場賽事既意見,有時講野或打字唔須要太隱晦,最好直接張自己所想話比人g,始終靠字面傳達意思係唔 ...
aa兄! 我睇完之後, 學到好多...好多...
多謝! 支持你!

aa兄! 我都返咗嚟啦!
你都唔好自閉呀!
開心返D啦!:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-5 11:30 發表
6月3日賽後老點你+6月6日賽前老點你
  好小何張2日賽事一齊講,但因為6月3日可以話冇咩好講,要講就講時房,佢d馬上次都好多人睇好(包括我),但跑場3場後我已經發覺唔對路,最後時房只係得隻馬王入p,其餘全數冇影,就 ...
aa兄! 我鍾意比你點, 還要係時房:071: , 我最愛嘅馬房:096:

aa兄! 記得第七場今晚交功課呀!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-6 19:24 發表

我今日都係頭4場心水好d,後面d馬信心唔大..:030:
aa兄! 咁頭4場有咩嘢心水呀?
比D料嚟抄下呀!! :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-6 19:42 發表

係呀:071:
馬場可以上網馬??

我要打電話返hk買馬:029: , 好可憐!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆