上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.6k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-6 19:48 發表

在大陸係好煩架...:026:
係泰國呀! aa兄

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-6 19:48 發表
karlton 超人:

hope you win more tonight, any place horse to me, hehehehee
you too! thanks!
R7
4. 力奇福星
5. 金剛小子
for referrence!:041:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-6 19:56 發表

沙哇 dee 給  
win 多 d :098: :071:
沙哇 dee car! :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-6 20:27 發表
各位唔好意思,我今日唔舒服,我早d休息啦,你地嬴多d..:041:
aa兄! 早日康復呀!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-7 15:20 發表

收到,唔該哂,追硬佢...:122:
aa兄! 係有好嘢記得話我聽呀! 「超理想」我睇你頭呀!:098:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-11 09:03 發表

你岩,始終跑馬當娛樂好啦,有$$有時間就多d陪女友啦..唔好學我咁一條冷發呆...:032:
三癲! 唔係呀!
你可以揾隻馬女, 做你嘅女朋友呀嘛!?:096:
重有我地幾兄弟倍你, 賭下馬仔及吹下水呀!

三癲, 快D老點我啦!:023:
細佬我等得你好苦呀!:029:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-11 16:02 發表

不如呢次我揀場次比你地?:097:
我們當然冇問題, 因我地係百搭鬼:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-11 16:10 發表

冇馬賭個時點算...:023:

你想睇賽後老點你.?? 我有諗過出,但搵唔到特別野講,(其實係有d野講黎都冇用)都季尾啦,唔通仲追馬咩,要追既其中一隻超理想都跑左,我睇佢今季都唔會再出掛...:028:
冇馬賭就讀下書呀嘛!
勤力D, 睇下季D馬仔:096:

aa兄! 諗唔到可以唔寫, 我驚你諗到抑鬱症:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆