上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.6k

諗到!  三癲 → 真癲:043:
巴打保重呀!

我係咁話, 記得食藥呀!
出多D街, 落多D Bar, 去玩多D, 即好呀!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-11 21:10 發表

我既抑鬱症唯一治療方法就係嬴$$.:085: ...冇野比嬴$$梗快醫得好我...:096:  
咁我只能答你一句, 冇藥可救:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-13 12:51 發表
6月13日 賽前老點你
因為今日我工作比較多野做,所以先左貼士先,至於分析如果有時間就再補充..:041:
今次應一位巴打要求試下一場貼2隻心水,睇下大家反應點啦..:027:

第1場  3 擺明車馬  11 虎威將軍   :09 ...
三哥, 四弟入嚟支持下你先!
R5 我最愛:096:

引用:
原帖由 nickypou 於 2007-6-13 22:39 發表
aa兄11號怎樣?
11狀態及能力都唔會好過10,
10号今季快活谷1650m跑五次100%上名率, 非常驚人!

呢場10号三甲ok架!
我加隻1号博QP,希望得啦!:096:

尊貴既危兄, 都嚟咗!:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 14:29 發表

請睇清楚先...係人都g開心假日 1檔係要靠擺前放食糊,而開心假日亦都係佢最主要既對手,我在賽前估計韋達一出閘一定會咬住開心假日黎跑,但一定唔會鬥燒,又如果韋達內側2,3檔馬自己友,虎威將軍2隻都搶既話,擺明 ...
aa兄! 多謝你賽後又老點, 細老我都覺得隻「車」跑得唔, 其實韋達出閘後係有機會留在較好位置勁跑, 可是我們都見到「韋」沒有選擇到呢個方法, 一出閘便如其他前領馬搶放走在三叠, 此舉實在令人咋舌不明, 「韋」作唯一個多人追棒嘅騎師, 理應臨場作出一個識合的判斷, 不應另公眾覺得「韋」本人騎法出錯, 引致一匹大熱門馬失去爭勝能力, 這樣實非專業騎師所為:046: 使公眾失望, 當然倍率不值又是另一個問題啦!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 15:53 發表
附帶講多幾句

可想而之傷台咁無水準都睇得出 <=當我膚淺冇見識冇水準,但我仍然堅持,擺明車馬有競賽狀態.最重要係請唔好張我同商台d所謂評馬人作比較,我覺得對我係一種侮辱
係馬迷棒成熱門姐   <= 我都 ...
三哥! 點解你同我D嘢一樣:030:
睇嚟我係一個超普通馬迷:096:

三哥! 不過唔使咁火爆, 大家都係討論下吱嘛!:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆