上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.5k

三哥! 有冇見過我嘅「常言道」呀!
「朋友多, 諗法多, 進步多」:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-14 16:34 發表
似乎我都係未夠資格出賽事心水post,我雖然從來冇話過自己好專業或者好有心得,但自問我只係張自己睇到,或估既野分享比大家知,但諗深一層,我有可能一路都係誤導緊其他人...所以我都係適宜再研究多d先再出post同人 ...
三哥! 出唔出心水你高興就得啦! 做細佬嘅一定支持你!:041:
你還會嚟「四大癲王」挾料嗎? 如果你唔嚟:043: 我地要改名做「刀, 劍, 笑」先得啦!:030: (得返三個人):023:

引用:
原帖由 hei@ 於 2007-6-14 17:15 發表

今次我就覺得VICKY 講得啱,沐場真係唔靚WO,相反"開心假日"沐場靚好多,係閘前行左好耐都冇出汗不但止,而且越行越定,對比其他馬佢真係吸引好多,看排位果陣真係覺得佢最多PLACES馬,我貼士都比 ...
其實兩位都有道理, 只是一個講狀態一個講走位, 大家都唔好爭論啦! (各位都係好巴打)

三哥! 比你老點開, 你特然唔點, 有D唔開心, 不如再點下先啦!

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-14 23:08 發表
哇 哇 哇,呢排我都忙到 POK 街,收到風呢到開大片:044: ,點忙都要黎岌一岌:097:

務死及比人狂插都要出黎講幾句老土野:097:

睇翻事件起源: 1 )  AA 出賽後老點馬評  ,指出韋達身為冠軍大騎師,竟然 ...
buzz兄, 希望三哥睇到後, 能平心靜氣啦!
三哥唔好嬲啦!

aa兄! 睇得開咪好囉!
我都恭喜下你先!:096:

三哥! 「四大癲王」今次揀咗第十場, 睇你有冇意見, 冇的話就此決定。

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 13:21 發表

多謝先,有時自己係太衝動,睇野唔夠闊大..:032:
第10場我都冇問題...就第10場啦...:097:
三哥! 我想問下你點樣可, 將兩個「引用放在一起? (好象你呢個咁)

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-15 13:29 發表

三哥! 我想問下你點樣可, 將兩個「引用」放在一起? (好象你呢個咁)
多謝!
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 13:40 發表
張第1個先想回覆既貼按 引用 先,當轉左去 引用 版面時,就用 ctrl + c ,  copy 所有 既內容,然後退回上一版,去你第2個想回覆既貼又按 引用,跟著就在第2個貼再按 ctrl + v ,咁就可以,希望我寫得你明啦...:023:
全明!:098:

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-6-15 14:28 發表

我都有少少明白點解你會咁火0既 果場我買"自己友"搭"擺明車馬":029:  ,係v仔個帖度我都有留左少少意見,覺得"開心假日"評分見盡,所以先唔要佢而要隻"擺 ...
buy it!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆