上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.6k

三癲, 原來一狂都好關心你, 前兩頁D嘢都比佢發現!:096:
三癲, 睇下有幾多人關心你, 唔好離開我地啦!
我當然超關心你啦!:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-15 20:05 發表

T國變性好方便, 你等我呀...

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-16 17:16 發表
6月17日 賽前老點你  預計明天在正常場地進行賽事,所以就有以下提供,如臨場落雨,大家可以唔信我,當然唔落雨都可以唔信我 :032:

第1場 新馬 冇提供,因為未見過佢跑我冇咁叻估得中..但大家可以參考其他人既 ...
三哥, 我寫扁嘢冇幾, 你就出哂嘢, 真快!
我地第十場心水一樣:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-16 23:49 發表

你4隻加上去既馬度有一隻我係有d鍾意架...:131:
威財寶或水晶皇?

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-16 23:55 發表

後者....win就冇梗...位置我好鍾意...不過記住要好分...:096:
同意! 我諗呢場嘅時候, 都有注意到佢, 不過計落二線D, 冷P可以一博!

三哥, 咁夜都諗馬, 今晚食咗藥未?:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:30 發表

哈哈,講笑姐,大家研究下啦,第6場有過表現既馬,係,1,2,3,4,6,8,9,10其他我覺得唔係唔夠班,就係唔岩路程或未夠水準.
  而當中1,2,3,4,6,8,9,10 <=呢8隻又有1同2算係沉左既馬,3,4,6,8,9 就係質新未証明過 ...
三哥, 我數完你D1,2,3,4眼瞓啦! 早抖!

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:34 發表

傻既..師兄之前咪話食晒羅 ..完全康復喇 :096:
karlton 兄 , 乜你都咁夜既....T國係好多夜生活既:096:
包你晚晚飲到不醒人示:096:
早抖! 兄弟

三哥! 今日有冇贏呀!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 15:30 發表

有嬴呀..:041: 4弟你又如何呀.??:092:
未到重心場已重傷! :025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆