上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
103  51.4k

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-17 15:49 發表

第1場已經重創!等緊場重心救命,補命都好!:043:
一哥, 連你都發生意外呀!?:044:
今次真係要等「四大癲王」救命啦!:096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-17 16:15 發表
yes,  i win 位置Q  1,8   $1,050.50  :098:  :098:  :098:
so lucky!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 16:33 發表
第9場 心水 2,6 玩小小:041:
信哂三哥, 買返兩舊Q,QP:098:

我又貼早咗隻「包裝福星」, 上次已貼今次先出:043:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 16:46 發表

SORRY 我衰左..:032:
唔關你事wo...
我衰開有條路!:023:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-17 16:50 發表
dehum 尊貴樓主 :

this race9 is my today last race play, so I will support you,

Buy  Q/ QP $50
4 高耀之威 8 海之逸  total : $100
今次好重鎚wo...:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 20:08 發表

ok...:041:
你兩個... :035:
有D嘢wo... :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-18 11:31 發表

你放心,你一定救得番..唔係冇藥醫...:097:
三哥, 救埋我好播! 呢排D馬次次玩我, 買QP一定有一隻跑第4, 買W就跑第2, 買P就跑第4, 頭痛!:025:
如果唔係自己對一D有實力嘅熱門, 好有膽地重插, 一早輸到瞓街:029: , 三哥快快救救細佬!

三哥! 今次有冇老點呀!
不過, 你好似冇藥食wo...:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-18 13:26 發表

仲有3次,到時記得幫襯:071:
我次有幫襯:071:
琴日嗰次唔見咗1.1K:025:
黑鬼油貼身呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆