上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~divison2 Ocean 11 ~~~~round4~最後一round~今日重開

收藏  |  訂閱
100  19.3k

引用:
原帖由 燈王 於 2007-6-20 01:43 PM 發表

:071: :071: ....
會唔會好似荷甲咁 ...... :030:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-20 02:28 PM 發表

荷甲點..?
中游份子 cabletv63 同 lwk81 一齊超越 燈王 同 精銳西方必敗 ..... 你繼續係第 2 位 ...... 咁 ...... 哈哈, 好似燕豪芬標尾會咁 ...... :096:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-20 03:50 PM 發表
Final Day 喇 !!:071:   Ocean Brother !!:096:  Enjoy the game !!:098:

投注本金5000分
單場(除波膽) 最低投注100分
單場(除波膽) 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注 ...
集中係 3 場? 去到咁盡???

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-20 06:00 PM 發表

LT兄 !! 分析個局勢後 , 就明我做乜架喇 ....:096: :096:  enjoy the game !!!
犠牲小我, 完成大我 :023:  ...... 但都仲要人地努力既...... 如果唔係, 最多同分
早d訓等聽朝睇結果 :071:

20/6 排名 (最後排名)
名次參賽者結餘缺席
1percyng16460.48 0
2Szeto_blue7243.41 0
3cabletv635050.00 0
4燈王4013.26 1
5精銳西方必敗3688.00 1
6lwk811245.00 2
7johnnykck1108.43 0
8泰達斯0.00 1
9四眼輝0.00 0
9wave3690.00 1
9細邦0.00 3

版主 percyng 果注 4x5, 200分因沒注明為每注 200 還時 合共 200, 所以暫時作廢.... 不過都唔影響大局. 呢回合由版主 percyng 勝出

最後積分:
1精銳西方必敗29
2燈王28
2Szeto_blue28
4泰達斯21
4johnnykck21
4cabletv6321
7waves36919
7percyng19
9細邦18
10四眼輝12
11lwk819

草兄唔通真係走咗佬, 佢尋晚都無玩另外個邊個遊戲...... :028:

引用:
原帖由 Szeto_blue 於 2007-6-27 04:20 AM 發表
草兄 , 終於放左出黎喇.... :071: :071:

UID:2401396註冊日期:2007-4-16上次訪問:2007-6-26 04:18 PM最後發表:2007-6-21 10:31 PM頁面訪問量:463580在線時間:總計在線 275 小時, 本月在線 275 小時 http:/ ...
咁去咗邊?

草兄, 唔好唔記得你仲有個"八仙過海"既遊戲要玩

引用:
原帖由 cabletv63 於 2007-7-6 12:46 AM 發表
add marks low!!!!!!!!!!!!!!
得頭 3 名有獎分咋..... 你排第 4 ....... sorry

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆