上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
257  28.3k

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 11:43 PM 發表

一round~~佢要死~~
我一齊去:096:
支持 ...... 哎, 不過我有心無力 (無乜分剩) ...... 都好, 暫時先中一關 (利恩 大)

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-29 12:07 AM 發表

依個係分身~~?

~~一係叫佢真ac同我講sorry~~點可以 離間我地~~~

依位人兄 個 hotmail 之前set左做周師兄個email~~~~
yanki, 算啦, 尤佢啦, 一日咁多人嚟呢度

你今晚仲未出手喎?!

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-29 01:02 AM 發表
LT兄~~~

可以 出一份 八仙過海既所有 進行方式?

我唔得閒到 無時間出心水

sick左@@
我儘量啦 .....

ok, 我整好聽日再 post 出嚟

airis 同 迷途 今日都見唔到佢地出, 所以各扣 300 分

最新排名 (update 02:00)

最新排名參賽者分數上日排名排名變化
1 nigelyanki8022.000 1-
2 cecilchao7931.452 2-
3 airis3655.000 4
4算死草3640.000 3
5 icycow2910.000 5-
6迷途小賭徒1220.750 6-
7 lewistong176.480 7-
8邪童標20.000 8-

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-29 06:31 AM 發表

Yeah:098:   全中..肥lor:096:
恭喜周師兄後來居上..... 我條 4x11 都有中呀 ..... 不過無你咁好分

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-29 11:07 AM 發表

恭喜周師兄後來居上..... 我條 4x11 都有中呀 ..... 不過無你咁好分
真錢無買 :029: ...... 無法啦, 唔係你財唔入你袋 ...... 我都要努力, 唔可以次次都負分

airis 係佢自己個 post 話要休息一會 ....... 咁佢仲玩唔玩架?

今日心水已出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆