上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
257  28.4k

02/6 最新排名 (除丹麥對瑞典一場外, 所有派彩已確定)

名次參賽者結餘上日名次名次變化
1nigelyanki6302.50 7up
2lewistong6055.43 1down
3邪童標4675.00 5up
4迷途小賭徒3500.00 3down
5算死草3261.50 2down
6icycow3150.00 6-
7airis2180.00 4down
8cecilchao922.10 8-

cecilchao 有一場關於瑞典的過關, 要等待馬會公佈結果

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-3 11:16 AM 發表
唔該LT兄^^
yanki, 又俾你上返第一tim, 今晚要努.... :046:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-5-17 03:32 PM 發表
( ROUND 3 )
投注本金5000分
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分
30/5
混合過關 :   奧 ...
周師兄, 丹麥個場當1 倍, 咁你個派彩應該係:

90X(1.8*2.05+1.8X1+2.05X1+1.8X2.05X1)=1010.70

結餘應該係 1600.70

03/6 最新名次

名次參賽者結餘上日名次名次變化
1lewistong7765.43 2up
2nigelyanki6202.50 1down
3邪童標3475.00 3-
4迷途小賭徒3061.48 4-
5icycow2650.00 6up
6cecilchao1392.47 8up
7算死草761.50 5down
8airis180.00 7down

引用:
原帖由 icycow 於 2007-6-3 11:27 AM 發表
我成日唔記得1 小時前要...局住買d唔知頭唔知路既波 ....:030:

摸兄有比心水呀 .. 你地有無睇到 ...:027: :027:
佢响邊度呀? 你 pm 佢 d 資料比我吖

round 2 係上星期三開始, 我諗下 round 應該星期三開始

Round 4 星期三開始

引用:
原帖由 airis 於 2007-5-22 01:55 AM 發表
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分
注數不能多過可投注場數
多過 5 場賽事最多只能投注 5 注 ...
$78 一注...... 如果係馬會好似買唔到....... 大家點睇?

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-6-5 12:57 AM 發表
lewistong你領先!祝你呢Round得勝!:071: :098:
先謝過, 我會努力..... :046: :046: :046:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-6-5 03:14 AM 發表
我無講過唔俾
只係最少 50

唔駛計到太多~~大家都係幫兄弟~~~
問清楚, 避免有人事後先講
注碼方面我都無問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆