上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
257  28.3k

sat had update la

yanki, 你個 畢爾包 win 既賠率呢? 仲有你個條係 2x1 or 2x3??

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 01:20 AM 發表

但airis都未必上到:032:
明天決戰
仲有 牛牛, 不過牛牛的戰術比較保守 :096:

airis 已出手 (投注 4300), yanki 暫時 8222 分, 以下是截至 01:55 之排名

最新排名參賽者分數上日排名排名變化
1 nigelyanki8222.00 2
2 cecilchao7867.50 1
3 airis5707.50 3-
4算死草5400.20 6
5 icycow4210.00 4
6迷途小賭徒1520.75 5
7 lewistong569.70 7-
8邪童標20.00 8-

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-28 01:59 AM 發表

1405 @@

好搏~~airis 8仲有6個星期 woo:028:
鬼叫你已經攞咗 1 次狀元咩

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-28 02:14 AM 發表

但如果有其他人 2次...我少分過佢都係輸架@@

不過我真係唔記得左 @@ 廢事俾人話~~~~
LT 你係 內政部:027:   個game 係計分定狀元次數??

因為之前加左分 係for 同次數既情況同將 ...
如果無記錯, 好似先計分, 再計狀元次數
可參考舊 link: http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3977362&extra=&highlight=&page=10
既討論內容 ......

但所謂分數, 係以每週排名定嗰個分, 即係 8-7-6-5-4-3-2-0, 而唔係投注嗰 d .......
不如我地將每週排名嗰個叫 "點數", 會唔會好 d (冇咁易攪亂)?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-5-28 03:10 AM 發表
計分係因為 狀元次數好易 相同~~~~~
先加既~~記唔記得~~~~
我記得最初提起要計分既原因的確係咁 ......
不如等其他幾個人發表埋意見先.....

但如果以公平計, 我覺得似乎"先計狀元次數"好d, 因為 airis 第一星期無玩 (得 0 分/點), 如果之後佢攞晒狀元 (7 次, 共 56 /點), 而 yanki 你餘下7次都排第2 (49 分/點, 總分 49 + 8=57 分/點), 咁你仲高過airis 1 分/點 .......

不過, 第2名同第3名係咪用同一方式????

有冇辦法將同一個方法用係第一至第三名, 而又公平 d?
如果第2名同第3名都先計"得到該名次最多者, 如有相同再計分"又點睇?

引用:
原帖由 airis 於 2007-5-22 01:55 AM 發表
單場 最低投注100分
單場 最高投注1000分
過關 最低投注50分
過關 最高投注1000分
其他高回報投注如波膽一律限50-100分
注數不能多過可投注場數
多過 5 場賽事最多只能投注 5 注 ...
法比安奴 (5.5) 都比你中到 ..... 不過, 首名入球最高只可投注 100... 所以你注首名入球 (法比安奴 500分) 只能作廢 ...... sorry

引用:
原帖由 算死草 於 2007-5-28 03:44 AM 發表

咁係扣唔扣埋佢D分(投注分)
我會俾返個 500 分佢, 你尋日都有一注 500 分錯咗 (又係首名入球? 咁邪既!), 我都無扣, 只係俾返你, 當無投注過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆