上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
554  74.1k

引用:
原帖由 。風之慶。 於 2007-4-27 09:09 AM 發表
恭喜樓主2場全中.....可惜小弟昨晚只係第一次回覆...
所以未能收到你的pm....
但仍會繼續支持樓主!!!!
恭喜恭喜:097: :071:
你回果陣,我都訓左,成1點幾,日日唔訓頂唔全

I pm very hard last night...coz only can pm 2-3 people 1 time...I pm 3X people:025:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-4-27 10:20 AM 發表
yanki, 你真係好強, 係我暫時見到最強既樓主, anyway, 我覺得你唔好介意d brother回唔回post, 因為我自己出post都always多brother睇, 少人回, 其實我地一班u-want出心水既人, 都係想無私希望令大家贏錢"姐 ...
OK , U MAY PM YOUR MSN TO ME, CHAT

樓主 DONT even know what match tonight:032:

wait saturaday better,i dont think is good to buy SUNDERLAND ...only 1.4,so less......saturaday la

引用:
原帖由 kelubin 於 2007-4-27 09:12 PM 發表
今晚巴打有無心水ar??
今晚想買,但又心大心細~!!
想買又爆驚熱,想買熱又驚爆~~
自己心水,可能唔買~~
布倫瑞克~~波琴 +1 ~ 卡而+1 ~利亞拿 讓win~~sunderland win~~~
我只能講,連win左3日....今日更加係星期五...最多古怪波既一日.....各位係咪真係要今日買....?點解唔留番星期六,日....?大家心意都係$,唔需要急於一時....:097:

我依加看完澳門星期六d 初盤先算啦

波琴+1 um....都唔錯,可以try下:122:

真係好多一日唔玩唔心息既兄弟,其實我都係....不過今日真係要打下機啦,成個幾星期無打

有無brother有打xbox360 ??hehe

唔係...有苦衷,我遲下會post番,我都有pm你呀:071:

引用:
原帖由 keropp06 於 2007-4-27 11:46 PM 發表
你已出了tips? well, waiting for your pm...support and thx!!
check-.- 星期四咪pm左你law

我都話唔係星期五tips...我依個星期五一定唔玩,個勢要停一停

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆