上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
116  28.3k

thx just got time in office

引用:
原帖由 邪童標 於 2007-6-6 04:27 PM 發表

意大利果場主勝係8.75 你想買客勝:034:
THX^^

繼續  ~~^^ 我地2個停左係自己個post出心水~~~ 
依度唔繼續點對得住大家:071:

update左 最新排名 round 3 勝利者 ~~~~~
LT兄:036:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-6-8 12:10 PM 發表
Round 2 特別派彩
算死草 2007-6-8 12:08 PM積分 300 積分轉出 cecilchao 2007-6-8 12:07 PM積分 2000 積分轉出 nigelyanki 2007-6-8 12:06 PM積分 300 積分轉出

兄弟們繼續?
X2

THANK YOU TC兄~~~

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-6-10 04:17 PM 發表

所以我覺得扣分扣得太少, 對有投注既人欠公平, 一係第1次扣500, 第2次扣1000, 第3次再倍上..扣2000, 相信..3次後...玩完...即跌落包尾, yanki覺得點? 可行嗎?
即刻生效 ~~or else is not fair~~~~

agree??

sorry ~afternoon using family 's computer

cannot type chinese>.<

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-10 06:37 PM 發表

我都支持, 不過想有少許修攺:

以每 Round 計:
缺席第1次扣500, 第2次扣1000, 第3次即變 0 分並變成包尾, 就萛有其他參賽者因用晒所有分變成 0 分, 都只排第 7, 佢一定排第 8 ..... 唔知會唔會太 ...
OK~~

this is the best~~

let's start from this round

馬模-1 和 3.5 x 哈馬比 和 3.1 x 特利堡 主勝 2.3 x ,哥斯達黎加主勝 1.67 260分
結餘 5分

哈馬比和埋 我就應該可以上來@@

我條41倍~~~差一關!!!!!!!!!

我自己買左 50@@

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-6-12 03:02 AM 發表
icycow 如果今日唔出心水應該扣幾多分?
照原定~~~無出3次=0分+掛尾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆