上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~~~~第一屆八仙過海之狀元紅正式結束~~~~~成績表#1 #4~~較清晰版本

收藏  |  訂閱
116  28.5k

周師兄~~~我可能 上第一@@:036:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 01:03 AM 發表
yanki, 恭喜, 你暫時去咗第一啦...... airis 仲未出手 .......
我唔係想知今日~~^^係星期六d 結餘姐~~~~

lucky lucky~~

win 都無 change過
一直都係1.67

2x1~~因為我2x3會寫明~~~~

airis 快d出啦~~~差你未出~~~~~~~:023:

因為我要訓啦~~~要 mark down~~

引用:
原帖由 airis 於 2007-5-28 01:51 AM 發表
啱啱先返
唔好意思 !!!
^^no problem

引用:
原帖由 airis 於 2007-5-22 01:55 AM 發表
27/5
過關:西維爾 半場win @2.05
       甘美奧 -1 win   @2.67
       聖保羅 半主全主 @3.1
       3x4 $200 total800

單場:西維爾 半場win @2.05 $1000

單場:甘美奧 -1 win @2.67  $1000

單場:西維爾 首名 : 法比安奴 @5.5 $500

過關:帕拉尼恩斯 大 @1.65
       法林明高    大 @1.72
       2x1 $1000

5705.5-4300
27/5 結餘1405.5
1405 @@

好搏~~airis 8仲有6個星期 woo:028:

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 02:08 AM 發表

鬼叫你已經攞咗 1 次狀元咩
但如果有其他人 2次...我少分過佢都係輸架@@

不過我真係唔記得左 @@ 廢事俾人話~~~~
LT 你係 內政部:027:   個game 係計分定狀元次數??

因為之前加左分 係for 同次數既情況同將來既升降制度

小弟既錯~~~無係依個新post寫明~~~如有一個兄弟唔知既~~就計分~~~(你地一定更加想):028:

一直有玩既 

cecil
草 
LT
迷途
icycow
邪童

你地請回~~~以示公正~~~同埋為左下屆可以更成功

計分係因為 狀元次數好易 相同~~~~~
先加既~~記唔記得~~~~

http://www.188channel.com/viewth ... hlight=&page=10

#140~~~

計狀元次數~~~

因為驚次數相同先加分~~~我相信大家係知既~~~ 除左airis

引用:
原帖由 lewistong 於 2007-5-28 03:20 AM 發表

我記得最初提起要計分既原因的確係咁 ......
不如等其他幾個人發表埋意見先.....

但如果以公平計, 我覺得似乎"先計狀元次數"好d, 因為 airis 第一星期無玩 (得 0 分/點), 如果之後佢ਜ ...
係~~~所以 計狀元次數係好d~~大家會有番機會~~我就係想有人講公道d

我講可能會俾人覺得我 贏左就咁講~其實計狀元~大家機會會好d

如果唔係 sandy唔玩~~.......

我就係驚airis 唔知個狀元計法先講下~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆